27 Οκτωβρίου 2017

VENCEREMOS! Σε αρτοποιείο επιτέθηκε αναρχική ομάδα κατά της γλουτένης

Λίγες ώρες μετά την είδηση της επίθεσης με σφυριά σε κρεοπωλείο στην περιοχή των Εξαρχείων από αναρχική ομάδα κατά της εμπορίας κρέατος, μία νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά σε αρτοποιείο στο κέντρο της Αθήνας.


Πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα Κυριακής 29-10-2017

Δείτε τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα (όσων δεν έχουν διαφημίσεις) των εφημερίδων της Κυριακής που εκτάκτως κυκλοφορούν αύριο λόγω 28ης Οκτωβρίου:

Δίωξη σε βάρος του προέδρου της Καταλονίας για "εξέγερση"

Βαθαίνει η κρίση στην Ισπανία με την Γενική Εισαγγελία της χώρας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της, να είναι έτοιμη να κινήσει την επόμενη εβδομάδα δικαστική διαδικασία σε βάρος του προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν με την κατηγορία της "εξέγερσης" μετά την έγκριση από το κοινοβούλιο της κήρυξης ανεξαρτησίας της περιφέρειας.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΕΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! Καμμένος: Δημοψήφισμα για την ονομασία της ΠΓΔΜ-ΒΙΝΤΕΟ

Τον βράβευσε το ΤΕΙ... γιατί για πανεπιστήμιο, ούτε απ' έξω δεν είναι

Την κάθετη αντίθεσή του στη λύση μιας σύνθετης ονομασίας της ΠΓΔΜ που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του κατά την τελετή παραλαβής του μεταλλίου Α’ τάξεως Χρυσούς Αλέξανδρος από το ΑΤΕΙΘ σήμερα το απόγευμα στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Κουνιούνται τα παπάρια του Κυριάκου... ο Χατζηνικολάου τον προτρέπει να γειώσει τον Άδωνι

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧατζηνικολάουΓράφει ο Μπάγκς Μπάνυ πανηγυρίζοντας:

Σκληρή κριτική (με σαφή προειδοποίηση) στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη στήριξη στις ακροδεξιές θέσεις και απόψεις του αντιπροέδρου του, Άδωνι Γεωργιάδη άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.


ΣΥΡΙΖΑίος κλεφτοκοτάς θα 'ταν κι αυτός! Πασίγνωστος παρουσιαστής καταδικάστηκε με φυλάκιση για ρευματοκλοπή - ΦΩΤΟ

Ποιος γνωστός παρουσιαστής καταδικάστηκε με φυλάκιση για ρευματοκλοπή - ΦΩΤΟ
Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο.


Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ. Ε.Ε. και Κύπρος στο πλευρό του Ραχόι... μόνο ο Τσίπρας κρύβεται

Τη στήριξή τους στον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εξέφρασαν το απόγευμα της Παρασκευής Κύπρος, Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ενωση, μετά την ανακήρυξη της καταλανικής αναξαρτησίας.

Όσκαρ ατυχίας για την Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Την 8η θέση στα 25μ. σπορ πιστόλι κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, παρά το γεγονός ότι έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση, «πλήρωσε» μία άτυχη στιγμή και περιορίστηκε στην τελευταία θέση του τελικού.

Κύπρος: Αυτοκτόνησε φρουρός του Αντρου Κυπριανού, μέσα στα γραφεία του ΑΚΕΛ

Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικός της φρουράς του γ.γ. του ΑΚΕΛ, 'Αντρου Κυπριανού. Ο θάνατος του αστυνομικού Μάριου Θωμά προήλθε από πυροβολισμό στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.


Καταλονία: Αναστολή της ανεξαρτησίας της ψήφισε η ισπανική Γερουσία

Σε ρήξη η κεντρική κυβέρνηση της Ισπανίας με την κυβέρνηση της Καταλονίας - Ανεξαρτησία της περιφέρειας τους ψήφισε η καταλανική Βουλή, υπαγωγή στο κεντρικό κράτος η ισπανική Γερουσία.


Μικρό αλλά ενθουσιώδες το κοινό στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ξεκίνησαν οι τρίημερες εκδηλώσεις της Πλεύσης Ελευθερίας που θα «γκρεμίσουν το καθεστώς»
Πανηγυρική υποδοχή, από ένα μικρό όμως κοινό επιφύλασσαν στον πρόεδρο της «Ανυπότακτης Γαλλίας», Ζαν-Λυκ Μελανσόν οι παρευρισκόμενοι στο κτίριο του Piraeus Academy για τα εγκαίνια της τριήμερης εκδήλωσης της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΠΑΣΟΚάρα ΟΛΕ! Καταδικάστηκαν Οικονομίδης και Λέκκας για απιστία στο δήμο Καλαμαριάς

Με κάθειρξη 6 ετών, ο καθένας, τιμωρήθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Λέκκας, στους οποίους καταλογίστηκαν ευθύνες για απώλειες μισθωμάτων -ύψους 342.000 ευρώ- συνδεόμενα με δημοτικό ακίνητο, την περίοδο 2002-2010.


Επανήλθε ο Σώρρας: «Συνομιλεί» με αστυνομικούς, καταγγέλλει συνεργάτες

Μένω ανάμεσα Μαξίμου και Προεδρικό Μέγαρο - Κατηγορεί για προδοσία τους άλλοτε συνοδοιπόρους του

Νέα εμφάνιση με ηχητικό κάλεσμα έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλλευσις» που αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές.

ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΡΕ! H Πάμελα Άντερσον ποζάρει ολόγυμνη στα 50 της και ανάβει φωτιές - ΦΩΤΟ

Μπορεί να έχει πλέον περάσει τα 50, αλλά εξακολουθεί να είναι απίστευτα σέξι και το αποδεικνύει!

Η σέξι Πάμελα Άντερσον, λοιπόν, ξαναχτυπά ολόγυμνη για τις ανάγκες του βρετανικού περιοδικού King Kong.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΚ, εμείς τον ξέρουμε... οι ξένοι όμως πρέπει να τον έχουν για ψυχίατρο

Εμείς πλέον ξέρουμε ότι κάνει τα πάντα για την καρέκλα, οι ξένοι όμως που τον ακούνε και τον βλέπουνε πρέπει να τον έχουν για τον ψυχίατρο και μαζί του και όλους τους Έλληνες...

Στις ΗΠΑ ο Τσίπρας...

Χανιά: Απίστευτες καταστροφές σε ποδοσφαιρικό γήπεδο από την κακοκαιρία [βίντεο]

Η κακοκαιρία που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες «χτύπησε» και την Κρήτη.

Και μάλιστα υπήρχαν μεγάλες καταστροφές σε πολλές περιοχές, αλλά και σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Νέες «φουρτούνες» για τον Ακη Τσοχατζόπουλο -Μπορεί να ξαναμπεί φυλακή

Ενώπιος ενωπίω με τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του, στην γνωστή υπόθεση για τις μίζες των εξοπλιστικών.


Δημοσκόπηση Marc: Παραμένει μεγάλη η διαφορά

[Όσον αφορά αυτό που λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι μειώνεται η διαφορά, είναι απλό: Η διαφορά μειώνεται γιατί αυτοί πολώνουν το κλίμα και καταφέρνουν να ψιλοσυσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους... αλλά μέχρι εκεί! Παραπάνω από 20% δύσκολα να πάνε]

Με διαφορά σχεδόν 12% από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία προηγείται άνετα του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Στην έρευνα της εταιρείας Marc που δημοσιεύεται αύριο, Σάββατο, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει...

Ρουβίκωνας σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα -Τώρα «ζεστάθηκαν» οι μηχανές

Μήνυμα με αποδέκτες του δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ απέστειλε μέσω Facebook ο Ρουβίκωνας.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου (ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων), ο Ρουβίκωνας γράφει απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ:

ΠΟΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ; ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ; ΣΥΡΙΖΑ για 28η Οκτωβρίου: Να μη λησμονούμε τη φρίκη του φασισμού

Αυτό το φασισμό σύντροφοι οι Έλληνες τον κατατρόπωσαν όταν ο ηγέτης σας Ζαχαριάδης έστελνε επιστολές και έλεγε ότι δεν πολεμάτε σε έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Αυτό...

«Οφείλουμε να μη λησμονούμε τη φρίκη του φασισμού και του ναζισμού. Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, των ομοφυλόφιλων, των Ρομά, τις δολοφονίες αμάχων, τη λεηλασία των σοδιών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών των κατεχόμενων χωρών.


ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ! Βαρουφάκης: Οι ηχογραφήσες που έκανα στα Eurogroup είναι στα χέρια του Γαβρά

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει ο Κώστας Γαβράς το υλικό από τις ηχογραφήσεις που έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών στα Eurogroup που συμμετείχε.


Β. Κικίλιας: Ο Α. Τσίπρας διέψευσε τον Υπ. Άμυνας μέσα στη Βουλή

Για διάψευση του Υπουργού Άμυνας από τον Πρωθυπουργό κάνει λόγο ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας ότι επιβεβαιώνεται η «απίστευτη προχειρότητα με την οποία έγινε η επίσκεψή τους στις ΗΠΑ».

Ξεκάθαρο βέτο της τρόικα για το κοινωνικό μέρισμα που υποσχέθηκε ο Τσίπρας

Καταρχήν συμφωνία της κυβέρνησης με τους Θεσμούς υπήρξε για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2017 το οποίο με βάση τις αναλύσεις μπορεί να φθάσει το 2,8% του ΑΕΠ.


ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ! Καταλονία: ΣΥΡΙΖΑίοι κατεβάζουν τις σημαίες της Ισπανίας

Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στην Καταλονία μετά την απόφαση του Κοινοβουλίου της περιφέρειας να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο κράτος.


ΚΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ; Μυτιλήνη: Απεργία πείνας από ομάδα Αφγανών - Δηλώνουν έτοιμοι να ράψουν τα στόματά τους

Έδωσαν περιθώριο τεσσάρων ημερών στην ελληνική κυβέρνηση και στην Ύπατη Αρμοστεία για να τους αναγνωρίσει το καθεστώς του πρόσφυγα

Σε απεργία πείνας κατέρχεται από σήμερα ομάδα Αφγανών που από το προηγούμενο Σάββατο διαμένουν στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης.


Η ΔΕΗ δέσμευσε τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Κοζάνης για χρέη 7,05 εκατ. ευρώ

Aίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να αρθεί η δέσμευση των λογαριασμών καταθέτει ο Δήμος και εκφραζει την έκπληξη του για την ενέργεια - Μια ημέρα πριν έγιναν συζητήσεις για την αποπληρωμή του παλιού χρέους


Δημοσκόπηση για το νέο ΠΑΣΟΚ


[Σαν τις χρεοκοπημένες ομάδες που αλλάζουν όνομα κι αυτοί... νέος Πανιώνιος, ΑΕ. Ποντίων Ηρακλής, νέα Καβάλα]

Ειδικότερα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", που θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Την ανεξαρτησία της Καταλονίας κήρυξε η τοπική Βουλή-Ραχόι: «Ανύπαρκτη Ιθάκη-Το κράτος δικαίου θα αποκατασταθεί»


Ψήφισμα ανεξαρτητοποίησης από την Ισπανία πέρασε η τοπική Βουλή της Καταλονίας.

Υπέρ ψήφισαν 70 βουλευτές, δέκα καταψήφισαν, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά. Η ψηφοφορία ήταν μυστική κατόπιν αιτήματος του κυβερνώντος κόμματος Junts Per Si, γεγονός που ενδεχομένως θα  προστατεύσει τους βουλευτές από κατηγορίες για αποστασία.


Πώς ευτέλισαν τον Νόμο και την Τάξη

Του Σάκη Μουμτζή

Μια από τις πολλές ικανότητες της Αριστεράς είναι να αποδομεί και να αποσαθρώνει τις αξίες του συντηρητικού και του φιλελεύθερου χώρου. Δύο από αυτές τις αξίες είναι ο Νόμος και η Τάξη, που αποτελούν ένα αδιάσπαστο σύνολο.


Βίντεο: Περιπολικά καταδιώκουν με 160 χλμ/ώρα κλεμμένο αμάξι που οδηγά... δεκάχρονος!

Μάλλον πήρε πολύ σοβαρά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του τύπου Grand Theft Auto ένα δεκάχρονο αγόρι από το Κλίβελαντ των ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε να κλέψει το αυτοκίνητο του φίλου της μητέρας του και  να βγει... βόλτα τρέχοντας με 160 χλμ/ ώρα, ενώ τον καταδίωκαν περιπολικά.


Ποιό γνωστό λαϊκό σουξέ γράφτηκε στην... τουαλέτα; - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται ίσως για την πιο αστεία ιστορία όσον αφορά την... πηγή έμπνευσης ενός τραγουδιού.
Αρχές της δεκαετίας του ’60. Ο Γιώργος Μητσάκης μαζί με τη σύντροφό του Αθηνά βρίσκονταν στην καφετέρια του αεροδρομίου του Ελληνικού και είχαν ανοίξει μια κουβέντα περί Λάρισας και Πηνειού.


ΒΙΝΤΕΟ-Ένα θέμα με τη δημοκρατία και την αυτονόμηση το 'χει πάντως ο Μπερνάρ...

Ο "δημοκράτης" κύριος Βερναρδάκης. Τώρα φακελώνει λογαριασμούς "δεξιών". Παλιότερα δήλωνε ότι η αυτονόμηση...

ΒΙΝΤΕΟ-Το γκ@μενάκι πανηγυρίζει τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ... την κατάργηση του οποίου είχε κάνει νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το πλαίσιο των ρυθμίσεων θα δοθεί για έγκριση στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στις καταστατικές διατάξεις του


Viral: Γυναίκα ουρεί όρθια σε γεμάτες ανδρικές τουαλέτες-ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη της θέλησε να κάνει μια γυναίκα σε ένα παιχνίδι των Miami Dolphins αλλά η ουρά στις γυναικείες τουαλέτες ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να περιμένει και αποφάσισε να πάει στις ανδρικές.

Μητσοτάκης: H Υγεία στην κορυφή των δικών μας προτεραιοτήτων

Επίσκεψη στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» - Τις ελλείψεις σε μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό επεσήμαναν οι γιατροί του νοσοκομείου


Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου έτρωγε, οδηγούσε με το ένα χέρι και άφησε πόρτα ανοιχτή

Πειθαρχικός έλεγχος θα ασκηθεί σε οδηγό λεωφορείου της γραμμής 81Β (Θεσσαλονίκη-Κουφάλια), έπειτα από καταγγελίες επιβατών για ανάρμοστη συμπεριφορά του, όπως διαβεβαιώνει η διοίκηση του ΟΑΣΘ.


Οι χήρες τα έβαλαν με τον Κατρούκαλο - «Ζητάμε πίσω τις συντάξεις που μας έκοψαν», λένε στο iefimerida


Είναι γυναίκες που έχασαν τους συζύγους τους. Άλλη σε τροχαίο, άλλη από καρκίνο. Με τον νόμο Κατρούγκαλου η σύνταξη χηρείας τους κόπηκε, έως ότου και η σύζυγος φθάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης.


Ανεξήγητο face control της Εθνικής Τράπεζας σε ξένους θεσμικούς επενδυτές

Σε… κλοιό επιτήρησης, μέσα και έξω από την χώρα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας καθώς μία σειρά άστοχων και ανεξήγητων εκ πρώτης όψεως ενεργειών με αποκορύφωμα τον…αποκλεισμό μεγάλων ξένων θεσμικών επενδυτών, δημιουργεί εκνευρισμό στην αγορά για τις κινήσεις της μεγαλύτερης συστημικής τράπεζας που παραμένει στο έλεγχο του δημοσίου!


Την άρση της αναστολής διανομής συγγραμμάτων στους φοιτητές αποφάσισαν οι εκδότες

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τελικά κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, 2017-18, η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, σύμφωνα με απόφαση που πήρε ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.


Ερώτηση Μ. Κεφαλογιάννη για τους πεσόντες Έλληνες του Αλβανικού Έπους

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τους επί 77 χρόνια άταφους ή προσωρινά θαμμένους πεσόντες Έλληνες στρατιωτικούς του Αλβανικού Έπους του ’40 κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αυτός ο τύπος μιλάει σαν να εμφανίστηκε χθες στην Ελλάδα.

Εμείς όμως θα θυμίζουμε κάθε μέρα πόσο ζημίωσε τη χώρα με τα καραγκιοζιλίκια του:


Η συναρπαστική επίδειξη του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη μέσα σε 2,3 λεπτά [βίντεο]

Ενα «χορταστικό» βίντεο, ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του το πολεμικό ναυτικό, από τη χθεσινή επίδειξη των Μoνάδων του που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη.


Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο'Νιλ αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ναι μεν δεν ήταν με τη μεριά των νικητών, αλλά είχε φροντίσει να πραγματοποιήσει ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα σε εφημερίδα λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία Κένεντι

Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα 25 λεπτά πριν τη δολοφονία του JFK δέχθηκε δημοσιογράφος της αγγλικής εφημερίδας Cambridge Evening News, όπου η άγνωστη φωνή του είπε να καλέσει την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο για να πει ότι επίκεινται «μεγάλα νέα».

ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή αύξηση στο εισόδημα των νοικοκυριών αλλά «βουτιά» στην αποταμίευση

Οριακή αύξηση του εισοδήματος των νοικοκυριών καταγράφεται στο β’ τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών...

Ο Ραχόι ζήτησε από τη Γερουσία άδεια να «καρατομήσει» τον Πουτζδεμόν και την καταλανική κυβέρνηση

Την έγκριση της ισπανικής Γερουσίας ζήτησε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι προκειμένου να αποπέμψει τον πρόεδρο της Καταλονίας και το υπουργικό του συμβούλιο καθώς η Μαδρίτη ετοιμάζεται να αναλάβει τη διακυβέρνηση της βορειοανατολικής περιφέρειας προκειμένου να βάλει ένα τέλος στην κρίση.


NBA: Απίθανο ρεκόρ όλων των εποχών για τον Αντετοκούνμπο!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ακόμα και όταν οι Μιλγουόκι Μπακς χάνουν, όπως συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10). Ο 22άχρονος πόιντ φόργουορντ ήταν καταπληκτικός και κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετός για το συγκρότημα του Τζέισον Κιντ.

ΣΙΓΑ ΤΕΡΕΝΣ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Κουίκ σε Θεοδωράκη: «Άντε ρε κακομοίρη... θα τα πούμε έξω»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έχασε την ψυχραιμία του όταν ο επικεφαλής του Ποταμιού θύμισε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι τα «fake news», ξεκίνησαν στην Ελλάδα από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ


Ποιον να πιστέψει ο Τραμπ για την επένδυση στο Ελληνικό, τον Τσίπρα ή τον Φλαμπουράρη;

Προχωράνε ή δεν προχωράνε οι εργασίες στο Ελληνικό; «Ξεμπλόκαρε» η περιλάλητη επένδυση μετά τις καθυστερημένες και αντιφατικές αποφάσεις του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου;

Μπήκαν οι... μπουλντόζες;

Πλήθος κόσμου και υπερήφανα νιάτα στην μαθητική παρέλαση της 28ης στη Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, που για ακόμα μια χρονιά είχε ξεχωριστά στιγμιότυπα. Η απουσία που έγινε γρήγορα αντιληπτή...

Ο Γιώργος Τσίπρας διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού

Υπεύθυνος του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας, έως τώρα Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΓΛΥΦΤΗΣ! Ο Καμμένος αποθεώνει Τσίπρα: Είναι πραγματικός ηγέτης!

Τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποθεώνει με συνέντευξή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, λέγοντας πως «είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ακούει», την ώρα που οι συζητήσεις για τη συνεργασία των δύο κομμάτων -στο εσωτερικό του καθενός- είναι έντονες.