13 Νοεμβρίου 2017

Ο Αρκάς σχολιάζει τις εξαγγελίες Τσίπρα-ΣΚΙΤΣΟ

Με το γνωστό καυστικό τρόπο του, σχολίασε ο Αρκάς τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Λίγα λεπτά μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανακοίνωσε την διανομή κοινωνικού μερίσματος συνολικού ύψους 1.4 δισ. ευρώ από το φετινό υπερπλεόνασμα, ο γνωστός σκιτσογράφος ανέβασε την επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook το παρακάτω σκίτσο με το εύγλωττο σχόλιο:

Ν.Δ.: Θράσος του Τσίπρα να παρουσιάζει ως δώρο την επιστροφή εισφορών για να κουκουλώσει τον Καμμένο

«Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου», τονίζει η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.


Θύελλα στη Βουλή για το μέρισμα - Δένδιας: Το διάγγελμα παραπέμπει σε ηγεμόνα

Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Ένταση και εκνευρισμό προκάλεσε στην Βουλή το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις κοινωνικές παροχές από το μέρισμα που δημιούργησε η υπεραπόδοση της οικονομίας.

ΘΕΟΣ! Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας σε συνέδριο μαζί με την μάνα των Καρντάσιανς... που ήταν πατέρας τους - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου του συνεδρίου Web Summit που φιλοξενήθηκε προ ημερών στη Λισαβόνα. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στον ίδιο καναπέ με την Κέιτλιν Τζένερ, που ως Μπρους είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους 1976 στο Μόντρεαλ.

Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Αλ. Τσίπρα για το Ελληνικό – Μαζική εκδήλωση της ΝΔ

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την επένδυση στο Ελληνικό που πραγματοποίησε στην Αργυρούπολη, η τοπική οργάνωση του κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.


ΦΩΤΟ-Ρε το μπαγάσα το Μήτσο! Έπεσε σε όλα... έξω

"Πριν δυο χρόνια ο @papadimoulis μας ενημέρωνε για τους στόχους που έβαζε αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ για το 2016. Έπεσε σε όλα έξω! Αν υπήρχε φιλότιμο θα είχε ήδη παραιτηθεί. Αλλά ποιος το έχασε για να το βρει αυτός ; #μαυρογιαλουροι" έγραψε στο twitter ο...

Μπουτάρης-Καλαφάτης «αρπάχτηκαν» για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης

Αντιπαράθεση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης για τον φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.


Αδωνις κατά Τσίπρα για τον «μποναμά»: Τέτοιος ψεύτης δεν έχει γεννηθεί στον πλανήτη

Σφοδρή επίθεση κατά του Aλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις ανακοινώσεις του για το μοίρασμα του υπερπλεονάσματος.


Κοινωνικό μέρισμα: Δόλωμα Τσίπρα ενόψει τρόικας, πλειστηριασμών, αλλά και… κεντροαριστεράς

Επίσπευση εξαγγελιών πριν την περικοπή των συντάξεων λόγω κατάργησης προσωπικής διαφοράς και πριν βγουν μαζικά σπίτια στο σφυρί - Και προσωπικές βολές κατά Κυριάκου


ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Υπέγραψαν με τον «μεσάζοντα» αν και ήξεραν ότι δεν εκπροσωπεί την Σαουδική Αραβία

Η πρεσβεία στο Ριάντ ενημέρωσε ότι η Σ. Αραβία δεν τον αναγνωρίζει, αλλά την ίδια ημέρα ο κ. Καμμένος έδωσε εντολή να υπογραφεί η συμφωνία για τα βλήματα μαζί του - Έστειλε μάλιστα με ειδική πτήση στη Θεσσαλονίκη τον Διευθυντή Αμυντικών Προγραμμάτων για τις υπογραφές!

Βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια των 200.000 ευρώ!

Χαριστική βολή για τα ελληνικά νοικοκυριά αποτελούν οι πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση για επίσπευση των πλειστηριασμών.

Με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια να χτυπούν… κόκκινο και υπό τον φόβο της τέταρτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών η κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πάει περίπατο…

ΝΔ: Αυτή είναι η αλήθεια για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία και τον Καμμένο

Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη σύμβαση για την πώληση 300.000 βλημάτων συνολικού ύψους 66 εκ. ευρώ από την Ελλάδα στην Σαουδική Αραβία, αλλά και σε συνέχεια ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, η ΝΔ δημοσιοποίησε μια ανακοίνωση στην οποία εκφράζει κάποιες διαπιστώσεις αλλά και θέτει ερωτηματικά που χρήζουν άμεσης απάντησης.


Γονείς προσέφυγαν στο ΣτΕ: Αντισυνταγματική η κλήρωση για τον σημαιοφόρο των παρελάσεων

Υποστηρίζουν πως το θέμα της σημαίας δεν μπορεί να ρυθμίζεται κατά την εκάστοτε βούληση του υπουργού Παιδείας και ειδικά όταν  η νομοθετική ρύθμιση μπορεί να έχει και χαρακτήρα «πολιτικο-ιδεολογικό»


Bloomberg: Η Κομισιόν καλεί την Ελλάδα να απλοποιήσει τη διαδικασία αδειοδότησης επενδύσεων

Οι συντάκτες της έκθεσης αναφέρονται στην ανάγκη περιορισμού της γραφειοκρατίας, ανοίγματος των αγορών προϊόντων, απλοποίησης της χορήγησης αδειών για επενδύσεις, εκσυγχρονισμού του πλαισίου για τη χρήση γης και δημιουργίας ενός κτηματολογίου


Βίντεο - ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο στο Παγκράτι

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα στο Παγκράτι παρουσίασε ο Alpha. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο των δύο ανδρών, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις οπλισμένους δράστες.

Εγκεφαλική αιμορραγία υπέστη ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή του Ναίμ Σουλεϊμάνογλου.

Ο Τούρκος Ολυμπιονίκης, ο οποίος τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή όχι μόνο δεν ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας του, αλλά πλέον η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.


Υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας Κοντονής-Τόσκας

Σε κοινή δήλωση προχώρησαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.


Το υπουργείο Δικαιοσύνης «στρώνει το χαλί» για την νέα άδεια του Κουφοντίνα

Προωθεί διάταξη σύμφωνα με την οποία το δικαίωμα του εισαγγελέα, διά της μειοψηφίας του, να οδηγεί πάντα σε αναστολή στη χορήγηση της άδειας, εξαλείφεται


Τσακαλώτος: Δεν τσακίσαμε στην υπερφορολόγηση τα μεσαία στρώματα, τα ζορίσαμε

Ο υπουργός Οικονομικών ξεκίνησε την ομιλία του απαντώντας στον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, καθώς και για τα Paradise Papers


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Τσίπρας: Μοίρασε 1,4 δισ. ευρώ σε χαμηλά εισοδήματα, συνταξιούχους και ΔΕΗ

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 720 εκατ. ευρώ σε 3,4 εκατ. πολίτες - 315 εκατ. ευρώ για την παράνομη παρακράτηση των εισφορών Υγείας στους συνταξιούχους - 360 εκατ. στη ΔΕΗ, για να καλυφθεί το κόστος των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας - Δείτε όλο το διάγγελμα


Μέχρι κι ο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ δεν ξέρει τον Πανάρα-ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και ο Δ. Καμμένος κρατάει αποστάσεις από αυτά που λέει ο Π. Καμμένος για τη συμφωνία με τη Σ. Αραβία...


Σάλος με παλιό βίντεο στο οποίο η Demi Moore χαϊδεύει και φιλάει στο στόμα... 15χρονο

Ένα παλιό βίντεο, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός Demi Moore - σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία - φαίνεται να χαϊδεύει και να φιλάει στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πλήθος σχολίων από χρήστες των social media.

Ρουβίκωνας: Τιμούμε τον Κουφοντίνα -«Παυσίπονο» ο νόμος Παρασκευόπουλου

[Αυτοί που ξέρουν ονόματα συμβολαιογράφων, αυτοί που ξέρουν ποια συγκεκριμένη εταιρία έφτιαξε το πρόγραμμα πλειστηριασμών, αυτοί που βγάζουν ταυτότητες και πρόσωπα ασφαλιτών στο διαδίκτυο, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ και ρωτάνε πως ξέρει η ΝΔ τα ονόματά τους!!]

«Τιμούμε τον Δημήτρη Κουφοντίνα» αναφέρει ο Ρουβίκωνας θεωρώντας ως «νίκη» την άδεια που πήρε από τον Κορυδαλλό.


Βίντεο: Σάλος στην Ιταλό από το ναζιστικό χαιρετισμό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή μετά από γκολ που πέτυχε

Ο Εουτζένιο Μαρία Λούπι βρίσκεται πλέον στο μάτι του κυκλώνα καθώς κάτω από τη φανέλα του φορούσε μπλούζα με το σύμβολο του φασιστικό κρατιδίου που είχε δημιουργήσει ο Μουσολίνι στη Βόρειο Ιταλία

Γιατί το Μαξίμου σιωπά για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά

Ανευ σχολιασμού –τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο- υποδέχτηκαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο τα αποτελέσματα από τον πρώτο γύρο των εκλογών για τον επικεφαλής του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς.


Δολοφονία στην Κρήτη: «Εβγαινε γυμνή στο μπαλκόνι και στο δρόμο», λένε οι γείτονες της 26χρονης

Γείτονες του θύματος και της 26χρονης αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα καθημερινά αναστάτωνε με την συμπεριφορά της τους κατοίκους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η αστυνομία κλήθηκε για να επέμβει


ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ! Καταγγελία για πυροβολισμούς εναντίον διαδηλωτών στα Σεπόλια

Σε καταγγελία για επίθεση με πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο προχωρά η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων, την ώρα που ομάδα διαδηλωτών αφισοκολλούσε και μοίραζε αντιφασιστικά «τρικάκια» γύρω από το 144ο Δημοτικό Σχολείο.

Γέλενα Ντόκιτς: Ο πατέρας μου με χτυπούσε μέχρι λιποθυμίας -Τι γράφει στο βιβλίο της η πρώην τενίστρια

Aπό τότε που ήταν παιδί και άρχισε να παίζει τένις, ο πατέρας της Γέλενα Ντόκιτς την κακοποιούσε σωματικά, λεκτικά και συναισθηματικά.

Η 34χρονη πρώην τενίστρια, που είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του Wimbledon και το νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, γράφει...

Νέες καταγγελίες σε βάρος του Μπους -«Με άγγιξε απρεπώς όταν ήμουν 16», λέει Αμερικανίδα

Μία ακόμη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος την άγγιξε απρεπώς, όταν ήταν 16 ετών.

Το περιστατικό έγινε το 2003, όταν η...

«Καυτά» ερωτήματα της ΝΔ για την πώληση όπλων στην Σ. Αραβία και τον μεσάζοντα

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο και Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας εξηγήσεις για την υπόθεση πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία αλλά και για τον ρόλο του φερόμενου ως μεσάζοντα.


Διάσημος ποδοσφαιριστής... μετακινεί τζιπ με τα χέρια του

Ο Πατρίς Εβρά είναι διάσημος ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και φέτος ήταν στην Μαρσέιγ όπου έχει μπλεξίματα. Ομως δεν το βάζει... κάτω.


Στο ΑΠΘ που διδάσκει ο Βερναρδάκης ερευνούν τον «αριστερό λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

Επιστημονικά υπεύθυνος του έργου είναι ο πρόεδρος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, στο δυναμικό του οποίου ανήκει ο κ. Βερναρδάκης, καθηγητής, Γιάννης Σταυρακάκης

Τον «λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» μελετούν στο τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο διδάσκει ο υπουργός Επικρατείας ως επίκουρος καθηγητής.

ΝΔ: Ανικανότητα ή σκοπιμότητα πίσω από τις υπέρογκες εισφορές- Η κ. Αχτσιόγλου δεν μπορεί να κρύβεται

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.


Πρύτανης ΠΑΜΑΚ κατά Γαβρόγλου: Μόνο που δεν μου έχει ζητήσει να κάνω πηδηματάκια μπροστά από την πόρτα

«Μήπως να ζητάμε την άδεια του κ. Γαβρόγλου για να μιλήσουμε;», λέει στο protothema.gr ο Αχιλλέας Ζαπράνης, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας με αφορμή τον όρκο που μοίρασε στους πρωτοετείς φοιτητές - Δεν κρύβει ότι σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές εκδικητικής συμπεριφοράς λόγω των δημοσκοπήσεων του πανεπιστημίου

Αναρχικοί συμβουλεύουν τους κατοίκους των Εξαρχείων πώς να τους βοηθούν σε συγκρούσεις με την ΕΛ.ΑΣ.

Οδηγίες προς τους πολίτες με τις οποίες εξηγεί πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αναρχικούς σε συγκρούσεις με την αστυνομία δίνει με κείμενό της η «Συνέλευση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ».


Τέσσερα σποτάκια-σοκ για τη σεξουαλική παρενόχληση -Με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων ηθοποιών [βίντεο]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.


«Μέτωπο» με τους διπλωματικούς υπαλλήλους άνοιξε ο Π. Καμμένος – Τον κατηγορούν για στοχοποίηση

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων προκάλεσαν οι απαράδεκτες αναφορές του υπουργού Εθνικής Άμυνας εναντίον του προξένου στο Ριάντ επειδή το τηλεγράφημά που είχε στείλει δια της υπηρεσιακής οδού διέψευδε τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου περί «εκπροσώπου» της Σαουδικής Αραβίας στην πώληση πολεμικού υλικού προς την χώρα αυτή.


Άτακτη υποχώρηση από τον Puigdemont - Δέχομαι και άλλη λύση, πλην της ανεξαρτησίας

Ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Καταλονίας Carles Puigdemont δήλωσε, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στη βελγική εφημερίδα Le Soir, πως μια άλλη λύση, εκτός της ανεξαρτησίας της περιφέρειας, παραμένει δυνατή, διαβεβαιώνοντας ότι τάσσεται «πάντα υπέρ μιας συμφωνίας» με την Ισπανία.


Guardian: Ο Τσίπρας θέλει να φέρει ξανά στην Ελλάδα το Χόλιγουντ -Οι αιχμές για το ΚΑΣ

Δημοσίευμα στην Ελλάδα και στην προσπάθεια για... επαναφορά της παραγωγής μεγάλων διεθνών ταινιών στη χώρα μας αφιερώνει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Χαμός στο δικαστήριο για την δολοφονία του 20χρονου στην Πεντέλη

«Θέλω να τον δω» έλεγε ο πατέρας του δολοφονημένου, που είναι φυλακισμένος και ο ίδιος γιατί σκότωσε τον πατέρα του 23χρονου - «Εμένα να κοιτάξεις», απαντούσε η χήρα - «Χάσαμε παιδί, θες να αλλάξουμε», απάντησε η μάνα


Γαμπρός του πρώην υπουργού ο νέος γενικός γραμματέας

Ποιος είναι ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης;

Ξανά στη Βουλή το deal για την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία: Νέα ερώτηση από τη ΝΔ

«Τα έγγραφα που παρουσιάζει ο κ. Καμμένος είναι αμφιβόλου γνησιότητας, αρμόδιοι να τα κρίνουν δεν είναι οι πολιτικοί, άλλα η δικαιοσύνη στην όποια προσέφυγε η ΝΔ» δήλωσε ο Βασίλης  Κικίλιας


Μοναδικό θέαμα -Λάβα «κατάπιε» κάμερα που κατέγραψε τα πάντα [βίντεο]


Θα θέλατε ποτέ να δείτε πώς είναι να σας σκεπάζει ηφαιστειακή λάβα; Ίσως και ναι και σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα.


Κρεοπωλείο «Ο Γιάννης»: Απάντησε στην επίθεση των αναρχικών με ένα γκράφιτι [εικόνες]

Πριν από λίγες ημέρες η ομάδα «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων» επιτέθηκε στο κρεοπωλείο «Ο Γιάννης», στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.

Πολύ σοβαρή καταγγελία-αποκάλυψη Κουμουτσάκου για υπόθεση «Σαουδικής Αραβίας»

Τιμωρητικές αποφάσεις κατά του προξένου της Ελλάδας στο Ριάντ κ. Κλουβάτου και του ταξίαρχου Παπαδάκη, επειδή έκαναν τη δουλειά τους στο θέμα της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία καταλογίζει η ΝΔ στην κυβέρνηση.


Βίντεο: Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι στην Τρίπολη πέφτει πάνω στο κοινό

Δείτε την στιγμή του ατυχήματος και κατόπιν το ένα αυτοκίνητο να φεύγει από την πορεία του και να πέφτει στο πλήθος


Με το νόμο-έγκλημα Παρασκευόπουλου κυκλοφορούν ελεύθεροι 3.000 βαρυποινίτες

Στους 30 μήνες εφαρμογής του διαβόητου νόμου Παρασκευόπουλου η εγκληματικότητα καλπάζει. Αποφυλακίζονται αθρόα, εντελώς άκριτα και με πρωτοφανή επιείκεια 3.000 περίπου αμετανόητοι βαρυποινίτες που αλωνίζουν βίαια και δολοφονικά ανενόχλητοι, προκαλώντας δίκαια την οργή όλης της κοινωνίας.

Ο Άδωνις για την αξιοποίηση του Ελληνικού απόψε στην ΤΟ ΝΔ Ελληνικού – Αργυρούπολης

Συζήτηση απόψε στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ελληνικού – Αργυρούπολης

Εκδήλωση με θέμα την «αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών οικονομιών» διοργανώνει σήμερα στις 18.30 η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ανάλυση εκτός τόπου και χρόνου από Παπαδημούλη

“Ήττα” όσων ήθελαν ανοιχτά τη σύμπραξη με τη Νέα Δημοκρατία, συνιστά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.


«Τώρα, μεταλλάσσεται, επιχειρεί να κάνει ρεσάλτο στο δικό μας ακροατήριο»

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτό είπε ο Ευ. Μεϊμαράκης στον Κυρ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας.


ΦΩΤΟ-Θεά τρολάρει Τσίπρα στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Σήμερα κάπου στον Χολαργό, γυναίκα εμψυχώνει τους αθλητές του μαραθωνίου, χρησιμοποιώντας εμπνευσμένη ρήση του Πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα: