08 Δεκεμβρίου 2017

Όταν η πρέσβειρα του Μουντιάλ ήταν ολόγυμνη στο Playboy…

Η 33χρονη Ρωσίδα, Βικτόρια Λοπίρεβα, από το Ροστόβ είναι πολυάσχολη καθώς ασχολείται με την υποκριτική, την τηλεόραση, το modelling (Miss Russia 2003), ενώ είναι και blogger.

Κλαίει το Twitter! Γνωρίστε τον πωλητή του αιώνα... Πάνος Καμμένος

-Λογικά το Hummer των 6.000 κ.ε. το κράτησε για να το πουλήσει σε 40 χρόνια, κανα εκατομμύριο

Δεινός «πωλητής» αυτοκινήτων αποδεικνύεται ο υπουργός Εθνικής Αμυνας καθώς, όπως δήλωσε στο πόθεν έσχες, κατάφερε να πουλήσει σε τιμή - σοκ για τα δεδομένα της εποχής, ένα από τα αυτοκίνητά του.


Νέα ΦΩΤΟ με Έλληνες αναρχικούς που πολεμούν στη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μία φωτογραφία που δείχνει Έλληνες αναρχικούς να πολεμούν στη Συρία δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την αφορμή αυτή τη φορά να είναι η συμπλήρωση εννέα ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ; Κυβέρνηση: Δεν είναι προκλητικό να μιλήσει σε μειονοτικό σχολείο ο Ερντογάν-Το έχουν κάνει και Έλληνες πρωθυπουργοί

[Οι Έλληνες που πάνε στην Πόλη μιλάνε σε ΈΛΛΗΝΕΣ ομογενείς όπως τους αναγνωρίζει η συνθήκη της Λωζάνης... αντίθετα ο Ερντογάν μίλησε σε ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;]

Το απόγευμα, η κίνηση του Τούρκου προέδρου να πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ προκάλεσε μίνι-διπλωματικό επεισόδιο.


Ο τουρκικός Τύπος αποθεώνει τον Ερντογάν για όσα είπε κατά την επίσκεψη στην Κομοτηνή - ΒΙΝΤΕΟ

Διθυραμβικά και προπαγανδιστικά είναι τα περισσότερα δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ για την παρουσία του Ερντογάν στην Κομοτηνή και όσα υποστήριξε.

Σάββας ΚαλεντερίδηςQ Ο Ερντογάν θέλει δημοψήφισμα στη δυτική Θράκη - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν λανθασμένη η απόφαση να επισκεφθεί ο Ερντογάν την Θράκη", δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης και πρόσθεσε:

O Ερντογάν με τα δώρα που εμφανίζονταν....από το πουθενά - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αμερικανοί λένε πως μια αγκαλιά με ένα παιδί δίνει ψήφους. Ο Τούρκος Πρόεδρος το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν έμεινε μόνο στις συμβουλές μιλώντας σε μαθητές στην Κομοτηνή. Τους αγκάλιασε, τους φίλησε και τους έδωσε πολλά δώρα, ενώ τους αποκάλεσε ομοεθνείς του.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα παίκτριας ράγκμπι κατά τη διάρκεια αγώνα - ΦΩΤΟ

Η αρχηγός της γυναικείας εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο ράγκμπι, Σάρα Χάντερ, δύσκολα θα ξεχάσει τον αγώνα με τις ΗΠΑ για το παγκόσμιο κύπελλο που διεξήχθη στην Ιρλανδία. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μια συμπαίκτρια της, της τράβηξε κατά λάθος το σορτσάκι με αποτέλεσμα να της φανεί το εσώρουχο.


Τουρκόσποροι προσπάθησαν να ανοίξουν τουρκική σημαία στην Κομοτηνή - Σάλος με τους μεταφερόμενους οπαδούς του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Με αεροπλάνα, μισθωμένα λεωφορεία και αυτοκίνητα ταξίδεψαν από μειονοτικά χωριά της Θράκης και από την Τουρκία οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να δουν τον Τούρκο Πρόεδρο κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή.

Ο Εύζωνας που κοίταξε με αυστηρό βλέμμα τον Ερντογάν και έγινε viral - ΦΩΤΟ

Αυτή η φωτογραφία με τον Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς να κοιτά τον Ταγίπ Ερντογάν με αυστηρό και ευθύ βλέμμα, κάνει θραύση στα social media. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης στρατηγικού αγήματος από τον Τούρκο πρόεδρο, την πρώτη μέρα της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Ο Γκλέτσος στέλνει σπίτι του τον Ερντογάν - ΦΩΤΟ

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ! ΠΣΟΦΟ ΛΟΙΠΟΝ! Συνήγορος Ρούπα-Μαζιώτη: Η υγεία τους έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν απο λίγο η συνήγορος των μελών του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, κα. Μαριζάνα Κίκιρη προκειμένου να ενημερώσει για την επιδείνωση της υγείας του Νίκου Μαζιώτη. Σύμφωνα με την κα. Κίκιρη ο Νίκος Μαζιώτης αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο της ζωής του, όπως διέγνωσαν οι γιατροί που τον εξέτασαν.                                                                                              

Σαρώνει στις ΗΠΑ και ο μικρότερος Αντετοκούνμπο - Δείτε τα κατορθώματα του - ΒΙΝΤΕΟ

Το επώνυμο Αντετοκούνμπο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μπασκετικό ταλέντο.

Ο Γιάννης διαπρέπει στον μαγικό κόσμο του NBA, όμως και ο μικρότερος αδελφός του, Άλεξ κάνει πράγματα και θαύματα στο πρωτάθλημα Λυκείων με τη φανέλα του Dominican.

Ποια Victoria's Secret; Ημίγυμνη πασαρέλα από στρουμπουλές ακτιβίστριες στη Νέα Υόρκη!

Η... απάντηση στα περιλάλητα σόου της Victoria's Secret ήρθε «πληρωμένη» με ένα πρωτότυπο event στην Times Square της Νέας Υόρκης - 25 γυναίκες και η «αρχηγός» τους ύμνησαν την κανονικότητα

Ο Κέβιν Σπέισι “παρενόχλησε τον γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας”

Ο πρώην σύζυγος της κόρης του βασιλιά υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός τον παρενόχλησε μετά την τελετή για το Νόμπελ Ειρήνης, που ήταν παρουσιαστής

Στον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας, Άρι Μπεν φέρεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με όσα είπε ο πρώτος σε συνέντευξή του σε σουηδικό ραδιόφωνο.


Τουρκία: Συνέλαβαν έναν από τους στρατιωτικούς που διέσωσαν τον Ερντογάν

Μέχρι και μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που διέσωσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη δραματική βραδιά της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου συλλαμβάνει η τουρκική κυβέρνηση.


Κοροβέσης κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας και ομάδα του είναι η ταφόπετρα της Αριστεράς»

«Ταφόπετρα» της Αριστεράς αποκαλεί ο συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που «κατόρθωσαν να εξαφανίσουν την Αριστερά».


Εκδήλωση της ΝΔ… με «άρωμα» εκλογών στα Γρεβενά

Με ομιλητή τον Λευτέρη Αυγενάκη

Ο επόμενος χρόνος φαίνεται ότι είναι χρόνος εκλογών, οι κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν και πάλι μπροστά και ο Γραμματέας του κόμματος δίνει τον παλμό! Η ΝΟΔΕ Γρεβενών έχει άλλωστε στενές σχέσεις με το Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και, ζητώντας του επιμόνως να επισκεφθεί τα Γρεβενά, διοργανώνει εκδήλωση αυτό το Σάββατο με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο σε μεγάλη αίθουσα της πόλης.


Ο Ερντογάν στην Αθήνα, τα ελληνικά πυρομαχικά στην Τουρκία;

Γράφει: Ιωάννης Αναστασάκης (*) Αντιπτέραρχος (Ι)εα

Η άφιξη του προέδρου της Τουρκίας κου Ταγίπ Ερντογάν, τράβηξε τα φώτα της επικαιρότητας, ρίχνοντας προσωρινά στο μισοσκόταδο το θέμα της πώλησης των πυρομαχικών από την Ελλάδα προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία.


Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής έκανε μήνυση στον πατέρα του Γιακουμάκη

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη η εκδίκαση της έφεσης που είχε ασκήσει δια των δικηγόρων του, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, κατά της πρωτόδικης, σε βάρος του, απόφασης.

Ξεκουμπίστηκε ο Ερντογάν -Τελείωσε το σόου στην Κομοτηνή-Τι είπε στην ομιλία του στο ξενοδοχείο-ΒΙΝΤΕΟ

Με το επικοινωνιακό σόου και ένα μίνι διπλωματικό επεισόδιο στην Κομοτηνή- το οποίο διαψεύδει η κυβέρνηση - ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η διήμερη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναχώρησε στις 16:55 από την Κομοτηνή για το αεροδρόμιο της

Μητσοτάκης:Έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα και να κλείσει το κεφάλαιο του λαϊκισμού-Η ΝΔ μείωσε τα έξοδά της κατά 74%

Τους κινδύνους για την Δημοκρατία από την χαμηλή εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς, ανέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 10ο ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας.


"Eίμαι Έλληνας, μειονοτικός, μετανάστης-Στην Ελλάδα σε λένε κ***τουρκο, στην Τουρκία γκιαούρ"

Ο 46χρονος Οσκάν και η οικογένειά του ζουν σε μια κωμόπολη έξω από την Κολωνία. Είναι από την Κομοτηνή και στο θρήσκευμα μουσουλμάνοι. Μιλάνε για τη μειονότητα στην Ελλάδα και τη μετανάστευση στη Γερμανία.


ΝΔ: «Ακόμα πιο εκτεθειμένος ο Καμμένος μετά την απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών»

Την απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου φανερώνει και η σημερινή επιλογή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να αναιρέσουν την προηγούμενη απόφασή τους επισημαίνει η Πειραιώς


Ερντογάν στην Κομοτηνή: Έχουμε 4 βουλευτές στην ελληνική Βουλή-Έχουμε 150 προβλήματα με την Ελλάδα

Αυτοί οι 3 (του ΣΥΡΙΖΑ) + 1 (της ΔΗΣΥ) πρέπει να κάνουν πολλά στη Βουλή. Εσείς συμπατριώτες μου πρέπει να παρουσιάσετε τα προβλήματά σας, είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας στους συγκεντρωμένους - «Άλλα συμφωνήσαμε κ. πρόεδρε» του είπε νωρίτερα ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης

Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη στον "αέρα" - Η αμηχανία της Αντωνοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Το γεγονός της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη, μονοπώλησε την επικαιρότητα και ως συνέπεια και το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι. Έτσι, ο χρόνος που είχε στην διάθεσή της η Χριστίνα Σούζη για τον καιρό, ήταν περιορισμένος, κάτι όμως, που δεν γνώριζε, απ' ότι φάνηκε στον "αέρα". Όταν η Εύα Αντωνοπούλου της το επεσήμανε, η μετεωρολόγος "βγήκε από τα ρούχα της".

Μητσοτάκης: Με την πρόχειρη προετοιμασία δόθηκε βήμα στον Ερντογάν να διατυπώσει τις αξιώσεις του

Ο σκοπός της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα θα έπρεπε να ήταν μία ποιοτική επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων και όχι η δημόσια αντιπαράθεση μαζί του είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Αιχμές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου όσον αφορά στην προετοιμασία της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο ΣΥΡΙΖΑ που κουκούλωσε με πλαστές υπογραφές και ξεχασμένα εκατομμύρια στα πόθεν έσχες Φλαμπουράρη-Σταθάκη έχει ερωτηματικά για το «πόθεν έσχες» του Μητσοτάκη

Τα εννιά ερωτήματα που θέτει το κυβερνών κόμμα και καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει

Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον πρόεδρο της ΝΔ, αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.


Ανατροπή στην Κάλυμνο: Νέα νεκροψία - νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή

Η οικογένεια απηύθυνε αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών, το οποίο έγινε δεκτό - Η νεκροψία - νεκροτομή θα διενεργηθεί από τον Φίλιππο Κουτσάφτη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου από την Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στις 19 Νοεμβρίου.


Άγριο σφυροκόπημα Καμμένου στην Βουλή: «Ποιός είναι ο Τάσος Μπούρας;»-ΦΩΤΟ

Ένα νέο πρόσωπο «φέρνει» στην επικαιρότητα η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, που αυτή την ώρα συζητά την ανάκληση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία για τη πώληση βλημάτων.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ! Ποιοι βουλευτές υποδέχθηκαν τον Ερντογάν στην Κομοτηνή

Συνόδευσαν τον Τούρκο πρόεδρο στο μειονοτικό σχολείο της πόλης

Δύο στελέχη της κυβέρνησης και τέσσερις βουλευτές υποδέχθηκαν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κομοτηνή την οποία επισκέφθηκε σήμερα.


Γιατί έμειναν εκτός τζαμιού οι Κατρούγκαλος και Αμανατίδης;

Έξω από το χώρο του ισλαμικού τεμένους όπου προσευχήθηκε στην Κομοτηνή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έμειναν οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιάννης Αμανατίδης, οι οποίοι να συνοδεύουν τον Τούρκο πρόεδρο.

Κι αυτό γιατί στο τζαμί που προσευχήθηκε ο Ερντογάν...

ΤΑ 5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ! Είναι ο Πούτιν αθάνατος; Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι επίμαχες ΦΩΤΟ

Τον αποκαλούν γεράκι, τσακάλι και άλλα πολλά και όχι άδικα!

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα θέσει για τέταρτη φορά υποψηφιότητα στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2018 και όπως μαρτυρούν οι δημοσκοπήσεις θα κόψει πρώτος και πάλι το νήμα.

Πέντε ερωτήματα της ΝΔ για τον Καμμένο στην Επιτροπή Εξοπλιστικών

Ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία ζήτησε η Νέα Δημοκρατία κατά την κατάθεση του Πάνου Καμμένου στην Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής. Η σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής για την υπογραφή της επίμαχης συμφωνίας έχει πλέον αρθεί και τυπικά (αναιρέθηκε).


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Ανακάλεσαν το «ναι» στην Επιτροπή Εξοπλισμών για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πήραν πίσω την έγκρισή τους στην εκποίηση πυρομαχικών - Απείχε η ΝΔ από την ψηφοφορία, κάνοντας λόγο για προσπάθεια να σταματήσει η δικαστική διερεύνηση


Ζευγάρι έκανε σ@ξ σε αυτοκίνητο που πήγαινε με 110 χλμ/ω (vid)

Οι σ@ξουαλικές ορμές που είχε ένα ζευγάρι στην Αργεντινή ήταν τόσο μεγάλες που δεν μπορούσαν να περιμένουν να πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο ή στο σπίτι τους.


Τα Εξάρχεια εκτός «συνθήκης Σένγκεν»!

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γνωστόν πως στα Εξάρχεια δεν μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε. Υπάρχει face control. Έλεγχος «διαβατηρίων». Και αν τυχόν ξεφύγει και εντοπιστεί στην συνέχεια, το ζήτημα είναι πώς θα φύγει.


ΒΙΝΤΕΟ-Ενταση στο μειονοτικό σχολείο κατά την άφιξη Ερντογάν-Δεν επετράπη η είσοδος σε ελληνικά ΜΜΕ

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε το μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής.

Εκεί σημειώθηκε πάντως ένταση και υπήρχαν σπρωξίματα όταν προσπάθησαν να μπουν πολίτες για να δουν τον Τούρκο Πρόεδρο.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ψευτόμαγκας

Ούρλιαζε  τόσα χρόνια ο Καμμένος: "Άμεσος καθορισμός ΑΟΖ χωρίς να ρωτήσουμε την Τουρκία"... τελικά διάλεξε το δεύτερο που είπε με απλά λόγια: 


«Αλλα συμφωνήσαμε κ. Πρόεδρε» -Μίνι διπλωματικό επεισόδιο στην Κομοτηνή

[Τα μισά παιδιά εν τω μεταξύ στο σχολείο είναι ξανθά... Έλληνες Πομάκοι που τους έχουν παραμυθιάσει...]

Η κίνηση του Τούρκου προέδρου να πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ προκάλεσε μίνι διπλωματικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ όλα ξεκίνησαν όταν ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε ένα μικρόφωνο για να μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος.

ΝΔ: Ο Μουζάλας δεν την παλεύει άλλο

Τις δηλώσεις του Γιάννη Μουζάλα  στο περιοδικό Spiegel, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

«Με μία δήλωση που αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε χθες στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ότι...

Το viral σημείωμα συνταξιούχου, χήρου, σε σουπερμάρκετ- Ζητά κάποιον να του κάνει παρέα τα Χριστούγεννα [εικόνα]

Τα Χριστούγεννα για τους περισσότερους είναι συνδυασμένα με τη διασκέδαση, τα οικογενειακά τραπέζια, τις συγκεντρώσεις με φίλους και τις γιορτινές δραστηριότητες. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι για τους οποίους οι ημέρες αυτές είναι οι πιο μοναχικές του χρόνου.

Τιμωρία 5 αγωνιστικών στον ΜΠΟΥΦΟ της Λαμίας επειδή... αγκάλιασε διαιτητή!

Ακριβά θα στοιχίσει στον 27χρονο γκολκίπερ των νεοφώτιστων η ενέργειά του να αγκαλιάσει τον διαιτητή Νεοφυτιάδη, όταν η ομάδα του ισοφάρισε στο 97ο λεπτό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (2-2).


«Good diplomacy, ε;» -Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του σταλίνα για τη γραβάτα που του χάρισε ο Ερντογάν [βίντεο]

Με μια κόκκινη γραβάτα που του είχε κάνει δώρο ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.


Χαιρέτησε με «ραμπιά» ο Ερντογάν στην Κομοτηνή -Τι σημαίνει [εικόνες]

Ο χαιρετισμός του Ερντογάν κατά την άφιξή του στην Κομοτηνή δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο μας αποχαιρέτησε εδώ στην Αθήνα. Η «ραμπιά» έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό.

Μετά βίας και με γυναικόπαιδα γέμισε το ξενοδοχείο της Κομοτηνής Chris & Eve μιλά αυτή την ώρα ο Ερντογάν-ΦΩΤΟ-

Στο Chris & Eve κατευθύνθηκε μετά την εμφάνισή του σε μειονοτικό σχολέιο της Κομοτηνής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ηδη εδώ και λίγα λεπτα ξεκίνησε η ομιλία του Τούρκου προέδρου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.

Βίντεο: Δείτε την υποδοχή του Τζελάλ Μπαγιάρ από τον βασιλιά Παύλο, το 1952

Ηταν πριν από ακριβώς 65 χρόνια. Ηταν στις 2 Δεκεμβρίου του 1952 , όταν ο Τούρκος Πρόεδρος Τζελάλ Μπαγιάρ επισκέπτονταν την Αθήνα και περιόδευε μετά στην Καβάλα, την Ξάνθη και την Κομοτηνή.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΔΙΑ; Μήνυμα στήριξης της Ελλάδος απ' το γερμανικό ΥΠΕΞ: Η Συνθήκη της Λωζάννης ισχύει και έχει διάρκεια

Χωρίς μα και μου και χωρίς τις πο@τανιές των αμερικάνων περί "μη αλλαγής συνόρων" που αφήνουν ανοικτό το θέμα ύπαρξης "Τούρκων" στη Θράκη

«Η Συνθήκη της Λωζάννης ισχύει και έχει διάρκεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, Μαρία Άντεμπαρ, απαντώντας, σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, σχετικά με δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το θέμα.

ΗΡΩΙΔΑ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Η χάρη που ζήτησε μία μητέρα από τον Καμμένο και τι της απάντησε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρευρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νεοσύλλεκτων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία.

Δίκη στο Ηράκλειο για την απάτη Σώρρα -Οπαδοί έχουν κατακλύσει το δικαστήριο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, για την οποία κατηγορούνται συνολικά εννέα άτομα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση.