07 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Πόθεν Έσχες: Οι βουλευτές με τα μεγαλύτερα δάνεια και χρέη προς το Δημόσιο

-Ο Χαϊκάλης χρωστάει 1 εκ σε τράπεζες, ο Τέρενς χρωστάει 273.000 στο δημόσιο και 870.000€ σε Τράπεζες
-Το χειρότερο όλων είναι ότι ΟΛΟΙ έπαιρναν κανονικά δάνεια εν μέσω μνημονίων όταν ο απλός πολίτης σεν τολμούσε να το σκεφτεί καν!
-Οι «χρυσοί» και οι... υπερδανεισμένοι Ευρωβουλευτές
-«Πνιγμένοι» στα δάνεια πολιτικοί και δήμαρχοι -Πόσα χρωστάνε

Δείτε όλα όσα οι ίδιοι δήλωσαν - Ποιος χρωστά τα περισσότερα και πόσα είναι σε ρύθμιση


Οι Βρυξέλλες για την επίσκεψη Ερντογάν: Απορούμε πως μια συνάντηση «που θα έχτιζε γέφυρες κατέληξε boxing match»

Απορία εκφράζουν οι Βρυξέλλες στην πρώτη αντίδραση για το κλίμα της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.


ΚΕΡΔΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Τον χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρωζώνη έχει η Ελλάδα

Τον χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης είχε η Ελλάδα στο τρίτο τρίμηνο του 2017, μαζί με τη Δανία, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

«Μπαρούτι» μυρίζει ενόψει Ερντογάν στην Κομοτηνή - Ζωγράφισαν σταυρούς σε σπίτια μειονοτικών - ΒΙΝΤΕΟ

«Μπαρούτι» μυρίζει στην Κομοτηνή ενόψει της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την ώρα που η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη φαίνεται να ετοιμάζει «φιέστα υποδοχής» στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συλλογικότητες και πολίτες αντιδρούν και ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Βασιλιάς... Κριστιάνο Ρονάλντο -Κατέκτησε την 5η «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του

Το 2017 τελειώνει με... διακρίσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και στην ψηφοφορία της «Χρυσής Μπάλας», ολοκληρώνοντας το 2017.


Ξεκίνησε το δείπνο Παυλόπουλου προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν [εικόνες]

Σε εξέλιξη βρίσκεται το δείπνο που παραθέτει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ παραδέχτηκε: «Επί χρόνια προκαλούσαμε την Ελλάδα»

Στην παραδοχή, πως επί πολλά χρόνια η χώρα του προκαλούσε την Ελλάδα, προέβη σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.


Τούρκος βουλευτής: Αναθεώρηση Συνθήκης Λωζάνης σημαίνει κατάργηση της Τουρκίας

«Πυρά» από την τουρκική αντιπολίτευση δέχεται ο Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Μπαρίς Γιαρκαντάς σε συνέντευξη Τύπου στην Εθνοσυνέλευση κάλεσε τον Τούρκο πρόεδρο να διορθώσει τις ατυχείς δηλώσεις του το συντομότερο, όπως είπε.


EURO 2020: Οι 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση

Η UEFA ανακοίνωσε τις έδρες και τις πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του EURO 2020, με τις Βρυξέλλες, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, να μένουν εκτός, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις εργασίες για την κατασκευή του Eurostadium.


Το μενού στο δείπνο Παυλόπουλου-Ερντογάν: Γαρίδες και σφυρίδα, όχι αλκοόλ [εικόνες]

Γαρίδες με σελινόριζα και φιλέτο σφυρίδας περιελάμβανε το μενού στο Προεδρικό μέγαρο στο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου, προς τιμήν του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του Εμινέ.

Politico: Στην πρώτη του επίσκεψη ο Ερντογάν αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης

Με την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα ασχολείται το Politico, το οποίο επικαλούμενο τον Guardian, κάνει λόγο για τεταμένη κατάσταση.


ΜΡΞΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΣ! Το καμπανάκι της Wall Street θα χτυπήσει ο Τσακαλώτος

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος για να συμμετάσχει στο 19ο ετήσιο επενδυτικό συνέδριο Invest in Greece, ενώ θα σημάνει και τη λήξη της συνεδρίασης της Wall Street, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.


Ανοιχτή επιστολή προς τον Ερντογάν από τον μητροπολίτη Άνθιμο και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα, συνυπογράφουν ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με Ερντογάν: Όταν αναφερόμαστε στη Λωζάνη να θυμόμαστε ότι και στην Πόλη ζούσαν 100.000 Έλληνες που εκδιώχθηκαν

Περίπου τριάντα λεπτά διήρκησε το ραντεβού μεταξύ του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μαζί με τον Ερντογάν ήρθε κι ο Τούρκος στον ΣΚΑΪ

Συμβαίνει τώρα στο κανάλι του Φαλήρου. Και σίγουρα οι λόγοι της επίσκεψης στην παρούσα χρονική περίοδο δεν είναι τυχαίοι.

Εκτός από την επίσκεψη του τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας βρίσκεται και ένας ακόμα τούρκος που εδώ και έναν χρόνο δραστηριοποιείται έντονα στη χώρα μας.


Το φιλικό τσάι της Περιστέρας με την Εμινέ Ερντογάν, με φόντο την Ακρόπολη -Κοντομάνικο και μαντήλα [εικόνες]

Στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάννια απόλαυσαν το τσάι τους η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν και η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΙ! Βίντεο - Ο Αλέξης Τσίπρας για την Αγία Σοφία

Απαράδεκτες χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν, τις εκδηλώσεις των ακραίων μουσουλμάνων της Τουρκίας, που ζητούν να γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά. Και με την ανοχή των τουρκικών αρχών οργανώνουν προσευχές στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας-σύμβολο της Ορθοδοξίας.


Με 180.000€ εισοδήματα, 200.000€ καταθέσεις και 10 ακίνητα, ο αρχηγός συμπάσχει με τους φτωχούς που ο Σόιμπλε τους πίνει το αίμα

Με 180.000€ εισοδήματα, 200.000€ καταθέσεις και 10 ακίνητα, ο "αρχηγός" συμπάσχει με τους φτωχούς που ο Σόιμπλε τους πίνει το αίμα
Εισοδήματα ύψους 174.009,85 δηλώνουν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, και η σύζυγός του, βουλευτής Ελένη Ζαρούλια .

Aναβλήθηκε η δίκη του κομμουνιστή δημάρχου Πάτρας-Είχε πάει με κουστωδία στο δικαστήριο

Αναβλήθηκε η σημερινή δίκη του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που αφορούσε τη μη παράδοση, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για επανέλεγχο των ατομικών φακέλων 324 εργαζομένων στον δήμο, το 2014.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξόντωσαν το ΙSIS στη Συρία -Το ανακοίνωσαν

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως έφεραν σε πέρας την αποστολή τους και το συριακό έδαφος έχει «απελευθερωθεί πλήρως» από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, καθώς δεν απομένουν εκεί οικισμοί που να βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.


Πόθεν Έσχες: Τρελά λεφτά Μπαλάφας και Μπαλαούρας (αυτός τα έχει και έξω!)-Σε θυρίδες έχουν κρύψει διάφορα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

[Και πάει στο διάολο ο Μπαλάφας είναι μηχανικός αλλά ο Μπαλαούρας, ένας απλός συνταξιούχος της Τράπεζας της Ελλάδος που στο διάολο βρήκε 326.000! Από εφάπαξ θα πει είναι... για να ξέρουμε ποιοι έφαγαν τα λεφτά των Ταμείων]

Σταθερά υψηλές είναι οι τραπεζικές καταθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα  καθώς ανέρχονται και για το 2015 σε περίπου 420.000 ευρώ και 30.000 δολάρια.


Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Το κράτος δεν πηγαίνει πολιτικός ενάγων σε δίκες «μπαχαλάκηδων»

«Ενώ το κράτος σε ό,τι διεκδικεί κάθε πολίτης εμφανίζεται ως πολιτικός ενάγων, αυτό δεν συμβαίνει στις περιπτώσεις των μπαχαλάκηδων και είναι σαν να τους στηρίζει» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος με αφορμή τα επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγοροπουλο.

ΚΛΑΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Αργεντινή: Ενταλμα σύλληψης σε βάρος της πρώην προέδρου, Κριστίνα Κίρχνερ

Η δικαιοσύνη της Αργεντινής διέταξε την άρση της ασυλίας και τη σύλληψη της πρώην προέδρου Κριστίνας Κίρχνερ για παρεμπόδιση της έρευνας σχετικά με την επίθεση, το 1994, εναντίον ενός κέντρου της εβραϊκής κοινότητας του Μπουένος Άιρες που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 85 ανθρώπους, γνωστοποίησε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.


ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ούτε στο επίσημο δείπνο με τον Ερντογάν στην Προεδρία πήγε ο Καμμένος

Οι προστριβές που είχε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος με τις τουρκικές Αρχές τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ήταν αυτές που δεν επέτρεψαν την παρουσία του σε καμία επίσημη εκδήλωση κατά την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.


ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΝΤΙΛΑ! Ξεναγήθηκαν οι σύζυγοι των Τούρκων υπουργών στο Μουσείο της Ακρόπολης [βίντεο]

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ξεναγήθηκαν οι σύζυγοι των τούρκων υπουργών που συνοδεύουν τον Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η τουρκική αντιπροσωπεία βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο.


Στις φλόγες το σπίτι του Κιριλένκο στο Λος Άντζελες - Κινδυνεύουν κι άλλα σπίτια διάσημων στο Μπελ Ερ

Καταστροφικές πυρκαγιές πλήττουν τις τελευταίες ημέρες το Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να έχει χάσει τη ζωή του και να έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα γης, καθώς και εκατοντάδες σπίτια.

Ξεκίνησε η πορεία κατά της επίσκεψης Ερντογάν στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες & βίντεο]

Ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα η πορεία που πραγματοποιούν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς και πολιτικές επιτροπές Κούρδων και Τούρκων, ενάντια στην επίσκεψη στην Αθήνα του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Καμπάνα» σε αρεοπαγίτη: Στέρηση 2 μισθών για καθυστέρηση σε έκδοση αποφάσεων

Δύο μηνιάτικα θα στερηθεί αρεοπαγίτης μετά την πειθαρχική ποινή που του επέβαλε το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που είχε στην του στην έκδοση αποφάσεων.


Non Papaer Μαξίμου: Κερδάμε! Νέος Κολοκοτρώνη ο Τσίπρας κατατρόπωσε τον Δράμαλη

[Δε μας εξηγούν μόνο το γιατί έπρεπε να δοθεί η δυνατότητα στον Ερντογάν να θέσει όλες τις διεκδικήσεις του στο τραπέζι, έστω αν και σε κάποιες απ' αυτές ο Τσίπρας απάντησε κάπως... η ήττα είναι ότι τα θέματα τέθηκαν και συζητούνται κάτι που μέχρι τώρα δεν γίνονταν]

Με ένα non paper που διακινεί το μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να οριοθετήσει τις σχέσεις με την Τουρκία μετά τα όσα «καταιγιστικά» καταγράφηκαν την πρώτη ημέρα επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα.


Δασμοί 178% στην ελληνική φέτα και 225% στο κρέας που φτάνει στην Τουρκία!

Οι δύο χώρες απέχουν μια ανάσα και υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν αναπτύξει ισχυρούς εμπορικούς- οικονομικούς δεσμούς.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα, η Ελλάδα δεν βρίσκεται ούτε καν στη δεκάδα των εμπορικών εταίρων και βασικών προμηθευτών της Τουρκίας.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Η ΝΔ μπροστά με 12.86% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll, εκτός από την πρόθεση ψήφου, σφυγμομετρά και την άποψη των πολιτών για την κυβέρνηση σχεδόν 3 χρόνια μετά την εκλογή της, αλλά και την δυνητική απήχηση των κομμάτων.

Στο εξωτερικό οι καταθέσεις του Καμίνη, με αποταμιεύσεις η Δούρου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος δηλώνει έσοδα ύψους 187.059 ευρώ - Η περιφερειάρχης Αττικής, διαθέτει, μαζί με συνδικαιούχο (προφανώς τον σύντροφό της Γιάννη Μπενίση) σε 7 λογαριασμούς, ποσό 174.000 ευρώ!

Ενα ολόκληρο χωριό της Γερμανίας βγαίνει στο σφυρί για 125.000 ευρώ [εικόνες και βίντεο]

Την Κυριακή, ένα ολόκληρο χωριό του Βρανδεμβούργου, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς μόνο ηλικιωμένους κατοίκους και ερειπωμένα κτίρια, θα δημοπρατηθεί, αντικατοπτρίζοντας την ευρύτερη μοίρα άλλων πόλεων της ανατολικής Γερμανίας.

Ο Πάκης μετά τις φάπες και καλά «απέφυγε» τη χειραψία με τον Ταγίπ Ερντογάν [βίντεο]

Επεισοδιακή υπήρξε η συνάντηση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η οποία μετετράπη σε ιστορική λογομαχία για τα εθνικά θέματα, με αιχμή του δόρατος την Συνθήκη της Λωζάνης και την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης.


ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ! Il Sole 24 Ore: Ο Τσίπρας ιδιωτικοποιεί την ενέργεια και οι αγορές γιορτάζουν

Η οικονομική εφημερίδα του Μιλάνου Il Sole 24 Ore τιτλοφορεί άρθρο της «Ο Αλέξης Τσίπρας ιδιωτικοποιεί τον τομέα της ενέργειας και οι αγορές γιορτάζουν».

Οι Ευέλπιδες έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στον Ερντογάν (BINTEO)

Το άγημα των ανδρών της σχολής Ευελπίδων (οι αποκαλούμενοι Ευέλπιδες) έψαλε τον εθνικό ύμνο κατά τη διάρκεια της ανάκρουσής του, μετά την κατάθεση στεφάνου από τον Τούρκο πρόεδρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μήπως ο Τραμπ φορά μασέλα; Η εμφάνιση του Προέδρου που έβαλε φωτιά [βίντεο]

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του από τον Λευκό Οίκο αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ θα μεταφέρουν την πρεσβεία τους εκεί από το Τελ Αβίβ που είναι μέχρι σήμερα, προκαλώντας μεγάλη οργή σε χώρες της Ανατολής.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γερμανοί και Αμερικάνοι υπερασπίστηκαν τη Συνθήκη της Λωζάνης που σύμφωνα με τον Πάκη μπορεί να αλλάξει ερμηνεία...

Αυστηρό μήνυμα στον Ερντογάν, με αφορμή τις δηλώσεις του μπροστά στον Παυλόπουλο στέλνει το Βερολίνο, ότι η συνθήκη της Λωζάννης ισχύει εδώ και 100 χρόνια, δεν τίθεται θέμα αναθεώρησής της, τόνισε γερμανική διπλωματική πηγή στον Realfm 97.8.


Ο Κολλάτος θα προβάλει στο σπίτι του την απαγορευμένη (όπως λέει ο ίδιος) ταινία για τη Θράκη

Στο νεοκλασικό του Δημήτρη Κολλάτου στο Κολωνάκι, στην οδό Λουκιανού 8 θα προβληθεί αύριο Παρασκευή, η ταινία “Αλέξανδρος και Αϊσέ” που έχει γυρίσει ο σκηνοθέτης στην Θράκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταινία δεν παίζεται στην τηλεόραση και εδώ και χρόνια υπάρχει μια άτυπη απαγόρευση να προβληθεί.

Τη φυλάκιση της "Μις Τουρκία" ζητούν Τούρκοι εισαγγελείς

Τη μέγιστη ποινή φυλάκισης που προβλέπεται, δηλαδή ενός έτους, ζητούν Τούρκοι εισαγγελείς για τη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Τουρκία 2017», η οποία έχασε το στέμμα της, αφού συνέκρινε την εμμηνορρυσία της, με το αίμα των θυμάτων του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, αναφέρει σήμερα σε τηλεγράφημά του το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Aνατολή.


Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ ποζάρει μπροστά στους φλεγόμενους κάδους - ΦΩΤΟ

Την ώρα που τα άγρια επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με τους αντιεξουσιαστές και τους άνδρες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε "πόλεμο" ένας Ματατζής αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία με φόντο τους φλεγόμενους κάδους.

Κατασχέσεις-εξπρές με το πάτημα ενός κουμπιού ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

Σε περίπου δύο χρόνια από τώρα, θα είναι δυνατή η κατάσχεση για χρέη προς την εφορία ή τον ΕΦΚΑ, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Το πρώτο βήμα θα γίνει τον Ιανουάριο, με το διαγωνισμό που προκήρυξε η ΑΑΔΕ.


Η Εμινέ Ερντογάν κάλεσε για τσάι στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια την Περιστέρα Μπαζιάνα

Η κοινή επίσκεψη της κ. Μπέττυς Μπαζιάνα με την κ. Εμινέ Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Τούρκου Προέδρου, γεγονός που την υποχρέωσε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.


ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Ερντογάν και στον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου αν και ο Τσίπρας φάνηκε πιο ανθεκτικός στις φάπες απ' τον Πάκη

Το θέμα μετά και τη συνάντηση με τον Τσίπρα είναι γιατί κάλεσαν τον Ερντογάν στην Ελλάδα αφού ξέρουν περί τίνος πρόκειται; Για να θέσει τις διεκδικήσεις του στην έδρα μας; Και πιστεύει κανείς ότι απόψε οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι σε καλύτερο σημείο απ' ότι τη Δευτέρα; 

Κοινή συνέντευξη Τύπου: Ο Ερντογάν επανέλαβε όλα όσα προκλητικά είχε πει και στο Προεδρικό - «Ελπίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα εισακούσει το αίτημα για έκδοση των 10 αξιωματικών» - Επέμεινε για την εκλογή του μουφτή - Ο Τσίπρας είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς θέλει ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης - «Ζήτημα εισβολής το θέμα της Κύπρου» - Στο μόνο που... συμφώνησαν ήταν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Τραμπ

«Σπάστε, κάψτε, χτυπήστε. Δικά μας παιδιά είστε!»

Του Σάκη Μουμτζή

Σαν άτακτα παιδιά του αντιμετώπισε ο Γ. Δραγασάκης τους 20 αναρχικούς που «μπούκαραν» στην αίθουσα όπου μιλούσε. Ζητούσαν την απελευθέρωση της Ρούπα και του Μαζιώτη.


Γιατί η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ προκαλεί τόση οργή

Με την παράδοση των οθωμανικών δυνάμεων στο βρετανικό στρατό της Παλαιστίνης στις 9 Δεκεμβρίου 1917 έληξε η ισλαμική κυριαρχία που κράτησε -με εξαίρεση κάποιες προσωρινές διακοπές με τις σταυροφορίες - πάνω από 12 αιώνες στην Ιερουσαλήμ, και άρχισε η πολιτική διαμάχη για την Αγία Πόλη, που κρατά μέχρι σήμερα.

Όμως, γιατί είναι η Ιερουσαλήμ τόσο σημαντική;


Γυναίκες λιντσάρουν παιδόφιλο στη μέση του δρόμου- ΒΙΝΤΕΟ

Μια ομάδα γυναικών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έναν άντρα, με την κατηγορία πως ήταν παιδόφιλος, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Οι γυναίκες τον έβγαλαν από το ταξί και άρχισαν να τον χτυπούν στην πόλη Τρουχίλο, στο βορειοδυτικό Περού.

MONO ΑΝ MAΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ WASABI ΑΠ' ΤΟ ΜΠΑΛΙ! O Ευάγγελος Ανδώναρος μας ρωτάει αν πρέπει να μιλήσει στο συνέδριο της ΝΔ

Στον Ευάγγελο και το ζόρι του ώστε να μας απειλεί ότι θα μιλήσει στο συνέδριο της ΝΔ (αλήθεια ποιος θα καλέσει έναν αυλοκόλακα που δεν υπήρξε ΝΔ ούτε πριν, ούτε μετά τον Καραμανλή;) απάντησε ο Στέφανος Κασιμάτης:

Ενας αποκλεισμός με διπλό μήνυμα

Το νιώθετε; Προσέξτε καλύτερα! Σταματήστε για λίγο τους θορύβους στο σπίτι, κρατήστε την αναπνοή και κολλήστε το αυτί στον τοίχο. Δεν νιώθετε τη βουή και τον κραδασμό; Δεν είναι τα Νεφελίμ από την Κοίλη Γη που έχουν πάρτι (είναι η εποχή της αναπαραγωγής), ούτε το χαλασμένο πλυντήριο του γείτονα που τρίζει. Είναι, όπως λέει ο ποιητής, η μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων! Είναι το ποτάμι που άρχισε να φουσκώνει από τις 23.42 τη νύχτα της Κυριακής, όταν ο Ευάγγελος ο Αντώναρος (τέως βουλευτής, νυν «κύκλος» της λαϊκής Δεξιάς) δημοσίευσε στο Facebook το εξής:

Οι 8 βουλευτές και δήμαρχοι και ο πρώην υπουργός που στέλνει η Βουλή στον εισαγγελέα -Δεν κατέθεσαν πόθεν έσχες

Στον εισαγγελέα παραπέμπει η Επιτροπή Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης, έναν πρώην υπουργό, τέσσερις πρώην βουλευτές της ΝΔ και τρεις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και δύο δημάρχους, για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2015.


ΕΚΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ! Χρυσαυγίτες πέταξαν εθνικιστικά φυλλάδια στη Μεσογείων, την στιγμή που περνούσε η πομπή με τον Ερντογάν [εικόνες]

Την στιγμή που η πομπή με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν περνούσε από την Μεσογείων, χρυσαυγίτες βγήκαν στο μπαλκόνι των γραφείων τους και πέταξαν φυλλάδια με εθνικιστικό περιεχόμενο.

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος: Δεν έχει προηγούμενο η δήλωση Παυλόπουλου ότι η Συνθήκη της Λωζάνης μπορεί να αλλάξει και με διμερή «ερμηνεία»


Ενω οι μπούφοι της ΝΔ περιμένουν την ολοκλήρωση της επίσκεψης για να τοποθετηθούν!!!

«Δεν διορθώνεται το κακό που έγινε. Αυτά που ειπώθηκαν τραυματίζουν τα ελληνικά συμφέροντα. Υπάρχει χρόνος ακόμη κάποια πράγματα να διορθωθούν. Πρέπει μέχρι το τέλος της ημέρας να αναστραφεί το κλίμα» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης


Πένθος για την οικογένεια του βασιλιά Κωνσταντίνου

Με μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, Παύλος, ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, τον θείο του, πρώην βασιλιά της Ρουμανίας Μιχαήλ Α’.