25 Νοεμβρίου 2017

Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για τον Τσίπρα και την φυγή των νέων στο εξωτερικό

Με τον δικό του δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Αρκάς, τις πολιτικές απόψεις που εκφράζει ο Πρωθυπουργός για να σταματήσει το «brain drain», την φυγή δηλαδή των νέων στο εξωτερικό.


Έγγραφο του ΥΠΕΞ αποκαλύπτει: Υπεργολάβος για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ο Παπαδόπουλος

Επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία «Olympic Industries» είχε κομβικό ρόλο στην εκποίηση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αν και ο ιδιοκτήτης έχει τελεσίδικα καταδικαστεί για οικονομικό έγκλημα

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΛΙΑ! Ειδικό στα fake news το περιοδικό που "βράβευσε" τον Τσίπρα

"Διαβάστε τί είδους περιοδικό βράβευσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι για να καταλάβετε για τί είδους Πρωθυπουργό μιλάμε" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο για τα fake news που διαδίδει το Politique Internacionale:

Το ειδύλλιο του πρώην υπουργού με την βουλευτίνα

Ποιος πρώην υπουργός της φιλοευρωπαϊκής κυβερνητικής συμμαχίας έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με εν ενεργεία βουλευτή της παράταξης του;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Αναβάλλεται η αναγόρευση του Άνθιμου σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ

Με ανακοίνωσή της, η Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι η αναβάλλεται η τελετή κατά την οποία θα αναγορευόταν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου. Η Πρυτανεία αναφέρει ότι αυτό γίνεται για "λόγους καλύτερης οργάνωσης".

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΦΙΕΣΤΑ! «Κόλλησε» η ανέλκυση του «Αγία Ζώνη ΙΙ»-Παρών ο Κουρουμπλής [εικόνες]

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στις διαδικασίες για την ανέλκυση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της νήσου Αταλάντης, στον Σαρωνικό Κόλπο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Αδωνις: Οταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα κάνει εξεταστική για τη θητεία Πολάκη και Ξανθού

Εξεταστική για τη θητεία του Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού στο υπουργείο Υγείας θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση, αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.


Άγνωστος χτύπησε και επιχείρησε να βιάσει ποδηλάτισσα στον Τύρναβο

Ξαφνικά της έκλεισε τον δρόμο ένα αγροτικό φορτηγάκι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος - Ο οδηγός βγήκε από μέσα και άρχισε να την χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα, ενώ της έσκισε και το εσώρουχο.


Στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων της Μάνδρας ο Ολυμπιακός -Επίσκεψη του Β. Μαρινάκη [εικόνες & βίντεο]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει καθημερινά την προσφορά του στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Σήμερα, μάλιστα, επικεφαλής της αποστολής που βρέθηκε στην περιοχή ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Πολάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες

«Ο τρόπος που δουλεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σύστημα της Δικαιοσύνης δημιουργεί το αίσθημα και το αποτέλεσμα της τελικής ατιμωρησίας».


«Τρύπα» 120.000 ευρώ στον ΟΑΣΘ! Το «φέσι» συνδικάτου με τις κάρτες!

Η κακοδιαχείριση στα ταμεία του ιδιωτικού ΟΑΣΘ από τη διοίκηση Στεφανίδη φέρνει στο προσκήνιο και φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε κορυφαία συνδικάτα της Θεσσαλονίκης, τα οποία δημιούργησαν σημαντικά χρέη στον ΟΑΣΘ από τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών που έπαιρναν με έκπτωση και, ενώ αυτές τις πλήρωναν τα μέλη των σωματείων τους, τα χρήματα δεν αποδίδονταν στον Οργανισμό!

Βίντεο - "Ξύλο" για μία τηλεόραση - Γυναίκες πιάνονται μαλλί με μαλλί!

Απίστευτα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Black Friday στις ΗΠΑ.
Γυναίκες πιάνονται μαλλί με μαλλί και νεαροί παίζουν μπουνιές για μία τηλεόραση.


Η Περιστέρα Μπαζιάνα σε αποστολή στη Χαβάη

Η σύζυγος του πρωθυπουργού για νέες ακαδηµαϊκές επαφές, αυτή τη φορά στο εξωτικό νησί του Ειρηνικού

Η Χαβάη, και συγκεκριµένα η Χονολουλού, έχει ταυτιστεί στη συλλογική συνείδηση µε το ατελείωτο καλοκαίρι, τις τροπικές παραλίες και τις εξωτικές απολαύσεις µε φόντο ροµαντικά ηλιοβασιλέµατα κάτω από φοινικόδεντρα.

Άνθρακες ο «θησαυρός» της Novartis – Με άδεια χέρια γύρισαν οι εισαγγελείς από τις ΗΠΑ

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά σχετικά με την διαβόητη υπόθεση της NOVARTIS η εφημερίδα “ΑΞΙΑ” που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.



«Μάθε στην κόρη σου!» -Το βίντεο της ΝΔ για την ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε βίντεο ενημέρωσης.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΓΓΑ! «Βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ για ΑΠΘ και Άνθιμο: Προκλητική και ντροπιαστική η απόφαση αναγόρευσης του

Η αναγόρευση του μητροπολίτη Άνθιμου σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα - Η κομματική οργάνωση ζητά από το Αριστοτέλειο να ανακαλέσει έστω και την τελευταία στιγμή την απόφαση

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Και δεύτερη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Αυτοκτόνησε 57χρονος άνεργος

Ο 57χρονος ανέβηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην οδό Αιγαίου και έπεσε στο κενό

Λίγες ώρες πριν από την πρωτοφανή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη που κόστισε τη ζωή σε έναν πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά του, στην ίδια περιοχή σημειώθηκε ακόμα ένα τραγικό περιστατικό.


ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας στο Taxisnet: Τι θα πληρώσουν οι πολίτε

ΜΗ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ! 

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί για το 2018.

Γνωστός στο υπουργείο Άμυνας ο Βασίλης Παπαδόπουλος (εικόνες & video)

Τη σχέση του φερόμενου ως «μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να αναδείξει η Νέα Δημοκρατία.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Αγγίζει την αυτοδυναμία η ΝΔ - Διψήφια με την πρώτη η νέα Κεντροαριστερά

Προβάδισμα 11,5 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 24,9% έναντι 16,9% του ΣΥΡΙΖΑ.

Κρήτη: Eνταση μέσα στο ΚΤΕΛ -Αλητάκια "φοιτητές"τές αποδοκίμασαν τον ελεγκτή

Η αντιπαράθεση μιας μεταπτυχιακής φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ελεγκτή των αστικών ΚΤΕΛ έγινε η αιτία να ακινητοποιηθεί το λεωφορείο για αρκετή ώρα στην «Χονολουλού» στα Χανιά, το μεσημέρι της Παρασκευής.


Υπόθεση Παντελίδη: Το νέο τραγούδι και το «όχι» της μητέρας

Την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει άλλο ένα καινούργιο τραγούδι του αδικοχαμένου ερμηνευτή με τίτλο «Να' σαι καλά» ενώ η κυρία Αθηνά αρνήθηκε ξανά να δώσει συνέντευξη-απάντηση στην Αρναούτη


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Κρήτη: Είχε μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομο… κτηνιατρείο

Στα χέρια των αρχών μία Γερμανίδα

Σε παράνομο κυνοκομείο – κτηνιατρείο είχε μετατρέψει το… σπίτι της μία Γερμανίδα που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τις αρχές.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αδιανόητη τραγωδία: Έβαλε τέλος στη ζωή του και πήρε μαζί στο θάνατο τα δύο παιδιά του

Ο αυτόχειρας πατέρας έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο «σας βαρέθηκα όλους» και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Κοραή - Εκτός από τον ίδιο έχασαν τη ζωή τους οι δίδυμοι γιοί του, 8 ετών - Τι έγραφαν σημειώματα του πατέρα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! ΓΕΕΘΑ: Από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων τα απόρρητα έγγραφα του Λοβέρδου

Τα δύο απόρρητα έγγραφα που παρέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο προεδρείο της Βουλής προέρχονταν από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.


ΒΙΝΤΕΟ-Το 'παμε ότι ο Τσίπρας αυτοκαλέστηκε στο Παρίσι και πήρε μια πλακέτα που δίνουν σε όλους;

Περίεργα πράγματα σχετικά με τον κ.Τσίπρα και την επίσκεψή του στο Παρίσι. Να τι προέκυψε από γρήγορη έρευνα στο Ιντερνετ:

ΒΙΝΤΕΟ-Πάντως ο Ευκλείδης το είπε όσο κομψά μπορούσε

Παιδιά άδικος ο προϋπολογισμός, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να μη...

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο Άδωνις με τους ΣΥΡΙΖΑίους... για τον Ασάντζ

"Θαυμάστε ποιοι φωνάζουν για την τήρηση του απορρήτου με τόση ένταση και ευαισθησία" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και υπενθύμισε τα ουρλιαχτά ΣΥΡΙΖΑίων όταν συνελήφθη ο Ασάντζ επειδή δημοσίευε...

ΣΚΙΤΣΟ-Ο "ταγκό στο Παρίσι" καλεί τον "τσιφτετέλι στο Ριάντ"

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Σ. Κασιμάτης: Το μέλλον της δημοκρατίας στην Ευρώπη

[ΦΩΤΟ-Στην αρχή, έκανε αυτό που βλέπετε. Μετά, φαντάζομαι, κρύφτηκε κάτω από το έδρανο και άρχισε να δα-γκώνεται και να γρυλίζει. Κάποια στιγμή, είμαι βέβαιος, θα ξέσπασε...]

Όχι, δεν σκοπεύω να καταπιαστώ με το βαρυσήμαντο θέμα του τίτλου. Απλώς δανείζομαι τον τίτλο της ομιλίας που έδωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στους δικηγόρους των Παρισίων – που τον βράβευσαν για κάποιο λόγο τον οποίο μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν. Και τον δανείζομαι, επειδή ταιριάζει με το θέμα μου, το οποίο αφορά το παρόν της δημοκρατίας στην Ελλάδα, υπό κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


«Πολλές φορές ένιωσα σαν τον Οδυσσέα...»

Του Σάκη Μουμτζή

Αυτός ο Α.Τσίπρας όσο και να θέλει να αγιάσει κάποιος, δεν τον αφήνει. Όλο και κάτι θα κάνει, όλο και κάποια selfie θα βγάλει, όλο και κάτι θα πει. Είναι η χαρά των σχολιαστών. Θα μας λείψει!

Ολόκληρη η φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά την τελετή βράβευσης του στο  πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού, George V ήταν:

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! Συνελήφθη για «φακελάκι» γιατρός στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Ποινική δίωξη για δωροληψία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», που συνελήφθη με την κατηγορία του χρηματισμού.


Σε ταβέρνα στις Πρέσπες ο Κώστας Καραμανλής [εικόνες]

Στους Ψαράδες Πρεσπών Φλώρινας βρίσκεται, από το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, φιλοξενούμενος του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.

19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στον πρόξενο: «Επεσα θύμα, σας ικετεύω, βοηθήστε με»

«Είμαι αθώα, σας ικετεύω, βοηθήστε με», είπε το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ-Κονγκ με 2,6 κιλά ηρωίνης, στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Κίνα Ιωάννη Μαλούκο.

ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΣΚΟΜΠΑΡ!! Ζαχαριάδης: Θα υπάρξει ειρήνη στην Υεμένη, αν δεν πουλήσουμε τα βλήματα;

Κι ο Εσκομπάρ έλεγε: Αν δεν πουλήσω εγώ ναρκωτικά θα σταματήσουν να πουλάνε και οι άλλοι;

Στο ζήτημα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, αναφέρθηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.


Δεν τα κατάφερε η Στεφανίδη, κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Τιάμ

Η Βελγίδα πρωταθλήτρια των Συνθέτων Ναφισάτου Τιάμ αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, στο Γκαλά της IAAF το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μονακό.


Πανικός στο Παρίσι: Αστυνομικοί σκότωσαν μια τίγρη που κυκλοφορούσε ελεύθερη [βίντεο]

Μια ...τίγρη προκάλεσε πανικό στο Παρίσι σήμερα, καθώς κυκλοφορούσε ελεύθερη στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και εξαιτίας της διακόπηκαν προσωρινά και τα δρομολόγια του τραμ.