16 Δεκεμβρίου 2017

ALERT! Ο Καμμένος ρίχνει την κυβέρνηση για τη Θράκη-ΒΙΝΤΕΟ

Χαχαχα έλεγε και καμιά μαλ@κία ο Προέδρας για να τον βλέπουμε σήμερα στα τέσσερα μπροστά στους κομμουνιστές και να γελάμε... όλα τα λεφτά ο Τέρενς, που δίπλα του χαμογελάει σκεπτόμενος "μη σταματάς να μοιράζεις σανό "θα παραιτηθούμε", στα γίδια, Πρόεδρε"... Καμμένος:

"Τα έσπασε" στο Instagram με την topless εμφάνιση της η Ν. Μινάζ

Η διάσημη ράπερ Nicki Minaj έχει τον τρόπο να... προκαλεί και να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Το νέο «χτύπημα» ήρθε μέσω μια άκρως αισθησιακής φωτογραφίας της.

Ποια είναι η Μις Ελλάς που δέχθηκε πρόταση για το Survivor 2

Πλησιάζουν οι ημέρες για την έναρξη του Survivor 2και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Το ίδιο και οι συζητήσεις με υποψήφιους παίκτες. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, πρόταση για να συμμετάσχει στο reality έχει δεχθεί η πρώην εστεμμένη και παρουσιάστρια Κατερίνα Ευαγγελινού.

Οι Γερμανοί... γελούν: Μέχρι να φτιάξουμε εμείς ένα αεροδρόμιο, η Κίνα κατασκεύασε 60 [βίντεο]

Για μία χώρα όπως η Γερμανία, που ο προγραμματισμός και η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων είναι πολύ... ψηλά, η υπόθεση του νέου αεροδρομίου του Βερολίνου αποτελεί μία «μαύρη σελίδα».


Βίντεο: Υπέρβαρη παλαιστής σπάει το πόδι της μετά από άλμα

Η Γκόγια Κονγκ δεν μέτρησε καλά τις συνέπειες από το άλμα της - Θα μείνει εκτός ρινγκ για 6-12 μήνες

Άσχημη κατάληξη είχε η κίνηση που έκανε να πηδήξει από το ρινγκ πάνω σε τρεις αντιπάλους της η παλαιστής από το Μεξικό Γκόγια Κονγκ.


Ντόρα: «Θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο Έλληνα πρωθυπουργό»

Κατανοώ την απόφαση και το συμβολισμό της απόφασης του πρόεδρου, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στη πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην τοποθετήσει συγγενικά πρόσωπα στην κυβέρνηση.


Λιαργκόβας στο συνέδριο ΝΔ: Άδικη η υπερφορολόγηση, πρόκειται για αφαίμαξη της οικονομίας

Κριτική στην τακτική της κυβέρνησης να υπερφορολογεί τους πολίτες άσκησε ο επικεφαλής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας στην παρέμβασή του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.


Νέα σελίδα στη ΝΔ – Συστρατεύτηκαν όλοι στο πλευρό του Μητσοτάκη

Μήνυμα νίκης κι ενότητας από Καραμανλή, Σαμαρά - Πυρ ομαδόν από «γαλάζια» στελέχη κατά της κυβέρνησης

Με σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ηχηρό μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και συστράτευσης όλων των στελεχών υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδεύτηκε το 11ο Συνέδριο της Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί και ολοκληρώνεται την Κυριακή το μεσημέρι.


ΗΠΑ: Καθηγήτρια μαθηματικών έκανε σ@ξ και άλλα με 14χρονο σε σχολική αίθουσα

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 36χρονη μέσα σε μια ημέρα δύο φορές έκανε στοματικό σ@ξ στον 14χρονο, δύο φορές δέχθηκε στοματικό σ@ξ από τον ανήλικο μαθητή και δύο φορές έκαναν σ@ξ

ΔΗΛ. ΔΕ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ; Φλαμπουράρης: «Ναι» στην ανάπτυξη, αλλά υπό όρους

«Η κυβέρνηση όφειλε χωρίς υπαρξιακές αμφιθυμίες, να σχεδιάσει μια αναπτυσσόμενη οικονομία καπιταλιστικού τύπου - Βασική αρχή είναι η διάχυση του παραγόμενου πλούτου στους πολλούς» είπε ο υπουργός Επικρατείας


Μητσοτάκης: Φιλοδώρημα το επίδομα των 400 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση στους άνεργους νέους

Για λαϊκισμό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας «φιλοδώρημα» το επίδομα των 400 ευρώ στους άνεργους νέους που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Σε παρέμβασή του μετά την ομιλία του Κύπριου Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα δεν προωθούνται, επισημαίνοντας πως δεν είναι μεταρρύθμιση το να δίνουμε 400 ευρώ στους άνεργους νέους. «Αυτό είναι λαϊκισμός και φιλοδώρημα» είπε χαρακτηριστικά.


Ε ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΧΑυγίτης ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"Εφ. Συντακτών: Ένας χρυσαυγίτης πίσω από το «φακέλωμα» καθηγητών που χρησιμοποιούν τον όρο «τουρκική μειονότητα»

[Προσέξτε! Κατηγορούν τον ΧΑυγίτη για φακέλωμα εν'ω οι ίδιοι έχουν επίσης φακελώσει τον ΧΑυγίτη... γιατί δε νομίζω ο τύπος να έγραψε στη μήνυση "είμαι γραμματέας ΤΟ Χρυσής Αυγής" ούτε έγραψε φαντάζομαι ότι είναι αγρότης πχ... καταλάβατε; Υπάρχει καλό και κακό φακέλωμα, όπως υπάρχει καλή και κακή βία]
- Η υπόθεση έγινε γνωστή στις 13 Δεκεμβρίου 2017 - Το υπουργείο Παιδείας, μέσω ανακοίνωσής του, ζητούσε διευκρινίσεις από τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές Κομοτηνής για έγγραφο του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Στο έγγραφο ζητούνταν «τα πλήρη στοιχεία του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου, του οποίου το επιστημονικό αντικείμενο- πεδίο- ειδικότητα, σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου «τουρκική μειονότητα» - Την ίδια ημέρα το σχετικό έγγραφο ανακλήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κρήτη: Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην πρώην σύζυγο του ψυχίατρου

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκου, για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του στην Κρήτη.


Ζάππειο: Ενταση μεταξύ φοιτητών και ΜΑΤ -Επεσαν δακρυγόνα [εικόνες & βίντεο]

Ενταση προκλήθηκε, ανάμεσα σε φοιτητές και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στο Ζάππειο Μέγαρο, έξω από την 86η Σύνοδο των Πρυτάνεων.

Ψυχρολουσία στα γίδια: Κόβουν το ΕΚΑΣ με… email πριν καν βγει η υπουργική απόφαση!

Ούτε την απόφαση δεν περίμεναν για την οριζόντια μείωση του ΕΚΑΣ στα 35 ευρώ, αφού η περικοπή έρχεται μέσω… e-mail που πήγε στα Ταμεία.

Μετά από αυτό 235.000 χαμηλοσυνταξιούχοι θα υποστούν ψυχρολουσία με την πληρωμή συντάξεων Ιανουαρίου στις 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου.


ΔΩΡΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «Ψαλίδι» έως 15% στο εφάπαξ των ενστόλων με νέα τροπολογία

Ψαλίδι στα εφάπαξ των στελεχών που υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις φέρνουν οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του ποσού που δικαιούνται να λάβουν όσοι αποχωρούν από 1ης/1/2015.


Εξαφανίστηκε πάλι με το που άκουσε ότι ο Τσίπρας θα αναγνωρίσει τον ψευδομουφτή

Δεν τον αφήνουν σε χλωρό κλαρί οι ΣΥΡΙΖΑίοι φίλοι του και δεν μπορεί να μοιράσει το σανό του πατριώτη στα γίδια... μια του φέρνουν τον Ερντογάν και μια του πετάνε στα μούτρα την αναγνώριση του ψευδομουφτή με αποτέλεσμα να είναι κρυμμένος εδώ και 2 βδομάδες

Δεν υπάρχει αυτός ο τύπος! Πήγαινε στη Θράκη και ούρλιαζε για...

Σοκ στο Μαξίμου: Εικόνα απόλυτης κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια (κάρτες)

Εικόνα πλήρους κατάρρευσης παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια με βάση έρευνα που διενήργησε η Κάπα Research για λογαριασμό περιφερειακών μέσως ενημέρωσης.

Διπλωματικό θρίλερ στις Οινούσσες με 33 Τούρκους που ζητούν πολιτικό άσυλο

Έντονες διπλωματικές προεκτάσεις, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, αναμένεται να προκαλέσει η αποβίβαση στις Οινούσσες χθες ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού (33 και ο φερόμενος ως διακινητής) κατά δήλωση τους Τούρκων υπηκόων από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.


Έλληνας εξέδιδε πορνογραφικό υλικό με παιδιά στις ΗΠΑ

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε συγκεντρώσει και εξέδιδε μέσω ίντερνετ στις Ηνωμένες Πολιτείες πορνογραφικό υλικό με παιδιά, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην περιοχή της Αττικής.


Βίντεο-σοκ: Κινηματογραφική σύλληψη ενόπλου στο κέντρο της Βαλτιμόρης

Τη δραματική στιγμή που ένοπλος άνδρας συλλαμβάνεται στη μέση ενός κεντρικού δρόμου της Βαλτιμόρης των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη, κατέγραψε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.


Eφυγε από τη ζωή η γραμματέας του ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ, Αγγέλα Κοκκόλα

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 85 ετών, η Αγγέλα Κοκκόλα.

Η Αγγέλα Κοκκόλα υπήρξε επί σειρά ετών στενή συνεργάτης και γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ένα νέο και σταθερό φορολογικό σύστημα ζητούν οι πολίτες από τη ΝΔ

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Ο γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, παρουσίασε, στη διάρκεια του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων, τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, επάνω στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι πολίτες.


Η ΝΔ για το έκτακτο επίδομα: Οι νέοι θέλουν ευκαιρίες για δουλειές

Η ΝΔ τοποθετήθηκε με σκληρό τρόπο απέναντι στην αργοπορία της κυβέρνησης για αντιληφθεί ότι οι περισσότεροι νέοι άνεργοι είχαν μείνει εκτός των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος.


ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΡΕ; Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο ΝΔ: Η νεοφιλελεύθερη πολιτική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων

Ο Πάνος Ρήγας προσπάθησε να... πείσει τους γαλάζιους συνέδρους για το «success story» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μία συνολική παρουσίαση του κυβερνητικού έργου στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχείρησε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές τόσο για τον τρόπο που ασκείται η κριτική από την αντιπολίτευση, όσο και για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζονται συνολικά.


Η συγκλονιστική στιγμή που πατέρας αγκαλιάζει τον δολοφόνο του γιου του- ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν τα λόγια και η κίνηση ενός πατέρα να αγκαλιάσει τον άνθρωπο που σκότωσε τον γιο του, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του παιδιού του. Πρόκειται για τον πατέρα ενός 22χρονου άνδρα από το Κεντάκυ των ΗΠΑ, του Salahuddin Jitmoud, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε πιτσαρία της περιοχής και έπεσε θύμα ληστεία μετά φόνου το 2015.


Σοκ στην Τουρκία - Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι ο γιος πρώην πρωθυπουργού- ΒΙΝΤΕΟ

Με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα όπλο στο μαξιλάρι του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Βόσπορο τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ. Η τουρκική αστυνομία, που αρχικά υπέθεσε πως επρόκειτο για αυτοκτονία, εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να έχει αποκλείσει το σενάριο της δολοφονικής ενέργειας.


Ο Θεοδωράκης έκλεισε το μάτι στη ΝΔ: Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε-Γεννηματά: Ο ειλικρινής διάλογος οδηγεί σε συγκλίσεις

Για το τέλος φύλαγε ο Σταύρος Θεοδωράκης το στίγμα της ομιλίας του στο Συνέδριο της ΝΔ.

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε», σημείωσε προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.


ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠ'ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Ο μποναμάς της Αχτσιόγλου: Δίνει 400 ευρώ σε κάθε άνεργο ως 24 ετών

Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως 24 ετών, ύψους 400 ευρώ, θα χορηγήσει τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Πυρά δικαστών κατά κυβερνητικών στελεχών

Για «εσκεμμένη στρέβλωση της πραγματικότητας, συκοφαντίες, μεθοδευμένη προσπάθεια απαξίωσης της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της, διότι οι αποφάσεις τους δεν εξυπηρετούσαν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης, αναφερόμενος σε επικριτικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που αφορούν δικαστικές αποφάσεις.


BINTEO-Αδωνις: Η Αριστερά αγαπά το λαό στα λόγια, εμείς στα έργα

«Σε όλη μας την πορεία υπήρχαμε, για να βοηθάμε το λαό. Η Αριστερά αγαπάει το λαό στα λόγια. Εμείς στα έργα», υπογράμμισε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στο Συνέδριο της ΝΔ.


Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη μετά την ομιλία Ράμφου: Η ΝΔ αντέχει την αυτοκριτική και την έχει κάνει

Συνεχίζεται από το πρωί το 11ο Τακτικό Συνέδριο. Επίσης, οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι πολύ περισσότεροι από κομματικούς ομιλητές.

Ανάμεσά τους, ο ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, ο καθηγητής Γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.


ΒΙΝΤΕΟ-Στέλιος Ράμφος στο συνέδριο της ΝΔ: Χωρίς αυτοκριτική, το μόνο που μένει είναι η προπαγάνδα

Αυτοκριτική και αυτοέλεγχο συνέστησε στους πολιτικούς και στα πολιτικά κόμματα ο γνωστός συγγραφέας και φιλόσοφος, Στέλιος Ράμφος, από το βήμα του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Ιβάν Σαββίδης αναδείχθηκε "Άνθρωπος της Χρονιάς 2017"

Ο Ιβάν Σαββίδης αναδείχθηκε "Άνθρωπος της Χρονιάς 2017", κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία "Βιομήχανος της Χρονιάς στον ετήσιο διαγωνισμό της πόλης του Ροστόφ.


Ηράκλειο: Ο Άι Βασίλης βούτηξε... στο ενυδρείο-ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Άι Βασίλη να έρχεται και να μας φέρνει τα δώρα μας με το έλκυθρό του από... την καμινάδα, όμως υπάρχουν και Άι Βασίληδες που κάνουν τη διαφορά!


Βαρβιτσιώτης: Η ΝΔ υπηρετεί τον πολίτη και όχι τριτοκοσμικούς νόμους

«Η ΝΔ υπηρετεί τον πολίτη και το έθνος, όχι τριτοκοσμικούς νόμους και αποτυχημένες ιδεολογίες» τόνισε ο Μιλιτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.


Η Ρουμανία αποχαιρέτησε τον πρώην βασιλιά της, Μιχαήλ Α΄ -Χιλιάδες πολίτες και «γαλαζοαίματοι» [βίντεο]

Χιλιάδες Ρουμάνοι σχημάτιζαν σήμερα ουρές στους δρόμους της πρωτεύουσας, για να παρακολουθήσουν την κηδεία του τέως βασιλιά της χώρας Μιχαήλ.


Αυτό είναι το πιο καλτ τραγούδι των Χριστουγέννων -Από τον Σώτη Βολάνη [βίντεο]

Ο Σώτης Βολάνης κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι που δεν συμβαδίζει τόσο με το κλίμα των γιορτών.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ημέρες αγάπης και ζεστασιάς, ωστόσο, ο τραγουδιστής αισθάνεται μόνος και στεναχωρημένος. Αυτό που του λείπει είναι μια αγκαλιά.


LIVE ΒΙΝΤΕΟ-Καρέ – καρέ το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – Οι δηλώσεις και οι εξελίξεις

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» άρχισαν το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες του 11ου Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

ΧΟΧΟΧΟ! Fraport: Κερδίζει 30 εκατ. ευρώ στη διαιτησία από το Δημόσιο

Η απόφαση της διαιτησίας στην οποία είχε προσφύγει το επιχειρηματικό σχήμα υπό τη γερμανική Fraport και διεκδικούσε περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ επειδή υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που...

Αδωνις: Τρόικα και Τσίπρας συμφώνησαν να ρίξουν τον Σαμαρά -Για να ψηφίσει όσα ψήφισε

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «Ε» τόνισε ότι πριν το 2015 η Τρόικα και Αλέξης Τσίπρας συμφώνησαν να «ρίξουν» την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, διότι ο τελευταίος αρνήθηκε να περάσει σκληρά μέτρα.


Ηχητικό ντοκουμέντο: Οι κραυγές του κρατούμενου Ρομά λίγο πριν πεθάνει στο αστυνομικό τμήμα

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα ηχητικό ντοκουμέντο πριν τον τραγικό θάνατο του 62χρονου κρατούμενου Ρομά πριν λίγες ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.

Τo double-double του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπουλς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το double-double κόντρα στους Μπουλς, όμως οι Μπακς δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα μέσα στο Μιλγουόκι από τους «ταύρους».


Αυτά είναι τα νέα μέτρα-κόλαφος για τους πολίτες από την Πρωτοχρονιά του 2018

Το 2017 βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με το 2018 να περιμένει για να μπει, αλλά φέρνοντας μαζί του και πολλά νέα σκληρά μέτρα για τους Ελληνες πολίτες.

Επεισόδια το βράδυ της Παρασκευής γύρω από το Πολυτεχνείο

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.


Από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας «κρέμεται» η δόση

Η δέσμευση της κυβέρνησης να βγαίνουν «στο σφυρί» οι πρώτες κατοικίες και όσων οφείλουν πάνω από 500 ευρώ στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία είναι δεδομένη - Πρέπει όμως να εφαρμοστεί στην πράξη τον Ιανουάριο, λένε οι Θεσμοί - Τι να κάνετε για να προστατευθείτε

Αγριο πάρτι σε σχολείο της Ρωσίας – Μαθητές δίπλα σε σύριγγες, κεφάλι χοίρου και πεντάλφα [εικόνες & βίντεο]

Σε μπελάδες βρίσκεται ένα πολύ γνωστό ρωσικό σχολείο στο Καλίνινγκραντ μετά από ένα άγριο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του.

Το πάρτι, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν μία γουρουνοκεφαλή, σύριγγες γεμάτες με αίμα και ένα σατανικό έμβλημα, είχε εγκριθεί από τη διοίκηση του σχολείου.

Ο Πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ για όσους χάνουν το κοινωνικό μέρισμα λόγω IBAN - ΒΙΝΤΕΟ

Λεπτομέρειες για την παράταση που δόθηκε μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου στις εκκρεμείς αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έδωσε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του «Ε» ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάγαρης.


ΞΥΔΑΚΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! ΒΙΝΤΕΟ-Καραμανλής και Σαμαράς στην έναρξη του συνεδρίου: Είμαστε εδώ ενωμένοι-Η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο

Μήνυμα ενότητας έστειλαν, προσερχόμενοι στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ  οι πρώην πρωθυπουργοί , Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής.


Μητσοτάκης στο συνέδριο ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κηρύσσοντας την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση και έκανε άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι.