02 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 3-12-2017

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Παππάς ρε φίλε! Ο ορισμός του απατεώνα

"Στο χέρι των πολιτών να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να μην τους πάρουν τα σπίτια από ΕΝΦΙΑ και πλειστηριασμούς" έλεγε ο ψεύτης πριν πάρει την καρέκλα. Και τα γίδια έτρεξαν...

Συνελήφθη ο αδερφός του Λιονέλι Μέσι

Ο Ματίας Μέσι βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση και κινδυνεύει με φυλάκιση για παράνομη κατοχή όπλου, ενώ φαίνεται να είναι μπλεγμένος σε περίεργη υπόθεση


Μεσολόγγι: Ο μπαμπάς επέστρεψε τη μηχανή που έκλεψε ο 14χρονος γιος του!

Δεν ήξερε πού να κρυφτεί ο πατέρας ενός 14χρονου αγοριού, όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι ο κανακάρης του είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα και βρισκόταν με χειροπέδες στο αστυνομικό μέγαρο του Μεσολογγίου!


Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος διακωμωδεί τον Καμμένο

Η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που έχει κάνει "θραύση"

Με ένα χιουμοριστικό σκίτσο που ανήρτησε στο facebook ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθοπουλός διακωμωδεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα βλήματα και την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία.


Οίκος… ανομίας ο Gucci; Έλεγχοι για φοροδιαφυγή 1,3 δις από τις ιταλικές αρχές

Ελέγχους διενεργεί η ιταλική οικονομική αστυνομία, τις ημέρες αυτές, στην έδρα του οίκου μόδας Gucci (που ανήκει, πλέον, στον γαλλικό όμιλο Kering) για να εξακριβωθεί αν η εταιρία ευθύνεται για φοροαποφυγή και ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις, όπως γράφει ο ιταλικός τύπος.


ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι! Σοκ στη Χίο: Απόπειρα αυτοκτονίας από 9χρονο ασυνόδευτο λάθρομεταναστάκι

Ρε αλήτες έχετε το 9χρονο με ζώα που πηδάνε και τη μάνα τους προκειμένου να ξεκα@λώσουν; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι υποκριτές!

Το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή - Στο κορμάκι του διακρίνονταν έντονα τα σημάδια από ξυλοδαρμό - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο


Τσακαλώτος: Έκλεισε η συμφωνία με την τρόικα

[Φυσικά λένε μόνο όσα τους βολεύουν... όσα δεν τους βολεύουν όπως οι αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο που θα εξοργίσουν τα πελατάκια τους, τα κρύβουν κάτω απ'΄το χαλί]

Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς σε τεχνικό επίπεδο στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση, έκλεισε το staff level agreement σε όλη τη θεματολογία» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών στους δημοσιογράφους, με τους εταίρους να ανακοινώνουν λίγο αργότερα τη συμφωνία με σχετική ανακοίνωση.


Μητσοτάκης: Σκληρό για την Ντόρα αλλά σε κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα υπάρχει κανένας συγγενής μου

Την απόφασή του να μην υπάρξει κανένας συγγενής του στη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ, ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, διατυπώνει μέσω της Καθημερινής της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως ξέρει ότι αυτό είναι σκληρό και άδικο, ειδικά για την Ντόρα Μπακογιάννη.


Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ηλικιωμένης στην Αθήνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Ημεροδρόμου" η εφορία έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής κατοικίας σε συνταξιούχο στην Αθήνα για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι.

Γερμανία: Ο ευρωβουλευτής Γιεργκ Μόιτεν επανεξελέγη αρχηγός του ακροδεξιού AfD

Ο ευρωβουλευτής της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Γιεργκ Μόιτεν επανεξελέγη ως ένας από τους δύο επικεφαλής του κόμματος, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διεξάγεται στο Ανόβερο. Ο δεύτερος επικεφαλής θα εκλεγεί σε μεταγενέστερη διαδικασία.

Πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ζήτησαν οι πρώην Σκοπιανοί πράκτορες

Πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ζήτησαν οι πρώην σκοπιανοί πράκτορες που συνελήφθησαν στις 16 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν διαφύγουν στην Βουδαπέστη.


Βόμβα! Ελληνικά όπλα στον ISIS δια μέσου του “αγαπημένου” μεσάζοντα των Τσίπρα – Καμμένου;

Σε μια αποκάλυψη βόμβα που αναμένεται να προκαλέσει νέα πολιτική τρικυμία προχωρά το “Βήμα της Κυριακής”.

Αφού σύμφωνα με την εφημερίδα, “εντοπίστηκαν από ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες
Ιχνη ελληνικών όπλων στη Ράκα” πως ως γνωστόν είναι η πρωτεύουσα – ορμητήριο του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που απολυμένος σχολικός φύλακας σταματάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ο διάλογος των 50 δευτερολέπτων [vids]

Ο απολυμένος σχολικός φύλακας περίμενε και όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από μπροστά του, τον σταμάτησε. Οι απαντήσεις του προέδρου της ΝΔ...

Το παράπονο ενός απολυμένου σχολικού φύλακα δέχτηκε, μετά την ομιλία του στο 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πήγαν να κάψουν το κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα όπου εκδίδονται οι ηλεκτρονικές κάρτες

Τα στοιχεία των πολιτών που κάηκαν μαζί με τις κάρτες και τα κομπιούτερ υπάρχουν και σε άλλα αρχεία και οι κάρτες θα επανεκδοθούν

Απόπειρα εμπρησμού σε κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα, όπου γίνεται επεξεργασία των στοιχείων για την έκδοση καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου, σημειώθηκε τα ξημερώματα.


Εντυπωσιακά βίντεο του τεράστιου θαλάσσιου σίφουνα που «σάρωσε» το Σαν Ρεμο

Εντυπωσιακά βίντεο του τεράστιου θαλάσσιου σίφουνα που σχηματίστηκε την Παρασκευή ανοιχτά της βορειοδυτικής ακτής της Ιταλίας για να «σαρώσει» έπειτα την πόλη του Σαν Ρέμο κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.


Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου της ΝΔ –Η άποψη των πολιτών για ΕΕ, οικονομία, εξωτερική πολιτική

Με την έναρξη των εργασιών του 7ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Για ένα Νέο Πατριωτισμό» παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που σχεδίασε η ομάδα Προγράμματος του Κόμματος.


Διακόπηκε το προσυνέδριο της ΝΔ όταν έφτασε ο Καραμανλής (vid)

Μπαίνοντας στην αίθουσα είχε θερμό χαιρετισμό με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριακο Μητσοτακη

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στο χώρο, όπου διεξάγεται το προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Συμφωνία για τα οικογενειακά επιδόματα -Τα νέα ποσά, ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν

Σε συμφωνία με τους Θεσμούς για τα οικογενειακά επιδόματα ήρθε η κυβέρνηση και όπως προκύπτει από το ύψος τους η απόφαση συνιστά ένα ακόμη πλήγμα για τη μεσαία τάξη.


Εξάρχεια: Άπλυτοι κατέλαβαν ξανά το κτίριο στην Καλλιδρομίου που είχε αδειάσει η ΕΛΑΣ

Ούτε μία ολόκληρη εβδομάδα δεν έμεινε «ελεύθερο» το κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, που είχε εκκενώσει η ΕΛ.ΑΣ. σε μεγάλη επιχείρηση την περασμένη Κυριακή.


Βίντεο- Τα σημάδια που άφησαν οι Ναζί στον Ισθμό της Κορίνθου

Μία πτήση στην ιστορία, πάνω από τα σημάδια που άφησαν οι Γερμανοί κατακτητές στον Ισθμό της Κορίνθου.

