01 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά ρε μπαγλαμά ξεχνάς την επόμενη, τι ψέμματα είπες την προηγούμενη;

Έχει πει τόσα πολλά ψέμματα ο Καμμένος τα ξεχνάει και του ξεφεύγουν αλήθειες...
Καμμένος στη Βουλή: "Το ΜΟΝΟ που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο είναι για τη Σ. Αραβία"

Καμμένος την επόμενη στον Χατζηνικολάου:

ΩΡΣΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Παράβαση ΚΟΚ και η... μούντζα -Τέλος η έκπτωση 50% για πληρωμή κλήσης εντός 10ημέρου

Εφεξής ακόμη και οι... ευγενείς χειρονομίες μεταξύ επαγγελματιών οδηγών, όπως η ελληνοπρεπέστατη μούντζα, θα θεωρούνται παράβαση σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, όπως ενημέρωσε ο Χρ. Σπίρτζης.


Ενιαίο επίδομα τέκνων συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές

Με συμφωνία για εσωτερική ανακατανομή των οικογενειακών επιδομάτων ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου με τους θεσμούς.


Τόκιο: Σκηνές πανικού από χιλιάδες πολίτες σε σταθμό [βίντεο]

Στο Τόκιο οι πολίτες χρησιμοποιούν πολύ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά κάποιες φορές η εικόνα... ξεπερνά και τα ίδια τα λόγια.


Γερμανοί για ελέγχους σε αεροδρόμια: Απετράπησαν άλλες 360 παράνομες αφίξεις από την Ελλάδα!

Για εκατοντάδες νέες περιπτώσεις ταξιδιωτών χωρίς νόμιμα έγγραφα κάνουν λόγο Γερμανοί αξιωματούχοι σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle

Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει ότι από τις 12 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο των συνοριακών ελέγχων απετράπησαν άλλες 360 παράνομες αφίξεις στη Γερμανία από την Ελλάδα.


ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! ΠΓΔΜ: Τέλος εποχής για τον Γκρούεφσκι - Παραιτείται από αρχηγός του VMRO-DPMNE

Ο αρχηγός τoυ κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, γνωστοποίησε, σήμερα, την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, μετά την καταστροφική ήττα του VMRO-DPMNE στις δημοτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ, που διεξήχθησαν τον Οκτώβριο.


ΒΙΝΤΕΟ της ΝΔ: Πλειστηριασμοί 1ης Κατοικίας με υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου.

Η ΝΔ έβγαλε σε βίντεο το παραμύθι που πούλησαν στα γίδια για τους πλειστηριασμούς. Δείτε το:

Πρετεντέρης: Πράκτορας

"Τι έγινε ρε παιδιά; Τον έπιασε ο Καμμένος τον πράκτορα; Ή κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Θέμης Γεωργαντάς: Δεν ήμουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης - Κατέθεσα μήνυση-Σταθοκωστόπουλος: Δεν έχω καμία σχέση με το καρτέλ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς, για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Γερμανία: Γλίτωσαν τελευταία στιγμή από μακελειό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ

Ένα ύποπτο αντικείμενο οδήγησε στην εκκένωση της εορταστικής αγοράς στην Bradenburger Straße - Όπως ανακοινώθηκε έπειτα από έρευνα των πυροτεχνουργών, περιείχε εκρηκτικά

Εκκενώθηκε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ.

ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΛΕΙΨΕΙ ΡΕ ΘΕΕ! Μιχελογιαννάκης: Θα ανακουφίσουμε την οργή της κοινωνίας με… παραμύθι

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει νομοθετικά την πρώτη κατοικία ως 300.000 ευρώ και να λύσει το πρόβλημα με «τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούν να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα»


ΒΙΝΤΕΟ-Εισβολή φοιτητών σε εκδήλωση όπου θα μιλούσε ο Γαβρόγλου

Παρέμβαση στην εκδήλωση της Φιλοσοφικής Σχολή Αθηνών για τα 180 χρόνια λειτουργίας της πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών στο κτίριο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


ΚΛΑΜΑ! Ποδοσφαιριστής χώρισε την Αλβανίδα σύζυγό του γιατί αποκάλυψε πως τον παίζει πριν τους αγώνες

Διαζύγιο ζήτησε διεθνής ποδοσφαιριστής από την καλλίγραμμη σύζυγό του, όταν η τελευταία σε μία εμφάνιση της στην τηλεόραση είπε πως ο άντρας της προτιμά να αυτοϊκανοποιείται πριν από τους αγώνες!

ALERT! ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δεν απαγορεύει το κεμπάπ και τον γύρο η Κομισιόν

Η Κομισιόν και το Συμβούλιο των Κρατών Μελών της ΕΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στην Γερμανία και αναπαράγονται μεταξύ άλλων από κοινοτικά μέσα και τα οποία θέλουν την ΕΕ “να απαγορεύει τον γύρο”.

Ερώτηση της Ν.Δ. για τα σχολεία χωρίς θέρμανση στη Βόρεια Ελλάδα

Ερώτηση σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολεία της επικράτειας από την έλλειψη θέρμανσης, εξαιτίας της κρατικής υποχρηματοδότησης έκαναν η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, από κοινού με τους αναπληρωτές τομεάρχες, βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, και βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Κέλλα.


Βρήκαν αίμα και όπλο στο σκάφος του αδερφού του Μέσι: Ψάχνει να τον βρει η αστυνομία

Σε εγάλους μπελάδες μπαίνει ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, στο σκάφος του οποίου εντοπίστηκε αίμα και ένα όπλο.

Βερολίνο: Άντρας με κομμένο χέρι στη μέση κεντρικού δρόμου

Αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή - Το κομμένο χέρι εντοπίστηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων

Δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά και μέγιστη κινητοποίηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας προκάλεσε την Πέμπτη η υπόθεση ενός άντρα στο κέντρο του Βερολίνου, ο οποίος εντοπίστηκε από οδηγό ταξί να αιμορραγεί ακατάσχετα στη μέση του δρόμου.


Αεροδρόμιο Μυκόνου: Δεν προσγειώνονται τα αεροπλάνα και λόγω... κοντού διαδρόμου

Μεγάλη ταλαιπωρία από χθες το απόγευμα για εκατοντάδες επιβάτες της Aegean και της OA που ταξίδευαν από και προς το νησί των Ανέμων. Από τη μια οι ισχυροί νοτιάδες που ανέκαθεν αποτελούσαν εμπόδιο στις πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου και από την άλλη η μη ολοκλήρωση των εργασιών από την Fraport στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.

Ο γύρος έχει τη δική του ιστορία - Από πού κρατάει η σκούφια του, πότε ήρθε στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κώστα Τέο

Ο γύρος είναι ένα έδεσμα που αρέσει σε πολλούς. Καταναλώνεται από πολύ κόσμο ειδικά στην Ελλάδα και στη γείτονα Τουρκία σε εβδομαδιαία βάση και βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά τους ψιθύρους εντός της Ε.Ε. για πιθανή απαγόρευση της κυκλοφορίας του. Από πού, όμως, κρατάει η σκούφια του;


Η καταγωγή του γύρου και του ντονέρ

Η καταγωγή του εδέσματος καλύπτεται από «σύννεφα» και αυτό γιατί ελάχιστες πηγές μπορούν να τη φωτίσουν. Ιστορικές αναφορές συνηγορούν στο γεγονός ότι ο γύρος προήλθε από το παλαιότερο ολτού κεμπάπ (oltu kebap). Το Ολτού είναι μια μικρή πόλη κοντά στο Ερζερούμ στην Τουρκία. Στην αρχική μορφή του, το κρέας ψηνόταν οριζόντια και τα κομμάτια κρέατος κόβονταν πιο χοντρά. Ωστόσο, με τη σημερινή του μορφή προήλθε από τη μικρασιατική Ιωνία, και συγκεκριμένα από την πόλη της Προύσας. Η Ιωνία της Μικράς Ασίας ήταν πασίγνωστη για τη πλούσια γαστρονομία της. Κάτι το οποίο μετέφεραν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα μετά το 1922, εμπλουτίζοντας τη ντόπια μαγειρική.


Πιθανολογείται ότι εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα στην Προύσα, μια πόλη με μεγάλο ελληνικό πληθυσμό. Λένε πολλοί ότι η αρχική μορφή του γύρου ήταν το ντονέρ κεμπάπ που μοιάζει πολύ με τη σημερινή, μόνο που οι μουσουλμάνοι κάτοικοι που δεν έτρωγαν χοιρινό, το κατανάλωναν με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας. Έτσι το «προνόμιο» του χοιρινού το είχαν οι Έλληνες. Και εδώ, ενδεχομένως, να βρίσκεται η εξήγηση του γιατί το βρίσκουμε έως σήμερα με αυτήν τη μορφή στα ψητοπωλεία της χώρας μας. Ήταν ένα αγαπημένο έδεσμα για τους κατοίκους της πόλης αυτής, είτε αυτοί ήταν Τούρκοι, Έλληνες, Αρμένιοι ή Εβραίοι. Να επισημανθεί βέβαια ότι ο γύρος είχε διαδοθεί και σε άλλες πόλεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα πωλείται σε αρκετά σημεία του Αραβικού κόσμου με παραλλαγές από τόπο σε τόπο.

Πότε ήρθε στην Αθήνα
Το 1922 με τη Μικρασιατική Καταστροφή ήρθε μοιραία και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πρόσφυγες μαζί με την κουλτούρα τους, τη μουσική τους έφεραν και τη γαστρονομία τους.



Έτσι συνέβη και με τον γύρο, ο οποίος ξεκίνησε να διαδίδεται σιγά-σιγά σε πολλά σημεία της Ελλάδας για να την κατακτήσει με το πέρασμα των δεκαετιών ολόκληρη από άκρη σε άκρη.



Το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, όπου σημειώνονται τα μεγαλύτερα κύματα μετανάστευσης προς Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία, κυρίως κατά τις δεκαετίες του ‘50 και ‘70. Κάποιοι κουβάλησαν, λοιπόν, ως τη άλλη άκρη του κόσμου τη συνταγή του νόστιμου αυτού εδέσματος, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τον Γύρο και ξένοι λαοί και να υπάρχουν στις χώρες αυτές ψητοπωλεία που τον περιλαμβάνουν στο menu τους.


Στην Ελλάδα ο γύρος λατρεύεται και από τους τουρίστες. Ειδικά στα ψητοπωλεία του κέντρου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα νησιά κάνουν ουρά, προκειμένου να τον γευτούν.

Παρόμοια φαγητά με τον γύρο και το ντονέρ είναι το αραβικό φαγητό shawarma και το μεξικάνικο tacos al pastor.

Πώς φτιάχνεται ο γύρος
Για να κατασκευαστεί ένας γύρος χρειάζονται από 1-2 ώρες, ενώ προηγουμένως τα κρέατα έχουν επεξεργαστεί με διάφορα καρυκεύματα όπως αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι.


Το μεγάλο μυστικό του γύρου είναι το φρέσκο κρέας, αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κατεψυγμένων κρεάτων. Ωστόσο, ο καλός γύρος είναι αυτός από φρέσκο και καθαρό κρέας χωρίς κανένα συντηρητικό.


Το κόψιμο του γύρου, είναι πολύ σημαντικό. Συνιστά για τους γνωστές μία «ιεροτελεστία». Ο κόφτης με το μακρύ μαχαίρι θα πρέπει να είναι έμπειρος και να ξέρει πως και με ποιο πάχος θα κόψει τον γύρο.

Δείτε τα βίντεο:


Διπλή έρευνα της Εισαγγελίας για το ξύλο & τα χημικά στο Ειρηνοδικείο -Στο μικροσκόπιο ΜΑΤ και διαδηλωτές

Διπλή έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η έρευνα διατάχθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν παράνομες πράξεις τόσο των αστυνομικών όσο και μελών των συλλογικοτήτων.

Βίντεο: Ο Σταλίνας Σπίρτζης πήγε μετά 15 μέρες στη Μάνδρα... τον έλουσε η Λουκά: «Γερμανοτσολιά, προδότη, Τούρκε»

Η Ελένη Λουκά «ξεπρόβαλε», την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών επισκεπτόταν τη Μάνδρα και άρχισε να τον... στολίζει με διάφορα επίθετα

Όλα κυλούσαν ήρεμα για τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, κατά την επίσκεψή του στη Μάνδρα, 15 ημέρες μετά...

Η ανάρτηση της Αρναούτογλου για το νέο τραγούδι Παντελίδη

Διαδικτυακό bullying από «κάγκουρες», όπως τους χαρακτηρίζει, θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη καταγγέλλει η Μίνα Αρναούτη, μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του νέου τραγουδιού του αδικοχαμένου ερμηνευτή που σαρώνει στο youtube.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Φορτηγό αποκεφάλισε ποδηλάτη!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένα ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη


Υποψήφια Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ: «Ψηφίστε τον υποψήφιο που δεν έχει πέος»

Η καμπάνια της επηρεάστηκε όμως σε μεγάλο βαθμό από τα ροζ σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πλήττουν αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και πολιτικούς


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ Κοτζιάς καμαρώνει ότι έχει κάνει 93 μηνύσεις και λέει πώς υπάλληλοι του ΥΠΕΞ πούλησαν έγγραφα σε εφημερίδες!

Απειλεί με διώξεις όσους τον επικρίνουν για τους χειρισμούς του -  Αναπάντητα άφησε τα ερωτήματα εάν τα κόμματα θα ενημερωθούν για το σύνολο των εγγράφων


Βίντεο: Ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα, ξύλο και βασανιστήρια φυλακισμένων στη Βραζιλία

Πρόκειται για ποινικούς και βαρυποινίτες οι οποίοι όμως υφίστανται ηλεκτροσόκ, ενώ βρίσκονται μισόγυμνοι στο έδαφος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα άγρια βασανιστήρια εις βάρος κρατουμένων από αστυνομικούς και φύλακες στη Βραζιλία. Ηλεκτροσόκ ακόμα και στα γεννητικά όργανα.


Υπό κατάληψη η πρυτανεία του Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Φοιτητές έχουν καταλάβει τη γραμματεία σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμφοιτητές τους που αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στις φοιτητικές εστίες


Αυτοί είναι οι όμιλοι του Μουντιάλ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο παλάτι του Κρεμλίνου, στη Μόσχα, η κλήρωση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το διάστημα 14 Ιουνίου-15 Ιουλίου 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Οι όμιλοι που προέκυψαν έχουν ως εξής:


Ομολογία Μάρδα: Δεν μπορεί να νομοθετήσει η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς [βίντεο]

Για να μη σας ταΐζουν σανό: Κανένας νόμος δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία ή τη λαϊκή κατοικία όπως λένε... το μόνο που σώζει τη λαϊκή κατοικία είναι η άτυπη συμφωνία τραπεζών τρόικας να μην γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικία.... ΑΚΟΜΑ!

Στην ομολογία ότι η κυβέρνηση δεν δύναται να νομοθετήσει για τους πλειστηριασμούς, λόγω αντίδρασης των θεσμών, προχώρησε ο Δημήτρης Μάρδας.


Οι πλειστηριασμοί και οι αριστερές συνειδήσεις

Του Σάκη Μουμτζή

«Πέρα από την ΛΑΕ θα μπορούσαμε κι εμείς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουμε και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών..»

Αυτά δεν τα είπε κάποιος τυχαίος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να εντυπωσιάσει το ακροατήριο του. Τα είπε πρώην υπουργός και μέλος της κίνησης των 53, όπως γράφουν οι εφημερίδες.


Γεράσιμος Αγούδημος: Ένταλμα σύλληψης μετά το «ναυάγιο» του ΠΑΣΟΚ που τον ανέδειξε

Το Λουγκάνο είναι πανέμορφο αυτή την εποχή, αν εξαιρέσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες κυμαίνονται από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Αυτό, όμως, είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί εδώ και μία εβδομάδα τον καπετάν Γεράσιμο Αγούδημο, μόνιμο κάτοικο της πόλης από το 2009 στην οδό Riva Paradiso, στο κτίριο που κατέφυγε όταν διαλύθηκε η ακτοπλοϊκή αυτοκρατορία του.

H γη από το... διάστημα: Φώτα, αστραπές και καράβια-BINTEO

Ο αστροναύτης Ράντι Μπρέσνικ με ένα βίντεο που τράβηξε παρουσίασε εκπληκτικές εικόνες...

Από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατέγραψε την εικόνα που βλέπει στην γη και δη στη θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας.

ΚΑΡΤΕΣ-Ότι ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την τρίτη θέση με τα ξέκωλα του STAR το είπαμε;

Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να έχουν σε εκτίμηση τον προπαγανδιστή του Τσίπρα, Νίκο Χατζηνικολάου, να πούμε με νούμερα άλλη μια φορά ότι ο κόσμος τον έχει απαξιώσει εδώ και καιρό.

Μέσα στον πανικό του ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ άρχισε να μοιράζει δεξιά κι αριστερά δελτία τύπου όπου πανηγυρίζει αφού είναι ικανοποιημένος από τα νούμερα τηλεθέασης και τα στοιχεία...

Ποια στοιχεία όμως;


ΝΔ: Από τον Φεβρουάριο του 2016 είχε εκδώσει το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα για εμπάργκο στη Σαουδική Αραβία

Η Πειραιώς κατηγορεί την κυβέρνηση για υποκριτική ευαισθησία και υπενθυμίζει ότι υπάρχουν και άλλες συμφωνίες για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

Για υποκριτική ευαισθησία στο θέμα της επιβολής εμπάργκο στη Σαουδική Αραβία κατήγγειλαν την κυβέρνηση η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής Γιώργος Τασούλας.


ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ! Ο Ξανθός έκανε υπερ-υπουργό τον εαυτό του - Πώς θα αξιολογεί τα νέα φάρμακα

Σε υπερ-υπουργό εξελίσσεται ο κ. Ανδρέας Ξανθός, μετά και το νέο νομοσχέδιο που παρουσίασε – και το οποίο τέθηκε σε διαβούλευση- για τη δημιουργία και στη χώρα μας του περίφημου μηχανισμού αξιολόγησης της καινοτομίας στην υγεία, στα φάρμακα και τον εξοπλισμό ( Ηealth Τechnology Αssessment, H.T.A.).

Γεωργιάδης: Υπό την προστασία της κυβέρνησης ο Ρουβίκωνας

Ο Ρουβίκωνας είναι υπό την προστασία της κυβέρνησης και θα σταματήσει τις ενέργειες του όταν το αποφασίσει η κυβέρνηση είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Bullying καθηγήτριας σε βάρος μαθήτριας που ζει σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» - Υποδειγματική η στάση των συμμαθητών της

Άγριο bullying, όχι από κάποιον συμμαθητή της, αλλά από την ίδια την καθηγήτριά της δέχτηκε μια μαθήτρια που ζει σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη! Η 14χρονη ένιωσε τα πόδια της να «κόβονται» και τα μάτια της να γεμίζουν δάκρυα, όταν σε μία επίδειξη απόλυτης ανευθυνότητας, η φιλόλογος της είπε απαξιωτικά και με ύφος πολλών …

Σπυράκη: Δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο προστασίας για τη λαϊκή κατοικία-Ακουσα τον Τσακαλώτο να μιλά και νόμιζα ότι άκουγα εκπρόσωπο καπιταλισμού

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς εξαπέλυσε η Μαρία Σπυράκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τονίζοντας πως είναι δείγμα της αναλγησίας της.


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Απίστευτο νέο: Η Ευρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να απαγορεύσει το γύρο!

Ένα απίστευτο νέο, που σίγουρα αν γίνει πραγματικότητα θα δυσαρεστήσει πολλούς, έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Εκραξαν άγρια την κόρη του Πανταζή -Η φωτογράφιση στις φτωχογειτονιές [εικόνες]

Η Κόνυ Μεταξύ προκαλεί πάντα και παντού, με κάθα τρόπο. Ναι, ακόμη και ντυμένη.

Αυτή τη φορά βέβαια δεν προκάλεσε η εμφάνιση της αλλά η εικόνα πίσω από αυτή.

Βρετανός ιερέας στους πιστούς: Προσευχηθείτε ο 4χρονος πρίγκιπας Τζορτζ να γίνει γκέι!

Οι χριστιανοί θα πρέπει να προσευχηθούν ο 4χρονος πρίγκιπας της Βρετανίας Τζορτζ να γίνει γκέι καθώς αυτός θα ήταν ο "πιο σύντομος τρόπος" να υποχρεωθεί η Εκκλησία της Αγγλίας να υποστηρίξει τους γάμους μεταξύ ομοφύλων, πρότεινε υψηλόβαθμος αγγλικανός ιερέας και ακτιβιστής της κοινότητας ΛΟΑΤ.

Ανατροπή στον θάνατο του 21χρονου φοιτητή - Νέα νεκροψία διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών

Δεύτερη νεκροψία για τον άτυχο 21χρονο φοιτητή από την Κάλυμνο Νίκο Χατζηπαύλου, διέταξε να διενεργηθεί ο Εισαγγελέας Εφετών.


ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ! Προσλήψεις στην ΕΡΤ προανήγγειλε ο Παππάς - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόσληψη 206 εργαζομένων στην ΕΡΤ, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμες ιδιότητες, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Κασιμάτης: Ο καημός για την Υεμένη

Υπό την προϋπόθεση ότι καταλαβαίνουμε την πραγματικότητα βάσει γλωσσικών και νοητικών τύπων που προϋπάρχουν, μπορούμε να πούμε ότι κάθε κόμμα έχει –και, αν δεν έχει, οφείλει να έχει– τον δικό του Πάγκαλο. Οπως η αφρικανική σαβάνα έχει τον ελέφαντα, με τον οποίο δεν τα βάζουν ούτε τα λιοντάρια.


Πανούτσος: Τα χαρτιά που κουνάει στην Βουλή ο Καμμένος πλησιάζουν στο τέλος τους

Του Αντώνη Πανούτσου

Δυόμιση χρόνια η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βασιζόταν στην καλή της τύχη. Το πετρέλαιο από τα 140 δολάρια του 2008 και τα 107 του 2014, έπεσε τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι και στα 30 δολάρια το βαρέλι. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μέση Ανατολή και το πραξικόπημα στην Τουρκία εκτίναξαν τον ελληνικό τουρισμό. Η συμφωνία της Ε.Ε με την Τουρκία και η ήττα του ISIS μείωσαν τον αριθμό των προσφύγων.


ΣΚΙΤΣΟ-Λαγός του Καμμένου ο Φίλης

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


ΦΩΤΟ-Αριστερή χούντα στην ΑΣΟΕ

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα (από 20χρονο φοιτητή -με τα πλήρη στοιχεία του) καθώς και τις φωτογραφίες.

«Γεια σας κύριε Αλικάκο, χθες τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες από τον κάτω όροφο του κεντρικού κτηρίου της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων, εκεί που βρίσκεται το αναρχικό "στέκι" και εκεί που βρίσκονταν τα "γραφεία" των άλλων κομματοπαρατάξεων. Θέλω να τις δείτε γιατί είναι σοκαριστικές.

Ερωτήματα για το κόστος του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν: Μπορεί να φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ!

Το συνολικό κόστος του ναού, που γκρεμίστηκε με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και ξαναχτίζεται τώρα θα ανέλθει «μεταξύ 47 και 80 εκατομμυρίων δολαρίων», όπως εκτιμά ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος
Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος ο οποίος αν και έχει την προσωρινή υποστηρίξη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου χάνει την στήριξη της Ομογένειας.