06 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! ΗΛΙΘΙΟΣ άπλυτος λαμπάδιασε... του χύθηκε η μολότοφ στην πλάτη

Την απίστευτη εικόνα κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας πριν καν ξεκινήσει η μαθητική πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Το απόγευμα της Πέμπτης το ραντεβού Ερντογάν -Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Κουκουλοφόροι έκαψαν ελληνική σημαία στο ΑΠΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί ο χώρος γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς διαδηλωτές από την πορεία για την συμπλήρωση των εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, φτάνοντας στο πανεπιστήμιο άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες βομβών μολότοφ προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ! Τι απαντά στην ΕΛΑΣ η βελγική αστυνομία για τους ελέγχους σε Ελληνες ταξιδιώτες στα αεροδρόμια

Για δειγματοληπτικούς ελέγχους, που γίνονται ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, στα αεροδρόμια έκανε λόγο η Ομοσπονδιακή Αστυνομία του Βελγίου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της ΕΛ.ΑΣ.


ΒΙΝΤΕΟ-Καίνε τα Εξάρχεια τα "δικά τους παιδιά"-Βροχή μολότοφ, γκαζάκια & καμένα αυτοκίνητο [εικόνες & βίντεο]

Μεγάλα επεισόδια ξέσπασαν στα Εξάρχεια, έπειτα από την ολοκλήρωση της πορείας αντιεξουσιαστών και συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας, για την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008.

Ανακαλύφθηκε τεράστια «μαύρη τρύπα», η πιο μακρινή στο Σύμπαν!

Βρίσκεται σε απόσταση 13 δισεκατομμυρίων ετών φωτός, δηλαδή έχει ηλικία μόλις 690 εκατομμυρίων ετών μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» («Big Bang») - Ομάδα επιστημόνων ανακοίνωσε επίσης την ανακάλυψη δύο κολοσσιαίων γαλαξιών στο πρώιμο Σύμπαν


Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Κατέθεσε στην Εισαγγελία ο ταξίαρχος που είχε το «θερμό» επεισόδιο με τον Καμμένο

Στην Εισαγγελία για την καταπολέμηση της διαφθοράς κατέθεσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Μισαήλ Παπαδάκης, ταξίαρχος και πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικης Άμυνας, για την προβληματική υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.


Είδηση σοκ: Υπάλληλοι του προεδρικού μεγάρου στόλισαν κατά λάθος τον Προκόπη Παυλόπουλο

Αναταραχή επικράτησε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο λίγες ώρες πριν την άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν, όταν συνεργείο που διακοσμούσε το κτίριο στόλισε κατά λάθος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Ελληνίδες Ολυμπιονίκες σε καμπάνια για την επιστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων

Ελληνίδες  Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές σε συνεργασία με τον Οίκο Μόδας «Τρανούλη»  στρατεύονται  σε καμπάνια για την επιστροφή της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, που κλάπηκε κατά τη διάρκεια των περασμένων αιώνων


"Μυρίζει μπαρούτι" στη Θράκη - Κάλεσμα στους μουσουλμάνους για εντυπωσιακή υποδοχή του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Προκλητικά μηνύματα στέλνουν Τούρκοι στο διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή. Καλούν τους μουσουλμάνους της περιοχής να υποδεχθούν με διθυραμβικό τρόπο τον Τούρκο Πρόεδρο.

Στη δημοσιότητα την Πέμπτη το «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Το πρωί της Πέμπτης θα δοθούν στις κοινοβουλευτικούς συντάκτες οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2016 (χρήση 2015).


ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου: Αναρτήθηκαν τα ονόματά τους [λίστες]

«Mαύρη λίστα» με τους μεγαλοοφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!! ΜΟΝΟ ΝΔίτες ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; Αντιδράσεις για την εμφάνιση Σαββίδη-Καμμένου στο «Ε»

Γελοιότητες από ΝΔ που συνεχίζει να παίρνει μέρος στον πόλεμο Μαρινάκη-Σαββίδη ακόμα κι αν ο Σαββίδης δεν αναφέρεται σε αυτή... έτσι είναι οι επιχειρηματίες: Σήμερα με τον έναν, αύριο με τον άλλο... τις δουλειές τους θέλουν να κάνουν και τίποτα άλλο... έτσι έκαναν και Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και σήμερα κάνουν τους προστάτες της ΝΔ

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η πρώτη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», το οποίο πλέον, ως γνωστόν, ελέγχει μετοχικά, συνοδεία του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Πρόεδρος ειδικών φρουρών: Οι αστυνομικοί έχουν πολιτικές εντολές για αμυντικό δόγμα

Για ακόμη μία φορά, σήμερα, στην πορεία για την επέτειο μνήμη της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία είχε το ρόλο του παρατηρητή των κουκουλοφόρων, που σχεδόν ανενόχλητοι βανδάλισαν, έκαψαν, κατέστρεψαν.

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απόλυσής της


«Άργησα κιόλας να φύγω από αυτή την εκπομπή», δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα.


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ο Αγγελάκας για την Μποφίλιου: Να σκάσουν οι γλοιώδεις...

Θύελλα ξεσήκωσε η Νατάσσα Μποφίλιου με την συνέντευξή της στην οποία δήλωσε "ψηφοφόρος του Κ.Κ.Ε. αλλά και τροτσκίστρια".

ΧΟΥΝΤΑ! Απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες την Πέμπτη λόγω Ερντογάν

Η απαγόρευση θα ισχύσει χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Πέμπτης 7 μέχρι και την 12:00 ώρα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου  - Σε ποιες περιοχές θα ισχύσει το μέτρο


ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΠΣΟΦΗΣΤΕ! Ρούπα και Μαζιώτης υπέβαλαν μήνυση στον Εισαγγελέα

Αντίποινα στον Μαζιώτη η συμπεριφορά των Αρχών απέναντι του, καταγγέλλουν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, μέσω της συνηγόρου του  – Νέο εξιτήριο εξεδόθη πριν από λίγο από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας για τα δυο μέλη του Επαναστατικού Αγώνα


Η Ελλάδα εύχεται στον 23χρονο Αντετοκούνμπο -«Χρόνια πολλά... καραγκιοζάκο!» [εικόνες & βίντεο]

Ένα ιδιαίτερο βίντεο με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοίμασε η Cosmote TV.

Ο Έλληνας φόργουορντ γίνεται 23 χρόνων και όπως είναι λογικό σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ του έστειλε τις ευχές της.


ΣΤΑ 4 ο ΑΛΕΞΗΣ! Ερντογάν: Nα επικαιροποιηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης -Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι 8 Τούρκοι θα εκδίδονταν αμέσως

«Βόμβες» έριξε ο Ταγίπ Ερντογάν, πριν από την άφιξή του στην Αθήνα, το πρωί της Πέμπτης.

Ο Τούρκος πρόεδρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, μίλησε για την ανάγκη επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης, ενώ υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε δηλώσει ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί- οι οποίοι ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα- θα εκδίδονταν άμεσα.


Ο Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ [βίντεο]

Ο Ντόναλντ Τραμπ με διάγγελμά του από τον Λευκό Οίκο αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, «ανάβοντας φωτιές» στη Μέση Ανατολή.


Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν: Λάθος της κυβέρνησης να υποδέχεται έναν δολοφόνο, έναν δικτάτορα σαν τον Ερντογάν

Με επίσημη ανακοίνωση τους τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν στην Αθήνα, εκφράζουν την πλήρη αντίθεση τους στην άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι υποδέχεται «έναν δολοφόνο, έναν δικτάτορα».


«Μας έστησαν ενέδρα, ζήσαμε τον τρόμο στο Καραϊσκάκη!»

Σοκαριστικές μαρτυρίες φιλάθλων της Γιουβέντους στα ιταλικά ΜΜΕ για την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού με απίστευτες καταγγελίες για την Ελληνική Αστυνομία.

ΝΔ: Αυτά είναι τα νέα πέντε ψέματα του Αλέξη Τσίπρα [λίστα]

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ, η οποία επιχειρεί να την αποδομήσει παραθέτοντας τα πέντε νέα ψέματά του πρωθυπουργού της.


Η Κάρλα Μπρούνι επαινεί την Έμιλι Ραταϊκόφσκι για το σέξι βίντεο με τα μακαρόνια [βίντεο]

Ένα σύμμαχο βρήκε το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά την απόφασή της να τυλιχτεί με μακαρόνια φορώντας μόνο τα εσώρουχά της σε ένα νέο βίντεο, στο οποίο λέει «Όλα έχουν να κάνουν με την ελευθερία». Δεν είναι άλλη από την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα; Μπρούνι.

ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ! Πλειστηριασμοί δεν έγιναν, αλλά οι Λαφαζάνηδες πήγαν στο Ειρηνοδικείο και φώναζαν συνθήματα

Μπορεί σήμερα να μην έγιναν πλειστηριασμοί, ωστόσο οι συλλογικότητες, μέλη της ΛΑΕ και των «Δεν πληρώνω» έδωσαν το «παρών» στο Ειρηνοδικείο.


Ενταση με οπαδούς της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» -Επέμβαση της Αστυνομίας

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έπειτα από ακύρωση πτήσης με προορισμό την Βιέννη.

Και αυτό διότι με το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα ταξίδευαν περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ που ήθελαν να μεταβούν στην Αυστρία για το αυριανό ματς κόντρα στην Αούστρια για το Europa League.

Η ΦΩΤΟ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Φρούριο το Ειρηνοδικείο Αθηνών παρά την αναβολή των πλειστηριασμών

Φρούριο θυμίζει ο περιβάλλων χώρος του Ειρηνοδικείου Αθηνών επί της οδού Λουκάρεως, όπου αυτή την ώρα πραγματοποιείται συμβολική συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών, αν και αυτοί έχουν αναβληθεί.

Αυτό είναι το νέο «πρόσωπο» της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Time

Το αμερικανικό περιοδικό Time επέλεξε το κοινωνικό κίνημα #MeToo για την ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, το οποίο αναπτύχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως το «πρόσωπο» που άσκησε τη μεγαλύτερη επιρροή το 2017, ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής του εντύπου.

Οξφόρδη: Αυτό το οστό ίσως ανήκει στον Άγ. Νικόλαο γνωστό στη Δύση ως Αγιο Βασίλη [εικόνες]

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τελικά ένα αρχαίο οστό που βρήκαν, ανήκει στον Αγιο Νικόλαο.

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης με τη βοήθεια άνθρακα κατάφεραν να χρονολογήσουν το οστό που λέγεται ότι ανήκει στον Αγιο Νικόλαο και διαπίστωσαν ότι όντως χρονολογείται τον 4ο αιώνα μ.Χ. Ο Αγιος Νικόλαος πέθανε το 343 μ.Χ..

Πρώην υφυπουργός στη Βουλή: Nα μου τρυπήσετε τη μύτη αν αποδειχθεί νομικά σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ

[Η τύπισσα του Κουβέλη έμεινε στην ιστορία σαν η υφυπουργός που έδωσε 300.000 χορηγία στη Roche η οποία προηγουμένως είχε δώσει χορηγία 365.000€ στον άντρα της... για τέτοιο λαμόγιο μιλάμε, που σήμερα πήγε χωρίς να την καλέσει κανείς να πει περίπου ότι έγινε σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί...]

Με την κατάθεση της πρώην υφυπουργού Υγείας την περίοδο 2013, Φωτεινής Σκοπούλη, συνεχίστηκε την Τετάρτη η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Youtube: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα βίντεο στην Ελλάδα και τον κόσμο για το 2017

Το YouTube ανακοίνωσε τα πιο δημοφιλή μουσικά και τα κορυφαία συνολικά βίντεο στην Ελλάδα και τον κόσμο για το 2017. Αυτές οι λίστες λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες, όπως τις προβολές (views) και τον αριθμό των κοινοποιήσεων (shares), των σχολίων και των likes που έκαναν φέτος οι Έλληνες χρήστες του YouTube.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Τραγωδία στο Ρέθυμνο: 29χρονος πήδηξε από γέφυρα μπροστά στον πατέρα του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 29χρονος στο Ρέθυμνο, πηδώντας από γέφυρα, μπροστά στα μάτια του πατέρα του ο οποίος προσπάθησε να τον αποτρέψει, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.


ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ! Προσπάθεια αναδίπλωσης από τον Δραγασάκη για τα «δικά μας παιδιά»

Για «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Αποστάσεις... από τις ίδιες τις δηλώσεις του (!) επιχειρεί να πάρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑΓΑΡΙΑ! Ομολογία Γαβρόγλου από Κέρκυρα: Υπέγραψα με τρόικα να βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία 30 ώρες

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία του υπουργού Παιδείας με τους θεσμούς

Στην υποχρέωση των εκπαιδευτικών να παραμένουν στα σχολεία 30 ώρες αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μιλώντας χθες στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κέρκυρα.


Η εκρηκτική γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας που απαγορεύει το σ@ξ στους παίκτες - ΦΩΤΟ

Η Βικτόρια Γκαμέεβα είναι από τις πλέον εντυπωσιακές γυναίκες που σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή, έχοντας την ιδιότητα του γιατρού της Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο οι τελευταίες τηλεοπτικές δηλώσεις της δεν θα αρέσουν καθόλου στους παίκτες της ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας.

Στο top 10 των καλύτερων σεναρίων για φέτος το «Billion Dollar Heist» του Νίκου Μαστοράκη

Ένας Έλληνας παραγωγός σεναρίστας, ο Νίκος Μαστοράκης, είδε σήμερα το όνομα του να φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα των 100 καλύτερων σεναρίων του 2017, στο έγκυρο Hit List του Χόλιγουντ.

Ιωάννινα: Ο ταξιτζής στο ταξί του οποίου ξεψύχησε η 14χρονη μετά τον οδοντίατρο σπάει τη σιωπή του

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, η οποία έχασε τη ζωή της μέσα στο ταξί το οποίο την μετέφερε πίσω στα Ιωάννινα από την Αλβανία όπου είχε μεταβεί για να επισκεφθεί οδοντίατρο.


ΣΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! Ο Τσίπρας στο Anadolu: Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα

Στην υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι έφθασαν στην Ελλάδα και οι ελληνικές Αρχές με απόφασή τους μπλόκαραν την έκδοσή τους στη γείτονα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu ο Πρωθυπουργός.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Απορρίφθηκε η άρση ασυλίας... 87 βουλευτών

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, με συντριπτική πλειοψηφία, μετά από φανερή, ονομαστική ψηφοφορία η άρση της ασυλίας 87 βουλευτών. Πρόκειται για τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, την πρόεδρο της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες»...

Μητσοτάκης για επεισόδια: «Είναι τα δικά τους παιδιά»

Για «εικόνα χάους, ακόμη μια φορά» στο κέντρο της Αθήνας κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας στο Twitter τα επεισόδια

Α. Τσίπρας: O αδύναμος κρίκος της συγκυβέρνησης

Του Σάκη Μουμτζή

Δεν υπάρχει προηγούμενο στα δημοσκοπικά χρονικά της Ελλάδος, πρωθυπουργός μέσα σε δυόμισι χρόνια να χάνει 60 μονάδες της δημοτικότητας του. (Από το 80% του Μαρτίου 2015 έπεσε στο 20% σήμερα.)


ΦΩΤΟ-Να εδώ ο Τζανακός χαλβαδιάζει το γκ@μενάκι

Ο Τζανακόπουλος (Στέλλα Γκαντώνα όλα καλά στη σχέση σας;) με το βλέμμα του έχει γδύσει το γκομενάκι κι ο χασάπης με τα μούσια δίπλα του έχει γδύσει...

ΦΩΤΟ-Πάντως από αποτελεσματικότητα σκίζουν

Για να μην έχετε αμφιβολίες ποιος τίναξε στον αέρα τη ΔΕΗ... τα λένε μόνοι τους:

Μέσα σε 2 χρόνια υπερδιπλασίασαν χρέη 50 ετών...

2015:

Γεωργιάδης: Οι κουκουλοφόροι κάνουν ανενόχλητοι πλιάτσικο και η Αστυνομία λείπει

Τη στάση της αστυνομίας απέναντι στους κουκουλοφόρους, οι οποίοι σήμερα σπάνε τα πάντα στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ! ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! Τέλος ο Λιαργκόβας από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής -Αναζητούν τον αντικαταστάτη του

Δεν προκαλεί έκπληξη η μη ανανέωση της θητείας του Παναγιώτη Λιαργκόβα ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, καθώς οι εκθέσεις του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας προκάλεσαν πολλές φορές δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση.


Απίστευτο: Νεαρός λάθρο παρακινούσε προσφυγόπουλα να κρεμαστούν για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης!

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 5 χρόνια βρίσκεται ένας 19χρονος από τη Συρία επειδή όπως όλα δείχνουν παρότρυνε ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στη ΒΙ.ΑΛ. να κρεμαστούν προκειμένου να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Πάγκαλος σε Ερντογάν στα τούρκικα: «Πώς από δω μεγάλε πρόεδρε; Ηρθες να δεις τους ραγιάδες;»

Το δικό του... καλωσόρισμα κάνει ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ενα 24ωρο πριν από τη διήμερη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη, ο πρώην υπουργός έκανε δύο αναρτήσεις-φαρμάκι στο Τwitter.

ΜΕΤΡ ΤΗΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Τσιρώνης: Η πώληση των λιγνιτικών μονάδων είναι το λιγότερο κακό για τη ΔΕΗ

Το λιγότερο κακό για τη ΔΕΗ είναι η πώληση των λιγνιτικών μονάδων, ανέφερε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Συνελήφθη γνωστή κοσμικογράφος στα βόρεια προάστια για απάτη

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. σε δημοσιογράφο-κοσμικογράφο, η οποία είχε καταδικαστεί ερήμην για απάτες και υπεξαίρεση χρημάτων.


Το ξενοδοχείο του Κεντέρη στο Πάπιγκο ψηφίστηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη Νότια Ευρώπη [εικόνες]

Μεγάλη διάκριση για το ξενοδοχείο του χρυσού ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη στο Μικρό Πάπιγκο, στα Ζαγοροχώρια.