20 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι ψέμματα έλεγε το πρωί ο μπαγλαμάς Καμμένος...

Καμμένος σήμερα το πρωί: 20 Σεπτεμβρίου έγινε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών καταθέσαμε το LoR που κατέθεσε η Ελλάδα (στους Αμερικανούς) για τα F-16 και εξουσιοδοτηθήκαμε από τη Βουλή να διαπραγματευτούμε την αναβάθμιση η οποία ξεκάθαρα μες στη Βουλή ειπώθηκε ότι δεν θα υπερβαίνει το 1,1 δις. Αυτό συμφωνήθηκε στη Βουλή.
Φίλης σήμερα το πρωί:

Το «ευχαριστώ» του πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ

Τις ευχαριστίες του στην Ελληνική Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής του γιου του έπειτα από έξι μήνες αγωνίας εξέφρασε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Γιάννης.

ΖΟΓΚΛΕΡ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ! Βίντεο: Ο Κόμπι Μπράιαντ στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο πρώην σταρ του NBA  βρέθηκε στο Παρίσι, έπαιξε μπάλα με τον Κιλιάν Μπαπέ και έδειξε ότι θα μπορούσε να είναι το επόμενο μπαμ των Παριζιάνων


Η συνέντευξη του Αντετοκούνμπο που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μία φορά ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να εντυπωσιάσει με τις δηλώσεις του εκφράζοντας την επιθυμία του να προσφέρει φιλανθρωπικό έργο τόσο στη χώρα μας όσο και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους» λέει η γυναίκα του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης

«Όταν ήρθαμε από την Τουρκία σταμάτησε να εργάζεται για τον ISIS» λέει η 20χρονη, που τον είχε καταγγείλει δύο μήνες πριν για ενδοοικογενειακή βία


Αυγενάκης: Τιμούμε, σήμερα, όλες τις γυναίκες και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας:

Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας δεν θέτει ζήτημα αποσυμφόρησης των νησιών

Με αφορμή τη σύλληψη τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη

Έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ασκεί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά τη σύλληψη τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως δεν έθεσε στους Ευρωπαίους στη Σύνοδο Κορυφής ζήτημα λήψης μέτρων για την αποσυμφόρηση των ελληνικών hotspot από πρόσφυγες και μετανάστες.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ! Αγανακτισμένος με την πρωτοφανή παρέμβαση της Ελλάδας στη Χειμάρρα δηλώνει ο Αλβανός ΥΠΕΞ

Σφοδρή επίθεση στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για τη χθεσινή του ανακοίνωση για τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν σε 19 οικογένειες της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρρα να εγκαταλείψουν άμεσα τα σπίτια τους για να κατεδαφιστούν, εξέδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Αλβανίας.

Πάτρα: Σκηνοθέτησε μόνη της την «ληστεία» των 80.000 ευρώ

Ανατροπή στην υπόθεση της πρωινής «ληστείας» εις βάρος γυναίκας στην Πάτρα, στην περιοχή Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PatrasTimes.gr, η ασφάλεια Πάτρας κατάφερε και εξιχνίασε την υπόθεση:

Σοκ: Νεκρός 26χρονος οπαδός του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του αναπάντεχου χαμού 26χρονου οπαδού του Ολυμπιακού, που είχε πάει εκδρομή για τον αγώνα της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.


Ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα μιλά για το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ: Τι λέει για επενδύσεις, F-16 και χρέος

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρυ Πάιατ παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.


Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετοι με την αγορά F-16

Τώρα πανηγυρίζουν που θα τα αναβαθμίσουν

Το 2005 η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε την αγορά 30 F-16 Βlock52+ Adv. διατηρώντας την επιλογή για άλλα 10 η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Φωτο: Οδηγός λεωφορείου οδηγεί και κρατά το καπάκι των μπαταριών!

Με το ένα χέρι κρατά το τιμόνι και με το άλλο για άγνωστους λόγους κρατά ανοιχτό το καπάκι!

Στους ελληνικούς δρόμους έχουν συμβεί πολλά παράξενα και ευτράπελα. Ένα τέτοιο περιστατικό έπιασε νωρίτερα σήμερα ο φωτογραφικός φακός στη Θεσσαλονίκη.


Τα «μαζεύει» το υπουργείο Υγείας για τον ΕΟΠΥΥ: Δεν καταργείται η αυτοτέλειά του

«Υποτιθέμενες» χαρακτηρίζει τώρα με ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας τις δραστικές αλλαγές που επιφέρει στις αρμοδιότητες του ΕΟΠΥΥ το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για τον νέο Οργανισμό του υπουργείου Υγείας.


ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕΠασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έχασε μισό εκατ. ευρώ (ΦΩΤΟ)

Η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια δοκίμασε την τύχη της αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Νέο επικοινωνιακό σόου Κουρουμπλή: Τώρα θα ανελκύσει και το... Sea Diamond

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε να ανασυρθεί από τον βυθό της Σαντορίνης το κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond που βυθίστηκε το 2007.


Το ΚΕΕΛΠΝΟ του μυρωδιά* Πολάκη δεν οσφρίστηκε χολέρα στο Ελενα

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) που φερόταν ότι βρέθηκε σε λιμνάζοντα ύδατα στο Γ.Ν. Έλενα - Βενιζέλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Διαμαρτυρία για το άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά -Τι δήλωσε η Μάγδα Φύσσα [βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά πραγματοποιείται αυτή την ώρα, μετά από σχετικό κάλεσμα της οικογένειας του Παύλου Φύσσα.

Η ΝΔ αποδοκιμάζει τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ Κύρτσο-«Με εκφράζουν οι θέσεις της ΝΔ λέει το σούργελο» μετά τη φάπα

Με επιφυλακτικότητα ως προς τους οικονομικούς όρους αντιμετωπίζει η ΝΔ τα όσα ειπώθηκαν γύρω από τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F16 της πολεμικής μας αεροπορίας, μετά την συμφωνία Τραμπ-Τσίπρα.


Έκραξαν τον Κοντονή στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης-Τον φυγάδευσε η Αστυνομία [βίντεο]

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή μέλη συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.


Κύπριος Μητροπολίτης: Κομμένες οι πίπες έξω από εκκλησίες... πάτε παραπέρα

Ποινική δίωξη του ζευγαριού των Βρετανών, που δημοσιοποίησε «γαμήλια» φωτογραφία, με τη νύφη να κάνει στοματικό σεξ στο γαμπρό έξω από την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στο Παραλίμνι της Κύπρου, ζήτησε από τον γενικό Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος.


Η Ρωσία παραχώρησε δωρεάν στη Σερβία έξι αεροσκάφη MIG-29

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας είχε σήμερα το απόγευμα είχε κατ΄ ιδίαν συνομιλίες με τον πρόεδρο Βούτσιτς και σύμφωνα με δημοσιεύματα του σερβικών ΜΜΕ η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών αποτέλεσε βασικό θέμα της συνάντησης αυτής


Οι Κούρδοι σήκωσαν το λάβαρο του Οτσαλάν στο κέντρο της Ράκας - Οργή της Άγκυρας

Ένα τεράστιο λάβαρο με την εικόνα του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), υψώθηκε στο κέντρο της συριακής πόλης Ράκας από τις κουρδικές δυνάμεις που φέρουν τη στήριξη των ΗΠΑ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Άγκυρας που τόνισε ότι η κίνηση θα βλάψει περαιτέρω τις ήδη τεταμένες σχέσεις Άγκυρας - Ουάσιγκτον.


Μιλάνο: Μαροκινός πυρπόλησε το σπίτι του και αυτοκτόνησε - Νεκρές τρεις κόρες του

Η τέταρτη κόρη του νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση - Σώθηκε η μητέρα

Ένας Μαροκινός άνδρας 49 ετών πυρπόλησε του σπίτι του στο Μιλάνο, προκαλώντας τον θάνατο των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του, ηλικίας 3 έως 12 ετών.


ΑΝΘΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Μόρια: Έκρηξη βίας και συνθήκες «ανοιχτού βόθρου»

Η διακομιδή ενός Ιρακινού με καρδιολογικό πρόβλημα έδωσε αφορμή για νέα επεισόδια - Στέλεχος της διαχειριστικής αρχής του καταυλισμού κάνει λόγο για άθλιες συνθήκες διαβίωσης
«Καζάνι που βράζει» είναι για μια ακόμα φορά ο καταυλισμός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Αναβάλλουν συνεχώς τη συζήτηση για ΚΕΕΛΠΝΟ-Άδωνι στην εξεταστική της Βουλής

Δείτε την επιστολή που τους έστειλε ο Νότης Μυταράκης:

Και πάλι πρόεδρος της ΕΟΕ ο Καπράλος

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.


Σόιμπλε: Είχα πει στον Τσίπρα ότι εύχομαι να μην βγει γιατί δεν θα υλοποιούσε τις υποσχέσεις του [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε για την «ευχή» που είχε δώσει προεκλογικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά και στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ που θα προβληθεί ολόκληρη την Τρίτη, ο τέως υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 2015.


Αυστραλοί ομογενείς έστειλαν 150.000 δολάρια για τους σεισμοπαθείς της Λέσβου -Η Μητρόπολη τα μοίρασε σε εκκλησίες

Το ποσό των 150.000 αυστραλιανών δολαρίων που συγκεντρώθηκε από ομογενείς της Αυστραλίας για τους σεισμοπαθείς της Λέσβου και εστάλη από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας στη Μητρόπολη Μυτιλήνης, αποτελεί το «μήλο της έριδος» μεταξύ των πληγέντων και της Εκκλησίας.


Παίκτης του Nomads αποχώρησε οικειοθελώς [βίντεο]

Μια είδηση που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads έκανε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, στην εκπομπή της σήμερα το πρωί, διάβασε ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό της από το νησί Παλαουάν όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Nomads.


KATAΡΡEOYN TA ΠANTA! Θεσσαλονίκη: Αρπαξε φωτιά περιπολικό της Αστυνομίας [εικόνα]

Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο κινείτο στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν από τα διόδια του Προφήτη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΟΕΔΗΝ δημοσίευσε έγγραφο από το μικροβιολογικό εργαστήριο του « Έλενα» που πιστοποιεί το μικρόβιο της χολέρας!

Για προσπάθεια συγκάλυψης του προβλήματος της ύπαρξης χολέρας στα υπόγεια του «Έλενα Βενιζέλου» κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία δίνει στη δημοσιότητα έγγραφα από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του μαιευτηρίου, στα οποία εμφανίζονται αποτελέσματα αναλύσεων, που κάνουν λόγο για ανίχνευση του βακτηρίου της χολέρας.

Η El Pais εξηγεί: Πόσο θα κοστίσει η ανεξαρτητοποίηση στους Καταλανούς

Στο ενδεχόμενο κόστος μίας ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας από τον κορμό του Ισπανικού κράτους υπογραμμίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα El Pais.


Πρέβεζα: Μαθητές «πολιόρκησαν» τον Υφυπουργό Παιδείας με πανό και συνθήματα! [vid]

Με μία δυναμική και καθ’ όλα μαχητική κινητοποίηση, που είχε παλμό και πολλά συνθήματα, οι μαθητές των σχολείων της Πρέβεζας «πολιόρκησαν» τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, ο οποίος κάνει διήμερη επίσκεψη στην πόλη.

ΑΛΛΑ ΤΙΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ο Τσίπρας προς τους δημοσιογράφους: Τζετ λαγκ, παιδιά... - BINTEO

Εμφανώς κουρασμένος από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Σικάγο, Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες ήταν σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ πάγωσε το ΦΕΚ της κυβέρνησης για το πόθεν έσχες των δικαστών

«Πάγωσε» με προσωρινή διαταγή του πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου την νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ για τις δηλώσεις πόθεν έσχες μόνο όσο αναφορά το σκέλος των δικαστών και των εισαγγελέων.


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΑΓΙΚΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ! «Αλήτη, εσύ την έφαγες», φώναζε η αδελφή της Εφοριακού στον πατέρα τους στην κηδεία

['ντάξ' ο πατέρας φαίνεται μπουμπούκι αλλά και η αδερφή δεν πάει πίσω να ξεκατινιάζεται στο νεκροταφείο... ντροπή]
-Όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω

«Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», φώναζε ο πατέρας της άτυχης Δώρας την ώρα της κηδείας.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ! Ενστάσεις από τους δανειστές στην πρόταση σωτηρίας του ΕΔΟΕΑΠ

Διαφωνούν στη λειτουργία του ταμείου ως φορέα ιδιωτικού δικαίου και δείχνουν το δρόμο για την ένταξη των εργαζόμενων στον Τύπο στον ΕΟΠΥΥ - Αντίθετοι και στην επιβολή εισφοράς 2% επί του τζίρου


ΜΠΑ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ; Θεαματική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση ξυλοδαρμού του φοιτητή στο Ρέθυμνο

[Τώρα τι θα πουν οι ξεφτίλες ΣΥΡΙΖΑίοι που έβγαλαν το παιδάκι αδερφή;]

Σε μία θεαματική ανατροπή φαίνεται να καταλήγουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 30χρονου φοιτητή από το Μεσολόγγι που κάνει διδακτορικές σπουδές στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.

Π. Παυλόπουλος: Φιλόμουσος ή μπολσεβίκος;

Του Σάκη Μουμτζή

Χωρίς καμιά αμφιβολία ο Π. Παυλόπουλος είναι ένας πολιτικός με ρίζες στον κεντροδεξιό-φιλελεύθερο χώρο. Βέβαια, έχει μιαν ιδιόμορφη αντίληψη για τον φιλελευθερισμό, όπως διαπιστώσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, όταν, επί των ημερών του, κάηκε η Αθήνα.

