16 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Τι ανέβασαν οι Duran Duran στο Instagram.... για τον Τσίπρα

Οι Duran Duran ανέβασαν μιά φώτο του Αλέξη Τσίπρα στον λογαριασμό τους στο instagram γράφοντας:

κοίτα αυτό! The Prime Minister Alexis Tsipras ofGgreece as a young man - nice poster on the wall! Thanks to @cosmopoliti for the photo! #duranduran

Δείτε τη φώτο:


Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από τον Ιβάν Σαββίδη!

Την λύπη του και έμπρακτη ενίσχυση των πληγέντων υποσχέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών της Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με στελέχη του Δικέφαλου και ζήτησε την ενεργοποίηση τους και επικοινωνία τους με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Πήγε... δέκα λεπτά στη Μάνδρα και έφυγε από Ελευσίνα για Γκέτεμποργκ ο Τσίπρας!

Σε ένα εντελώς «προστατευμένο» περιβάλλον, προκειμένου να αποφύγει... δυσάρεστες εκπλήξεις, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε μία προσχηματική επίσκεψη, μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους - Δεν είδε καμία από τις οικογένειες των πληγέντων

Όταν η Δούρου έλεγε ότι «οι πολίτες δεν θα κινδυνεύουν από μια δυνατή βροχή» (vid)

Η φράση της Περιφερειάρχη Αττικής την ημέρα της ορκωμοσίας της

«Δάσκαλε που δίδασκες και γνώση δεν εκράτεις» έλεγε ο σοφός λαός, το οποίο φαίνεται πως ισχύει κατά λέξη για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, που αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της χρησιμοποιούσε μεγάλα λόγια στην ορκωμοσία της.


ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Εληξε η κατάληψη στο Πολυτεχνείο-Εισαγγελική έρευνα για την κατάληψη-Πήραν θέση οι Κνίτες για να το πανηγύρι

Άνοιξαν πριν από λίγο οι πύλες του Πολυτεχνείου το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, μετά από παρέμβαση φοιτητικών συλλόγων. Αυτήν την ώρα οι καταληψίες έχουν περιοριστεί σε ένα κτίριο του ΕΜΠ.

Στους 16 οι νεκροί: Εντοπίστηκε πνιγμένος άνδρας στη Νέα Πέραμο

Πρόκειται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για έναν άνδρα, περίπου 60 ετών, που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Γεφυράκι της Νέας Περάμου - Συνεχίζεται η αναζήτηση τεσσάρων αγνοουμένων


Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπαλόβλιεφ πούλησε τον πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίτσι

Ένας πίνακας του ιταλού ζωγράφου Λεονάρντο ντα Βίντσι πωλήθηκε 450,3 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία του οίκου Christie's χθες στη Νέα Υόρκη, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του πιο ακριβού πίνακα παγκοσμίως.

Πρόβλεψη τρόμου από τη NASA: Οι μεγάλες πόλεις που θα πλημμυρίσουν με το λιώσιμο των πάγων

Εργαλείο πρόβλεψης για τις επιπτώσεις που θα έχει το λιώσιμο των πάγων σε πόλεις – Οι ερευνητές της NASA θεωρούν ότι το εργαλείο θα χρησιμεύσει στο σχεδιασμό για τα αντιπλημμυρικά έργα – Ο προγραμματισμός των έργων θα γίνεται σε βάθος 100 ετών


Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία παραπέμπει στην Πειθαρχική Επιτροπή την Καραχάλιου

Στην Πειθαρχική Επιτροπή παραπέμπει το Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας την Βασιλεία Καραχάλιου, μετά τη διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ τους. Όπως ενδεικτικά αναφέρει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της:

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τις προτάσεις της ΝΔ για το προσφυγικό -«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε ανοιχτά σύνορα»

Mε αναφορά στην τραγωδία και τις δραματικές στιγμές που βιώνει η Δυτική Αττική ξεκίνησε την παρέμβασή του στο έκτακτο προσυνέδριο για το προσφυγικό-μεταναστευτικό από την Χίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ! Ο Αδωνις αποφάσισε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις-Το ανακοίνωσε επισήμως [εικόνες]

Σταματά τις τηλεπωλήσεις προϊόντων μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.


Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για το «λιντσάρετε τον Πάχτα»

Καταδικάστηκε ο Πάνος Καμμένος για την προτροπή προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής «λιντσάρετε τον Πάχτα», με το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά (απόφαση υπ’ αριθμόν 4916/20017) να του επιβάλει το ποσό των ...

Πώς θα ήταν η Αθήνα αν είχε χτιστεί στις όχθες των ποταμών της [εικόνες]

Ολες οι σημαντικές πόλεις από την αρχαιότητα, τον μεσαίωνα και μέχρι τον τελευταίο αιώνα χτίζονταν πάνω σε ποτάμια και συνδέονταν με ποτάμια. Εκτός από την Αθήνα, τα ποτάμια της οποίας μπαζώθηκαν και έγιναν άσχημοι αυτοκινητόδρομοι.

ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΛΕΜΕ! Καμμένος: Χαίρομαι που ο Αρειος Πάγος θα διερευνήσει τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία


Την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρήθηκε η πώληση αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στην Σαουδική Αραβία σχολίασε ο Πάνος Καμμένος.


Δείτε τελικά από τι πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος

Ο θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ήταν αιφνίδιος και οφειλόταν σε αλκοολική ηπατοπάθεια, δηλητηρίαση με αρσενικό ή στρυχνίνη, ηπατίτιδα, περιτονίτιδα, σαλμονέλωση, τραυματισμό και φλεγμονή, όπως αποφάνθηκαν αμερικανοί επιστήμονες που ασχολήθηκαν διεξοδικά.


Η τόπλες εμφάνιση της Κορινθίου στο θέατρο και τα σχόλια της Τσιμτσιλή για το μπούστο της [βίντεο]

Μια άκρως τολμηρή εμφάνιση κάνει στη σκηνή η Μαρία Κορινθίου η οποία πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες».


ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ! Εισαγγελική έρευνα για τα Paradise Papers

Eρευνα για τα  Paradise Papers που έφερε στο φως το Εθνος και οι δημοσιογράφοι-μέλη της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, διέταξε η προϊσταμένη της Οικονομικής Εισαγγελίας Μαριάννα Ψαρουδάκη.


ΣΕ ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ! Στη Μάνδρα ο Αλέξης Τσίπρας -Αυτοψία στην καταστροφή [εικόνες & βίντεο]

ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! 

Στη Μάνδρα μετέβη πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπόθεση Novartis: Έστειλαν κλιμάκιο Ελλήνων εισαγγελέων στις ΗΠΑ μπας και βρουν κανα σπόρι για Άδωνι

Ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες απο την αρχή της εβδομάδες πραγματοποιεί η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και ο επίκουρος εισαγγελέας Γ. Μανώλης, στο πλαίσιο της συνεργασίας και του αιτήματος δικαστικής συνδρομής της χώρας μας, για την υπόθεση της Novartis.


Επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο λίγο μετά τη λήξη της κατάληψης

Επεισόδια ξέσπασαν στο Πολυτεχνείο, λίγο μετά τη λήξη της κατάληψης.


Κεντροαριστερά: Εβγαλαν τα τελικά αποτελέσματα... 3 ημέρες μετά τον πρώτο γύρο

Τρία 24ωρα μετά το κλείσιμο των καλπών για τον πρώτο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, βγήκαν - επιτέλους - τα τελικά αποτελέσματα.

Σπυράκη για Καμμένο: Να απαντήσει ο Τσίπρας γιατί σιωπά για τις επιλογές του συναρχηγού του

«Γιατί εδώ και 11 μέρες σιωπά για τις επιλογές του συναρχηγού του;», διερωτάται η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη με αφορμή την έρευνα που διέταξε ο Άρειος Πάγος για τον κ. Καμμένο.


Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Η οργάνωση "Επαναστατική Αυτοάμυνα" ανέλαβε πριν από λίγο την ευθύνη για την επίθεση στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα δεχθεί να γίνουν τα νησιά του βορείου Αιγαίου μόνιμο πάρκινγκ ψυχών

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στο μεταναστευτικό-προσφυγικό άσκησε από την Χίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δραματική επιχείρηση εντοπισμού οδηγού κάτω από τις λάσπες

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας με τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών που είχαν, να προσπαθούν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν έναν άνδρα κάτω από έναν τράκτορα φορτηγού.

ΕΛΣΤΑΤ: Πρώτη η Ακρόπολη σε επισκεψιμότητα τους πρώτους 7 μήνες του έτους

Αύξηση 17% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο εφέτος, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016.

Παράλληλα οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 15,7% και οι εισπράξεις 17%.

ΚΡΙΜΑ! «Έσπασε» η κατάληψη των αναρχικών στο Πολυτεχνείο

Οι πύλες της ΧΑΒΟΥΖΑΣ ανοίγουν πάλι για το κοινό

Έληξε η κατάληψη στο Πολυτεχνείο και οι πύλες του ανοίγουν στο κοινό, καθώς οι καταληψίες αποφάσισαν να αποχωρήσουν.


Να ψηφίσουν όλοι! Και οι 210.264

Του Σάκη Μουμτζή

Την προηγούμενη Κυριακή η Κεντροαριστερά απέδειξε πως είναι ζωντανή. Απέδειξε πως μπορεί να επαναδιεκδικήσει τον χώρο μετά την εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ.


Βίντεο: Ινδιάνοι των Μάγια ψέλνουν στα ελληνικά!

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη λειτουργία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και Κεντρικής Αμερικής, Αθηναγόρα, σε ορθόδοξη εκκλησία σε χωριό της Γουατεμάλα όπου εκατοντάδες απόγονοι της φυλής των Μάγια έψαλαν το «Εις πολλά έτη δέσποτα»

ΒΙΝΤΕΟ-Τους έχουν εκεί να κοιτάνε τα χαϊδεμένα του Αλέξη που κάνουν κατάληψη...

Οι αστυνομικοί ζητούν να αποδεσμευθούν απο το Πολυτεχνείο για να βοηθήσουν πολίτες στη Μάνδρα και δεν τους αφήνουν!


Κερδίσαμε το "ελληνικό γιαούρτι" μετά από απανωτές ερωτήσεις Κεφαλογιάννη

Προχθές το ΑΠΕ, που ειδικεύεται σε fake news, πρόσθεσε άλλο ένα στο ιστορικό του με αφορμή την ανακοίνωση της Κομισιόν ότι οι Τσέχοι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον όρο "ελληνικό γιαούρτι"...

Έγραψαν (δείτε εδώ) λοιπόν οι ΣΥΡΙΖΑίοι:

"Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, με επιστολές του προς τους Επιτρόπους για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων, Βιτένις Αντριουκάιτις και Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν, γνωστοποίησε την δυσαρέσκεια της Αθήνας για το εν λόγω νομοσχέδιο της Τσεχίας."

Η αλήθεια είναι ότι...

Βίντεο-ντοκουμέντα τη στιγμή που οι χείμαρροι σαρώνουν τη Μάνδρα

Είναι η στιγμή που οι χείμαρροι σαρώνουν τα πάντα στη Μάνδρα.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές του μεγέθους της θεομηνίας που έπληξε χθες, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, τη Δυτική Αττική, με αυτοκίνητα να παρασύρονται και σπίτια να καταστρέφονται στη στιγμή.


ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ! Αφορολόγητο το swap των ομολόγων -Γιατί «καίγονταν» τα ασφαλιστικά ταμεία

Απάντηση σε ένα κρίσιμο ερώτημα για την ανταλλαγή των 20 ομολόγων του PSI, έδωσε πριν από λίγη ώρα η ΑΑΔΕ, διευκρινίζοντας με εγκύκλιο ότι τα όποια κέρδη προκύψουν λόγω της διαφοράς τιμής αγοράς και τιμής πώλησης, θα είναι αφορολόγητα.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η "ΑΔΙΚΙΑ" ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ "ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ"! «Η τροποποίηση του άρθρου 52 δεν είναι… δώρο για τον ΠΑΟ»

Θέση για το δημοσίευμα περί συμφωνίας ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκας για την τροποποίηση του κανονισμού αδειοδότησης πήρε ο ΠΑΟ! «Δεν είναι… δώρο για τον Παναθηναϊκό. Είναι διόρθωση αδικίας για όλους»! [ΔΕ: Ε όχι και για όλους.... ο Ηρακλής τον ήπιε κανονικά!]


ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ... ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενημέρωσε η Δούρου - Τι ζητά με την αναφορά της

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου κατέθεσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά τη θεομηνία στη Δυτική Αττική που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 15 ανθρώπους και προκάλεσε καταστροφή περιουσιών και δημοσίων υποδομών .

Ο δήμος Μάνδρας φώναζε λίγο πριν την τραγωδία για την αδιαφορία της Περιφέρειας

Για την “αδιαφορία της Περιφέρειας”, που έχει εγκαταλείψει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Θηβών, η οποία μετατράπηκε χθες σε ορμητικό χείμαρρο και υγρό τάφο συνανθρώπων μας, μιλούσε προφητικά προ δεκαπενθημέρου ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας! 

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Πολυτεχνείο: Πρώτη φορά μετά την πτώση της χούντας που δεν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις

Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα, η κατάληψη του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι εμποδίζουν την έναρξη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 17ης Νοεμβρίου.


Ο Βαλάντης ποστάρει βίντεο από επέμβαση στο κεφάλι του [βίντεο]

Ο Βαλάντης έκανε μια επέμβαση στο κεφάλι του και επέλεξε να μοιραστεί την στιγμή αυτή με τους φίλους του στο facebook δείχνοντας όλα όσα έγιναν μέσα στο ιατρείο.

Μητσοτάκης: Δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα έλεγε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση

Στη Χίο βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμμετάσχει στο προσυνέδριο της ΝΔ που είναι αφιερωμένο στους μετανάστες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην έναρξη της ομιλίας του για το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα, στην ημερίδα που διεξάγεται στην Χίο αναφέρθηκε εκτενώς και στιν τραγωδία που βιώνει η Δυτική Αττική σημειώνοντας:


Η Σπυροπούλου και ο Μαραθώνιος -Ετρεξε ή δεν έτρεξε τελικά; Σάλος στα social media [εικόνες]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πάρει μέρος και φέτος στον αγώνα των 5 χλμ στο Μαραθώνιο και φυσικά ανέβασε και φωτογραφία στα social media. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας χαμός σχετικά με το αν τελικά έτρεξε ή όχι.

