01 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ζαχαριάδης ρωτάει κι ο Μπάρκας του απαντάει...

"Γιατί δεν εφαρμόστηκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο τόσα χρόνια" ουρλιάζει ο Ζαχαριάδης, "πρέπει να σταματήσει η κλεψιά με τα πλαστά εισιτήρια, γιατί δεν τα κάνανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις;" ολοκλήρωσε τον οργασμό του ο Κωστάκης..

Κωστάκη σου έχει ήδη απαντήσει ο Μπάρκας εδώ και χρόνια:

ΠΑΛΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Φωτογραφίες: Το σταυροπόδι της Έφης Αχτσιόγλου

Το «παρών» στα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, έδωσαν, εκτός από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και άλλα κυβερνητικά στελέχη, όπως η Έφη Αχτσιόγλου.

Δημεύθηκε όλη η περιουσία του Άκη - Αποζημίωση στο Δημόσιο 1.570.000 ευρώ - Δεν δημεύτηκε το σπίτι της Σταμάτη

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να μην δημευθεί το σπίτι της στο Χαλάνδρι, που είναι γονική παροχή - Επιστρέφουν και οι δύο στη φυλακή


Το κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή φλόγα το 2004, λαμπαδηδρόμος 14 χρόνια μετά [εικόνες & βίντεο]

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου ήταν το κορίτσι που με μια του κίνηση γέμισε συναισθήματα όλη τη χώρα το 2004, σβήνοντας την Ολυμπιακή φλόγα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ένταση στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το κοινωνικό μέρισμα - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Eπιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το κοινωνικό μέρισμα.


Oι τόνοι ανέβηκαν, όταν στο βήμα βρέθηκε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος υποστήριξε ότι «το υπερπλεόνασμα ήρθε ως αποτέλεσμα της ακραίας υπερφορολόγησης".

Βίντεο: Φοβερά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν στο Χάρκοβο

Πολύ ξύλο στην Ουκρανία ανάμεσα σε οπαδούς της Σαχτάρ και της Φέγενορντ λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα για το Champions League

Απίστευτες σκηνές στην πόλη του Χάρκοβο, που χρησιμοποιεί ως έδρα η Σαχτάρ Ντόνετσκ και σήμερα αντιμετωπίζει την Φέγενορντ.


ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Κ@ΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! Παραιτήθηκε ο Βρετανός υπ. Αμυνας -Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο υπουργός Αμυνας της Βρετανίας, Μάικλ Φάλον, παραιτήθηκε, δηλώνοντας ότι η συμπεριφορά του στο παρελθόν δεν ήταν η αρμόζουσα.


Μητσοτάκης: Βασική εθνική σύνταξη με ρήτρα ανάπτυξης - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα για μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων έστειλε από το 3ο Προσυνέδριο της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε πως ο αξιακός κώδικας και ο πυρήνας της πολιτικής του κόμματος του είναι η στήριξη των αδύναμων.

Η «καυτή» Ολίβια Μουν καταγγέλλει τον σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ: Αυνανίστηκε μπροστά μου!

Η καλλονή Νατάσα Χένστριτζ αποκαλύπτει ότι ο Ράτνερ την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ... προσέξτε πως: Πήγα σπίτ του με φίλους, αποκοιμήθηκα στον καναπέ (sic), όταν ξύπνησα οι φίλοι μου είχαν φύγει (sic) και με ανάγκασε να του κάνω στοματικό σεξ... ΕΛΕΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!

Οι αποκαλύψεις για τον... σεξουαλικό «βίο και πολιτεία» του διάσημου παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν φαίνεται ότι άνοιξαν τον... ασκό του Αιόλου. Έτσι, έξι γυναίκες βγήκαν μπροστά, κατηγορώντας τον Αμερικανό σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έδωσε τη φανέλα του ο Μέσι- ΕΙΚΟΝΑ

Ο Φελίπε Πάρντο, ήταν ο... τυχερός της βραδιάς στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, αφού ο Κολομβιανός ήταν αυτός στον οποίο έδωσε τη φανέλα του από το παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι

Μετά την αίτηση διαζυγίου, η Βίκυ ούτε που γύρισε να κοιτάξει τον Άκη που εκλιπαρούσε για μια κουβέντα...

Η «ψυχρή» συνάντηση της Βίκυς Σταμάτη με τον Τσοχατζόπουλο στο Εφετείο - Μόλις μπήκε στο δικαστήριο, ο σύζυγός της σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει, ωστόσο η ίδια έστρεψε αλλού το πρόσωπο και ούτε καν του απάντησε

Αγωγή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ: Διεκδικεί αποζημίωση 50.000 ευρώ

Η Ελεονώρα Μελέτη στρέφεται, με τη βοήθεια της Δικαιοσύνης, κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι το καλοκαίρι, ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 50.000 ευρώ.

ΝΔ: Γιατί δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό ο Μουζάλας;

Αιχμηρή δήλωση του τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Απαντήσεις από τον Γιάννη Μουζάλα ζητά η Νέα Δημοκρατία γιατί η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό.

Μπερίσα κατά Ράμα για τις κατεδαφίσεις στην Χειμάρρα: Το ναρκο-κράτος κατά των κατοίκων της Χειμάρρας που υπερασπίζονται τα σπίτια τους!

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Ράμα, για τις κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών στην Χειμάρρα, εξαπέλυσε με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.


ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΛΑΚΗ! Ασθενείς με λευχαιμία σε ράντζα στους διαδρόμους του Π.Ν. Ιωαννίνων! Αοριστολογίες αντί απάντησης απ' τον Διοικητή


Η απάντηση της διοίκηση ήταν: Ναι υπάρχει πρόβλημα αλλά η καταγγελία είναι από το 2007!!!!

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Αιματολογική κλινική του νοσοκομείου, η νοσηλεία ασθενών, που συχνά χρήζουν απομόνωσης γιατί διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο προσβολής από νοσοκομειακές λοιμώξεις, σε ράντζα στους διαδρόμους είναι καθημερινό φαινόμενο


Κ. Καραμανλής: Οι σκηνές στο μετρό θυμίζουν εικόνα τριτοκοσμικού κράτους

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής δήλωσε ότι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο μετρό θυμίζουν εικόνα τριτοκοσμικού κράτους και όχι πολιτισμένης χώρας της ΕΕ.

Βουλή: Πέρασε η τροπολογία για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών -Πώς ψήφισαν τα κόμματα

Τελικά η αντιπολίτευση αρνήθηκε να στηρίξει την τροπολογία του Νίκου Παππά με την οποία ρυθμίζονταν εκκρεμότητες γύρω από τη διαγωνιστική διαδικασία για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να φύγει ο διευθυντής σχολείου που δεν έδωσε τη σημαία στον 11χρονο Αμίρ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να λάβει άμεσα δράση για το συγκεκριμένο περιστατικό και να απομακρύνει τον εν λόγω διευθυντή. Εθνικιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία της χώρας»

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ! Ο Τσίπρας έπαιξε ξύλινο ποδοσφαιράκι στο Γκάζι [εικόνες]

Στην Πρώτη Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στο Γκάζι βρέθηκε την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης στο 3ο Προσυνέδριο: Η στήριξη των αδύναμων πυρήνας της πολιτικής της ΝΔ

Η ΝΔ «σχεδιάζει προσεκτικά την επόμενη μέρα» είπε και εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης - «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτρέπει να δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων στις ουρές»


Η Roche ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση του ογκολογικού φαρμάκου Cotellic

Σε όσους ασθενείς το χρειαστούν από την απόσυρσή του και μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας τους

Τη δωρεάν διάθεση του ογκολογικού φαρμάκου Cotellic (cobimetinib) ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρία Roche Hellas σε όσους ασθενείς το χρειαστούν από την απόσυρσή του και μέχρι την ολοκλήρωση της θεραπείας τους.


Αναζητούν στέλεχος της ΧΑ για την επίθεση στο Εφετείο -Τον αναγνώρισε η δικηγόρος

Η Ασφάλεια Αττικής αναζητά για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτόφωρου στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που φέρεται ότι ήταν από τους πρωτεργάτες της βίαιης επίθεσης έξω από το Εφετείο, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.


Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού κακοποιού που δολοφόνησε τον Ζαφειρόπουλο

Ο Αλβανός πήγε σε καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα για να κρυφτεί και να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία - Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν τα ίχνη τους από τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες


ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ! Δύο «γκέι» λιοντάρια ξεμοναχιάζονται και «ζευγαρώνουν» σε εθνικό πάρκο της Κένυας

Εντύπωση προκαλεί η τρυφερότητα ανάμεσα στα δύο ζώα, πριν και μετά την πράξη

Μια σπάνια... ρομαντική συνεύρεση ανάμεσα σε δύο αρσενικά λιοντάρια «αιχμαλώτισε» με την κάμερά του ένας φωτογράφος άγριας ζωής στην Κένυα.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ! Βίντεο: Ο Ελ Σαράουι δεν εκνευρίστηκε όταν ο Περότι έβαλε το δάχτυλό του... στον κ@λο του

Με έναν… ιδιαίτερο τρόπο πανηγύρισε ο Ντιέγκο Περότι το δεύτερο γκολ του Ελ Σαραουί στο ματς Ρόμα-Τσέλσι 3-0

Ο Αργεντινός δεν έκανε τα κλασικά: αγκαλιές, χτυπήματα στην πλάτη και τα συναφή. Προτίμησε να εκδηλώσει τη χαρά του βάζοντας το δάχτυλό του στα…

Τραγελαφικές καταστάσεις στις ουρές για την ηλεκτρονική κάρτα: "Επιβάτης δάγκωσε δύο κυρίες για τη σειρά"

Ανυπόφορη είναι η κατάσταση στις ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τους επιβάτες να φθάνουν εκτός των ορίων τους εξαιτίας της αναμονής.


Ενοχλήθηκε ο Μέσι από το ξύλο του Μποτία: «Ελα στα αποδυτήρια...» [βίντεο]

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα και το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλό και αυτό αναμενόμενα έφερε... νεύρα για το ξύλο, που όπως πάντα έριχναν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ακόμη και για τον συνήθως ήρεμο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της ισπανικής ομάδας έδειξε να ενοχλείται αρκετά από τα μαρκαρίσματα του αρχηγού του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία, τα οποία ήταν σκληρά.


ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ! «Πυρά» Τόσκα κατά ΝΔ -«Δεν δικαιούνται να ομιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών»

Επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος, σχολιάζοντας την επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον γυναικών έξω από το Εφετείο, είπε ότι «δεν δικαιούνται να μιλούν οι μέχρι χτες συνομιλητές των φασιστών».


Επιστολή Μητσοτάκη σε Χαν για τους Ελληνες της Χειμάρρας

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που βιώνει η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, εξέφρασε με επιστολή του στον αρμόδιο επίτροπο για τη Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γιοχάνες Χαν, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Νέα προσφυγή ΣΥΡΙΖΑιων κατά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια-Η απάντηση της ΑΕΚ

Δεν έχουν τελος οι προσφυγες για το γήπεδο της ΑΕΚ με 56 κάτοικους της Νεας Φιλαδελφειας και των γύρω περιοχών να προσφεύγουν στο ΣτΕ και με αίτηση τους στρέφονται κατά της  κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.


Επίθεση της Βίκυς Σταμάτη στους δικαστές όταν συζητήθηκε πρόταση δήμευσης του σπιτιού της στο Χαλάνδρι

Με... πολεμική διάθεση εμφανίστηκε απέναντι στο δικαστήριο η Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την πρόταση του Εισαγγελέα για δήμευση του ακινήτου στο σπίτι όπου διαμένει στο Χαλάνδρι, 68 τμ.


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 χρυσαυγίτες που προσήχθησαν για την επίθεση εναντίον γυναικών έξω από το Εφετείο

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν το μεσημέρι στην Κρατική Ασφάλεια για την επίθεση και τον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο.

Παραδοχή Χουλιαράκη: Μεγάλη η φορολογική επιβάρυνση για έντιμους και συνεπείς πολίτες το 2017 και το 2018

«Το πρόγραμμα τελειώνει τον Ιανουάριο του 2018 με την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης» αυτό δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.


Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από το πρόγραμμα -Θα υπάρχει επιτήρηση

Σε προειδοποιήσεις για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, που τόνισε ότι μετά τον Αύγουστο του 2018 δεν θα έρθει η «αρχή ενός μήνα του μέλιτος» ενώ παράλληλα υπενθύμισε ότι η έξοδος από το πρόγραμμα δεν συνεπάγεται έξοδο από την επιτήρηση.


O Μουζάλας καρφώνει Χαρίτση για τα χαμένα κονδύλια για το προσφυγικό

Κονδύλι ενός δισ. ευρώ δεν έχει απορροφηθεί από την Ελλάδα - Τα θέματα της χρηματοδότησης τα χειρίζεται ο κ. Χαρίτσης, είπε ο κ. Μουζάλας,επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αδυναμία της κυβέρνησης να απορροφήσει τα κοινοτικά χρήματα!


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ! Κατηγορούν και τον Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση -Σε βάρος 17χρονης

[Μυστήριο πράμα ρε παιδί μου! Όσες τους κατηγορούν είναι αποτυχημένες ηθοποιοί.... στις δε επιτυχημένες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν τους έτυχε ποτέ ρε παιδί μου!]

Στο στόχαστρο μπαίνει και ο Ντάστιν Χόφμαν, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, σε βάρος 17χρονης, το 1985.


ΠΕΣΤΑ! ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΑΒΗ ΠΟΥΛΑΓΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ! Κοντονής: Ορθά απονεμήθηκε χάρη στον καταδικασθέντα για ναρκωτικά

[Δώσ' του όσες χάρες θες ρε καραγκιόζη για να γίνει πωλητής ή μπετατζής! Αλλά όχι για να γίνει δημόσιος υπάλληλος! Ο νόμος θέλει τους δημοσίους υπαλλήλους να έχουν ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ και αυτό εσύ με τον Πάκη το τσαλακώντε! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Ας κάνει κάποια άλλη δουλειά ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!]

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αναφορικά με τα περί απονομής χάρης σε καταδικασθέντα για ναρκωτικά ώστε να διοριστεί στη ΔΕΗ.


ΒΙΝΤΕΟ-Πλειστηριασμοί: Έβγαλαν «σηκωτή» την συμβολαιογράφο από το Ειρηνοδικείο


Ο γνωστός τραμπούκος "γιατρός" που μένει στο Κεφαλάρι...

Ματαιώθηκαν τρεις πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ενώ διεξήχθησαν κανονικά οι πλειστηριασμοί για την περιουσία δύο μεγαλοοφειλετών, με χρέη ενός και δύο εκατ. ευρώ

Η άσεμνη χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους (video)

Το μεσαίο της δάχτυλο ύψωσε επιδεικτικά η Βίκυ Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι της, την ώρα που εκείνη επιβιβαζόταν στο ταξί για να πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής στη φυλακή.


Αφεντικό δημοσκοπικής εταιρείας χτυπάει καμπανάκι για τη δημοσκοπική εικόνα της ΝΔ

Ο Θωμάς Γεράκης, το αφεντικό της “Marc” αναλύει, με άρθρο του στο “Πρώτο Θέμα”, τη μέτρηση της εταιρείας του για την εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη.
Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι, ο Θωμάς Γεράκης...

Η πρώτη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη μετά το διαζύγιο – Φωτογραφήθηκε για περιοδικό [εικόνες]

«Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα» δηλώνει μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί αύριο, η Βίκυ Σταμάτη.

«Ρίξτε του μία στα πόδια για να μας δώσει ο Φλώρος 5 εκατ. ευρώ»

Τον τρόπο με τον οποίο ξετύλιξαν το κουβάρι της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που διαπράχθηκε πριν από περίπου 20 ημέρες στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, παρουσίασαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόστιμο - φωτιά στη μοναδική κάτοικο στον Ανάβατο στη Χίο γιατί τα σκυλιά του χωριού δεν είχαν τσιπάκια

[Δηλ. οι ελεγκτές είναι τρελοί και δεν είδαν ότι είναι αδέσποτα ή τα βρήκαν σε καμιά αυλή; Κι αν η κυρία είναι "η μόνη κάτοικος του χωριού" αυτός που την κατήγγειλε τι είναι; Ο δεύτερος "μόνος κάτοικος του χωριού"; Μήπως τελικά το χωριό έχει κι άλλους "μόνους κατοίκους;" Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι τόσο απλά όσο παρουσιάζονται αφού ως γνωστόν οι οργανωμένοι "φιλόζωοι" είναι παραμυθάδες]

Ασύλληπτο περιστατικό στο χωριό Ανάβατος της Χίου.

Η μοναδική κάτοικος του χωριού καλείται να πληρώσει πρόστιμο, διότι έπειτα από σχετική καταγγελία διαπιστώθηκε τέσσερα σκυλιά που κατοικούν στο χωριό και θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν...

Beat σε Σπίρτζη:Έχουμε καταβάλει 5εκατ. ευρώ σε φόρους και εισφορές


Η Beat εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος την κατηγόρησε πως δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα και γι` αυτό αποφασίστηκε να αλλάξει το νομικό πλαίσιο.


«Με χούφτωσε», «μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και με ρωτούσε αν είναι μεγάλα» -Νέες καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι

Μετά τον πάταγο και τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε πλήθος γυναικών από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα και για το διάσημο ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, που «πλήττεται» ανελέητα μετά την αποκάλυψη πως είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν 14χρονο ηθοποιό, οδηγώντας τον να ομολογήσει πως είναι ομοφυλόφιλος.

Βρετανία: Γυναίκα-μέλος των Εργατικών καταγγέλλει ότι τη βίασαν σε εκδήλωση του κόμματος

Μια νεαρή γυναίκα, μέλος του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε μια κομματική εκδήλωση όταν ήταν 19 ετών και ότι ένα στέλεχος των Εργατικών την απέτρεψε από το να καταγγείλει το γεγονός τότε, για να μην βλάψει την καριέρα της.


ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Σπίρτζης: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων μας απαγόρευσε την έκδοση του e-εισιτηρίου μέσω Διαδικτύου -Διαψεύδει η Ανεξάρτητη Αρχή

Παρέμβαση στο θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου κάνει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο δεν απαγόρευσε αλλά επέτρεψε την έκδοσή τους διαδικτυακά.


Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Καζαντζάκης» του Σμαραγδή [εικόνες & βίντεο]

Λίγο πριν την έξοδο της πολυαναμενόμενης ταινίας «Καζαντζάκης» στους κινηματογράφους, κυκλοφορεί σήμερα επίσημα, το τελικό trailer της ταινίας.

Γιατί ο Rajoy είναι ένας σοβαρός πολιτικός

Του Σάκη Μουμτζή

Ένας πολιτικός είναι σοβαρός όταν αναλύει άριστα τον συσχετισμό των δυνάμεων, όταν έχει επίγνωση του ρόλου που του έχει ανατεθεί και όταν έχει κατανοήσει πως μπροστά στην υλική δύναμη ενός δημοκρατικού κράτους τα πάντα μπορεί να σαρωθούν.


ΦΩΤΟ-Τρελό κράξιμο στον ΗΛΙΘΙΟ Αντώναρο που ενημέρωσε το Twitter ότι τρώει γαρίδες wasabi στη Σιγκαπούρη

Όσο σκέφτεσαι ότι αυτό το σούργελο το είχε δίπλα του ο Καραμανλής και ακόμα δεν το έχει αποκηρύξει ρητά και κατηγορηματικά, αρχίζεις και αμφιβάλλεις...

Απίστευτο κράξιμο έφαγε κάτω από το Tweet του, με το οποίο, ο Βαγγέλης Αντώναρος, μας ενημέρωνε για το....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ! Παραμένει στο Βέλγιο ο Πουτζδεμόν: Θεωρεί ότι εξορίστηκε, έκανε και ιστοσελίδα

Τη νέα του ιστοσελίδα στη διεύθυνση «president.exili.eu» ανακοίνωσε σήμερα μέσω Twitter ο καθαιρεθείς από την ισπανική Κυβέρνηση πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν, δηλώνοντας πλέον εμμέσως πλην σαφώς ότι θεωρεί εαυτόν εξόριστο στις Βρυξέλλες, ενώ οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Ισπανία.


ΟΣΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑ ΞΥΝΕΙ.... Η ευλογιά «θερίζει» τα κοπάδια στη Λέσβο -Τρία τα σενάρια εξάπλωσής της

Ό.τι χειρότερο, με πολύ μεγάλες επιπτώσεις στη τοπική οικονομία της οποίας πυλώνα αποτελεί η κτηνοτροφία, χαρακτηρίζεται η ζωονόσος της ευλογιάς που έπληξε τη Λέσβο το τελευταίο διάστημα.


Διαμαρτυρία αστυνομικών στην Αριστοτέλους: Εχουμε να δούμε καινούργιο περιπολικό μια 10ετία

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Η πιο σ@ξι μπασκετμπολίστρια του κόσμου κάνει διακοπές και «ρίχνει» το Instagram [εικόνες]

Η μπασκετμπολίστρια που έχει ψηφιστεί ως η πιο σ@ξι του κόσμου έχει καταπλήξει τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια σειρά από σ@ξι φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της.