Τη στρατηγική σημασία του Ισθμού είχαν αντιληφθεί οι Γερμανοί κατακτητές κατά το 1940 και κατασκεύασαν αυτά τα πολυβολεία και άλλα οχυρωματικά έργα.


Κουμουτσάκος: Η ΝΔ καλωσορίζει την επίσκεψη Ερντογάν, αλλά θέλει να είναι ουσιαστική

Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, αλλά τονίζει ότι τη θέλει ουσιαστική και όχι για τις δημόσιες σχέσεις και τον εξωραϊσμό της εικόνας της Τουρκίας, τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, στη διάρκεια της ομιλίας του στο 7ο προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.


Μετά το Ελληνικό, μπλόκαρε στο ΣτΕ και τουριστική επένδυση 1,5 δις ευρώ

Τουριστική επένδυση για πεντάστερα ξενοδοχεία και τουριστικές κατοικίες συνολικά 8.872 κλινών που θα προσφέρει 8.800 μόνιμες θέσεις εργασίας, μπλόκαρε στο Ε' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας για λόγους συνταγματικότητας.

«Eκραξαν» τη σύντροφο του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη γούνα που φορούσε [εικόνες]

Έντονη κριτική δέχτηκε η σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη γούνα από τίγρη που φόρεσε χθες κατά την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


ΑΚΛΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ-Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τραγικό θάνατο βρήκε πριν από λίγη ώρα 84χρονος από πυρκαγιά μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 64 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο θωρηκτό "Αβέρωφ" - ΒΙΝΤΕΟ

Το θωρηκτό "Αβέρωφ" επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πριν μεταβεί στο ξενοδοχείο "Πόρτο Παλάς" για το προσυνέδριο του κόμματος.


Αδωνις για Καμμένο: Δεν πρόκειται να την γλυτώσει

Μετωπική επίθεση στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στο 7ο Προσυνέδριο της ΝΔ σήμερα στη Θεσσαλονίκη.


ΝΔ: Ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε την αξία των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας

«Με 3 χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι αν εφάρμοζε τις επιλογές της κυβέρνησης της Ν.Δ., η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας...

Το μεταναστευτκό διώχνει την κρουαζιέρα από την Ελλάδα

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ελληνική κρουαζιέρα προσπαθεί να κάνει στην ουσία διαχείριση ζημιών ενόψει του 2018, το κρίσιμο θέμα του μεταναστευτικού, με κοινωνικές-οικονομικές και πολιτικές διαστάσεις,  λειτουργεί ανασταλτικά δημιουργώντας έντονο προβληματισμό στα στελέχη του κλάδου.     


Φωτογραφία- Η Ρίτα Όρα και οι θαυμαστές που αποζημίωσε

Μια έκπληξη επιφύλασσε η Ρίτα Όρα στους θαυμαστές της στα social media όταν ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της. Γνωστή για το σέξι - προκλητικό της lifestyle η Ρίτα ξαναχτύπησε με δύο ασπρόμαυρες ολόγυμνες εικόνες της. Στη μία μάλιστα φάνηκε απρόσεχτη και αποκάλυψε, όπως θα δείτε το στήθος της.

Η άκομψη διάψευση του μπασκετμπολίστα για τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου [εικόνες]

Με έναν μάλλον άκομψο τρόπο αποφάσισε να διαλύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.

Ποιοι επώνυμοι είδαν τα ονόματα τους στη «λίστα» της κοκαΐνης και απαντούν με αγωγές

Σάλο έχουν προκαλέσει στην ελληνική σόουμπιζ όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το περιβόητο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Κολωνάκι.Ωστόσο, δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν έμπλεξαν στην υπόθεση του καρτέλ κοκαΐνης και ανθρώπους που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτό.

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές.

«Όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Πειραιώς.


Μητσοτάκης: Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», πήγαμε στο οι πλειστηριασμοί είναι ευλογία

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο θέμα των πλειστηριασμών αποτελεί ένδειξη μιας «πολιτικής εξαπάτησης», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεσμεύτηκε ότι το σκάνδαλο "Τσίπρα-Καμμένου", όπως το χαρακτήρισε, σχετικά με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, θα διερευνηθεί μέχρι τέλους από τη Βουλή και θα διερευνηθούν οι ευθύνες όλων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.


Βρούτσης: Δεν πληρώθηκαν οι επικουρικές συντάξεις της Εθνικής Τράπεζας

«Η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας», τονίζει ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας


Η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου (25-26 Νοεμβρίου 1942)

Συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες 75 χρόνια από μία από τις κορυφαίες πράξεις αντίστασης στα χρόνια της γερμανικής κατοχής, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Πρόκειται για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου στη Φθιώτιδα, τη νύχτα μεταξύ της 25ης και της 26ης Νοεμβρίου 1942, από αντιστασιακούς του ΕΔΕΣ και του ΕΛΑΣ και μιας ομάδας από Βρετανούς, Νεοζηλανδούς και Τουρκοκύπριους, όπως θα δούμε αναλυτικά στη συνέχεια.

Το επικότερο βίντεο που έχει κάνει το γκ@μενάκι

"Οι Έλληνες με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κοιμούνται δίχως άγχος στα σπίτια τους, το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» από τη Δευτέρα θα γίνει πραγματική πολιτική"... και όπως είπε...

Η πρώην υπουργός, ο εκσυγχρονισμός και τα…Paradise Papers!

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο μεταξύ της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και του πρώην συντρόφου της, Αντώνη Λιάκου.

Μεγάλη νίκη του Τραμπ -Πέρασε η φορολογική μεταρρύθμιση

Μια πολύτιμη νίκη κέρδισε χθες το βράδυ ο Αμερικανο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με την υιοθέτηση από τη Γερουσία μιας ιστορικής φορολογικής μεταρρύθμισης και μιας γιγάντιας μείωσης φόρων.


Αιματηρή συμπλοκή μετά από τροχαίο στο Ηράκλειο: Μαχαιρώθηκαν δύο άτομα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν με αφορμή σύγκρουσης οχημάτων προκλήθηκε αιματηρή συμπλοκή με δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.


Η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη – Μητσοτάκης και Καραμανλής για «ένα νέο πατριωτισμό»

«Για μία στιβαρή εξωτερική πολιτική ανοιχτών οριζόντων. Προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας – πολιτιστική διπλωματία. Ελλάδα και Ευρώπη: Μια ουσιαστική συμβολή στον διάλογο για την Ευρώπη του μέλλοντος. Ελλάδα Ισχυρή και Ασφαλής: Η Άμυνα απέναντι στις προκλήσεις της εποχής…»

Η πιο απομακρυσμένη διαστημική μηχανή, άρχισε πάλι να λειτουργεί μετά από 37 χρόνια [εικόνα]

Αν ένα αυτοκίνητο μείνει στο γκαράζ για δεκαετίες, δύσκολα μετά θα πάρει μπρος. Αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του «Voyager 1», το οποίο ύστερα από 37 χρόνια -και μετά από εντολή που τού έστειλαν οι μηχανικοί της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA)- ενεργοποίησε τους εφεδρικούς κινητήρες προώθησης που διαθέτει και οι οποίοι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από το 1980.


ΝΔ: Ο Τσίπρας ανακάλυψε με καθυστέρηση ότι θα είχαμε βγει από τα μνημόνια αν εφάρμοζε τις επιλογές μας

«Ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε την αξία των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, έπειτα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Πορτογαλία.


ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! Πόσο κόστισαν τα ταξίδια Τσίπρα - Καμμένου με τα κυβερνητικά τζετ

Το υπερπολυτελές Gulfstream V (G-V), που χρησιµοποιείται και για υπερατλαντικά ταξίδια, και τα δύο Embraer έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόµετρα

Πάνω από ...

Προστασία της τελευταίας κατοικίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση

«Θέλουμε οι Έλληνες να ξέρουν ότι η τελευταία τους κατοικία είναι εξασφαλισμένη» είπε ο κ. Τζανακόπουλος

Τη δέσμευσή της να προστατέψει την τελευταία κατοικία των Ελλήνων πολιτών ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο κατά την έναρξη των πλειστηριασμών.


Βίντεο: Η γυναίκα του Μαϊκόν βρίζει στον Τζαβέλλα!

Ο Έλληνας μπακ συμμετείχε σε μια πολύ σκληρή κόντρα με τον Βραζιλιάνο, στο παιχνίδι της Αλάνιασπορ με τη Γαλατασαράι για το Κύπελλο Τουρκίας, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να δεχθεί την κίτρινη κάρτα.

Είναι η δημοκρατία που θέλουμε

Για να χρειάζεται δύο ολόκληρες ημέρες ο καθαρισμός του Ειρηνοδικείου ώστε να λειτουργήσει ξανά, δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα χημικά της αστυνομίας προχθές έκαναν τη δουλειά που κάνει ένα αντιαρματικό πυροβόλο άνευ οπισθοδρομήσεως εναντίον μιας κατσαρίδας. Δεν το λέω με την έννοια της δυσαναλογίας του μέσου με τον σκοπό – αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, εφόσον δεν ήταν εκεί. Το βέβαιο, όμως, εκ τους αποτελέσματος, είναι ότι το μέσον που χρησιμοποίησε η αστυνομία έπληξε αδιακρίτως τους πάντες, ακόμη και εκείνους (τους συμβολαιογράφους) που υποτίθεται ότι είχε τον σκοπό να προστατεύσει με την επέμβασή της.

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


H φράση του Καμμένου που προκάλεσε απορίες και η «απειλητική» επιστολή του Παπαδόπουλου στο ΥΠΕΘΑ

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Τελικά όχι μόνο γνωρίζονταν, κάτι που αρχικώς είχε αρνηθεί ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, αλλά αντιθέτως φαίνεται ότι είχε αναπτύξει δραστηριότητα εντός του υπουργείου Άμυνας. Ο λόγος για τον φερόμενο ως «μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος ως επιχειρηματίας δείχνει να έχει επιδείξει έντονη κινητικότητα στα ζητήματα που αφορούν προγράμματα πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού. Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε το μέλος της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής Κώστας Τασούλας.


Οι ΚΛΕΦΤΕΣ του Βρετανικού Μουσείου δανείζουν ελληνικά εκθέματα στη Βαρκελώνη

Η διοίκηση του Βρετανικού Μουσείου αποφάσισε να δανείσει ελληνικά εκθέματα στη Βαρκελώνη, όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «Αγών! Ο Ανταγωνισμός στην αρχαία Ελλάδα» μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2018.

Κίνδυνοι από την ακατανόητη επίσκεψη Ερντογάν

Του Γιάννη Σιδέρη

Ο πρωθυπουργός έχει βαφτίσει τις δημόσιες σχέσεις ως «πολυδιάσταστη Εξωτερική Πολιτική». Θεωρεί ότι του προσδίδουν  εσωτερικό κύρος και διεθνή αναγνωρισιμότητα, μη κατανοώντας ότι αυτές  μπορούν να αποβούν και επικίνδυνες. 


Γερμανία: Κροτίδα χωρίς πυροκροτητή ήταν τελικά το περιεχόμενο του ύποπτου δέματος στο Πότσδαμ

Μια κροτίδα, χωρίς κάποιου είδους πυροκροτητή, ήταν τελικά το περιεχόμενο του ύποπτου πακέτου το οποίο έφτασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής σε φαρμακείο στο κέντρο του Πότσδαμ και οδήγησε σε εκκένωση της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς και της περιοχής, σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο.