03 Δεκεμβρίου 2017

O πιο σέξι λογαριασμός στο Instagram (φωτογραφίες!)

Πλέον το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή social media. Η Alexis Ren είναι μοντέλο από την Αμερική που έχει καταφέρει να καταπλήξει τα πλήθη.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρε μαλ@κες στο tribune.gr πάλι fake news πετάτε στα γίδια που σας διαβάζουν;

Γράφουν οι γλύφτες του Παππά και του Τσίπρα: «Χυλόπιτα Καραμανλή σε Κυριάκο: Χαιρέτισε τους πάντες εκτός από τον Μητσοτάκη» και προς απόδειξη της μούφας δημοσιεύουν το παρακάτω βίντεο...

Το Μπόλιγουντ έχει κάνει διασκευή το τραγούδι «ριάλια, ριάλια» και... απογοητεύει [βίντεο]

Μπορεί στην αρχή να φαινόταν πως πρόκειται για καθαρή σύμπτωση, αλλά με ένα δεύτερο άκουσμα καταλαβαίνει κανείς πως το γνωστό σε όλους μας τραγούδι «ριάλια ριάλια» έχει φτάσει μέχρι το...  Μπόλιγουντ.


Πρωτοχρονιάτικο «χαράτσι»: Έρχεται ο φόρος υπεραξίας ακινήτων!

Αντιμέτωποι με έναν ακόμη φόρο κινδυνεύουν να βρεθούν από την Πρωτοχρονιά οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τον φόρο υπεραξίας, η εφαρμογή του οποίου έχει ανασταλεί ήδη δύο φορές στο παρελθόν.


Μητσοτάκης: Αναγκαία η ολοκληρωμένη πολιτική για τα άτομα με αναπηρία

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των ΑμεΑ

«Παρά τα βήματα που έχουν γίνει τις τελευταίες 10ετίες, κυρίως σε επίπεδο υποδομών και ευαισθητοποίησης, υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν και είναι αναγκαίο να γίνουν» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία.

Πρετεντέρης: Ο νόμος του νοικοκύρη

Ο πρωθυπουργός είχε δίκιο. Ο θεός αγαπάει τον νοικοκύρη. Αλλα ποιος είναι ο νοικοκύρης;" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

ΝΔ: «Tο τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή»

Άμεση ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σχόλιο του πρωθυπουργού για τη σημερινή συνέντευξη του Κυριακού Μητσοτάκη.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Βρετανία: Το 50% των Βρετανών υπέρ δεύτερης ψηφοφορίας για το Brexit

Το 50% των Βρετανών τάσσεται υπέρ μίας δεύτερης ψηφοφορίας για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ το 35% θεωρεί ότι το Brexit θα επιδεινώσει την οικονομική τους κατάσταση, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Daily Mail, ένα από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης που πρωτοστάτησαν στην εκστρατεία υπέρ του Brexit.


Η φανέλα της Λάρισας για τις φονικές πλημμύρες: «Μάνδρα 23, Νεκροί Ντροπή» [εικόνα]

Μια κίνηση που... έκανε αίσθηση.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάνινα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, οι παίκτες της Λάρισας φόρεσαν φανέλες που έγραφαν «Μάνδρα 23 Νεκροί Ντροπή», στο μπροστινό μέρος τους, σε μια πρωτουβουλία για...

Εκβιασμός και όχι τρομοκρατική ενέργεια το ύποπτο πακέτο στο Πότσνταμ

Απόπειρα εκβιασμού προς την ταχυδρομική εταιρία DHL και όχι τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Πότσνταμ αφορούσε το ύποπτο πακέτο που παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή σε φαρμακείο της περιοχής και είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση της υπαίθριας αγοράς.


Ποια είναι τα καλύτερα βομβαρδιστικά στον κόσμο για το 2017 – 2018; [vids]

Ποια είναι τα καλύτερα βομβαρδιστικά για το 2017- 2018; Κάνοντας μια αναζήτηση στο youtube μπορούμε να βρούμε αρκετές ετκιμήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βίντεο τα οποία μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Το πρώτο γιατί κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με 10 βομβαρδιστικά με μπόλικο “άρωμα” από τη Ρωσία και το το δεύτερο γιατί περιλαμβάνει 7 βομβαρδιστικά που αν μη τι άλλο έχουν όντως ισχυρή παρουσία στους αιθέρες...

Απίστευτη σπατάλη! 80 δημόσιοι υπάλληλοι σε 2 κτίρια 80.000 τμ

Ενώ συνεχίζεται η δίωξη των στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και επαναμίσθωση των 28 ακινήτων του Δημοσίου αντί συνολικά 261 εκατ. ευρώ, ακόμα παραμένουν άδεια δύο, εμβληματικά, κτίρια της συγκεκριμένης συμφωνίας.


“Φρούριο» το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την εισβολή του Ρουβίκωνα – Ανησυχίες για δεύτερη επίθεση

Το πρώτο crash test μετά την εισβολή Ρουβίκωνα θα είναι το σημερινό για την Διμοιρία Άμεσης Επέμβασης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Έξω από το "Στρατόπεδο Παπάγου" αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ καθώς επίσης συλλογικοτήτων αντιμιλιταριστικής κατεύθυνσης.


Χανιά: Η στιγμή που ο… Μανωλιός μεταμορφώνεται και κοκκινίζει [vid]

Το βίντεο από τα Χανιά κάνει το γύρο του διαδικτύου και αρέσει. 64 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να περάσουν το μήνυμα...

Το Santa Run έχει γίνει παράδοση στα Χανιά. 23 Δεκεμβρίου 2017 έβδομος χρόνος και φέτος οι αγιοβασίληδες συνεχίζουν να προσφέρουν στα παιδιά της πόλης που το έχουν ανάγκη.


Κάρπαθος: Φυλάκισαν και εξέδιδαν 15χρονο κορίτσι – Το καθημερινό μαρτύριο και η αποκάλυψη της αλήθειας!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 15χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ. Ένα ολόκληρο κύκλωμα άρχισε να ξεσκεπάζεται...

Η υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε στην Κάρπαθο τον Οκτώβριο του 2011, με κεντρικό πρόσωπο μια 15χρονη από την Ουγγαρία, θα αναβιώσει αύριο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.


Ποιο αυτοκίνητο είναι πρώτο σεπωλήσεις στην Ευρώπη

Το μεγαλύτερο όγκο ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων από τον Οκτώβριο του 2009 παρουσίασε η αγορά αυτοκινήτων της Ευρώπης τον περασμένο Οκτώβριο, καταφέρνοντας επιπλέον αυτών να σημειώσει αύξηση 5,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Στη φόρα τα «άπλυτα» της εκστρατείας Τραμπ: Φαστ φουντ, άγριοι καυγάδες και ίντριγκες

Οι ατάκες του Αμερικανού Μίδα σε όσους του πρότειναν να παραιτηθεί και οι κατσάδες σε στελέχη της καμπάνιας του - Πώς αντέδρασε όταν διέρρευσε η ηχογραφημένη συνομιλία με τα σεξιστικά σχόλια


ΝΔ για Καμμένο: Φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία δίνει απάντηση σε συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, αναφέροντας ότι ό ίδιος φαντασιώνεται συμμορίες που τον πολεμούν.


Βίντεο: Ξύλο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Τραγικές εικόνες στη Λεωφόρο! - Τα συνθήματα των οργανωμένοι οπαδών του ΠΑΟ προκάλεσαν την αντίδραση μερίδας οπαδών από τη θύρα 2 με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια

Εικόνες που προκαλούν θλίψη στο «Απόστολος Νικολαΐδης»…


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Ευκλείδης εξηγεί πόσο καλοί είναι οι πλειστηριασμοί

Ευκλείδη μόνο μια απορία: Γιατί δεν τα έλεγες αυτά στο τραπεζάκι στο Σύνταγμα το 2011;
Τσακαλώτος:

Βρετανική μπάντα τραγουδά το «Κοκοράκι» και γίνεται viral!

Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι «Κοκοράκι» (Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι) το οποίο τραγουδούσαμε στα πρώτα σχολικά μας χρόνια. Πόσες φορές, άλλωστε, δεν είχαμε μπερδέψει τη σειρά των ζώων;

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοί για την καρέκλα παίζει να κλείσουν και τη ΕΡΤ...

Να εδώ ο Τσίπρας και η ουρά του εξηγούν γιατί δεν πρέπει να πουληθεί η ΔΕΗ... "οπουδήποτε στον κόσμο έγινε αυτό, το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών έπεσε δραματικά, τα τιμολόγια αυξήθηκαν" κ.λπ κ.λπ. που θα γίνουν τώρα που θα πουλήσουν τις καλύτερες λιγνιτικές μονάδες

Aυτή είναι η πιο σέξι αθλητικογράφος στον κόσμο -Από την Κολομβία [εικόνα]

Eίναι από την Κολομβία και είναι δημοσιογράφος στο Μεξικό. Πρόκειται για την Erika Fernandez.

H Erika Fernandez αυτή την περίοδο παρουσιάζει μια αθλητική εκπομπή στο Fox Sports και όπως είναι αναμενόμενο, παρουσιάζει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Χάνει το σπίτι της για χρέος 10.000 ευρώ η κόρη της Άντζελας Δημητρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη κινδυνεύει να χάσει το σπίτι όπου ζει στην Ηλιούπολη, για ένα χρέος 10.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Βόλος: Νεαρός επιτέθηκε σε ζευγάρι 60χρονων και... αγκάλιασε τη γυναίκα!

Ο 30χρονος προσήχθη στο τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα

Ταράχτηκε για τα καλά ένα ζευγάρι 60χρονων που έκαναν βόλτα στην παραλία του Βόλου, το πρωί του Σαββάτου, όταν ξαφνικά ένας νεαρός άνδρας όρμησε κατά πάνω του και προσπάθησε να αγκαλιάσει την εμβρόντητη γυναίκα και να την φιλήσει!


Βλήματα στη Σαουδική Αραβία: Το δημόσιο υπέστη ζημία... 700 εκατ. ευρώ υποστηρίζει ο μεσάζων

Η συμφωνία για τα βλήματα, ύψους €66 εκατ, αφορούσε ένα από τα είδη που ήθελαν οι αγοραστές, ισχυρίζεται ο Βασίλειος Παπαδόπουλος - «Οι δυνατότητες της εταιρείας μου δεν είναι μόνο με τη Σαουδική Αραβία, είναι και με άλλες χώρες» υποστηρίζει ο ενδιάμεσος


Ποιος υπουργός ομολογεί πως είναι φιλελεύθερος με αριστερές… αναλαμπές;

Ποιος υπουργός που αναβαθμίστηκε σε πρωτοκλασάτο και συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές στο Χίλτον, όπου βρεθεί, μακριά όμως από τα ώτα συριζαίων συντρόφων του, λέει «εγώ είμαι φιλελεύθερος με αριστερές αναλαμπές»;

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Πανούσης: Διασωληνωμένος στην εντατική

Κρίσιμα είναι τα 24ωρα που διανύουμε για την κατάσταση της υγείας του Τζίμη Πανούση ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής είχε έντονη αδιαθεσία και μπροστά στα μάτια των θαμώνων της μουσικής σκηνής όπου εμφανίζεται «κατέρρευσε».


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Έτοιμος να ξαναδεί τη συμφωνία ο Καμμένος- Καταγγέλλει πως τον εκβιάζουν με το παιδί του!

Για εκβιασμό ακόμα και με το παιδί του, αλλά και για το ότι θα πρέπει να «ζυγιστεί» καλά η απόφαση να μην εισπραχθούν τα 66 εκατομμύρια ευρώ από την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Απατούσε γνωστό επιχειρηματία με φίλο του! Το «βούκινο» και η εκδίκηση!

Δύο ζευγάρια γνωστών επιχειρηματιών έχουν γίνει… βούκινο σε όλη την Εύβοια, καθώς βρέθηκαν μπλεγμένοι σε «ροζ» σκάνδαλο που συνταράσσει και τις οικογένειές τους!

Μάρδας: Κακώς η ΝΔ επί 3 χρόνια δεν έκανε πλειστηριασμούς... τώρα θα τους το φορτώναμε κι αυτό

Αφωνα έμειναν κορυφαία στελέχη της ΝΔ ακούγοντας το πρωί της Κυριακής τον πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα να τους κατηγορεί ότι κακώς νομοθετούσαν την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.


Βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στον Κεραμεικό

Άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του Ολοκαυτώματος στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες έγραψαν με σπρέι πάνω στο μνημείο τα αρχικά της ακροδεξιάς οργάνωσης που ανήκουν.


Αυτή είναι η διαθήκη που είχε αφήσει ο γιος του «Μίστερ Jumbo» τρεις μήνες πριν την τραγωδία!

Τρεις μόλις μήνες, στις 30 Νοεμβρίου 2016, πριν το τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε, που κόστισε τη ζωή της γυναίκας και του γιου του Υπάτιου Πατμάνογλου αλλά και του Γιώργου Βακάκη, ο γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είχε αφήσει ιδιόγραφη διαθήκη, την οποία οι συγγενείς του δεν έχουν αποποιηθεί.

Ιταλία: Σάλος από βίντεο που αποκαλύπτει ναζιστική σημαία σε κτήριο των καραμπινιέρων

Αίσθηση προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ιστότοπο της Φλωρεντίας, το οποίο δείχνει ναζιστική σημαία μέσα σε δωμάτιο στρατοπέδου των καραμπινιέρων της πρωτεύουσας της Τοσκάνης. Δίπλα στη σημαία, διακρίνεται και ένα πόστερ με τον γραμματέα της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με όπλο ανά χείρας, το οποίο είναι πιθανότατα αποτέλεσμα φωτομοντάζ.


3 Δεκεμβρίου 1944: ο μεγάλος μύθος της Αριστεράς

Του Σάκη Μουμτζή

Οι σφαίρες που έπεσαν το πρωινό της 3ης Δεκεμβρίου 1944 στην πλατεία Συντάγματος αποτέλεσαν τον θεμέλιο λίθο και μύθο του ερμηνευτικού σχήματος της Αριστεράς για την περίοδο 1944-1949.

Μέσα από το πώς κατέγραψαν και ερμήνευσαν τα γεγονότα οι διανοούμενοι της, η Αριστερά από θύτης έγινε θύμα. Επέβαλε την λήθη για τα εγκληματικά πεπραγμένα της την περίοδο από την άνοιξη του 1943 έως τον Νοέμβριο του 1944 και μέσω της θυματοποίησης της προσπάθησε να ηθικοποιήσει την συμπεριφορά της.


Όταν η κυβερνώσα Αριστερά κάνει αυτά που κάποτε κατήγγειλε... και βασανίζει κρατούμενους

Αποδομείται το αφήγημα ότι μπορεί να γίνονται επώδυνοι συμβιβασμοί

Ορισμένα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Όπως, για παράδειγμα, όταν οι ίδιες οι συνήγοροι υπεράσπισης των 9 συλληφθέντων Κούρδων και Τούρκων βγαίνουν και μιλούν «για άγρια κακοποίηση» των πελατών τους κατά τη σύλληψη και κράτησή τους από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Διότι ο τραυματισμός κρατουμένου όχι επειδή αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αλλά στη διάρκεια της κράτησής του, είναι ο τυπικός ορισμός του βασανιστηρίου.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ➤Τesla πιάνει φωτιά μετά από μικροατύχημα (video)

Τι γίνεται αν τρακάρει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Το παρακάτω βίντεο δημιουργεί έντονους προβληματισμούς για την απάντηση στην ερώτηση αυτή. Είναι τόσο ευαίσθητα στις συγκρούσεις τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως το συγκεκριμένο Tesla;


Νέες αποκαλύψεις για τη Σ.Αραβία: Πρόσωπο-«φάντασμα» στην εταιρία του ο Παπαδόπουλος

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία καθώς προκύπτουν συνεχώς νέα ερωτήματα για το ρόλο και την ιδιότητα του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, από τις επίσημες καταχωρίσεις στο μητρώο των επιχειρήσεων αποκαλύπτεται ότι...

«Ζωγράφισαν» οι χρήστες στο Twitter για τη «μούντζα»: «Μαυρογιαλούρε, σε τελειώσαμε»

Οι αλλαγές στον νέο ΚΟΚ περιλαμβάνουν και την... ποινικοποίηση της μούντζας - «Θα πάει η μούντζα σύννεφο - Θα μάθουμε τρόπους υποχρεωτικά» μερικά από τα σχόλια στο Twitter - Σπίρτζης: «Δεν υπάρχει αυτό με τη μούντζα...

Ο φυγόδικος Μιχάλης Χριστοφοράκος κάνει.. έξωση στον νοικάρη του

Μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να κυνηγά τον Μιχάλη Χριστοφοράκο για ζημία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, εκείνος όμως αρνείται, παρά τις παραπομπές σε τρεις δίκες, να εμφανιστεί στην Ελλάδα. Ωστόσο, αυτό, δεν τον εμποδίζει να διεκδικήσει οφειλόμενα ενοίκια και την έξωση του ενοικιαστή από διαμέρισμα που του ανήκει.


Με νέο ρεκόρ «άλωσε» και το Σακραμέντο ο Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστω και δύσκολα οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασαν στη νίκη μέσα στην έδρα των Σακραμέντο Κινγκς με 109-104.

Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ! Βόμβες μολότοφ ξανά στα Εξάρχεια -Επιθέσεις στα ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο

Διαδοχικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ έκαναν για μία ακόμη φορά άγνωστοι, έξω από το Πολυτεχνείο.


Κωστής Χατζηδάκης: «Με είχε "τηγανίσει" ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς»

«Όταν ήμουν αρμόδιος υπουργός, την περίοδο 12-14, με είχε "τηγανίσει" ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς», υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και συμπληρώνει: «Σήμερα έχουν να διαχειριστούν μια κατάσταση η οποία είναι οξύτατη». Εκφράζοντας της θέση της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης διευκρινίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προστατεύονται οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά πρέπει αν τυγχάνουν προστασίας οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη».


Ο Καμμένος «ψαλιδίζει» το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Τελικά μόνο η αυλαία δεν έπεσε, όπως περίμενε η κυβερνητική πλειοψηφία, της υπόθεσης Καμμένου μετά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, την περασμένη Δευτέρα.


«Ναι σε όλα» στο Χίλτον για να κλείσει η συμφωνία με τους Θεσμούς

Με τη συνταγή «ναι σε όλα», η κυβέρνηση έκλεισε σε χρόνο εξπρές, στο Χίλτον, τη συμφωνία με τους Θεσμούς για την τρίτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου και πλέον θα επιχειρήσει το άλμα προς τα εμπρός με το αφήγημα της εξόδου από το μνημόνιο.


«Γαλάζια» τραπεζώματα στο Κολωνάκι – Ο πρώην πρωθυπουργός, η επέτειος και τα γενέθλια

Το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε σε μπαρ –ρεστοράν στη Μαντζάρου στο Κολωνάκι με στενούς του συνεργάτες.

Ο μαρτυριάρης Πρωθυπουργός

Φαντάζομαι την έκπληξη του έλληνα Πρέσβη στη Σαουδική Αραβία, όταν παρακολουθώντας από το Ιντερνετ ζωντανά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή άκουσε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να αποκαλύπτει το όνομα του προσώπου που έδινε στον Πρέσβη εμπιστευτικές πληροφορίες!

Ο Πρέσβης στο Ριάντ είχε ενημερώσει την Αθήνα, ως όφειλε, ότι η χώρα διαπίστευσής του δεν θα αποδεχόταν τη διαδικασία που είχε δρομολογήσει ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας και κατά συνέπεια δεν θα υλοποιείτο η συμφωνία για πώληση ελληνικού πολεμικού υλικού.

Αποφασισμένοι οι κάτοικοι της Λέσβου: Απέκλεισαν τα κοντέινερ που έστειλε ο Μουζάλας για τη στέγαση λάθρο

Η πλήρης έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Δήμου Λέσβου, η κινητοποίηση της περασμένης εβδομάδας και αυτή που πρόκειται να ακολουθήσει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα, φαίνεται ότι δημιουργεί κλίμα έντασης.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΗΠΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! «Πολικές» τηλεθεάσεις για την ΕΡΤ

Για μία ακόμη σεζόν η δημόσια τηλεόραση χάνει το στοίχημα με τους τηλεθεατές

Λογικά, η πρόταση του ΔΣ της ΕΡΤ για εξαίρεση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τις μετρήσεις τηλεθέασης έχει λογική βάση. Και αυτή ίσως πρέπει να αναζητηθεί στον πίνακα μετρήσεων τηλεθέασης ο οποίος αποκαλύπτει νούμερα που φλερτάρουν είτε με μηδενική είτε με τηλεθέαση κοντά στο 1% ειδικά σε ό,τι αφορά τους νέους τηλεθεατές.

Ανοιγμα λογαριασμών για όσους έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη

Δύο αλλαγές έχει δεχθεί η κυβέρνηση, που θα άρουν σε μεγάλο βαθμό την προστασία της πρώτης κατοικίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.