09 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Άδωνις εξηγεί ότι σήμερα Ξανθός-Πολάκης προσπάθησαν να χαρίσουν 70 εκ σε πολυεθνικές

Άδωνις για τη σημερινή απόπειρα των ΣΥΡΙΖΑίων να  «δωρίσουν» 70.000.000€ ετησίως προς Πολυεθνικές μέσω claw back... στις γνωστές πολυθενικές που δήθεν πολεμάνε και υπηρετούσε ο Άδωνις:

ΑΥΓΗ το 2013: Δώστε άδεια στον Κουφοντίνα και τον Γιωτόπουλο

Με τίτλο "να πάρουν τώρα άδειες εξόδου από τη φυλακή οι Δ. Κουφοντίνας και Αλ. Γιωτόπουλος"  η Αυγή δημοσίευε τον Δεκέμβριο του 2013 κείμενο των "Φίλων και Συντρόφων του Δημήτρη Κουφοντίνα".


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Λάμπρου ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τον νόμο Παρασκευόπουλου

Το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου με άρθρο του στην ιστοσελίδα commonality που απηχεί τις απόψεις των «53», υπεραμύνεται του νόμου Παρασκευόπουλου.


Ο ΑΞΑΡΛΙΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας όπου έφαγε ο Δημήτρης Κουφοντίνας: Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος - ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ καλή διάθεση έφθασε στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, όπου το ηγετικό στέλεχος της «17Ν» συνέφαγε με την οικογένεια του και τους φίλους του ο .

Πολάκης κατά Μητσοτάκη και Γεωργιάδη για την άδεια του Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χαμός στη βουλή για την άδεια του Κουφοντίνα – Οργή Aμερικανών και Βρετανών - ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν τα αίματα στη βουλή με αφορμή τη διήμερη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ την οργή του εξέφρασε, με παρέμβασή του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε για ανοχή στην ανομία.

Η Εldorado προσέφυγε στο ΣτΕ και αναστέλλει την επένδυση στις Σκουριές

Την αναστολή των εργασιών στις Σκουριές της Χαλκιδικής ανακοίνωσε η καναδική Eldorado Gold, επικαλούμενη την παρατεταμένη άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να χορηγήσει την σχετική άδεια.

ΝΔ: Κυβέρνηση και Κοντονής ψεύδονται συνειδητά για την υπόθεση Κουφοντίνα

«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ-Στο σπίτι του ο Κουφοντίνας μετά από τσιμπούσι... στο χώμα ο Αξαρλιάν μετά από σφαίρς

Στις 18:00 το απόγευμα έφτασε στο σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος πέρασε στις 12:00 το μεσημέρι την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού για διήμερη άδεια.

Παραπομπή Μαρτίνη εισηγείται ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην προέδρου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν , Ανδρέα Μαρτίνη, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλίων εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης.


Αυτός είναι ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη (Photos)

Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 58χρονου δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος συνελήφθη στις 7-11-2017 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η απάντηση του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ Βούτση για τον γιο του και τον Κουφοντίνα (pics)

«Ουδέν σχόλιον» απαντά ο Νίκος Βούτσης σχετικά με την παρουσία του γιου του, Γιώργου, στον Κορυδαλλό την ώρα της εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα, το πρωί της Πέμπτης.


Νέα «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Ο Τσάρλι Σιν κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο συμπρωταγωνιστή του

Το φερόμενο ως θύμα του πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τα ναρκωτικά το 2010, ωστόσο είχε προλάβει να μιλήσει σε πάνω από 10 άτομα για την κακοποίησή του
Ο κύκλος αποκαλύψεων για τα βρώμικα μυστικά του Χόλιγουντ που ξεκίνησε με το σκάνδαλο Γουάινσταϊν όπως φαίνεται δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα.

Ρουβίκωνας: Καλή ανάσα Δημήτρη Κουφοντίνα

Βέβαια οι κότες κατέβασαν την ανάρτηση λίγο αργότερα...

Η αναρχική συλλογικότητα στέλνει μήνυμα στήριξης στον τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη»

Μήνυμα στήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα με αφορμή τη διήμερη άδειά του από τις φυλακές του Κορυδαλλού, έστειλε η συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

ΕΠΟΣ! Η Αυγή ασκεί κριτική για offshore... και χρηματοδοτείται από offshore

Υπάρχουν μία σειρά ερωτήματα που προκύπτουν από τη σιωπή της κυβέρνησης υπογράμμισε στη σημερινή της ενημέρωση η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης για πολιτικά πρόσωπα που καταγράφονται με offshore στα paradise papers.


Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσακαλώτος που υπέγραψε τα πάντα έχει αγγλική ταυτότητα...

«Έδιωξαν τον υπουργό Οικονομικών που οδηγούσε μοτοσυκλέτα και είχε εθνική στάση» - «Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο άτομο για τους δανειστές» - «Η ληστεία στην Ελλάδα είναι τόση μεγάλη και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να την καταλάβει»


Γεωργιάδης: Fake news ήταν η ανακοίνωση Μαξίμου για τον δολοφόνο της εφοριακού - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε ότι "Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, "αποκάλυψαν" ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου", έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.


Νίκησε η Αθηνά Ωνάση στο διαζύγιο με τον Αλβάρο -Πόσα τελικά της πήρε

Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας, βγήκε εν τέλει το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.


ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ; Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: Φιλοξένησε σεμινάριο για το πρωκτικό σ@ξ

Περίπου 50 φοιτητές παρακολούθησαν το σεμινάριο, προκειμένου να μάθουν πώς να τονώνουν τα νεύρα στο ορθό, πώς να χρησιμοποιούν πρωκτικές χάντρες και πώς να αποφεύγουν τις λοιμώξεις!

Πρύτανης ΠαΜακ: Ζητώ συγγνώμη που προσπάθησα να αναβαθμίσω το πανεπιστήμιο

"Μετανιώνω και ζητώ συγγνώμη από όλους που προσπάθησα να αναβαθμίσω αυτό το πανεπιστήμιο. Λυπάμαι πολύ" δήλωσε ο πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή.


Σπυράκη για Κουφοντίνα: Δύο μέλη του δικαστικού συμβουλίου των Φυλακών υπάγονται στον Κοντονή

Το θέμα της 48ωρης άδειας που δόθηκε από το δικαστικό συμβούλιο των Φυλακών Κορυδαλλού στον καταδικασμένο για τρομοκρατική δράση, Δημήτρη Κουφοντίνα, ανέδειξε στη σημερινή της ενημέρωση στους πολιτικούς συντάκτες, η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.


Λακωνία: Κρατούσε άταφη τη νεκρή θεία του για να της παίρνει τη σύνταξη, πριν την κάψει!

H 95χρονη φέρεται να είχε πεθάνει εδώ και αρκετές ημέρες - Το απέκρυψε ο 53χρονος προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξη - Έβαλε φωτιά για να καλύψει την παράνομη πράξη του


Αυτός είναι ο Πακιστανός που αποπλάνησε 12χρονη στην Πάτρα

Η σύλληψη του 32χρονου έγινε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με τον 54χρονο Έλληνα, να ασελγούν σε δύο Ρουμάνες, ηλικίας 12 και 17 χρόνων

Ο Τσιάρτας επιμένει για τη σημαία... στα παπάρια του τι λένε οι αριστεράντζες

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έγινε το πρωί της Πέμπτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί τόσο στο θέμα της σημαίας όσο και στην αλλαγή φύλου.

Και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στην υποδοχή Κουφοντίνα

Ομάδα υποδοχής περίμενε τον Δημήτρη Κουφοντίνα την ώρα που περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού για τη 48ωρη άδεια που του δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις για την offshore της «Αυγής»

Υπάρχουν μία σειρά ερωτήματα που προκύπτουν από τη σιωπή της κυβέρνησης υπογράμμισε στη σημερινή της ενημέρωση η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης για πολιτικά πρόσωπα που καταγράφονται με offshore στα paradise papers.


Νέες αποκαλύψεις: Τακτικός επισκέπτης στο Πεντάγωνο, ο «σκοτεινός» μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος

Αμείωτη παραμένει η ένταση της πολιτικής θύελλας που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της πώλησης βλημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία ενώ ανοικτά ζητήματα συνεχίζουν να αφήνουν οι ομιχλώδεις απαντήσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου για τον ύποπτο ρόλο του φερόμενου ως μεσάζοντα στην υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, με τον οποίο οι επαφές του «Πενταγώνου» χρονολογούνται τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2016, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ.


Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος διαψεύδει επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -Τι ανέφερε δημοσίευμα

Βιάστηκε ο κατά τ' άλλα εξαιρετικός Μουμτζής...

Φωτιά στη ΝΔ προκάλεσε παραπολιτικό σχόλιο που γράφτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» (Βηματοδότης), με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν ξανά τα σενάρια περί συμμαχίας καραμανλικών με τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ! Κοντονής: Ο δολοφόνος της Δώρας μπορεί να βγήκε και με το νόμο Παρασκευόπουλου, είναι ήσσονος σημασίας!

Με το νόμο Παρασκευόπουλου απελευθερώθηκε ο δολοφόνος της νεαρής εφοριακού σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής τόσο από τον νυν υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή όσο και από τον τέως υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο.


Γεωργιάδης σε Κοντονή: Είστε μεγάλος θεατρίνος-ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παρέμβαση Μητσοτάκη για Κουφοντίνα: Δεν μετάνοιωσε ποτέ για τα εγκλήματά του

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.


Άγριο κράξιμο Ντόρας σε Κοντονή για την άδεια του Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή ανάμεσα στην βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή με αφορμή την 48ωρη άδεια που δόθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οργισμένη αντίδραση της Μπακογιάννη για την άδεια του Κουφοντίνα: Είναι ύβρις αυτό που γίνεται - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που ονόμασε η κα. Κούρτοβικ ότι ασχημονούμε και μιλάμε, και παρεμβαίνουμε στη διαδικασία. Λοιπόν, εγώ ναι, παρεμβαίνω στη διαδικασία", δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη διήμερη άδεια, του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και τις δηλώσεις της συνηγόρου του στις κάμερες.

Η στιγμή που ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Κουφοντίνας βγαίνει άνετος από τον Κορυδαλλό -Τι συνθήματα του φώναζαν [βίντεο]

Είναι η στιγμή που ο καταδικασμένος τρομοκράτης της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τη φυλακή μετά από 15 χρόνια.


ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! Τι δουλειά είχε ο Ρουσόπουλος με τον Βαξεβάνη;

Τελικά δεν ισχύει η είδηση όπως και τα παρακάτω...

Του Σάκη Μουμτζή

Διάβασα πως συναντήθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, οι κ.κ. Β.Αντώναρος, Θ.Ρουσόπουλος, Κ.Βαξεβάνης και Γ.Μαντζουράνης. Ως καλοπροαίρετος άνθρωπος που είμαι, περίμενα την επομένη της δημοσιεύσεως της σχετικής είδησης, την πανηγυρική διάψευση της από τους κ.κ. Αντώναρο και Ρουσόπουλο. Τέτοια διάψευση δεν έγινε. Δυστυχώς.


Ως ύποπτος για την υπόθεση των Paradise Papers ελέγχεται ο Άγιος Πέτρος

Ως βασικός ύποπτος στην πολύκροτη υπόθεση των Paradise Papers ελέγχεται ο Άγιος Πέτρος, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από τον άλλο κόσμο.


Καρανίκας: Yπάρχει πολύ βλαμμένος κόσμος που πιστεύει ψεύτικα προφίλ που έβγαλαν για μένα

«Και δεν εννοώ μόνο κάτι καθυστερημένους δεξιούς», συνεχίζει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού

Την προσοχή των... «φίλων και των εχθρών του», όπως γράφει εφιστά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, για τα ψεύτικα προφίλ που υπάρχουν με το όνομά του στα social media.

ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Σοκ για τους ενστόλους: Αναδρομικές μειώσεις μισθών!

Μειώσεις-σοκ στις μηνιαίες αποδοχές χιλιάδων εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών που έχουν καταταγεί στις υπηρεσίες τους πριν από την 1η-1-1993 αναμένεται να σημειωθούν το 2018 με την εφαρμογή των ρυθμίσεων του ν. 4472/2017 για τα νέα ειδικά μισθολόγια, αναδρομικά από την 1η-1-2017.


«Γκρέμισε» το αφήγημα Τσίπρα (ξανά) ο Φίλης: «Δεν περνάμε στον… παράδεισο»

Αγωνιώδεις προσπάθειες κάνουν στο Μαξίμου προκειμένου να χτίσουν το κυβερνητικό αφήγημα περί τέλους των μνημονίων και της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, κάτι που φάνηκε και εχθές από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Τι έλεγε ο Κουφοντίνας όταν του είπαν «όχι» στην προηγούμενη άδεια

«Δεν υπογράφω δήλωση μετάνοιας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, τον Νοέμβριο του 2016 ο Δημήτρης Κουφουντίνας, απαντώντας τότε στις αρμόδιες επιτροπές που απέρριπταν τα αιτήματά του με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει μεταμέλεια παρά τη διαβεβαιώσεις του «στο όνομα της ιδεολογίας μου και στους ανθρώπους που θα αναλάβουν την ευθύνη χορήγησης της άδειας ότι θα τηρήσω τους όρους που θα μου τεθούν».

Κόντρα Ζαχαριάδη - Καραμανλή για τον Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ 09:42 πμΠολιτική Κόντρα Ζαχαριάδη - Καραμανλή για τον Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ "Είναι μία απόφαση την οποία παίρνουν εισαγγελείς και δικαστές. Βλέπω μία σκόπιμη σύγχυση σε διάφορα media από χθες, ότι είναι δήθεν κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία. Είναι εμφανές ότι διάφορα επικοινωνιακά κέντρα έχουν ενοχληθεί από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η συζήτηση στην επικαιρότητα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο. Είδα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ένα tweet να παρέμβουν στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Γιατί περί αυτού πρόκειται", τόνισε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή. "Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να έχω γνώμη, γιατί δεν είμαι ειδικός", πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο κ.Ζαχαριάδης τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση αλλάζει την ατζέντα και δημιουργούν ένα ψέμα. Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, δήλωσε πως: "Εδώ δεν σχολιάζουμε δικαστική απόφαση. Εδώ, το υπουργείο Δικαιοσύνης είναι υπεύθυνο αυτό για τις φυλακές και για τις άδειες. Εννοείται ότι υπάρχει ένα συμβούλιο το οποίο αποφασίζει, την τελική ευθύνη την έχει η εκτελεστική εξουσία. Οπότε δεν παρεμβαίνει κανένας στη Δικαιοσύνη, όταν λέει το προφανές: Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει καταδικαστεί 11 φορές σε ισόβια, και ο οποίος δεν έχει δηλώσει την παραμικρή μεταμέλεια, να βγαίνει με διήμερη άδεια. Βγάζουμε έξω το πιστόλι της 17Ν. Όταν αυτή τη στιγμή έχουμε συγγενείς και πολιτικούς που έχουν θρηνήσει θύματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο". "Οι εχθροί της Δημοκρατίας πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες ενός συντεταγμένου κράτους, όπως είναι η Ελλάδα", συμπλήρωσε ο κ.Ζαχαριάδης. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι εχθρός της Δημοκρατίας, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: "Ασφαλώς, μα τι ερώτηση είναι αυτή;". Δείτε το απόσπασμα:

"Είναι μία απόφαση την οποία παίρνουν εισαγγελείς και δικαστές. Βλέπω μία σκόπιμη σύγχυση σε διάφορα media από χθες, ότι είναι δήθεν κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία. Είναι εμφανές ότι διάφορα επικοινωνιακά κέντρα έχουν ενοχληθεί από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η συζήτηση στην επικαιρότητα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο.

Απίστευτο: Γιατρός στη Θεσσαλονίκη τάσσεται κατά των εμβολίων ενώ τα κρούσματα της ιλαράς αυξάνονται

Κι αυτό εν μέσω της επιδημικής έξαρσης της ιλαράς στη χώρα μας, όπως και στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.), διαπίστωσε ότι σε αρθρογραφία αλλά και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη παθολόγος της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο για μη υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Επιπλέον, συσχετίζει  τους εμβολιασμούς με χρόνια νοσήματα, χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση και αμφισβητώντας μάλιστα καταγεγραμμένα γεγονότα, όπως θάνατοι από νόσους για τις οποίες υπάρχει εμβόλιο.


Χτυπάνε τη Μαρέβα για να «κρύψουν» τον Καμμένο, την ώρα που η «Αυγή» έχει ως μέτοχο μία offshore

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Η συνταγή είναι παλιά και δοκιμασμένη. Τα αποτελέσματά της σε πρώτο χρόνο «ενθαρρυντικά» για αυτόν που την εκτελεί, όμως σε βάθος χρόνου φθίνουν και λειτουργούν ως «μπούμερανγκ» για τον εκάστοτε «μάγειρα».


Νέο ρεκόρ για Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμη μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ στη μεγάλη του εμφάνιση απέναντι στους Καβαλίερς


ΝΔ: Δεν «βγήκε» η υπόθεση «Μαρέβα σε off shore» γι' αυτούς που έχουν τα λεφτά τους έξω και την ΑΥΓΗ με offshore

Κατώτερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί απεδείχθη τελικά η -προαναγγελθείσα ως «αποκαλυπτική»- εμπλοκή της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην πολυθρύλητη υπόθεση των «Paradise papers».


Συνελήφθη 35χρονος που προσπάθησε να παρασύρει με αυτοκίνητο αστυνομικό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συνελήφθη χθες βράδυ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο οδηγός που προσπάθησε να παρασύρει με το ΙΧ αυτοκίνητό του αστυνομικό της διμοιρίας που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Πρόκειται για 35χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Μαξίμου για Κουφοντίνα: Την άδεια αποφάσισαν δικαστικοί

Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα, λένε κυβερνητικές πηγές

Αποστάσεις από την απόφαση για χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα παίρνει η κυβέρνηση μέσω πηγών που αναφέρουν ότι η απόφαση για το ηγετικό στέλεχος της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα υπήρξε...

Στις 12:00 βγαίνει ο Κουφοντίνας -Δύο φορές την ημέρα θα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα

Στις 12 το μεσημέρι ακριβώς θα περάσει για πρώτη φορά από το 2002 την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, ο καταδικασμένος για τη 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.


Το ηθικό πλεονέκτημα των Συριζαίων με τα χρήματα στο εξωτερικό

Υπουργοί και Βουλευτές που είχαν καταθέσεις στο εξωτερικό, η... μυστήρια Κυπριακή εταιρεία της Αυγής και ο νόμος για τις offshore που πήραν πίσω.

Αυτοί σήμερα κρατούν, δήθεν, τη σημαία του νόμιμου και του ηθικού και τολμούν να κάνουν κριτική...

Σ. Κασιμάτης: Πεταμένα λεφτά

[ΦΩΤΟ-Η σκέψη πίσω από το δρώμενο ρηχή και απλοϊκά χοντροκομμένη. Οσο για την εκτέλεση, άσ’ τα να πάνε. Προχειρότητα, τσαπατσουλιά, αισθητικό χάλι. Επειτα πώς να τους πάρεις στα σοβαρά, όταν αυτό που κάνουν το κάνουν τόσο αδέξια, τόσο άτσαλα, εν τέλει τόσο βαριεστημένα; (Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα ονειρεύονται μια θέση κάπου στο Δημόσιο – τους ταιριάζει...)]

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης έχει διάφορες επιστημονικές και άλλες εμμονές – που συνοψίζονται στην εξής μία: τους φυλακισμένους και τα δικαιώματά τους. Εχει όμως και την εντιμότητα να παραδέχεται ότι ο νόμος του για την αποσυμφόρηση των φυλακών πρέπει να παύσει να ισχύει. Ο Ν. Παρασκευόπουλος εξήγησε ότι...

Α. Πανούτσος: Ηρακλή έναν ακόμα καπουτσίνο

Του Αντώνη Πανούτσου

Στο μυαλό του κόσμου την Κυριακή δεν θα διεξαχθούν εκλογές για το ποιος θα ηγηθεί του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς του ΔΗ.ΣΥ. Οι εκλογές γίνονται για το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Με τον κάθε ένα να μπαίνει στην περιπέτεια για τους δικούς του λόγους. Η Φώφη μπαίνει στην φασαρία επειδή πιστεύει ότι δεν χάνει και για τους όποιους ψηφοφόρους μπορεί να πάρει από το Ποτάμι και τον Θεοδωράκη.

Koloxarta Papers

Όταν στις αρχές του ’80, στη σύσκεψη της εφημερίδας χρειαζόταν να βρούμε οικονομικά στοιχεία για ρεπορτάζ, για οποιονδήποτε παράγοντα, παίρναμε από τη βιβλιοθήκη της αίθουσας τον αντίστοιχο μπλε αλφαβητικό τόμο του υπουργείου Οικονομικών με τις φορολογικές δηλώσεις όλων των φορολογούμενων, και δουλεύαμε. Εδώ και χρόνια το πολιτικό σύστημα αναλίσκεται σε κατηγορίες εκατέρωθεν για οικονομική διαφθορά, ενώ ταυτόχρονα κρύβεται στο σκοτάδι της μυστικότητας των περιουσιακών στοιχείων. Και του ίδιου. Σ ένα όργιο υποκρισίας.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΙΔΙΑ! Βίκυ Σταμάτη: Δεν υπάρχει διαζύγιο με τον Άκη - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπάρχει διαζύγιο», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 η Βίκυ Σταμάτη μετά την επίσκεψη της στις φυλακές Χαλκίδας, όπου για περισσότερο από 90 λεπτά, συνομίλησε με τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.