17 Δεκεμβρίου 2017

Χαμός: Αλβανίδα τραγουδίστρια πόζαρε ολόγυμνη και έδειξε τα τρομερά προσόντα της!

Η Bleona Qereti αποφάσισε να ποζάρει όπως ακριβώς την γέννησε η μαμά της και να προκαλέσει ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό με τα απίστευτα προσόντα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποφράδα μέρα σήμερα...

Σαν σήμερα, 17/12/2014, ο Τσίπρας δεν ψήφισε τον Σταύρο Δήμα και έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση. Ακολούθησαν 2 χρόνια ύφεσης, capital controls, 100 δισ. κόστος για την οικονομία, νέα αχρείαστα μνημόνια, υπερταμείο για 99 χρόνια στους ξένους, υψηλά πλεονάσματα μέχρι το 2060...

Το βίντεο με την ιστορία της ΝΔ

Δείτε το βίντεο με την ιστορία της ΝΔ που προβλήθηκε σήμερα, ΝΔ πριν την ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη, που έκλεισε τις εργασίες του προγραμματικού συνεδρίου της ΝΔ:

Πρετεντέρης: Πρόωροι επικήδειοι

"Πρόωροι επικήδειοι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλα η αυτοδυναμία της ΝΔ δεν εξαρτάται από το ΣΥΡΙΖΑ" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης:


Νovartis: Φούσκα το πολιτικό «σκάνδαλο», πέσανε όμως πάνω σε γιατρούς του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε φούσκα περιωπής εξελίσσεται το «σκάνδαλο» της NOVARTIS στο οποίο είχε επενδύσει τα ρέστα του το Μαξίμου στην εναγώνια προσπάθειά του να ρίξει λάσπη σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΡΤ «έβαψε» τιρκουάζ το μαλλί του Φλαμπουράρη!

Μετά την  γκάφα με το καλαμάκι στον καφέ στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής προ διετίας, ο υπουργός Επικρατείας,  Αλέκος Φλαμπουράρης χάρισε -άθελά του- μία ακόμη χιουμοριστική στιγμή στην τηλεόραση.


Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων

Μόλις άρχισαν να περνούν την πόρτα του ανακριτή για τα οικονομικά σκάνδαλα στην  κορυφή της μασονικής πυραμίδα και μόλις με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση   στην Τεκτονική  Αδελφότητα -Μεγάλη  Στοά της Ελλάδος, λύθηκαν οι γλώσσες και ξεκίνησαν να «κελαηδούν»  τα επτασφράγιστα μέχρι τώρα στόματα.
         

Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος ο γιος του Μεσούτ Γιλμάζ;

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ της Κωνσταντινούπολης αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας - Πώς έμαθαν το τραγικό γεγονός οι γονείς του

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ! Ολυμπιακός: Αφιέρωση με νόημα από τον Κώστα Καραπαπά στην κυβέρνηση!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ; ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΣΙΣΕ ΣΚΑΡΦΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Ή ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΔ... ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟ 2014 ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Στον Ολυμπιακό ήταν έξαλλοι με το ακυρωθέν γκολ του Ανσαριφάρντ και την διαιτησία του Τζήλου - Τι δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» και η... αφιέρωση στην κυβέρνηση


Ελληνική "τορπίλη" - Έγραψε ιστορία ο Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης

Την κορυφαία εμφάνιση Έλληνα κολυμβητή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας έκανε ο Ανδρέας Βαζαίος στην Κοπεγχάγη, καθώς θα επιστρέψει στην Αθήνα με δύο ασημένια μετάλλια στις αποσκευές του.

Η Αλβανία έτοιμη να φτιάξει νεκροταφεία για τους Eλληνες που «έπεσαν» στον πόλεμο του ‘40

Η κυβέρνηση της Αλβανίας έκανε το πρώτο βήμα για την εφαρμογή της συμφωνίας ανάμεσα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Αλβανίας, για τον εντοπισμό, εκταφή, ταυτοποίηση και ταφή των οστών των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο αλβανικό έδαφος κατά τη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου το 1940-41.


Η CIA απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία

Ενισχυμένη φαίνεται η συνεργασία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Πληροφορίες που δόθηκαν από την CIA βοήθησαν τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας να αποτρέψουν τρομοκρατική επίθεση Ρωσία, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία επικαλούμενα πηγές του Κρεμλίνου.


Περιπέτεια για C27 της Πολεμικής Αεροπορίας

Με έναν κινητήρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αφού πρώτα είχε πραγματοποιήσει πολλές στροφές πάνω από το Αιγαίο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για την ομιλία του Τσίπρα – Επιστρατεύτηκε και μηχάνημα x-ray

Κάτω από δρακόντεια μετρά ασφαλείας και με την παρουσία ΜΑΤ θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 το απόγευμα η ομιλία πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο κλειστό γήπεδο της Ελευσίνας («Ανδρέας Δασκαλάκης»).


Αυστρία : Στην Ακροδεξιά τα έξι από τα 13 υπουργεία του νέου κυβερνητικού συνασπισμού

Τα υπουργεία Εσωτερικών, Άμυνας και Εξωτερικών είναι μεταξύ άλλων αυτά που περνούν στα «χέρια»  του Κόμματος των Ελευθέρων

Έξι από τα συνολικά 13 υπουργεία του νέου κυβερνητικού συνασπισμού της Αυστρίας κατάφερε να διασφαλίσει το ακροδεξιό "Κόμμα των Ελευθέρων".


Γιατί πιστεύει στον Μητσοτάκη εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

«Δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου» είπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παίρνοντας το λόγο στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ.

Βίντεο- Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη και η αναφορά στο δελτίο ειδήσεων

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση της απώλειας του Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος “έφυγε” ξαφνικά σήμερα το πρωί.


Το FBI «ψάχνει» τον Καμμένο

Ποια πρόσωπα της Οµογένειας φέρεται να είναι κρίσιµα για τη σχέση εµπιστοσύνης του υπουργού µε τον Γ. Παπαδόπουλο, καθώς και µε πολιτικούς και επιχειρηµατικούς κύκλους στην Ελλάδα
Προ ελαχίστων ηµερών ένα άρθρο της περίφηµης για την ερευνητική της δηµοσιογραφία «Washington Post» στην ηλεκτρονική της έκδοση προέβαλε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τη σχέση του Π. Καµµένου µε τον υπόδικο πλέον Ελληνοαµερικανό Γ. Παπαδόπουλο και τον «ρωσικό παράγοντα».


Το πρόβλημα δεν είναι το χρέος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Αν έχουμε φτάσει στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, αυτό οφείλεται στις πολιτικές επιλογές του πολιτικού μας συστήματος.

Επέλεξε, διαχρονικά, η ανάπτυξη να έρθει μέσα από την διόγκωση του κρατικού τομέα και όχι μέσα από τις επενδύσεις των Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.


Το μεγάλο comeback του Γιώργου Κοσκωτά!

Για επιστροφή του Κοσκωτά στον στίβο των επιχειρήσεων κάνει λόγο ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, τονίζοντας ότι ο γνωστός από το πολύκροτο σκάνδαλο επιχειρηματίας, έχει εγκαταστήσει το «στρατηγείο του στη Βουλγαρία και ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα.

Η συνθήκη της Λωζάνης: Τα άρθρα που αφορούν Ελλάδα και Τουρκία

Από την έναρξη της Συνδιάσκεψης(7/11/1922) ως την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης(24/7/1923)- Το παρασκήνιο και οι δραματικές διαπραγματεύσεις
Το καλοκαίρι του 1922, οι Μεγάλες Δυνάμεις είχαν αποφασίσει να διοργανώσουν στη Βενετία διεθνή Συνδιάσκεψη για την Εγγύς Ανατολή ,σαν συνέχεια της συνδιάσκεψης των Παρισίων .

ΑΡΧΕΙΟ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ καλλιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ-Και η Παπαχαραλάμπους απογοητευμένη με τον Τσίπρα


Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων μίλησε για τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως είχε μια ελπίδα ότι μπορεί και να… Αλλά η ελπίδα έχει πεθάνει εδώ και καιρό.


Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου-Ελεύθερη μετά από μαραθώνια απολογία (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Στριμπάγκου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του ψυχιάτρου.

Εμφύλιος για τα κομματόσκυλα στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Αυγή» υπερ «Στο Κόκκινο»

Εμφύλιος στο κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος να ζητήσει από τους εργαζόμενους στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» να υπογράψουν μειωμένες κατά 20% ατομικές συμβάσεις.


Τα ελληνικά νησιά που «γκριζάρει» η απόρρητη τουρκική λίστα EGAYDAAK

Μαλ@κα μου αυτοί θέλουν μέχρι και τη Ντία μπροστά απ' το Ηράκλειο!

 Οι διεκδικήσεις της Άγκυρας κωδικοποιούνται στην απόρρητη λίστα EGAYDAAK, στην οποία το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και περισσότερο αναφορά στην Τουρκία και τείνει να καταστεί «δόγμα» της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Ερωτηματολόγιο ΝΔ: Σαφή μηνύματα για ανανέωση, μείωση φόρων και χρηστή διοίκηση

Σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα για το πως πρέπει να κινηθεί η Νέα Δημοκρατία από τώρα έως και όταν γίνει κυβέρνηση δίνουν οι χιλιάδες πολίτες που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο που η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε ενώπιον των μελών της και όχι μόνο ενόψει του 11ου Συνεδρίου οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα.


ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς σε Βούτση: Δεν μας έριξαν οι ξένοι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΧΑ και ο Κουβέλης

Απάντηση στον Νίκο Βούτση, για τα όσα είπε αυτή την εβδομάδα από το βήμα της Βουλής, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Θα μειώσουμε φόρο επιχειρήσεων, ΕΝΦΙΑ και εργοδοτικές εισφορές

«Οι ιδεοληψίες τελειώνουν οριστικά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και μαζί τους πεθαίνει ο λαϊκισμός. Δεν θα ξαναπαίξει κανείς ποτέ τη χώρα στα ζάρια» - «Θα δώσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και όχι επιδόματα ανέχειας»


Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης μιλά για τον… έρωτα

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην Espresso μιλά για τα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτει πως δεν ζει χωρίς έρωτα, και επιμένει ότι «Μιχελογιαννάκης χωρίς ιατρικά ακουστικά δεν μπορεί να ζήσει».


Ο Μικ Τζάγκερ... «τελείωσε» την 22χρονη σύντροφό του για χάρη της μητέρας του 8ου παιδιού του

Είναι ο ηγέτης των Rolling Stones, στιγμάτισε μία ολόκληρη εποχή, απογείωσε τη ροκ μουσική, πούλησε εκατομμύρια δίσκους. Ο Μικ Τζάγκερ ωστόσο, δεν περιορίζεται στο να γράφει ιστορία στα επαγγελματικά του. Αν και στα 74 του πλέον, φιλοδοξεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ... αντοχών, ξεπερνώντας τη μία πρόκληση μετά την άλλη. 

Μυστικές έρευνες για UFO διεξήγαγε το αμερικανικό Πεντάγωνο

Το αμερικανικό Πεντάγωνο διεξήγαγε έρευνες για το ενδεχόμενο ύπαρξης UFO, μέσω ενός μυστικού προγράμματος ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει δημοσίευμα αμερικανικού εντύπου το οποίο επικαλείται το BBC και η Guardian.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Lady Gaga τρώνε δίπλα δίπλα, στο ίδιο εστιατόριο [εικόνες]

Συνεχίζεται το ταξίδι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Λοας Βέγκας, με την παρουσιάστρια να βγάζει συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram.

Η ίδια αφού ταξίδεψε στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη παρέα με τις φίλες της, τώρα βρίσκεται στο Λας Βέγκας για τις ανάγκες...

Τίγρης εμφανίστηκε μέσα από το δάσος κι έσπειρε τον τρόμο σε ένα γαμήλιο γλέντι στην Ινδία [βίντεο]

Τον τρόμο έσπειρε σε μια γαμήλια τελετή στην Ινδία ένας ανθρωποφάγος τίγρης, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά από το δάσος και εισέβαλε σ’ ένα χωριό στην επαρχία Μάντια Πραντές.

Πανικόβλητοι οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν να καλυφθούν όταν είδαν μπροστά τους το θηρίο.


ΤΙ ΕΙΠΕ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ "Live is to short baby"; Νέο μήνυμα του 19χρονου μοντέλου: Να τελειώσει το μαρτύριό μου

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από την Μυτιλήνη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε στη φυλακή.


Το «ευχαριστώ» Αυγενάκη στους εθελοντές και εργαζόμενους της ΝΔ (Photo)

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι η κορύφωση μια διαδρομής που κράτησε καιρό καθώς προηγήθηκαν προσυνεδριακές διεργασίες.

Η ομαλή εξέλιξη του έχει αρκετούς αφανείς ήρωες όπως αναγνωρίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!Σία για τον ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ Καμμένο: Δεν τον παίρνω στα σοβαρά... τους έχουμε μόνο για να ψηφίζουν στα τέσσερα

[Φυσικά αυτά που λέει ο Δημητράκης, για ΝΠΔΔ, ότι και καλά δεν μπορεί να εκλεγεί από τον κόσμο κ.λπ είναι μπαρούφες ψεκασμένων... ΝΠΔΔ είναι τα επιμελητήρια πχ, όπου μια χαρά οι επαγγελματίες ψηφίζουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπούν... ηλίθιο επιχείρημα που αποσκοπεί στο να γελοιοποιήσει την επιχειρηματολογία ενάντια στην ψήφιση μουφτή απ' τους μουσουλμάνους]

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση - Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να ανοίξει το δρόμο για παρεμβάσεις από το Τουρκικό προξενείο και τα εθνικιστικά κόμματα της Τουρκίας» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής


Τσοπανόσκυλο πηγαίνει πρώτη μέρα στη ... δουλειά και γίνεται viral- ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρετε πως είναι όταν πηγαίνεις πρώτη μέρα στην καινούρια σου δουλειά. Έχεις όλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό της νέας αρχής και παρότι δεν ξέρεις ακόμη τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, ούτε πώς γίνεται αυτό, έχεις όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις. Κάπως έτσι αισθάνθηκε και ένα κουτάβι το οποίο πήγε για πρώτη μέρα στη ...

Η φράση του Κικίλια που καταχειροκρότησαν στο Συνέδριο

Μιλώντας σε έντονο ύφος ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως με την πολιτική της επέβαλε στους νέους να ζουν με 360 ευρώ, άλλοι να είναι άνεργοι και άλλοι να φεύγουν για το εξωτερικό για να βρουν μία καλύτερη τύχη.

Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτ. Αττικής -Διαμαρτυρία και από φοιτητές [εικόνες]

Με επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική.

Φέρνει στην Ελλάδα τον Ομπάμα ο… Μουρούτης!

Με τις εκδόσεις ασχολείται πλέον ο Γιώργος Μουρούτης.

Ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου του Μαξίμου επί Σαμαρά εγκαινιάζει την Τρίτη βιβλιοπωλείο στην οδό Κολοκοτρώνη

Η καθαρή στήριξη από Καραμανλή-Σαμαρά,το άνοιγμα στη Φώφη και το δάκρυ της Ντόρας σε ένα Συνέδριο διαφορετικό από τα άλλα

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Πριν ακόμα καλά καλά ανέβει στο βήμα του 11ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα διαδικτυακά μέσα, με θετικές αναφορές.


Ελληνικές σημαίες στο Χιούστον για χάρη του Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ακόμη ένα γήπεδο του NBA οι ελληνικές σημαίες είχαν περίοπτη θέση λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Έτσι συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και στο Χιούστον, όπου οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετώπιζαν τους Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν.

Εικόνες-σοκ από μεθυσμένους Βρετανούς που πέφτουν στις ράγες του τρένου - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν λάβει τα ατυχήματα στον βρετανικό σιδηρόδρομο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Έγινε και αυτό στο γαλλικό πρωτάθλημα: Ακυρώθηκε γκολ έπειτα από εννιά λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία εβδομάδα που το θέμα του VAR βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στη Γαλλία, αφού αποφασίστηκε η τοποθέτησή του από την επόμενη σεζόν στη Ligue 1, σημειώθηκε μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες φάσεις που έχουμε δει.


ΜΟΝΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ! Ντοκιμαντέρ του BBC: Ο Ιησούς ήταν βουδιστής μοναχός και δεν σταυρώθηκε

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή και τη δράση του Ιησού. Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε και πως πέρασε δεκαετίες ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, μέχρι που κάποια στιγμή έφτασε στον ναό Roza Bal στο Σριναγκάρ του Κασμίρ, όπου και έμεινε μέχρι τον θάνατό Του.


Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο - Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπεσκένης

Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Θλίψη προκαλεί στο δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.


ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Σάλος με τον Ματ Ντέιμον: «Άλλο να σου ακουμπήσουν τον κ... και άλλο βιασμός»

«Υπάρχει διαφορά στο ένα με το άλλο» τόνισε ο 47χρονος ηθοποιός - Οργή από Μίνι Ντράιβερ και Αλίσα Μιλάνο 

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Ματ Ντέιμον, ο οποίος μίλησε για το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον Χάρβεϊ Γουάνισταϊν που συντάραξε το Χόλιγουντ

ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα που έστειλε από το βήμα του Συνεδρίου ο Σαμαράς και η «απάντηση» σε Βούτση

«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ ενωμένοι και υπερήφανοι για την παράταξή μας και την προσφορά της στον τόπο. Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε την Ελλάδα όρθια ξανά» τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ψήφισμα καταπέλτης από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μιλά για περιορισμό της δικαστικής ανεξαρτησίας

Την έντονη ανησυχία του δικαστικού και εισαγγελικού σώματος εκφράζει το ψήφισμα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την τάση περιορισμού της δικαστικής ανεξαρτησίας και de facto αμφισβήτησης της αρχής ...

Από τι πάσχει ο Πούτιν σύμφωνα με απόρρητη έκθεση των Αμερικάνων

Φωτιά στη διαμάχη της Δύσης με τη Ρωσία βάζει απόρρητη έκθεση του αμερικανικού Πενταγώνου που είχε συνταχθεί το 2008 και δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρεται στην έκθεση ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ που είναι μια μορφή αυτισμού.


Συνέδριο ΝΔ: Αυλαία σήμερα με ομιλίες Σαμαρά-Μητσοτάκη

Ολοκληρώνεται σήμερα το Συνέδριο της ΝΔ, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».


«Ρουκέτα» ο Αντετοκούνμπο λίγο έλειψε να κερδίσει μόνος του τους Ρόκετς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, η οποία όμως δεν στάθηκε αρκετή για να σταματήσει τους φορμαρισμένους Ρόκετς, που επικράτησαν τελικά των Μπακς με 115-111.


Κατερίνη: Τρεις νεκροί σε φωτιά σε πολυκατοικία -Απεγκλωβίστηκαν 8 άτομα [βίντεο]

Τραγωδία στην Κατερίνη νωρίς το πρωί της Κυριακής, καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία.


Επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ

Για ακόμη μία νύχτα σημειώθηκαν επιθέσεις κουκουλοφόρων κατά αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους...

Πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα Κυριακής 17-12-2017

Δείτε τα: