21 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ! Από τρολάκι του ΣΥΡΙΖΑ, στο Λευκό Οίκο δίπλα στον Τσίπρα

Ο Δημητράκης μας. Απά συριζοτρόλ του Κυρίτση, πέρσι πήγε Κούβα και φέτος έφτασε Αμερικη... Αυτό θα πει ανανεωτική αριστερά...

Τον περιμένουμε...

Πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ στον Άραξο; Με τον Τσίπρα να 'στε σίγουροι

Η Ελλάδα βρίσκεται προ κολοσσιαίων γεωπολιτικών αλλαγών καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το κρεσέντο αντιτουρκισμού από το σύνολο των αμερικανικών ΜΜΕ, η είδηση περί μεταφοράς πυρηνικών στον Αραξο με το ΚΚΕ που πάντα έχει καλή πληροφόρηση σε αυτά τα θέματα να επιμένει σε σημερινό πρωτοσέλιδο ενώ και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας άφησε και πάλι ανοικτό σήμερα το θέμα απόκτησης F-15!

Αυτό είναι το νέο «πικάντικο» ριάλιτι που έρχεται στην ελληνική τηλεόραση!

Πριν από δύο χρόνια ο Πέτρος Μπούτος αποχώρησε από την ANTS Productions του ΑΝΤ1 και ίδρυσε τη δική του εταιρεία κάνοντας παραγωγές εκπομπών και σίριαλ για όλα τα κανάλια.

ΕΛΑΣ: Ολοι είναι ύποπτοι-Θεία: Ο αδελφός μου χρώσταγε παντού, ο δολοφόνος μπορεί να ήταν από το περιβάλλον του-Αδερφή: «Βασανισμένε μου άγγελε, σε περιμένω...»

Το κορυφαίο είναι ότι ο απατεώνας θυμήθηκε μετά 4 μέρες ότι περνούσε έξω απ' το Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και μπορεί να τον έχουν καταγράψει οι κάμερες... λίγο αργότερα σε άλλο κανάλι είπε και ότι αυτός που πήρε απ' έξω από το νεκροταφείο μπορεί να ήταν ο δολοφόνος!!! Απίστευτα πράματα!

Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το κίνητρο πίσω από το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Επικουρικές συντάξεις… 17€ φέρνει ο νόμος Κατρούγκαλου!

Μειώσεις έως και 54% βγάζουν οι «προσωπικές διαφορές» από τον επανυπολογισμό των επικουρικών συντάξεων που βρίσκεται σε εξέλιξη για 1,1 εκατομμύριο δικαιούχους από το ΕΤΕΑ.

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ! Ο Γουαϊνστάιν επιμένει:"Ολες οι σεξουαλικές του σχέσεις ή επαφές ήταν με την σύμφωνη γνώμη"

[Μην τα ξαναλέμε: Όσες ανέβαιναν στο δωμάτιο ήξεραν που πήγαιναν... αλλά και στο δωμάτιο, άλλες αποφάσισαν να φύγουν (Σαρλίζ Θέρον) κι άλλες αποφάσισαν να του κάνουν μασάζ ή π@πες.. σε τέτοιες περιπτώσεις η γραμμή μεταξύ σεξουαλικής παρενόχλησης και πορνείας δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όπως ας πουμε σε μαλάκες, που περνάνε κοπέλες από κάστινγκ και τους λένε να ξεβρακωθούν]

Ο διάσημος πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ συμπεριφέρεται με απίστευτο τρόπο στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, γράφει η New York Post.


ΒΑΛΕ ΛΑΔΑΚΙ! ΘΑ ΦΟΡΜΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ! Πουτζδεμόντ: «Ο λαός της Καταλονίας δεν μπορεί να αποδεχθεί τα μέτρα»

Δήλωσε ότι οι κινήσεις της ισπανικής κυβέρνησης για την Καταλονία είναι οι «χειρότερες επιθέσεις» από τη δικτατορία του Φρανθίσκο Φράνκο


ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΖΙΝΟ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ➤Παπαδημητρίου: Επωφελής επένδυση για την οικονομία το καζίνο στο Ελληνικό

Για συγκεκριμένα επιχειρηματικά πρότζεκτ και τομείς ενδιαφέροντος των Αμερικανών επενδυτών στη χώρα μας μιλά σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχωρεί μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.


ΧΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! Αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον Fitch

Αν μέσα τους έτρεχε έστω και λίγο ελληνικό αίμα θα έπρεπε να παλεύουν ακόμα με... τα μνημόνια... άσε που θα πρεπε να έχουν ακόμα Χριστόφια Πρόεδρο! Αίσχος Προδότες!

Ωστόσο εκφράζονται ανησυχίες για τον τραπεζικό τομέα λόγω του μεγάλου αριθμού των μη εξυπηρετούμενων δανείων


ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ επίθεση των Anonymous στην ιστοσελίδα του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ισπανίας

«Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι αδύνατη εξαιτίας συρροής υπερβολικά μεγάλου αριθμού χρηστών», δήλωσε εκπρόσωπος του Συνταγματικού Δικαστηρίου αλλά μετά από μερικά λεπτά η σελίδα λειτουργούσε πάλι κανονικά


ΞΥΔΑΚΙ ΜΟΣΧΑΡΑ! Πλήγμα στην ελευθερία βλέπει η Γιαννακάκη στην Καταλωνία

Ότι ο άντρας της δούλευε 30 χρόνια στο δημόσιο και είχε φτάσει σε διευθυντική θέση  με πλαστό πτυχίο δεν το έβλεπε και μόλις ξεβρακώθηκε έλεγε πως θα τον χωρίσει... τώρα βγάζει όλη τη ΣΥΡΙΖίλα της με τα ταγάρια τους Καταλανούς:

Κάρλα Μπρούνι: Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα, ο σύζυγός μου είναι από τη Σαλονίκη

Η Αθήνα θα είναι ο πρώτος σταθμός τής παγκόσμιας περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη - Έκανε απεργία πείνας για τον ΕΔΟΕΑΠ

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» η απεργός πείνας Αφροδίτη Υψηλάντη. Τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Υψηλάντη στον χώρο της απεργίας πείνας, έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, επισκέφτηκε γιατρός της ομάδας «SOS Ιατροί» και διαπίστωσε...

Viral φωτογραφία: Τι γυρεύουν 10 Ινδιάνοι σε παραλία των Χανίων; [εικόνα & βίντεο]

Μια φωτογραφία και ένα βίντεο με 10 Ινδιάνους στα Φαλάσαρνα κάνει το γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί ερωτηματικά.

Κι όμως δεν είναι φωτομοντάζ, πρόκειται για αληθινή φωτογραφία που τραβήχτηκε την Παρασκευή στην αγαπημένη παραλία των Χανίων.

Βίντεο: Ο 32χρονος τζιχαντιστής πολεμά στον εμφύλιο της Συρίας

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ! Στο πρώτο λέει Allahu Akbar και στο δεύτερο περιτριγυρίζεται από μουσάτους...

Μέσα από δύο βίντεο που βρίσκονται στο youtube θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS - Δηλώνει μαχητής του Συριακού Στρατού, που επίσης πολεμούσε εναντίον των δυνάμεων Άσαντ - Τα ολιγόλεπτα βίντεο αναμένεται να κατατεθούν την Δευτέρα στον ανακριτή

Καταλανικό κοινοβούλιο: Πραξικόπημα και επίθεση κατά της δημοκρατίας η απόφαση Ραχόι

Η απόφαση του πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι να καθαιρέσει την κυβέρνηση της Καταλονίας και να οργανώσει νέες εκλογές αποτελεί «πραξικόπημα» και «επίθεση κατά της δημοκρατίας», δήλωσε η πρόεδρος του καταλανικού κοινοβουλίου.


«Ο Σταύρος δεν μπορεί» -«Λασποθήκη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»: Ξέσπασε ξαφνικά «πόλεμος» Καμίνη-Θεοδωράκη

Αντιδράσεις προκάλεσαν στο Ποτάμι οι δηλώσεις του δημάρχου Αθήνας, Γιώργου Καμίνη που είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «δεν μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης, στηρίζεται στην εικόνα του και στο life style».


Συγκλονιστικό βίντεο: Πυροσβέστες δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν νήπιο από αμάξι-καμίνι

Την αγωνιώδη προσπάθεια πυροσβεστών στην Φλόριντα των ΗΠΑ να απεγκλωβίσουν ένα αγοράκι που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο-καμίνι καταγράφει ένα viral βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ [εικόνα]

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων βρέθηκε πριν από λίγο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, που κινούνταν επί της οδού Εγνατία.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς - ΒΙΝΤΕΟ

Στον 6ο του αγώνα στις τελευταίες επτά μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ηρωική προσπάθεια για να κερδίσει τον Diego Schwartzman και την κόπωση, "λύγισε" όμως με 6-3, 7-5 και ολοκλήρωσε στην ημιτελική φάση την φανταστική του εβδομάδα στην Αμβέρσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Επειδή κι απόψε οι άπλυτοι θα σπάσουν τα Εξάρχεια...

Να θυμηθούμε ποιοι τους χαϊδεύουν τα αυτιά και τους δίνουν επιχειρήματα... Τόσκας:

Το πλάνο που «καίει» την παραγωγή του Nomads! Τι απολαμβάνουν όταν κλείνουν οι κάμερες!

Μια απροσεξία στο μοντάζ αποκάλυψε κάτι πολύ «ενδιαφέρον» στο Nomads.

Την ώρα που μιλούσε η Αποστολία Ζώη με τη Μαντώ Γαστεράτου στην εξωτερική τραπεζαρία για την απόφαση των παικτών της ομάδας να βγάλουν ως προτεινόμενη την τελευταία, η κάμερα έδειξε...

ΣΚΙΤΣΟ-Πάντως την τουρκική αεράμυνα μπορούμε να την κάνουμε σουρωτήρι κι αλλιώς

Δείτε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Όσο ο Τσίπρας ήταν στις ΗΠΑ είχε αφήσει αντικαταστάτη να μοιράζει σανό στα γίδια

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως θεωρεί αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φωνάξει...

Η γένεση της πολιτικής στην Αρχαία Ελλάδα

Ο Ελληνικός κόσμος έχει μια μακραίωνη ιστορία η οποία είναι άγνωστη στον μέσο Έλληνα. Αυτό το κενό που δημιούργησε η Ελλαδική παιδεία προσπαθούμε σε μια σειρά από βίντεο να καλύψουμε.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζούμε μια πραγματική κωμωδία...

Να εδώ βλέπουμε τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, πριν μερικούς μήνες , να ουρλιάζει με ντουντούκες εναντίον του...

5 δεξιές στιγμές από τη συνάντηση του Τσίπρα με τον Τραμπ

Ένα θετικό είχε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική.

Γκρεμίστηκε όλος ο αριστερός αντιαμερικανισμός των τελευταίων 40 χρόνων.

Από το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" και τις πορείες στην πρεσβεία εναντίον του ΝΑΤΟ και της Αμερικής, περάσαμε στην αναβάθμιση των F-16 έναντι 2,4 δις, την εκ νέου παραχώρηση της Σούδας και τα εγκώμια προς τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Πώς οι Έλληνες επιδοτούν το ρεύμα Βούλγαρων και Ιταλών

Πλήρης είναι η αμφισβήτηση των δημοπρασιών ρεύματος (ΝΟΜΕ) στην αγορά ηλεκτρισμού ένα χρόνο μετά την εφαρμογή τους.

Το μοντέλο όπως εφαρμόζεται, πέραν των επιπτώσεων στη ΔΕΗ, καθιστά ζημιογόνα τη δραστηριότητα της προμήθειας και για τους ιδιώτες προμηθευτές.


Κυριάκος: Απόλυτη προτεραιότητα η κατάργηση των εκτρωματικών νόμων Φίλη, Μπαλτά, Γαβρόγλου

Τους βασικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ιδίου όσον αφορά στη νέα γενιά και στην εκπαίδευση ανέλυσε από το βήμα του 2ου προσυνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.


Nomads: Το twitter «κράζει» τον Παναγιώτη Βασιλάκο για την οικειοθελή αποχώρηση!

Να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads αποφάσισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και σόκαρε τους συμπαίχτες του στο παιχνίδι.  Συγκεκριμένα, αφού η Μαντώ Γαστεράτου συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους του κοινού έμεινε εκτός μονομαχίες και οι δυο παίχτες από την ομάδα της Ζουγκλας ήρθαν αντιμέτωποι.


Οι άγρυπνοι φρουροί του εθνικού εναέριου χώρου στη Λήμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Tους άγρυπνους φρουρούς του εθνικού εναέριου χώρου που αναχαιτίζουν κάθε επιβουλή, πιλότους και μηχανικούς των F16 στη Λήμνο που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα, παρουσιάζει η εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Δε κάμελ εντ δε κιου

[ΦΩΤΟ-Το πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο –έτσι μου λένε– από εκδήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη στα Γιάννενα, που είναι, ως γνωστόν, πρώτα στα γράμματα, στα γρόσια και στ’ άρματα…]

Αναμενόμενη και εν πολλοίς θεμιτή η προσπάθεια του πρωθυπουργού να παρουσιάσει την επίσκεψή του στις ΗΠΑ ως θρίαμβο, αλλά δεν πείθει. Ο ισχυρισμός του δεν υποστηρίζεται από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί. Αν τα απογυμνώσει κάποιος από τις σάλτσες, τα επιχειρήματα αυτά ακούγονται σχεδόν φαιδρά. Υποστηρίζει, λ.χ., ο πρωθυπουργός ότι επετεύχθη η έμπρακτη αναγνώριση του αναβαθμισμένου γεωστρατηγικού χώρου της χώρας. Πώς αποδεικνύεται;

Μυτιλήνη: Στο δρόμο οι Αφγανοί λάθρο-Ζητούν ίση αντιμετώπιση με Σύριους

Συνέχεια στις χθεσινοβραδινές τους κινητοποιήσεις δίνει σήμερα ομάδα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων, διεκδικώντας ασφαλή διαμονή στον καταυλισμό της Μόριας αλλά και ισότιμη αντιμετώπιση των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλλει με αυτά των Σύρων.


Μόναχο: Συνελήφθη ο ψυχάκιας που τραυμάτισε 5 άτομα με μαχαίρι – Είχε επιτεθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν


Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο Μόναχο που το πρωί του Σαββάτου (21.10.2017) τραυμάτισε 5 άτομα.

Νωρίτερα η η αστυνομία είχε ανακοινώσει την σύλληψη ενός υπόπτου για την επίθεση στην πλατεία Rosennheimer στο Μόναχο, που όπως μεταδίδουν και τα ξένα ΜΜΕ, είναι ο δράστης.

Χοιροβοσκός Πολάκης: «Κάποιοι εκτελούν συμβόλαια με τη χολέρα!»

Μία απίστευτη ανάρτηση έκανε ο Παύλος Πολάκης για το περιστατικό με την... χολέρα που το ΚΕΕΛΠΝΟ λέει ότι δεν υπάρχει στο νοσοκομείο "Έλενα". Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται κατά των συνδικαλιστών μέσα από το facebook ενώ κάνει λόγο για συμβόλαια.


ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Καταγγελία ΣΟΚ: Αεροσυνοδοί-πο@τάνες πουλάνε το σώμα τους σε επιβάτες έναντι χρημάτων

Οι ισχυρισμοί της ανώνυμης αεροσυνοδού κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων για όργια εν πτήσει, σ@ξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές


Άρθρο Άδωνι: Μισές αλήθειες και μεγάλα ψέματα για τα F-16

Του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Όταν ο Donald Trump ανακοίνωνε από τον Λευκό Οίκο τη συμφωνία Ουάσιγκτον –Αθήνας για την αναβάθμιση του στόλου των μαχητικών αεροσκαφών F-16, αξίας 2,4 δισεκατομμυρίων  δολαρίων, λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Αλέξης Τσίπρας μοίραζε χαμόγελα στους παριστάμενους δημοσιογράφους. Μόλις η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών έλαβε τέλος, το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού έπεσε «με τα μούτρα» στη δουλειά για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο Έλληνα πολίτη πως το πρωθυπουργικό ταξίδι στις ΗΠΑ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.


Ανεξαρτητοποιείται ή αλλάζει κόμμα;

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης φέρεται να ανήκει στην κατηγορία των δυσαρεστημένων με την τακτική που ακολουθεί ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Την ώρα της δολοφονίας πέρασα τυχαία με το ταξί έξω από το νεκροταφείο-Μπορεί να με έχουν καταγράψει και κάμερες

Οτι περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας του παιδιού του, αποκάλυψε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη.


ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Παππάς για ταξίδι στις ΗΠΑ: Κερδίσαμε εντυπώσεις και οι εντυπώσεις παράγουν απτά αποτελέσματα

Δεν κάνεις και τον κόπο να μας πεις ποια είναι τα "απτά αποτελέσματα"! Ότι θα δώσετε 2,4 δις $ για τα F-16; 

Η κάθε πλευρά αποζητά συμφωνία αμοιβαίου οφέλους, κάτι που οι εδώ πολιτικές δυνάμεις τείνουν να ξεχνούν, σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής την επόμενη μέρα από το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, μιλώντας στην πρωινή ενημέρωση της ΕΡΤ.

Αυστραλία: Άγριος γυναικοκαβγάς στη μέση του δρόμου - Την έγδυσε μπροστά σε περαστικούς

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Οι γυναίκες, που διαπληκτίστηκαν για άγνωστους λόγους, έφτασαν στο σημείο να ξεγυμνωθούν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών - Χωρίς μπλούζα κατέληξε μια από τις «μαχήτριες» του δρόμου

Η Μαρία Ηλιάκη περιγράφει απολαυστικά τον τσακωμό της με ταξιτζή -«Μουλάρωσα, να κάνεις όπισθεν εσύ»

Διαπληκτισμό με οδηγό ταξί είχε σήμερα το πρωί η Μαρία Ηλιάκη και ως λάτρης των social media δεν θα μπορούσε παρά να το μοιραστεί με τους φίλους της και ακολούθους της.


Αγριογούρουνα έσπειραν τον πανικό σε γερμανική πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Τους κατοίκους της γερμανικής πόλης Χάιντε αναστάτωσε μια αγέλη αγριογούρουνων. Η αστυνομία συμβούλεψε τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους μέχρι να απομακρυνθούν τα ζώα.

Μαξίμου: Στήριξη στον Τσίπρα η καλή διάθεση των ΗΠΑ να συνεχίσουν να εισπράττουν χρήματα από την Ελλάδα

Καπέλο με τη φράση "Make America Great Again" χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ

Ένα καπέλο με το σλόγκαν ‘Make America Great Again’ που χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών στον Λευκό Οίκο.


Η αληθινή και άγνωστη ιστορία της Λάσι - Τι απέγινε το σκυλί του γνωστού σίριαλ - ΒΙΝΤΕΟ

H «Λάσι» ήταν ένα σκυλί ράτσας κόλεϊ, το οποίο πρωταγωνίστησε στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και αγαπήθηκε από τα παιδιά που την παρακολούθησαν τις περασμένες δεκαετίες.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Ο αλυτρωτισμός και ο μεγαλοιδεατισμός της Αλβανίας θα την κλείσουν την πόρτα της Ευρώπης»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτηση του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στηλιτεύει τα σχέδια ενοποίησης Αλβανίας-Κοσόβου που υποδαυλίζουν τον αλβανικό αλυτρωτισμό και μεγαλοιδεατισμό.


Πώς σώθηκε η Επανάσταση του Μοριά

Οι μάχες στη Βέργα, το Διρό και τον Πολυάραβο – Το Βατερλό του Ιμπραήμ στη ΜάνηΗ γενναία απάντηση του Γεωργάκη Μαυρομιχάλη στον Ιμπραήμ – Η αποτυχημένη προσπάθεια των Αιγυπτίων να πατήσουν τη Μάνη – Οι ατρόμητες Μανιάτισσες – Η σημασία των επιτυχιών των Μανιατών

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ :) Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε πίστα της Θεσσαλονίκης χωρίς εσώρουχα!- Αναρτήσεις

Η ξανθιά αοιδός έχει κορμάρα και δεν την κρύβει, ούτε και όταν παίρνει το μικρόφωνο. Εμείς βέβαια την έχουμε πετύχει και toplessστην παραλία. Δείτε φωτογραφίες!

Συγκίνηση στο Ναύπλιο! Δότρια μυελού των οστών συνάντησε τον λήπτη [βίντεο]

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε σε συναυλία στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Steve Tesser τραγούδησαν με σκοπό τα έσοδα της συναυλίας να δοθούν στο «Χάρισε Ζωή» - Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Δασκάλα στη Φλόριντα αποπλάνησε μαθήτριά της -Εκαναν σ@ξ μέσα στην τάξη

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά αποπλάνησης μαθητριών από καθηγητές τους, σε ΗΠΑ αλλά και Βρετανία, έρχονται στο φως.

Αυτή τη φορά ο λόγος για μια δασκάλα στη Φλόριντα η οποία αποπλάνησε 15χρονη μαθήτριά της.