27 Νοεμβρίου 2017

Οταν ο Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου -Στις «μάχες» με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [βίντεο]

Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τέσσερις διαφορετικοί ηγέτες, δύο διαφορετικές εποχές. Ποιος είπε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;


Ποιος είναι ο Τζων Σφακιανάκης για τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός

Κατά τη διαδικασία της Βουλής σχετικά με την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο πρωθυπουργός μίλησε για μια σειρά διαβαθμισμένα τηλεγραφήματα του Έλληνα πρέσβη στο Ριάντ προς την ελληνική κυβέρνηση.

Και δεύτερη σύμβαση στη Βουλή με υπογραφή Παπαδόπουλου

Για 1000 βόμβες ΜΚ82 και 700 ΜΚ83 συνολικής αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεύτερη σύμβαση με τη Σαουδική Αραβία που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Παπαδόπουλου, ως εκπροσώπου της χώρας ήρθε στη Βουλή, αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή υπουργό άμυνας Δημήτρη Βίτσα.


ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΡΚΟ! Η Τασία ειρωνεύεται τον Βορίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Ειρωνικά σχολίασε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντιπρόεδρος της Βουλής, τα όσα είπε από το βήμα ο Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ανατροπή με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Μπορεί να έπεσε από τον βράχο λέει τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 20χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατός του να επήλθε από πτώση.


ΔΗΣΥ και Ποτάμι έδωσαν στην δημοσιότητα τρία απόρρητα έγγραφα -Τι περιέχουν

Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ - Η επιστολή ενημέρωσης του πρέσβη μας στο Ριάντ για τους πραγματικούς εκπροσώπους της Σαουδικής Αραβίας - Η στάση Βούτση που μιλούσε για μεθοδευμένες κινήσεις με τα έγγραφα


Έσκισε τα καλσόν του ο μπούλης με τον Άδωνι: Κάτσε κάτω - BINTEO

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της δεύτερης τοποθέτησης του Πάνου Καμμένου, στο πλαίσιο της συζήτησης για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Τραγωδία στον Γέρακα – Αυτοκτόνησε 16χρονος μαθητής

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Γέρακα, καθώς ένας νεαρός μαθητής, ένα 16χρονο παιδί, έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η Ιρλανδία αποπλήρωσε όλα τα δάνειά της από το ΔΝΤ -Με άδεια Ρέγκλινγκ

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) ενέκρινε σήμερα αίτημα της Ιρλανδίας για πλήρη αποπληρωμή των δανείων της από το ΔΝΤ και διμερών δανείων της από τη Σουηδία και τη Δανία, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) και του EFSF.


ΑΝΤ1: Στους 24 οι νεκροί από τη θεομηνία

Στους 24 έχει αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την θεομηνία στην δυτική Αττική, καθώς το πρωί εντοπίστηκε η σορός του τελευταίου καταγεγραμμένου ως αγνοουμένου από τις φονικές πλημμύρες.

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! Το «Mea Culpa» του Κουρουμπλή: Ήταν λεκτικό λάθος όταν κάλεσα τον κόσμο να κάνει μπάνιο στην Πειραϊκή

«Άνθρωποι είμαστε - Πάνω στην ένταση και τη στιγμή που όλο το σύστημα - πολιτικό, μιντιακό, και κοινωνικό - έχει πέσει πάνω σου, είναι φυσικό να κάνεις ένα λάθος

«Σε μια τηλεοπτική εκπομπή που επικρατεί ένταση, που όλο το σύστημα - μιντιακό, πολιτικό , κοινωνικό - έχει πέσει επάνω σου, είσαι άνθρωπος και μπορεί να κάνεις ένα λεκτικό λάθος...».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ! Και επίσημα στον ξάδερφο Τσακαλώτου τα ληξιπρόθεσμα της ΔΕΗ

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι την εξόφληση των διακανονισμών που θα συναφθούν και ο προϋπολογισμός της προκήρυξης είναι 12 εκατ. ευρώ

Την έγκριση για την ανάθεση του έργου της διαχείρισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ στην εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.


Πρετεντέρης: Ανεμοδούρες

Προσπαθούν απλώς να επιζήσουν κυλιόμενοι.Κι όταν πέσουν είναι τουλάχιστον σίγουρο ότι δεν θα πέσουν από ψηλά" γραφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Βίντεο-σοκ: Ρώσοι στρατιώτες σκοτώνουν τρομοκράτη που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Συγκλονιστικές εικόνες από την επίθεση - Ο δράστης κινήθηκε να κόψει το λαιμό του ενός και κινήθηκε αμέσως προς το δεύτερο που κρατούσε αυτόματο όπλο

Βίντεο: Η δραματική προσγείωση δύο αεροπλάνων ενώ τα σφυροκοπούν οι άνεμοι

Και τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν τελικά με ασφάλεια παρά την περιπέτειά τους

Τη δραματική προσγείωση δύο αεροσκαφών εν μέσω θυελλωδών ανέμων στο αεροδρόμιο της Κολωνίας κατέγραψαν οι κάμερες,

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Μπουτάρης: «Καραγκιοζμπερντέ τα Σκόπια - Με πιάνει αναγούλα με όλα αυτά τα αγάλματα»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για την επίσκεψη του στη γειτονική χώρα αλλά απέφυγε  να αναφερθεί στις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της ΠΓΔΜ, στις οποίες αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»


Ξεκαρδιστικό βίντεο: «Ξαναμμένες» χελώνες διακόπτουν το κυνήγι λεοπάρδαλης

Οι δυο χελώνες μετέτρεψαν μια εντυπωσιακή σκηνή κυνηγιού σε... ακατάλληλη για ανήλικους ταινία

Το θέαμα μιας πανέμορφης λεοπάρδαλης να παραμονεύει τη λεία της θα προκαλούσε δέος και φόβο στα περισσότερα είδη του ζωικού βασιλείου (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) που θα φρόντιζαν να... μείνουν μακριά.


ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Αρχίζουν οι ηλκτρονικοί πλειστηριασμοί κατοικιών - Ανέστειλαν την αποχή οι συμβολαιογράφοι

Από την Τετάρτη ξανά πλειστηριασμοί - Με 158 ψήφους υπέρ και 34 κατά, έδωσαν το πράσινο φως για τη διενέργεια των φυσικών και και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών - Παραιτήσεις και αποχωρήσεις από το ΔΣ


Αγωγή Πατεράκη στο Καμμένο: Ποτέ δεν ήμουν έμπορος όπλων-Εδώ και 8 χρόνια έχω εταιρία συμβούλων (έγγραφο)

Προσφυγή στην Δικαιοσύνη προανήγγειλε ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Πατεράκης απαντώντας στους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου.

Δεν δέχτηκε ο Βούτσης να παραλάβει διαβαθμισμένα έγγραφα από τη Γεννηματά-ΒΙΝΤΕΟ

Συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο, χαρακτήρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας η επικεφαλής της ΔΗΣΥ - Αρνήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής να λάβει έγγραφα που του κατέθεσε, προκαλώντας αντιδράσεις από τα έδρανα της ΝΔ


ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα - Αμφισβητούν τα έγγραφα Καμμένου-ΕΓΓΡΑΦΟ

«Ήρθαμε στη Βουλή να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον» λένε πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε κανένα από τα έξι ουσιώδη ερωτήματα, τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος λέει ότι δεν υπάρχει τρίτος σε διακρατικές συμφωνίες.


Ασκηση δίωξης στον Γκαγκάτση από τον Εισαγγελέα -Εδωσε παράνομα μπόνους 1 εκατ.φράγκα στον Ρεχάγκελ

Την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας αντιμετωπίζει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν γενικός διευθυντής της Super League Βασίλης Γκαγκάτσης, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του από την Εισαγγελία της Αθήνας.


ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ-Μετά το εμετικό γλείψιμο στον Σαμαρά, τώρα… σπατουλάρει χυδαία και τον Τσίπρα ο Σμαραγδής

«Σκηνοθέτης» παντός καιρού και διαχρονικός γλείφτης των εκάστοτε πρωθυπουργών αποδεικνύεται τελικά ο… πολυτάλαντος κ.Σμαραγδής, προκαλώντας την κοινή γνώμη αλλά και την κοινή λογική.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαψεύδει ότι ο Τζον Σφακιανάκης υπήρξε σύμβουλός του

Ένα νέο πρόσωπο ανέφερε ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στη βουλή στη συζήτηση για την πώληση οπλισμού στη Σαουδική Αραβία, τον Τζον Σφακιανάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Που είναι τα λεφτά κ. Τσίπρα αφού είναι νόμιμη η συμφωνία; - Τσίπρας: Θέλετε να χτυπήσετε την κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι... ενδιάμεσος - Ούτε κουβέντα για τους βομβαρδισμούς στην Υεμένη

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω στην αίθουσα το μισό υπουργικό συμβούλιο. Χαίρομαι διπλά που ο Τσίπρας επέλεξε να είναι παρών. Φαντάζομαι στη διάρκεια της ομιλίας μου θα έρθει και στην αίθουσα τελευταία όλο με αποφεύγει. (εκείνη τη στιγμή ο κ. Τσίπρας μπήκε στην αίθουσα) Α ήρθατε καλώς τον και άργησε, ανησύχησα προς το παρόν».


Η απάντηση του Άδωνι στον Καμμένο για τον Πατεράκη - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Καμμένος, για πολλοστή φορά στο Κοινοβούλιο, αναφέρθηκε σε έναν σχεδόν άγνωστο σε μένα πολίτη, για μια αστυνομική ιστορία. Η αστυνομική ιστορία στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, μου είναι παντελώς άγνωστη» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και συγκεκριμένα στην καταγγελία του για τον κ. Πατεράκη.

Βίντεο: Κανόνι νερού «εκτοξεύει» γυναίκα που περνά μπροστά από διαδηλωτές στην Ιερουσαλήμ

Ένα πλήθος διαδηλωτών έκανε ακόμη μια καθιστική διαμαρτυρία, εμποδίζοντας την κυκλοφορία στη γωνία της οδού Jaffa και της οδού Nordau στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το υποχρεωτική στρατολόγηση υπερ-ορθόδοξων Εβραίων


ΒΙΝΤΕΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ-Σφοδρή επίθεση βουλευτών της ΝΔ κατά του Καμμένου για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσαν οι επερωτώντες βουλευτές της ΝΔ καταλογίζοντας του προσωπικές σοβαρές ευθύνες για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σκόπιμη παραπλάνηση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και αναπάντητα ερωτήματα για το ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Κυριάκος σε Τσίπρα: Πείτε στον σκηνοθέτη να κόψει τις θήκες με τα πούρα που καπνίζετε στο Μαξίμου

Κόντρα για τα πούρα που εμφανίζονταν στο βίντεο Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα (φώτο αριστερά)

Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα με το κοινωνικό μέρισμα σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία σύσταση προς τον κ. Τσίπρα για το βίντεο που προβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προκαλώντας πλήθος σχολίων.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από άλλο πλανήτη: Στο γήπεδο με διχτυωτό καλσόν [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση με εντελώς διαφορετικές δραστηριότητες από ότι στο παρελθόν.


Η τιμή της Αριστεράς χάθηκε στην Υεμένη

Του Σάκη Μουμτζή

Θυμάμαι την δεκαετία του '70, η Αριστερά, μέσα από έναν υποκριτικό πασιφισμό, προσπαθούσε να καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου, ως η παράταξη που πιστεύει σε πανανθρώπινες αξίες.


Για πρώτη φορά κάμερα στη φυλακή από την οποία δεν απέδρασε ποτέ κανείς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει γίνει γνωστή ως «Μαύρο Δελφίνι» και στεγάζει τους πιο στυγερούς εγκληματίες: από δολοφόνους, τρομοκράτες μέχρι και κανίβαλους.

Βίντεο: Ελέφαντας ποδοπάτησε μέχρι θανάτου άντρα που ήθελε να τον φωτογραφίσει!

Ο ελέφαντας περπατούσε στην άκρη του δρόμου και ο άντρας τον πλησίασε πολύ - Δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τεράστιο ζώο - Την σοκαριστική στιγμή κατέγραψαν περαστικοί

Την τρομακτική στιγμή που ένας άντρας ποδοπατείται μέχρι θανάτου από έναν ελέφαντα, κατέγραψαν περαστικοί στην Δυτική Βενγκάλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα καταλαβαίνουμε το ζόρι του Καμμένου να πάρει το Υπ. Άμυνας

Μετά από 5 χρόνια, σήμερα είμαστε καταλαβαίνουμε απόλυτα τον αγώνα του Καμμένου για να πάρει το Υπουργείο Άμυνας:


Αυτές είναι οι 5 πιο «καυτές» Ελληνίδες 40άρες! (pics)

Τι κι αν έχουν περάσει τα 40; Παραμένουν πιο «καυτές» από όλες τις 20άρες του κόσμου μαζί! 5 Ελληνίδες, πολλά εξώφυλλα, ακόμα περισσότερες φαντασιώσεις.

Στους 23 οι νεκροί στη Μάνδρα-Ηλικιωμένη κατέληξε στο Θριάσιο

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και ο τελευταίος αγνοούμενος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής περίπου πριν από δύο εβδομάδες, ενώ κατέληξε και μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν διασωληνωμένη στο Θριάσιο.


Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές θα διερευνηθεί η πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

«Είστε μαζί επειδή ταιριάζετε» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε Τσίπρα-Κάμμενο και όταν εισέπραξε αντίδραση αναρωτήθηκε: Γιατί αντιδράτε;

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω στην αίθουσα το μισό υπουργικό συμβούλιο. Χαίρομαι διπλά που ο Τσίπρας επέλεξε να είναι παρών. Φαντάζομαι στη διάρκεια της ομιλίας μου θα έρθει και στην αίθουσα τελευταία όλο με αποφεύγει. (εκείνη τη στιγμή ο κ. Τσίπρας μπήκε στην αίθουσα) Α ήρθατε καλώς τον και άργησε, ανησύχησα προς το παρόν».


Μόλις το 1/4 των Καταλανών θέλει την ανεξαρτητοποίηση από την Ισπανία

Μόλις το ένα τέταρτο των Καταλανών θέλουν να συνεχίσουν με το σχέδιο διεκδίκησης της ανεξαρτησίας από την Ισπανία ενόψει των τοπικών εκλογών της 21ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση του δημοσιοποιήθηκε σήμερα στην εφημερίδα El Pais.


Πάλευαν να σωθούν - Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής για τα αδέλφια στη Ν. Σμύρνη

Η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς του 40χρονου και των δύο ανήλικων παιδιών του στην τραγωδία της Νέας Σμύρνης είναι σοκαριστική.


Το απειλητικό «τιτίβισμα» Καμμένου

Λίγο πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τη πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανάρτηση του στο Twitter, ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να την μεταδώσουν, προκειμένου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά...

Η Νάγια Ριβέρα του Glee συνελήφθη γιατί... ξυλοκόπησε τον άνδρα της [εικόνες]

Σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να εμπλέκεται η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα, γνωστή από την μουσική τηλεοπτική σειρά «Glee».

ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΡΩΤΑ! Πόλα Ρούπα: «Για το κρατικό έγκλημα στη Μάνδρα θα πληρώσει κανείς;»

Η καταδικασθείσα σε 45 χρόνια φυλάκιση για τη δράση της στον «Επαναστατικό Αγώνα» Πόλα Ρούπασε μια συνέντευξη-ποταμό μιλά για όλους και για όλα - Χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «μνημονιακή και υπόδουλη» και μιλάει για την απεργία πείνας που κάνουν με τον σύντροφό της Νίκο Μαζιώτη


ΒΙΝΤΕΟ-Τρομαγμένος Καμμένος στη Βουλή-Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα, έκανε καταγγελίες του κ@λου

Με το ανελέτητο σφυροκόπημα των βουλευτών της ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για την πώληση βλημάτων από τον ελληνικό στρατό στη Σαουδική Αραβία, ξεκίνησε και συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης που έχει καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βίντεο: Ασυγκράτητο ομόφυλο ζευγάρι κάνει σ@ξ σε σταθμό τρένων

Συνελήφθησαν για προσβολή δημοσίας αιδούς

Το... αχαλίνωτο πάθος τους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν δύο νεαροί «ξαναμμένοι» άντρες από τη Μελβούρνη, οι οποίοι δε δίστασαν να κάνουν σ@ξ σε δημόσια θέα, μπροστά σε σταθμό τρένων!


Διεθνής Αμνηστία: Να σταματήσει η Ελλάδα την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία

Παρέμβαση στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία πραγματοποίησε η Διεθνής Αμνηστία, εκφράζοντας “σοβαρές ανησυχίες”, για τον πραγματικό κίνδυνο να χρησιμοποιηθούν στη σύγκρουση στην Υεμένη, γεγονός που απαγορεύεται από τη Συνθήκη για το Εμπόριο Όπλων.


«Ντου» Λαφαζάνη και «Δεν πληρώνω» στη συνέλευση των συμβολαιογράφων για τους πλειστηριασμούς [βίντεο]

Ενταση επικρατεί έξω απο την αίθουσα όπου είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων, καθώς αναμένεται να λάβει απόφαση για την επανέναρξη των πλειστηριασμών


ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ-Ομάδα «Κρυπτεία»: Εμείς δείραμε τον ιμάμη και τον μετανάστη έμπορο ναρκωτικών σε Πειραιά και Πατήσια

Κάποιος μάλλον δουλεύει αυτούς στο iefimerida.gr...

 Η αυτοαποκαλούμενη «εθνική αντιστασιακή οργάνωση Κρυπτεία» ανέλαβε με τηλέφωνημά της στο iefimerida την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό δύο μεταναστών, ενός ιμάμη και ενός εμπόρου ναρκωτικών, όπως λένε οι ίδιοι.


Άναψε «φωτιές» στα Σκόπια το «απαγορευμένο» βίντεο Γκλιγκόροφ

Ένα βίντεο που η προβολή του θεωρούνταν… ταμπού έως πρότινος στα Σκόπια, δημοσιοποίησε η εφημερίδα Βέτσερ προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στη γειτονικη χωρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Miami Vice σε Ιόνιο και Αιγαίο -Το υπερ-ταχύπλοο των εμπόρων ναρκωτικών και η κινηματογραφική καταδίωξη

Σκηνές Miami Vice εκτυλίχθηκαν σε Ιόνιο και Αιγαίο καθώς σημειώθηκε μία πρωτοφανής καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών το λιμενικό, η οποία ξεκίνησε από την Κέρκυρα στο Ιόνιο και ολοκληρώθηκε στην Κέα στο Αιγαίο.

Χαμπίμπι, ο Αφγανός που έπεσε νεκρός στις συμπλοκές μεταναστών στη Λέσβο

Γέμισαν αίματα τα σοκάκια του χωριού Πάμφυλα της Λέσβου από τις άγριες συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδες Αφγανών μεταναστών που όπως αποδείχτηκε διαμένουν σε σπίτια που έχουν νοικιάσει στο χωριό.

Υποψίες για στραγγαλισμό του Κώστα Τσαλικίδη - Όλη η απόφαση του ευρωδικαστηρίου

Της Στεφανίας Κασίμη

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος για τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δικαίωσε τους συγγενείς του πρώην στελέχους της Vodafone, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για σκηνοθετημένη δολοφονία, σχετική με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μια Νοτιοαφρικανή καλλονή ανακηρύχθηκε «Miss Universe 2017»

Η 22χρονη Demi-Leigh Nel-Peters από τη Νότιο Αφρική κατάφερε να εκτοπίσει τη «Μις Κολομβία» και τη «Μις Τζαμάικα» και να ανακηρυχθεί «Miss Universe 2017».