Εκδήλωση με ομιλητές Άδωνι και τον θεωρητικό της δεξιάς Σ. Μουμτζή

"Για να μην ξεχνιόμαστε, Κυριακή πρωί η ιδεολογική και πολιτική μας καρδιά θα κτυπάει στην Αβάνα στο Ψυχικό, με τον Σάκη Μουμτζή" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω πρόσκληση:

Αριστοτέλης Ωνάσης-Τζάκι Κένεντι: Άγνωστες λεπτομέρειες για τον «γάμο του αιώνα» - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Του Βασίλη Βρυώνη

Ήταν μια βροχερή μέρα στις 20 Οκτωβρίου 1968, όταν στο μικρό παρεκκλήσι της Παναγίτσας στον Σκορπιό γινόταν ο σημαντικότερος γάμος της χρονιάς ή για άλλους ο "γάμος του αιώνα".

ΦΩΤΟ-Καρπαζιές Άδωνι στον Παπαδημούλη που δεν μπαίνει καν στον κόπο να σβήνει τις μαλ@κίες που έγραφε


Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις παπαδημουλης"Λοιπόν ο λογαριασμός του @papadimoulis παραμένει ο πιο απολαυστικά γελοίος του Tl. Μπράβο Αλέξη Τσίπρα που τους κάνεις τόσο ρεζίλι..." έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και δημοσίευσε τα παρακάτω παλαιότερα tweets του Μητσάρα:

Ο ΜΠΟΥΦΟΣ Νικολάου τρέλανε τον Μέσι στο κλωτσίδι και στο τέλος του ζήτησε και τη φανέλα... πήρε πούλο φυσικά

Με το Δημήτρη Νικολάου του Ολυμπιακού «τα πήρε στο κρανίο» ο Μέσι κατά τον προχθεσινό αγώνα των δύο ομάδων, καθώς όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της Live Sport, τα σκληρά μαρκαρίσματα του Έλληνα αμυντικού εκνεύρισαν ουν ολίγες φορές τον Αργεντινό άσο.

Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής που κάνει αναπάντητες για να μην χρεώνεται!

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αναπάντητες στους συναδέλφους του για να τον καλέσουν;

ΤΙ; ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ; Πηγαδάκι Μεϊμαράκη-Ντόρας στη Βουλή -Τι είπαν [εικόνες]

Μία απρόσμενη αλλά πολύ θερμή συνάντηση είχαν σε διάδρομο της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σάλος στη Γαλλία: Κόρη υπουργού κατηγορεί υπουργό ότι της έβαλε χέρι σε δημόσιο χώρο [εικόνες]

Η κόρη πρώην υπουργού της κυβέρνησης Σαρκοζί κατηγόρησε δημόσια τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μιτεράν, Πιερ Ζοξ, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, μπροστά στη γυναίκα του, σε δημόσιο χώρο.

ΑΙΣΧΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές στον κόσμο (άνδρες και γυναίκες) [λίστα]

Τους καλύτερους εραστές στον κόσμο επιχείρησε να βρει η ιστοσελίδα saucydates.com και το έκανε. Τους καλύτερους άνδρες αλλά και γυναίκες εραστές.


Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών για τα F-16 ζητά η ΝΔ

Την άμεση σύγκληση Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών για το θέμα της αναβάθμισης των F-16 ζητά η Νέα Δημοκρατία μέσω δήλωσης που έκανε ο αρμόδιος Τομεάρχης του κόμματος, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

Η 20χρονη κληρονόμος που σκόρπισε τον θάνατο με την Lexus της... χαμογελά στο δικαστήριο-ΒΙΝΤΕΟ

Όλα δείχνουν ότι έκανε «κόντρες» με έναν άλλον οδηγό όταν συνέβη το τροχαίο - Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μαζέψει οκτώ κλήσεις για παραβίαση του ΚΟΚ, οι τέσσερις για υπερβολική ταχύτητα 

ΒΙΝΤΕΟ-'ΝΤΑΞ' ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ! «Φταίει η γυναίκα μου για το θάνατο της Δώρας»,λέει ο πατέρας της

Στο ίδιο μέρος όπου βρήκε φριχτό θάνατο με 14 μαχαιριές, ενώ επισκεπτόταν το μνήμα του φίλου της! - «Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου», δηλώνει ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης έξω από το Κοιμητήριο


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΑΓΑΡΙΑ! Βουτιά 15% του τουρισμού στην Καταλονία μετά το δημοψήφισμα

Βουτιά 15% σημείωσε ο τουρισμός στην Καταλονία τις δύο εβδομάδες μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, σύμφωνα με ειδικούς του κλάδου, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Με κονδύλια από το πακέτο Γιούνκερ η σιδηροδρομική σύνδεση ελληνο-βουλγαρικών λιμανιών

Στήριξη από το πακέτο Γιούνκερ θα έχει το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών λιμανιών.