Υπέρ Πικέ ο Ιγκλέσιας: Φυσιολογικό η Μπαρτσελόνα να έχει παίκτες Καταλανούς, δεξιούς, ομοφυλόφιλους

Ο γενικός γραμματέας των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, υπερασπίστηκε και χαρακτήρισε «φυσιολογική» την επιλογή του Ζεράρ Πικέ να συμμετάσχει στο δημοψήφισμα της 1ης Οκτωβρίου για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Βρούτσης: Ο Τσίπρας επέλεξε την ασφάλεια του Μαξίμου

«Ο πρωθυπουργός εχθές έπρεπε να είναι κοντά στους ανθρώπους που επλήγησαν. Η παρουσία του πρωθυπουργού έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, ότι είναι κοντά στους ανθρώπους και αυτόν τον συμβολισμό δεν τον έχουμε δει, τον αποφεύγει ο κ. Τσίπρας».


Λέσβος: Αθώος ο γυμνασιάρχης για την υπόθεση με τον κυλικειάρχη που παρενοχλούσε μαθήτριες

Αθώο κήρυξε σήμερα, 16 Νοεμβρίου, αργά το μεσημέρι, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, πρώην διευθυντή γυμνασίου της Μυτιλήνης, που κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση.


ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΓΑΛΙΕΣ! Το σκέφτεται ο Τσίπρας για αυτοψία στη Μάνδρα μέσα στις επόμενες ώρες

Αυτοψία στη Μάνδρα και τις πλειγήσες περιοχές αναμένεται να κάνουν -εκτός μεγάλου απροόπτου- ο πρωθυπουργός και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μέσα στις επόμενες ώρες.


Επιασαν επ’ αυτοφώρω τέσσερις ΓΥΦΤΟΥΣ να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρεία στη Μάνδρα

Στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας μεταφέρθηκαν το πρωί τέσσερις Ρομά οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνουν πλιάτσικο σε εταιρία της περιοχής.


ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ! Άρειος Πάγος: Έρευνα για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη θα ερευνήσει τις συνθήκες του deal και αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Διαφθοράς βρίσκονται οι χειρισμοί των αρμοδίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφορικά...

Δήμαρχος Μάνδρας: Από το 2015 η αντιπλημμυρική μελέτη, αρμοδιότητα της Περιφέρειας το έργο

Τις ευθύνες της περιφέρειας Αττικής για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο επιβεβαιώνει η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη η οποία μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει ότι υπάρχει μελέτη για αντιπλημμυρικό έργο από το 2015 αλλά ποτέ δεν έχει προχωρήσει η υλοποίησή του.


19χρονη Αμερικανίδα πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματία

Μια 19χρονη Αμερικανίδα λέει ότι πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσω της ιστοσελίδας ενός γερμανικού πρακτορείου συνοδών πολυτελείας, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της και να κάνει ταξίδια.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν η Δούρου ούρλιαζε ότι χάθηκε μια ζωή και υποσχόταν ότι σε 6 μήνες θα είχε αντιπλημμυρικό σχεδιασμό

Η δραματική εξέλιξη της χθεσινής τραγωδίας στη Δυτική Αττική έδειξε ότι ουσιαστικά υπήρξε απόλυτος αιφνιδιασμός της κρατικής μηχανής.


Θεριακλής ο Τσακαλώτος

Άφωνοι έμειναν βουλευτές και παρατρεχάμενοι όταν έσπευσαν στο καφενείο της Βουλής για καθιερωμένο πλέον διάλειμμα (κατά την ομιλία των χρυσαυγιτών) από τη συνεδρίαση των επιτροπών για το κοινωνικό μέρισμα.

ΑΡΣΕΝΙΚΗ "ΞΑΦΑ"; Όταν ο Τσίπρας απειλούσε τους επενδυτές ότι θα χάσουν τα λεφτά τους

Με αφορμή το φτύσιμο που λέει ο βοσκός Πολάκης ότι αρμόζει στην προδότρια Ξαφά να θυμίσουμε πχ. τι έλεγε ο Τσίπρας στον Φωτόπουλο όταν επισκεπτόταν τον ΑΔΜΗΕ....


Νέο βίντεο από drone καταγράφει τις καταστροφές στη Δυτική Αττική

Την επόμενη ημέρα μετά το πέρασμα της θεομηνίας από τη Δυτική Αττική, αποτυπώνουν οι εικόνες που καταγράφηκαν με drone.