18 Νοεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Χειροπέδες σε δασκάλα που περίμενε να κάνει σ@ξ με μαθητή της υπό το φως των κεριών

Του ζητούσε, μάλιστα, να βιαστεί για να μην γυρίσει ο σύζυγός της

Χειροπέδες σε μια 22χρονη καθηγήτρια Φυσικής σε λύκειο στην πόλη Γιούκον πέρασαν αστυνομικοί στην Οκλαχόμα αφού διαπίστωσαν ότι περίμενε στο σπίτι της έναν μαθητή της προκειμένου να κάνουν σ@ξ υπό το φως των κεριών.

Εκπαίδευση πεζοναυτών: Εκεί που η αντοχή ξεπερνά τα όρια - ΒΙΝΤΕΟ

Την σκληρή εκπαίδευση των πεζοναυτών στον Βόλο παρουσιάζει η εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" αυτή την Κυριακή. Μια εκπαίδευση, που αγγίζει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Πέθανε ο Σουλεϊμάνογλου που οι Τούρκοι "αγόρασαν" - Mε τρία ονόματα, δύο πατρίδες - Αυτός ήταν ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Το χαμό του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου σε ηλικία 50 ετών θρηνεί ο παγκόσμιος αθλητισμός.

Ο εκ των κορυφαίων αρσιβαριστών στην ιστορία ταλαιπωρείτο από κίρρωση του ήπατος και στις 6 Οκτωβρίου είχε υποβληθεί επιτυχώς σε μεταμόσχευση, ωστόσο παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και στις 11 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Μέλος του Ρουβίκωνα στους συλληφθέντες στον πόλεμο τα Εξάρχεια

Mέλος της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» βρίσκεται μεταξύ των 16 συλληφθέντων των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια. Πρόκειται για 30χρονο ο οποίος είχε συμμετάσχει στην έφοδο που είχε πραγματοποιήσει η συλλογικότητα στη ΔΟΥ Ψυχικού αλλά και στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πετούσε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς.


Ελλάδα θα «ψηφίσουν» και το 2018 οι Γερμανοί τουρίστες

«Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια Γερμανοί τουρίστες υπολογίζεται ότι θα έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα έως τέλος του 2017 και οι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας εκτιμούν ότι το 2018 η τάση θα παραμείνει ανοδική.


ΘΕΟΣ... ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ! «Εφυγε» ο θρυλικός κιθαρίστας των AC/DC, Μάλκομ Γιάνγκ [βίντεο]

Σε ηλικία 64 ετών «έφυγε» ο θρυλικός Αυστραλός κιθαρίστας και συνιδρυτής των AC-DC Μάλκομ Γιάνγκ.

«Πέθανε εν ειρήνη το Σάββατο με την οικογένειά του δίπλα στο κρεβάτι του» σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του.


Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Οι παραβατικές συμπεριφορές τελειώνουν μόλις αναλάβει κυβέρνηση η ΝΔ

Με αναφορές στις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική αλλά και στην εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο Προσυνέδριο της Ν.Δ που πραγματοποιείται στη Λάρισα.


Κλειδαράς διαψεύδει ότι επί χούντας όλοι κοιμόντουσαν με τις πόρτες ξεκλείδωτες


Ανατροπή σε όσα γνωρίζαμε για τη χούντα φέρνουν οι δηλώσεις ενός ηλικιωμένου κλειδαρά που έζησε από κοντά την περίοδο της δικτατορίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Όταν η τραυματισμένη ΣΥΡΙΖαία δικηγόρος κατηγορούσε τους αστυνομικούς ως φασίστες (Video)

-Τελικά η τύπισσα μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στο σημείο αυτό χθες βράδυ!!!
-Υπερασπιζόταν και τα δικαιώματα του "φοιτητή" Ρωμανού
-Εννοείται πως ήταν ΠΑΣΟΚα που άλλαξε καράβι το 2012

Και ενώ η κοινή γνώμη παραμένει σοκαρισμένη από τον χθεσινό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά στα Εξάρχεια από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο, σε περσινό δημοσίευμα του ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρονταν στον διορισμό της ως αντιπροέδρου στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έπειτα μάλιστα από απόφαση του ίδιου του Νίκου Τόσκα.

«Άγρια γιούχα», αβγά και μπουκάλια στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, που προστάτευαν τα ΜΑΤ, στην πορεία Πολυτεχνείου (vid)

Ένα παρατεταμένο «ουου» ακούστηκε από πολίτες τη στιγμή που στην πορεία για το Πολυτεχνείο έκανε την εμφάνισή του το «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασημακοπούλου: Η κ. Δούρου κάνει την Μάρθα Βούρτση στα κανάλια - ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού και της Περιφερειάρχη Αττικής άφησε η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τη φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική και την ολοκληρωτική καταστροφή που προκάλεσε.

«Μπαχαλάκηδες» από κάθε γωνιά της Ευρώπης τα έσπαγαν στα Εξάρχεια

Απίστευτο κι όμως ελληνικό, καθώς από τους συνολικά 16 συλληφθέντες για τα εκτεταμένα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής, μόλις 9 είναι Έλληνες.


Ερωτηματολόγιο ΝΔ: Η έλλειψη σχεδιασμού ερήμωσε την επαρχία και υποβάθμισε τη ζωή στην Αθήνα

Την άποψη ότι η έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού ερήμωσε πολλές περιοχές της επαρχίας και υποβάθμισε τη ζωή στην Αθήνα εξέφρασε το 88,2% των ερωτηθέντων στο ερωτηματολόγιο της ΝΔ.

ΦΩΤΟ-Δημοσιογράφος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη σε υπουργό... τον απέλυσε ο Βαξεβάνης

Αποτέλεσμα, να τρολάρει ο Άδωνις τον Βαξεβάνη...

Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο αρθρογράφος Χρήστος Ιωάννου όταν κάποιος τον ρώτησε αν είναι αυτός που έγραφε στο Documento του Βαξεβάνη:

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ! Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για την επέτειο του Πολυτεχνείου: «44 χρόνια ψέματα» [εικόνες]

Πανό που προκάλεσε πανικό σε αριστερούς ανήρτησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο στο ντέρμπι με την Ομόνοια για το πρωτάθλημα Κύπρου.


Αλιβιζάτος: Η κ. Γεννηματά δεν ήθελε να γίνει debate

Ξεκάθαρος, αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του debate είναι ο καθηγητής κ. Αλιβιζάτος, ο οποίος με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, υπογραμμίζει πως «μια τηλεμαχία δεν είναι πανηγύρι» και συμπληρώνει πως «παρά το κατανοητό αίτημα του κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να γίνει το debate η άλλη πλευρά δεν ήθελε».


Η σημερινή δήλωση του επικεφαλής της εκλογικής διαδικασίας, δείχνει για μια ακόμη φορά, πως η πλευρά της κ. Γεννηματά ήθελε και θέλει με κάθε τρόπο να γίνει μια «βουβή» και χωρίς διάλογο αναμέτρηση. 

Γελάει το Twitter με το μπουφάν του λαϊκιστή Καραμέρου

Χαμός γίνεται στα social media, με αφορμή την εμφάνιση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργου Καραμέρου στο στούντιο του ΣΚΑΪ.


Ροσιγιάνα Μαρκόφσκαγια: Μια νεαρή καλλονή η νέα εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμυνας [εικόνες]

Μια ριζική αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας του αποφάσισε να κάνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιστρατεύοντας ως εκπρόσωπό του μια 26χρονη καλλονή.

Εκανε ένοπλη ληστεία σε περίπτερο και απειλούσε να αυτοκτονήσει για να μην τον συλλάβουν

Ενας άνδρας λήστεψε περίπτερο στη Θεσσαλονίκη, με την απειλή όπλου και αργότερα, όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί, απειλούσε να αυτοκτονήσει.


«Βαλτώνει» η 3η Αξιολόγηση: Μόλις 28 από τα 101 προαπαιτούμενα έχουν ολοκληρωθεί

Με χαμηλούς ρυθμούς κινείται η κυβέρνηση για την ολοκλήρωση των 101 προαπαιτουμένων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Βίντεο: Έβαλε ένα χέλι στον πρωκτό του και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Στην εντατική νοσηλεύεται ακόμη ένας 40χρονος άνδρας που εισήχθη εσπευσμένα πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο της επαρχίας Τσιανγκσί, στη νοτιοανατολική Κίνα με ένα... χέλι παγιδευμένο στο σώμα του.

ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ! Στους 19 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Μάνδρα - Δύο σοροί βρέθηκαν στη θάλασσα

Πρόκειται για δύο άνδρες - Η μια σωρός είχε σφηνωθεί σε βράχια - Νωρίτερα πυροσβέστες είχαν εντοπίσει νεκρό έναν άνδρα σε αποθήκη στη Μάνδρα

Άδωνις τρολάρει Καραμέρο για το γιλέκο: «Αυτό γράφει καλύτερα και δεν φωνάζουν οι αριστεροί»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατακεραυνώνει τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής που εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με «στολή εργασίας»

Δεν έχασε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει όλους όσοι τον επέκριναν που εμφανίστηκε με νανο-γιλέκο στην εκπομπή του προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην εντατική η γυναίκα που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα - Η δικηγόρος επέστρεφε σπίτι της όταν δέχθηκε στο αριστερό γόνατο ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν κουκουλοφόροι

«Top Gun» πιλότος του αμερικανικού ναυτικού σχημάτισε... ένα πέος στον ουρανό

Να απολογείται για άστοχους βομβαρδισμούς, είναι στο πλαίσιο της αποστολής της. Να απολογείται για... ιπτάμενα πέη, ωστόσο, ξεπερνά κατά πολύ τις... αρμοδιότητές της. Και όμως, η διοίκηση της αεροπορίας του αμερικανικού ναυτικού ζήτησε συγγνώμη για την πράξη ενός πιλότου της, ο οποίος χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του προκειμένου να σχηματίσει ένα... πέος στον ουρανό!

Εντυπωσιακό βίντεο: Πύρινη μπάλα διασχίζει την ατμόσφαιρα και σβήνει σε μία μεγάλη έκρηξη

Αρχικά επικράτησε τρόμος... Δευτερόλεπτα μετά, το γεγονός σχολιαζόταν με θαυμασμό... Μία μεγάλη πύρινη μπάλα «τρύπησε» το σκοτάδι του νυχτερινού ουρανού στην περιοχή Murmansk της Ρωσίας, καταλήγοντας σε μία μεγάλη έκρηξη στην ατμόσφαιρα-ασπίδα της Γης.


ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! Πεντάγωνο: Μετατίθενται όλοι όσοι υπηρετούσαν στην πύλη κατά την εισβολή του Ρουβίκωνα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι

Την οργή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προκάλεσε η εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο, το μεσημέρι της Παρασκευής.


Spiegel: Συμφωνία Μέρκελ-Τσίπρα για μεταφορά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην Αθήνα

Γερμανία και Ελλάδα ξεκινούν μία ασυνήθιστη συμμαχία, ώστε να μοιράσουν μεταξύ τους ορισμένες ευρωπαϊκές υπηρεσίες, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό


Σε τιμή-μαμούθ δημοπρατήθηκε το μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ

Από τον Δεκέμβριο του 2013 κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Η αγάπη του κόσμου για τον Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει και γιγαντώνεται όσο περνά ο καιρός. Αυτό διαπιστώθηκε και στη δημοπρασία που πραγματοποίησε ο οίκος Sotheby's με τίτλο "Contemporary Art Evening Auction".


Βενεζουέλα: Διέφυγε στην Κολομβία και μεταβαίνει στην Ισπανία ο δήμαρχος του Καράκας

Ο δήμαρχος του Καράκας Αντόνιο Λεντέσμα, εκ των ηγετικών στελεχών της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, είναι καθ' οδόν για την Ισπανία, αφού νωρίτερα διέφυγε στην Κολομβία.


Αεροσυνοδός δίνει οδηγίες ασφαλείας με τον πιο... σέξι τρόπο και γίνεται viral [βίντεο]

Διαδικτυακός σταρ έγινε μέσα σε λίγες ώρες ο αεροσυνοδός Nicholas Demore.

Πώς το κατάφερε αυτό; Ενημερώνοντας τους επιβάτες για τους κανόνες ασφαλείας μέσα στο αεροπλάνο, στην πτήση 1597 της Southwest Airlines από το Dallas στο Las Vegas


ΗΠΑ: "Βαρέθηκα τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ε, λοιπόν έχω κοιμηθεί με 50 ωραίες γυναίκες"

Εκνευρισμένος από τον χείμαρρο των αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, ένας δικαστής έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, και μάλιστα απηύθυνε αυτό το μήνυμα... "εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών".

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή του τραυματισμού της δικηγόρου από φωτοβολίδα αναρχικών στο άβατο των Εξαρχείων

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον τραυματισμό της γυναίκας στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Euronews, κόβουν την ανάσα.