15 Δεκεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Λυπηθείτε μας ρε μαλ@κες επενδυτές

Πετάξτε μας κανα κόκκαλο να χουμε να λέμε στα γίδια... εκτός αν δεν καταλαβαίνετε τι λέει ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας:


ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Βίντεο: Επεσε... παντόφλα on air σε ελληνική αθλητική εκπομπή!

Ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη στον «αέρα» ελληνικού αθλητικού ραδιοφώνου!

Σε αθλητική εκπομπή επικοινωνίας του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΠΟΡ FM 94,6» ένας ακροατής βγήκε στον αέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης αποφασισμένος να μιλήσει για την αγαπημένη του ΑΕΚ. Αλλά δεν... πρόλαβε.


Viral βίντεο: Οι απίστευτες ικανότητες της γλώσσας της ενθουσίασαν το διαδίκτυο

Η Βρετανίδα λάτρης του body modification είναι περήφανη για την διχαλωτή της γλώσσα

Νέο νόημα στη λέξη «γλωσσοδέτης» δίνουν τα παράξενα κόλπα που πραγματοποιεί με τη γλώσσα της μια Βρετανίδα λάτρης του body modification.


Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά

Τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβολούν και «εξουδετερώνουν» έναν Παλαιστίνιο ζωσμένο με εκρηκτικά, ο οποίος κινείται προς το μέρος τους, κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους παριστάμενους στη Ραμάλα.


Επίθεση Φίλη και άλλων 12 βουλευτών κατά του «Ευαγγελισμού»: Στιγματίζουν διεμφυλικούς ως ψυχικά ασθενείς

Επίθεση στην Ένωση του Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξαπολύουν με ερώτηση τους στον υπουργό υγείας 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή, το γεγονός ότι την Τρίτη ανακοινώθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο του προσωπικού με θέμα: «Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου: Νεότερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση».


ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Βασίλειος Κωστέτσος: Σκέφτομαι να μονάσω στο Αγιο Ορος [βίντεο]

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος και αποκάλυψε πως σκέφτεται να μονάσει στο Αγιο Ορος.

«Πέρασα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μου είπαν ότι είναι από το στρες», είπε ο γνωστός σχεδιαστής στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


ΝΔ: Ανησυχία για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των μουφτήδων

Επίθεση κατά της κυβέρνηση για το ζήτημα των μουφτήδων της Θράκης εξαπολυουν μέσω κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Εξωτερικών και Παιδείας της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος και Νίκη Κεραμέως, χαρακτηρίζοντας ανησυχητικό τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίζεται σημαντικά ζητήματα.


Ασημένιος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ο Βαζαίος!

Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Βαζαίο! Ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το ασημένιο στα 200μ. μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα και μάλιστα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ


Θεσσαλονίκη: Πέταξαν αυγά στη βράβευση της προέδρου των Συμβολαιογράφων

Αυγά και κέρματα σε όσους πηγαίνουν στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών προκειμένου να παρευρεθούν στο «Επιστημονικό Συμπόσιο προς τιμήν της Ιωάννας Μπιλίση-Χρουσαλά», που διοργανώνει η Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέταξαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στου πλειστηριασμούς.


ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΕΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ! Η ατάκα προέδρου δικαστηρίου στον Πολάκη: «Α, είστε υπουργός...;»

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε ως μάρτυρας σε δίκη για την εγκληματική οργάνωση στην Κρήτη, η οποία ξεκίνησε σήμερα.

Στο δικαστήριο, σύμφωνα με το zarpanews.gr,  κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των μαρτύρων εξελίχθηκε μια ιδιαίτερη στιχομυθία.


ΝΔ: Ο Τσίπρας κατόρθωσε να εγγράψει την «kolotoumba» στο παγκόσμιο λεξικό

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, άφησε η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα μειώσει τους φόρους.


ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Το ατόπημα του κ. Κοτζιά

Ελεος! Ισως η πιο ταιριαστή λέξη – σχόλιο για τις δηλώσεις Κοτζιά, σχετικά με τη συνέντευξη Ερντογάν στον Παπαχελά. Ελεος! Προς τι η συνωμοσιολογία, οι εξοργιστικές ερμηνείες και ο εξοστρακισμός της κοινής λογικής;


ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! Καμμένος: Ο δακρυσμένος εύζωνας που συγκίνησε τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Την αποκάλυψη (ΑΧΑΧΑΧΑ) ότι η φωτογραφία με τον δακρυσμένο-από τα δακρυγόνα-εύζωνα που είχε στο γραφείο του συγκίνησε και τον Αιγύπτιο ομόλογό του έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.


Τουλάχιστον έξι κοπέλες είχε καταγράψει με κάμερα ο βιαστής της Δάφνης

Στις φυλακές επέστρεψε ο 52χρόνος, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό φοιτήτριας στο διαμέρισμα-κολαστήριο που διατηρούσε στη Δάφνη.


Άμστερνταμ: Η στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί άνδρα που κρατά μαχαίρι στο αεροδρόμιο Σίπχολ

Το κτίριο του αεροδρομίου εκκενώθηκε, ενώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης συνελήφθη - Δεν έχει γίνει γνωστό αν συνδέεται με τρομοκρατία

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ, καθώς αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι, ο οποίος μάλιστα εκτόξευε απειλές.


Η γιορτή του Αυγενάκη με ρακές στην Πειραιώς (pics)


Ανάμεσα στους δεκάδες επισκέπτες βρίσκονται εργαζόμενοι του Κόμματος, βουλευτές, στελέχη της παράταξης και πολλοί νέοι και παλιοί καλοί φίλοι.

Μπορεί η ΝΔ να κινείται στους ρυθμούς του 11ου Συνεδρίου, ωστόσο στην Πειραιώς γιορτάζουν από σήμερα.

Αποφυλακίζεται ο Αλέξανδρος Αγγλούπας

Ο ανακριτικής για την αποφυλάκισή του, του επέβαλλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ


ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Τσίπρας: Η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει και σήμερα από τα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι έχουν διαμορφώσει την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από τα μνημόνια ακόμη και σήμερα, μετά και τις εξελίξεις στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις Βρυξέλλες για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναίρεση στο βούλευμα που χάιδευε τον Μαρινάκη από Άρειο Πάγο

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών το οποίο έριξε στα …μαλακά τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο με βασικό κατηγορούμενο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κοσιώνη-Κοτζιάς: 1-0

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σχολίασε τις αναφορές του Νίκου Κοτζιά με τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι τα κομματόσκυλα του ΑΠΕ δεν θα ρωτούσαν τον Ερντογάν για τη συνθήκη της Λωζάνης ή θα λογίκριναν την απάντησή του.


Απόπειρα κατάληψης της ΓΣΕΕ από αντιεξουσιαστές

Οι επίδοξοι εισβολείς ανήκουν πιθανώς στην ομάδα του Ρουβίκωνα - «Έπεσαν» στον αλεξίσφαιρο προθάλαμο της εισόδου τον οποίο δε μπόρεσαν να παρακάμψουν.


Ανατροπή στην Κάλυμνο: «Δεν πέθανε από πτώση ο 21χρονος φοιτητής»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του στην Κάλυμνο, στις 19 Νοεμβρίου.


Βρούτσης: H κυβέρνηση τιμώρησε με λανθασμένες εισφορές 1,4 εκατ. επαγγελματίες

«Τα συνεχή ατοπήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχουν τέλος», αναφέρει ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μάλιστα, είπε ότι «το επιβεβαιώνουν, τα νέα σημειώματα των ασφαλιστικών εισφορών Δεκεμβρίου για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες.

Συνεχίζονται οι συγγνώμες στην Κομοτηνή με τους καθηγητές του Δημοκρίτειου - Νέα εξέλιξη από τους Έλληνες εισαγγελείς

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ), διαψεύδει ότι διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος ακαδημαϊκών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (Κομοτηνή), σχετικά με τους καθηγητές που ασχολήθηκαν με το επιστημονικό αντικείμενο-πεδίο-ειδικότητα, η οποία σχετίζεται με τη χρήση του όρου «τουρκική μειονότητα».

Βίντεο: Γερμανίδα τζιχαντίστρια συναντά τη μητέρα της για πρώτη φορά αφότου το έσκασε για τη Μοσούλη

«Κατέστρεψα τη ζωή μου» ομολογεί σήμερα η ανήλικη που προσχώρησε στον ISIS για τον έρωτα- Κρατείται σήμερα στη Βαγδάτη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πολλών ετών ή ακόμα και τη θανατική ποινή


ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Χρεοκόπησε Γερμανικός όμιλος S@x Shop -Με ιστορία από το 1946 [εικόνες]

Ο γερμανικός όμιλος sex shop Beate Uhse κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς χρεοκοπίας αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ομάδα επενδυτών.

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΑ! Σε άθλια κατάσταση η εστία του Πανεπιστημίου Πατρών- Χωρίς φαγητό και θέρμανση οι φοιτητές

Έκλεισε η φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών. Λίγες ημέρες πριν κλείσει οι φοιτητές έτρωγαν μόνο μακαρόνια και ρύζι.

Η ανακοίνωση της Φοιτητικής Εστίας αναφέρει ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου έχουν τελειώσει οι προμήθειες τροφίμων και τα αποθέματα που υπήρχαν στην αποθήκη.


'Οταν δεν υπήρχαν "ροζ" βίντεο - Σόδομα και Γόμορα στους τοίχους των πορνείων της Πομπηίας

Οι οίκοι ανοχής στην Πομπηία ήταν διακοσμημένοι με τοιχογραφίες που απεικονίζουν ερωτικές και εξωτικές σκηνές. Όμως, η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο βάναυση, σύμφωνα με την καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών, Marguerite Johnson.

Για χρέος 1.319 ευρώ η Εφορία Αγρινίου του κατέσχεσε τη μοναδική κατοικία του

Δεν χαρίζεται η ΑΑΔΕ, δεν χαρίζεται η Eφορία, δεν χαρίζεται γενικά το κράτος… 1000 τουλάχιστον κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιών γίνονται κάθε μέρα.

Άγρια κόντρα Πολάκη - Φωτήλα για ΚΕΕΛΠΝΟ και Siemens

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Ιάσονα Φωτήλα, με αφορμή την ομιλία του αναπληρωτή τομεάρχη υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια.

ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! Δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του ΑΘΗΝΑ 9,84

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 μετά την απόφαση προληπτικής δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του, συμπεριλαμβανομένου και του λογαριασμού μισθοδοσίας των εργαζομένων, αλλά και των νομίμων εκπροσώπων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της τελευταίας δεκαετίας και των συγγενικών τους προσώπων, στην οποία προχώρησαν υπηρεσίες του υπ. Οικονομικών, με την αιτιολογία της οφειλής τέλους χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων.

Φιλιατρά: Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 48χρονο έξω από μπαρ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των τριών αγνώστων αλλοδαπών, οι οποίοι επιτέθηκαν σε έναν 48χρονο  την στιγμή που έβγαινε από ένα μπαρ που βρίσκεται σε πεζόδρομο κοντά στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Τσίπρας: Ναι, θα αλλάξουμε τον τρόπο εκλογής του μουφτή στη Θράκη

Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να αποσυνδέσει την απόφασή του από την επίσκεψη Ερντογάν- Η σημερινή κατάσταση δεν τιμά ούτε εμάς ούτε την μειονότητα, είπε ο πρωθυπουργός - Αυτούς που θα αναγνωρίζει η ελληνική πολιτεία να μην τους αμφισβητεί η μειονότητα, είπε ο Αλ.Τσίπρας


Ο Καρπετόπουλος για την περιπέτεια υγείας του: «Μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι»

«Ψιλοπονάω ακόμα» εκμυστηρεύεται ο δημοσιογράφος και τονίζει: «Αλλά ηθικό υπάρχει πλέον και οι μάχες δεν τρομάζουν: δυναμώνουν»

Με ένα συγκινητικό κείμενο στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος μοιράζεται με τους αναγνώστες του την περιπέτεια της ζωής του.


ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΙΣΜΑ! Χιλιάδες συνταξιούχοι στο Σύνταγμα για τις νέες περικοπές στις συντάξεις (Photos)

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Σύνταγμα χιλιάδες συνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι για τις νέες περικοπές στις συντάξεις.

Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό, ενώ στους γύρω δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΝΑΙΚΑ! Κρατείται η πρώην σύζυγος του ψυχίατρου για τη δολοφονική ενέδρα στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ψυχίατρος, στην κατάθεσή του, υπέδειξε την πρώην σύζυγό του ως ηθική αυτουργό

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου, σε σχέση με τη χθεσινή ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο Κρήτης.


Εμπλοκή στην πώληση του ΟΛΘ - Η εγγυητική επιστολή Σαββίδη και η κατάρρευση της ρωσικής τράπεζας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών, και για λόγους ανωτέρας βίας που αφορούν την τράπεζα Promsvyazbanκ, εκδότη της εγγυητικής επιστολής της συναλλαγής, αναβάλλεται η υπογραφή της αγοραπωλησίας μετοχών του 67% του ΟΛΘ για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 18.00.


Ο Ν. Βούτσης, μέγας χορηγός του Συνεδρίου της Ν.Δ.

Του Σάκη Μουμτζή

Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται, δεν θα είναι ένα τυπικό Συνέδριο, όπου οι σύνεδροι χαιρετούν εαυτούς και αλλήλους και οι ομιλητές εκφωνούν δεκάρικους, κομματικού πατριωτισμού.


Η απίστευτη ανακοίνωση των εμπόρων του Αργους για μαθητές Λυκείου που ψώνισαν στην Αθήνα! [εικόνες]

Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους που εκφράζει ειρωνικά τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο της πόλης, για την στήριξη της εμπορικής αγοράς της Αθήνας!


Το μαρτύριο ενός λιονταριού -Σφήνωσε το κεφάλι του σε βαρέλι, τριγυρνούσε αλαφιασμένο [βίντεο]

Εχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια-λιοντάρια πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.

Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.


Twitter: Άγριο κράξιμο στον "μαχητικά μετριοπαθή" ροκά Κουμουτσάκο

Ένα άρθρο του στην Καθημερινή θέλησε να διαφημίσει ο ροκάς Κουμουτσάκος στο Twitter και άκουσε τα εξ αμάξης από ΝΔίτες χρήστες. Το άρθρο σαν άρθρο δεν έχει καμία αξία (μάλλον ο ροκάς προσπάθησε ανεπιτυχώς να την πει στον Άδωνι) αφού αρλούμπες του στυλ" (δεν υπάρχει ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς γιατί) Η «ηγεμονία» προϋποθέτει την ευρύτερη και ουσιαστική αποδοχή από την κοινωνία (και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την έχει)" δείχνουν ότι ο Κουμουτσάκος δεν γνωρίζει ότι η ηγεμονία (=απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησης) δεν χρειάζεται και δεν έχει την αποδοχή της κοινωνίας, ενώ σε κάνουν να προβληματίζεσαι για το επίπεδο των Ελλήνων διπλωματών αλλά και την ιδεολογική κατάρτιση (λέμε τώρα) των στελεχών της ΝΔ.

Αυτό όμως που προκάλεσε το κράξιμο ήταν, αφενός η εκτός τόπου και χρόνου ατάκα του Κουμουτσάκου (την οποία συμμερίζονται και άλλοι ελλιποβαρείς της ΝΔ, όπως Χατζηδάκης, Κεραμέως κ.λπ) για "μαχητική μετριοπάθεια" (όπως στη φώτο)  σε περίοδο όπου...

Νέο κινηματογραφικό σποτ Τσίπρα για τη μονιμοποίηση πυροσβεστών -Είναι σούπερμαν [βίντεο]

Ακόμα ένα κινηματογραφικό σποτάκι γυρίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, αυτή τη φορά πρωταγωνιστές οι πυροσβέστες πενταετούς θητείας που μονιμοποιούνται.


Υπόθεση Μέιντοφ: Η μεγαλύτερη «φούσκα» όλων των εποχών και ο «σύγχρονος Ελληνας ήρωας» που την αποκάλυψε [εικόνες]

«Ένα πράγμα θέλω να σας πω, κύριε Μαρκόπουλε, και παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά. Είστε ένας σύγχρονος Έλληνας ήρωας».

Τέλος οι σεκιούριτι από μετρό και ηλεκτρικό -Αναλαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. τη φύλαξη

Την αποχώρηση των εταιρειών σεκιούριτι από τη φύλαξη των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού σχεδιάζει η κυβέρνηση από τις αρχές του 2018.


ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ; Χανιά: Ο Πολάκης στη δίκη εγκληματικής οργάνωσης που σχεδίαζε επίθεση εναντίον του [εικόνες]

Μια από τις μεγαλύτερες σε αριθμό κατηγορουμένων δίκες άρχισε σήμερα στα Χανιά.

Στο εδώλιο, με βάση την ογκώδη δικογραφία, κάθονται συνολικά 82 άτομα που βαρύνονται για σύσταση δύο εγκληματικών οργανώσεων οι οποίες εξαρθρώθηκαν το 2014, ενώ, βάσει της δικογραφίας, υπάρχουν ακόμα 30 εμπλεκόμενοι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Ο αριθμός των συνηγόρων ξεπερνά τους 50.

Δυσφορία και ανησυχία Μητσοτάκη για τις προτάσεις Τουσκ στο προσφυγικό

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του στο κανάλι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εξέφρασε την ανησυχία του αλλά και τη δυσφορία του για τις προτάσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ σχετικά με το προσφυγικό και συγκεκριμένα για τις ποσοστώσεις.


Σάλος με τα κατασχετήρια του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου στον Βύρωνα - Τι αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος που παραιτήθηκε

"Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο", αναφέρει στο enikos.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, ο οποίος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην αποστολή 4.000 κατασχετηρίων σε δημότες για χρέη προς τον Δήμο.

Επίθεση του Κασιδιάρη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε χθες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων. Στο βήμα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα είπε στον Τούρκο Πρόεδρο κατά τη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Survivor 2: Αυτοί είναι οι διάσημοι που ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο - BINTEO

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Survivor 2, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις 70.000.

Την ίδια στιγμή, στα γραφεία των υπευθύνων της παραγωγής, πραγματοποιείται... παρέλαση διασήμων.

Συγκλονιστικό βίντεο: Απαγάγουν αγόρι μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ένα αγόρι έπεσε θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της μητέρας του στην Ινδία. Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δείχνει το αγόρι να στέκεται στην είσοδο του σπιτιού του μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, όταν δύο άνδρες πάνω σε μοτοσυκλέτα σταματούν. Ζητούν μια χάρη από την μητέρα για να της αποσπάσουν την προσοχή, έτσι ένας από τους δύο άνδρες αρπάζει το παιδί και φεύγουν με ταχύτητα.

All Star Game: Ξεκινά η ψηφοφορία! Έτσι… στηρίζουμε τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα διεκδικήσει τη δεύτερη συμμετοχή του στο All Star Game του NBA, μετά την περσινή στη Νέα Ορλεάνη.

Το φετινό All Star Game θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι εκεί…