11 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η αριστερά... τα γυρίζει όπως θέλει

Κοντονής για Ηριάννα: Κάνουν και λάθη οι δικαστές
Κοντονής για Κουφοντίνα:

ΒΙΝΤΕΟ-Ετοιμάζει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία ο ΣΥΡΙΖΑ... βρήκαν και τι θα παίζουν τα μεγάφωνα

Εκτός από τα συνθήματα όπως «Ένωση και ΝΑΤΟ καινούργια F-16» και «Μέσα το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί», όταν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ θα περνάει μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία θα ακούγεται και το γνωστό άσμα:


ΣΥΡΙΖΑία Δήμαρχος Βαρκελώνης για Πουτζδεμόντ: Οδήγησε την Καταλονία «στην καταστροφή» και εξαφανίστηκε

Ότι λέει κι ο Τσίπρας για τον Βαρουφάκη... κωλοτούμπες αλά ΣΥΡΙΖΑ

Η Άντα Κολάου επισήμανε σήμερα ότι η πλειονότητα των Καταλανών «δεν ήθελε» την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας


Στον «αέρα» 3 στα 4 προαπαιτούμενα!

Η τελευταία καταγραφή που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε ένα ποσοστό ετοιμότητας στα προαπαιτούμενα της τάξης του 25%. Δηλαδή περίπου 3 στα 4 προαπαιτούμενα φαίνονταν να είναι στον… δρόμο ή να μην έχουν γίνει.


ΒΙΝΤΕΟ-Μην ξεχνάμε και το ανθρωπιστικό ιδεώδες της 17Ν

Άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης κατηγορούμενων της 17Ν, άλλοι τους επισκέπτονταν στη φυλακή, άλλοι έβλεπαν ανθρωπιστικό ιδεώδες...

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του κτήνους που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη

Παραιτείται από την υπεράσπιση του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη ο δικηγόρος Νίκος Λουκόπουλος.

Με ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ ο δικηγόρος...

Και με το Κατάρ έκανε μπίζνες ο μεσάζων Παπαδόπουλος

Εκτός από τη Σαουδική Αραβία, όπου δεν τον ξέρουν, ο Παπαδόπουλος μεσολάβησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πωλήσεις πολεμικού υλικού σε Κατάρ, Ιορδανία και Κένυα


Χαλκίδα: 40χρονο Αλβανό ΖΩΟ βίαζε επί 7 χρόνια την 17χρονη ανιψιά του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 40χρονος Αλβανός οικοδόμος που κατηγορείται από την 17χρονη ανιψιά του ότι την βίαζε συστηματικά από τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ήταν μόλις εννέα χρόνων (!) ως και τον Σεπτέμβριο του 2016.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Τέλος το θρίλερ με την αλυσοδεμένη σορό στην Ποτίδαια - Αναγνωρίστηκε το πτώμα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα, η σορός του οποίου είχε βρεθεί αλυσοδεμένη στις 6 Νοεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Βίντεο: «Πρωταγωνιστής» στον... Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ο Γιάννης!

Ο Τζέισον Κιντ ντύθηκε... Γκάνταλφ και έφερε στον «Άραγκορν» Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Μπλέντσο με σκοπό να κατατροπώσει τις ομάδες της Ανατολής. Δείτε το video εμπνευσμένο από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»


Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται! Να πάρει θέση για τις συναλλαγές Καμμένου

Τα νέα δημοσιεύματα για τον Πάνο Καμμένο, μετά και τα έγγραφα που παρουσίασε η ΝΔ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (10.11.2017), ρίχνουν νέο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης. Η Νέα Δημοκρατία, επιτίθεται στον υπουργό Άμυνας και ζητά από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.


Βίντεο: Η στιγμή που αεροπλάνο της RAF βομβαρδίζει δεκάδες τζιχαντιστές

Βίντεο από επιχείρηση της RAF σε οικοδομικό συγκρότημα στη Συρία, μέσα στο οποίο βρίσκονται δεκάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Ο Κουφοντίνας θα ζητήσει νέα άδεια σε 60 ημέρες

Την πρόθεσή του να ζητήσει νέα άδεια μετά από 60 ημέρες, επιβεβαίωσε το Σάββατο ο Δημήτρης Κουφοντίνας μιλώντας σε δημοσιογράφο έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ δημοσιογράφος ρώτησε τον Κουφοντίνα «ραντεβού σε 60 ημέρες;» με τον τελευταίο να απαντάει «ναι».

Handelsblatt: «Κρύο ντους για τον Αλ. Τσίπρα» για ανάπτυξη και επενδύσεις

«Κρύο ντους για τον Αλέξη Τσίπρα» χαρακτηρίζει την επί τα χείρω αναθεώρηση των εκτιμήσεων της Κομισιόν για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, στο θέμα που πρόβαλε ως βασικό στην ιστοσελίδα της.

Καταρρέει η Βενεζουέλα: Χρεοκόπησε η κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού

Χρεοκόπησε η κρατική ηλεκτρική εταιρεία της Βενεζουέλας Electricidad de Caracas καθώς δεν κατόρθωσε να προβεί στην πληρωμή του ομολογιακού δανείου ύψους 650 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wilmington Trust που κατέχει χρεόγραφα της εταιρείας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Καταζητούμενος από την Interpol ο Παπαδόπουλος του Καμμένου


Όπως έγραψα προχθές ο Παπαδόπουλος μετά την κατάρρευση της εταιρίας "Ολυμπιακή Βιομηχανία" άρχισε να δραστηριοποιείται στα Σκόπια.

Το 2006 αγόρασε τη χρεοκοπημένη σκοπιανή εταιρία κατασκευής όπλων, Suvenir στο Samakov, με την υποχρέωση να ξεκινήσει τη λειτουργία του εργοστασίου απασχολώντας 120 υπαλλήλους και επενδύοντας 1,85 εκ €.


Γεωργιάδης: Οι ΗΠΑ θα είχαν ματαιώσει την επίσκεψη Τσίπρα αν έπαιρνε νωρίτερα άδεια ο Κουφοντίνας

Η 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ένα παγκόσμιο θέμα, τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι αυτό έγινε «με νόμο του Τσίπρα».


«Μαγική» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο -Νίκη των Μπακς επί των Σπερς [βίντεο]

Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο, με 94-87.

ΠΟ@ΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! Γλυκά κέρασε τους δημοσιογράφους ο γιος του Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, προσέφερε γλυκά στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του στον Βαρνάβα.

Πρετεντέρης: Paradise

"Go back, Paradise!" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΠΓΔΜ: Πρωτοβουλία για μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων σε «Κίρο Γκλιγκόροφ»

Την ιδέα υποστηρίζουν διπλωμάτες της χώρας - Την στηρίζει ο πρωθυπουργός Ζάεφ - Αντιδρά ο Γκρούεφσκι που το είχε μετονομάσει στο πλαίσιο της αλυτρωτικής και εθνικιστικής του πολιτικής «αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος»


Μητσοτάκης: Έχω τακτική επαφή με Καραμανλή-Σαμαρά-Να δώσει απαντήσεις στη Βουλή ο Καμμένος για τη Σαουδική Αραβία

«Δεν γίνεται να στοχοποιούνται δημοσιογράφοι - Καμμένος και Τσίπρας είναι το ίδιο πράγμα» τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ - «Έχω καλή σχέση με Σαμαρά, Καραμανλή, Μεϊμαράκη» σχολίασε για τα εσωκομματικά

ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑΧΑΧΑ! Αρνητικό ρεκόρ 16 ετών στην απασχόληση τον Οκτώβριο - Θετικό το ισοζύγιο στο 10μηνο

Αρνητικό ήταν το ισοζύγιο προσλήψεων-αποχωρήσεων τον Οκτώβριο, καθώς η λήξη της τουριστικής περιόδου οδήγησε σε 98.420 περισσότερες αποχωρήσεις από προσλήψεις, ο υψηλότερος αριθμός από το 2001. Παρά ταύτα, στο 10μηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση θέσεων εργασίας, επίσης από το 2001.

Δήμος Περιστερίου: Προβοκάτσια, θα πέσουν «καμπάνες»

Σε προβοκάτσια αποδίδει ο δήμος Περιστερίου το θέμα με τη φράση που περιλαμβάνεται σε προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια".


ΝΔ για «Εργάνη»: Οι χειρότερες επιδόσεις όλων των ετών

«Η αρνητική ανατροπή που συντελέστηκε το 2015 στην αγορά εργασίας - με κυριαρχία της μερικής απασχόλησης - διευρύνεται ανεξέλεγκτα, ενώ στον αντίποδα η πλήρης απασχόληση συρρικνώνεται επικίνδυνα».


Σε αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης εξελίσσεται ο Πάνος Καμμένος

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Σε μόνιμο μπελά για το Μέγαρο Μαξίμου τείνει να εξελιχθεί ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.