20 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-Μιλάμε για τύπους με απίστευτο θράσος

ΟΚ τα βίντεο δεν μπορείτε να τα σβήσετε... σβήστε τουλάχιστον τα παλιά tweet ρε αλήτες:

ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ Η ΦΩΤΟ-Καμμένος: «Κατάσκοπος» του Ρουβικώνα στον 3ο όροφο του υπουργείου

[Του χάλασε το σανό ότι του πήραν στο κυνήγι οι φρουροί. Αρχικά ο Χατζηνικολάου και λοιποί διέρρεαν ότι του καταδίωξαν οι φρουροί και οι άπλυτοι έφυγαν τρέχοντας... μέχρι που βγήκε η φώτο και δειχνει τους Ρουβίκωνες να κάνουν πορεία με πανό στο προαύλιο και οι φρουροί να τους κοιτάνε]

Υπαινιγμοί για «κάποιους που ήξεραν και τραβούσαν βίντεο της εισβολής» - Θα βρούμε ποιοι ήταν και θα πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα

Λύγισαν οι πάντες: Συγκίνηση στο φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Ευγένιου Γκέραρντ [εικόνες]

Ηταν όλοι εκεί. Και ο ίδιος.

Κόσμος θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερος για τον σπουδαίο Ευγέντιο Γκέραρντο. Το Γεντί Κουλέ φόρεσε τα... καλά του και παρουσία αυτών που αγάπησαν τον Ολλανδό, έδωσαν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του και...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Εισαγγελέας: Ενοχοι Φωτόπουλος και άλλοι 55 για τις συνδικαλιστικές δαπάνες της ΔΕΗ

Την ενοχή των 56 από τους 59 συνολικά κατηγορουμένους που κάθονται στο εδώλιο για τις συνδικαλιστικές δαπάνες της ΔΕΗ, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.


Σάλος με τη σύλληψη ποπ τραγουδίστριας λόγω τολμηρού βίντεο κλιπ - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί στην Αίγυπτο από τη σύλληψη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Shyma έπειτα από την προβολή του βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι με τίτλο: «I Have Issues».

Διαψεύδει ο Μάριο Ντράγκι για λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι διέψευσε σήμερα ισχυρισμούς, ότι η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συμβουλίου για το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης κάνει λόγο για "λάθη", μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Απάντησε μάλιστα και στην κριτική για το αν και κατά πόσο όφειλε η ΕΚΤ να συνεργαστεί με το ΕΕΣ κατά τη σύνταξη της συγκεκριμένης έκθεσης.

Κεντροαριστερά: Το απίθανο άκυρο ψηφοδέλτιο που έγινε viral

Δείτε τι ψήφισε ένας Λαρισαίος

Το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην Κρήτη, όπου νεαρή της εφορευτικής επιτροπής – με καταγωγή από την Καρδίτσα μάλιστα – ρώτησε τον Γιώργο Παπανδρέου ποιο είναι το όνομα του …

Αμετανόητος ο Καρανίκας για τον «οχετό» με επιχειρηματία: Προφανώς και ήταν απαραίτητο να την βρίσω!

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραία πράγμα» είπε ωστόσο ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης για την υβριστική επίθεση στο Facebook εναντίον γυναίκας επιχειρηματία από τη Μύκονο

Η ΝΔ παρέδωσε αγαθά στους πληγέντες της Δυτ. Αττικής [εικόνες]

Την πρώτη παράδοση αγαθών στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητοστάκη, παραγματοποίησαν εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρωί της Δευτέρας.

Στο νέο ΕΣΠΑ η ανάδειξη του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη

Την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ του έργου συντήρησης, στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη ανακοίνωσαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου και ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσία της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, η οποία πραγματοποίησε, με την αρχαιολογική ομάδα της, τη σχετική ανασκαφή.

Μέρκελ: Προτιμώ νέες εκλογές παρά κυβέρνηση μειοψηφίας

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι θα προτιμούσε νέες εκλογές από το σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ; Το ΓΕΝ διαψεύδει ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Λεωνίδη - Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου

Ο Χρήστος Ιακώβου υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιονίκης της άρσης Βαρών ταξίδεψε στην Τουρκία με την ιδιότητα του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, χωρίς άδεια.


Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Μπροστά με διψήφιο ποσοστό η ΝΔ

Προβάδισμα με διψήφιο ποσοστό (12%) καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

ΚΑΙ; ΧΕΣΤ@ΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ' ΑΛΩΝΙ; Καμμένος για εισβολή Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη

Την πολιτική ευθύνη για την πρόσφατη εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο ανέλαβε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος.


Άγριο «ξύλο» on air της Τσιμτσιλή στον ομοτράπεζο των Φλαμπουράρηδων, Βερύκιο (video)

Με τα… κρεμμυδάκια έκανε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον γνωστό ομοτράπεζο των Καμμένων και των Φλαμπουράρηδων και διαχρονικά κολλητού όλων των αφεντικών του Alpha  Βερύκιο.


ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΛΑΚΗ! Ερυθρός Σταυρός: Τραμπουκισμοί από τον διοικητή που διώχνει τη Σχολή Νοσοκόμων

Πρωτοφανείς ιστορίες αυθαιρεσίας - Προσφυγή στη Δικαιοσύνη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό  

«Συνήθεια» όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αυτών που πλέον έχουν θεσμική ιδιότητα στον κρατικό και κυβερνητικό μηχανισμό, είναι η πρακτική των καταλήψεων και των τραμπουκισμών, όπως αποδεικνύει η υπόθεση με την κατάληψη και ουσιαστικά έξωση της Νοσηλευτικής Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Σχολή Αδελφών), από τον ίδιο τον διορισμένο διοικητή του Κοργιαλένειου Νοσοκομείου κ. Ευθύμιο Γεωργόπουλο!


Ο εκτιμητής κλοπιμαίων της ΕΛΑΣ έκλεβε την αστυνομία

Οι αρχές του έδιναν κλοπιμαία για να τα εκτιμήσει, κι εκείνος, όπως αποδεικνύεται, τους επέστρεφε "μαϊμού" κοσμήματα στη θέση των αυθεντικών.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Φοιτητικές εστίες χωρίς ζεστό νερό, θέρμανση και σίτιση! «Φοιτήτρια κοιμόταν σε ντουλάπα εργαστηρίου»

«Φοιτήτρια κοιμόταν σε ντουλάπα εργαστηρίου»: SOS για τη σίτιση και τη θέρμανση στις εστίες
«Παιχνίδια» του υπουργείου Παιδείας με την διαμονή των φοιτητών - Ο Γαβρόγλου αλλάζει τις διοικήσεις του αρμόδιου φορέα, αλλά χωρίς να δίνεται λύση


Παντρεύτηκε η Ελεονώρα Μελέτη

Στον λογαριασμό της στο facebook, η Ελεονώρα Μελέτη, άλλαξε το status της από ανύπαντρη σε παντρεμένη και σόκαρε φίλους και γνωστούς με το ευτυχές γεγονός.

Ο Τσακαλώτος έβαλε στην ίδια κατηγορία με Λεπέν και Βίλντερς τον Ντόναλντ Τραμπ

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο και τη μνημειώδη δήλωση: «Διαπίστωσα ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό


Βίντεο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξουδετερώνει δύο κακοποιούς... με το μωράκι του αγκαλιά!

Η προστασία των μελών της κοινωνίας παραμένει καθήκον ακόμα και όταν έχεις βγει να ψωνίσεις με τον μικρό σου γιο

Η προστασία των μελών της κοινωνίας παραμένει καθήκον ακόμα και όταν είσαι εκτός υπηρεσίας ή όταν έχεις βγει να ψωνίσεις με τον μικρό σου γιο.


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Στο Άμστερνταμ ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Το Άμστερνταμ και το Μιλάνο είχαν τον ίδιο αριθμό ψήφων (13-13), έτσι ο νικητής αποφασίστηκε με κλήρωση

Μια ψηφοφορία-θρίλερ εκτυλίχθηκε στις Βρυξέλλες, όπου στον τελικό γύρο για τη μεταφορά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων η Ολλανδία και το Άμστερνταμ ανακηρύχθηκαν νικητές.


Οι οπαδοί της θεωρίας «η Γη είναι επίπεδη» έκαναν το πρώτο διεθνές συνέδριό τους!

Ζουν ανάμεσά μας και κάνουν και συνέδρια!

Προ ημερών ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο. Το ενδιαφέρον ήταν όχι τόσο το αντικείμενο του συνεδρίου, όσο το ότι υπήρξαν άνθρωποι που το παρακολούθησαν με προσήλωση. Ο τίτλος του συνεδρίου «Διεθνής Συνδιάσκεψη Επίπεδης Γης 2017» τα λέει όλα...


ΕΓΓΡΑΦΟ-ΡΟΜΠΑ Η ΔΟΥΡΟΥ! Δασαρχείο: Από 7/2014 είχαμε ανάψει το πράσινο φως για τα αντιπλημμυρικά στη Μάνδρα – Τι απαντά η Ρ. Δούρου

Αποκάλυψη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, δίνει νέα τροπή στον «πόλεμο» για τη φονική θεομηνία στη Μάνδρα και τις ευθύνες για τα μπαζωμένα ρέματα.

Η απάντηση του Μπακογιάννη στον Μπαλαούρα για την..."Μεγάλη Ευρυτανία"

Το λεκτικό ατόπημα του Μάκη Μπαλούρα στη βουλή, σχολίασε με χιούμορ ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μειώνουν μέχρι και 20% τις επικουρικές ύψους 1 δις που έχουν μπλοκάρει από το 2015

Mετά από καθυστέρηση 1,5 έτους για την οποία μόλις χθες έγραψε το «Πρώτο Θέμα» , «ξεμπλοκάρεται » η έκδοση 120.000 εκκρεμών επικουρικών συντάξεων βάσει της εγκυκλίου που δημοσιοποίησε πριν από λίγο το Υπουργείο εργασίας.


Η πλουσιότερη γυναίκα στη Νορβηγία οδήγησε μεθυσμένη και το πλήρωσε... πολύ ακριβά

Της επιβλήθηκε πρόστιμο-μαμούθ με βάση την περιουσία τηςΗ κοντομαλλούσα Καταρίνα Άντρεσεν με το σπιρτόζικο βλέμμα είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη Νορβηγία. Και όχι μόνο...

Μαζικές συλλήψεις ΓΥΦΤΩΝ για πλιάτσικο στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο

Στη σύλληψη 13 ατόμων, τα οποία προέβησαν ή αποπειράθηκαν να προβούν σε πλιάτσικο περιουσιών κατοίκων και επιχειρηματιών της Δυτικής Αττικής προχώρησε η αστυνομία.


Η σχολική βοηθός που κατηγορείται για βιασμό 15χρονου μαθητή

Με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται αντιμέτωπη η 33χρονη Kristal Gamble. Προσπάθησε να τον ξελογιάσει δείχνοντάς του το στήθος και τα οπίσθιά της.


Το βίντεο με το «ντου» Κύπριου οπαδού στον Ρονάλντο

Ένα απροσδόκητο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λευκωσία ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ για το Τσάμπιονς Λιγκ.


Ε ΒΕΒΑΙΑ! ΑΦΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Αχτσιόγλου: Από την αύξηση των εσόδων του ΕΦΚΑ μεγάλο μέρος του υπερπλεονάσματος - ΒΙΝΤΕΟ

«Το πιο σημαντικό μέρος του υπερπλεονάσματος προκύπτει από την αύξηση των εσόδων του ΕΦΚΑ, η οποία επήλθε λόγω της αύξησης της απασχόλησης και της συνακόλουθης μείωσης της ανεργίας» τόνισε στην Ολομέλεια της Βουλής, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου εξηγώντας την προέλευση του πλεονάσματος που επιτρέπει και τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Επιστήμονες: Η «έκρηξη ζωής» στη Γη ξεκίνησε από εισβολή εξωγήινων

Ο κομβικός ρόλος της αστρικής σκόνης και οι «πόρτες» που ανοίγουν για την ύπαρξη ζωής -ακόμη και με τη μορφή του ανθρώπου- σε άλλους πλανήτες


Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Αφού φτωχοποιήσατε τους πολίτες, πανηγυρίζετε για το πλεόνασμα

Η Δούρου «προσέφυγε στη δικαιοσύνη, προφανώς κατά του εαυτού της» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - Έδωσε «ραντεβού» στον Πάνο Καμμένο για την Πέμπτη στη Βουλή - «Μην πανηγυρίζετε, παίρνετε πέντε και δίνετε ένα» είπε για το μέρισμα


Αμερικανίδα πρώην αιχμάλωτη: “Οι Ταλιμπάν με χτύπησαν και με βίασαν”

Τη φρίκη που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της ως αιχμάλωτη των Ταλιμπάν περιέγραψε η αμερικανίδα Κάιτλαν Κόουλμαν Μπόιλ – Η οικογένεια αιχμαλωτίστηκε το 2012 και απελευθερώθηκε τον Οκτώβριο του 2017 – Η γυναίκα καταγγέλλει ότι την χτυπούσαν, τη βίασαν και της προκάλεσαν αποβολή


Ο Ερντογάν φτιάχνει διώρυγα στην Κωνσταντινούπολη - Κίνδυνος για αρχαία ελληνική πόλη

Το “τρελό σχέδιο” του Ερντογάν είναι η κατασκευή της διώρυγας της Κωνσταντινούπολης, παράλληλα με τις όχθες του Βοσπόρου – Οι ειδικοί κάνουν λόγο για “περιβαλλοντικό εφιάλτη” - Το έργο απειλεί την αρχαία ελληνική πόλη Βαθονεία


Τζιτζικώστας κατά Μπουτάρη: Ύποπτη η αναφορά του για την ΠΓΔΜ

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης»

Για «εθνικά επικίνδυνη και επιζήμια θέση», έκανε σήμερα λόγο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κριτική που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ότι αποκάλεσε την ΠΓΔΜ με το όνομα "Μακεδονία" σε μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ραχήλ: Πήγε με ξέκ@λα στον Γονίδη, αλλά «έκραξε» τον Κωνσταντινέα για τα μπουζούκια

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κέντρου “Βοτανικός” όπου εμφανίζονται οι Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης, απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου η Ραχήλ Μακρή συνοδευόμενη από φίλες της αλλά και άνδρες φίλους. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτής του “Μετώπου Νίκης” έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της.

Την έσωσαν οι «φασίστες αστυνομικοί»

Του Σάκη Μουμτζή

Να ξεκαθαρίσω ευθύς εξαρχής πως:

1. Προέχει να αποθεραπευθεί η δικηγόρος κυρία Α. Τσουκαλά.


Ποιος έδωσε μέσα από τις φυλακές εντολή δολοφονίας πράκτορα της ΕΥΠ

Συμβόλαιο θανάτου για τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, αλλά και ενός κυκλώματος όπλων που προμήθευε με όπλα τρομοκράτες στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επέτρεψε την εξαγωγή χωρίς σύμβαση το πρώτο εξάμηνο του 2015 1000 βομβών ΜΚ -82 στην Υεμένη.

Τα όπλα που θα πουλούσε ο υπουργός Αμύνης μέσω τρίτου στη Σαουδική Αραβία προορίζονταν πιθανότατα για τον πόλεμο στην Υεμένη. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το έχει ξανακάνει, πουλώντας βόμβες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα –που πολεμάνε επίσης την Υεμένη.

ΒΙΝΤΕΟ-Που είναι εξαφανισμένος ο Σταλίνας να μας πει για fake news;

O Σπίρτζης πέρυσι μας έλεγε ότι το 2017 θα είναι έτος αντιπλημμυρικών έργων.

Τον περιμένουμε να βγει να μας πει για...

Ο Άδωνις ξεφτίλισε στο Twitter τον βουλευτή Κωνσταντινέα (pics&vid)

Βρήκε τον «γιατρό» του ο μπουζουκόβιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από την αποδεδειγμένη επιπολαιότητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, μετά την αποκάλυψη για την παρουσία του, «πρώτο τραπέζι πίστα» στα μπουζούκια, επέδειξε και περίσσιο θράσος. Έτσι, βγήκε να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για τα καμώματά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μπαλαούρας ανακάλυψε ότι η Ευρυτανία έχει Πρωθυπουργό... τον Γκόρντον Μπράουν

Πρωθυπουργό της.. Ευρυτανίας βάφτισε τον Γκόρντον Μπράουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Φωτογραφίες και βίντεο: Εθνικιστική... κρουαζιέρα στις Οινούσσες από μέλη τουρκικού ακροδεξιού κόμματος

Εθνικιστική … κρουαζιέρα ανοιχτά των Οινουσών, πραγματοποίησαν μέλη του ακροδεξιού εξωκοινοβουλευτικού τουρκικού κόμματος «Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων», το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την... «κατάληψη» του νησιού από την Ελλάδα, καθώς και άλλων 17 νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου.

Νέες προκλητικές δηλώσεις από Έντι Ράμα: «Κακομάθαμε την Ελλάδα»

«Κακομαθημένη» χαρακτήρισε την Ελλάδα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, προειδοποιώντας πως πλέον «δεν θα σωπάσει στα ιστορικά ζητήματα των δύο χωρών», θέτοντας εμμέσως Τσάμικο ζήτημα.


ΤτΕ: Στο 1,3 δισ. ευρώ το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών στο εννεάμηνο

 Πλεόνασμα 1,3 δισ. ευρώ εμφάνισε στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.


Κινητοποιήσεις για να μην πωληθεί η ΔΕΗ ξεκινούν συνδικαλιστές

Εκστρατεία για τη σωτηρία των μονάδων, κυρίως στη Μεγαλόπολη, ξεκινούν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, με σύμμαχο την τοπική κοινωνία, προκαλώντας πονοκέφαλο στην ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας, αλλά κυρίως στο Μέγαρο Μαξίμου, καθότι η πώληση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας επιφέρει πολιτικό κόστος για την αριστερή κυβέρνηση.

Πώς οι φωτοβολίδες που σώζουν ναυτικούς μετατρέπονται σε φονικά όπλα από τους κουκουλοφόρους [εικόνες & βίντεο]

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε την Παρασκευή στα Εξάρχεια, όταν καρφώθηκε στο πόδι της φωτοβολίδα που εκτόξευσαν κουκουλοφόροι.

Συνελήφθη ξανά ο Αχιλλέας Μπέος - Ποιος τον μήνυσε και γιατί

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο σε αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014 Ή ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ; Δούρου για αντιπλημμυρικά: Χρειάζονται 8 χρόνια για να γίνουν - Δεν είναι η Περιφέρεια αρμόδια

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! 

«Αυτή τη στιγμή από την Γενική Γραμματεία Υδάτων εκπονείται β΄ φάση μελέτης που αφορά την αντιπλημμυρική στρατηγική σε επίπεδο περιφέρειας», σύμφωνα με την περιφερειάρχης Αττικής


Βίντεο: Απίστευτο fair play σε αγώνα του Β΄ τοπικού στην Αιτωλοακαρνανία

Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δεν είναι μόνο αυτοί που μαγεύουν τα πλήθη, κατακτούν μεγάλους τίτλους και κερδίζουν εκατομμύρια. Είναι και αυτοί που τιμούν το άθλημα με τη συμπεριφορά τους. Όπως συνέβη σε αγώνα του β' τοπικού Αιτωλοακαρνανίας...