17 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η τρολία που θέλει να ξεχάσει η Δούρου

Δούρου: «Αν δεν κάνω αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, θα πάω σπίτι μου»... αυτό:

Γελάει ο Άδωνις: Η Εφ. τ. Συντακτών καρφώνει την ΑΥΓΗ για να του επιτεθεί

"Μεγάλη πλάκα, για να μου επιτεθεί η @EFSYNTAKTON δίνει στεγνά την @AvgiOnline βρείτε τα παιδιά μεταξύ σας...." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο από τη Φυλλάδα των Συντακτών που παραδέχεται ότι...

Θεσσαλονίκη: Μολότοφ, χημικά και ένταση στην είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ [βίντεο]

Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στο ύψος της εισόδου της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, καθώς στο σημείο βρίσκονται περίπου 50 κουκουλοφόροι, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων προς το Παλαί ντε Σπορ, όπου βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ.


Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών ο Πύρρος Δήμας

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών αναδείχθηκε ο Πύρρος Δήμας μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο


S&P: Καμία άμεση επίδραση στο αξιόχρεο της Ελλάδας από το πρόσφατο swap

Η ανταλλαγή ομολόγων (swap), στην οποία προχώρησε η Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, δεν έχει άμεση επίδραση στην αξιολόγηση του αξιόχρεου της από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο δήλωση του οίκου.


Έλληνες παιδίατροι: Επικίνδυνο το σποτ της Γενικής Γραμματείας για τη σεξουαλική παρενόχληση

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων καταδικάζει τη σεξουαλική παρενόχληση ενώ θεωρεί «βλάβη» να χρησιμοποιείται στην καμπάνια η ειδικότητα του γιατρού για την ανάδειξη του θέματος


ΜΠΑ; ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΞΙΚΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΔΝΤ; Η Πορτογαλία εξόφλησε πρόωρα άλλα 2,7 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ

Αποπληρώνοντας πρόωρα 2,78 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ η Πορτογαλία έχει εξοφλήσει το 76% του δανείου των 26,3 δισ. που έλαβε από το  Ταμείο στο πλαίσιο του δικού της μνημονίου από το 2011!


Πολυτεχνείο: Ένταση μολότοφ στα Εξάρχεια - Μία τραυματίας-ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας στην Αμερικανική πρεσβεία - Μία προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγο κάτω από τον Άρειο Πάγο και έξω από τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 13, σημειώθηκαν τα πρώτα επεισόδια στο πλαίσιο της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η κατάρρευση του γνωστού fake news των ΣΥΡΙΖΑίων για τον Σαμαρά

"Σήμερα ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στον Ελεύθερο Τύπο διαλύει μία από τις χειρότερες προπαγάνδες κατά του Αντώνη Σαμαρά." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο του γνωστού δημοσιογράφου:

Γελάει το Twitter με την εισβολή άπλυτων στο Υπουργείο τσίρκο του Καμμένου

Δείτε μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που ανέβασαν οι χρήστες των social media...

Η Μις Ιράκ και η Μις Ισραήλ έβγαλαν μαζί selfie και προκάλεσαν... διπλωματικό πόλεμο! [εικόνες]

Ο διαγωνισμός για της Μις Κόσμος 2017 πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και δεν αποτελεί έκπληξη πως πολλές από τις διαγωνιζόμενες βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν selfies με τις αντιπάλους της.

ΝΔ για εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: Η επιτομή του κυβερνητικού εξευτελισμού

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία την εισβολή μελών του “Ρουβίκωνα” το μεσημέρι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Ερώτηση Βαρβιτσιώτη για την «καραντίνα» των Ελλήνων επιβατών στα γερμανικά αεροδρόμια

Καλεί τον υπουργό εξωτερικών να απαντήσει για τις ενέργειες ενέργειες στις οποίες θα ώστε να σταματήσουν οι συνοριακοί έλεγχοι που ασκούνται στους Έλληνες επιβάτες, κατά την άφιξη τους στα γερμανικά αεροδρόμια


Ψάχνουν τώρα και το αρχαίο θέατρο της Αμφίπολης

Αρχικά πρόκειται να γίνει «γεωφυσική διασκόπηση» από το τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ και στη συνέχεια διερευνητικές δοκιμαστικές τομές στα σημεία που θα υποδειχθούν, ώστε να εντοπιστεί το αρχαίο θέατρο


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αύξηση στον προϋπολογισμό της Βουλής για πρώτη φορά μετά το 2009

Αυξημένος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής που ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής.

Πρώην παίκτρια του Survivor «ρίχνει» το Instagram με τα καλλίγραμμα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Tη γνωρίσαμε μέσα από το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης Survivor.

Ο λόγος για την πανέμομορφη γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά, η οποία αναρτά συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στον λογαριασμό της στο Instagram, που ξεπερνά τους 220.000 followers.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Αιχμές Σκουρλέτη σε αυτοδιοίκηση και Δούρου για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

«Προφανώς, όταν σε μια περιοχή δεν εκδηλώνεται για πρώτη φορά ένα πλημμυρικό φαινόμενο, αλλά έχει συμβεί πάλι με απώλειες ανθρώπινων ζωών και άλλες φορές εκεί, οι ευθύνες οι διαχρονικές είναι πολλές», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ.


ΟΝΝΕΔ: Ο Ρουβίκωνας διέβη το Πεντάγωνο ανενόχλητος, κάνοντας επίδειξη φασιστικής δύναμης

«Η "συλλογικότητα – συνομιλητής" (κατά τον Υπουργό κ. Τόσκα) της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου προσπαθεί να επιβάλει τη δική της κανονικότητα με την εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η νεολαία της ΝΔ.


ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤ' ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΔΙΑ! Δε με νοιάζουν τα βρισίδια που ακούω επειδή είπα τα Σκόπια «Μακεδονία»

«Παγερά αδιάφορος» δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του σε ΜΜΕ της ΠΓΔΜ, στην οποία φαίνεται να αποκαλεί τη γειτονική χώρα Μακεδονία.


Πρωτοβουλία της ΝΔ για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής -Kάλεσμα στον κόσμο για συμμετοχή


[Καλή πρωτοβουλία αλλλά άντε να δούμε πότε θα σταματήσει το καραγκιοζιλίκι "με εντολή Μητσοτάκη", "με εντολή Σαμαρά" ή "με εντολή Καραμανλή"... άντε να δούμε αν θα βγει αρχηγός κάποιος που δεν θα τον νοιάζει να χρεώνονται όλα σε αυτόν και να αυτοπαρουσιάζεται ότι τα ελέγχει όλα ασφυκτικά]

Πρωτοβουλία για τους πληγέντες συμπολίτες της Δυτικής Αττικής αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εντολή του Κυριακού Μητσοτάκη ξεκινά από σήμερα μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης με σκοπό να συνδράμει τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθειά της.


Απειλές στην Μπαρτσελόνα: «Θα κλείσουμε το Καμπ Νου αν βρίζουν την Ισπανία»

Την αποφασιστικότητά του να φτάσει ακόμα και σε κλείσιμο του «Καμπ Νου» ως τιμωρία για τα υβριστικά συνθήματα των Καταλανών οπαδών της Μπαρτσελόνα εναντίον της Ισπανίας εξέφρασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος.


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν είναι η πλατεία Συντάγματος

Η εισβολή του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η παρ' ολίγον είσοδός τους στο κτίριο που οδηγεί στο Αρχηγείο ΓΕΕΘΑ και το γραφείο το Υπουργού είναι ένα γεγονός ανήκουστο και επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Πόρεία μέσα στο ΥΠΕΘΑ έκαναν οι Ρουβίκωνες-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα, έφτασαν μέχρι την πύλη του ΓΕΝ και στη συνέχεια αποχώρησαν σαν κύριοι κάνοντας πορεία με πανό στον προαύλιο χώρο. Ούτε τρέχοντας ούτε κυνηγημένοι όπως διαδίδουν τσάτσοι του Καμμένου...

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 15-20 μέλη του Ρουβίκωνα βγήκαν από τη στάση του μετρό έξω ακριβώς από το υπουργείο Άμυνας και τρέχοντας πέρασαν από την κεντρική πύλη, από τις μπάρες που ανεβοκατεβαίνουν για τα αυτοκίνητα.


ΣΥΡΙΖΑ: Eίναι άλλης «πάστας» άνθρωποι

Του Σάκη Μουμτζή

Διαβάζω πως η υπόθεση του Π.Καμμένου μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Το ίδιο είχε ειπωθεί και στις αρχές του καλοκαιριού για την υπόθεση Γιαννουσάκη- Noor -1, παλαιότερα λόγω της μη υπερψήφισης του τέταρτου μνημονίου και «πάει λέγοντας».


Τι απαντά η Κορινθίου μετά τον σάλο για την αποκαλυπτική εμφάνιση της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Κορινθίου, πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "Γοργόνες και Μάγκες" και υποδύεται τον ρόλο που ερμήνευσε η Μάρθα Καραγιάννη, πριν από 49 χρόνια.

Διαφήμιση παπουτσιών με τόπλες μοντέλα απαγορεύτηκε ως «υποτιμητική» για το γυναικείο φύλο

Μία εκ των καλλονών που πόζαρε γυμνή στα... τέσσερα με ένα παπούτσι στα οπίσθιά της διαμαρτύρεται, λέγοντας ότι αισθάνεται περήφανη για τη συμμετοχή της

Πλημμύρισε από τη βροχή η Αίθουσα Διαστημικών Αποστολών του Νίκου Παππά!

Την ώρα που παρουσίαζε την ελληνική σκούπα που ρουφάει το νερό από το διάστημα

Αντιμέτωπος με μια άτυχη στιγμή ήρθε σήμερα το πρωί ο υπουργός Διαστήματος και Πολιτικός Προϊστάμενος Αστροναυτών Νίκος Παππάς, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος Greeks In Space, πλημμύρησε λόγω της βροχόπτωσης το ρέμα πάνω στο οποίο είχε χτιστεί η Αίθουσα Ελέγχου Διαστημικών Αποστολών.


ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ; Ο βαστάζος Τσίπρας με ζιβάγκο και κοτσίδα καταθέτει το στεφάνι Κωνσταντόπουλου στο Πολυτεχνείο (pic)

Ιστορικό ντοκουμέντο με τον σημερινό πρωθυπουργό και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Η φωτογραφία τοποθετείται στο μακρινό 1999, όταν πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου ήταν ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας ένα ενεργό μέλος της νεολαίας του κόμματος.


ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΓΕΕΘΑ: Ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια...

Μπήκαν ανενόχλητοι μέσα στο χώρο του υπουργείου, περνώντας από την κεντρική είσοδο - «Απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν» λένε από το ΓΕΕΘΑ

Στο Εφετείο η δικογραφία για τις συνθήκες θανάτου του Τσαλικίδη

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι οι ελληνικές Αρχές δεν διεξήγαγαν αποτελεσματική ερεύνα για τις συνθήκες θανάτου του


Μιράντα Ξαφά: Μνημονιακές αλήθειες και αντιμνημονιακοί μύθοι

Σε ένα εντυπωσιακό και περιεκτικό δοκίμιό της με τίτλο «Δημόσιο Χρέος», η γνωστή οικονομολόγος Μιράντα Ξαφά διατυπώνει αλήθειες και αναδεικνύει κραυγαλέα ψεύδη.


Χαμός σε σούπερ μάρκετ για τον Giannis, υπέγραψε μέχρι και σε τηγάνι!

Ούτε για... ψώνια δεν μπορεί να πάει πλέον με την ησυχία του ο Γιάνναρος! Ο «Greek Freak», βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ κι εκεί δημιουργήθηκαν ουρές για να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον αγαπημένο τους παίκτη.

Εξαλλος ο Ερντογάν: Τον είχαν βάλει ως εχθρικό στόχο σε άσκηση του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία!

Την απόσυρση της Τουρκίας από άσκηση του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Νορβηγία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαμαρτυρόμενος για έναν νορβηγικό πίνακα με εχθρικούς στόχους στον οποίο υπήρχε, όπως υποστήριξε, φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ και το δικό του όνομα.


ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ! Ευθύνες στο Δασαρχείο Αιγάλεω ρίχνει η Δούρου για το ρέμα Αγίας Αικατερίνης

Ευθύνες στο Δασαρχείο του Δήμου Αιγαλέω για τη μη υλοποίηση των απαραίτητων έργων στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής επιρρίπτει η περιφέρεια Αττικής κάνοντας λόγο για παραπληροφόρη από τα Μέσα Ενημέρωσης.


Η ΝΔ καταγγέλλει τον ΕΟΠΥΥ: Εβαλε ηλικιακά όρια στη συνταγογράφηση της εξέτασης HPV DNA

Απόφαση του ΕΟΠΥΥ με την οποία τίθενται ηλικιακά όρια στο δικαίωμα συνταγογράφησης της εξέτασης HPV DNA καταγγέλλουν 15 βουλευτές της ΝΔ.


ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! Με... άδειες τσέπες οι τουρίστες στην Ελλάδα: Ξοδεύουν 435 ευρώ για 6,5 νύχτες

Έρευνα στοιχείων επισκεψιμότητας του πρώτου εξαμήνου του 2017 στο σύνολο της χώρας  - Η μέση δαπάνη του τουρίστα ανά ημέρα ανέρχεται σε 67 ευρώ


ΧΩΡΑ ΤΣΙΡΚΟ! Πρωτοφανής εισβολή στο ΥΠΕΘΑ -Εκανε ντου ο Ρουβίκωνας

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 20 περίπου μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στον χώρο του ΥΠΕΘΑ και πέταξαν προκηρύξεις. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέρασαν...

Πολυτεχνείο: Πέταξαν στα σκουπίδια το στεφάνι του Βαρουφάκη [εικόνα]

Κάποιοι ήταν αντίθετοι με την κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο και το πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο Καλάθης την καλύτερη εμφάνιση Έλληνα γκάρντ στην Ευρωλίγκα!

Είναι από τις βραδιές ορόσημα στην καριέρα μόνο των πραγματικά μεγάλων παικτών. Ο Νικ Καλάθης πήρε τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδήγησε σε θρίαμβο με 82-81 επί της Εφές στην Πόλη με μία επική εμφάνιση. Το κοντέρ στο τέλος της βραδιάς έγραψε 29 πόντους (6/8 βολές, 7/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 κερδισμένα φάουλ σε 35:54 χαρίζοντάς του το ασύλληπτο 42 στο σύστημα αξιολόγησης.


ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Μαυραγάνης: Οι Περιφέρειες δηλ. η Δούρου, είναι υπεύθυνες για τέτοιου είδους καταστροφές- ΒΙΝΤΕΟ

Στα αίτια που οδήγησαν σε 16 θανάτους και στις καταστροφικές ζημιές από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Νίκος Μαυραγάνης.

Και ο Αρκάς στον Φιλελεύθερο του Θ.Μαυρίδη που κυκλοφορεί τη Δευτέρα

Μία σημαντική «μεταγραφή» εξασφάλισε η νέα καθημερινή εφημερίδα Φιλελεύθερος του Θανάση Μαυρίδη που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Οι γυμνές ευχές της Monica Bellucci

Η Monica Bellucci κάνει μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν ανεβάζοντας στο Instagram μία γυμνή πόζα της από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, από τον φωτογράφο Fabrizio Ferri.

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά το "ξεπούλημα" της Εγνατίας Οδού- Σε δύο φάσεις ο διαγωνισμός

Την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την παραχώρηση έως 40 χρόνια της Εγνατίας Οδού ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακατάλληλο το νερό βρύσης στην Μάνδρα -Εχει αποκατασταθεί το μισό δίκτυο

Την προσοχή στους πολίτες να μην πίνουν νερό, πριν διεξαχθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για την καταλληλότητα του εφιστά ο δήμος Μάνδρας, αν και αποκαταστάθηκαν νωρίτερα (γύρω στις 10 το πρωί) τα προβλήματα στο μισό δίκτυο ύδρευσης του δήμου.


Μητσοτάκης: Τιμούμε και ευχαριστούμε όσους αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα

Μήνυμα για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Βέμπερ: Του ζήτησε να ενεργοποιηθούν απευθείας ευρωπαϊκοί πόροι

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Α. Πανούτσος: Από Πολυτεχνείο όλων των Ελλήνων, Allou Fun Park των Εξαρχείων

Του Αντώνη Πανούτσου

Η φράση «Η ιστορία επαναλαμβάνει τον εαυτό της. Την πρώτη φορά σαν τραγωδία. Την δεύτερη σαν φάρσα» καταλογίζεται στον Καρλ Μαρξ με αφορμή το τέλος του Μεγάλου Ναπολέοντα σε σύγκριση με τον ανιψιό του Ναπολέοντα Γ’. 165 χρόνια αργότερα παραμένει τόσο επίκαιρη όσο τότε για να περιγράψει τους αντιεξουσιαστές που μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι είχαν καταλάβει το Πολυτεχνείο για να το κρατήσουν αμόλυντο από τους αριστεριστές που δεν είχαν την επαναστατική τους αγνότητα. Όπως το 1973 το Πολυτεχνείο ξαναγινόταν ιδιοκτησία 300 ατόμων. Τότε στρατιωτών σήμερα αντιεξουσιαστών.


Χείμαρρος ψευδολογίας γέμισε… λάσπη τη χώρα

Ναι, είναι σωστό να μην υπάρχει κομματική αντιπαράθεση γύρω από ζητήματα φυσικών καταστροφών. Ειδικά όταν είναι δεδομένο πως σημαντικό ρόλο στην τραγωδία έχουν παίξει η ανθρώπινη παρέμβαση και η ανυπαρξία του κράτους τόσο εδώ και δεκαετίες αλλά και… σήμερα.


ΑΘΩΟΙ ΔΟΥΡΟΥ-ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ! Πολάκης: Τους νεκρούς από την πλημμύρα έφεραν όσοι μπάζωσαν τα ρέματα μέχρι το 2013

Ο αναπληρωτής υπ. Υγείας βγάζει «πόρισμα» και επιχειρεί να αθωώσει πλήρως την κυβέρνηση από τις ευθύνες της

«Πόρισμα» που επιχειρεί να αθωώσει την κυβέρνηση για τις ευθύνες της όσον αφορά τους 16 νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο εξέδωσε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

ΚΑΙ; ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ; Καθηγήτρια στην Κολομβία απαιτούσε σ@ξ από τους μαθητές για να βάλει καλούς βαθμούς

Καλούς βαθμούς με αντάλλαγμα το... σ@ξ μοίραζε μια καθηγήτρια στην Κολομβία η οποία απαιτούσε από τους μαθητές της να συνευρεθούν σ@ξουαλικά μαζί της απειλώντας τους ότι θα τους «κόψει».

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ρένα Δούρου: «Τρεις μέρες τώρα σφίγγω τα δόντια μου και βρίσκομαι στις γειτονιές»

Να πείσει ότι η συζήτηση αναζήτησης ευθυνών για όσα οδήγησαν στην τραγωδία με τους 16 νεκρούς στη Δυτική Αττική δεν είναι της παρούσης, επιχείρησε το πρωί της Παρασκευής η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι η πραγματοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων και δήλωσε πως «θα πρέπει να περιμένουμε πολλές μέρες ακόμα για να πούμε "καλημέρα"».


ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Δήμαρχος Μάνδρας: Τσίπρας και Δούρου δεν μπήκαν καν στην πόλη… (Video)

Έκκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να βρει τρόπο για να αποζημιωθούν οι πολίτες της Μάνδρας απηύθυνε το πρωί της Παρασκευής η δήμαρχος της περιοχής που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες, Ιωάννα Κριεκούκη.