21 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Το πραγματικό διάγγελμα Τσίπρα

Όσα ξέχασε να πει ο Τσίπρας στο διάγγελμά του για το μοίρασμα πλεονάσματος:

Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού που μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότεροι από 6 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χρειάστηκαν για να καταφέρουν να συλλάβουν τον άνδρα που σήμερα το μεσημέρι μαχαίρωσε έναν αστυνομικό στη Γλυφάδα.

Η απάντηση της ΝΔ στη Δούρου

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί με την κυρία Δούρου. Η περίπτωσή της, άλλωστε, θα εξεταστεί από την Δικαιοσύνη στην οποία η ίδια προσέφυγε για να διερευνηθούν οι ευθύνες της», αναφέρει η ΝΔ απαντώντας στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

ΝΔ:«Προϋπολογισμός λιτότητας με νέα μέτρα ύψους 1,9 δισ. ευρώ»

«Το 2018 θα επιβληθούν νέες περικοπές στο ενιαίο μισθολόγιο, πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις και τα οικογενειακά επιδόματα,  και η κατάργηση του ΕΚΑΣ» αναφέρει η Πειραιώς


ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση και επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας

Μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης ανέβηκαν σε θρανία και άρχισαν να γρονθοκοπούν εκπρόσωπο της μειοψηφίας φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες


Φωτογραφία: Τι ήταν η τεράστια σβάστικα που ξέθαψαν οικοδόμοι στο Αμβούργο;

Μια τεράστια σβάστικα ανακάλυψαν θαμμένη κοντά σε ένα γήπεδο οικοδόμοι στο Αμβούργο, ενώ έσκαβαν για να χτίσουν αποδυτήρια κοντά στις εγκαταστάσεις.


Αποκαλύψεις Λοβέρδου για την πώληση όπλων στην Σ. Αραβία -Κατέθεσε απόρρητα έγγραφα

Νέα διαβαθμισμένα αλλά και απόρρητα έγγραφα για την πολύκροτη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία κατέθεσε απόψε στη Βουλή ο βουλευτής της δημοκρατική συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

ΝΔ: Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση ακόμη και στην διεκδίκηση του ΕΟΦ

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, για τη μεταφορά της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στο Άμστερνταμ και τον αποκλεισμό της Αθήνας από την πρώτη ψηφοφορία, εξαπέλυσαν δύο τομεάρχες της ΝΔ.


Πρωτογενές πλεόνασμα 3,82% και ένα δισ. νέοι φόροι στον προϋπολογισμό του 2018

Νέους φόρους, ύψους ενός δισ. ευρώ (παραπάνω και από τα 900 εκατ. που προέβλεπε το... mail Χαρδούβελη) για το 2018 και ρυθμούς ανάπτυξης 2,5% προβλέπει σαν βάση ο νέος κρατικός προϋπολογισμός, που κατατέθηκε την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.

Θετικό ξεκίνημα: 7.000 αντίτυπα πούλησε το πρώτο φύλλο του «Φιλελεύθερου»

Θετικό ξεκίνημα για τον «Φιλελεύθερο» του Θανάση Μαυρίδη αφού το πρώτο φύλλο πούλησε πάνω από 7000 αντίτυπα.

Ο Ρουβίκωνας "έφαγε" τον στρατοπεδάρχη στο Πεντάγωνο

Αλλαγές επί αλλαγών στο ΥΠΕΘΑ, μετά από την εισβολή του Ρουβίκωνα. Εκτός από τις μεταθέσεις του προσωπικού ασφαλείας της κεντρικής πύλης, αλλαγή έχουμε και στη θέση του Στρατοπεδάρχη του στρατοπέδου Παπάγου, εντός του οποίου βρίσκονται ΥΠΕΘΑ και Γενικά Επιτελεία.

Ενταση στη Μυτιλήνη -Για να απομακρυνθούν οι σκηνές των μεταναστών από πλατεία

Ενταση επικράτησε στη Μυτιλήνη, όταν επιχειρηματίες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαπφούς, απαιτώντας να απομακρυνθούν οι μετανάστες που είχαν εγκατασταθεί εκεί με σκηνές πριν από περίπου 20 ημέρες.


Δείτε τον Ψαραντώνη να... σκοράρει -Μετά από μαγική πάσα του Σκουλά [βίντεο]

Μαγικές στιγμές έζησαν στο γήπεδο του ΟΦΗ, στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Κρητικο-Ολλανδό προπονητή του ΟΦΗ, τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Άδωνις: Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έμπλεξε πολύ άσχημα μαζί μου

Παραδέχτηκε για τις τηλεπωλήσεις: «Ναι, σε ένα κομμάτι του κόσμου πιστεύω ότι η δουλειά η οποία έκανα τους ξένιζε ως προς το θεσμικό μου ρόλο»
"Ο ΣΥΡΙΖΑ έμπλεξε πολύ άσχημα μαζί μου" τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος" με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Χάος με πανό και αποδοκιμασίες κατά της Δούρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Διεκόπη η συνεδρίαση για τις πολύνεκρες πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου- Σωματεία και κάτοικοι της περιοχής  ζήτησαν αντιπλημμυρικά έργα «εδώ και τώρα» από τη Νομαρχία

Διακόπηκε η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο οποίο έδωσαν το παρών κάτοικοι, σωματεία και μέλη του ΠΑΜΕ.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Αποκρατικοποιήσεις: Σε έσοδα 2,7 δισ. ευρώ το 2018 προσβλέπει η κυβέρνηση

Απλό 1,65 δισ. ευρώ φέτος - Δείτε πώς κατανέμεται το ποσό

Έσοδα ύψους 2,7 δισ. ευρώ (από 1,65 δισ. ευρώ φέτος) θέτει ως στόχο η κυβέρνηση για το 2018 από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία κατανέμονται ως εξής:


Δήμαρχος Σκοπέλου: Επιχειρήσεις στο νησί περιμένουν ακόμα αποζημιώσεις από το 2015!

«Περίπου εκατό επιχειρηματίες που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του 2015 περιμένουν ακόμα να λάβουν αποζημιώσεις», ανέφερε ο δήμαρχος της Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6».

Θεωρία συνωμοσίας: Κάτι πάει λάθος με την εικόνα από το Απόλλων 17 [βίντεο]

Η αποστολή Απόλλων 11 ήταν η διαστημική πτήση που προσεδάφισε τους πρώτους δύο ανθρώπους στη Σελήνη. Αρχηγός της αποστολής Νηλ Αρμστρονγκ και ο πιλότος Μπαζ Ολντριν.


Αξίωναν 1 εκ € για το θάνατο 85χρονης από αρκούδα... πήραν πούλο

Αποζημίωση ύψους 950.000 ευρώ αξίωναν οι συγγενείς αγρότισσας από την περιοχή του Μετσόβου, η οποία βρέθηκε νεκρή από την σύζυγό της τον Μάιο του 2003 , με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε προκαλέσει -όπως προέκυψε- η καφέ αρκούδα.


Προϋπολογισμός «γέφυρα» για τη «σφαγή» των συντάξεων

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,8% προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2018

«Γέφυρα» για το μεγάλο μυστικό που κρύβει η κυβέρνηση και δεν είναι άλλο από την σφαγή των συντάξεων τα Χριστούγεννα του 2018 είναι ο προϋπολογισμός που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρεμάστηκε με σεντόνι πίσω από δημοτικό σχολείο!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άντρας ηλικίας 42 ετών βρέθηκε κρεμασμένος με σε σεντόνι πίσω από το δημοτικό σχολείου ενός χωριού κοντά στη Λάρισα.


Η Google κόβει Sputnik & Russia Today από την πλατφόρμα της

Η Google θα παραλείψει από τα αποτελέσματα αναζήτησης τα άρθρα και τις ειδήσεις των ιστότοπων Russia Today και Sputnik, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ψευδών ειδήσεων και της προπαγάνδας.


ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΟΥ! «Μνήμες ΠΑΣΟΚ»: Εκδήλωση με «Εξόρμηση», «Αγωνιστή» και αφίσες του κόμματος

Για την περίοδο 2017/2018 η Ελληνική Εταιρία Δημοκρατικών Μελετών διοργανώνει την σειρά εκδηλώσεων «Μνήμες ΠΑΣΟΚ». Η πρώτη εξ αυτών έχει θέμα «Εντυπα».

Οι ομάδες ΟΠΚΕ ήταν στην Μάνδρα ή στο σπίτι του πρωθυπουργού; -Ολη η αλήθεια [έγγραφο]

Να διαψεύσει την δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη που κατήγγειλε ότι η ομάδα ΟΠΚΕ που είχε διατεθεί για να αποφευχθεί το πλιάτσικο στην περιοχή, έφυγε για να φυλάξει την πρωθυπουργική κατοικία, επιχείρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Νέο "χτύπημα" στο Facebook από τον καθηγητή μετά τη ΗΛΙΘΙΑ επίθεση στον Αντετοκούνμπο

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ευάγγελος Μαρκόπουλος με νέα ανάρτησή του στο Facebook προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους. Παράλληλα ο καθηγητής του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου εξέφρασε την απορία του για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι:

"Γονάτισε" το διαδίκτυο με το βίντεο του Bollywood που γυρίστηκε στη Νάξο - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την όμορφη Νάξο, εξαιτίας μίας σκηνής από την ταινία του Bollywood "Tiger Zinda Hai" που γυρίστηκε στο νησί στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Η Kendall Jenner «εκθρόνισε» τη Gisele μετά από 15 χρόνια

Για κάθε χρόνο της ζωής της, έβγαλε και ένα εκατ. δολάρια! Η 22χρονη Kendall Jenner όχι μόνο πρόσθεσε αρκετά εκατομμμμύρια στο λογαριασμό της, αλλά ξεπέρασε έναν μύθο του μόντελινγκ στις ετήσιες απολαβές, εκθρονίζοντας την 37χρονη Gisele, η οποία έβγαλε μόλις... 17,5 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο!

ΣΩΣΤΟΙ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Πάτρα: Δικαστήριο «κούρεψε» κατά 90% δάνειο αγρότισσας ύψους 436.000 ευρώ

Σε κούρεμα της τάξης περιπου 90% του δανείου μιας αγρότισσας ύψους 436.000 ευρώ προχώρησε Ειρηνοδικείο στη Δυτική Αχαΐα.


Κ. Καραμανλής: Η Κυβέρνηση παρέλαβε κερδοφόρες τις συγκοινωνίες και δημιούργησε έλλειμμα €58 εκατ.

Τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης που δημιούργησε έλλειμμα στις συγκοινωνίες, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού μετά και τη νέα απεργία στα μέσα μεταφοράς, τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.


ΣΩΣΤΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΝΟΙ! Ο Συνήγορος του Πολίτη ζητά να καταργηθεί το όριο ύψους στην Αστυνομία

[Αμ το άλλο που το πάτε σύντροφοι; Να μην έχει η ΕΛΑΣ τυφλούς! Αίσχος... Να καταργηθούν όλες οι προϋποθέσεις... Να μπορεί κι ο φαναρτζής να διοριστεί δάσκαλος σε σχολείο.... αυτό θα πει κομμουνισμός...]

Νομοθετικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών ζητά ο συνήγορος του πολίτη.

Οι μαχαλόμαγκες του ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Ο ένας έβρισε μια κυρία στο διαδίκτυο με λόγια χουλιγκάνων των γηπέδων, ο άλλος είναι μόνιμος υβριστής όλων των πολιτικών αντιπάλων του, ο τρίτος πήγε στο τηλεοπτικό στούντιο σουρωμένος από τα μπουζούκια κι όποιον πάρει ο Χάρος.


Βίντεο από το αεροδρόμιο Χίθροου: Πρώτα περνά ο μετεωρίτης και μετά το αεροπλάνο!

Το διεθνές αεροδρόμιο του Λονδίνου «κινδύνευσε» από το ουράνιο σώμα

Μία μοναδική συγκυρία κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του διεθνούς αεροδρομίου Χίθροου, στο Λονδίνο, όταν μετεωρίτης που εισχώρησε στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, αναφλέγη σε απόσταση σχετικά κοντινή από τις εγκαταστάσεις, ελάχιστα κλάσματα δευτερολέπτουν πριν περάσει από την «πορεία» του ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες.


Να εδώ ο Καμμένος εξηγεί πως τρώνε οι μεσάζοντες και ποιους λαδώνουν

"Δεν υπάρχουν μεσάζοντες. Καταλαβαίνω ότι αυτό ενοχλεί και τους μεσάζοντες και αυτούς που είχαν μάθει να ζουν απ' τους μεσάζοντες. Κλαίνε! Εμείς γελάμε"... προφανώς γέλαγε γιατί...

ΒΙΝΤΕΟ-Το 5λεπτο αυτής της εβδομάδας απ' τον Άδωνι

Για την αδιαφορία Τσίπρα που πέρασε από την άκρη της Μάνδρας και έφυγε για Σουηδία:

Ο Τσίπρας την… κοπανάει στο Παρίσι και αφήνει ξεκρέμαστο τον Καμμένο στην Βουλή;

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η πολύ πιθανή ΑΠΟΥΣΙΑ Τσίπρα από την Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη, όταν θα συζητείται η ερώτηση της ΝΔ για σκάνδαλο Καμμένου με τα τα όπλα στην Σαουδική Αραβία.


Πρετεντέρης: Ήλθε η ώρα να πάμε παρακάτω

Συγκινητική η πίστη του παππούλη μου στον Στρατηγό. Συγκινητικοί και οι σημερινοί παππούληδες με τον Ανδρέα. Αλλά ήλθε η ώρα να πάμε παρακάτω. Στην πολιτική δεν υπάρχει επιστροφή" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Ο «θάνατος» του κομμουνισμού στη Μολδαβία

Το κομμουνιστικό καθεστώς καταδίκασε το Κοινοβούλιο της Μολδαβίας, απαγορεύοντας  τα κομμουνιστικά σύμβολα...


ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! Εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ: Οχι στη δουλειά τα Σαββατοκύριακα για να βγουν οι συντάξεις

Να αγνοήσουν κάθε «προσχηματική» παραίνεση και εντολή από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ για εργασία τα Σαββατοκύριακα καλούν τους εργαζόμενους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).


Ελεύθεροι Ελληνας και Γερμανός που συνελήφθησαν στα επεισόδια του Πολυτεχνείου

Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν ο Έλληνας και ο Γερμανός που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Πολυτεχνείου και βαρύνονται με το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών.


Ιδιοκτήτης ΙΧ στη Γλυφάδα επιτέθηκε με παγοκόφτη και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς επειδή του έκοψαν κλήση

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Γλυφάδα με τραυματίες δύο αστυνομικούς από παγοκόφτη.

Ολα έγιναν το μεσημέρι στην πλατεία Εσπερίδων όταν ένας τροχονόμος έκοβε κλήση σε ένα παράνομα σταθμευμένο όχημα.

Στις 30 Νοεμβρίου η πρώτη κλήρωση αποδείξεων -1 συν 9 εκατ. ευρώ

Στο τέλος του μήνα -εκτός νέου απροόπτου- αναμένεται η πρώτη κλήρωση για αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές, αν και, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχει ακόμα ένα «κενό» στις συναλλαγές που διενεργούνται όχι με κάρτες αλλά με μεταφορά ποσών από λογαριασμό σε λογαριασμό.

Πάνω από 23,5 εκατομμύρια οι τουρίστες στην Ελλάδα στο εννεάμηνο

[Το 1/6 των εισπράξεων είναι ματωμένα λεφτά ναζί... δεν τα θέλουμε]
 Aύξηση κατά 10,3% εμφάνισαν στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου τα έσοδα από τον τουρισμό αγγίζοντας τα 12,994 δισ. ευρώ.


Μητσοτάκης στο EUobserver: Θα επικρατήσουμε και θα κερδίσουμε με σημαντική διαφορά

Από την λιτότητα, στις φιλοεπιχειρηματικές μεταρρυθμίσεις θα στρέψει την προσοχή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περίπτωση εκλογής του, δήλωσε στο EUobserver.

«Η λιτότητα δεν θα πρέπει να συγχέεται με τις μεταρρυθμίσεις. Είχαμε πολλή λιτότητα στην Ελλάδα και πολύ λίγες μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη.


ΜΠΑ; Ο ΠΑΠΠΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ; Η HellasSat θα εκμεταλλεύεται τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου στο διάστημα μέχρι το 2041

Η Hellas Sat δίνει ως αντάλλαγμα το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης, χωρίς την καταβολή άλλου ανταλλάγματος ή τιμήματος, έξι Αναμεταδοτών επί του Δορυφορικού Δικτύου, 3 κομβικών δορυφορικών σταθμών (Hubs) με συγκεκριμένο αριθμό τερματικών, 17 χρονοαναμεταδότες, την χρήση της γεωστατικής τροχιακής θέσης (39ο Ανατολικά) αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο


Το πιο βρώμικο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ελληνικό [εικόνες]

Viral για τον χειρότερο λόγο και με τον χειρότερο τρόπο έχει γίνει αυτό το ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο, το οποίο πήρε το βραβείο του «πιο βρώμικου εστιατόριου στον κόσμο».

Ερώτηση Κικίλια σε Καμμένο για πώληση βομβών στα ΗΑΕ χωρίς διακρατική συμφωνία

Να μάθει εάν πραγματοποιήθηκε πώληση αεροπορικών βομβών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς διακρατική συμφωνία, και χωρίς την έγκριση του ΚΥΣΕΑ, ζητεί ο Βασίλης Κικίλιας με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.


Η εντυπωσιακή κατεδάφιση του γήπεδου των Ολυμπιακών της Ατλάντα- ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστό γήπεδο στο οποίο είχαν φιλοξενηθεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ατλάντα το 1996, το Super Bowl, αλλά και τόσοι τελικοί κολεγιακών αγώνων μπάσκετ κατεδαφίστηκε τη Δευτέρα.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΦΙΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! Λεωνίδης για τον «σάλο» με την τουρκική σημαία στην κηδεία Σουλεϊμάνογλου

[Άλλο η προσωπική σχέση και άλλο να φιλάς τη σημαία τους στο πανηγυράκι που είχαν στήσει οι Τούρκοι... Κανείς δεν του είπε γιατί πήγε έστω και παράνομα... Το σόου με τα φλας να αστράφτουν και να φιλάει την τούρκικη σημαία είναι καραγκιοζιλίκι...τελεία και παύλα]

O εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Σπύρος Πολλάτος διέψευσε κατηγορηματικά, πως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για την παρουσία του Βαλέριου Λεωνίδη στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία, την Κυριακή.


Ένας Αντετοκούνμπο δεν έφερε την... άνοιξη κόντρα στους Ουίζαρντς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε κόντρα στους Ουίζαρντς, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τους Μπακς από την ήττα (99-88).

Η ομάδα της Ουάσινγκτον πήρε προβαδισμα 15 πόντων (89-74) 6 λεπτά πριν τη λήξη και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να πάρει το ματς


Πρετεντέρης: Στίγμα

"O Πρωθ. μπορεί να παραμυθιάζεται ότι είναι ένας δημοφιλής Πρωθυπουργός. Δυστυχώς γι’αυτόν δεν είναι. Και αυτό δεν αλλάζει με στημένες εκδηλώσεις «ευγνωμοσύνης του κόσμου»,με κολακείες των υπαλλήλων του και με αδιανόητες δηλώσεις ενός απερίγραπτου κυβερν. εκπροσώπου" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Τρελό γέλιο! Ο Κώστας Καραμανλής photo bomber στη Ζέτα Δούκα [βίντεο]

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντζάκης» στο θέατρο Παλλάς.

Αμέσως μετά οι ηθοποιοί έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Η Ζέτα Δούκα μιλούσε στα κανάλια για το έργο, όταν ξαφνικά συνέβη το παρακάτω περιστατικό: