29 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας-Καμμένος απαντούν στις απορίες σας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ερ.: Αλέξη ποιοι παίρνουν τα σπίτια μας;
Αλέξης:

ΒΙΝΤΕΟ-Απ' την "προστασία 1ης κατοικίας" στην προστασία... πλειστηριασμών-Όλο το ξύλο που έριξαν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ σε "δεν πληρώνω"

Πρωτόγνωρες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

ΟΣΑ (ΔΕΝ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Σε συνέχεια της πολύβουης και πιθανόν «ύποπτης» υπόθεσης, «διακρατικής» συμφωνίας μεταξύ της χώρας μας και της Σαουδικής Αραβίας, θα σας παρουσιάσουμε με απλό τρόπο την σημαντικότητα των εγγράφων και της διαδικασίας, την οποία ορίζει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία χωρίς καμία αναφορά σε πρόσωπα, καταστάσεις και πολιτικές διαμάχες.

Χτύπησαν και δημοσιογράφους στο Ειρηνοδικείο - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ κατήγγειλε ότι δέχθηκε την ώρα των σοβαρών επεισοδίων στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Φωτεινή Νάσσου.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΙΠΡΑ! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΣΕΓΚΕΝ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Μετά την Γερμανία και η Ιταλία ελέγχει τους επιβάτες από Ελλάδα

Το γερμανικό παράδειγμα της επιβολής «καραντίνας» στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα φαίνεται να επεκτείνεται σταδιακά και σε άλλες χώρες της Σένγκεν, καθώς αστυνομικές αρχές σε αεροδρόμια της Ιταλίας περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους τους Έλληνες πολίτες τους οποίος χαρακτηρίζουν ως επιβάτες «ευαίσθητων πτήσεων.


ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ! Μείωση του ΦΠΑ στα νησιά θα ζητήσει αύριο ο Τσακαλώτος

Στο πλαίσιο συζήτησης των δημοσιονομικών, που θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών πρόκειται να ζητήσει επανεξέταση της αύξησης του ΦΠΑ στο 24% από το 17% που είναι σήμερα


ΠΑΟΚ: Έγραψε ιστορία ο Βρακάς με τη φανέλα του Δικεφάλου

Ο Γιώργος Βρακάς έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ. Εγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Απόστολου Τσουρέλα


ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ για να φυγαδευτούν δύο συμβολαιογράφοι

Ολόκληρη επιχείρηση έστησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για να φυγαδεύσουν δύο συμβολαιογράφους που συμμετείχαν στη διενέργεια πλειστηριασμών.

Επανέρχεται η ΝΔ στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας – Ζητά εξηγήσεις από Κοτζιά

Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, πρόκειται να καταθέσει αύριο η Νέα Δημοκρατία, όπως προανήγγειλε ο αρμόδιος τομεάρχης, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος καταλόγισε στον κ. Κοτζιά «απόπειρα φίμωσης των κομμάτων» και «συσκότιση» της υπόθεσης πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο Χαλκιάς... σπάει τα κοντέρ -Στα 43 του ο μοναδικός από το EURO 2004 που συνεχίζει

Και όμως είναι ακόμη εδώ!

Ο 43χρονος Κώστας Χαλκιάς, ο μοναδικός εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, φόρεσε ξανά τα γάντια του σε επαγγελματικό παιχνίδι (μετά τις συμμετοχές του στη Γ' Εθνική, τη σεζόν 2016/17), καθώς υπερασπίζεται την εστία της Παναχαϊκής στο ματς Κυπέλλου με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.


Γιάννης: Η πορεία του από rookie σε υποψήφιο MVP! (video)

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο που ετοίμασαν οι Μιλγουόκι Μπακς, με την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την βραδιά του draft, την συμμετοχή του στο περυσινό All Star Game όπου και έλαμψε με την παρουσία του, μέχρι και σήμερα όπου διεκδικεί το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου του NBA!


Λοβέρδος- Κουμουτσάκος κατά Κοτζιά για τη Σ. Αραβία: Δεν μας αφήνει να δούμε τα έγγραφα- ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκαν τα διαβαθμισμένα έγγραφα για τον ρόλο του Τζον Σφακιανάκη που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύμβαση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Σενάριο απόλυτου τρόμου: Το ηφαιστειακό Big Bang μπορεί να συμβεί και... τώρα!

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα ηφαίστεια απειλούν περισσότερο τον πολιτισμό μας, απ' ότι νομίζαμε προηγουμένως», δηλώνει ο καθηγητής στατιστικής του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, Jonathan Rougier

VENCEREMOS! «Μούφα» η προστασία 1ης κατοικίας... σήμερα πλειστηριάστηκαν 15!!

Δεκαπέντε σπίτια που ανήκουν στην κατηγορία της πρώτης κατοικίας ήταν μεταξύ αυτών που βγήκαν σήμερα σε πλειστηριασμό ηλεκτρονικό και μη, στην Αττική, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απόχης των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους.


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Καμμένος για τα βλήματα: Δεν υπάρχει συμφωνία-Δεν έχω υπογράψει πουθενά

Πολλές αντιφάσεις από τον υπουργό σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 - Είπε ότι, από την στιγμή που η Σαουδική Αραβία δεν έχει πληρώσει χρήματα για τα βλήματα, δεν ισχύει η συμφωνία

«Δεν υπάρχει μίζα»: με αυτά τα λόγια ως «πυρήνα» των ισχυρισμών του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προσπάθησε να υπεραμυνθεί των χειρισμών του στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.


ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Έκλεισε η συμφωνία κυβέρνησης & θεσμών για περιορισμό κομματικών διορισμών

Σε συμφωνία για σημαντικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση που αποσκοπούν στην αποσύνδεση του κράτους από τους κομματικούς μηχανισμούς κατέληξαν θεσμοί και κυβέρνηση.


Και νέα «σκοτεινά» σημεία στα έγγραφα για την πώληση όπλων στην Σ.Α

Στο μικροσκόπιο της αντιπολίτευσης βρίσκονται τα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και ο κ. Τσίπρας κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.


ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 4 Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Με μεγάλη καθυστέρηση η ΚΥΑ για τους 4 νέους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας

Με μεγάλη καθυστέρηση εκδόθηκε υπουργική απόφαση των κυρίων Τσακαλώτου και Σπίρτζη, με την οποία καθορίζεται το αντίτιμο σε τέσσερις νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό.


Δημήτρης Καμμένος: Χωρίς την Γαύδο και το Καστελόριζο παραμένουν οι χάρτες στα σχολικά βιβλία – Να παρέμβει άμεσα ο Γαβρόγλου

Για σημαντικά λάθη σε χάρτη που έχει τυπωθεί στο σχολικό βιβλίο της έκτης δημοτικού, «Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή» και συνεχίζει - παρά την πρόσφατη υπουργική απόφαση για διόρθωση - να εμφανίζει την Ελλάδα χωρίς το Καστελόριζο και τη Γαύδο κάνει λόγο ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ζητώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργού Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Το ΣτΕ απέρριψε ακόμη μία προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε άλλη μία προσφυγή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα η Ενωση να ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την θέση της.


ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΡΕΣΤΗ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ! ΝΔ: Υπάρχουν ιδιοκτήτες εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού που έχουν και ΜΜΕ αλλά φοροδιαφεύγουν;

Ερώτηση 14 βουλευτών της ΝΔ - «Υπάρχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχηματισμού και έχουν εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές; Υπάρχουν τέτοιοι ιδιοκτήτες οι οποίοι να δραστηριοποιούνται και στον χώρο της ενημέρωσης;» ρωτούν οι βουλευτές της ΝΔ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ! Ανελκύστηκε το Αγία Ζώνη ΙΙ που προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό

Η επιχείρηση είχε σταματήσει λόγω προβλημάτων - Το κουφάρι θα μεταφερθεί στη Σαλαμίνα σε ειδικό χώρο - Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ρύπανση

Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» σήμερα, με τρεις ημέρες καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί στη δημοσιότητα.

Διαμαρτυρήθηκε... γυμνός σε δημοτικό συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

της Μαρίας Δεναξά

Ένας άνδρας πέταξε τα ρούχα του κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του 14ου διαμερίσματος του Παρισιού για να διαμαρτυρηθεί για την έξωση της οργάνωσης του από κτίριο του Δήμου.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Πλειστηριασμοί: «Στο σφυρί» πρώτες κατοικίες για οφειλές από 30.000 ευρώ!

Τουλάχιστον 15 σπίτια βγήκαν σε πλειστηριασμό σήμερα μόνο στην Αττική - Από τη «σεισάχθεια» στην πλήρη απελευθέρωση

Στα... λόγια και στις... υποσχέσεις έμεινε η προστασία της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς μόνο σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 15 πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών, μόνο στο Νομό Αττικής.


Επίθεση Χατζηνικολάου στον Άδωνι για να ξεπλύνει Τσίπρα-Τι απάντησε ο Άδωνις

Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Facebook:

Για την κριτική του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στην άποψή μου ότι μετά την προχθεσινή συζήτηση ο Πρωθυπουργός «μπήκε στο κάδρο της μίζας»

Πριν εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους διαφωνώ με την κριτική που άσκησε στην θέση μου αυτή ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, τόσο στο χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων του Αντ1 όσο και σήμερα στον Realfm, ξεκαθαρίζω προς άρση παρεξηγήσεων τα εξής:


ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ! Φίλης, Ξυδάκης και Δουζίνας στον Καμμένο: Πάρε πίσω τη συμφωνία για τα βλήματα

Καφέ και... βλήματα περιελάμβανε το «μενού» της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τους Νίκο Φίλη, Νίκο Ξυδάκη και Κώστα Δουζίνα -τον «πυρήνα», δηλαδή, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφάνισαν «όψιμες» διαφωνίες για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.


Σούργελο Μακρόν: Ρεζίλεψε τον πρόεδρο της Μπουργκίνα Φάσο δημοσίως! [pics, vids]

Θέλει ο Εμανουέλ Μακρόν να κρυφτεί και η Μαρίν Λε Πεν που κρύβει μέσα του, δεν τον αφήνει, μέρος δεύτερο. Μετά την (επιεικώς ατυχή) συνάντηση με μετανάστρια χωρίς χαρτιά, ο πρόεδρος της Γαλλίας ρεζίλεψε δημοσίως τον πρόεδρο της Μπουργκίνα Φάσο. Και πολύ περισσότερο τον εαυτό του!

Ακόμη και το σ@ξ περνάει κρίση στη Βενεζουέλα -Το δίλημμα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια

Φάρμακα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης... όλα είναι σε έλλειψη στη Βενεζουέλα. Δεν έχουν εξαφανιστεί όμως μόνο αυτά από τα ράφια. Οι κάτοικοι της χώρας δεν μπορούν να βρουν πλέον ούτε αντισυλληπτικά.


ΣτΕ: 154 πολίτες προσέφυγαν για παρεμπόδιση άσκησης θρησκευτικών καθηκόντων λόγω του τεμένους στο Βοτανικό

Η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού του δήμου Αθηναίων απασχόλησε και πάλι το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και ειδικότερα το σκέλος εκείνο που αφορά τη λήψη αστυνομικών μέτρων για την ασφάλεια των έργων κατασκευής.


Βίντεο-σοκ: Η δραματική στιγμή που εκτελεστές πυροβολούν 20 φορές έναν άντρα

Ένας άντρας, με εμφανή τα σημάδια του πανικού, τρέχει σε ένα σοκάκι, αναζητώντας διέξοδο... Καταφέρνει να φτάσει στην πόρτατου σπιτιού του και να μπει μέσα. Αμέσως μετά, εμφανίζονται τέσσερις οπλισμένοι άντρες με κράνη. Σταματούν στο ίδιο σημείο. Ο ένας κατεβαίνει από μία μηχανή και στοχεύει με όπλο τον άνθρωπο που έτρεχε να ξεφύγει...

ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ! Ηλεκτρονική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων από το 2018

Για συμφωνία σε όλα τα θέματα με τους δανειστές, έκανε λόγο η Γεροβασίλη - Δεκέμβριο οι προκηρύξεις για μόνιμους γενικούς γραμματείς στα υπουργεία - Θα υπάρχουν ψηφιακά οργανογράμματα που εμπεριέχουν την αξιολόγηση δομών, ενώ με τα περιγράμματα θέσεων θα μπαίνουν συγκεκριμένοι στόχοι.


Απίστευτο «ξύλο»: Χτυπούσε και βασάνιζε τη γυναίκα του για κάθε... like στο Facebook!

Την κρατούσε αιχμάλωτη ο άντρας της και τη βασάνιζε για κάθε like στο facebook - Ήταν τόσο παραμορφωμένη από τα χτυπήματα που δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον εαυτό της


Λοβέρδος: Ολοι στο ΚΥΣΕΑ γνώριζαν για τον Παπαδόπουλο -Ολα τα έγγραφα

Την εισήγηση του Πάνου Καμμένου στο ΚΥΣΕΑ του Μαρτίου του 2017 που αποφάσισε την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λύθηκε το μυστήριο του γέτι των Ιμαλαΐων; -Πρόκειται για αρκούδα, λένε επιστήμονες

Επί αιώνες ο μύθος του γέτι, του μυστηριώδους χιονανθρώπου των Ιμαλαΐων που πιστεύεται ότι ζει στα χιονισμένα υψίπεδα του Θιβέτ και του Νεπάλ, εξάπτει τη φαντασία του κόσμου και δημιουργεί στους επιστήμονες πολλά ερωτήματα.

Ερωτήση από βουλευτές της ΝΔ για το μάθημα της ιστορίας

«Τι μέλλει γενέσθαι με το μάθημα της Ιστορίας;». Αυτή είναι η ερώτηση που θέτει η Τομεάρχης Παιδείας, της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους αναπληρωτές Τομεάρχες, βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, και βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου αναφορικά με τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ! 500.000 παιδιά στη Βρετανία πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο νηστικά

Περίπου 500.000 παιδιά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο πηγαίνουν στο σχολείο τους νηστικά κάθε μέρα.

Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα για οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους στη Βρετανία, οι οποίοι δεν έχουν επάρκεια τροφίμων, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, που επικαλείται η εφημερίδα The Independent.


ΝΔ: Συκοφάντης ο Τζανακόπουλος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη, ενώ - όπως επισημαίνει η Πειραιώς - γνωρίζει ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Βουλής.

Εκλεψε Ferrari 300.000 δολ. -Τον έπιασαν γιατί ζητιάνευε λεφτά για να βάλει βενζίνη

Είχε την... έμπνευση να κλέψει μία Ferrari αξίας 300.000 δολαρίων, αλλά δεν σκέφτηκε ότι θα χρειαζόταν πολλά χρήματα για να κυκλοφορεί με αυτή.


Επαρχος Λήμνου στον Τσίπρα: Αλέξη, τα ταμπούρλα θα τα χτυπάμε εμείς και θα χορεύεις εσύ [βίντεο]

Με μαχητικό τρόπο διαδήλωσαν οι κάτοικοι της Λήμνου κατά της αύξησης του ΦΠΑ στο 24%, ενώνοντας την φωνή τους με τα υπόλοιπα νησιά του Β. Αιγαίου.

Στην Λήμνο φορείς του νησιού, επαγγελματίες και απλοί πολίτες, συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 11:00 το πρωί στο λιμάνι της Μύρινας μπροστά από το Δημαρχείο.


Ξύλο απ' τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ και στη Θεσσαλονίκη για τους πλειστηριασμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης μεταξύ μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων και ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν εντός των γραφείων, ωστόσο εκεί συνάντησαν τον φραγμό των ΜΑΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ"! ΟΧΙ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ" ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ! Τζανακόπουλος για πλειστηριασμούς: Βασική μέριμνά μας η προστασία της λαϊκής κατοικίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ερώτηση για το αν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα από την κυβέρνηση για την προστασία αδύναμων νοικοκυριών από τους πλειστηριασμούς, δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ξυλοδαρμό των Κούρδων συλληφθέντων καταγγέλλει η δικηγόρος τους [βίντεο]

Τον ξυλοδαρμό των Κούρδων συλληφθέντων που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση καταγγέλλει η δικηγόρος τους κ. Ζορμπαλά.


Νέα πρόκληση από τον Σαλί Μπερίσα: Κάνει όνειρα για τη Μεγάλη Αλβανία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα αλβανική πρόκληση, αφού μετά τον πρωθυπουργό, Έντι Ράμα ήρθε και ο προκάτοχός του, Σαλί Μπερίσα να θέσει ζήτημα Μεγάλης Αλβανίας.

Η Ζωή εν δράσει στο Ειρηνοδικείο: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» [βίντεο]

Παρούσα στο Ειρηνοδικείο μαζί με τις συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τα ΜΑΤ η πρώην Πρόεδρος της Βουλής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους επαναλαμβάνοντας...

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΑΜ@ΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Αγριο ξύλο, χημικά & τραυματίες στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας -ΜΑΤ με κινήματα κατά των πλειστηριασμών

Αγριο ξύλο έπεσε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας όταν κινήματα κατά των πλειστηριασμών και αλληλέγγυοι επιχείρησαν να ματαιώσουν τη διενέργιεά τους.

Οι «Δεν Πληρώνω» επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών προσπαθώντας να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς.

Χάγη: Νεκρός ο Κροατοβόσνιος κατάδικος που ήπιε δηλητήριο μέσα στο δικαστήριο- ΒΙΝΤΕΟ

Απεβίωσε σε νοσοκομείο της Χάγης ο Σλόμπονταν Πράλγιακ, 72 ετών, ο διοικητής των δυνάμεων των Κροατών της Βοσνίας στη διάρκεια του πολέμου, ο οποίος κατάπιε σήμερα δηλητήριο κατά την
ανάγνωση της ετυμηγορίας, που επιβεβαίωσε την καταδίκη του σε 20 χρόνια κάθειρξη, στο εφετείο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία, σύμφωνα με το επίσημο κροατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina. Ο θάνατός του είχε μεταδοθεί από πολλά κροατικά μμε προτού επιβεβαιωθεί από το Hina.


ΝΔ: Να κληθούν Καμμένος, Βίτσας και Κοτζιάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν σε αυτήν, προκειμένου να διερευνηθούν τα ζητήματα που προκύπτουν από την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Αδωνις: Αυτό που δεν έκανε ο Τσίπρας πριν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί

Κριτική στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει σε πλειστηριασμό τα κόκκινα δάνεια ασκεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και προτείνει τι θα έπρεπε να είχε γίνει για να ωφεληθούν οι πολίτες.


Γιατί αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Σάκη Μουμτζή

Παρά τις πυρκαγιές, τις πετρελαιοκηλίδες, τις πλημμύρες, την βαριά φορολογία και τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Π.Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά αντέχει.


ΦΩΤΟ-Documento του Μπάγκς Μπάνυ... και επίσημα η φυλλάδα των #FakeNews

Documento - Η επίσημη #FakeNews εφημεριδα τώρα και με πιστοποιητικό! Δημοσίευσε ρεπορτάζ για εκδήλωση που...

Πρετεντέρης: Στοιχεία

"Το οικονομικό μέγεθος της ζημιάς καθιστά αυτομάτως τις παραβάσεις του νόμου κακουργηματικές πράξεις" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ: