03 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ😜😜Οι Τούρκοι «απαντούν» με ρωσικά πλοία - Χοντραίνει το παιχνίδι στην Αν. Μεσόγειο

Λίγες ώρες μετά την κίνηση των ΗΠΑ για άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο, οι Ρώσοι εμφανίζονται στην Αν. Μεσόγειο - Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ρωσικές ασκήσεις στις ίδιες περιοχές που πλέουν Barbaros και Oruc Reis - Ολο το παρασκήνιο

Περιπλέκεται επικίνδυνα το παιχνίδι ισορροπιών και δυνάμεων που είναι σε εξέλιξη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πριν λίγες ώρες η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ειδοποιώντας για ασκήσεις του ρωσικού στόλου με πραγματικά πυρά.

Είναι ερώτημα αν οι Ρώσοι θα κάνουν γυμνάσια μόνοι τους ή αν θα πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις με τουρκικά πολεμικά πλοία.

Επί της ουσίας, με τις NAVTEX η Άγκυρα ενημερώνει τα ερευνητικά σκάφη Barbaros και Oruc Reis που πλέουν στις περιοχές που θα πραγματοποιηθούν οι ασκήσεις των Ρώσων, όπως σημειώνεται και στη σχετική ενημέρωση.

turkish_navtex

Οσον αφορά τις περιοχές: Η πρώτη NAVTEX αφορά τη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κύπρου και στο όριο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 του ίδιου μήνα.

Η δεύτερη άσκηση θα πραγματοποιηθεί στα ανατολικά της Κύπρου και εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 του ίδιου μήνα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε μερική άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο.

Εκτιμάται ότι με την ανακοίνωση της άσκησης με πραγματικά πυρά σε δύο περιοχές ανατολικά και δυτικά της Κύπρου, οι Ρώσοι δηλώνουν την παρουσία τους στο τεράστιο παίγνιο που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Να σημειωθεί ότι η μία από τις δύο περιοχές, αυτή δυτικά της Κύπρου, σχεδόν εφάπταται σε ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ragıp Soylu, σε ανάρτησή του στο Twitter, δημοσίευσε τις περιοχές του χάρτη στις οποίες αναφέρονται οι τουρκικές NAVTEX.

Βίντεο με επικές... γκάφες και τούμπες στη νέα καμπάνια του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο, διαφορετικό τρόπο επέλεξε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη δωρεά αίματος, με τη νέα διαφημιστική του καμπάνια #bloodyuseless.


Χιονοστιβάδα παρασύρει ορειβάτες - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει μια χιονοστιβάδα να παρασύρει ορειβάτες.

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης κατά του Πουτζδεμόν -Τι θα επακολουθήσει

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Κάρλες Πουτζδεμόν, του πρώην Καταλανού ηγέτη που διέφυγε στο Βέλγιο.

Η Ισπανίδα δικαστής Κάρμεν Λαμέλα εξέδωσε το ένταλμα ενώ παράλληλα απέρριψε το αίτημα του Πουτζδεμόν να καταθέσει μέσω βιντεοδιάσκεψης.


ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Μεγάλη κομπίνα με επιδοτήσεις: Αντί για επενδύσεις, έκαναν τα χρήματα βίλες και κότερα - ΒΙΝΤΕΟ

"Πάρτι" εκατομμυρίων είχαν στήσει επιχειρηματίες που λάμβαναν επιδοτήσεις για επενδύσεις και αντί αυτού έκαναν τα χρήματα... βίλες, αυτοκίνητα και κότερα ή τα έστελναν σε λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Σάλος στην Αλβανία: Εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Εντι Ράμα είναι... σχιζοφρενής [έγγραφο]

Βεβαρημένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεία έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε εφημερίδα της χώρας.

Νοσοκόμος ήθελε «παιχνίδια» με 15χρονη, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με το σφυρί ενός άντρα

Το πρωί φορούσε τη λευκή ρόμπα και πρόσφερε τη βοήθειά του σε ασθενείς. Το βράδυ φορούσε άλλη... ρόμπα, εκείνη του παιδεραστή. Ένας νοσοκόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο αναζήτησε μέσω διαδικτύου μία 15χρονη για... άτακτα παιχνίδια. Όταν κατάφερε και έκλεισε το πολυπόθητο ραντεβού, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς η... 15χρονη ήταν ένας άντρας με σφυρί, ο οποίος τον απείλησε να τον χτυπήσει και του ζήτησε χρήματα για να μην τον καταδώσει.

Πρετεντέρης: Φιλοδοξίες

"Κρυφή επιθυμία κάθε συριζαίου: Να κλείσουν όλοι, να το βουλώσουν όλοι, να ακούγονται μόνο εκείνοι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Στο θέμα της έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αναμένεται να επανέλθει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αφού εξετάσει τρία σημεία ως προς την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΑΕ (ΟΑΣΑ).

H UNESCO αποκαλύπτει τα 18 μνημεία στην Ελλάδα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ένας ταξιδιώτης [εικόνες]

Η χώρα μας αποτελεί προορισμό τουριστών απ’ όλο τον κόσμο και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που επιθυμεί.

Η UNESCO έρχεται να δώσει στους ταξιδιώτες τις δικές της προτάσεις και πιο συγκεκριμένα τα 18 μνημεία και τοποθεσίες που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί ο σύγχρονος ταξιδιώτης.

Τι αποκάλυψε η αδελφή του 30χρονου που καταζητείται για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκαλύψεις για τον 30χρονο Ένο Μάτα, ο οποίος καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προχώρησε η αδελφή του Ηλιάνα, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Κρατικοποίησαν 20 υποθηκοφυλακεία και μετέτρεψαν σε δημοσίους υπαλλήλους τους 142 εργαζόμενους!

Τη στιγμή που η κυβέρνηση επιχειρεί να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια – και – μέσα από τις επενδύσεις, το υπουργείο Δικαιοσύνης προχώρησε στην κρατικοποίηση των πρώτων 20 υποθηκοφυλακείων και την πρόσληψη εκατοντάδων υπαλλήλων τους στο Δημόσιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Σήμερα πανηγύριζε τις επιτυχίες τους... ότα δεν είχε καρέκλα τους έβριζε

Ακούσατε σήμερα καμιά συγγνώμη απ΄τον Τσίπρα;
Αυτός είναι ο σεβασμός του Τσίπρα για τους αστυνομικούς:

ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΥΛΟ! Η Ferrari απειλεί να αφήσει την F1!

[Τα τελευταία 40 χρόνια αν εξαιρέσεις τον Σουμάχερ, πήραν 2 πρωταθλήματα με Σέκτερ το 77 και με Ραικόνεν το 2007... σοβαροί να είμαστε! Καφενείο πολυδιαφημισμένο είναι που τα περισσότερα τα κέρδισε όταν οι άλλοι έτρεχαν με κάρα το 50 και το 60...]

Οι συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της Formula 1 μπορεί να ανοίγουν το δρόμο για έλευση νέων «παικτών» στο σπορ αλλά έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των κατασκευαστών που εμπλέκονται ήδη σε αυτό. Με αποκορύφωμα την απειλή της Ferrari να αποχωρήσει μετά το 2020!

ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! Προκλητικό σόου του Χακάν Τσαβούσογλου στη Θράκη: «Μητέρα πατρίδα η Τουρκία»-ΒΙΝΤΕΟ

Από τη γενέτειρά του, Κομοτηνή, ο Τούρκος αντιπρόεδρος έκανε λόγο για τουρκική μουσουλμανική μειονότητα, που αριθμεί 150.000 μέλη και που δίνει «αγώνα επιβίωσης» - «Είδε» τουρκικές μειονότητες και σε Σκόπια (τα αποκάλεσε «Μακεδονία»), Βουλγαρία και Κόσοβο

Αυτά είναι τα fake news που έχουν φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του Τσίπρα -ΚΑΡΤΕΣ

Με ένα ενημερωτικό σημείωμα το οποίο φέρει τον τίτλο «Τα ψεύτικα στοιχεία του Αλ. Τσίπρα» απαντά η Πειραιώς στους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού για την εγκληματικότητα και τις επισημάνσεις της κυβέρνησης ότι έχει πολεμήσει την ανομία.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ! Στα... πεταχτά θα διδάσκονται ο Μυκηναϊκός και ο Κυκλαδικός Πολιτισμός

Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας υποβαθμίζουν τον τρόπο διδασκαλίας μεγάλων περιόδων της Ελληνικής ιστορίας - Αντιδρούν οι φιλόλογοι


Η απόπειρα ληστείας στο σπίτι γνωστού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ-BINTEO

Αυτός έπαιζε αγώνα Champions League και ληστές επιχείρησαν να του... σηκώσουν το σπίτι!

Την ώρα που η Λίβερπουλ έπαιζε με τη Μάριμπορ για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League την περασμένη Τετάρτη, ληστές αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικεία του Κροάτη διεθνή αμυντικού, Ντέγιαν Λόβρεν.


Εστιατόριο έβαλε φωτογραφίες της Κέιτλιν Τζένερ στις τουαλέτε

Εστιατόριο έβαλε φωτογραφίες της Κέιτλιν Τζένερ στις τουαλέτες αλλά δεν γελάσαμε καθόλου
Ενα εστιατόριο στο Τέξας αποφάσισε να διαχωρίσει τις τουαλέτες των ανδρών με των γυναικών με τον πιο χυδαίο τρόπο προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.


Ο Αυγενάκης απαντά στις καταγγελίες για συναλλαγές του με κακοποιούς: Συκοφαντίες και αθλιότητες

Όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Αυγενάκη και στο δημοσίευμα εφημερίδας που αφορά στις συνομιλίες που φέρεται να είχε με ποινικούς κρατούμενους, πυροδοτήθηκε η αντίδραση του γγ της αξιωματικής αντιπολίτευσης - «Μου ζητήθηκε να συνδράμω σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί», επεξηγεί


Nomads: Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο νέος Κύπριος παίκτης που μπαίνει την Κυριακή-ΒΙΝΤΕΟ

Αλλάζουν τα δεδομένα για τις δύο ομάδες του Nomads. Την Κυριακή μπαίνει στο παιχνίδι ο νέος παίκτης από την Κύπρο, Λευτέρης Χατζηιωάννου.

Υπουργείο Παιδείας σαν γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ για τον 11χρονο Αφγανό: Η ΝΔ πυροβολεί τα πόδια της

Μια ανακοίνωση που παραπέμπει σε γραφείο Τύπου κόμματος και όχι σε γραφείο Τύπου υπουργείου, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας με αφορμή την επίθεση στον 11χρονο Αμίρ.
Το υπουργείο Παιδείας που ακόμα διεξάγει έρευνα γιατί πήραν από το παιδί την σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου κάνει δημόσια παρέμβαση για να επιπλήξει τη ΝΔ.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ! Λεωνίδας Μπόμπολας: Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική "δικαιοσύνη"

Δήλωση-απάντηση στην ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, εξέδωσε ο Λεωνίδας Μπόμπολας .

Πιλότος προσγειώνει αεροπλάνο... με τη μύτη για να σώσει τους επιβάτες!

Ένας ατρόμητος πιλότος πραγματοποίησε μια δραματική προσγείωση έκτακτης ανάγκης στην Medellin της Κολομβίας το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να σώσει το πλήρωμα του.

Σουηδία: Ληστές «αδειάζουν» φορτηγό εν κινήσει

Στην Σουηδία οι ληστές έχουν... περάσει σε άλλο επίπεδο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές που μετέφερε το κοντέινερ μίας νταλίκας ήταν ο μεγάλος στόχος. Τόσο που οι ληστές δεν δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους.


Τέλος ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Κανάρης»

Καρατομήθηκε ο κυβερνήτης της φρεγάτας «Κανάρης» μετά το συμβάν με την προσάραξη του πολεμικού πλοίου σε αβαθή ανοιχτά της Ψυττάλειας.


Το δράμα του Καθόρλα και η φωτογραφία-σοκ: «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»!

Με μία φωτογραφία-σοκ του ποδιού του Σάντι Καθόρλα η Marca ξετυλίγει το κουβάρι του τραυματισμού του. «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου» εξομολογείται ο Ισπανός. Η συγκλονιστική ατάκα του γιατρού

Τζέφρι Πάιατ: Μεγάλη επένδυση της ελληνοαμερικανικής Onex στα ναυπηγεία Σύρου

Ο Αμερικάνος πρέσβης εξέφρασε ενδιαφέρον για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αλλά και για βάση ελικοπτέρων στην περιοχή - Τα σχέδια για τη Σύρο


Απέδρασε 15χρονη Ρουμάνα από το μέγαρο της ΓΑΔΑ

Η νεαρή κοπέλα, γεννημένη το 2002, είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθεί σε κάποιο ίδρυμα


Στο στόχαστρο των γαλλικών Αρχών ο θρυλικός Αφρικανός σπρίντερ, Φράνκι Φρέντερικς

Ο κορυφαίος Αφρικανός σπρίντερ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Φράνκι Φρέντερικς, αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, από τότε που η «Le Monde», στις 7 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, αποκάλυψε ότι δωροδοκήθηκε με 299.000 δολάρια για να βοηθήσει...

«Χαράτσι» 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ: Άδειασαν την Κυβέρνηση και τον Παππά ακόμα και οι φιλοκυβερνητικοί εκδότες!

Άδειασαν την κυβέρνηση ακόμα και οι φιλικά προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ εκδότες για τον παράνομο και καταχρηστικό νόμο που επιχειρείται να περάσει από τη Βουλή με πρόσχημα τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ που επιβάλει νέο εξοντωτικό χαράτσι 2% επί του τζίρου σε εφημερίδες, διαδίκτυο και κανάλια.

Οι ειλικρινέστατοι κ.κ. Χουλιαράκης και Τσακαλώτος

Του Σάκη Μουμτζή

Το θετικό με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αφοπλιστική ειλικρίνεια τους. Αυτά που σκέφτονται και συζητούν στον κομματικό τους μικρόκοσμο, επειδή θεωρούν πως είναι απολύτως λογικά, στην συνέχεια τα δημοσιοποιούν χωρίς κανέναν ενδοιασμό.


Απίστευτο! Τι συνδέει τη Μαρέβα Μητσοτάκη με την Έφη Αχτσιόγλου; BINTEO-ΦΩΤΟ

Ένα κοινό στοιχείο έχουν η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, και η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κα Αχτσιόγλου επιλέγει...

Ο Ευκλείδης έκανε σαρδάμ και αποκάλυψε την αλήθεια: Μίλησε για s@x story αντί για success story

Ο Ευκλείδης έχει νεύρα (πάλι)

Οι εμφανίσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου (φωτογραφία) στη Βουλή, οι κινήσεις του, οι ατάκες του, τα κακά ελληνικά του φέρνουν συχνά χαμόγελο στα χείλη των βουλευτών, άλλοτε πάλι αμηχανία. Κυρίως επειδή σπάνε τη μονοτονία των περισπούδαστων αναλύσεων που ακούγονται τούτες τις ημέρες στη Βουλή περί των οικονομικών. Αυτή τη φορά όμως ο υπουργός Οικονομικών το παράκανε:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! Συνέλαβαν (Ιταλούς) 72χρονο, 60χρονο γιατρό και 45χρονη δικηγόρο ως τους χτεσινούς χούλιγκαν!

Εν τω μεταξύ οι εγκληματίες ΑΕΚτζήδες, που πέταξαν μολοτοφ για να κάψουν κόσμο, κυκλοφορούν ανενόχλητοι!

Ένας 72χρονος Μιλανέζος, ένας 60χρονος Ιταλός γιατρός, μια 45χρονη δικηγόρος από το Μιλάνο και τρεις ακόμη συμπατριώτες τους συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής ως οι... χουλιγκάνοι των άγριων επεισοδίων χθες το απόγευμα στο σταθμό του ΗΣΑΠ Πευκάκια λίγο πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΚΙΝΙΟ! Η FIFA τιμώρησε το ταγάρι το Μανωλά για... εσκεμμένη κίτρινη!

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα αναγκαστεί να αγωνιστεί η Εθνική μας στο πρώτο ματς-μπαράζ με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, στις 9 Νοεμβρίου!


Έρευνα για την εμπλοκή Ελλήνων στο σκάνδαλο Petrobras

Με στόχο να εξακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη διέταξε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας  αναφορικά με το σκάνδαλο της βραζιλιάνικης κρατικής εταιρείας Petrobras και τις ελληνικές προεκτάσεις που αυτό μπορεί να έχει.


Βρούτσης: Συνταξιούχοι των €360 το νέο κατόρθωμα Τσίπρα - Καμμένου

Με αφορμή την τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας.

«Μετά τη γενιά των εργαζομένων των 360 ευρώ, το νέο κατόρθωμα της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου είναι οι συνταξιούχοι των 360 ευρώ» τονίσε σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την τροπολογία για τις συντάξεις χηρείας.

ΝΔ: Τι εννοεί η κυβέρνηση με τη μονιμοποίηση μέσω «προσωπικής επαφής»;

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν 14 βουλευτές της Ν.Δ. έπειτα από την αποκάλυψη του protothema.gr, ότι η κυβέρνηση επιχειρεί τη μονιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου μέσα από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και την «προσωπική επαφή» με τους ενδιαφερόμενους.


Το Βερολίνο στηρίζει τη Μαδρίτη για τη φυλάκιση των Καταλανών υπουργών

Η γερμανική κυβέρνηση προσέφερε σήμερα τη στήριξή της στη Μαδρίτη για τους χερισμούς της στην κρίση στην Καταλονία, την επομένη της φυλάκισης οκτώ καθαιρεθέντων υπουργών της αυτονομιστικής κυβέρνησης.


Αθώος ο οδηγός που έσερνε σκύλο με το αγροτικό του - ΒΙΝΤΕΟ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του ημιφορτηγού που έσερνε σκύλο στην επαρχιακή οδό Πούντας-Καλαβρύτων.

Η απόφαση λήφθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα, που έκριναν αθώο τον ηλικιωμένο άντρα λόγω...

Ψυχαναλυτής αποδομεί τον Φρόιντ: «Ηταν ένας εθισμένος στην κοκαΐνη, μισογύνης μανιακός του σεξ»

Ήταν ο Σίγκμουντ Φρόιντ, ο διάσημος πατέρας της ψυχανάλυσης, ένας άθλιος, άχρηστος, μισογύνης, σνομπ, ζηλιάρης, τρελός και μανιακός με το σεξ;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει όχι ένας επιστήμονας ή ψυχολόγος, αλλά ένας Αμερικανός επίτιμος διδάκτορας της Αγγλικής Φιλολογίας, ονόματι Φρέντερικ Κρους στο βιβλίο του με τίτλο «Φρόιντ: Η δημιουργία μιας Ψευδαίσθησης».


ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ: Αυτή είναι η καθημερινή ανομία για την οποία ο Τσίπρας δεν είπε τίποτα

Την επίθεση στο σπίτι του ενδεκάχρονου Αμίρ στη Δάφνη σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η καθημερινή ανομία που ανέδειξε σήμερα στη Βουλή και για την οποία ο κ. Τσίπρας δεν είπε κουβέντα.»


ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΧΩΡΑ! Έσπασε ο ιμάντας ασανσέρ στο ΑΧΕΠΑ - Δύο άτομα τραυματίστηκαν

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, εκείνη την ώρα μέσα στο ασανσέρ βρίσκονταν δύο συνοδοί, ένας τραυματιοφορέας και μία χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων οι οποίοι τραυματίστηκαν και τρομοκρατήθηκαν

ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΕΔΩ! Ποινική δίωξη για δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος στον Λεωνίδα Μπόμπολα

Ποινική δίωξη για δωροδοκία υπαλλήλων σε βαθμό κακουργήματος κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση ασκήθηκε από την Eισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα.


Και βιαστής ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και άφησε ελεύθερο ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοκάρει το άγριο παρελθόν του 32χρονου Αλβανού που δολοφόνησε, στις 12 Οκτωβρίου τον ποινικολόγο, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154.


Πάγκαλος: «Συνιστώ στον Τσακαλώτο μια επίσκεψη στον ψυχίατρο»

Με καυστικό τρόπο ο πρώην υπουργός σχολίασε το ανέκδοτο του υπουργού Οικονομικών με τη σαρανταποδαρούσα.

«Δεν χρήζει παρακολούθησης, αλλά μιας επισκέψεως στον ψυχίατρο χρήζει…» σημείωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή σχετικά με τη σαρανταποδαρούσα.

Τι σχολιάζουν πηγές της ΝΔ για τη συζήτηση στη Βουλή

"Αυτό που έγινε στη σημερινή συζήτηση είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο θα εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών. Παρουσίασε δηλαδή, τις κινήσεις εκείνες και τα μέτρα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να εγγυηθούν την ασφάλεια όλων των Ελλήνων" ανέφεραν πηγές της ΝΔ για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.

Ντόρα: Ο Τσίπρας συνεχίζει τη λάσπη στον ανεμιστήρα

«Ο πρωθυπουργός σήμερα αναφέρθηκε στο όνομά μου και με συνέδεσε με τη διαφυγή κατηγορουμένων στο εξωτερικό» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή αναφορά του πρωθυπουργού σήμερα στη Βουλή για τη διαφυγή του κ. Χριστοφοράκου στο εξωτερικό.


ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! 47χρονος προπονητής πάλης κατηγορείται ότι αποπλάνησε 14χρονη αθλήτρια

Συνελήφθη 47χρονος προπονητής πάλης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.