30 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ! Ο Τσίπρας διαφημίζει το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα... που πολέμησε όταν το εφάρμοσε ο Σαμαράς

Το παρουσιάζει σαν έργο της δικής του κυβέρνησης ενώ είναι της προηγούμενης και το είχε πολεμήσει

Ένα βίντεο με το οποίο διαφημίζει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σαν έργο της κυβέρνησής του δημοσίευσε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα social media.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αυτοκίνητο την ώρα που ήταν μέσα μία γυναίκα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 μετά το μαθητικό συλλαλητήριο που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Δύο βόμβες μολότοφ εξερράγησαν στο αυτοκίνητο γυναίκας την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να το απομακρύνει από δρόμο πέριξ του Πολυτεχνείου.

ΠΑΛΙ ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο ΧΟΙΡΟΣ! Πολάκης για Αυγενάκη: Μιλήστε μου για αριστεία

Τα «πυρά» του Παύλου Πολάκη, δέχτηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, που συνδέει τον γραμματέα του κόμματος με κυκλώματα εκβιαστών και εμπόρων όπλων.

Βίντεο: Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει άνδρα που επιτέθηκε με γκλομπ σε συνάδελφό του

Σοκ προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός στο Σολτ Λέικ της Γιούτα πυροβολεί και σκοτώνει τον άνδρα που λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί σε συνάδελφό του με ένα κλεμμένο γκλομπ.


Φίλος του Καμμένου ο κατηγορούμενος πρώην συνεργάτης του Τραμπ

Η σχέση τους είναι στενή και έρχεται από τα παλιά

Στενή σχέση με τον πρώην σύμβουλο στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος, που παραδέχτηκε την ενοχή του, για την ψευδή κατάθεση που έδωσε στους πράκτορες του FBI, σχετικά με την επικοινωνία που είχε με ρώσους αξιωματούχους, έχει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ποιοι πρώην βουλευτές δεν διεκδικούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων από το Δημόσιο

Άλλοι άλλαξαν κινητά, άλλοι σταθερά, διεύθυνση, οδό και αριθµό. Άλλοι πάλι, παρότι κατά το παρελθόν και για την χρονική περίοδο για την οποία συνάδελφοί τους ζητούν αναδροµικά αποζηµιώσεις από το Δηµόσιο, διετέλεσαν υφυπουργοί, σήµερα δηλώνουν στην Karfitsa πως είναι «απλοί πολίτες και δεν επιθυµούν να προβούν σε καµία δήλωση».

Θεσσαλονίκη: Ξεγύμνωσαν νεαρό επειδή φορούσε μπλούζα «Μολών Λαβέ»

Οι αντιεξουσιαστές ενοχλήθηκαν, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον νεαρό επιβάτη, του έβγαλαν και του πήραν την μπλούζα και μετά τον άφησαν να φύγει


Στη ΓΑΔΑ 3 ύποπτοι για ηθική αυτουργία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Με τις έρευνες για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή τριών Αλβανών κρατουμένων στη ΓΑΔΑ, από την 5η Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, σήμερα το πρωί.


ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της εφημερίδας «ΦΩΣ των Σπορ»

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται στην ηγεσία της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ξανθός: Εκβιαστική η απόσυρση του ογκολογικού σκευάσματος-Θα τους αναγκάσουμε κομμουνιστικά να το ξανακυκλοφορήσουν

«Ήδη, το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες για να μην επιτρέψουν να υλοποιηθεί αυτός ο εκβιασμός» αναφέρεται στην ανακοίνωση


Σημεία και… τέρατα στην Ομοσπονδία Τζούντο!

Διπλή μηνυτήρια αναφορά με βαριές κατηγορίες κατά της προηγούμενης διοίκησης κατέθεσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή - Βαριές κατηγορίες για υπεξαίρεση, απάτη και παράβαση καθήκοντος


Παρέμβαση εισαγγελέα για Παππά-Γιαννακόπουλο ζητά ο σύνδεσμος των αθλητικογράφων

Ο ΠΣΑΤ θα προσκομίσει φάκελο με στοιχεία για τους χαρακτηρισμούς του γκαρντ των πράσινων και του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ κατά δημοσιογράφων


Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά με 13% η ΝΔ

Σαφή υπεροχή υπέρ της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; Ο Ελληνοαμερικανός σύμβουλος του Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο FBI

Ο πρώην σύμβουλος εξωτερικών υποθέσεων της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο FBI κατά τη διάρκεια της έρευνας για ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016.


Βίντεο: Σκηνές ροκ με το πούλμαν της Μπαρτσελόνα-Η φωτογραφία που «ανέβασε» ο Λιονέλ Μέσι

Ακραία μέτρα ασφαλείας, φυγάδευση των σταρ της ομάδας από πλαϊνές εξόδους και υπερβολική αυστηρότητα των ανδρών της ασφάλειας τόσο του κεντρικού ξενοδοχείου που έχει καταλύσει η αποστολή των «μπλαουγκράνα», όσο των και των υπαλλήλων της ομάδας είναι...

Για συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ κατηγορείται ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Σε βάρος του Πολ Μάναφορτ, πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και ενός συνεργάτη του στις επιχειρήσεις απαγγέλθηκαν σήμερα από Ομοσπονδιακό Σώμα Ενόρκων 12 κατηγορίες, μεταξύ άλλων για συνωμοσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για ξέπλυμα χρημάτων και παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων για τα λόμπι και τις τράπεζες, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ.

Ρωσικές εκλογές: Ξανθιά καλλονή δημοσιογράφος η νέα αντίπαλος του Πούτιν

Μετά την απόφαση που πήρε η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της Ρωσίας που θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου 2018, μια ακόμη Ρωσίδα δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, η Εκατερίνα Γκόρντον, ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές. Η ίδια θεωρεί ότι είναι η μοναδική υποψήφια, την υποψηφιότητα της οποίας δεν ενέκρινε το Κρεμλίνο.

Σάλος μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι: Ζητούν να «κοπεί» το House of Cards!

Στον απόηχο των αποκαλύψεων του ηθοποιού Άντονι Ραπ και της παραδοχής του τηλεοπτικού «Φρανκ Άντεργουντ» ότι είναι ομοφυλόφιλος, το Twitter πήρε «φωτιά», με τους χρήστες να ζητούν από το Netflix να «κόψει» την δημοφιλή σειρά

Πάνω από δύο εκατ. ευρώ η λεία των αδίστακτων Γεωργιανών με τα σίδερα

Κατασχέθηκαν επτά οχήματα, δύο πιστόλια, 324 φυσίγγια, ποσότητα κάνναβης, διαρρηκτικά εργαλεία και 5.455 ευρώ, πλήθος κοσμημάτων και ασημικών, χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές συσκευές, δελτία αποστολής αντικειμένων από ενεχυροδανειστήρια και αποδεικτικά εμβασμάτων στο εξωτερικό

Πουλάει το σπίτι του γιατί... βαρέθηκε τις επιθέσεις από τους εξωγήινους!

Η απίστευτη ιστορία που «αποκάλυψε» ο ιδιοκτήτης του Stardust Ranch στην Αριζόνα - Αλήθεια, τρέλα ή τέχνασμα;

Το real estate υπέστη σοβαρό πλήγμα εν μέσω κρίσης και όχι μόνο στην Ελλάδα. Περιουσίες χάθηκαν, οι αξίες ξεφούσκωσαν, πολλές ιδιοκτησίες πουλήθηκαν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Όμως το οικονομικό δεν αποτελεί τον μοναδικό λόγο για να πουλήσει κάποιος.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΣΠΙΡΤΖΗ! Νέο «φιάσκο» με το ηλεκτρονικό εισιτήριο: Μία και μόνη διαδρομή θα κάνει... 4,5 ευρώ!

Απίστευτη προχειρότητα από το υπουργείο Μεταφορών, που εξακολουθεί να κάνει λόγο για πλήρη  κατάργηση του χάρτινου εισιτηρίου από την 1η Νοεμβρίου - Ωστόσο, δεν έχει ακόμα προβλεφθεί η έκδοση εισιτηρίου για μία και μόνη διαδρομή!


Ο Μουζάλας προσπάθησε να παραιτηθεί... τελικά όμως δεν ξεκόλαγε η καρέκλα

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την τρίτη αξιολόγηση και το προσφυγικό, αλλά και χωρίς να λείψουν οι...γκρίνιες από την πτέρυγα των 53 ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.


Επίθεση άπλυτων σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της αστυνομίας, στη συμβολή της Λεωφόρου Πατησίων και την οδό Τοσίτσα.


Ο οίκος Dior διαψεύδει την οποιαδήποτε συνεργασία με τον Ντάνο

Μετά την κίνηση του Ντάνου από το Survivor να συμμετέχει στην αλυσίδα αγάπης με σκοπό τη  συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του We Movement, ο οίκος Dior, προς αποφυγή της οποιαδήποτε σύγχυσης διαψεύδει την οποιάδηποτε συνεργασία με τον Ντάνο.


Παραδοχή Γαβρόγλου για ανομία σε κάποια πανεπιστήμια αλλά επιτίθεται στον Μητσοτάκη


Ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς θα χρησιμοποιήσει για την ανομία στα πανεπιστήμια

«Υπαρκτή παραβατικότητα» σε «κάποια πανεπιστήμια» εντόπισε ο υπουργός Παιδείας, σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Κατσαντώνη


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Ψάχνουν τον Πουτζδεμόντ στις Βρυξέλλες -El Pais: Πήγε εκεί μαζί με 5 συνεργάτες του

Διέφυγε τελικά ο Κάρλες Πουτζδεμόντ στο Βέλγιο; Αν και αρκετά διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν αυτή την πληροφορία τις τελευταίες ώρες, ο πρώην ηγέτης της Καταλονίας δεν έχει εμφανιστεί ακόμη δημόσια στις Βρυξέλλες.


ΓΕΑ: Πώς θα γίνει η αναβάθμιση των F16 -Εως τα τέλη του χρόνου η συμφωνία

Το κόστος της αναβάθμισης των F-16 θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό, ενώ η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί έως το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.


Τι κρύβει η έκρηξη Καμμένου για την ονομασία των Σκοπίων -Το διπλωματικό παρασκήνιο

Η «έκρηξη αδιαλλαξίας» του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου πριν λίγες μέρες, στην Θεσσαλονίκη, για την ονομασία των Σκοπίων, καθώς και οι «προειδοποιήσεις» που φάνηκε να στέλνει προς το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μπορεί για το ευρύ κοινό να ακούσθηκαν ξαφνικές, αλλά όχι  στους γνωρίζοντες τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το γεφύρωμα των διαφορών μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων...


ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ! Καμμένος στη Βουλή για ταξίδι στο Λονδίνο: Θα σου κάνω αγωγή... στη Μ. Βρετανία

Για το ξεφτιλίκι που έλεγε πως πλήρωσε με κάρτα και αποδείχθηκε ότι πλήρωσε μετρητά ήταν η ερώτηση και η απάντηση του μπούλη ήταν : «Σε λίγες ημέρες θα δείτε συναδέλφους σας και εκδότες πως λειτουργούσαν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων» ενώ κάλεσε τον Κώστα Τσιάρα της ΝΔ να του ζητήσει συγγνώμη αλλιώς θα του κάνει μήνυση στη... Μ. Βρετανία

Ευθεία απειλή με αγωγές και μηνύσεις σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία κατά όσων βουλευτών καταθέτουν στο κοινοβούλιο ερωτήσεις για το ταξίδι του στο Λονδίνο αλλά και διώξεις κατά εκδοτών εξαπέλυσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος.


ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! Έξαλλος ο Άκης: Υπήρξα επτά φορές υπουργός, δεν μπορείτε να αμφισβητείτε τον πρότερο έντιμο βίο μου

Τα «πυρά» του στον αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, έστρεψε και πάλι ο βασικός κατηγορούμενος στη δίκη για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» Άκης Τσοχατζόπουλος, σε μια προσπάθεια να...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ! Πούτιν για Στάλιν: Οι πράξεις του παρελθόντος δεν δικαιολογούνται

«Αυτό το φοβερό παρελθόν δεν μπορούμε να το διαγράψουμε από την εθνική μας μνήμη», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος με αφορμή τα εγκαίνια του μνημείου των θυμάτων από πολιτικές διώξεις

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΛΛΑΣ έπιασε τον 29χρονο κι εσείς αφήσατε ελεύθερους τους ληστές με το σίδερο!

Με αφορμή τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ, στην Αστυνομία, για τη σύλληψη του 29χρονου που φέρεται να έβαλε τη βόμβα στον Παπαδήμο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξαπέλυσε επίθεση, στην οποία απάντησε με ανακοίνωση η ΝΔ


Η «ύαινα του Άουσβιτς»: Σπάνιες φωτογραφίες της νυμφομανούς φρουρού που ξεχώριζε για τον σαδισμό της

Η 22χρονη ήταν μια από τις πιο μισητές φιγούρες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης - Εκτελούσε με ενθουσιασμό τα καθήκοντά της αντλώντας από αυτά μια αρρωστημένη ικανοποίηση
Έχει γραφτεί στην ιστορία ως μια από τις πιο σατανικές γυναίκες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Υπέγραψε η Κονιόρδου για την κήρυξη αρχαιολογικού χώρου στο Ελληνικό

Νόμο φαίνεται να αποτελεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η υπόθεση της κήρυξης του Ελληνικού σε αρχαιολογικό χώρο -τουλάχιστον για ένα μέρος του- καθώς η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου ενέκρινε, με την ενυπόγραφη συγκατάθεσή της, την απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ).


Ο Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη Σουηδή δημοσιογράφο στο υποβρύχιο

Συνεχίζει να αρνείται ότι σκότωσε την Κιμ Βαλ - Δήλωσε ότι η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο και ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους


ΚΛΑΜΑ! Ο Πόκεμον την κοπάνησε στο Βέλγιο κι ο Ραχόι τον «επικήρυξε» με 6 εκ. €! «Αλαλούμ» στο Βέλγιο με την άφιξη του Καταλανού ηγέτη

Στο Βέλγιο βρίσκεται πλέον ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς φαίνεται να εγκατέλειψε την Ισπανία, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Πέντε τόνοι εγκαταλελειμμένα φυτοφάρμακα βρίσκονται σε κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Πέντε τόνοι φυτοφαρμάκων χωρίς έγκριση κυκλοφορίας βρίσκονται τα τελευταία 12 χρόνια εγκαταλελειμμένα στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό Σοφοκλέους, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.


Ο Κόπυ-Παστέ κάνει τον αγγλομαθή! Πολάκης: Οι βουλευτές της ΝΔ εκδίδουν «desperate press releases»

«Η απελπισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τέτοιου βαθμού, ώστε οι βουλευτές της προχωρούν στην έκδοση desperate press releases (απελπισμένα δελτία Τύπου), με "πιασάρικους" τίτλους που αρμόζουν σε ψευδή δημοσιεύματα κιτρινοφυλλάδων και όχι σε δελτία Τύπου βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου».


Εξώδικο του Αυγενάκη για το δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento"

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης όσα αναφέρονται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento. Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης κάνει γνωστό, ότι έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης και τον εκδότη της εφημερίδας.

Πονοκέφαλος για τη Ν.Δ. το «κράτος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο του κράτους...». Η αποστροφή του Παύλου Πολάκη, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο υποσχόταν σε αγρότες στην Κατερίνη ότι η κυβέρνηση θα λύσει τα προβλήματά τους, είναι ενδεικτική κυβερνητικών προθέσεων και της φιλοσοφίας για πλήρη έλεγχο της δημόσιας διοίκησης.

Απίστευτο βίντεο: Ανεμοστρόβιλος «χτυπά» καταστήματα στο Μάλεμε Χανίων

Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας - Καρέκλες εκτοξεύονται στον αέρα σαν χάρτινες, υπόστεγα καταρρέουν, τρομοκρατημένοι έμποροι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους


Σε ποιους απευθύνεται η Νέα Δημοκρατία;

Του Σάκη Μουμτζή

Η εποχή που τα μεγάλα κόμματα υποσχόταν τα πάντα στους πάντες πέρασε, ελπίζω, ανεπιστρεπτί. Συνέβαλε σημαντικά στην κρίση αντιπροσώπευσης, κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτά τα κόμματα.


Θανάσης Καλογιάννης: Ο γόης του στίβου έκοψε νωρίς το νήμα...

Η συναρπαστική ζωή του Έλληνα πρωταθλητή που ξεκίνησε από τον Βόλο για να φτάσει μέχρι το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, εκεί όπου ακολούθησε τη γυναίκα της ζωής του Λάουρα Ντε Νίγκρις - Οι νίκες, τα ρεκόρ, ο έρωτας με την Τζένη Μπαλατσινού, το πρόωρο αντίο στους στίβους, και η επιστροφή στην Ελλάδα

Νέα τρένα φέρνουν οι Ιταλοί για τον στόλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

[ΦΩΤΟ-Η αμαξοστοιχία Frecciabianca («λευκό βέλος»), που φτάνει σε ταχύτητα τα 250 χλμ. την ώρα, θα εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, κάνοντας, κατά πάσα πιθανότητα, μόνο μία στάση στη Λάρισα.]

Εως τις 17 Ιανουαρίου 2018, πρώτη επέτειο της υπογραφής της σύμβασης αγοραπωλησίας του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ιταλοί μέτοχοι θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε τεσσερισήμισι ώρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ μερικοί ακόμα λόγοι για τη βράβευση Καμμένου

Γιατί ο Πανάρας δεν είναι μόνο "εξέχουσα προσωπικότητα"...


Με τα πτώματα ή με τις σφαίρες

"Με τον Πλάτωνα ή με τον Αριστοτέλη. Με τη Βουγιουκλάκη ή με την Καρέζη" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Αυτός εδώ που φωτογράφισε το password του είναι υπεύθυνος για την προστασία σας...

Τόσκας: Σε πιο ήσυχο περιβάλλον από ποτέ ζουν σήμερα οι Έλληνες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ! Δύο Ελληνίδες δημοσιογράφοι καταγγέλλουν γνωστό διευθυντή-εκδότη για σεξουαλική παρενόχληση [εικόνες]

Στον απόηχο του σκανδάλου Χάρβεϊ Γουάινστιν που συγκλόνισε τον κόσμο του θεάματος, Ελληνίδες δημοσιογράφοι αποκάλυψαν, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ότι τα ίδια έχουν συμβεί και στη χώρα μας, στις ίδιες.

Αυτός είναι το ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ ο 29χρονος βομβιστής Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου – Ο οκτώ πλαστές ταυτότητες (εικόνες)

Τα στοιχεία ταυτότητας του 29χρονου που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με την υποψία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση αποστολής «τρομο-δεμάτων» στον πρώην ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον στον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Νέα Δημοκρατία: Μήπως ο Τόσκας ζει σε άλλη χώρα;

Η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στον υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τις δηλώσεις που είχε κάνει, ότι οι Έλληνες ζουν στο πιο ήσυχο περιβάλλον.

Τι δήλωσε στις κάμερες ο 79χρονος που σκότωσε τον ληστή του - ΒΙΝΤΕΟ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 79χρονος από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη που επιχείρησε να εισβάλλει στο κατάστημά του τα ξημερώματα της Κυριακής.