07 Νοεμβρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Το «καρφί» του Αρκά για την υπερφορολόγηση ΣΥΡΙΖΑ

"Υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν για το Δημόσιο χωρίς να έχουν περάσει ΑΣΕΠ":


ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Στο σκαμνί ο Μαρινάκης για τα… στημένα!

[Θα πεσει βέβαια στα μαλακά αφού δεν παραπέμπεται για την βαρύτερη κατηγορία που ήταν ηθική αυτουργία για την τοποθέτηση βόμβας στο φούρνο του Κωνσταντινέα]

O ποδοσφαιρικός κόσμος, η φίλαθλη Ελλάδα και η ελληνική κοινωνία γενικότερα, χρειάστηκε να περιμένουν ακριβώς 14 μήνες από την στιγμή που ο εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος έβγαλε το πόρισμά του για την πολύκροτη υπόθεση που απασχολεί τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρώην ΓΕΛΟΙΟΣ υπουργός της ΝΔ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει στις εκλογές της Κεντροαριστεράς! (ΦΩΤΟ)


[Ο άνθρωπος που σε μιά νύχτα διπλασίασε το φόρο στη βενζίνη τολμάει και μιλάει για μεταρρυθμίσεις ή μείωση φορολογίας....]

Με ανάρτησή του στο facebook ο Στέφανος Μάνος γνωστοποίησε την απόφασή του να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα Paradise Papers και τα Panama Papers -Ολα τα στοιχεία

Οι αποκαλύψεις για τα Paradise Papers μονοπωλούν τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον του εγχώριου αλλά και του διεθνούς Τύπου, με 95 εφημερίδες και ιστοσελίδες ανά τον κόσμο να αποκαλύπτουν τα μυστικά των πλούσιων και ισχυρών του πλανήτη.


Ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ έφτιαξε... όρκο για πρωτοετείς - Η καυστική αντίδραση του υπουργείου

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αχιλλέας Ζαπράνης διένειμε στην τελετή υποδοχής των πρωτοετων φοιτητών, έναν όρκο, μάλλον... δικής του εμπνεύσεως, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες, με πιο καυστική αυτή του υπουργείου

Λύθηκε το μυστήριο με την καλλονή που έκλεψε την παράσταση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μία γυναικεία παρουσία έκλεψε την παράσταση και τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

Εξεταστική: Αποκαλύψεις για 550 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επι ΣΥΡΙΖΑ- Κατηγορώ ΝΔ σε Μπαλωμενάκη

Στην αποχώρηση των μελών της Νέας Δημοκρατίας από τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής οδήγησαν τόσο ο πρόεδρος της, Αντώνης Μπαλωμενάκης όσο και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν ήθελαν να «ακούσουν» τις αποκαλύψεις του Νότη Μηταράκη.


Περίπου 25 ετών είναι ο... «ανήλικος» Αφγανός που βίασε και σκότωσε τη 19χρονη Γερμανίδα στο Φράιμπουργκ

Λίγο μετά τη σύλληψή του είχε ισχυριστεί ότι ήταν 17 ετών για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τις γερμανικές Αρχές - Ο προσδιορισμός της ηλικίας του έγινε με τη βοήθεια των δοντιών του


ΒΙΝΤΕΟ από τη σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας-Το DNA στα αποτσίγαρα τον πρόδωσε

Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ... ΓΑΜ@ΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Αρειος Πάγος: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση κατά του Αμίρ

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διενεργεί προκαταρκική εξέταση για τα όσα σημείωθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ στη Δάφνη.


Λιαργκόβας: Τα στοιχεία είναι όντως του 2014 αλλά δεν μας έχετε δώσει νεότερα

Διευκρινίσεις έδωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

«Τα στοιχεία της έκθεσης είναι ακριβή, αλλά είναι προηγούμενων ετών του 2014» τόνισε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολιγισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Σαμοΐλη.


«Χρυσές» μπίζνες με τη Golden Visa: Άδειες διαμονής σε 1.570 επενδυτές ακινήτων

Χρυσή για τα ταμεία του κράτους, αλλά και για την αγορά ακινήτων αποδεικνύεται η Golden Visa. Εκατοντάδες πολίτες από τρίτες χώρες προχωρούν στην απόκτηση ακινήτων αξίας άνω των 250.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα και με αυτή την κίνησή τους τονώνουν ταυτόχρονα την οικονομία μας.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ; Το "σπαρακτικό" γράμμα της μητέρας του Αμίρ στον Τσίπρα: «Βοηθήστε με...» [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων ολόκληρη η επιστολή της μητέρας του Αμίρ που ετοίμασε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Βίκυ Σταμάτη: Δεν έχω ζητήσει διαζύγιο από τον Ακη, αλλά... λύση γάμου!

Με έναν... γρίφο απάντησε η Βίκυ Σταμάτη αναφερόμενη στην αίτηση διαζυγίου από τον Ακη Τσοχατζόπουλο την οποία κατέθεσε μέσω των δικηγόρων της.


Τετραετής ποινή στην Ολυμπιονίκη του μαραθωνίου -Απέδωσε το θετικό δείγμα σε εξωμήτρια κύηση

Τετραετής αποκλεισμός από τους αγώνες επιβλήθηκε στην Ολυμπιονίκη του μαραθωνίου, Τζεμίμα Σάμγκονγκ, η οποία είχε βρεθεί θετική στην απαγορευμένη ουσία ερυθροποιητίνη.


Τζουμέρκα εν έτει 2017 με ΣΥΡΙΖΑ: Στη θέση του δάσκαλου ο ιερέας του χωριού!

Η διαδικασία της αναπλήρωσης καθυστερεί... και το δημοτικό σχολείο στο Ματσούκι παραμένει χωρίς δάσκαλο - Ο παπάς δεν φιλοδοξεί να τα διδάξει- Κάθε πρωί τα κρατά σε επαφή με το φυσικό τους περιβάλλον και τα απασχολεί

Βίντεο: Συμφώνησε με τη NIKE ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Οικογένεια. Αφοσίωση. Κληρονομία. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την πολυετή συνεργασία μου με την Nike Basketball. Η οικογένεια πάνω από όλα» με αυτό το μήνυμα στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρεία ΝΙΚΕ.


Στα πρόθυρα έκρηξης η Λέσβος: «Πνίγεται» με 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες!

«Δεν θα αφήσουμε το νησί να μετατραπεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης» διαμηνύει το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού - «Κόκκινο πανί» ο Μουζάλας - Του ζητούν να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και προειδοποιούν ότι δεν θα ανεχθούν νέο εκβιασμό για τη δημιουργία νέας δομής


ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠ' ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! Καμμένος: Ο Β.Παπαδόπουλος δεν είναι μεσάζων, αλλά ο νόµιµα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της Σ. Αραβίας [pdf]

[Ιδιοκτήτης της Ολυμπιακής Βιομηχανίας που έφτιαχνε σφαίρες (Olympic Ammo) και μεσουρανούσε για μια πενταετία από 1998-2003. Μετά ακολούθησε φθίνουσα πορεία αφού αμερικάνικα φόρουμ που ασχολούνται με όλπα ναφέρουν ότι άρχισαν να βγάζουν προβληματικές παρτίδες με σφαίρς που εκρήγνυνταν σε όπλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάπου στο 2008-09 το κράτος του αφαίρεσε την άδεια και το 2011...

ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Η Ελλάδα ιδρύει Διαστημικό Οργανισμό -Ο Ν. Παππάς στην σύνοδο υπουργών Διαστημικής Πολιτικής της Ε.Ε.

«Η ελληνική Κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή τη διαστημική νομοθεσία και προχωρά στην ίδρυση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού» προανήγγειλε ο Νίκος Παππάς.


Ισόβια στον πρώην ταμία του δήμου Γαύδου για υπεξαίρεση 530.000 ευρώ

Ισόβια κάθειρξη συν 14 έτη επιβλήθηκε στον πρώην ταμία Γαύδου, Στέφανο Μπικογιαννάκη, ο οποίος υπεξαίρεσε 530.000, από το ταμείο της Γαύδου.


Νέο επεισόδιο στο σίριαλ «Ελληνικός Χρυσός»: Προσέφυγε στο ΣτΕ κατά Σταθάκη

Μπορεί οι σχέσεις της κυβέρνησης με την πολυεθνική εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» να διέρχονται κατά διαστήματα κάποια κρίση με έντονες εξάρσεις και η εταιρεία να ανακοινώνει τη μία στιγμή τη διακοπή της δραστηριότητάς της στην  Ελλάδα και από την άλλη, μετά τη  συνάντησή της με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη (2.10.2017) να ανακαλεί και να προσφεύγει στη διαδικασία της διαιτησίας, αλλά, παρ' όλα αυτά, η επίμαχη εταιρεία προσέφυγε και πάλι στη Δικαιοσύνη.


ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ! Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά του Πάνου Καμμένου

Την κατάθεση αγωγής κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.


ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Κούλογλου: Τα «Paradise Papers» αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βασίζει την εκτίμησή του σε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες

Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες επικαλείται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου [ΔΕ: Παπάρια μάντολες! Μόνοι τους διακινούν τη φήμη ότι μέσα στις λίστες είναι η...

ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ Πολάκης: «Αχ, προσβάλλουμε το ιατρικό σώμα!» όταν λέμε ότι είναι διεφθαρμένο

Επανέλαβε τις καταγγελίες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών «λαδώνεται» με φακελάκια

Διεφθαρμένο χαρακτήρισε το 80% του ιατρικού προσωπικού ο κ. Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής επιχειρώντας να μετατοπίσει την συζήτηση από τις προωθούμενες διατάξεις νομοσχεδίου που εισάγει πρωτοφανείς εργασιακές συνθήκες για το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Μία 38χρονη έπιασε 12 ομάδες στο στοίχημα και κέρδισε 651.000 ευρώ (pics)

Αν νομίζεται οτι το στοίχημα είναι καθαρά ανδρικό παιχνίδι, ενδεχομένως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε την άποψή σας αυτή. Ειδικά μάλιστα μετά το παράδειγμα της Κάρλι Φόλκνερ.

Γεμάτο τοξικομανείς το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κραυγή αγωνίας από τη Σύγκλητο

Την Τετάρτη θα διακοπούν για τέσσερις ώρες οι λειτουργίες του πανεπιστημιακού ιδρύματος προκειμένου να «ξυπνήσουν» η Πολιτεία και οι αρμόδιες αρχές - Καθημερινό και έντονο το φαινόμενο, κινδυνεύουν φοιτητές


Ο επίμονος ευαίσθητος κτηνίατρος!

Το πρώτο ελληνικό αναπηρικό τροχήλατο για κατοικίδια ζώα κατασκεύασε η ομάδα Pet Mobility
Η κοινωνική επιχειρηματικότητα – μια επιχειρηματικότητα που τα οφέλη της επιστρέφουν στην κοινωνία με πολλαπλό τρόπο- δεν έχει άμεση σχέση με το είδος του εταιρικού σχήματος αλλά μοναδικά με το σκοπό της δραστηριότητας. Επιπλέον, έχει μια ευρεία γκάμα –μπορεί να αφορά ακόμη και τα ζώα…

ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΠΟΥ Ο ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥΣ! Αυτοκτόνησε Ουαλός υπουργός των Εργατικών -Είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση

Νεκρός εντοπίστηκε ο βουλευτής των εργατικών Καρλ Σάρτζαντ μόλις τέσσερις ημέρες μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το πόστο του ως υπουργός κοινωνίας και παιδιών της Ουαλικής Εθνοσυνέλευσης.


Απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ με τον Κρητικό που εκπαίδευσε... κριάρι και έγινε viral

Η πτυχιακή εργασία του Λεωνίδα Μουτάκη, σπουδαστή της Ακαδημίας Επαγγελμάτων Ζωών Συντροφιάς Pets Pro Academy (δηλ.; τι επάγγελμα είναι αυτό πάλι;), ήταν πέρα από τα συνηθισμένα.

Εξοργισμένοι οι ομογενείς για τα χρήματα που έστειλαν για τους σεισμόπληκτους

Την έντονη αντίδραση των Ελλήνων ομογενών στην Αυστραλία προκάλεσε το γεγονός ότι τα χρήματα που συγκέντρωσαν μέσω της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και έστειλαν στους σεισμόπληκτους της Μυτιλήνης δεν έφτασαν ποτέ σε εκείνους.

Στον Άρειο Πάγο μεταφέρθηκε η αστική αντιδικία της Μονής Βατοπεδίου

Στον Άρειο Πάγο μεταφέρθηκε η αστική αντιδικία της Μονής Βατοπεδίου με το ελληνικό Δημόσιο, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.

Νέο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Γαβρόγλου: Ούτε αριστεία, ούτε αρλούμπες (παρελάσεις) για τα παιδιά δημοτικού

Ο Παντελής Κυπριανός χαρακτηρίζει την παρέλαση κουσούρι που μας έμεινε από τον Μεταξά

«Ούτε αριστεία ούτε αρλούμπες (παρελάσεις) για τα παιδιά του δημοτικού. Το πρόβλημα είναι η παρέλαση. Ευτυχώς δεν υπάρχει πουθενά στη Δύση. Μας έμεινε κουσούρι από το Μεταξά».


ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Δάσκαλοι για την επίθεση κατά του μικρού Αμίρ: Η κυβέρνηση στοχοποίησε εκπαιδευτικούς

[Έξαλλα τα κομμούνια που έστησαν το περιστατικό αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τους καπέλωσε και τους παρουσιάζει σαν ρατσιστές]

«Θύματα κατασυκοφάντησης υπήρξαν και οι εκπαιδευτικοί του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων, καταδικάζοντας τη ρατσιστική επίθεση


ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς στην Εξεταστική για την Υγεία-Αποχώρησε η ΝΔ κατεγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για bullying σε μάρτυρα

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά υποθέσεις κακοδιαχείρισης στο χώρο της Υγείας, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεοφύλακτος, κατά τη διάρκεια εξέτασης μάρτυρα, κατήγγειλε προσπάθεια συνεννόησης -με τα μάτια- του μάρτυρα με βουλευτές της ΝΔ για το αν πρέπει να απαντήσει σε ερώτηση ή όχι.

«Τεχνητό έθνος» οι Σκοπιανοί λέει συνεργάτης του πρωθυπουργού Ζάεφ

Ο Μίροσλαβ Γκάρτσεφ είναι επικεφαλής της ομάδας που ορίστηκε από τον Ζάεφ για επανεξέταση του αμφιλεγόμενο σχεδίου «Σκόπια 2014» που μετέτρεψε την πρωτεύουσα σε…  Disneyland


Ασύλληπτο: Προτρέπουν την τρίτη στον κόσμο Ελληνίδα ιστιοπλόο να αγωνιστεί με τα χρώματα άλλης χώρας

Του Παναγιώτη Περπερίδη

Αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή έμμεση προτροπή από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία , βρίσκεται η τρίτη στον κόσμο ιστιοπλόος της κατηγορίας laser Βασιλεία Καραχάλιου, που περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97,8 την περιπέτειά της.

Ο «εκνευρισμός» του Κώστα Καραμανλή

Του Σάκη Μουμτζή

Τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να ψυχογραφούν τον πρώην πρωθυπουργό, να παρακολουθούν και να ερμηνεύουν τις συσπάσεις του προσώπου του, τις χειρονομίες του, τα πάντα. Και καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως αυτός αποδοκιμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Λεωφορείο πήρε φωτιά και ο οδηγός συνέχιζε ακάθεκτος

Ενα φλεγόμενο λεωφορείο έκανε... βόλτες σε ρωσική πόλη, αφήνοντας έκπληκτους όσους το αντίκρισαν.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Οριέλ. Παρότι φαίνονται οι φλόγες μέσα στο παλιό λεωφορείο, ο οδηγός συνέχιζε ακάθεκτος να κυκλοφορεί στον δρόμο.

Νέα Δημοσκόπηση: Εδραιώνεται η μάχη Γεννηματά-Ανδρουλάκη για το 2ο γύρο

Πέντε μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του πρώτου γύρου των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς το Myportal.gr σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων «To The Point» παρουσιάζει τα σημαντικά ευρήματα πανελλαδικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε απο 31 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της η Φώφη Γεννηματά διατηρεί ένα ευκρινές προβάδισμα συγκεντρώνοντας 24.5% μεταξύ όσων δηλώνουν πως είναι πολύ/αρκετά πιθανόν να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης με ποσοστό 16% και δείχνοντας πως έχει προβάδισμα για την είσοδο στον δεύτερο γύρο.

ΝΑΙ ΡΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ! Δημαράς: Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ είναι προβοκατόρικη για να λειτουργήσει και θετικά στη συσπείρωσή του

Προφανώς ξέρουν από προβοκατόρικα περιστατικά όπως δείχνει αυτό που έστησαν με τον 11χρονο Αφγανό

Απίστευτη δήλωση του Βουλευτή Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δημαρά για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΗ κι ο εκπρόσωπος τύπου του Τσίπρα γιορτάζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση και τον εξηλεκτρισμό

Μπορεί εντός της εβδομάδας να οριστικοποιείται η πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ όμως την ίδια στιγμή οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τα λοιπά μάχονται για το δημόσιο χαρακτήρα της εταιρείας, γιορτάζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση και τον εξηλεκτρισμό!

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ! «Οχι» γερμανικού δικαστηρίου σε μουσουλμάνο μαθητή -Ζήτησε εξαίρεση από το μάθημα θρησκευτικών

Το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή των μουσουλμάνων γονέων ενός μαθητή, που ήθελαν ο γιος τους να εξαιρεθεί από το μάθημα των Θρησκευτικών σ’ ένα δημόσιο Καθολικό σχολείο στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓ. ΕΥΘΥΝΗ! ΣΥΡΙΖΑ για Paradise Papers: Η ΝΔ να μας πει αν υπάρχουν πρόσωπα που σχετίζονται με το κόμμα της

«Μέσα από τα Paradise Papers γίνονται εμφανείς οι σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα στο λόμπι των οικονομικά ισχυρών με τις κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Φωτογραφία-σοκ από το αλυσοδεμένο πτώμα στη Νέα Ποτίδαια

Δεμένος με αλυσίδες στο κεφάλι και στη μέση ήταν ο άτυχος άνδρας που εντοπίστηκε από περαστικό, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ενώ όπως φαίνεται και από την εικόνα - ντοκουμέντο, που «έπαιξε» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υπήρχαν και βαρίδια στο σώμα, προκειμένου να μείνει στο βυθό.

Αυξήθηκαν 20% τα διαζύγια για να γλιτώσουν φόρους, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

Στις ημέρες μας όλο και περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν στα «χαρτιά» για να ξεφύγουν από την εφορία και τις τράπεζες, για να έχουν έκπτωση 50% στον ΕΝΦΙΑ και στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και για να εισπράξουν κοινωνικά επιδόματα. Αυτή είναι μια νέα πραγματικότητα, που από πίσω της κρύβεται η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.


Μητέρες θηλάζουν δημόσια τα μωρά τους στην πλατεία της Κομοτηνής [εικόνες]

Και η Κομοτηνή ήταν ανάμεσα στις πόλεις που συμμετείχαν στον 8o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό μαζί με άλλες 55 πόλεις της Ελλάδας.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έβγαλε βόλτα την... κότα της [εικόνες]

Το νέο της κατοικίδιο αποφάσισε να μας συστήσει η αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ και δεν είναι φυσικά ένα συνηθισμένο ζώο. Πρόκειται για μια... κότα.


Δείτε την αναφορά του ταξιάρχου για το άγριο επεισόδιο στο υπουργείο Άμυνας-Ο Καμμένος διέταξε τη φρούρησή του

Τρία κρίσιμα ερωτήματα θέτει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ - Ο ταξίαρχος περιγράφει με λεπτομέρεια την εμπλοκή του Βασιλείου Παπαδόπουλου στην πώληση όπλων και το σφοδρό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Άμυνας - «Δεν υπάρχει μεσάζων, τα κόμματα ενέκριναν τη συμφωνία στην αρμόδια επιτροπή» υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος

Αυτή είναι η πρόταση Κ. Μητσοτάκη για τα "κόκκινα" δάνεια

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Δύο απλά βήματα, που κωδικοποιούν την "αξιόπιστη και άμεσα εφαρμόσιμη λύση για να επιβιώσουν οι υγιείς μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από τα κόκκινα δάνεια και την κυβερνητική γραφειοκρατία που τους πνίγουν”, φέρνει στο προσκήνιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΧΟΧΟΧΟ! Μητσοτάκης: Καταθέτουμε τροπολογία για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου

Στην άμεση κατάθεση τροπολογιών για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.


ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Κατρούγκαλος αλλά ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ θυμήθηκε να ειρωνευτεί τον απόντα Άδωνι!

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" όπου ήταν καλεσμένος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη και συνέλαβε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Για ένα κινητό δολοφόνησε ο 58χρονος τοξικομανής την άτυχη Δώρα Ζέμπερη, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο λύθηκε σήμερα με τον εντοπισμό του δολοφόνου της άτυχης 32χρονης.