10 Δεκεμβρίου 2017

Γιαυτό η ΝΔ ρωτάει για τον δεύτερο μεσάζοντα Τ. Μπούρα-Δείτε ποιου είναι η φιλιππινέζα

Όπως γράφεται τις τελευταίες μέρες, ο δεύτερος μεσάζοντας που εμφανίζεται στην πώληση όπλων στη Σ. Αραβία είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας, και πιθανώς να έχει σημαντικότερο ρόλο από τον Παπαδόπουλο.

Γνωστό επίσης είναι πως ο εν λόγω Μπούρας είναι εσχάτως και υπάλληλος του Κοντομηνά... η ΝΔ όμως δεν ρωτάει για τον Κοντομηνά αλλά για τον άλλο εργοδότη του Τάσου Μπούρα ο οποίος είναι ο γνωστός...

ΒΙΝΤΕΟ-Το πάρτι του Πελκίνιο στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Φίλοι βάζελοι και μόνο ότι ταξιδέψατε Θεσσαλονίκη είναι υπέρβαση, γιατί Βαρδινογιάννη θα λέτε και θα κλαίτε

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ διέσυρε με 4-0 τον Παναθηναϊκό, παραμένοντας σε τροχιά τίτλου. Η αυλαία "πέφτει" τη Δευτέρα (11/12) στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα.


Ε ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ; Το εγκώμιο τουΠάκη έπλεξε ο Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

Το εγκώμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου έπλεξε από την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη και τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο "πιστό άνθρωπο", λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο πρώτος που του τηλεφώνησε τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ! Εξάρχεια: Άγριο ξύλο από άπλυτους σε ΣΥΡΙΖαίο εργαζόμενο στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο»

Επίθεση από τρία άγνωστα άτομα δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια ο εργαζόμενος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», Παντελής Νταβανέλος.

Οδηγός του Μιχαλολιάκου, υπάλληλος της Βουλής, ένας από τους συλληφθέντες στα επεισόδια στο Μετς

Ενας χρυσαυγίτης είναι ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μέτς το βράδυ του Σαββάτου, σε αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.


Ποιων επωνύμων οι βίλες βγαίνουν στο σφυρί;

Εκατοντάδες επώνυμοι από τον επιχειρηματικό –κυρίως– κύκλο, μεγαλογιατροί, δικηγόροι, λαμπερά πρόσωπα από τη σόουμπιζ, αθλητές, μέλη παλαιών και ιστορικών οικογενειών που ήταν ασυνεπείς –οι πιο πολλοί λόγω της κρίσης– στις υποχρεώσεις του απέναντι στις τράπεζες έχασαν ή χάνουν τις περιούσιες τους, τα πολυτελή τους ακίνητα, τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους και ό,τι απέκτησαν με δάνεια, που δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν.

ΞΥΔΑΚΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Όταν ο Σεφέρης κέρδιζε το Νόμπελ η αριστερά στεναχωρήθηκε... προτιμούσε τον Νερούδα

Εχουν περάσει 54 χρόνια από εκείνη την ημέρα, 10 Δεκεμβρίου 1963 που ο Γιώργος Σεφέρης ήταν ο πρώτος Ελληνας που παραλάμβανε βραβείο Νόμπελ. Ομως, η ελληνική κακομοιριά χτυπούσε και αυτή την μοναδική στιγμή.

Κρήτη: Πραγματοποίησαν πορεία για να τιμήσουν τον Μωάμεθ

Την πορεία των αλλοδαπών, που είχαν συγκεντρωθεί από όλη την Κρήτη, συνόδευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Οι Πακιστανοί που ζουν και εργάζονται στον Άγιο Νικόλαο αλλά και από άλλες πόλεις της Κρήτης...

Νεκρός ο παιδεραστής «γκουρού» των PR, Μαξ Κλίφορντ

Ο καταδικασθείς για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος νεαρών κοριτσιών Μαξ Κλίφορντ – ευρύτερα γνωστός κατά το παρελθόν ως ο «γκουρού» των δημοσίων σχέσεων στη Βρετανία- πέθανε σε ηλικία 74 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στη φυλακή.

ΤΙ; ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ; Πρόεδρος βουλής των Σκοπίων: Σε 6 μήνες θα είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ!

Την πρόβλεψη ότι η ΠΓΔΜ θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ σε 6 μήνες και θα ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση έκανε ο αλβανόφωνος πρόεδρος της βουλής των Σκοπίων Ταλάτ Τζαφέρι μιλώντας στην «Φωνή της Αμερικής» από την Ουάσιγκτον όπου βρίσκεται για το ετήσιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ Ασφάλειας και πληροφοριών.


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ! «Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή» γράφει η ΣΥΡΙΖΑία που έφαγε τη φωτοβολίδα απ' τους άπλυτους

«Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο «δυνατό» μήνυμα της η δικηγόρος που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια

Βίντεο: Εξαγριωμένος ελέφαντας επιτίθεται σε λεωφορείο

Ενας ενοχλημένος ελέφαντας επιτέθηκε σε δύο οχήματα στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας.

Τα οχήματα ήταν ένα λεωφορείο και ένα φορτηγάκι στα οποία ο εξοργισμένος γίγαντας προκάλεσε ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Έπρεπε να απαγορευθεί η επίσκεψη Ερντογαν στη Θράκη!

Στον απόηχο της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογάν η εκπομπή #stΑΡΤmusic μίλησε Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.


Ποιους ψάχνουν οι Αμερικανικές υπηρεσίες για ξέπλυμα

Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ξεσκονίζουν δύο μεγάλες τραπεζικές απάτες που έγιναν από έναν πρώην διοικητή ρωσικής τράπεζας, μερικά χρόνια πριν.


Αυτό είναι το νέο μνημόνιο -Ολα τα προαπαιτούμενα για την οριστική έξοδο [pdf]

Ενα καυτό τετράμηνο, από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο του 2018 προβλέπει το νέο μνημόνιο που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόση ξεφτίλα αντέχει πεσμένος στα τέσσερα σαν πίθηκος

Και θρασύδειλος και χυδαίος και απατεώνας και ψεύτης και  εγκληματίας ο συνέταιρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Τυχαίο που τον καλύπτει συνεχώς;

Από τη Συνθήκη των Σεβρών (1920) στη Συνθήκη της Λωζάνης (1923)

Η Συνθήκη των Σεβρών - Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Ελευθέριου Βενιζέλου - Η δολοφονία του Ι. Δραγούμη - Οι εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 1920 και η επικράτηση των αντιβενιζελικών - Τα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα έως τη Μικρασιατική Καταστροφή

Πρετεντέρης: Το δώρο του Αλέξη στον Κυριάκο

 "Τι δώρο έκανε ο μικρός Αλέξης στον καλό του φίλο Κυριακο;" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Έκαναν… ταινία τα επεισόδια οι αναρχικοί! Πέταγαν μολότοφ και βιντεοσκοπούσαν!

Στο βίντεο, καταγράφονται οδομαχίες πίσω από το Πολυτεχνείο και σε άλλους δρόμους των Εξαρχείων - Φαίνεται, επίσης πώς δρουν οι νέες εκρηκτικές βόμβες μολότοφ, οι οποίες προκαλούν μια έκρηξη, μετά την ρίψη τους


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΠΟΝΑΜΑ ΤΑΓΑΡΙΑ! Μόλις στα 35 ευρώ το επίδομα ΕΚΑΣ και μόνο για συντάξεις έως 585 ευρώ

Ισχυρό σοκ αναμένεται να υποστούν, σε μιάμιση εβδομάδα, περισσότεροι από 235.000 χαμηλοσυνταξιούχοι στους οποίους θα περικοπεί το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ), καθώς μειώνεται μόλις στα 35 ευρώ τον μήνα και θα λαμβάνεται πλέον από όσους έχουν ετήσιο εισόδημα έως 7.022 ευρώ, ήτοι λαμβάνουν συντάξεις έως 585 ευρώ.

Μητσοτάκης: Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την τραγωδία στη Μάνδρα - Δεν υπάρχει άλλοθι για τα έργα που δεν έγιναν

Δεσμεύθηκε ότι «τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα της Μάνδρας θα ολοκληρωθούν το συντομότερο. Και αν δεν γίνουν με αυτή την κυβέρνηση, θα γίνουν με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας


Χειροπέδες on camera σε λάθρο επίδοξους ληστές - Φοιτητής τους κατέγραψε με το κινητό του - ΒΙΝΤΕΟ

Τα σχέδια επίδοξων ληστών χάλασε σήμερα το πρωί ένας φοιτητής στην Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν όταν δυο αλλοδαποί, προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ληστεία σήμερα νωρίς το πρωί, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Πάτρας.

ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ! Νετανιάχου: Σκοτώνεις Κούρδους-Ερντογάν: Κι εσύ παιδιά

«Στηρίζει το Ιράν και τους "τρομοκράτες" στη Λωρίδα της Γάζας» κατηγόρησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός την Τουρκία - «Όσο πιο σύντομα αντιληφθούν οι Παλαιστίνιοι ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ, τόσο πιο σύντομα θα υπάρξει ειρήνη»


Βίντεο: Παλαιστίνιος μαχαιρώνει εν ψυχρώ Ισραηλινό φύλακα σε σταθμό λεωφορείου

Ο 25χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση - Ο Παλαιστίνιος δράστης συνελήφθη

Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν Ισραηλινό φύλακα ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία χαρακτηρίζοντας την επίθεση αυτή "τρομοκρατική ενέργεια".


ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ! Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης γνώρισε την «ξανθιά βλάχα» Μέριλιν Μονρόε!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον περιστατικό εξιστορεί στο βιβλίο του για τον Μίκη Θεοδωράκη ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης περνούσε τη μουσική στο «Honeymoon» στα τέλη της δεκαετίας του 50 η Μέριλιν Μονρόε γύριζε στο διπλανό στούντιο την ταινία «Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια»

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΚΟΥΡΛ¨ΕΤΗΣ! "Νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας αν χρειαστέι"

Και φυσικά δεν μπορούν να νομοθετήσουν τίποτα αφού η τρόικα διαφωνεί και τους έχει στα τέσσερα, αλλά ο Σκουρλέτης υπόσχεται μονομερείς ενέργειες

Νομοθετική παρέμβαση για το θέμα των πλειστηριασμών «εάν δούμε πως δεν διασφαλίζεται η πρώτη κατοικία στο ύψος που έχει προσδιοριστεί από την κυβέρνηση και δούμε ότι το πράγμα ξεφεύγει» ζητά ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για ιδιομορφία στο θέμα της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.


ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ! Εφτασαν στην Κρήτη 262 λάθρο από τη Λέσβο-Αναμένονται κι άλλοι από Ρόδο [εικόνες]

Το πρωί της Κυριακής έφτασαν στην Κρήτη 262 πρόσφυγες από την Λέσβο, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Οι πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν σε σπίτια που έχουν ενοικιασθεί στο νησί στο πλαίσιο προγράμματος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

ΝΔ: Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος ο υπουργός Δικαιοσύνης θα είχε αποπεμφθεί

Ως «άνευ προηγουμένου» δήλωση για ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την καταγγελία του προέδρου του ΣτΕ για ωμή παρέμβαση Κοντονή στη Δικαιοσύνη.


BINTEO από την επιχείρηση διάσωσης-Αυτός είναι ο άτυχος 26χρονος ορειβάτης που σκοτώθηκε σε χαράδρα

«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι», έλεγε σχολιάζοντας φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άτυχος Ηλίας που σκοτώθηκε στον Όλυμπο πέφτοντας σε γκρεμό 200 μέτρων.

Βίντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία του εξαδέλφου Τσακαλώτου

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Qualco στο Μαρούσι, μέτοχος της οποίας είναι ο εξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστης Τσακαλώτος.

Την ευθύνη είχε αναλάβει η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου».


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Μόνο τις ποινές μένει να ανακοινώσει ο Πολάκης που βρήκε αδικήματα Άδωνι-Βορίδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Πάντως 3 χρόνια που το παλεύει τώρα οι δικαστές δε φαίνεται να συμμερίζονται την άποψή του

«Μαυσωλείο διαφθοράς» χαρακτηρίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, ενώ για την υπόθεση ?Ερρίκος Ντυνάν ?κάνει λόγο για «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης».


Νέα Δημοκρατία: Το κυβερνητικό της σχέδιο για την Ελλάδα

Σε «πρώτο πλάνο» η μείωση φορολογικών βαρών, ουσιαστικά κίνητρα για την αύξηση θέσεων εργασίας και δραστικά μέτρα για την στήριξη των ευπαθών ομάδων


Αποκάλυψη - σοκ: Ο εθισμός του ΠΑΟΚτσή "καθηγητή" του savoir vivre που θα συζητηθεί

Εθισμένος στην κοκαΐνη αποκάλυψε ότι ήταν ο "καθηγητής" του savoir vivre στην Ελλάδα Χρήστος Ζαμπούνης. Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε κείμενο που ανάρτησε στο site του, στο οποίο εξομολογείται τη περιπέτεια του με τα...

Η σχέση Τ.Μπούρα με τον έμπορο όπλων Β.Παπαδόπουλο και ο Καμμένος

Αίσθηση προκάλεσαν την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής οι συνεχείς ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ για τον ρόλο του Τάσου Μπούρα.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο πρόεδρος του ΣτΕ καταγγέλλει «ωμή παρέμβαση Κοντονή στη Δικαιοσύνη»-|Τι απαντά ο μπαστουνόβλαχος

Μια απίστευτη κόντρα η οποία δεν «έσβησε» ποτέ, αναδείχθηκε και πάλι στην τακτική συνέλευση της ένωσης εισαγγελέων.

Ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης μαίνεται απηνής, με τον πρόεδρο του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, να καταγγέλλει ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη, παίρνοντας τον λόγο από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ο οποίος...

Πως να φέρει ξένος επενδυτής τα λεφτά του στην Ελλάδα όταν ο υπουργός έχει τα εκατομμύριά του έξω;

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με το «πόθεν έσχες» των βουλευτών. Το να διατηρείς καταθέσεις ή μετοχές και ομόλογα στο εξωτερικό είναι απολύτως θεμιτό και λογικό εφόσον είσαι ιδιώτης. Βασικά, εφόσον είναι νόμιμο, όταν είσαι ιδιώτης κάνεις ό,τι θέλεις. Οπως και απολύτως νόμιμο, αν σε βολεύει, είναι να έχεις και υπεράκτιες εταιρείες είτε είσαι εφοπλιστής είτε επιχειρηματίας είτε ακόμα και ένας απλός ελεύθερος επαγγελματίας ή μισθωτός. Αλλωστε γι’ αυτό και υπάρχουν παγκοσμίως οι offshore εταιρείες, αλλιώς θα είχαν καταργηθεί.


Σε μεταμόσχευση καρδιάς υπεβλήθη ο νικητής της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ

Ο Σαλβατόρ Σομπράλ υπεβλήθη σε εγχείρηση μεταμόσχευση καρδιάς, την Παρασκευή, και πλέον βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Cruz της Λισαβόνας.


Φωτογραφίες: Χριστουγεννιάτικο σπίτι - «Las Vegas» στην Κοζάνη

Δείτε το πιο εντυπωσιακά στολισμένο και φωταγωγημένο σπίτι Κάθε Χριστούγεννα το συγκεκριμένο σπίτι στην Κοζάνη κλέβει την παράσταση. Έτσι και φέτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργούντζος ξεφτιλίζει Κωνσταντινέα: Κόπηκε από διεθνής γιατί δεν ήξερε αγγλικά

Να εδώ ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖαίο Κωνσταντινέα εξηγώντας πως κόπηκε από διεθνής διαιτητής αφού δεν ήξερε καθόλου αγγλικά, αλλά έπεσε τηλέφωνο για να επανεξεταστεί και ξαφνικά ήξερε...

Χάσαμε τον Πάνο. Stop!

Του Σάκη Μουμτζή

Η απουσία του υπουργού Εθνικής Αμυνας από την μάχη που έγινε επί Ελληνικού εδάφους με τον Ρ.Ντ.Ερντογάν, ήταν αισθητή. Αν συμμετείχε, σίγουρα θα κατέρριπτε το αεροπλάνο που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο. Σε τέτοια θέματα ο Π.Καμμένος είναι ανελέητος.


Οι φωτογραφίες από το Προεδρικό Μέγαρο που απαίτησαν να σβηστούν!

Πεινασμένους φαίνεται πως έχει τους άντρες της προσωπικής του φρουράς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ιουλιανός: Ο «αποστάτης» (ή «παραβάτης») αυτοκράτορας του Βυζαντίου (361-363)

Τα νεανικά του χρόνια - Η παραμονή του στην Αθήνα - Ο Ιουλιανός, Καίσαρας της Δύσης - Οι επιτυχίες του επί των βαρβάρων - Τα χρόνια του στον θρόνο του Βυζαντίου
Με έναν, τουλάχιστο πολυσυζητημένο, αυτοκράτορα του Βυζαντίου, τον Ιουλιανό, τον αποκαλούμενο και «Παραβάτη» ή «Αποστάτη», θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο.

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Και τι δεν έγινε όταν η απατημένη σύζυγος «τσάκωσε» τον πολιτευτή με την ερωμένη!

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ακόμα γνωστός πολιτευτής, αυτό που έπαθε από την σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στην… ερωμένη του!

Και δεν είναι ότι συνέβη μέσα σε… τέσσερις τοίχους αλλά σε κοινή θέα, με αποτέλεσμα το πάθημά του να γίνει.. ευρέως γνωστό σε πολλές παρέες Πατρινών οι οποίοι το συζητούν ακόμα και κάνουν τα ανάλογα σχόλια για τον…

Δακρυγόνα και αντλίες νερού κατά διαδηλωτών στη Βηρυτό - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού εναντίον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βηρυτό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.


Τα κόκκινα και τα γυμνά αγάλματα που άναψαν φωτιές στην Εμινέ Ερντογάν

Υπάρχουν ορισμένα σημεία στην εθιμοτυπία τα οποία αν αξιοποιηθούν ή παρακαμφθούν σωστά, δύνανται να οξύνουν τις σχέσεις και να προκαλέσουν μεγάλη ένταση, αδιόρατη μεν στο ευρύ κοινό αλλά εξοργιστική μεταξύ των εμπλεκομένων. Αυτές οι μικρές «παγίδες» είναι που κάνουν τη διαφορά και στην περίπτωση της επίσκεψης του ζεύγους Ερντογάν φαίνεται πως στήθηκαν δύο φορές, μία ανεπιτυχώς και μία πολύ επιτυχημένα.

Ομιλία Σαμαρά με μηνύματα στο συνέδριο της ΝΔ

Η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το επόμενο Σαββατοκύριακο έχει ξεκινήσει πλέον και ανάμεσα στα άλλα εκείνο που ξεχωρίζει είναι ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ για να δώσει κανονικά το «παρών» στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία.


Brexit-Συμφωνία: Τι αλλάζει στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών

Η συμφωνία της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για βασικούς όρους του Brexit συνεχίζει να αφήνει ακαθόριστα κάποια σημαντικά ζητήματα όπως την ελεύθερη μετακίνηση, υποστηρίζουν εκπρόσωποι οργανώσεων πολιτών.


Ο… μεθυσμένος στην Επιτροπή για τους Εξοπλισμούς!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ειπώθηκαν στην κεκλεισμένων των θυρών Επιτροπή Εξοπλισμών για τη σύμβαση με τη Σαουδική Αραβία.

Οι δύο υπουργοί στους οποίους βλέπει στήριγμα ο Καρανίκας

Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης είναι οι δύο υπουργοί που συμμερίζονται όσο κανένας άλλος στο Υπουργικό Συμβούλιο τις απόψεις του Νίκου Καρανίκα για αποποινικοποίηση της κάνναβης.

Miss Κρήτη 2017: Αυτή είναι η ωραιότερη Κρητικοπούλα [εικόνες]

Η Μαριάννα Φραγκιαδάκη είναι η πιο όμορφη γυναίκα της Κρήτης, καθώς ανακηρύχθηκε Miss Κρήτη 2017.

Ο 38 Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με 14 κοπέλες να διεκδικούν τον τίτλο.

Οι ηλίθιοι στα Γιάννενα στόλισαν κομμουνιστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο-Στόλισαν τον πύργο του Τάτλιν [εικόνες]

Ποικίλα σχόλια έχει δημιουργήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στα Ιωάννινα.

Το ιδιαίτερο δέντρο στήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης και είναι εμπνευσμένο από τον πύργο του Τάτλιν.


ΚΛΑΜΑ! Βραζιλία: Άγριος καβγάς σε αεροσκάφος γιατί επιβάτης αυνανίστηκε πάνω σε γυναίκα

«Ξύπνησα και είδα τα πόδια και την κοιλιά μου να είναι λερωμένα» είπε η γυναίκα - Με έπιασε βήχας και την έφτυσα απάντησε η «πέτρα του σκανδάλου»