23 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Το κόμμα του Πουτζντεμόν δεν υποστηρίζει πλέον τη «μονομερή» ανεξαρτησία

[Ο γελοίος αντιπρόεδρός τους υπέγραψε δήλωση ότι η αναγνωρίζει την κυριαρχία της Ισπανίας, ότι αναγνωρίζει τον βασιλιά σαν τον ανώτατο άρχοντα και γενικώς υπέγραφε ότι του ζητούσαν προκειμένου να βγει απ'τη φυλακή.... για τέτοιους αστείους τύπους μιλάμε ότι υποστήριζαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι]

Το κομμα του αποπεμφθέντος από τη Μαδρίτη Προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζντεμόν, προκρίνει στο εξής τις διαπραγματεύσεις με το ισπανικό κράτος, αποκηρύττοντας μια μονομερή ρήξη, δήλωσε σήμερα η γενική συντονίστριά του.


ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥΛΟΥΣ! Βγήκε εκτός κούρσας ο Μουζάλας για τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τον Έλληνα υπουργό πέρασαν ακόμα και οι υποψήφιοι από τη Σλοβενία και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη - Νέα κάζο για την κυβέρνηση μετά το ναυάγιο για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων


ΞΑΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Τα... γαλλικά του Αλέξη Τσίπρα

Με μια φράση στα γαλλικά – ως ένδειξη σαβουάρ βιβρ – ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ομιλία του στο Παρίσι κατά την τελετή που το απονεμήθηκε το βραβείο του «πολιτικού σθένους».


Υπόθεση «Σαουδική Αραβία»: Φίλης και Κυρίτσης ζητούν να ακυρωθεί η πώληση των βλημάτων

Ο Νίκος Φίλης ζητάει να ακυρωθούν οι παραγγελίες για λόγους ιδεολογικούς - «Οι αεροπορικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας εμπλέκονται στον πόλεμο της Υεμένης, βομβαρδίζοντας και προκαλώντας θύματα στον άμαχο πληθυσμό» λέει ο πρώην υπουργός - Συμφωνώ απόλυτα, λέει ο κ. Κυρίτσης


ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! Κακλαμάνης: «Ήταν ατόπημα να παραλάβω τα διαβαθμισμένα έγγραφα»

Επισήμανε δε ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα «ήταν απόρρητα», αλλά «δεν είχαν την ίδια διαβάθμιση, άλλο είχε διαβάθμιση ένα και άλλο πέντε, δηλαδή αυστηρά απόρρητο».


Αυτή είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με ναρκωτικά [εικόνες]

Αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια κάθειρξη είναι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ν.Δ.: Τι έχουν να κρύψουν οι Τσίπρας και Καμμένος;

«H πρωτοφανής άρνηση του κ. Νίκου Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Νίκου Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης» σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του.


ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! Καμμένος: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων από τον ΑΓΕΕΑ

Τη διενέργεια ΕΔΕ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων σχετική με τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία διέταξε ο ΑΓΕΕΑ, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Επίθεση Κοτζιά στα Μέσα Ενημέρωσης για τα απόρρητα έγγραφα της Σαουδικής Αραβίας

Επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη υπόθεση με τα όπλα στη Σαουδική Αραβία εξαπολύει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, υποστηρίζοντας ότι «βαφτίζουν» την παρανομία ως ορθή πρακτική.

Οι «Δεν Πληρώνω» αποδοκίμασαν τον πρόεδρο των Συμβολαιογράφων: «Αλήτη, μαυραγορίτη» του φώναζαν [βίντεο]

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γιώργο Ρούσκα καθώς έφθανε στο θέατρο Ακροπόλ για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου Συμβολαιογράφων.


Εφοδος Ρομά στη Μάνδρα -Αρπάζουν σίδερα και ό,τι άλλο μπορούν να πουλήσουν [εικόνες]

Η Μάνδρα εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της και οι κάτοικοι της προσπαθούν να επαναφέρουν την πόλη στην κανονικότητα, ωστόσο καθημερινά υπάρχουν νέα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Θα μας βάλουν ζουρλομανδύα με όσα λες - Πολάκης: Βρες καμιά χολέρα

Οι εργαζόμενοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους και ο Πολάκης τους μιλούσε για πλεονάσματα - Έξαλλος ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ του επιτέθηκε με τον υφυπουργό να απαντά με ειρωνεία «ψάξε να βρεις κολοβακτηρίδια»

ΓΕΛΑΣΤΕ! Δείτε τον Τσίπρα να παραλαμβάνει το βραβείο… kolotoumbas (Photos+Video)

Το βραβείο «πολιτικού σθένους» για την… kolotoumba παρέλαβε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας από τα χέρια του διευθυντή του πολιτικού περιοδικού Politique Internationale, Πάτρικ Βάισμαν.

Στον χαιρετισμό του μετά την αποδοχή του βραβείου ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχαρίστησε το περιοδικό για την τιμή που του έγινε και είπε ότι «αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε μένα αλλά στον ελληνικό λαό».

Τέλος ο Λιαργκόβας που προβλέπει «λιτότητα και το 2018»

Την ανησυχία του για την επιμονή επιδίωξης υψηλότερων του στόχου πρωτογενών πλεονασμάτων εκφράζει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην έκθεσή του για το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού του 2018.


Τροπολογία-ρουσφέτι Δρίτσα για τον ΟΛΠ: Θέλουν να διορίσουν δημοσίους υπαλλήλους σε ιδιωτική εταιρεία!

Μπορεί ο  πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας να υπέγραψε και να ψήφισε με βαριά καρδιά την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ωστόσο ακόμα και σήμερα θεωρεί πως ο Οργανισμός είναι κρατικό τσιφλίκι και μπορεί  εκεί να διορίζει δημοσίους υπαλλήλους.


Κλαίουσες, βατραχάνθρωποι και φωσφοριζέ γιλέκα στο βεστιάριο του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Οι εμφανίσεις κυβερνητικών στελεχών που... άφησαν εποχή.

Ούτε κυβέρνηση ούτε κόμμα, αλλά βεστιάριο θυμίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ανάλογα με τις συνθήκες, τις περιστάσεις, τον καιρό και τις επικοινωνιακές τους ανάγκες, έχουμε δει στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος να παρελαύνουν με διάφορες ενδυμασίες και στολές προκειμένου να γίνουν πιο πιστευτοί, αφού αποτελεσματικοί προφανώς δεν μπορούν να γίνουν.


ΦΩΤΟ-Έκλαψε το Twitter με την τρολιά Τσίρπα: κ. Μητσοτάκη που θα βρείτε τα λεφτά

"Επιτίθενται με ψεύτικα στοιχεία, ότι δήθεν περικόψαμε δαπάνες από την υγεία ενώ για πρώτη φορά ανοίγουν νοσοκομεία και γίνονται προσλήψεις προσωπικού. Γιατί δεν λέει ο κ. Μητσοτάκης που θα βρει τα χρήματα για μειώσεις φόρων; Από απολύσεις & μειώσεις μισθών-συντάξεων;" ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter και οι απαντήσεις έπεσαν βροχή:

Γιατί ΔΕΝ θα συνεργαστεί η ΔΗ.ΣΥ. με τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Οι εκλογές έγιναν, η κυρία Φ.Γεννηματά πέτυχε καθαρή νίκη, αλλά το 43% του κ.Ν.Ανδρουλάκη την υποχρεώνει να λαμβάνει σοβαρά υπ΄όψη της την γνώμη του. Κυρίως, γιατί αυτό το 43% συγκροτήθηκε από τις ψήφους όλων αυτών που δεν ανήκουν στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ και η παρουσία τους προσδίδει στο εγχείρημα της αναδημιουργίας της Κεντροαριστεράς ευρύτερη διάσταση.


Βερολίνο: Μόλις η Αθήνα κάνει κανονικούς ελέγχους θα σταματήσουμε τους δικούς μας-Τόσκας: Συμφωνήσαμε διακριτικό έλεγχο

[Το "συνελήφθησαν 1.000 λάθρο με πλαστά έγγραφα ερχόμενοι από Ελλάδα" που διαβάζετε είναι ακόμα πιο τραγικό αφού οι έλεγχοι ήταν ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ σε ένα μικρό ποσοστό ταξιδιωτών... οπότε φαντάζεστε τι έστελνε ο Τόσκας και πως παρότι έρχονται καραβιές ο αριθμός τους στην Ελλάδα παραμένει σταθερός γύρω στις 60.000.... μάθαμε επιτέλους πως "εξαφανίζονται", όπως έλεγε η Τασία, οι λάθρο]

"Όσο περισσότερα κάνει η Ελλάδα, τόσο λιγότερο θα πρέπει να γίνεται έλεγχος στη Γερμανία". Με αυτή την απλή φόρμουλα περιέγραψε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών τη λύση του προβλήματος που έχει προκύψει με τους ελέγχους των πτήσεων από την Ελλάδα στα γερμανικά αεροδρόμια.

Εικόνες από ψηλά της διαδρομής του χειμάρρου που "έπνιξε" τη Μάνδρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο εργοτάξιο της Μάνδρας για τον εντοπισμό του τελευταίου αγνοούμενου, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανότατα θα εντοπιστεί κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι άλλες τρεις σοροί.

Η στιγμή της σύλληψης του 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα με 2,6 κιλά κοκαΐνης - ΒΙΝΤΕΟ

Η λάμψη της πασαρέλας, των φακών και της δημοσιότητας δεν ήταν αρκετή για μία 19χρονη Ελληνίδα, που είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα μας και αποφάσισε να κάνει "γερή μπάζα", μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ; Σπίρτζης για Μάνδρα: Έλειπα εξωτερικό γιαυτό δεν πήγα

«Όποιος πάει να επιρρίψει τις ευθύνες στην περιφερειάρχη ή τη δήμαρχο τη στιγμή που υπάρχουν τέτοια γεγονότα κοροϊδεύει και λαϊκίζει» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης αναφορικά με τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Ο Καμμένος αποχαρακτήρισε τα έγγραφα... στο Twitter-Άγνοια δηλώνει ο Βούτσης

Στο «κάδρο» τοποθετεί πλέον όλη την Κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, στην προσπάθεια του να διασωθεί από τις ισχυρές πολιτικές αναταράξεις που έχουν προκαλέσει οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις.

Δώρο άδωρον το μέρισμα - Υπερβολική λιτότητα και το 2018

Λόγω φορολογίας και μείωσης επιδομάτων, όπως λέει η έκθεση - «Ο συνδυασμός λιτότητας και αδικίας μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας ενός προγράμματος προσαρμογής»

Ως μείγμα υπερβολικής λιτότητας, υψηλών πλεονασμάτων και χαμηλής ανάπτυξης χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό για το 2018 το αρμόδιο Γραφείο της Βουλής στη νέα του έκθεση.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ο Καμμένος κινδυνεύει να φάει 10 χρόνια γκούλαγκ απ' τον Κοτζιά

Κάποιος να ενημερώσει τον Κοτζιά βρε παιδιά.... Όταν ο Καμμένος κατέθετε στη Βουλή απόρρητο έγγραφο το 2014:

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ ευχάριστα τα νέα ανακοίνωσε ο Μπάρκας

Πολύ ευχάριστα τα νέα! Όπως μας ενημερώνει ο Μπάρκας, ο νέος προϋπολογισμός δεν έχει φόρους... αυτά που νομίζετε ότι είναι νέοι φόροι, όπως η αύξηση ΦΠΑ σε 32 νησιά, ο φόρος στα ξενοδοχεία κ.λπ έχουν συζητηθεί επί 2 χρόνια διεξοδικά οπότε δεν μετράνε

Σ. Κασιμάτης: Μία «ντάτσα» για τα δικά μας παιδιά

​Τις ημέρες αυτές, συζητείται από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ένα σχέδιο νόμου, το οποίο αν τελικά περάσει από τη Βουλή θα σημάνει το τέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Βενετίας. Θα σημάνει, δηλαδή, την υποταγή ενός εκπαιδευτικού θεσμού υψηλής αξίας στην πολιτικοποίηση –αυτή που διέβρωσε όλους τους θεσμούς από τη δεκαετία του 1980 και έπειτα– και, επίσης, τη μεταμόρφωσή του σε μία ακόμη άσκοπη προέκταση ενός κράτους που υπάρχει για να συντηρείται και να ευημερεί η κομματοκρατία.


Οι πολίτες θα στηρίξουν νόμους με ποινές που θα τσούζουν χωρίς να σκοτώνουν

Του Αντώνη Πανούτσου

Η  επιλογή του χώρου που γινόταν η εκδήλωση ήταν σωστή σε σχέση με το θέμα που αναλυόταν. Η Μιχαήλ Βόδα που γινόταν το προσυνέδριο της ΝΔ είναι ένας δρόμος σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας και το «Το ζήτημα της εγκληματικότητας και της απονομής Δικαιοσύνης» ήταν ταιριαστό για την περιοχή. Ιδιαίτερα σήμερα που η πολιτική του Τόσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αφήσει το κέντρο της Αθήνας στην τύχη του. Ανάμεσα στις αναφορές για τους ένοχους κακουργημάτων που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου ακούστηκε μια θέση που μπορεί να γίνει λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Θερμοπύλες: Αγριες συμπλοκές προσφύγων στο hotspot -Με λοστούς και σπασμένα γυαλιά

Αγριες συμπλοκές ξέσπασαν μεταξύ δεκάδων προσφύγων στο hotspot των Θερμοπυλών το βράδυ της Τετάρτης.


Βραβείο ντροπής στον Τσίπρα από τους δικηγόρους του Παρισιού. Ντροπή τους!

Δεν ξέρω τι άκρες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δικηγόρους του Παρισιού, αλλά ξέρω ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πόλης του Φωτός επιβεβαιώνει εκείνους που λένε «μην κατηγορείτε τους Έλληνες επαγγελματίες γιατί δεν ξέρετε πόσο αξιολογότεροι είναι από πολλούς ξένους». Η βράβευση του κ Τσίπρα από το συγκεκριμένο σωματείο για «Δέσμευση στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες» μπορεί να εκληφθεί μόνο σαν βρισιά και περιφρόνηση στον ελληνικό λαό και στην έννοια τους ιδεώδους. Και σαν επιβράβευση του πολιτικού αμοραλισμού, της δειλίας και της πολιτικής ανηθικότητας. Οι δικηγόροι του Παρισιού θα έπρεπε να ντρέπονται!


Γιατί και πώς ο Καμμένος απαίτησε την παρουσία του Τσίπρα στη συζήτηση για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

«Εκβιασμό» του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα βλέπουν στη Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «εκβίασε» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αξιώνοντας να είναι στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επερώτησης για την πώληση του πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.


Απαγορεύεται να ελέγχεται ο Πάνος Καμμένος!

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Μπορεί ένας υπουργός να χειρίζεται μια υπόθεση πώλησης όπλων αλλά να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν; Μπορεί να κινείται χωρίς περιορισμούς μέσα σε δίκτυα εμπόρων όπλων, να κλείνει συμφωνίες, να συνεργάζεται με «ντίλερς» και να δημιουργεί τεράστιες υπόνοιες για την νομιμότητα των χειρισμών του;


Τα αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λιγκ

H Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε το "5 στα 5" στον όμιλό της, συντρίβοντας τη Σέλτικ με 7-1. Η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση αρκεί...

Αργεντινή: Ασυνήθιστος ήχος καταγράφηκε την ημέρα που εξαφανίστηκε το ARA San Juan

Ένας αφύσικος ήχος είχε καταγραφεί πριν από μία εβδομάδα, τρεις ώρες μετά την τελευταία επικοινωνία του υποβρυχίου ARA San Juan με τη βάση του, κοντά στην τελευταία γνωστή θέση του, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής Ενρίκε Μπάλμπι.