04 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η αριστερά είναι εναντίον του πολέμου... εκτός αν είναι να βγάλει καμιά μίζα

Ο ίδιος τύπος που εδώ χτυπιέται για τη Σ. Αραβία και τη "μαρτυρική Υεμένη", σήμερα μας λέει πόσο καλά έκανε ο Καμμένος και πούλησε όπλα στη Σαουδική Αραβία:


«Τρόμος» στο Μαξίμου: Αναχαιτίστε Ζωή και Βαρουφάκη γιατί... χανόμαστε

Ιδιαίτερα αγχωμένοι για δύο πρώην «συντρόφους» τους εμφανίζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι εσχάτως έχουν αυξήσει την κινητικότητά τους και δείχνουν να συσπειρώνουν δίπλα τους ένα μεγάλο μέρος των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, προβληματίζοντας το πρωθυπουργικό επιτελείο και την Κουμουνδούρου.

Το tweet του Κωνσταντινέα για τον Άδωνι μετά τον καβγά "on air"

Συνέχεια στην άγρια κόντρα που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, με tweet του.
"Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι... Ένα έχω να πω!...

Ψήφισμα της ΟΝΝΕΔ στο Βελιγράδι κατά της Αλβανικής προκλητικότητας

Με ανάρτηση της στο facebook η αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη συνεχάρη και έκανε γνωστή την επιτυχία της γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ στο Βελιγράδι, στο τελευταίο συνέδριο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, όπου κατάφερε να περάσει κρίσιμο ψήφισμά της κατά της προκλητικής πολιτικής της αλβανικής κυβέρνησης απέναντι στην ελληνική μειονότητα.


ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; Αμερικάνος πρέσβης για ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ: Ασαφές ποιοι είναι οι επενδυτές

«Θέλουμε να δούμε αν ισχύει και το μήνυμα του Τσίπρα ότι η Έλλάδα έχει επιστρέψει» είπε ο Τζέφρι Πάιατ - Έστειλε νέο μήνυμα για τη γραφειοκρατία - Ξεκαθάρισε πάντως ότι ο ρόλος της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου, ενδιαφέρει τους Αμερικανούς επενδυτές


Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός

Οριστική νίκη για τον Δημήτρη Βερβεσό ο οποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για 4 χρόνια.


Αγωγή κατά του ελληνικού κράτους κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς [ηχητικό]

Πεντέμισι χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε το 2012 στην Πάρο η δεκαπεντάχρονη τότε Μυρτώ από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην τραγική αυτή ιστορία.

Η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου κατέθεσε αγωγή εναντίον του ελληνικού κράτους, όπως ανέφερε μιλώντας στο radio1d.gr.


«Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στη Θράκη» -Ψήφισμα 22 τοπικών συλλόγων

Εντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν ήδη από την είδηση της επίσημης επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη, την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου.


ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ στη Φλώρινα... με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Εάν προχωρήσει η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ σε λίγο καιρό θα μιλάμε για τη δημιουργία περιοχών στην Φλώρινα και την Μεγαλόπολη που θα μοιάζουν σαν αυτές στο Μαντούδι της Εύβοιας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων και πολιτών στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας που οργάνωσε το περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο εναντίον της πώλησης λιγνιτικών μονάδων.

«Δεν είμαι Βαρουφάκης» δήλωνε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο

Τι σημαίνει για την Ελλάδα η εκλογή του Μάριο Σεντένο στην προεδρία του Eurogroup - Ο Πορτογάλος «γκουρού» των οικονομικών που δεν ήθελε να τον παραλληλίζουν με τον Έλληνα πρώην υπουργό

Τι απαντά η ΒΛΑΜΜΕΝΗ Μποφίλιου στο κράξιμο για τις γελοιότητες ότι ψάχνει ηγέτη να τον ακολουθήσει στο βουνό

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή τη συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter και του Facebook σχολιάζουν την απάντηση της τραγουδίστριας στην ερώτηση εάν είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κυριάκος για πλειστηριασμούς: Να ξεκινήσουν από τις βίλες στη Μύκονο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε από το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας χωρίς κανένα όριο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - «Ας ξεκινήσουν οι τράπεζες με τα ακίνητα μεγαλύτερης αξίας [...] Όχι από τις μικροϊδιοκτησίες των αδυνάμων»


H Kelly Brook ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram περιμένοντας... τον Άγιο Βασίλη

Το χυμώδες μοντέλο μπήκε από νωρίς στο κλίμα των γιορτών
Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του Δεκέμβρη, ωστόσο η εντυπωσιακή Kelly Brook δεν βλέπει την ώρα να δεχθεί την επίσκεψη του Άι Βασίλη.

ΠΟ@ΤΣΑ ΣΥΡΙΖΑ! Νέα τροπολογία στη Βουλή: Το 50% θα χρειάζεται πλέον για κήρυξη απεργίας-Ήταν 20% ως τώρα

Η τροπολογία μεταξύ άλλων προβλέπει πως η κήρυξη των απεργιών θα γίνεται με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών

Με τροπολογία σπεύδει η κυβέρνηση να νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και με τον τρόπο κήρυξης απεργιών.


Άγριο ξύλο σε ομιλία του ακροδεξιού γκέι τρολ Milo Yiannopoulos στη Μελβούρνη

Μάχες σώμα με σώμα από τους αντίπαλους διαδηλωτές - Κινητοποιήθηκαν πάνω από 100 αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού - Τουλάχιστον δύο συλλήψεις


Με εξώδικο απαντά στον Καμμένο η Σπυράκη

Με εξώδικο απαντά η Μαρία Σπυράκη στον Πάνο Καμμένο και τους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι ήταν συνεργάτιδα του Ακη Τσοχατζόπουλου. Σε δήλωση της η εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε:

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Βίντεο: UFO «μαύρο τρίγωνο» εμφανίστηκε στο ρωσικό ουρανό

Drone, ελικόπτερο ή... αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο; Μεγάλη αντιπαράθεση στο διαδίκτυο

Τρία φωτεινά σημάδια σε σχηματισμό τριγώνου, μία από τις κλασικές μορφές εμφάνισης UFO, καταγράφηκαν σε βίντεο από ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν νέο γύρο συζητήσεων, αντιπαραθέσεων και σεναρίων στο διαδίκτυο και όχι μόνο.


ΣΤΑ 4 Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ FRAPORT! Τροπολογία για να ξεμπλοκάρουν τα έργα στα περιφερειακά αεροδρόμια

«Θεσπίζεται συντομότατη προθεσμία για κάθε είδους γνώμες, πορίσματα και πράξεις οργάνων και σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της παραπάνω προθεσμίας θεωρούνται ως θετικά εκδοθείσες», αναφέρεται στο κείμενο


Μητέρα κατέδωσε τον 18χρονο γιο της στην αστυνομία - Είχε ασελγήσει σε 50 παιδιά!

H γυναίκα συνόδεψε αυτοπροσώπως τον νεαρό γιο της στο τμήμα, αφού εκείνος της εκμυστηρεύθηκε ότι ασέλγησε σε ανήλικους, ηλικίας 4 και 8 ετών, σε ένα μοτέλ


ΣΥΡΙΖΑ: 66 βουλευτές που ψήφισαν την «φοροκαταιγίδα», κάνουν τώρα ερώτηση για τις αποποιήσεις κληρονομιάς!

Τις οδυνηρές συνέπειες της φορολογικής αφαίμαξης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση και με την δική τους ψήφο επισημαίνουν 66 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να δοθεί λύση στο «φαινόμενο» των αποποιήσεων κληρονομιάς.


Βίντεο: Αστυνομικός σηκώνει το όπλο και πυροβολεί εξ επαφής την πρώην του ενώ μετά αυτοκτονεί

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε

Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής γυναίκα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στη Φλόριντα.


Δημοσκόπηση: Τσουνάμι δυσαρέσκειας κατά κυβέρνησης για Σαουδική Αραβία (κάρτες)

Δημοσκόπηση «χαστούκι» από την (μη εχθρική-τουλάχιστον) προς το Μαξίμου «Εφημερίδα των Συντακτών»

Τσουνάμι δυσαρέσκειας για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, τόσο στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, όσο και στην διαχείριση του ζητήματος της θεομηνίας με τους 23 νεκρούς στην Αττική, καταγράφει δημοσκόπηση της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Νέα έγγραφα από Λοβέρδο στη Βουλή: Χωρίς τον Παπαδόπουλο ο Καμμένος δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει

«Η ανέκκλητη πίστωση δεν κατετέθη ποτέ. Και αντί το υπουργείο να αρχίσει να αναρωτιέται για την φερεγγυότητα εκείνου με τον οποίο υπέγραψε, συνέχισε να του την ζητά. Οκτώ φορές!» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ - Δείτε τα έγγραφα

ΗΧΗΤΙΚΟ-Παραδέχεται ο Παπαδόπουλος ότι είναι μεσάζων-Τι λέει το ΓΕΕΘΑ για τον ISIS

Επιμένει ότι από τον χειρισμό της υπόθεσης χάθηκαν 700 εκατ. ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο - Τι απαντάει το Πεντάγωνο για τα περί ενδείξεων ότι όπλα του μεσάζοντα χρησιμοποιήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος

Καραμανλής: «Στηρίξτε Κυριάκο – Πρέπει να φύγουν»

Ως απόλυτη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ερμηνεύθηκε η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο πλευρό του προέδρου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.


«Χιουμοριστική προσθήκη» η αναζήτηση ληστών από το κόμμα της Ζωής

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook

Η Κωνσταντοπούλου τελικά δεν ψάχνει... ληστές τραπεζών. Με αναρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, κάνει λόγο για παρανόηση και χιουμοριστική προσθήκη, με αφορμή ερώτημα που υπήρξε στην ιστοσελίδα του κόμματός, Πλεύση Ελευθερίας, όπου...

CSU: Υποψήφιος για την πρωθυπουργία της Βαυαρίας ο Σέντερ

Τον υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ πρότειναν οι βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), του αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στο κρατίδιο, για τη θέση του πρωθυπουργού ενόψει των περιφερειακών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά.


ΒΙΝΤΕΟ-Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993

Το Star Channel άρχισε να εκπέμπει στις 4 Δεκεμβρίου του 1993, δηλαδή πριν από 24 χρόνια. Και αν για κάποιους αυτό ήταν «μόλις χθες», για άλλους έχει περάσει μια ζωή.


Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Μάριο Σεντένο-Το είχε αποκαλύψει ο μπούφος Ντάιζελμπλουμ πριν γίνει η εκλογή!

Νέος πρόεδρος του Eurogroup εκλέχθηκε ο Πορτογάλος Μάριο Σεντένο.

Στην κούρσα της διεκδίκησης της θέσης του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος αποχωρεί τον Ιανουάριο του 2018, ήταν, εκτός από τον Πορτογάλο σοσιαλιστή Μάριο Σεντένο, η κεντροδεξιά Λετονή Ντάνα Ράιζνιτσε- Οζόλα, ο Σλοβάκος σοσιαλδημοκράτης Πέτερ Κάζιμιρ και ο Λουξεμβούργιος φιλελεύθερος Πιερ Γκραμένια.


Εξηγήσεις για τον πρέσβη στο Ριάντ ζητά η Ν.Δ. από το υπουργείο Εξωτερικών

Εξηγήσεις για τη στάση του υπουργείου Εξωτερικών απέναντι στον Έλληνα πρέσβη, μετά τους ισχυρισμούς του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το ρόλο του στη υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, σχεδιάζει να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία.


Ολο το Ιντερνετ ασχολείται με αυτή την gif εικόνα -Προσπαθούν να ακούσουν ένα «μπαμ» [βίντεο]

Viral έχει γίνει μια gif εικόνα τις τελευταίες ώρες, για έναν απροσδόκητο λόγο.

Πρόκειται για ένα gif που δείχνει έναν πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος να παίζει... σχοινάκι με τα καλώδια!


Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Μοσκοβισί κατά Βαρουφάκη: Κάποιος πρέπει να γράψει την αληθινή ιστορία χωρίς παράνοια

Ντάισελμπλουμ: Η Έκθεση Συμμόρφωσης των Θεσμών θα κρίνει την επίσημη ολοκλήρωση της αξιολόγησης - Εύσημα για την κυβέρνηση - «Δεν νομίζω να έχει υπάρξει τόσο ομαλή και ταχεία ολοκλήρωση της αξιολόγησης» τόνισε ο Πιερ Μοσκοβισί - Ρέγκλινγκ: Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος απέφεραν μεγαλύτερη μείωση, 25% του ΑΕΠ ως το 2060 - Εκνευρισμός για τα πρώην στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που διώκονται


Ιταλία: Σάλος με φωτομοντάζ που δείχνει ακροδεξιό πολιτικό «όμηρο» των Ερυθρών Ταξιαρχιών

Την αλληλεγγύη των πολιτικών δυνάμεων της Ιταλίας ζήτησε ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι μετά την ανάρτηση φωτομοντάζ στο Facebook, στο οποίο εμφανίζεται φιμωμένος έχοντας πίσω του το σύμβολο των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

ΕΥΓΕ! Βίντεο: Στα ΜακΝτόναλντς αρνήθηκαν να σερβίρουν γυναίκα επειδή φορούσε χιτζάμπ

Μια νεαρή μουσουλμάνα φοιτήτρια που φορούσε χιτζάμπ δεν έγινε δεκτή σε κατάστημα ΜακΝτόναλντς στο βόρειο Λονδίνο, αν δεν έβγαζε πρώτα τη μαντίλα που κάλυπτε το πρόσωπό της.


Βίντεο: Η άγνωστη ζωή του αδελφού του Αρη Βελουχιώτη -Από το ΕΑΜ, διευθυντής στη «Βραδυνή»

Έζησε τα ταραγμένα χρόνια του πολέμου και του εμφυλίου, όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι της γενιάς του. Με αγώνες, με φυλακίσεις και με τεράστιες δυσκολίες.


Το Eurogroup ενέκρινε την τεχνική συμφωνία για την τρίτη αξιολόγηση

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

Εγκρίθηκε από το Eurogroup η συμφωνία σε υπηρεσιακό επίπεδο (Staff level agreement) για την τρίτη αξιολόγηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στα μπουζούκια διασκέδασε η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου [εικόνες]

Στα μπουζούκια, στον Νίκο Οικονομόπουλο συγκεκριμένα, διασκέδασε η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα.

Η εγγονή του πρώην υπουργού η οποία έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, είναι κόρη του μεγάλου γιου του Ακη Τσοχατζόπουλου με την φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη.

Το κυριακάτικο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Του Σάκη Μουμτζή

Χωρίς αμφιβολία η συνέντευξη που έδωσε χθες ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποτελεί μια τομή στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Η δήλωσή του πως κανένας συγγενής του δεν θα συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο, θέτει τέρμα σε συμπεριφορές πολλών δεκαετιών που σχολιαζόταν αρνητικά από τους πολίτες.


Πάνω από το 90% του ελληνικού πληθυσμού θα εργάζεται στην ΕΡΤ μέχρι το 2040 σύμφωνα με έρευνα

Τουλάχιστον 9 στους 10 Έλληνες θα εργάζονται στην ΕΡΤ έως το 2040 αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, προειδοποιεί νέα έρευνα του ΕΜΠ που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.


Η Νατάσσα Μποφίλιου θέλει να βγει στο "βουνό"... της έκραξαν Μπογδάνος και Τατσόπουλος

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας Νατάσσας Μποφίλιου στην Εφημερίδα των Συντακτών κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει αρχίσει να προκαλεί αντιδράσεις γέλια.

Πέθανε ο ιδρυτής της ΕΡΑ Σπορ Κώστας Μότσης

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Μότσης, που συνέδεσε το όνομα του με την ίδρυση της ΕΡΑ Σπορ.

Τα "γαλλικά" του Νότη Σφακιανάκη στην πρεμιέρα του - Τι εξόργισε τον τραγουδιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εαυτού βγήκε ο Νότης Σφακιανάκης στην πρεμιέρα του στο Fever, λόγω ενός απρόοπτου.

Τα μικρόφωνό του δεν λειτουργούσε επί ένα τέταρτο και ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος και αποφάσισε να τα βάλει με τον… Μέρφι.

Ο Μερκελιστής Τσίπρας παρακαλάει με SMS τον Σουλτς να τα βρει με την Μέρκελ

Όπως αποκαλύπτει σε δηλώσεις του προς την κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς, τις τελευταίες μέρες λαμβάνει αρκετά τηλεφωνήματα και μηνύματα από ευρωπαίους ηγέτες που τον ενθαρρύνουν να συνεργαστεί με τους Χριστιανοδημοκράτες για το σχηματισμό κυβέρνησης.


Ποια Ολυμπιονίκης έχει δεχθεί πρόταση για να πάει στο Survivor 2

Πυρετώδεις είναι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την...

"Το παιδί μας το σκότωσαν" - Μήνυση κατέθεσαν οι γονείς του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του φοιτητή από την Κάλυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του. Οι γονείς του άτυχου νεαρού, παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους.

Φίλαθλος μπούκαρε στο γήπεδο με το αυτοκίνητό του, την ώρα του αγώνα [βίντεο]


Ενα θέαμα από αυτά που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, κυριολεκτικά όμως, έλαβε χώρα σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα ματς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένας οδηγός-φίλαθλος πήρε το αυτοκίνητό του και μπήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο -έτσι, σα να μη συμβαίνει τίποτα- κάνοντας το γύρο του γηπέδου, περνώντας με ταχύτητα δίπλα από τους παίχτες.


Υεμένη: Πληροφορίες ότι οι Χούτι δολοφόνησαν τον Άλι Αμπντάλα Σάλεχ - Φωτογραφίες με το πτώμα στο Διαδίκτυο

Το κόμμα του Άλι Αμπντάλα Σάλεχ δηλώνει ότι είναι ασφαλής - Σύμφωνα με αναφορές τοπικών ΜΜΕ, οι σιίτες Χούτι, που είναι σύμμαχοι του Ιράν, ανατίναξαν την κατοικία του τέως προέδρου της Υεμένης στην πρωτεύουσα Σαναά

Κράξιμο στον Τέρενς Κουίκ που έδωσε χαρτάκι με εντεκάδα στον Λεμονή

Ο υφυπουργός Εξωτερικών παρενέβη στα θέματα του Ολυμπιακού, κάνοντας υποδείξεις στον τεχνικό των ερυθρόλευκων ως ακόμη ένας «προπονητής της κερκίδας»


Μολότοφ στο "θωρακισμένο" υπουργείο Παιδείας μετά τη μαθητική πορεία-ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβες μολότοφ μέσα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας πέταξαν άγνωστοι μετά το μαθητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την ώρα που ολοκληρωνόταν η συγκέντρωση, άγνωστοι κινήθηκαν στον πλαϊνό δρόμο του υπουργείου και πέταξαν μολότοφ μέσα από τα κάγκελα.

Σπυράκη: «Υπέγραψαν τέταρτο μνημόνιο με τίμημα τους πλειστηριασμούς»

Επαναλαμβάνοντας το αίτημα για πολιτική αλλαγή η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, καταγγέλλει την κυβέρνηση για την «υπογραφή τέταρτου μνημονίου» με τους δανειστές και με τίμημα τους πλειστηριασμούς.Στη δήλωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:


Κράξιμο από πλημμυροπαθείς του Αγρινίου στον Σκουρλέτη: «Ντροπή σας» [βίντεο]

Ντροπή σας, φτου!». Έτσι υποδέχθηκαν τον Πάνο Σκουρλέτη οργισμένοι κάτοικοι χωριών του Αγρινίου που επλήγησαν από τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου.