26 Οκτωβρίου 2017

Κλαίει το Twitter με τον #παππατζης : Ή με τους νεκρούς της ΕΡΤ ή με τα μυδραλιοβόλα Σαμαρά

Απίστευτο γέλιο προκάλεσε στο Twitter η απεγνωσμένη προσπάθεια Παππά να μαντρώσει τα γίδια και να τα πολώσει με συνθήματα μίσους βγαλμένα από το κομμουνιστικό παρελθόν τους αφού τον παρόν και το μέλλον τους είναι σαν δουλάκια των Αμερικάνων.

Έγραψε λοιπόν χθες ο Παππάς στο Twitter "ή είσαι με τους...

Προεκλογικές αγριότητες στην Κύπρο: «Λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και...»

Επαγγελματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ εξέφρασε με χυδαίο τρόπο την άποψή του για την [ΔΕ: "προκλητική" για να τα λέμε όλα...] εμφάνιση της εκπροσώπου τύπου του εκλογικού επιτελείου Σταύρου Μαλά

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Υπάρχει σχέδιο κατά της βίας ή θα συνδιαλέγεστε με τις... συλλογικότητες;

Ολοένα και περισσότερο γινόμαστε μάρτυρες κρουσμάτων βίας και εγκληματικότητας, με συνέπεια να έχει γενικευθεί η αίσθηση της πλήρους ανομίας, εντείνοντας καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών, αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης


ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών σε μαθητές για την 28η Οκτώβρη: «Μην καταπίνετε αμάσητο ό,τι σας λένε!»

Με επιστολή προτρέπουν τους μαθητές να «διαβάσουν με προσοχή τα ιστορικά γεγονότα» ώστε να μάθουν «ποιους συμφέρει η ενίσχυση του φασισμού που αιματοκύλισε τους λαούς»

“Μην καταπίνεις αμάσητο ό,τι σου λένε!” προτρέπει τους μαθητές η ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών σε επιστολή της για την 28η Οκτωβρίου.


Η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για τον Αντετοκούνμπο που θα συζητηθεί

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Κόμπι Μπράιαντ κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Λονδίνο.

Ο «Black Mamba» κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη μερικών από τους Ευρωπαίους παίκτες του ΝΒΑ και αφού...

Συνδικαλιστές του Λιμενικού σε Κουρουμπλή: Αν ξηλώσεις αξιωματικούς για το Αγ. Ζώνη ΙΙ, θα αντιδράσουμε

Ευθεία προειδοποίηση στον υπουργό Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλή ότι θα αντιδράσουν εάν επιμείνει σε αντικαταστάσεις αξιωματικών του Λιμενικού, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες για τους χειρισμούς στο ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ, απευθύνουν οι συνδικαλιστές.


Δώρα Ζέμπερη: Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης (vid)

Νέες αποκαλύψεις από το δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας – Η 32χρονη εφοριακός είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο – Τι είπε ο κ. Λύτρας για τις έρευνες της Αστυνομίας.

Σάλος για τις σεξουαλικές τελετές μύησης στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας-ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από τις φημολογούμενες τελετές μύσης στις οποίες πρέπει να υποβληθούν οι πρωτοετείς φοιτητές στα Πανεπιστήμια της Γαλλίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Όπως λέει κι ο Αλέξης "δεν το λες κι επίκαιρο το θέμα της ασφάλειας"

Δεν του φαινόταν επίκαιρο το θέμα της ασφάλειας... μήπως το ξανασκέφτηκε τώρα που...

Αποκάλυψη-βόμβα για την άτυχη εφοριακό: "Είχε λάβει μήνυμα να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο" - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, η οποία έχασε με βάναυσο τρόπο τη ζωή της πριν από λίγες ημέρες στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το συγγενικό της περιβάλλον.

Σ-Τ-Α Π-Α-Π-Α-Ρ-Ι-Α Μ-Α-Σ! Παπακώστα: Από το «ναρκοπέδιο» της Β' Αθηνών στην... αγκαλιά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Την αποθεώνει ο Καμμένος

Γιατί οδήγησε την κατάσταση στα άκρα παρά την πρώτη «κίτρινη κάρτα» στη διένεξή της με τον Άδωνι Γεωργιάδη; - Μέχρι πού μπορεί να οδηγήσει το «φλερτ» με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο;

ΝΙΑΟΥ! ΝΙΑΟΥ! Ούτε ανεξαρτησία, ούτε πρόωρες εκλογές -Απίστευτος ο Πουτζδεμόν πέταξε τη μπάλα στη Βουλή

[Αύριο θα μπει Ισπανός Επίτροπος και θα τελειώσει το παραμύθι...]

Στο κοινοβούλιο έδωσε την «καυτή πατάτα» της κρίσης ο ηγέτης της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν, ο οποίος σε μια σύντομη ομιλία του είπε ότι δεν θα προκηρύξει εκλογές.


Άρειος Πάγος: Έρευνα για το «ντου» Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό αλλά και για το αν ο γιατρός πήρε «φακελάκι»

[Βέβαια πέρα από τα καφριλίκια είναι ένα θέμα κι ο γιατρός... αντί να βγει με το όνομά του να πει "δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν", κρύβεται... προφανώς δε θέλει να γελάσουν μαζί του όσοι όντως έχουν δώσει φακελάκι]

Διπλή παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, τόσο για τις συχνές «επισκέψεις» των μελών της συλλογικότητας Ρουβίκωνας, όπως είναι στην Ισπανική Πρεσβεία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην εφορία Ψυχικού, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών, κ.λπ., όσο και για το χθεσινό περιστατικό της εισβολής στο γραφείο γιατρού χειρούργου του «Ευαγγελισμού» τον οποίο κατηγόρησαν ότι παίρνει φακελάκια από ασθενείς.

Nomads: «Προδώθηκαν»! Είναι μαζί Πετρούνιας – Μιλλούση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα ήταν χθες ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση.

Επίθεση στο «Έθνος»: Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Στην ταυτοποίηση τριών εκ των δραστών της επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» και της 24 Media προχώρησε η Αστυνομία, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Ρωσικό ελικόπτερο με 8 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα της βόρειας Νορβηγίας

Έπεσε στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, 2-3 χιλιόμετρα από το χωριό Μπάρεντσμπουργκ

Ρωσικό ελικόπτερο με 8 άτομα έπεσε στη θάλασσα της Νορβηγίας


Τον κατηγόρησαν δύο γυναίκες για βιασμό αλλά απαλλάχθηκε λόγω... σεξυπνίας

[Έχει ξεφύγει η επιστήμη... προσφέρει ηλίθια άλλοθι στον κάθε ανώμαλο]

Η sexsomnia είναι μια σπάνια διαταραχή ύπνου, κατά την οποία ο πάσχων μπορεί να αυνανιστεί ή να κάνει σεξ ενώ κοιμάται, χωρίς να έχει ανάμνηση του περιστατικού το άλλο πρωί


ΗΠΑ: Το Twitter μπλοκάρει τις διαφημίσεις RT και Sputnik

Η εταιρεία Twitter αποφάσισε να μην καταχωρεί διαφημίσεις που προέρχονται από όλους τους λογαριασμούς του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT (Russia Today) και του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Sputnik.


Υδροστρόβιλους, τόνους λάσπης και πλημμύρες έφερε ο «Δαίδαλος» στα Χανιά=ΒΙΝΤΕΟ

Ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν Πλατανιά, Γεράνι και Κεραμιά, με προβλήματα κυρίως σε στέγες και πυλωτές - Ανέβηκε η στάθμη του Κλαδισού ποταμού - Πλημμύρισαν υπόγεια και εγκλωβίστηκαν οδηγοί


Φωτογραφία: Η θάλασσα στο Μπαλί του Ρεθύμνου βάφτηκε κόκκινη

Η καταιγίδα που έπληξε την περιοχή προκάλεσε ένα μοναδικό φαινόμενο

Κατακόκκινη έχει γίνει η θάλασσα στο Μπαλί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από το πρωί κυρίως τη Δυτική Κρήτη.

VENCEREMOS ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Παίζουν μπάσκετ για να... καταδικάσουν τις συμφωνίες Τσίπρα - Τραμπ

Άγνωστο είναι αν οι πρώην σύντροφοι θα επιδοθούν και σε διαγωνισμό... καρφωμάτων

Σε άλλο... επίπεδο έχουν περάσει οι αντιδράσεις στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) για την επίσκεψη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο και τις συμφωνίες στις οποίες προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση με τις ΗΠΑ.


ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ! «Έπιασαν» τους ληστές της οικίας του Μαροκινού πρέσβη στην Αθήνα

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 28 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητούνται συνεργοί τους, ως μέλη της εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.


ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! "Πράσινο φως" των δανειστών για το κατώτερο όριο στις συντάξεις χηρείας

Το « πράσινο» φως των δανειστών πήρε η νομοθετική ρύθμιση με την οποία θεσπίζεται κατώτερο όριο 384 ευρώ με 20ετή ασφάλιση για τις συντάξεις χηρείας και στα 360 ευρώ σε περίπτωση σύνταξης χηρείας με 15 χρόνια ασφάλισης.

ΑΣΕΠ: Προσλαμβάνουν επιτυχόντες του… 1998!

Άρχισαν οι αιτήσεις για 220 μόνιμες θέσεις σε επιτυχόντες γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Ενός διαγωνισμού που διεξήχθη το... 1998!

ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙ! Προκλητικές δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΟΦΗ! «Θα τους γα@@@»

O Φώτης Τσάλος προκάλεσε αντιδράσεις με την τοποθέτηση που έκανε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. "Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ... Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι Εδώ", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού, δεν θα πετύχει

Δήλωση για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης έκανε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.


ΝΔ: Το είδαμε κι αυτό! Ο υπ. Επικρατείας ομολογεί ότι η κυβέρνηση φακελώνει τους πολίτες

«Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται - και μάλιστα αρμοδίως - ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανάρτηση του Χρ. Βερναρδάκη, ο οποίος...

ΞΥΔΑΚΙ ΤΑΓΑΡΙ! Ζαχαριάδης υπέρ Παπακώστα: Γραμμή Αδωνις και Αγιος ο Θεός στη ΝΔ

Θέση υπέρ της Κατερίνας Παπακώστα πήρε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σχολιάζοντας την εξέλιξη με τη διαγραφή της από την ΚΟ της ΝΔ.


ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΡΧ. ΧΩΡΟΣ-Νταβατζ@δες ΣΕΑ: «Αδικαιολόγητη» η καθυστέρηση της μη υπογραφής των αποφάσεων για το Ελληνικό

[Οι άνθρωποι που καθυστερούσαν επί 2 χρόνια, δήθεν κατηγορούν την Κονιόρδου ότι δεν υπογράφει εδώ και 2 βδομάδες και σαν νταβ@δες λένε ότι θα ελέγξουν την ΥΑ που θα βγάλει... γιατί φοβούνται μήπως η "γνώμη" τους πάει στα σκουπίδια!] 

Στο θέμα του Ελληνικού επανέρχεται ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «αδικαιολόγητη καθυστέρηση», καθώς, όπως αναφέρει, «ενώ έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τις γνωμοδοτήσεις του ΚΑΣ για την κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου στο Ελληνικό και την υπό όρους έγκριση του ΣΟΑ (Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης) και της ΣΜΠΕ (Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) του έργου, οι σχετικές αποφάσεις δεν...

Στην κορυφή του κόσμου η ελληνική ποδηλασία

Ο Έλληνας ποδηλάτης, Χρήστος Βολικάκης, μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας του Βερολίνου ωστόσο εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Φόροι: Πώς το 72%-28% έγινε 18%-82%! Έργο ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Αναφέρομαι στην αναλογία δαπανών προς φόρους που προσδίδει και το ιδεολογικό πρόσημο στην ασκούμενη οικονομική πολιτική.

Επί κυβερνήσεως Σαμαρά, το 72% αφορούσε περικοπές δαπανών και το 28% φόρους. Επί κυβερνήσεως Τσίπρα το 18% αφορά περικοπή δαπανών και το 82% φόρους. Πλήρης ανατροπή, που την βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες.


Η Ξεβρακωμένη Αριστερά

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ

Μπορεί να τα έχει κάνει σχεδόν όλα λάθος η κυβερνησάρα του Αλέκση, αλλά έχει κάνει κάτι τόσο σωστά όσο κανένας άλλος από αυτούς που το προσπάθησαν στο παρελθόν: Έχει καταφέρει μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια να διαλύσει τον μύθο της αριστεράς με τόσο απόλυτο τρόπο, που πλέον η φράση «είμαι αριστερός» προκαλεί την ίδια θυμηδία που θα προκαλούσε και η φράση «είμαι εθνικόφρων», αν οι περισσότεροι εθνικόφρονες δεν έδειχναν τη στοιχειώδη ευαισθησία να κρατήσουν το ιατρικό τους απόρρητο για τον εαυτό τους. (Ναι, ξέρω, οι εθνικόφρονες δείχνουν πια όλο και λιγότερο τη συγκεκριμένη ευαισθησία, αλλά οι περισσότεροι θυμάστε την ωραία εποχή που καταλάβαιναν το πόσο κωμικό ήταν το πρόβλημά τους και το κρατούσαν μυστικό).

Σάλος στην Ισπανία- Γυναίκες γυρίζαν ταινία πο@νό μέρα μεσημέρι μπροστά από κυβερνητικό κτίριο [βίντεο]

Τι κι αν υπήρχαν παντού τουρίστες και ήταν μέρα μεσημέρι, δύο γυναίκες δεν ντράπηκαν και πόζαραν ολόγυμνες μπροστά από το παλάτι του Σαν Τέλμο, το κτίριο όπου στεγάζεται η τοπική κυβέρνηση της Σεβίλλης.

ΑΡΧΕΙΟ-ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ-Τσίπρας-Μπέτυ έφαγαν σε εστιατόριο στο Μοναστηράκι... μετά 2 μέρες έκλεισε

Το εστιατόριο «Nerantzi» μόλις δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους κατέβασε ρολά

Από τους τελευταίους πελάτες του κομψού εστιατορίου στο Μοναστηράκι «Nerantzi» ήταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα, καθώς δύο ημέρες μετά την επίσκεψή τους, η επιχείρηση έκλεισε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ-Ο Αμερικανός Πρόεδρος έσωσε την Ελλάδα από το Grexit ... στο Madam Secretary!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ελληνική κρίση, οι δραματικές συνεδριάσεις του Eurogroup και το θρίλερ ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αποτελεί εξαιρετική πηγή έμπνευσης για βιβλία και κινηματογραφικά σενάρια. Η πρώτη αναφορά δημοφιλούς σειράς στο ελληνικό ζήτημα δεν άργησε να έρθει.

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής συνελήφθη στις ΗΠΑ - ΦΩΤΟ

Την περιπέτεια που βίωσε κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ εξομολογήθηκε ο Κώστας Δόξας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, και αποκάλυψε ότι συνελήφθη γιατί δεν...

KUNST! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ! Ξεγυμνώθηκε μπροστά στο άγαλμα του Δαυίδ [εικόνες]

[Κατάλαβες τώρα γιατί πας στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας και σου λένε απαγορεύονται οι φωτογραφίες μπροστά στον Ερμή του Πραξιτέλη και μόλις βγάλεις φωτογραφική μηχανή ορμάνε πάνω σου]

Τρία χρόνια αφότου γδύθηκε μπροστά στην Αφροδίτη του Μποτιτσέλι και έξι μήνες μετά την βουτιά του στην Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη, ο Ισπανός «καλλιτέχνης» εξέπληξε τους λάτρεις της τέχνης όταν γδύθηκε μπροστά σε ένα ακόμη ιταλικό αριστούργημα: τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου.

Μαρτυρία: Η Δώρα Ζέμπερη έστειλε 160 μηνύματα στον πρώην σύντροφό της δύο μέρες πριν δολοφονηθεί

Τη στιγμή που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν άκαρπες, καθώς δεν έχουν οδηγήσει ακόμα στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη, φίλος του πρώην συντρόφου της 32χρονης εφοριακού αποκαλύπτει λεπτομέρειες της σχέσης της με τον αστυνομικό.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Αστείος ο Πουτζδεμόν-Ακύρωσε την ανεξαρτησία και τις δηλώσεις του

Κωλοτούμπα της... κωλοτούμπας για τον πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν, ο οποίος, ενώ ήταν προγραμματισμένο να παραχωρήσει συνέντευξη σήμερα το μεσημέρι, τελικά την... ακύρωσε.


Αφίσα στο ΠΑΜΑΚ απεικονίζει τον πρύτανη ως καρικατούρα του Χίτλερ

Η πρυτανεία του Πανεπιστημίου καλεί την Σύνοδο των πρυτάνεων «να ξυπνήσει από το λήθαργό της και να πάρει επισήμως θέση απέναντι στα εντεινόμενα και κλιμακούμενα κρούσματα βίας, πριν είναι πολύ αργά για τα δημόσια ελληνικά Πανεπιστήμια», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά

ΝΑΤΟ: Δικαίωμα της Τουρκίας η αγορά S-400 από τη Ρωσία, αλλά θα έχει συνέπειες

«Ο αρχή της εθνικής κυριαρχίας προφανώς, υφίσταται στην απόκτηση αμυντικού εξοπλισμού, αλλά με τον ίδιο τρόπο που τα έθνη είναι κυρίαρχα στη λήψη αποφάσεων, είναι επίσης κυρίαρχα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες αυτής της απόφασης», δήλωσε ο στρατηγός Petr Pavel


Πανάκριβη λευκή τρούφα 510 γραμμαρίων βρέθηκε στα ελληνικά βουνά

«Η εύρεση της λευκής τρούφας των 510 γραμμαρίων μάς γεμίζει χαρά και περηφάνια για δύο λόγους» τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, Νίκος Πάλλας, μετά την πανάκριβη τρούφα που ανακάλυψε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στα ελληνικά βουνά.


Η νυχτερινή έξοδος της γκ@μενίτσας και οι… κατακόκκινες γόβες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θέατρο παρέα με τον… υπουργό πήγε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου της Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η κ. Νοτοπούλου μαζί με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη βρέθηκαν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Ρώσικη Επανάσταση».


Η Κουντουρά συναντήθηκε με Σαρκοζί και Μπρούνι (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Νικολά Σαρκοζί και την Κάρλα Μπρούνι στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην Αθήνα.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ➤Η Ισπανία, για 6η φορά, κατέβαλε νωρίτερα τη δόση του δανείου της στον ESM

Το Συμβούλιο των Διευθυντών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) ενέκρινε σήμερα αίτημα της Ισπανίας για εθελοντική πρόωρη αποπληρωμή ποσού 2 δισ. ευρώ από δάνειο του ΕΜΣ.


ΕΝΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ➤Τα κάγκελα της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη «έσπασε» ο Πάκης

Μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε κοντά στον κόσμο.Τη διπλή σειρά από κάγκελα που τοποθέτησε η κυβέρνηση προκειμένου να προστατέψει τους υπουργούς της που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης κατάφερε να «σπάσει» ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Χειμάρρα: «Παγώνουν» οι κατεδαφίσεις ελληνικών σπιτιών

Θετικές εξελίξεις τουλάχιστον μέχρι στιγμής σχετικά με το ζήτημα των κατεδαφίσεων ελληνικών σπιτιών στη Χειμάρρα.

ΦΩΤΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο Βερναρδάκης παραδέχεται πως το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί «δεξιούς λογαριασμούς» στα social media!

Τους «δεξιούς λογαριασμούς» στα social media παρακολουθούν στην κυβέρνηση, κατηγοριοποιώντας τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα.

Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook.

Πού το πάει η κυβέρνηση με τον Ερντογάν -Πλούσιο παρασκήνιο πριν την επίσκεψη

Η πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, και οι συνομιλίες που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν καθώς επίσης και με τον ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος και τον προσκάλεσε, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι για τα  αποτελέσματά της δεν έχουν υπάρξει πολλές ουσιαστικές πληροφορίες. Βοηθούσης και της 48ωρης απεργίας των δημοσιογράφων...

Η επίσκεψη αυτή, έγινε λίγα μόλις 24ωρα μετά την παρέμβαση του κ Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής, στις Βρυξέλλες, σ’ ότι αφορά το παρόν και το μέλλον των ευρώ-τουρκικών σχέσεων ( ο Έλληνας πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαλόγου καθώς και για την ανάγκη ευρωπαϊκής «παρουσίας» της Τουρκίας), το οποίο πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Τσίπρα στον Λευκό Οίκο, γεγονός που από μόνο του προσδίδει ξεχωριστό ενδιαφέρον στις επαφές του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Κοτζιάς, εξέφρασε την χαρά του για την συνάντησή του με τον κ. Ερντογάν, «ένα σπουδαίο ηγέτη της γείτονος χώρας...» όπως τόνισε, προς τον οποίον και απηύθυνε επίσημο πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Τούρκος ομόλογός του δεν παρέλειψε να ρίξει το «καρφί»: ότι δεν θέλει να γίνει «η γείτων Ελλάδα, με την οποία βελτιώνουμε τους δεσμούς μας, ασφαλές καταφύγιο για τους γκιουλενιστές πραξικοπηματίες που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα» ( 995 τον αριθμό, όπως είπε) επαναλαμβάνοντας μάλιστα την απογοήτευση της Τουρκίας για την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να μην εκδώσει τους (πρώτους 8) αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο. Ο κ. Κοτζιάς,  αρκέσθηκε να σημειώσει ότι «η Ελλάδα σέβεται και τιμά την δημοκρατία και τους θεσμούς της, αλλά οι αποφάσεις για το άσυλο λαμβάνονται από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη και πρέπει να γίνονται σεβαστές, ακόμη και όταν δεν είναι ευχάριστες...»

Σχέσεις στενές, φιλικές, ανθρώπινες 

Πριν συναντηθεί με τον Ερντογάν (συνάντηση κατά την οποία ο Τούρκος Πρόεδρος για δεύτερη φορά σε ελληνική αποστολή «φρόντισε» στο γραφείο του να μην υπάρχει, ως είθισται, και ελληνική σημαία, παρά μόνο τούρκικη...) ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του ομολόγου του, αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο χωρών.

 «Οι σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας, σημείωσε ο κ. Κοτζιάς, επιδιώκουμε και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο στενές, πιο φιλικές, πιο ανθρώπινες. Οι λαοί μας και οι χώρες μας έχουν να κερδίσουν πάρα πολλά από την ανάπτυξη της συνεργασίας μας, και από το να παρεμποδίζουμε τρίτους να ανακατεύονται σε αυτή τη σχέση.

Ζούμε σε ένα κόσμο δύσκολο, σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα, σε ένα κόσμο που πολλοί νιώθουν ανασφαλείς. Δηλαδή, ότι ζούνε σε αστάθεια και συχνά δεν έχουν στο μυαλό τους κάποια προοπτική για το πώς θα είναι στο μέλλον.

Σε αυτό τον κόσμο που αλλάζει γρήγορα, είναι σημαντικό να είναι σταθερά αναπτυσσόμενες οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, δύο σπουδαίες χώρες με μεγάλη ιστορία και ακόμη μεγαλύτερο κοινό μέλλον.

Οι χώρες μας βρίσκονται σε μία περιοχή γεμάτη από κρίσεις: από τα βόρεια μας στην Ουκρανία, από τα νοτιοδυτικά μας στη Λιβύη, νοτιοανατολικά μας στη Συρία και στο Ιράκ. Είμαστε δύο χώρες που θέλουμε την ειρήνη στην περιοχή, που θέλουμε τη σταθερότητα και για αυτό οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και να ανταλλάσουμε γνώμες και ιδέες σε αυτό το θέμα....»

Τέλος, επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας τις θέσεις Τσίπρα (που στηρίζονται στις δικές του εισηγήσεις...) όπως τις εξέθεσε στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, ο υπουργός Εξωτερικών, είπε πιο συγκεκριμένα ότι «εμείς,  είμαστε η χώρα που έχει ταχθεί με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια, πεποίθηση και συνέπεια, υποστηρικτής του ευρωπαϊκού δρόμου -εννοώ του δρόμου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση- της Τουρκίας.

Πιστεύουμε βαθύτατα ότι η χώρα μας θα είναι η πλέον κερδισμένη χώρα από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση με μία Τουρκία που θα είναι μέλος αυτής της Ένωσης. Το πιστεύουμε, το θέλουμε, και δεν μας αρέσει όταν καταγράφουμε διγλωσσία, διπλά στάνταρτς και υποκρισία. Αυτά δεν έχουν καμία θέση στην διεθνή πολιτική και στις διακρατικές σχέσεις.»

Ένταση στη Βουλή: Κνίτες προσπάθησαν να μπουν στο προαύλιο

Οι αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τη Βουλή όταν φοιτητές που πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων επιχείρησαν να μπουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου.


Ουγγαρία: Ο Ορμπαν κήρυξε την κεντρο-ανατολική Ευρώπη «ζώνη χωρίς μετανάστες»

Με αναφορές στον «Πόλεμο των Άστρων» ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν κάλεσε την Τρίτη, τους συμπατριώτες του να μην υποτιμούν τη «σκοτεινή πλευρά της Δύναμης» στην τελευταία ομιλία του για την προσφυγική κρίση, στην οποία κήρυξε την κεντρο-ανατολική Ευρώπη «ζώνη χωρίς μετανάστες».


Μεξικό: Ταύρος «κάρφωσε» με το κέρατό του το λαιμό ταυρομάχου [βίντεο]

Κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας που έλαβε χώρα στην πόλη Σαν Μάρκο του Μεξικό, ένας ταυρομάχος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο λαιμό, λίγα μόλις εκατοστά από την καρωτίδα του.