14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΟ-Σκληρούς δίσκους που αντέχουν σε πυρηνικό πόλεμο αγοράζει το Υπ. της Κουντουρά

2200 ευρόπουλα για 4 σκληρούς δίσκους των 600GB έκαστος, δύο πράγματα μπορεί να σημαίνουν:

α. Οι σκληροί πρέπει να αντέχουν σε πυρηνικό πόλεμο (αφού ένας τέτοιος δίσκος κάνει το πολύ 200€) ή
β. κάποιος θέλει να...

Η NASA ανακάλυψε ολόκληρο ηλιακό σύστημα σαν το δικό μας που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να δει

Η NASA ανακάλυψε ολόκληρο ηλιακό σύστημα με όσους πλανήτες έχει και το δικό μας ηλιακό σύστημα. Η ανακάλυψη προέκυψε μετά από την ανεύρεση ακόμα δυο πλανητών που περιφέρονται γύρω από το άστρο Κέπλερ-90


Αποκαλύψεις για την ανήλικη που αυτοπυροβολήθηκε στα Χανιά – Τι σχέσεις είχε με πρώην βουλευτή

Στο νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη, τις πρώτες πρωινές ώρες, με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα μια 17χρονη κοπέλα από τα Χανιά.

«4.000 κατασχετήρια εν όψει Χριστουγέννων δεν παίζει, γεια σας» -Η ανάρτηση παραίτησης δημοτικού συμβούλου

Ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας παραιτήθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λόγω των κατασχετηρίων που έχουν αποσταλεί ακόμα και σε άπορους δημότες.

Εκτέλεσε τον δεύτερο πιο ισχυρό άνδρα της Βόρειας Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Ο στρατηγός Χουάνγκ Πιονγκ-σο κατείχε το δεύτερο ανώτερο αξίωμα μετά τον μετά τον Κιμ -Αποπέμφθηκε μετά από κατηγορίες για δωροδοκία - Έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις 13 Οκτωβρίου


Ζωή σε εξωπλανήτη θα ανακοινώσει σήμερα η NASA;

Συγκλονιστικά ευρήματα του διαστημικού τηλεσκοπίου Kepler ίσως αποκαλύπτουν ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνος στο σύμπαν - Στο εγχείρημα συμμετέχει η Google με μεθόδους Τεχνητής Νοημοσύνης - H NASA έχει ήδη έτοιμες ακόμη και... ταξιδιωτικές αφίσες για τους εξωπλανήτες


ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη ο Τσίπρας κι έβριζε τον ΣΚΑΪ

Την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν τόσο οι «νέες απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της», όσο και ο ΑΣΤΕΙΟΣ διάλογος με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ στον οποίο παραχώρησε την συνέντευξη.


ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Κοτζιάς: Το Survivor φταίει που ο Ερντογάν ζήτησε αλλαγή της συνθήκης της Λωζάνης

Παρομοίασε τα ελληνοτουρκικά με τη σχέση Βόρειας και Νότιας Κορέας - Απέδωσε τη συνέντευξη Ερντογάν στον Σκάι σε παρέμβαση Ατζούν και Survivor - Επιτέθηκε στην... «Ελεύθερη Ώρα» επειδή έγραψε ότι η επίσκεψη ήταν φιάσκο


Μητσοτάκης: Θα μειώσω του φόρους και η δέσμευση είναι αδιαπραγμάτευτη

Tο σχέδιό του για την επόμενη μέρα ξεδιπλώνει o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερο», λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το 11ο Συνέδριο του κόμματος.


Σκόπια: Τα... ορφανά του Γκρούεφσκι ζητούν παρέμβαση υπέρ της «Μακεδονίας»!

Επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ απέστειλαν Σκοπιανοί διανοούμενοι, που ανήκουν στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, ζητώντας να μην επιτρέψουν οι ΗΠΑ τον ελληνικό εκβιασμό για το θέμα της ονομασίας της χώρας τους και να στηρίξουν το αίτημα για συνταγματική χρήση του όρου «Μακεδονία».

Απίστευτο: Διάσημο εστιατόριο του Μανχάταν είχε κάνει τον τρίτο όροφο, «δωμάτιο βιασμού» [εικόνες]

Μία αδιανόητη αποκάλυψη έφερε στην δημοσιότητα ρεπορτάζ των New York Times σχετικά με τι δημοφιλές εστιατόριο του Μανχάταν, Spotted Big, στο οποίο έχουν δειπνήσει κατά καιρούς μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Στα 4,6 δισ το πρωτογενές πλεόνασμα στο ενδεκάμηνο-1,7 δις κάτω απ' το στόχο οι δαπάνες


Πρωτογενές πλεόνασμα υψηλότερο κατά περίπου 1,6 δισεκατομμύρια έναντι του στόχου που είχε τεθεί καταγράφουν τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών και αφορούν το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου.


Μega deal -Η Disney εξαγοράζει την 21st Century Fox για 52 δισ. δολάρια

Μία συμφωνία που τάραξε τον κόσμο της 7ης τέχνης στο άκουσμά της, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η Walt Disney, εξαγόρασε την 21st Century Fox του Ρούπερτ Μέρντοχ έναντι του ποσού των 52,4 δισ. δολαρίων.

Ελληνες ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές ποζάρουν γυμνοί και στέλνουν μήνυμα για τον HIV [εικόνες]

Διάσημοι Ελληνες για μια ακόμη χρονιά πέταξαν τα ρούχα τους με σκοπό να αφυπνίσουν και να ενημερώσουν το κοινό για τον HIV.

100+1 σελέμπριτις πόζαραν γυμνοί στο φακό του Κωνσταντίνου Ρήγου για το Down Town, το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο «Η αγάπη είναι η θεραπεία» και εξώφυλλο τη Νατάσα Καλογρίδη.

BINTEO-Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί αστυνομικοί μεταμφιεσμένοι σε Παλαιστίνιους διέλυσαν διαδήλωση

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Παλαιστίνη μετά την απόφαση Τραμπ, με τις διαμάχες με τους Ισραηλινούς να συνεχίζονται.

Μια ομάδα ισραηλινών στρατιωτών πλησίασε τους περίπου 100-150 Παλαιστίνιους που διαδήλωναν χθες (Τετάρτη) στον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Ελ κοντά στη Ραμάλα, όταν ξαφνικά...

Μητσοτάκης: Είναι λάθος η πρόταση Τουσκ (Video)

«Το μεταναστευτικό ζήτημα θα μας απασχολεί για καιρό. Είναι πολύ σημαντικό να μην το αντιμετωπίζουμε με παραμορφωτικούς εθνικούς φακούς».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.).


«Χρυσοί» σε παγκόσμιο διαγωνισμό Βιολογίας του MIT φοιτητές του ΑΠΘ

Παρουσίασαν ένα φιλόδοξο project κατηγοριοποίησης κυτταρικών τύπων.

Χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας iGEM στο World Cup of Science του MIT (Βοστόνη, 9-13/11/2017) απέσπασαν 10 προπτυχιακοί φοιτητές του ΑΠΘ και μία φοιτήτρια του ΔΠΘ, παρουσιάζοντας ένα φιλόδοξο project κατηγοριοποίησης κυτταρικών τύπων.

Νίκος Χατζηνικολάου: Το άριστο παιδί μιας άριστης οικογένειας που βρέθηκε νεκρό στο βυθό της θάλασσας

Συγκλονισμένη είναι εδώ και λίγες ώρες η τοπική κοινωνία της Ρόδου από το θάνατο του 20χρονου Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος αγνοείτο από τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στο βυθό της θάλασσας σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. 

Τσίπρας και Φώφη μαζί στις Βρυξέλλες στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές [εικόνες & βίντεο]

Στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρέθηκαν από κοινού, η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παρατηρητής στις εργασίες του PES.

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις των ακινήτων τους δεκάδες οπαδοί του Σώρρα

Αντιμέτωποι με την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών βρίσκονται Βολιώτες οφειλέτες, που πίστεψαν στον καταζητούμενο πλέον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας.


Ν.Δ.: Θεατής στα περιστατικά βίας και ανομίας η κυβέρνηση

Ως πότε η κυβέρνηση θα παραμένει θεατής απέναντι στα περιστατικά βίας και ανομίας στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα;», διερωτάται σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


Η εκδίκηση της Ιστορίας ή ο Τσακαλώτος στην Wall Street

Του Σάκη Μουμτζή

Ποιος θα το περίμενε, ο επικεφαλής της αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο άνθρωπος που κατακεραύνωνε τον καπιταλισμό στους «αγανακτισμένους» της Πλατείας Συντάγματος, να τερματίζει την συνεδρίαση της Wall Street.


Δείτε σε animation πόσο βαθύς είναι ο ωκεανός στην πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν νομίζετε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τη θάλασσα, έχετε πέσει αρκετά έξω, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες το 90-95% των ωκεανών παραμένει ακόμα ανεξερεύνητο.

ΣΚΙΤΣΟ-Γιαυτό λατρεύουν το σφυροδρέπανο

Δείτε γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι πιστεύουν τόσο πολύ στο σφυροδρέπανο:


Συνέδριο ΝΔ: Τα 15 ερωτήματα που θα τεθούν σε ψηφοφορία (λίστα)

Αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται τα συνέδρια των κομμάτων και εισάγοντας μία σημαντική καινοτομία, η Νέα Δημοκρατία καλεί τους Συνέδρους της να απαντήσουν σε 15 ερωτήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πολιτικών επιλογών καθώς και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει ως αυριανή Κυβέρνηση. Πρόκειται για πραγματικά διλήμματα που απασχολούν τους πολίτες, καθώς οι απαντήσεις σε αυτά δεν είναι προφανείς.


Θρίλερ: Το υποβρύχιο της Αργεντινής κυνηγούσε βρετανικό ελικόπτερο πριν εξαφανισθεί; [εικόνες]

Κυνηγούσε ένα βρετανικό πολεμικό ελικόπτερο το υποβρύχιο της Αργεντινής πριν αυτό εξαφανιστεί στα παγωμένα νερά του Νότιου Ατλαντικού; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η αδελφή ενός μέλους του πληρώματος.

Απίστευτο ρεζιλίκι στην Εξεταστική για τα "Σκάνδαλα της Υγείας"

Η μάρτυρας Φ. Σκοπούλη (γνωστή από το ότι σαν ΔΗΜΑΡίτισσα υφυπουργός έδωσε χορηγία 300.000€ στη Roche η οποία πριν είχε δώσει αντίστοιχη χορηγία στον καθηγητή σύζυγό της) και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι οι "πανικοί για γρίπη" είναι τεχνητοί και συνεπώς είναι σκάνδαλο η προμήθεια εκατομμυρίων εμβολίων από το ΚΕΛΠΝΟ το 2009, υπονοώντας ότι η προμήθεια έγινε για μίζες...

Την ίδια ώρα, το ΚΕΕΛΠΝΟ των Ξανθού-Πολάκη μιλάει για...

ΦΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! «Πάγος» από τον πρόεδρο του Eurogroup για το χρέος: Πρώτα το μνημόνιο και μετά η συζήτηση για ελάφρυνση

«Η Ελλάδα πρέπει να ολοκληρώσει το υπάρχον πρόγραμμα προτού γίνει οποιαδήποτε ελάφρυνση στο τεράστιο χρέος της», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.


Τ'Α ΚΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ ΚΑ@ΛΩΝΟΥΝ! Θύματα βασανιστηρίων από το καθεστώς Μαδούρο: «Με βίασαν, μου έκαναν ηλεκτροσόκ, με μαστίγωσαν» [εικόνες]

Τα σκληρά βασανιστήρια που υπέστησαν από το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα περιγράφουν στο iefimerida δυο από τα εκατοντάδες θύματα του.

Πάνω από 12.000 άτομα διαδήλωσαν για φτώχεια, φόρους και ανεργία

Πορεία από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας - Στην Αμερικανική πρεσβεία κατέληξε το ΠΑΜΕ - Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει την αθλιότητα - Στάσεις εργασίας σε μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ - Δεμένα τα πλοία, ακινητοποιημένα τα τρένα

Economist: Να γιατί δεν μπορούν να συμφιλιωθούν Ελλάδα και Τουρκία

Τους λόγους που οι δύο γείτονες του Αιγαίου, Ελλάδα και Τουρκία, αδυνατούν -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- να συμφιλιωθούν επιχειρεί να εξηγήσει το έγκυρο βρετανικό οικονομικό περιοδικό The Economist.

Το σκάνδαλο της Σαουδικής Αραβίας τραυματίζει θανάσιμα Τσίπρα-Καμμένο (κάρτες)

Απολύτως ενδεικτικά της κυβερνητικής κατάρρευσης σε όλα τα επίπεδα και της φανερής αδυναμίας να ανταπεξέθει ακόμα και σε απλά ζητήματα είναι τα στοιχεία της δημοσκοπικής έρευνας που διεξήγαγε η MRB και η οποία εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία με καθαρό αέρα αυτοδυναμίας να ξεπερνά σε εκτίμηση ψηφου το 35%.


Ομαδικός βιασμός 25χρονου – Ψάχνουν τις γυναίκες

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 25χρονος που έπεσε θύμα βιασμού από δύο γυναίκες στη Νότια Αφρική.

Η αστυνομία αναφέρει πως ο 25χρονος έκανε οτοστόπ στην επαρχία Limpopo όταν οι δύο γυναίκες σταμάτησαν για να τον πάρουν μαζί τους.

Καταδικάστηκε η γυναίκα που κλώτσησε γυφτάκι που ζητιάνευε στην Ακρόπολη

Ήταν μια από τις φωτογραφίες που σοκάρουν τους πάντες: Μια γυναίκα φαίνεται να κλωτσά, να διώχνει με το πόδι της ένα μικρό κοριτσάκι που ζητιανεύει κρατώντας ένα ακορντεόν, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Ακρόπολη.

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! Τα σπασαν στο ΠΑΜΑΚ, τα σπασαν στο Μετρό, κατάλαβαν και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

Νωρίτερα το πρωί είχαν καταλάβει και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

Εισβολή κουκουλοφόρων και κρανοφόρων σημειώθηκε πριν από λίγο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

ΝΔ: Είναι το Πεντάγωνο βιλαέτι του Καμμένου;

"Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να σιωπά. Εκτός κι αν έχει λόγους που επιτρέπει στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί το Πεντάγωνο ως βιλαέτι του και να έχει μπερδέψει το ρόλο του Υπουργού Αμύνης με τον πλασιέ πώλησης αμυντικού υλικού της χώρας", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σημερινή της ανακοίνωση.


Απίστευτο! Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία ανέργου για χρέος 1.319 ευρώ

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η εφορία του Αγρινίου προέβη σε κατάσχεση της πρώτης και μοναδικής κατοικίας ενός άνδρα για οφειλή 1.319 ευρώ. Πρόκειται για έναν άνεργο, οικογενειάρχη χωρίς κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο.

Γεωργιάδης για ομολογία Βούτση: Ποιους στόχους των Θεσμών εξυπηρετεί ο Τσίπρας;

Στην παραδοχή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση πως «οι Θεσμοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Σαμαρά σήμερα στηρίζουν για τους δικούς τους λόγους», στέκεται με ανάρτησή του στο facebook νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.


Νέα ανατροπή για τον Αφγανό που δολοφόνησε τη Γερμανίδα φοιτήτρια: Είναι 33 λέει ο πατέρας του

Σύμφωνα με τη Welt ενημέρωσε τις αρχές ότι ο Χουσείν Χαβαρί έχει γεννηθεί το 1984 - Ο Αφγανός είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά αφέθηκε ελεύθερος χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου


Καταργούνται τα υποθηκοφυλακεία -Ερχονται τα γραφεία κτηματολογίου, όλες οι αλλαγές

Κατάργηση των υποθηκοφυλακείων, ριζικές ανατροπές στην κτηματογράφηση και στη λειτουργία των κτηματολογικών γραφείων φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Πήραν το όπλο του 37χρονου χρυασυγίτη και τον άφησαν ελεύθερο -Μετά τους ξυλοδαρμούς στο Μετς

Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος υπάλληλος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που κατηγορήθηκε για τα επεισόδια στο Μετς.


Νέες αποκαλύψεις: «Πολιτική δέσμευση» η τάχιστη πώληση πυρομαχικών στην Ιορδανία μέσω Β. Παπαδόπουλου

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Νέα στοιχεία για τον «εθνικό μεσάζοντα» Βασίλη Παπαδόπουλο φέρνει στη Βουλή με ερώτησή του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος. Αυτή τη φορά οι αποκαλύψεις αφορούν έτερη συμφωνία του ΥΠΕΘΑ με τον κ. Παπαδόπουλο για πώληση πυρομαχικών στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Ο Τσίπρας έκανε υπόδειξη σε δημοσιογράφο οτι δουλεύει στην ΕΡΤ3 και όχι στον ΣΚΑΙ για τις ερωτήσεις που του έκανε !

Ο Αλέξης Τσίπρας το τερμάτισε! Έκανε υπόδειξη σε δημοσιογράφο οτι δουλεύει στην ΕΡΤ3 και όχι στον ΣΚΑΙ για τις ερωτήσεις που του έκανε !

Τα "καρφιά" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν έλειψαν από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ3.


Προϊδεασμός του ευρωπαϊκού μέλλοντος

Το προσχέδιο επιστολής του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το μεταναστευτικό είναι ένα ακόμη προανάκρουσμα της Ευρώπης που θα αναδυθεί μελλοντικά μέσα από την παρούσα κρίση – ανεξαρτήτως αν τελικά η οριστική μορφή της επιστολής είναι ηπιότερη. Ο Ντόναλντ Τουσκ αναγνωρίζει, επί της ουσίας, την αποτυχία της ευρωπαϊκής πολιτικής στο ζήτημα: οι υποχρεωτικές ποσοστώσεις για την εγκατάσταση προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. απεδείχθησαν «διχαστικές και αναποτελεσματικές», αποφαίνεται στην επιστολή του και, προφανώς, έχει δίκιο. Το βλέπουμε όλοι άλλωστε – ή κάνω λάθος;

Πρετεντέρης: Απέτυχε το κυβερνητικό αφήγημα

"Όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν πλέον ότι η αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς. Ο λόγος; Το αισιόδοξο κυβερνητικό αφήγημα δεν πείθει περισσότερους από 10-12% των πολιτών" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Η ΠΑΟΚΑΡΑ! Τσίπρας για το 4-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού: Αφήστε το αυτό, μας πονάει

Περιμένουμε και το γατάκι τον Κυριάκο στο δεύτερο γύρο...

Όταν ο δημοσιογράφος του «θύμισε» το αποτέλεσμα στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας, ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα...


Πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΟ@ΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ! Ούτε ένα μολύβι δεν έχει

Ούτε υπολογιστής, ούτε τηλέφωνο, ούτε καν ένα έγγραφο πάνω στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα

Με προχειρότητα και για τα μάτια του κόσμου έστησαν το  Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Το γραφείο που δήλωνε ο Τσίπρας ότι θα λύνει τα προβλήματα των πολιτών της βόρειας Ελλάδας, και που με λαμπρότητα εγκαινίασε, τελικά, όχι μόνο....

Πανούτσος: Το mail Χαρδούβελη με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση τώρα γίνεται μέτρο Μίκι Μάους

Του Αντώνη Πανούτσου

Για πέντε χρόνια πριν καταλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ζωγράφιζε μια ελληνική κοινωνία από εμπόρους που κατεστραμμένοι αυτοκτονούν, παιδάκια που λιποθυμάνε από ασιτία και άστεγους που ψάχνουν στους κάδους για φαΐ. Υπήρχαν αλλά ήταν οι εξαιρέσεις. Ο κανόνας ήταν μια κοινωνία που συνηθισμένη σε ένα τρόπο ζωής που η κρίση είχε καταργήσει αθόρυβα κατέρρεε. Οι οικογένειες αρχικά έκοβαν τα ρούχα και τις εξόδους, αργότερα μείωναν τις αγορές στα σούπερ μάρκετ και καταργούσαν την θέρμανση.


ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας - «Εθνική αρπαχτή» η πώληση όπλων

Δείτε βίντεο με την επίθεση των κρανοφόρων

Επίθεση στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παλαιό Ψυχικό πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα.

Ο Τσακαλώτος μέχρι και σφυρί σε χρηματιστήριο θα χτυπήσει

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς μέχρι που μπορεί να φτάσουν για να αποδείξουν τον καπιταλιστικό τους πλεονέκτημα. Μπορεί, ας πούμε, σε λίγους μήνες  να δούμε τον Υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο να κηρύσσει την λήξη του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης! Το ξέρω ότι το παρακάνω με την φαντασίωση αλλά το κάνω μόνο και μόνο για να δείξω ότι έχουν καταντήσει οι πιο κυνικοί νεοφιλελεύθεροι, τουλάχιστον, στην περίοδο της Μεταπολίτευσης!


Τα νέα «χαράτσια» για εγγραφές στο Κτηματολόγιο: Τι προβλέπει νομοσχέδιο

Ριζική αναδιοργάνωση στη λειτουργία των κτηματολογικών γραφείων αλλά και στις υποχρεώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ιδιοκτητών φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη Σύσταση του Οργανισμού Εθνικού Κτηματολογίου, που τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση.


Άλλη μια απεργία κατά των… απεργών !!!

Του Πέτρου Τρουπιώτη*

Για μια ακόμα φορά η ΕΣΗΕΑ, η συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσιογράφων, αποφάσισε να κάνει απεργία, την Πέμπτη 14 του μηνός, μέρα κατά την οποία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία.


Αδιανόητο: Στο «κακό μάτι» απέδωσε το ατύχημα με το τρενάκι στο Αίγιο ο ιδιοκτήτης!- ΒΙΝΤΕΟ

[«Το τρενάκι στηριζόταν σε ξύλινους τάκους» λέει ο πατέρας και σύζυγος... και δεν το είδες πριν τους ανεβάσεις βρε παπάρα;]

«Εγώ στο μάτι δεν πιστεύω αλλά άρχισαν "θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις"...» η απίστευτη δήλωσή του - «Κάναμε δύο-τρεις γύρους και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο» δηλώνει η 39χρονη μητέρα


Σπουδαίος ο Giannis, αλλά δεν έφτανε για να γλιτώσει τους Μπακς από την ήττα- ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αρκούσε στους Μπακς, που έχασαν με 115-108 από τους Πέλικανς

Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό.

Κυνική ομολογία Παρασκευόπουλου: Κάποιοι που απελευθερώνουμε υποτροπιάζουν και εγκληματούν

Αφού είπε πως ο νόμος του ενίσχυσε την ασφάλεια, στη συνέχεια «συμπαραστάθηκε» στους συγγενείς θυμάτων από κακοποιούς που αφέθηκαν ελεύθεροι

Την μείωση της βαριάς εγκληματικότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας προκάλεσε ο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών σύμφωνα με τον κ. Νίκο Παρασκευόπουλο.