15 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ; Ο Καρανίκας... προχωράει: Δείτε την ανάρτησή του ημέρα τραγωδίας

«Προχωράμε». Αυτή τη λέξη κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στο timeline του λογαριασμού Facebook του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα. Ο κ. Καρανίκας, δείχνοντας επιλεκτική ευαισθησία, θεώρησε ότι μέσα σε μία ημέρα τραγωδίας, που επτά συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες, εκείνος σαν να μην έχει συμβεί τίποτε μπορεί να ανεβάζει αναρτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, σχολιάζοντας «Προχωράμε!».

Κράξιμο Οικονόμου στον περιπτερά (εικόνα)

«Παλιά τέχνη το c(l)opyright για τον ΑΝΤ1 και το Γιώργο Παπαδακη που κλέβει τη δουλειά των συναδέλφων χωρις να αναφέρει την πηγή.


Επανεξέταση όλων των συμβάσεων επί υπουργίας Καμμένου ζητά η ΝΔ

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απαντήσει εάν ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδόπουλος διαπραγματεύτηκε πώληση όπλων στην Κένυα ως εκπρόσωπος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων


ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΛΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Αναβάλλεται η αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το κοινωνικό μέρισμα

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη η συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα, λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Δυτική Αττική.
 

Εθνικά πένθη της πλάκας, διαγγέλματα και διασκέψεις της πο@τσας, ενώ ο κρατικός μηχανισμός είναι απών

Πυροσβεστικό Σώμα και ΕΚΑΒ έδωσαν το «παρών» από την πρώτη στιγμή, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι απουσίασαν - Με καθυστέρηση η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, όταν από το πρωί οι πλημμύρες σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο είχαν προκαλέσει θύματα και καταστροφές - Τα συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει το έργο τους - Στη «μάχη» αναμένεται να μπει και ο Στρατός

Γερμανία: «Τρέλα» με μετεωρίτη -Νομίζουν ότι είναι UFO

Κάτοικοι της δυτικής Γερμανίας πιστεύουν ότι είδαν UFO. Οχι, δεν πρόκειται για κάποια... μαζική υστερία, απλά δεν μπορούν να εξηγήσουν αλλιώς το περίεργο φωτεινό αντικείμενο που είδαν στον ουρανό, να κατευθύνεται προς τη Γαλλία.


Επεισόδιο με Κλάους και Μαζωνάκη - Ενόχληση και μετά... λουλουδοπόλεμος

Ένα περιστατικό που σίγουρα συζητήθηκε στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα και πρώην του ΠΑΟΚ πήγε να διασκεδάσει εκεί μαζί με την αγαπημένη του Δώρα Γκουγκούση και φίλους τους. Η βραδιά όμως είχε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.


Κιάμος σε Αντετοκούνμπο: «Έτοιμος για ντουέτο;» - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε ένα video με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραγουδά στο αμάξι διάφορες ελληνικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και τραγούδια του Πάνου Κιάμου.

Εισβολή αντιεξουσιαστών και κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ

Εισβολή από αντιεξουσιαστές δέχθηκε το κτήριο της ΕΣΗΕΑ στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του Κωνσταντίνου Γιαντζόγλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Χάος στις Βρυξέλλες -Συγκρούσεις νεαρών με αστυνομικούς για έναν ράπερ

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν σε κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών, καθώς εκατοντάδες νέοι, που είχαν συγκεντρωθεί για τα γυρίσματα βίντεο κλιπ ράπερ, ξεκίνησαν επεισόδια.


ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ! Εθνικό πένθος κήρυξε ο Τσίπρας μετά τις φονικές πλημμύρες -Υποσχέθηκε μέτρα στήριξης [βίντεο]


[Κουτί τους έκατσε η τραγωδία...  ανέβαλαν για την άλλη βδομάδα τα πανηγύρια για το "ματωμένο" επίδομα όταν θα έχει ξεχαστεί το θέμα του Καμμένου...]

Για μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που σε διάγγελμα του για τις πλημμύρες κήρυξε εθνικό πένθος για τη μεγάλη τραγωδία.

«Ως αυτή τη στιγμή θρηνούμε 14 ανθρώπους και ευχή όλων μας είναι να μην αυξηθεί άλλο» είπε ο πρωθυπουργός, που παράλληλα έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.


ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Εκανε σύσκεψη η Δούρου πριν 9 μέρες και δήλωνε έτοιμη για πλημμύρες!


[Δείτε ύφος Δούρου στη φώτο -χυμένη στην καρέκλα με σταυρωμένα τα χέρια- και βγάλτε συμπεράσματα...]

Στις 6 Νοεμβρίου συγκεντρώθηκαν οι υπεύθυνοι για να διαπιστώσουν ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα! - Σήμερα μετράμε νεκρούς...

Σοβαρότατες ευθύνες των αρμοδίων για τη σημερινή τραγωδία με νεκρούς στη Δυτική Αττική προκύπτουν από το γεγονός ότι μόλις 9 μέρες πριν η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής δήλωνε απόλυτα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα στη συγκεκριμένη περιοχή!

Ο Μπαλτάς κατέθεσε μήνυση κατά του υπουργείου Πολιτισμού

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο, τη χρηματοδότηση και την εν γένει λειτουργία του "Ταμείου Αλληλοβοήθειας" του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία στη δυτική Αττική.


Απόφαση «βόμβα» του ΣτΕ: Οι καταθέσεις πριν το 2012 δεν «μετρούν» για τους φορολογικούς ελέγχους

Μετά την πενταετία δεν μπορεί να ληφθούν υπόψη οι κινήσεις και τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα για φορολογικούς σκοπούς (ελέγχους, καταλογισμούς, κ.λπ.), αποφάσισε σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας, στέλνοντας έτσι αυτόματα στο αρχείο εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς ποινικές, φορολογικές κ.λπ. υποθέσεις με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο.


«Σόου» των οπαδών του άφαντου Σώρρα στην Ευελπίδων

"Εμπρός Αρτέμη Σώρρα να πάρουμε τη χώρα". "Άκουσε Αρτέμη, το καθεστώς σε τρέμει". Με αυτά τα συνθήματα δεκάδες οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα "υποδέχθηκαν" σήμερα στην Ευελπίδων την απόφαση του δικαστηρίου να κηρύξει απαράδεκτη τη δίκη με κατηγορούμενους τον καταζητούμενο... σωτήρα της Ελλάδας και τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη. Αμφότεροι αντιμετώπιζαν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από κοινού και ήταν απόντες από τα δικαστήρια.


Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν τους πλειστηριασμούς

Ο Σταύρος  Κοντονής εμφανίστηκε βέβαιος ότι στις 29 του μήνα θα κάνει «πρεμιέρα» η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - Αυτεπάγγελτη η δίωξη στις συλλογικότητες που «τα σπάνε»


ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ! «Εγώ πήρα 300 ευρώ και τα επέστρεψα, αλλά ξέρω βουλευτές της ΝΔ που τα κράτησαν» λέει ο Μπαλαούρας για τα αναδρομικά

«Τότε έγιναν κάποιοι λάθη και έπρεπε να τα διορθώσουμε» παραδέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατήγγειλε: «Έχουμε πληροφορίες ότι βουλευτές της ΝΔ δεν τα έδωσαν και αν επιμείνετε θα δώσουμε τα ονόματα»


Με 15 νεκρούς, στο Μαξίμου έκαναν σύσκεψη και... διαπίστωσαν ότι η κατάσταση είναι «πρωτοφανώς δύσκολη»!

Ολοκληρώθηκε, λίγο μετά τις 17:00, η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την τραγωδία από τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.


Στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Παρών στη σύσκεψη για τις πλημμύρες - ΒΙΝΤΕΟ

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα έφθασε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εθνική τραγωδία - 15 νεκροί από τις πλημμύρες

Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της σφοδρότατης κακοκαιρίας που έπληξε τις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγούλας. Κάποιοι πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους, στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν από τον ορμητικό χείμαρρο, άλλοι εντοπίστηκαν νεκροί στο δρόμο, ενώ δύο σοροί βρέθηκαν στη θάλασσα, έχοντας παρασυρθεί από τα μανιασμένα νερά.

Καταρρέει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ Μακρόν: 100 μέλη του En Marche… αποχωρούν από το κόμμα!

Εκατό μέλη του κόμματος La Republique En Marche ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου, ότι θα αποχωρήσουν από το κίνημα του Emmanuel Macron, καταγγέλλοντας δημοκρατικό έλλειμμα εντός των δομών.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στη Βουλή με τη βλαμμένη Καφαντάρη που φόρτωσε τους νεκρούς στην ... κλιματική αλλαγή

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, σχολιάζοντας τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική, έκανε λόγο για «ακραία καιρικά φαινόμενα που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή».

Τσακαλώτος: «Μεσαία τάξη» η τετραμελής οικογένεια με εισόδημα €18.000!

Για τον υπουργό, το πρότυπο της οικογένειας της μεσαίας τάξης είναι να μπαίνει στο νοικοκυριό είτε ένας μισθός €1.285 μεικτά ή δύο μισθοί €600 μεικτά - Μπέρδεψε την «Αυγή» με την «Καθημερινή»!


Η ισορροπία του «τρόμου»

Του Σάκη Μουμτζή

Για να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση θα πρέπει να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί. Αλλά αν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί, τότε δύο γεγονότα θα συμβούν ταυτοχρόνως.

1. Ακόμα ένα σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα με μεγάλη απήχηση στο Εθνικό ακροατήριο, θα ακυρωθεί.  Για  μια ακόμα φορά ο Α.Τσίπρας θα φανεί αναξιόπιστος.


ΕΡΤ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ! Βίντεο: Ακούστηκε καζανάκι κατά την μετάδοση του Μαραθωνίου από την ΕΡΤ!

Ο δημοσιογράφος είχε πάει τουαλέτα με το μικρόφωνο ανοιχτό κι όταν ο σκηνοθέτης ούρλιαζε να το κλείσουν, ήταν αργά...

Το είδαμε, ή μάλλον το ακούσαμε κι αυτό, στον αέρα της ΕΡΤ: Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας την περασμένη Κυριακή, ακούστηκε... καζανάκι!


Καταδικασμένος για λαθρεμπόριο ο μεσάζων του Καμμένου στην υπόθεση των όπλων της Σ. Αραβίας

Το 2014 ο Βασίλειος Παπαδόπουλος καταδικάστηκε τελεσίδικα (απόφαση 517/2014) για λαθρεμπόριο και του επιβλήθηκαν πρόστιμα 342.000 ευρώ για υποτιμολογήσεις και διαφυγόντες φόρους - Τι αποκάλυψαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ σε Ελλάδα, Σερβία, Ελβετία και… Virgin Islands για τον έμπορο όπλων

ΑΙΣΧΟΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΛΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ! "Ακυρώνεται η κεντρική εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο

Λόγω της τραγωδίας που προκάλεσαν οι πλημμύρες από την ισχυρότατη κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, κεντρική εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.


Μητσοτάκης: Ανείπωτη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα Αττικής

Τη βαθιά του οδύνη για την τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει κάθε δυνατή στήριξη.


Δέκα οι νεκροί από τον κατακλυσμό στη Δυτική Αττική - Δείτε live

Επτά άνδρες και τρεις γυναίκες νεκροί - Ψάχνουν τουλάχιστον τρεις αγνοούμενους - Οκτώ τραυματίες, μία γυναίκα διασωληνωμένη


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Eurobank: Ολοκληρώθηκε η πώληση του χαρτοφυλακίου των μη εξυπηρετούμενων δανείων

Τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ανέλαβε η 100% θυγατρική της Eurobank, Financial Services S.A (FPS) η οποία έχει λάβει άδεια διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις


Απάτη ολκής των Ρώσων: Από βιντεοπαιχνίδι οι «αποδείξεις» συνεργασίας ΗΠΑ - Τζιχαντιστών

Η μη κυβερνητική οργάνωση Conflict Intelligence Team (CIT) διαπίστωσε πλάνα από το πολεμικό βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης «AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron» - Σε «λάθος» πολιτικού υπαλλήλου αποδίδει ο ρωσικός στρατός το «φιάσκο»

Βενιζέλος: Θετική η εξαγγελία Τσίπρα για προαιρετική σαρία στους μουσουλμάνους της Θράκης

Ως θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την εξαγγελία του πρωθυπουργού χθες από την Θράκη για την προαιρετική υπαγωγή των μουσουλμάνων της περιοχής στη σαρία.

Ξεχαρβαλώνουν τα πάντα στην κατάληψη του Πολυτεχνείου

Στην κατάληψη του Πολυτεχνείου, άπλυτος κουβαλά κομμάτι τηλεματικής στάσης λεωφορείου

Drone καταγράφει τις ανυπολόγιστες καταστροφές στο Θριάσιο Πεδίο -«Πνιγμένο» στη λάσπη [βίντεο]

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί μέχρι αυτή την ώρα στο Θριάσιο Πεδίο και συγκεκριμένα στην Μάνδρα Αττικής, στη Νέα Πέραμο και την περιοχή των Μεγάρων.

Την κατάσταση που επικρατεί δείχνει το βίντεο από το drone.


Ο Αδωνις απαντά στον καργκιόζη απ' τα Hoxes για τα νανογιλέκα που πουλάει στην τηλεόραση -«Σταυρώστε με ελεύθερα γιατί δουλεύω»

[Τώρα μεταξύ μας ρε Άδωνι και ΝΔίτες πολιτικοί να σας πω κάτι; Καλά σας κάνει και σας σκίζει ο γελοίος Αλικάκος γιατί σε άλλες περιπτώσεις τον αναδημοσιεύετε! Εσείς τον φουσκώσατε ότι είναι κάποιος σημαντικός και ήρθε η ώρα να το νιώσετε]

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε συντονισμένη επίθεση για τα προϊόντα που πουλάει στην τηλεοπτική του εκπομπή, για μια ακόμη φορά. Στα social media έπεσαν βροχή τα σχόλια.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ! Ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Σε… ουδέτερο έδαφος έγινε τελικά η κρίσιμη συνάντηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη με τους συμβολαιογράφους, προκειμένου να ανασταλεί το ταχύτερο δυνατόν η αποχή τους και να ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί. Το αποτέλεσμα, όπως σημείωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, είναι θετικό.


Το τέλος του Μουγκάμπε και της «Κυρίας Gucci»-Ο στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της Ζιμπάμπουε [εικόνες]

Στα χέρια του στρατού της Ζιμπάμπουε βρίσκεται ο πρόεδρος της χώρας Ρόμπερτ Μουγκάμπε και η σύζυγός του σε μια «αναίμακτη» μετάβαση εξουσίας καθώς επέστρεψε στη χώρα από τη Νότιο Αφρική ο αντιπρόεδρος Έμερσον Μνανγκαγκουά.

«Στήσανε» ολόκληρο «επεισόδιο» στον ΣΥΡΙΖΑ για να πλήξουν τη ΝΔ μέσω… Ξαφά! Τι απαντά η ίδια

Ένα ολόκληρο σίριαλ προκειμένου να χτυπήσει τη ΝΔ μέσω του άλλοτε στελέχους του ΔΝΤ και της Δράσης Μιράντας Ξαφά δημιουργήθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Η δραματική διάσωση επιβατών λεωφορείου λίγο πριν παρασυρθεί από τα νερά

Ένα βίντεο από την δραματική στιγμή της διάσωσης των επιβατών λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εγκλωβίστηκε από τα ορμητικά νερά στον ανισόπεδο κόμβο του Θριάσιου νοσοκομείου ανέβασε στο διαδίκτυο χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

O τεχνικός της Σουηδίας καθαρίζει τα αποδυτήρια στο Σαν Σίρο! (pic)

Μία φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ανέβασε στο Twitter, ο συνεργάτης του προπονητή της Σουηδίας Γιάνε Αντερσον, Ντανιέλ Εκβαλ.

ΑΦΑΝΤΗ Η ΔΟΥΡΟΥ! Μετράνε θύματα στη Δυτική Αττική: Στους επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία

Αδιανόητη τραγωδία από την καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στην δυτική Αττική, καθώς στη Δυτική Αττική επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους! Η Πυροσβεστική δίνει πέντε νεκρούς στη Μάνδρα, ενώ το Λιμενικό εντόπισε δύο σορούς, μία στο λιμάνι της Ελευσίνας και μία στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στα ΕΛΠΕ.

Tι έλεγε ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας το 2014 για το μέρισμα Σαμαρά (Video)

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέτρα για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το πρωτογενές πλεόνασμα που επιτεύχθηκε φέτος.


Υπό κατάληψη το Πολυτεχνείο: Ζητούν «πολεμοφόδια» για συγκρούσεις τα αληταριά

Οι καταληψίες κάνουν συνέλευση στις 8 το βράδυ για «να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις» - Οι φοιτητικοί σύλλογοι ζητούν να φύγουν τα ΜΑΤ

Βίντεο: Η Nicki Minaj «σπάει το internet» και γλείφει το ίδιο της το στήθος

Η Nicki Minaj είναι γνωστή για τρία πράγματα. Την «τσιριχτή» φωνή της, τα υπερμεγέθη οπίσθια της και το πληθωρικό της μπούστο. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια προτάσσει τα στήθη της και τα οπίσθια της σε νέα φωτογράφιση για το περιοδικό Paper και σκανδαλίζει το κοινό με το περίεργο βίντεο που ανέβασε στο instagram από τα backstage.

Νότια Κορέα: Έβαλαν νοσοκόμες να χορέψουν με σέξι μίνι μπροστά στη διοίκηση

«Μας υποχρέωσαν να χορέψουμε μπροστά σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους του ιδρύματος που μας παρακολουθούσαν από ένα τραπέζι» περιέγραψε ό,τι συνέβη μια από τις νοσοκόμες


Σάλος με τον πίνακα 150 ετών που δείχνει γυναίκα να κρατά iPhone

Ένας πίνακας του 1860 έχει μια λεπτομέρεια που φαινομενικά ανήκει στη σύγχρονη εποχή: Μια γυναίκα περπατά με το κεφάλι σκυμμένο και το βλέμμα κολλημένο σε ένα... τηλέφωνο.

Πολύ γνωστός καλλιτέχνης ψήφισε για την κεντροαριστερά -Φωτογραφία

Έκπληξη προκάλεσε στους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες σε εκλογικό τμήμα των Βορείων Προαστείων, η παρουσία ενός πασίγνωστου μουσικοσυνθέτη.

Το βίντεο κλιπ με τον Τζόνι Ντεπ που προκάλεσε σάλο: Συμμετέχει σε ομαδικό όργιο [εικόνες]

Στο νέο βίντεο κλιπ του Μέριλιν Μάνσον πήρε μέρος ο Τζόνι Ντεπ, προκαλώντας αίσθηση στους φαν του, καθώς πρωταγωνιστεί σε αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές.

Γερμανία: Σε «καραντίνα» οι επιβάτες από την Ελλάδα μέχρι και τον Μάιο του 2018

Υπό τον φόβο εισόδου στη χώρα παράτυπων και παράνομων μεταναστών θα ελέγχονται εξονυχιστικά όλοι οι επιβάτες πτήσεων - Αναλυτικά οι εντολές που ισχύουν από την 12η Νοεμβρίου 2017 μέχρι και -τουλάχιστον- την 11η Μαΐου του 2018 προβλέπουν

Έγκλημα στον Πειραιά: «Ο θείος μου προσπάθησε να με βιάσει και τον σκότωσα»

Ήταν μεσημέρι της 17ης Αυγούστου όταν ένας 54χρονος λογιστής πέφτει νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στον Πειραιά. Λίγες ώρες αργότερα βρίσκουν το άτυχο κορμί του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ένα μήνα μετά οι άντρες της ασφάλειας Αττικής εξιχνιάζουν το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο ανιψιός του 54χρονου λογιστή τον είχε δολοφονήσει με δέκα μαχαιριές!