28 Οκτωβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Η διαφορά των παρελάσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Εκτός του ότι έχουν γίνει εντυπωσιακότερες αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι, συνεπαρμένοι απ' τον Καμμένο, αποδεικνύονται πιο στρατοκα@λοι από εμάς και φουσκώνουν σαν παγόνια στις εξέδρες... η διαφορά είναι και αυτή:

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Βίντεο: Ρωσίδα φοιτήτρια ανέβασε τη φούστα της για να διαμαρτυρηθεί για το upskirting

Η Άννα Ντοβγκάλιουκ έστειλε το μήνυμά της από τον σταθμό της Αγίας Πετρούπολης - «Μείνετε μακριά μας...», φώναξε σε εκείνους που παραβιάζουν την ιδιωτικότητα των γυναικών


Ποια υπουργό αποκαλούν «ψωνισμένη» ακόμη και στην κυβέρνηση;

Φαίνεται πως ενόψει ανασχηματισμού έχουν αρχίσει να βγαίνουν «μαχαίρια» στην κυβέρνηση.

Βασιλικό... σκάνδαλο με ναύτες, σ@ξ και ναρκωτικά σε βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο

Στα «βαθιά» βούτηξαν εννέα μέλη από το πλήρωμα βρετανικού πυρηνικού υποβρυχίου. Όχι όμως στο νερό, αλλά στα... ναρκωτικά, το σ@ξ και σε ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος, καθώς το πάρτι για τα μέλη του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού ξέφυγε και μαζί του ολόκληρη η κατάσταση.


Η Μαδρίτη προκαλεί τον Πουτζδεμόν να συμμετάσχει στις περιφερειακές εκλογές

Η ισπανική κυβέρνηση γνωστοποίησε σήμερα ότι θα χαιρέτιζε τη συμμετοχή του αποπεμφθέντος προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν στις περιφερειακές εκλογές που προκηρύχθηκαν για την 21η Δεκεμβρίου.


Συνεργασία του 29χρονου και της Πόλα Ρούπα «βλέπει» η ΕΛΑΣ -Τι εξετάζει

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας «χτίζουν» μέσα από όσα βρήκαν το προφίλ του 29χρονου που συνελήφθη το πρωί σε επιχείρηση στον Αγ. Παντελεήμονα για την εμπλοκή του στην δολοφονική απόπειρα του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και την αποστολή των τρομοδεμάτων στον Β. Σόιμπλε, στο ΔΝΤ κ.α.

H μοίρα της παράγκας μέσα στη ΝΔ

Πως ο Κυριάκος τέλειωσε την παράγκα μέσα στη ΝΔ, που μέσω Πάκη, βρισκόταν σε συνεννόηση με Καμμένο-Τσίπρα, περιγράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ με αφορμή την ηρωική έξοδο της Παπακώστα:

Διαδήλωση στη Μαδρίτη κατά της απόσχισης της Καταλονίας: «Ο Πουτζντεμόν στη φυλακή!»

Μία ημέρα μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας από το κοινοβούλιο της περιφέρειας - Το παρόν έδωσαν και στελέχη της συντηρητικής παράταξης, μεταξύ αυτών ο Πάμπλο Κασάδο, του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος


Αξιοπιστία ή τυχοδιωκτισμός;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ*

Από το «υπάρχει ισχυρή η ελπίδα ότι οι Ελληνες θα αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους» του Αμερικανού προέδρου Τζ. Μονρόε μέχρι το «Ζήτω η Ελλάς» του Μπ. Ομπάμα και το «οι Ελληνες είναι πραγματικοί φίλοι και σύμμαχοι» του Ντ. Τραμπ έχουν μεσολαβήσει δύο αιώνες σφυρηλατημένης συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.


ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! Να πληρώσει 7 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία καλείται διάσημος τραγουδιστής!

Συνεχίζονται τα μπλεξίματα για τον Γιάννη Πλούταρχο καθώς έπειτα από έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου) καλείται να πληρώσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι; Δεν έγιναν σήμερα επεισόδια στις παρελάσεις;

Αααα! Μάλιστα! Αφού αυτοί που τα έκαναν ήταν κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ και έχουν διοριστεί μετακλητοί σε γραφεία υπουργών...

Λουτράκι Vs Ναυπλίου: Έχουμε και 'μεις δασκάλα μοντέλο

Διαγωνισμός YourstyleRocks μεταξύ των δύο πόλεων στα social media - «Δασκάλα με αέρα μοντέλου τρέλανε κόσμο στο Ναύπλιο... γιατί η δικιά μας τι κάνει;», το σχόλιο στην ανάρτηση του χρήστη

Τρομερό βίντεο: Καταστηματάρχης παίρνει στο κυνήγι ληστές με μεγάλα σπαθιά

Μάχη όλα για όλα, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή

Μεγάλη Βρετανία, Νόρθαμπτον... Μόλις είχε νυχτώσει. Δύο κουκουλοφόροι εισβάλουν σε κατάστημα. Με δύο μεγάλα σπαθιά στα χέρια τους, απειλούν τον ιδιοκτήτη. Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να τους παραδώσει το ταμείο του.


Δημοφιλής τραγουδιστής τα «βρόντηξε» από το μαγαζί μετά από μόλις δυο εμφανίσεις!

Αυλαία και μάλιστα πολύ… πρόωρα έπεσε στις εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο τραγουδιστής, μετά από μόλις ένα διήμερο εμφανίσεων, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του, στέλνοντας μάλιστα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης εξηγώντας την απόφασή του αυτή.

ΝΔ: Επιτέλους θα απαντήσει ο πρωθυπουργός για τους Ρουβίκωνες

Επίθεση από την Πειραιώς

«Όχι μόνον προσβλέπουμε, αλλά δεν βλέπουμε την ώρα να προσέλθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την...

ΦΩΤΟ-Πάλι σκαμπίλια Άδωνι στον Βαξεβάνη

Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνης"Με «καίει» κατά τον @KostasVaxevanis η δικογραφία και αναφέρει [σαν μόνη απόδειξη] μόνον την κατάθεση Πολάκη [για μια ανώνυμη επιστολή] εναντίον μου, αλλά του ξέφυγε το Αληθινό Σκάνδαλο" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter


  και δημοσίευσε αυτό το άρθρο από τη φυλλάδα Βαξεβάνη

κλικ στη φώτο για μεγέθυνση


ο οποίος ξέχασε να δημοσιεύσει αυτό από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

κλικ στη φώτο για μεγέθυνση


Σύλληψη για τα «τρομο-δέματα»: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε στο Ελληνικό νέο κρησφύγετο του 29χρονου

Καταιγιστικές εξελίξεις - Πιστόλια και ωρολογιακός μηχανισμός στην κατοχή του 29χρονου - Εξετάζεται σχέση του με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία

Βίντεο - Στο ΝΒΑ εκτός από μπάσκετ παίζουν και ... ξύλο

Ο Γκριν με τον Μπιλ πιάστηκαν στα χέρια, έπεσαν κάτω και ακολούθησε μια γενικευμένη κατάσταση μέχρι να τους χωρίσουν.


Η ισπανική κυβέρνηση απέπεμψε τον αρχηγό της αστυνομίας της Καταλονίας-Ο Πουτζδεμόν καλεί σε «δημοκρατική αντίσταση»

Η Ισπανία απέπεμψε τον επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας της Καταλονίας, Τζουσέπ Λούις Τραπέρο, καθώς η κυβέρνηση στη Μαδρίτη αναλαμβάνει τον έλεγχο της αυτόνομης περιοχής προκειμένου να εμποδίσει την προσπάθειά της για ανεξαρτησία.

ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ! ΗΠΑ: Ήταν ο πρόεδρος Τζόνσον μέλος της Κου Κλουξ Κλαν;

[Κάθε είδηση πρέπει να τη βλέπουμε σε σχέση με την εποχή... τότε έτσι ήταν τα πράματα... σε 50 χρόνια θα είναι αλλιώς... πχ αν συνεχίσουν οι αριστεροί να επιβάλλονται, οι άνθρωποι το 2060 θα διαβάζουν "φυλακίστηκε 15 χρόνια για παιδεραστία τη δεκαετία το 2017" και θα λένε: "Απαπα τι φασίστες ήταν οι άνθρωποι της εποχής εκείνης... καταπατούσαν τις ατομικές ελευθερίες"]

Ήταν πρόεδρος από το 1963 έως το 1969 - Αποκάλυψη μέσω απόρρητου εγγράφου του FBI από την έρευνα για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι - Φέρεται εγγεγραμμένος στα μητρώα της οργάνωσης στο Τέξας ακόμη και στα πρώτα του πολιτικά βήματα

ΤΑΓΑΡΙ... ΕΝΤΕΧΝΟ ΟΜΩΣ! Φωτεινή Βελεσιώτου: Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα... πάρω άλλο Τσίπρα

Ακόμα ένας καλλιτέχνης δηλώνει απογοητευμένος από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ.


Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΣΠΗ! Άγριος τσακωμός Μαξίμου – ΝΔ για τον Αυγενάκη – Απειλεί με μηνύσεις ο βουλευτής της ΝΔ

[Γνωστή τακτική: Πετάμε λάσπη (την τελειοποίησε το ΠΑΣΟΚ με το Βατοπέδι) κι ότι κάτσει... και σε έξι μήνες που θα καταδικαστεί ο Μπάγκς Μπάνυ ποιος ζει και ποιος πεθαίνει... αλλά αν είναι μάγκας ο Αυγενάκης δεν πρέπει να δεχθεί απλές συγγνώμες! Μόνο συγγνώμη γονατιστός και να φιλάει φώτο του Άδωνι πρέπει να δεχθεί...]

Καυγάς ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει, αυτή τη φορά με αφορμή ένα δημοσίευμα για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ο Λευτέρης Αυγενάκης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Κωστάκης Καραμανλής: Κεντροδεξιό κόμμα η Ν.Δ. – Πολιτικός μίμος ο Τσίπρας

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα. Πατριωτικό, φιλολαϊκό και φιλελεύθερο λέει στην Realnews ο Κώστας Καραμανλής απαντώντας ουσιαστικά σε όσους κάνουν λόγο για συγκυριακή συνύπαρξη Κέντρου και Δεξιάς.


Σημαντικό ιατρικό επίτευγμα στο ΚΑΤ -Συγκολλήθηκε πλήρως ακρωτηριασμένο χέρι

Οι γιατροί του ΚΑΤ κατάφεραν να συγκολλήσουν με επιτυχία, στις 25 Οκτωβρίου, το πλήρως ακρωτηριασμένο χέρι 20χρονης που μεταφέρθηκε από το Ηράκλειο της Κρήτης έπειτα από τροχαίο.


Ξεκινούν την Κυριακή οι δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων -Από την Κέρκυρα

Οι δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων στη χώρα μας ξεκινούν την Κυριακή. Το ντεμπούτο θα γίνει το μεσημέρι, από το λιμάνι της Κέρκυρας.


Ματ Ντέιμον: Ηξερα ότι ο Γουαϊνστάιν είναι μ@@@@@@, ήξερα οτι είχε παρενοχλήσει την Γκουίνεθ

Δριμεία επίθεση στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν εξαπέλυσαν ο Μάτ Ντέιμον και ο Τζορτζ Κλούνι μ’ ένα μπαράζ τηλεοπτικών συνεντεύξεων.

Ο Ντέιμον αποκάλυψε ότι γνώριζε πως ο παραγωγός του Χόλιγουντ ήταν «θηλυμανής» και ότι είχε ακούσει από τον φίλο του, Μπεν Άφλεκ, για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η πιο μοναχική παρέλαση: Με μόλις έναν μαθητή, στους Αρκιούς [εικόνες]

Ο μικρός Χρήστος έχει μάθει να είναι μόνος του. Αλλωστε, αποτελεί τον μοναδικό μαθητή του σχολείου του. Κι έτσι, στους Αρκιούς, έγινε η πιο μοναχική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν με αεροβόλο λεωφορείο εν κινήσει -Τρόμος για τους επιβάτες [εικόνες]

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ, το οποίο πυροβόλησαν με αεροβόλο άγνωστοι, την ώρα που κινούνταν στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Μαθητική παρέλαση: Μίνι, παραδοσιακές στολές, μαντίλες... και Λουκά

Δεν έλειψε και η Ελένη Λουκά η οποία διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία των πολιτικών
Ολοκληρώθηκε η φετινή μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Ά Αθηνών.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της εφοριακού – Πού βρέθηκε η τσάντα της;

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο έφερε στη φως της δημοσιότητας η εκπομπή στο «Φως στο Τούνελ».

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης πήγε στην κηδεία του πατέρα του με γυναίκα... και γκ@μενα

Η Ταϊλάνδη εδώ και ένα χρόνο ετοίμαζε την κηδεία του βασιλιά της Μπουμιμπόλ Αντουλαντέι, με τις εκδηλώσεις να διαρκούν πέντε μέρες και να κοστίζουν περίπου 90 εκατ. δολάρια.

Το μήνυμα του Μητσοτάκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

"Σήμερα, είναι μια ημέρα μνήμης, συγκίνησης και περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Η 28η Οκτωβρίου υπογραμμίζει την ενότητα του Έθνους μας. Την πίστη του στην ελευθερία και την αποστροφή του σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού" δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οταν συνεργάζονται σύζυγος και ερωμένη: Εβαλαν να τον απαγάγουν, να τον δείρουν και να τον αφήσουν γυμνό σε δάσος

Μία απατημένη γυναίκα είναι πάντα επικίνδυνη. Οταν συνεργάζονται δύο όμως, τότε τα πράγματα μπορούν να πάρουν πολύ άσχημη τροπή.


Παζαρεύουν “ψαλιδάκι” στον… ΕΝΦΙΑ όπως πρότεινε ο Κυριάκος

Πρόταση η οποία προβλέπει ότι αντί για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα γίνει διαγραφή της τελευταίας δόσης του φετινού ΕΝΦΙΑ, έχει πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, χωρίς όμως αυτή η πληροφορία να έχει ακόμη διασταυρωθεί.


Ξαναχτύπησαν οι «διώκτες» κρεοπωλείων και pet shops

Άγνωστοι πυρπόλησαν φορτηγό ψυγείο κρεοπωλείου στην περιοχή του Ζωγράφου ενώ μισή ώρα αργότερα έκαψαν τζιπ με κουβούκλιο μεταφοράς σκύλου.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι γλεντάει την ΑΥΓΗ ο Άδωνις

«Σε κάθε περίπτωση εμείς ακούσαμε όσα γράψαμε. Ας φροντίσει να αναρτήσει το βίντεο της ομιλίας του για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους» έγραψε η φυλλάδα των ΣΥΡΙΖΑίων και γέλασαν όλοι αφού...

Ναύπλιο: Δασκάλα έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση -Με μίνι βραδινό φόρεμα και αέρα μοντέλου [εικόνες & βίντεο]

Οι μαθητές έκαναν παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, αλλά μία εκπαιδευτικός ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Ο Μητσοτάκης στην παρέλαση του σχολείου της κόρης του [εικόνες]

Δίπλα στην μικρή του κόρη, την 14χρονη Δάφνη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπλα, εκρηκτικά και έτοιμοι τρομοφάκελοι στο σπίτι του 29χρονου που συνελήφθη [εικόνες]

Οπλα, εκρηκτικά, αλλά και έτοιμους τρομοφακέλους βρήκε μεταξύ άλλων η αντιτρομοκρατική στο σπίτι του 29χρονου που συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου, για την αποστολή του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Τέσσερις προσαγωγές για την υπόθεση

Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί συνολικά πάνω από 30 άτομα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια σύλληψη


Το μήνυμα του πιλότου του F16 στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Οι ήρωες πολεμούν ως Ελληνες [βίντεο]

Μήνυμα από τους αιθέρες έστειλε ο επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, ένα από τα μέλη της ομάδας Ζευς, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. 


ΦΩΤΟ-ΟΚ, να 'σαι πληρωμένο κομματόσκυλο... αλλά να χεις και λίγη τσίπα ρε σούργελο

Από τα τρολάκια μπούφους του Καμμένου, το οποίο όμως (σε αντίθεση με τα κορόιδα) έχει διοριστεί από τον Πανάρα στο Υπουργείο, ο "γενικόν εμπόριο" Αυγερινός Χατζηχρυσός εξασκείται στις κωλοτούμπες του αφεντικού του κι από 'κει που χλεύαζε την Παπακώστα τώρα τη γλύφει...

Δείτε πως γλύφει εκεί που φτύσαμε και τι της έσερνε:


Η πρώτη εντυπωσιακή παρουσία των F - 4E Phantom πριν 43 χρόνια

Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης - Μία εντυπωσιακή επέτειος για την ιστορική 338 Μοίρα «Άρης»
Μία μέρα σαν αύριο, στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης της 28ης Οκτωβρίου 1974, την πρώτη μετά τη μεταπολίτευση, πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση πάνω από τον ουρανό της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, τα νέα και υπερσύγχρονα για την εποχή τους μαχητικά αεροσκάφη F-4E Phantom II, που είχαν αρχίσει να παραλαμβάνονται μερικούς μήνες νωρίτερα, από τις αρχές του 1974!

ΓΑΜ@ΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Το ΠΑΟΚτσάκι Νανιτζανιάν έδειρε και τον Τούρκο και απόψε παίζει τελικό

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία στην Αττάλεια της Τουρκίας, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη μετάλλιο και το βράδυ του Σαββάτου διεκδικεί την κορυφή της Ευρώπης.

Τρομερός ο «VanGun», συνέτριψε τον Τούρκο Πρωταθλητή μέσα στην έδρα του και τον άφησε εκτός τελικού!

Πολιτικός αρχηγός και υπουργός «αρπάχτηκαν» μέσα στην εκκλησία

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

ΣΚΙΤΣΟ-Στο ΜΗΔΕΝ ο Σόιμπλε στα ΤΕΣΣΕΡΑ ο Τσακαλώτος

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: