31 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κοτζιάς και Τσίπρας πέρα βρέχει... ξεμπλέκουν με μια "οργισμένη ανακοίνωση"

Έλληνες στη Χειμάρρα τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ η αλβανική κυβέρνηση κατεδαφίζει ελληνικά σπίτια:

ΑΘΛΟΣ ΤΟΣΚΑ! Γιάφκα με χιλιάδες καπάκια από τάπερ ανακάλυψαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από πέντε χιλιάδες καπάκια τάπερ

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν αστυνομικοί της διεύθυνσης Οικιακών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ που εισέβαλαν σε διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, στο οποίο ανακάλυψαν χιλιάδες καπάκια από τάπερ.


Ο προπονητής του Ατρομήτου για τους "ληστές με το σίδερο": Έτσι έζησα τον εφιάλτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Ντάμιρ Κάναντι που είχε πέσει θύμα της συμμορίας των Γεωργιανών ληστών με το σίδερο.

Κουμουτσάκος: Να μην ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις Ελλάδας - Αλβανίας όσο τα Τίρανα γκρεμίζουν περιουσίες Ελλήνων

«Για μία ακόμα φορά, η αλβανική διοίκηση με τρόπο ανεπίτρεπτο ανέλαβε δράση για να γκρεμίσει ιδιοκτησίες μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Χειμάρρα» τόνισε για τα σημερινά γεγονότα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος και έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενη και συνειδητή προσπάθεια της κυβέρνησης Ράμα».


Οργή, φωνές και κλάματα από τη Βίκυ Σταμάτη - ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη είναι η Βίκυ Σταμάτη, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τρυφερό τετ-α-τετ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό με 19χρονη καλλονή! (ΦΩΤΟ)

«Καυτό» ήταν το βράδυ για τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό και τη 19χρονη καλλονή σύντροφό του.

Ο λόγος για τον...

Συνελήφθη ο γενικός διευθυντής της ΑΕΠΙ

Μετά από μηνυτήρια αναφορά από την Επίτροπο του υπουργείου Πολιτισμού

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο γενικός διευθυντής της ΑΕΠΙ, Δημήτρης Ξανθόπουλος.


Συνελήφθη ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου στην Πάτρα - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των συνεργών του

Στην Πάτρα κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έναν από τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στις 12 Οκτωβρίου.

Αποδομούν οι «53» την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ: Σεξιστής, φιλοπόλεμος και επικίνδυνος ο Τραμπ!

Δύο εβδομάδες μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο, η κίνηση Τσακαλώτου... θυμήθηκε να επικρίνει τον πλανητάρχη - Η εσωκομματική κίνηση αμφισβητεί ευθέως και την πολιτική του Γιάννη Μουζάλα στο προσφυγικό


Χοιροβοσκός: Κυρία κυρία ο Μητσοτάκης με αντιγράφει για τα ογκολογικά φάρμακα

Τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θεσμοθετήσει την κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε καρκινοπαθείς και ΑμεΑ θα αναλάβει αύριο, κατά το προσυνέδριο του κόμματος στα Ιωάννινα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Ευρεία σύσκεψη με τη… ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ για το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. πραγματοποίησε σύσκεψη με τους φορείς της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για την έναρξη κατασκευής του σταθμού Βενιζέλου.


Η φοβερή τηλεθέαση στο debate της Κεντροαριστεράς... ΟΚ! Λέμε και καμιά μαλ@κία

Χαμηλή τηλεθέαση σημείωσε το debate των υποψηφίων ηγετών του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB, για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και την prime time, η ΕΡΤ2 που μετέδωσε την τηλεμαχία, κατέγραψε...

Το «μεγάλο κόλπο» του κράτους: Κρατάει λεφτά, «σβήνει» οφειλές του, προεισπράττει φόρους

«Ψίχουλα» έδωσαν για ληξιπρόθεσμα τα υπουργεία τον Σεπτέμβριο - Με 1,2 δισ. ευρώ επιστροφές φόρων από την ΑΑΔΕ ήρθε την δόση των 800 εκατ. ευρώ

Στα 4,5 δισ. ευρώ μειώθηκαν τον Σεπτέμβριο τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Κράτους σε ιδιώτες, από σχεδόν 6,1 δισ. ευρώ που είχαν φτάσει τον Αύγουστο. Η εξόφληση χρεών ύψους 1,5 δισ. ευρώ ήταν το κριτήριο με βάση το οποίο η χώρα πήρε εχθές την δόση των 800 εκ. ευρώ από τον ESM.


Τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου θα χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ στις πορείες αντί για δακρυγόνα

Ο υπουργός υποστηρίζει ότι η χρήση τραγουδιών της Νατάσας Μποφίλιου «είναι πιο ανθρώπινη αλλά και πιο αποτελεσματική από τα συμβατικά δακρυγόνα»

Την πρόθεση του να προχωρήσει στη σταδιακή κατάργηση των συμβατικών δακρυγόνων και την αντικατάσταση τους με τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

ΚΡΙΜΑ! Η «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας» ξέμεινε από χρήματα - Αποχώρησε βασικό στέλεχος της καμπάνιας της

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου η γνωστή στη Ρωσία τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ παρουσίασε το προεκλογικό επιτελείο της, ένα από τα σημαίνοντα στελέχη του, ο Αλεξέι Σίτνικοφ , ανακοίνωσε ότι αποχωρεί για λόγους οικονομικούς.


ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; Ο Χατζηνικολάου Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών

Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ε.Ι.Η.Ε.Α.

Μυθομανείς οι δύο γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι πέρασαν πέντε μήνες χαμένες στη θάλασσα;

Η συγκινητική ιστορία της διάσωσης δύο γυναικών από τη Χαβάη που ισχυρίστηκαν ότι είχαν περάσει πέντε μήνες χαμένες στη θάλασσα προτού διασωθούν τελικά την περασμένη Τετάρτη από σκάφος του Αμερικανικού Ναυτικού έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση και δέος σε πολλούς αναγνώστες.


Βρυξέλλες : Έχετε 95 προαπαιτούμενα να εκπληρώσετε-«Πράσινο» υπό όρους για το κοινωνικό μέρισμα

Μόλις ένα-δύο λεπτά θα κρατήσει η συζήτηση για την Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας, 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της ευρωζώνης.


Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τη διαχείριση του προσφυγικού

Καλούμε προσωπικά τον Τσίπρα να συναισθανθεί τις ευθύνες του πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας αναφέρει η Πειραιώς - Η ΝΔ  οφείλει να εμπεδώσει πως από το 2015 υπάρχει στην χώρα μας υπάρχει μια κυβέρνηση που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο απαντά η Κουμουνδούρου


ΠΣΟΦΗΣΤΕ ΑΧΕΙΡΟΥΡΓΗΤΟΙ ΓΙΔΙΑ! ! Λαϊκό Νοσοκομείο: Στη μεγάλη προσέλευση ασθενών οφείλεται το «χάος» στα χειρουργεία

Στη μεγάλη προσέλευση ασθενών στο νοσοκομείο Λαϊκό οφείλεται το «έμφραγμα» στα χειρουργεία – κατάσταση που θα αποσυμφορηθεί από τον Μάρτιο του επόμενου έτους- και όχι σε προβλήματα οικονομικά, υποστηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου, απαντώντας στην ΠΟΕΔΗΝ που αποκάλυψε την αδυναμία του νοσηλευτικού ιδρύματος να εξυπηρετήσει ασθενείς για χειρουργικά περιστατικά τους επόμενους τέσσερις μήνες.


ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ! Βέλγος πρωθυπουργός: Δεν καλέσαμε εμείς τον Πουτζδεμόν

Απάντηση στις «φήμες» που διακινούνται τις τελευταίες ώρες τόσο εντός όσο και εκτός Βελγίου έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σαρλ Μισέλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνησή του δεν έκανε τίποτα απολύτως για να ενθαρρύνει τον Κάρλες Πουτζδεμόν να πάει στις Βρυξέλλες.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΥ Κ@ΛΟΥ➤Αγοραστός: Η απλή αναλογική στην Αυτοδιοίκηση μπορεί να μας οδηγήσει σε φαινόμενο Καταλονίας!

«Δεν γίνεται αποδεκτό η μοναδική αλλαγή στην Αυτοδιοίκηση να είναι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος», διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και εκτίμησε ότι η υιοθέτηση της θα αποδυναμώσει τους θεσμούς


Μαφιόζος έδωσε εντολή στον γιο του να δολοφονήσει την αδελφή του -Επειδή είχε σχέση με αστυνομικό

Ο Τζουζέπε «Πίνο» Σκαντούτο, αρχιμαφιόζος της πόλης Μπαγκερία στη Σικελία, ήταν ένας από τους 15 που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης. Ολοι κατηγορούνται για σχέσεις με τη μαφία και εκβιασμούς ντόπιων επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του μεταλλικού νερού.


ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! Αύριο στο Μαρούσι θα γίνει η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ταυτότητα [εικόνες]

Αύριο, 1η Νοεμβρίου, και περίπου ένα μήνα μετά την ψήφιση του νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, θα γίνει στο Μαρούσι η πρώτη δίκη για διαγραφή φύλου από ληξιαρχική πράξη γέννησης αλλά και προσθήκη ονόματος σε ταυτότητα ατόμου που ζητά να αναγνωριστεί ως non binary, δηλαδή που δεν υπάγεται στο δίπολο των φύλων (άρρεν ή θήλυ).

Παρασκευόπουλος επιμένει για το νόμο του: Έπρεπε να αποφυλακιστούν (εγκληματίες) γιατί πλήττονταν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους λόγω συνωστισμού στις φυλακές

Απάντηση σε όσους τον επικρίνουν ότι με τον δικό του νόμο αποφυλακίστηκαν επικίνδυνοι κακοποιοί επιχειρεί να δώσει ο Νίκος Παρασκευόπουλος κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και «ασυδοσία συκοφαντών».


ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «House of Cards» -Μετά τις καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι η έκτη σεζόν του «House of Cards» θα είναι και η τελευταία, έγινε γνωστό ότι σταμάτησαν τα γυρίσματα, εξαιτίας της καταγγελίας σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση.


Εξεταστική για την Υγεία: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μελών του Δ.Σ του «Ερρίκος Ντυνάν»-Αστειότητες ΝΔ που ψήφισε ΟΧΙ

[Ποια νομιμότητα ρε επικοινωνιακά ταγάρια της ΝΔ; Ποιος Έλληνας ενδιαφέρεται για τη νομιμότητα; Το μόνο που ενδιαφέρει είναι οι φωτοβολίδες και το να 'χαμε να λέγαμε, οπότε έπρεπε να ψηφίσετε ΝΑΙ αντί να κάνετε τους νομοταγείς...]

Να ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών προσώπων που σχετίζονται με το «Ερρίκος Ντυνάν», αποφάσισαν κατά πλειοψηφία, τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την Υγεία,


Γιατί ο άνθρωπος που εφηύρε τα πατατάκια δεν πήρε φράγκο [εικόνες]

Τα πατατάκια (chips) ανακαλύφθηκαν από την ιδιοτροπία ενός πελάτη εστιατορίου.

Το 1853 ο Τζορτζ Κραμ (1824-1914) εργαζόταν ως σεφ στο ξενοδοχείο «Moon’s Lake House», που βρισκόταν πλησίον της λίμνης Σαρατόγκα, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Κέρκυρα: Ζωή σε 13 ανθρώπους δίνει ένας 19χρονος

Ζωή σε 13 ανθρώπους θα δώσει ένας 19χρονος Κερκυραίος από το Κοντοκάλι, ο οποίος βρισκόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Κέρκυρας.


Παίρνουν πίσω το βραβείο Emmy που θα έδιναν στον Κέβιν Σπέισι

Αποσύρουν τελικά τη βράβευση του Κέβιν Σπέισι με το Διεθνές Βραβείο Ιδρυτών Emmy οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση στον 14χρονο τότε ηθοποιό Άντονι Ραπ, τη δεκαετία του '80.  


ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ➤ΕΣΗΕΑ: Βάση διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ η πρόταση της κυβέρνησης


Η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει ότι η πρωτοβουλία αυτή πρέπει να στηριχθεί και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της με τυχόν διορθωτικές αλλαγές για να γίνει βιώσιμος ο Οργανισμός


Ο όμιλος Καλάσνικοφ κάνει έκπτωση στα όπλα σε όλους τους δημοσιογράφους

Ο όμιλος είναι έτοιμος να προσφέρει έκπτωση 10% σε όλους τους συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητα


ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ 'ΧΕΙ ΕΔΩ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Ο Σπίρτζης «κατακεραυνώνει» την Taxibeat: Δεν δίνει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα

Ο υπουργός Υποδομών παρουσίασε τις νέες ρυθμίσεις για Taxibeat και Uber κατηγορώντας ευθέως τις εταιρείες για φοροδιαφυγή - Επιτέθηκε στον Μητσοτάκη με το επιχείρημα ότι ο πρόεδρος της ΝΔ στηρίζει μια εταιρεία στην οποία μετέχουν offshore από Παναμά και Παρθένες Νήσους [ΔΕ: Αν ισχύει αυτό, ένα δίκιο το 'χει ο Σπίρτζης κι η ΝΔ δεν πρέπει να ξεσαλώνει για το κάθε λαμόγιο του ΓΑΠ όπως ο Δανδράκης]


ΚΛΑΜΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! Το υπουργείο διαψεύδει επιστροφές αναδρομικών στους συνταξιούχους το Δεκέμβιο

Αλαλούμ με τις επιστροφές των αναδρομικών εισφορών υγείας σε χιλιάδες συνταξιούχους.

To υπουργείο Εργασίας «αδειάζει» τον υποδιοικητή του ΕΦΚΑ, Δημήτρη Τσακίρη που είπε σήμερα ότι τα αναδρομικά θα πληρωθούν με τις συντάξεις Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας ότι ο χρόνος και ο τρόπος θα ανακοινωθεί.


Ο γιος του Νικήτα Χρουστσόφ αποκαλύπτει τα μυστικά στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας

Ο Χρουστσόφ υπήρξε ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης για το μεγαλύτερο μέρος του Ψυχρού Πολέμου - Εκείνη την περίοδο οι ΗΠΑ ενεργούσαν «σαν παγκόσμιος χωροφύλακας» ενώ η Σοβιετική Ένωση προσπαθούσε «να μη δείχνει τον φόβο της και την αδυναμία της»


Πίσω στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση για μίζες στα γερμανικά υποβρύχια και στα ρωσικά Tor-M1 - Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκαν η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου - Οι δύο γυναίκες έχουν εκτίσει πολύ μεγάλο μέρος της ποινής τους και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες σύντομα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Γραμματέας Χριστοφοράκου: Δωροδοκήσαμε τον Κυριάκο με μια καφετιέρα!

σουκάτος πήρε 1 εκ μάρκα, Μαντέλης 400.000... αλλά «βροχή ερωτήσεων από την έδρα του δικαστηρίου» για το αν η καφετιέρα που δώσανε στον Κυριάκο έφτιαχνε και εσπρέσο... οπότε αναμένουμε το σχόλιο του Πολάκη να μας διαφωτίσει...
ΟΚ! ΜΑΛ@ΚΙΑ του Κυριάκου η καφετιέρα αλλά ως πότε θα ασχολούμεστε με το κουτσομπολιό και όχι με την ουσία]

Αικατερίνη Τσακάλου: Η γερμανική εταιρεία έστελνε οικιακό εξοπλισμό σε Ντόρα Μπακογιάννη, Άκη Τσοχατζόπουλο και Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατάθεση-«ποταμό» έδωσε στη δίκη για το σκάνδαλο της Siemens, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, η μάρτυρας Αικατερίνη Τσακάλου, πρώην γραμματέας του άλλοτε ισχυρού άνδρα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, Μιχάλη Χριστοφοράκου.


Φρίκη στη Δανία: Ασέλγησε στο άψυχο κορμί της δημοσιογράφου ο Μάντσεν;

Την εκδοχή αυτή εξετάζουν οι αρχές που βρήκαν 14 τραύματα μέσα και κοντά στα γεννητικά όργανα της 30χρονης Κιμ Βαλ- Τη Δευτέρα ο Δανός εφευρέτης υποστήριξε την εκδοχή ότι η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα

«Στα χέρια μας ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου» λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Τον δολοφόνο του δικηγόρου Μιχάλης Ζαφειρόπουλου θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.


Public Issue: Οι μισοί Ελληνες πιστεύουν ότι η κρίση θα διαρκέσει άλλα 10 χρόνια

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει πως έρχεται το τέλος των Μνημονίων και της κρίσης για την Ελλάδα ωστόσο οι πολίτες δεν φαίνεται να πείθονται.

Ο Τραμπ χαρακτηρίζει "ψεύτη" τον Τζορτζ Παπαδόπουλο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε σήμερα «ψεύτη» τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, το ένα από τα τρία πρόσωπα σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκαν οι πρώτες κατηγορίες στο πλαίσιο της έρευνας για τη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, και υποβάθμισε τον ρόλο που είχε στην προεκλογική εκστρατεία του.

Σαν σήμερα ο Λούθηρος τοιχοκόλλησε τις «95 θέσεις» του για την προτεσταντική Μεταρρύθμιση

«Ζητήσαμε συγγνώμη για τις αποτυχίες μας και για τον τρόπο με τον οποίο οι χριστιανοί τραυμάτισαν το Σώμα του Κυρίου και προσέβαλαν οι μεν τους δε» επί 500 χρόνια, αναφέρεται σε κοινή δήλωση Βατικανού και Λουθηρανών


Ερώτηση 31 βουλευτών της ΝΔ για τα προβλήματα στην επιχειρηματικότητα, λόγω φορολογίας

Οι καθυστερήσεις και η έλλειψη βούλησης στην προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, η βαριά φορολογία, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, η γραφειοκρατία και η έλλειψη ρευστότητας, συνθέτουν το σκηνικό που οδηγεί στη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό και στην αποεπένδυση, σύμφωνα με 31 βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι υπογράφουν ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομίας, Εργασίας, Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.


Ένταση έξω από το Εφετείο ανάμεσα σε αλληλέγγυους και ΜΑΤ [vid]

Ένταση προκλήθηκε στο Εφετείο καθώς αλληλέγγυοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη του 29χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του εκρηκτικές ύλες και οπλισμός.

Βίντεο: Τηλεπαρουσιάστρια κατέρρευσε on air κατά τη διάρκεια εκπομπής για το Χάλογουιν

Μια γερή τρομάρα δοκίμασαν οι τηλεθεατές της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής "The Wendy Williams Show" και όχι εξαιτίας κάποιας... ανατριχιαστικής στολής


ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΙ Η ΛΟΥΛΟΥ! H Ρούπα αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον 29χρονο Γιαγτζόγλου

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον συλληφθέντα Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου η Πόλα Ρούπα και τονίζει σε ανακοίνωσή της μέσα από τη φυλακή ότι «τόσο εγώ όσο και ο Επαναστατικός Αγώνας δεν συνδέεται με καμία άλλη οργάνωση ούτε ως προς τον εξοπλισμό, ούτε ως προς την πολιτική, ούτε ως προς τους στόχους, ούτε ως προς την δράση, ούτε ως προς τα πρόσωπα».


ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΕ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ➤Μαδρίτη: «Εκτός γραμμής η συμπεριφορά του Ισπανού πρέσβη στην Ελλάδα»

Τον Έλληνα πρέσβη στη Μαδρίτη δέχθηκε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών της Ισπανίας ο υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας Χόρχε Τολέντο Αλπινάνα, σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι διμερείς σχέσεις μετά τη συνέντευξη του Ισπανού πρέσβη στην Αθήνα και την οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών.


O εγκληματικός νόμος Παρασκευόπουλου

Του Σάκη Μουμτζή

Συνελήφθησαν προχθές 7 Γεωργιανοί που βασάνισαν μιαν ηλικιωμένη για να της αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα. Οι διωκτικές αρχές διαπίστωσαν πως οι τρεις από αυτούς ήταν παλιοί γνώριμοι, που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου.


Σάλος στο Βέλγιο με «εκπαιδευτική» ιστοσελίδα που διδάσκει τεχνικές στο σ@ξ σε επτάχρονα παιδιά!

Σάλο έχει προκαλέσει στη βελγική κοινή γνώμη μια ιστοσελίδα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, η οποία δίνει συμβουλές σε επτάχρονα παιδιά για συγκεκριμένες τεχνικές στο σ@ξ με σκίτσα που παραπέμπουν σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου!

Βίντεο: Αυτά είναι τα 96 πιο εντυπωσιακά δευτερόλεπτα σε αγώνα ποδοσφαίρου

Σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Βρετανία - Η ομάδα με τα μπλε από το 3-1 μέσα σε 60 δευτερόλεπτα έφτασε στο τελικό 3-3

Το ποδόσφαιρο, ισχυρίζονται πολλοί, είναι το πιο συναρπαστικό άθλημα με εναλλαγές, σασπένς και μοναδικές φάσεις.


ΗΧΗΤΙΚΟ! Απίστευτο ξύλο Πλεύρη στον Χατζηνικολάου που ζήτησε να τον αποδοκιμάσει η ΝΔ

Το tweet του Θάνου Πλεύρη σχετικά με τη σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για τα τρομοδέματα με αποδέκτες τους Παπαδήμο, Σόιμπλε και ΔΝΤ, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω της εκπομπής του στον Realfm 97,8... λίγο αργότερα τηλεφώνησε ο Πλεύρης και τον ξεφτίλισε!.