14 Νοεμβρίου 2017

Η γυμνή φωτογράφιση της Ρίας Αντωνίου μόλις κυκλοφόρησε!

Τι να πρωτοπείς για το σ@ξι κορίτσι που ακούει στο όνομα Ρία Αντωνίου, η οποία πριν από αρκετά χρόνια, άφησε την Ελλάδα κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Η Ρία, μένει μόνιμα πια στην Ιταλία και χρόνο με το χρόνο χτίζει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλές Ελληνίδες που ασχολούνται με το μόντελινγκ.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή ακριβώς είναι η αριστερά... του Τσαουσέσκου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε επισήμανση Μηταράκη ότι η μάρτυρας έχει δικαίωμα βάσει του κώδικα ποινικής δικονομίας να μην απαντήσει: «Είναι η άποψή μας και είμαστε πλειοψηφία... Νόμος είναι αυτό που...

Διευθύντρια ΚΕΕΛΠΝΟ: Με πίεζε σύμβουλος του Πολάκη για ψευδή στοιχεία κατά Αδωνι-ΝΔ: Να διερευνηθεί η καταγγελία

Σαν «βόμβα» έπεσε στην εξεταστική επιτροπή για τα θέματα της υγείας η καταγγελία που έκανε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Nomads: Στο νοσοκομείο η Μαντώ Γαστεράτου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαντώ Γαστεράτου, μετά από εντολή γιατρού, αφήνοντας τους συμπαίκτες στην ομάδα της Φωτιάς του Nomads.


Ο ΠΑΟΚ πήρε τα διαρκείας δύο οπαδών εξαιτίας κριτικής στον προπονητή

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφαιρέσει τα εισιτήρια διαρκείας δύο οπαδών του «Δικεφάλου».

Οπως αναφέρουν ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης οι δύο συγκεκριμένοι οπαδοί είχαν θέσεις πίσω από τον πάγκο του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Πυλαία.

Πρώτος προορισμός για Αυστριακούς ήταν φέτος η Ελλάδα -Ηρθαν 2,5 εκατ. τουρίστες

Η Ελλάδα ήταν εφέτος το καλοκαίρι, όπως και πέρυσι, ο τουριστικός προορισμός με τις περισσότερες κρατήσεις για τον μεγαλύτερο αυστριακό τουριστικό όμιλο "TUI Austria", του οποίου ο κύκλος εργασιών με την Ελλάδα παρουσίασε αύξηση 25% σε σχέση με το 2016


Το ΣτΕ δικαίωσε Siemens και Δημόσιο για τη «συμφωνία συμβιβασμού»

Η Ολομέλεια του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου απέρριψε την προσφυγή τεσσάρων φορολογούμενων καθώς και του μή κερδοσκοπικού Σωματείου “Έλληνες Φορολογούμενοι" οι οποίοι υποστηρίζαν ότι η συμφωνία είναι παράνομη και αντισυνταγματική.


Κυριάκος για το fake event: Βγήκα από το Ευρωκοινοβούλιο και με περίμεναν αυθόρμητοι πολίτες με ανθοδέσμες... σοβαρεθτείτε ρε μαλ@κες

«Εκτός από  fake news, έχουμε πλέον και fake events», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για τις αναφορές που αφορούσαν την υποδοχή του πρωθυπουργού στην Ξάνθη


ΝΔ: Ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τις δοσοληψίες Καμμένου-Παπαδόπουλου;

«Ο κ. Τσίπρας που παραμένει επί 9 μέρες άφωνος, θα λύσει επιτέλους τη σιωπή του ή θα συνεχίσει να καλύπτει τον συναρχηγό του;», αναφέρεται στο κείμενο


Κρήτη: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη

Η αστυνομία έχει στα χέρια της έναν άνδρα, τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο δωμάτιο της μάντρας που ήταν αιχμάλωτος ο Κρητικός επιχειρηματίας


ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ! Παπαχριστόπουλος: Ο Αδωνις είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό-Γεωργιάδης: Δεν καταλαβαίνει απλά λογιστικά

«Φωτιά» πήρε η εξεταστική επιτροπή για την υγεία από την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό με ποσοστό 49%.


ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ! Έγινε τροχαίο στο προαύλιο νοσοκομείου και το ασθενοφόρο ήρθε ένα τέταρτο μετά

Το τροχαίο συνέβη στο προαύλιο του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Ένα Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, που έπεσαν τραυματισμένα στον δρόμο.

Έβρος: Ολλανδός δημοσιογράφος αραβικής καταγωγής συνελήφθη για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη

Μία περίεργη υπόθεση, που διαδραματίστηκε επί ελληνικού εδάφους, έφερε στο φως το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, που μετέδωσε ότι ένας Ολλανδός δημοσιογράφος, ο οποίος ακολουθούσε ομάδα προσφύγων για ρεπορτάζ, τέθηκε υπό κράτηση.


Ενστολοι σε Τσίπρα: Μας ξέχασες με το μέρισμα, μας θυμάσαι όταν σε βολεύει

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό με αφορμή τις ανακοινώσεις του για την διανομή του κοινωνικού μερίσματος, έστειλαν οι ομοσπονδίες ενστόλων.


Ψάχνουν τους «συνταξιούχους» τρομοκράτες της RAF σε χώρες της Μεσογείου [βίντεο]

Η γερμανική αστυνομία αναζητά μέσω νέων βίντεο τρεις πρώην τρομοκράτες της RAF που φέρονται αναμεμειγμένοι σε σειρά ληστειών. Εικάζεται ότι βρίσκονται σε χώρες της Μεσογείου.

Τέλος το χάρτινο εισιτήριο από αύριο -Δείτε σε βίντεο όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ηλεκτρονικό

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου τελειώνει η παράταση ισχύος των χάρτινων καρτών Οκτωβρίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι επιβάτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλέον, από Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή τις ηλεκτρονικές κάρτες.


Βρήκαν τυχαία στη βουλή 1.000 ιστορικά έγγραφα - Ήταν σε ένα.. ξεχασμένο δωμάτιο

Τεκμήρια της περιόδου 1897-1977 εντοπίστηκαν σε χώρο της Βουλής που δεν ήταν επισκέψιμος για δεκαετίες. Ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου προκειμένου να μιλήσει λεπτομερώς για το περιεχόμενο του υλικού, το πώς και το γιατί, είχε εγκαταλειφθεί επί δεκαετίες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό εντοπίστηκε.

Η ισπανική τηλεόραση έπαιξε βίντεο του Πουτζδεμόν υπό τους ήχους της μουσικής του «Εξορκιστή» [βίντεο]

Εξηγήσεις έχει κληθεί να δώσει ο ισπανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας διότι κατά τη διάρκεια προβολής βίντεο για τον «εξορισμένο» Καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζδεμόν, ακουγόταν η μουσική από την ταινία τρόμου του 1973, «Ο Εξορκιστής».


Βίντεο: Κρανοφόροι σπάνε και κλέβουν το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο

Το κεντρικό κατάστημα της Apple στην Regent Street στο Λονδίνο επέλεξε να ληστέψει συμμορία, που απείλησε με σφυρί το φύλακα του καταστήματος. Τα δέκα μέλη της συμμορίας εισέβαλαν στο κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσαν iPhone, iPad και ρολόγια.


Κουμουτσάκος σε κυβέρνηση: «Όχι» ψηφοθηρικός λαϊκισμός στη Θράκη

«Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσει για τις τουρκικές κινήσεις στη Θράκη»

«Τα ζητήματα που αφορούν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης είναι εξόχως σοβαρά και η Κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι δεν επιτρέπουν ούτε επικίνδυνους λαϊκισμούς, ούτε, πόσο μάλλον, ψηφοθηρικές πολιτικές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ! Τους ζήτησαν μείωση 20% και δύο μισθούς ενέχυρο

Οι εργαζόμενοι στον «105.5 Στο Κόκκινο» απέρριψαν την πρόταση της ιδιοκτησίας, του κόμματος δηλαδή και αποφάσισαν να επιστρέψουν ως «απαράδεκτο το εκβιαστικό τελεσίγραφο».

Απίστευτο βίντεο: Αρουραίος αυτοκτονεί για να γλιτώσει τα... χειρότερα!

Σκαρφαλώνει στο παράθυρο, ρίχνει μία τελευταία ματιά πισω του και... πέφτει στο κενό

Στη Μαλαισία οι αρουραίοι αποτελούν ένα από τα εκλεκτά εδέσματα της τοπικής κουζίνας. Ως εκ τούτου, τα μεγάλα τρωκτικά βρίσκονται υπό καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας.


Μητσοτάκης από Στρασβούργο: «Το πείραμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστίσει στη χώρα 100 δισ. ευρώ»

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση παρουσίασε στους ευρωβουλευτές του ΕυρωπαΪκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σοκαριστικό βίντεο: Πουλάνε ανθρώπους σε δημοπρασία -Ακόμη και για 400 δολάρια

Ενας άνδρας στέκεται μπροστά στην κάμερα. Δίπλα του, κάποιος που δεν φαίνεται- παρά μόνο το χέρι του που ακουμπά στον ώμο του πρώτου- και φωνάζει ποσά. «Κλείνει» στα 1.200 δηνάρια Λιβύης, περίπου 800 δολάρια.


📺Κορονοϊός: Με εμπόδια ο φετινός αγιασμός στα σχολεία - Πώς θα γίνει-ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα για την τέλεση των αγιασμών στα σχολεία φαίνεται να προέκυψε και συζητείται ακόμη και το ενδεχόμενο να μετατεθούν κατά μία ημέρα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δηλαδή στις 15 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το orthodoxia.info, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το σενάριο ανοίγματος των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας πως εάν επιλεγεί αυτή η ημερομηνία δεν θα είναι δυνατόν οι αρχιερείς και οι ιερείς να επισκεφθούν τα σχολεία ώστε να τελέσουν την ακολουθία του Αγιασμού. Το πρώτο κουδούνι φέτος θα πέσει την ίδια ημέρα με την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, πράγμα το οποίο δυσκολεύει τη μετάβαση των κληρικών στα κατά τόπους σχολεία εξαιτίας του αυξημένου λειτουργικού προγράμματος της ημέρας. «Ο Αγιασμός στα σχολεία θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Γιατί στις 14 θα έχουν λειτουργίες. Να ευχηθούμε για τα παιδιά να έχουν πρόοδο και μακριά από τα παιδιά μας οι αρρώστιες», είπε στο πρακτορείο Ορθοδοξία ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η εφημερίδα "Καθημερινή" αναφέρει ότι τελικά ο αγιασμός μάλλον θα γίνει μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας. Οι ιερείς θα φορούν μάσκα και ο αγιασμός θα γίνει εντός των αιθουσών και ανά τάξη.

Αλλάζουν αλεξίσφαιρα λάστιχα 11.000 ευρώ στη θωρακισμένη BMW που αγοράσαμε 750.000 ευρώ

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πουλούσε τις δύο θηριώδεις θωρακισμένες κρατικές BMW 760, που αγοράστηκαν έναντι 750.000 ευρώ έκαστη, ο Ελληνας φορολογούμενος συνεχίζει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας για τη συντήρησή τους.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αντετοκούνμπο τραγουδάει Κιάμο στο αυτοκίνητό του

Μετά τη νίκη επί του Μέμφις ο Αντετοκούνμπο είχε κέφια και το έδειξε:

«Καθάρισαν» τα ποινικά μητρώα ψηφοφόρων τους, γιατρών, οδηγών ταξί, αλλά και υποψηφίων υπαλλήλων για το Δημόσιο

Μετά την ποινή φυλάκισης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών που χάρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης προκειμένου ο καταδικασθείς να διοριστεί στη ΔΕΗ...

Μετά την ποινή φυλάκισης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών που χάρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Σταύρος Κοντονής, προκειμένου ο καταδικασθείς να διοριστεί...

Ναύπακτος: Μαθητές κλείδωσαν τον διευθυντή του σχολείου (BINTEO)

Μαθητές που διαμαρτύρονται για τους συνοδούς καθηγητές της πενθήμερης εκδρομής τους, και τον τρόπο επιλογής τους, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν, κλειδώνοντας την εξωτερική πόρτα του σχολείου.

Απίστευτο βίντεο: Κεραυνός χτυπά Boeing 777 στον αέρα!

Το να ταξιδεύεις με κακές καιρικές συνθήκες ενέχει πάντα έναν βαθμό κινδύνου.
Ωστόσο, αυτοί που ανησυχούν περισσότερο είναι οι επιβάτες μια και οι πιλότοι αλλά και όσοι γνωρίζουν την αεροπορική τεχνολογία, ξέρουν ότι τα σύγχρονα αεροσκάφη πρέπει να βρεθούν σε πραγματικά ακραίες συνθήκες για να κινδυνεύσουν.


ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Μέρισμα: Δίνουν ως δώρο στους συνταξιούχους, αυτά που τους κράτησαν!

Πλήθος αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για μέρισμα στους συνταξιούχους καθώς επί της ουσίας επιστρέφονται οι εισφορές υπέρ υγείας που παρακρατήθηκαν παρανόμως τόσο από τη σημερινή, όσο και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις!


Ο Πάνος Σκουρλέτης φτιάχνει κομματικό στρατό με προσλήψεις

Τι έχει αποδείξει η ιστορία.

Κανονικό κοµµατικό στρατό φτιάχνει ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος συνδυάζει το τερπνόν για την κυβέρνηση µετά του ωφελίµου για τον ίδιο. Βλέπετε, κλιµακώνονται αυτό το διάστηµα οι διαδικασίες για τις επαναπροσλήψεις µε...

Γκρίνια στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν δυσαρέσκεια.

Μαθαίνουµε ότι µια αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην εκδήλωση για τη µεταµνηµονιακή Ελλάδα, που πραγµατοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα, µε τη συµµετοχή και του Αλέξη Χαρίτση, δεν άρεσε στο Μέγαρο Μαξίµου.

Τα 6 πρόσωπα για το άνοιγμα του Μητσοτάκη προς το Κέντρο [Ονόματα]

Τι δείχνουν οι ομιλητές που επιλέχθηκαν για να μιλήσουν στα προσυνέδρια

Εκτός του συµβολισµού της ανανέωσης και της προσέγγισης µε την… παραγωγική Ελλάδα, η επιλογή της Πειραιώς να συµπεριλάβει στον κατάλογο των οµιλητών στα «γαλάζια» προσυνέδρια πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνοµα και την πορεία τους µε τον χώρο της Κεντροαριστεράς εξυπηρετεί και ακόµη µία βασική στόχευση του συστήµατος Μητσοτάκη.

Η ΝΔ κατέθεσε τροπολογία για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου αλλά ο Τσακαλώτος την απέρριψε... με Ντοστογιέφσκι

Από το 2015 που ενεργοποιήθηκαν οι διατάξεις Παρασκευόπουλου έχουν αποφυλακιστεί 12.500 κρατούμενοι «εκ των οποίων άνω των 2.000 εξέτιαν ποινή κάθειρξης για την τέλεση ειδεχθών κακουργημάτων» επισημαίνεται στο κείμενο της ΝΔ


Μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου καταθέτει η Νέα Δημοκρατία

Μετά τις μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, η ΝΔ κλιμακώνει την κόντρα με τον υπουργό Άμυνας.

Προϋπολογισμός: Καταρρέουν τα έσοδα - 2,8 δισ. ευρώ κάτω από τον στόχο

Η κυβέρνηση κρατάει εντός τροχιάς τον προϋπολογισμό με στάση πληρωμών στις δαπάνες του Δημοσίου και «κόψιμο» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων εις βάρος της ανάκαμψης

Εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού, καθώς στο πρώτο δεκάμηνο του 2018 υπολείπονται κατά 2,8 δισ. ευρώ από τον στόχο του Μεσοπρόθεσμου.


Το ΑΠΕ ξεπέρασε κάθε όριο: Δείτε πώς περιγράφει την επίσκεψη Τσίπρα στη Θράκη

Αγκαλιές, λουλούδια, ενθουσιώδες πλήθος που σταματούσε αυθορμήτως την αυτοκινητοπομπή, διάνθισαν το ρεπορτάζ

Ακόμη και ο  Κιμ Γιονγκ Ουν θα ζήλευε τον τρόπο που το ΑΠΕ περιέγραψε την επίσκεψη Τσίπρα στη Θράκη.

Επιστολή Τσοχατζόπουλου σε Τσίπρα για τον Πολάκη

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τον Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook πριν από λίγες μέρες με την οποία εξαπέλυε επίθεση κατά της Βίκυς Σταμάτη.

ΝΔ: Αντίστροφη μέτρηση για εκλογές - Κυβέρνηση:Μεσολαβούν και άλλα κοινωνικά μερίσματα έως τις εκλογές το 2019

Του Γιώργου Σιαδήμα

Την εκτίμηση ότι το κοινωνικό μέρισμα που διανέμει η κυβέρνηση είναι κατά βάση 700 εκ. ευρώ έκανε ανώτατη κομματική πηγή της ΝΔ από το Στρασβούργο, λέγοντας ότι τα υπόλοιπα χρήματα πηγαίνουν για την εφαρμογή μιας δικαστικής απόφασης και για την ενίσχυση της ΔΕΗ την οποία η κυβέρνηση έχει χρεώσει.

Μυστήριο με τη μαύρη Porsche στη Βουλή

Κάθε λίγο και λιγάκι κάνει την εμφάνισή της στο γκαράζ της Βουλής μια μαύρη απαστράπτουσα και ολοκαίνουργια Porsche Cayenne (με αριθμό κυκλοφορίας που τελειώνει σε 1111), με φιμέ τζάμια (παντού), ώστε να μη φαίνονται ούτε ο οδηγός ούτε οι επιβαίνοντες.

Γεννηματά: Αν ζητούσε ο κ. Ανδρουλάκης να μην υπάρξει δεύτερος γύρος θα το συζητούσα! Μόνο και μόνο για αυτό πρέπει να βγει ο κρητικός

Με τέτοια μυαλά δεν πάτε πουθενά και θα μείνετε στο 6%! Είναι εντυπωσιακό πως ζήτησε η Φώφη που τελικά ακούμπησε το 41% να μην γίνει 2ος γύρος. Μόνο ο Χατζηνικολάου την υποστήριξε, κάτι απολύτως φυσιολογικό. Προφανώς ο κ. Γεννηματά θυμάται τα παθήματα του Βαγγέλα Μεϊμαράκη και δε θέλει να το ξαναπάθει. 
Για να δούμε...

ΣΚΙΤΣΟ-"Είμαι κεφάτος γυρίζω απ' του Γιωτόπουλου"

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στα ΝΕΑ:

Θύμα χάκερ γνωστή αθλήτρια: Υπέκλεψαν γυμνές φωτογραφίες της!- ΕΙΚΟΝΕΣ

Τη δεύτερη επίθεση μέσα σε έναν χρόνο υπέστη από χάκερ η Σαράγια-Τζέιντ Μπέβις.
Η 25χρονη Αγγλίδα σούπερ σταρ του WWE, γνωστή και ως Paige, είδε και πάλι προσωπικές φωτογραφίες της και ένα «απαγορευμένο» chat να υποκλέπτονται και να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα Celeb Jihad.

ΝΔ: Θα ψηφίσουμε τη διανομή του έκτακτου επιδόματος

«Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την διανομή του έκτακτου επιδόματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης καθώς όπως τονίζει αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες τους οποίους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.


Κρυφό τούνελ κάτω από πυραμίδα 1.000 ετών ξεκλειδώνει τα μυστικά των Μάγια

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το τούνελ κάτω από την πυραμίδα Kukulcan οδηγεί σε ένα cenote -υπόγειο σπήλαιο με κρυστάλλινα νερά- στα φημισμένα ερείπια της πολιτείας Chichen Itza, που αποτελούσε πολιτικό θρησκευτικό, πολιτιστικό και στρατιωτικό κέντρο του σπουδαίου αυτού πολιτισμού

Κόλαση στα social media για το κοινωνικό μέρισμα-«σανό» του Τσίπρα (εικόνες)

Πραγματικός χαμός επικρατεί από εχθές το βράδυ στα κοινωνικά δίκτυα μετά τις νέες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Για Ειδικό Δικαστήριο οι χειρισμοί Καμμένου

Την άποψη ότι οι χειρισμοί του Πάνου Καμμένου όσον αφορά την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία «είναι για ειδικό δικαστήριο» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Πανηγυρίζει ο Τσακαλώτος: Νικήσαμε τη φοροδιαφυγή, δίνουμε τα έσοδα στους ασθενέστερους

[Πριν λίγες μέρες ο καραγκιόζης έλεγε "αυξήσαμε τους φόρους γιατί δε νικήσαμε τη φοροδιαφυγή!!!"]

Είχαμε μία διπλή νίκη φέτος - Αντιμετωπίζουμε τελικά τη φοροδιαφυγή και τα οφέλη από αυτή κατευθύνονται στους ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο, είπε ο υπουργός


Κλέφτης αρπάζει αυτοκίνητο on camera στο Παγκράτι - ΒΙΝΤΕΟ

Στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι, σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής, ένας κλέφτης, χωρίς καν να διστάσει, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ανοίγει σε δευτερόλεπτα ένα αυτοκίνητο και μετά από πέντε μόλις λεπτά, το βάζει μπροστά και εξαφανίζεται.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από γαλλικό "κονβόι" με προορισμό τα Εξάρχεια

Ενα κονβόι 10 περίπου οχημάτων (κυρίως τύπου "βαν") με " άγνωστες προμήθειες" που κατηύθηναν Γαλλοι αντιεξουσιαστές με προορισμό καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε τεράστια αναστάτωση το βράδυ της Δευτέρας  στους επιτελείς της ΕΛΑΣ στην λεωφόρο Κατεχάκη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας.


Μπακς-Γκρίζλις 110-103: Υποκλίθηκε στον εντυπωσιακό Γιάννη και το Μέμφις!

Συνεχίζει τις παραστάσεις του στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν απολαυστικός κόντρα στους Γκρίζλις με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 κλεψίματα, οδηγώντας στη νίκη τους Μπακς. Πλέον το Μιλγουόκι βρίσκεται στο 7-6.