18 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ο ψεύτης ταβερνιάρης μας αξίζει για Πρόεδρος της Βουλής

Βούτσης με ύφος νομπελίστα οικονομολόυ: Το 0,7% ανάπτυξη του 2014 δεν υπήρξε ποτέ. Το Μάιο διευκρινίστηκαν τα στοιχεία, δεν υπήρξε ανάπτυξη το 2014. Παρακαλώ πολύ δείτε το. Δεν ήταν θετικό. Ήτανε μηδενικό. Ήτανε αρνητικό 0,1%. Μη μαλώνουμε. Να αποκαταστήσουμε τα στοιχεία

ΧΟΧΟΧΟ! "Πόρτα" ΗΠΑ στον Κούλογλου-Δεν του έδωσαν βίζα σε επίσημη αποστολή της ΕΕ

Η απόρριψη της αίτησης βίζας από τις ΗΠΑ προς τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, ενώ ήταν μέλος επίσημης αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα επισκεπτόταν τις ΗΠΑ, αποτέλεσε θέμα για τη γαλλική εφημερίδα Humanite. «Το κίνητρο; Τα ντοκιμαντέρ του για την αμερικανική πολιτική δεν άρεσαν στην Ουάσιγκτον» γράφει η Humanite στο ρεπορτάζ της, σύμφωνα με ανακοίνωση του Έλληνα ευρωβουλευτή.

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα βίντεο με UFO (λέμε τώρα) που κατέγραψαν πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε για πρώτη φορά ένα απόρρητο βίντεο που τράβηξαν δύο πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, όταν εστάλησαν να διερευνήσουν ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο εθεάθη το 2014 πάνω από την ακτή του Σαν Ντιέγκο.


18χρονη Βολιώτισσα η Μiss Τουρισμός 2018 (Φωτορεπορτάζ)

Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη νέων μοντέλων η Ακαδημία Μοντέλων σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα για 18η συνεχή χρονιά τον Επίσημο Πανελλήνιο διαγωνισμό Μiss Τουρισμός 2018, στο Wyndham Grand Athens Hotel , δίνοντας την ευκαιρία σε νέες όμορφες Ελληνίδες να δοκιμάσουν την συναρπαστική εμπειρία.

Ανάστατη η Ξάνθη από τις εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ

Το πρόστιμο που επέβαλε το Εφετείο είναι υψηλό έως κι «εξοντωτικό» αναφέρουν πηγές της πόλης - Η απόφαση του Δικαστηρίου στηρίχθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση η οποία δεν ήταν νομικά άρτια


Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Παραμάνει διψήφια η διαφορά για τη ΝΔ-ΚΑΡΤΕΣ

Αρνητικοί οι πολίτες για πλειστηριασμούς, Σ. Αραβία,Ερντογάν

Διαφορά 12 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ.

Αρχισε η δίκη για τη δολοφονία του Facebook: «Ζούμε μία αρχαία τραγωδία», είπε η μητέρα του θύματος

Για ένα εγκληματικό σχέδιο με μοναδικό σκοπό τη δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, μίλησαν οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Μαρία, καταθέτοντας ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με κατηγορούμενους 3 άνδρες Ρομά και μία γυναίκα, που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα για να πέσει στα δίχτυα της παρέας ο άτυχος νεαρός άνδρας.


Τι έβγαλαν οι κάλπες στο Συνέδριο της ΝΔ -Οι απαντήσεις στα μεγάλα θέματα [pdf]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από το 11ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα, λοιπόν με τα αποτελέσματα η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, θεωρούν ότι το πρώτο νομοσχέδιο μιας κυβέρνησής της ΝΔ, θα πρέπει να εστιάζει στην εισαγωγή ενός σταθερού φορολογικού συστήματος που θα μειώνει τον ΕΝΦΙΑ και τους φόρους για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Βίντεο: Απίστευτος καβγάς σε αγώνα στην Κρήτη

Στα χέρια ήρθαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη Σούδας και της Κορωνίδας, με αφορμή τον καταλογισμό ενός πέναλτι


Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 1.489 χρόνων σε 54χρονο -Εβαζε στη χώρα αλλοδαπούς μέσω Εβρου

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 1.489 χρόνων -με εκτιτέα τα 25, καταδικάστηκε 54χρονος Έλληνας, που κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ως αρχηγός κυκλώματος, το οποίο διακίνησε εκατοντάδες αλλοδαπούς από τον Έβρο προς το εσωτερικό της χώρας.


ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ-«Αντάρτικο» εκ του ασφαλούς από τον Καμμένο για τον όρο «Μακεδονία»;

Πάντως θα είναι πολύ ΜΑΛ@ΚΕΣ στη ΝΔ αν δεν έρθουν σε συνεννόηση με ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ ώστε όλοι να μην ψηφίσουν ενδεχόμενη συμφωνία, προκειμένου να τον ξεβρακώσουν, αφού για την καρέκλα θα ψηφίσει γονατιστός...

«Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε θα συναινέσω στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων» διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από τη Θεσσαλονίκη.


ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βενιζέλου σε Τσακαλώτο που απάντησε με ύβρεις-«Είσαι αποτυχημένος -Είσαι αλαζόνας, ξεκαβαλίκεψε»

Αγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. «Ξεκαβαλικέψτε», «είσαι αλαζόνας», είσαι αποτυχημένος πολιτικός» είναι μερικά από όσα ακούστηκαν.


Συντετριμμένος ο Κώστας Σημίτης για την τριπλή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

«Ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ' όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στην προσωπική μου ασφάλεια» δήλωσε για τον δράστη ο πρώην πρωθυπουργός


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Τώρα και οι Βούλγαροι βάζουν σε «καραντίνα» τους Έλληνες επιβάτες!

Η Βουλγαρία φαίνεται ότι προστίθεται στον κατάλογο των χωρών που “ξεψαχνίζουν” τους Έλληνες που προσγειώνονται στο έδαφός τους. Η γειτονική χώρα είναι βέβαια εκτός Σένγκεν, όμως μέχρι πρότινος οι Έλληνες περνούσαν με μια τυπική επίδειξη του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.

ΑΘΕΝS BOOKSTORE, το νέο βιβλιοπωλείο που ανοίγει στην καρδιά της πόλης

Ένα νέο στέκι για τους βιβλιόφιλους, ένας νέος φιλόξενος και ζεστός χώρος που αναπνέει στον παλμό αυτής της πόλης και δημιουργήθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία από ανθρώπους γεμάτους κέφι και δημιουργικότητα.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Πώς κρίνουν οι πολίτες δημάρχους, περιφερειάρχες, βουλευτές και Καραμανλή-Σαμαρά

Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις που έχει διενεργήσει η Κάπα Research, σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος, για την δημοτικότητα βουλευτών και δημοτικών αρχόντων.

Η δημοσκόπηση της Κάπα Research, διεξήχθη από τις 13 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου, στις 13 Περιφέρειες της χώρας.


ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Νέες βολές Φίλη για πλειστηριασμούς

Νέες αιχμές για τους πλειστηριασμούς και την οικονομική πολιτικής της κυβέρνησης άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Φίλης.


Κοντονής: Απονομή χάριτος σε πολίτη για να διοριστεί στο δήμο Αθηναίων

Εχει καταδικαστεί 5 φορές για το αδίκημα της κλοπής

Χριστουγεννιάτικο μποναμά σε πολίτη, ο οποίος έχει καταδικαστεί 5 φορές για το αδίκημα της κλοπής, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής προκειμένου να διοριστεί στο δήμο Αθηναίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης: Ρίξατε τον Σαμαρά μαζί με τη ΧΑ-Βούτσης (ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ): Δεν υπήρχε ανάπτυξη το 2014-Το μέιλ Χαρδούβελη ήταν πολλά δις

Στον απόηχο των όσων είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος της Βουλής

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή στη συζήτηση για το προϋπολογισμό του 2018, μεταξύ του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Εφετείο: Στην φυλακή παραμένει ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος

Στη φυλακή θα παραμείνει ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών που είπε «όχι» στην αποφυλάκισή του.


Μαξίμου για απόφαση ΣτΕ: Να δούμε ποιος θα κουραστεί πρώτος

Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αφορά όλους τους υπόχρεους δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων - Διαβάστε ποιες ρυθμίσεις θεωρήθηκαν μη νόμιμες - «Να δούμε ποιος θα κουραστεί πρώτος» σχολίασε πηγή του Μεγάρου Μαξίμου


Βίντεο - σοκ: Κατέρρευσε σκηνή σε συναυλία στη Βραζιλία - Νεκρός ένας DJ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας DJ όταν κατέρρευσε ένα μέρος μιας σκηνής σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη Βραζιλία, εξαιτίας της καταιγίδας που έπληττε την περιοχή, ενώ άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Ο Μουσταφά του ΣΥΡΙΖΑ για τους μουφτήδες στη Θράκη

«Γιατί αυτονόητα πράγματα είναι δύσκολα;» διερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, προσθέτοντας πώς «είναι αλήθεια ότι οι μουφτήδες αυτή τη στιγμή δεν είναι αποδεκτοί από την πλειοψηφία του κόσμου».


Δεν μπορούν να εισπραχθούν 80 δισ. ληξιπρόθεσμα

Εντείνονται οι προσπάθειες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την είσπραξη μέρους των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, τα οποία θεωρούνται εισπράξιμα και κυμαίνονται μεταξύ των 17 δισ. και 20 δισ. ευρώ.


Μεγαλοοικονόμου ουρλιάζοντας εναντίον Βασίλη Λεβέντη: Πουλάς τους βουλευτές σου για μια έδρα στη ΝΔ

«Εγώ θα αποκαλύψω πώς πουλάει τους βουλευτές του» φώναζε η ανεξάρτητη βουλευτής που εισέβαλε ουρλιάζοντας στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων


Πανικός στην Αλβανία – Ένταση και καπνογόνα στη Βουλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση και συγκρούσεις επικράτησαν το πρωί της Δευτέρας εντός και εκτός της Βουλής στην Αλβανία.

Περίπου 3.000 διαδηλωτές κρατώντας σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα.

Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσε την κόρη του με μια σφαίρα στο κεφάλι και πυροβόλησε στο στήθος τη γυναίκα του και την πεθερά του για ένα σπίτι

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη

Σαμαράς - Τσίπρας 100 - 0


Για πρώτη φορά, ο Τσίπρας άκουσε τόσο σκληρή κριτική, από τη ΝΔ, που συνήθως δεν μπορεί να "αγριέψει". Οι λέξεις "Γερμανοτσολιάδες" και "χρήσιμοι ηλίθιοι", πόνεσαν τους συριζανελ, που συνήθιζαν να τις λένε αυτοί κι έτσι ο Τσίπρας αναγκάστηκε να...

Αθλητές και αθλήτριες με αγαλματένια κορμιά γδύνονται για καλό σκοπό

Ο φωτογράφος και πρώην αθλητής του διάθλου, Dominika Cuda, επιστράτευσε όλες του τις γνωριμίες στον κόσμο του αθλητισμού, προκειμένου να πείσει πρωταθλητές του cross-fit, μπαλαρίνες, ιππείς και άλλους επαγγελματίες του χώρου να ποζάρουν ολόγυμνοι, για καλό σκοπό.

Η φορολογία δεν είναι ποινή. Είναι εργαλείο ανάπτυξης

Του Σάκη Μουμτζή

Ανέκαθεν οι πολιτικοί θεωρούσαν, εκ προοιμίου, τους επιχειρηματίες, κλέφτες. Και ανέκαθεν οι επιχειρηματίες μιλούσαν υποτιμητικά για τους «ανεπάγγελτους» πολιτικούς.


Επικός πανηγυρισμός στη Νάουσα για γκολ που... δεν μπήκε [βίντεο]

Φοβερό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της Νάουσας, Ντίνο Ντινόπουλο, εκτυλίχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Υπάλληλος αεροδρομίου έγινε viral κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος - ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν έντεκα ώρες διήρκεσε η διακοπή ρεύματος που παρέλυσε το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Γλέζος και Κοροβέσης στηρίζουν την Athens Review εναντίον του Σταλίνα Κοτζιά

Δυο συμβολικές μορφές της αντίστασης, στη Γερμανική Κατοχή και την Απριλιανή Δικτατορία, ο Μανώλης Γλέζος και ο Περικλής Κοροβέσης, υπερασπίζονται την Athens Review of Books που επιδιώκει να κλείσει ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς.


Πρετεντέρης: Η αρκούδα δεν φαίνεται να έχει πλεόν πολλές αντοχές

"H επιλογή του Μητσοτάκη ήταν να πολεμήσει τον Τσίπρα με την πόλωση του Τσίπρα. Και ο Τσίπρας τον βοήθησε επειδή δεν ξέρει άλλον τρόπο να πολιτεύεται" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Βίντεο: Η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν ήξερε πόσα άτομα εργάζονται στα ταμεία του δήμου!

Επιχείρησε να παρέμβει για να κατευνάσει τους εκνευρισμένους πολίτες που περίμεναν να πληρώσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, όμως πιάστηκε αδιάβαστη απ’ τους ίδιους τους υπαλλήλους


ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! «Βροχή» οι αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος για χρέη καταναλωτών -Πάνω από 200.000 το 2017

«Βροχή» πέφτουν οι αποκοπές ρεύματος για χρέη επιχειρήσεων και νοικοκυριών στη ΔΕΗ και τις άλλες εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

ΓΛΕΝΤΙΑ! «Σύννεφα» στην ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ-Κάτω από 200 εκ προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι

Της Μαριάννας Τζάννε

Τους φόβους της κυβέρνησης για μη επιθυμητό τίμημα στην ιδιωτικοποίηση του 66% του ΔΕΣΦΑ, φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι επαφές στο παρασκήνιο με τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, ένα μήνα πριν την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών.


Βίντεο: Δείτε την στιγμή της επίθεσης σε χριστιανική εκκλησία στο Πακιστάν

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη στιγμή της επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν την Κυριακή δύο καμικάζι σε χριστιανική εκκλησία του νοτιοδυτικού Πακιστάν. Κάμερα έχει καταγράψει τις κινήσεις των ενόπλων. Από την επίθεση τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν.


Αγριο ξύλο μεταξύ οδηγών σε πίστα καρτ -Του χτύπαγε το κεφάλι στο οδόστρωμα [βίντεο]

Ο πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1, Φελίπε Μάσα, συμμετείχε στον αγώνα καρτ 500 μιλίων «500 Milhas de Kart» στη Βραζιλία,

Ένας teamate του πιάστηκε στα χέρια με έναν άλλο οδηγό μέσα στην πίστα, κάτι που ανάγκασε τον Μάσα να ζητήσει δημόσια συγνώμη.


Στον αέρα οι δηλώσεις πόθεν έσχες: Μη νόμιμη η υπουργική απόφαση, έκρινε το ΣτΕ

Η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αφορά όλους τους υπόχρεους των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων - Διαβάστε ποιες ρυθμίσεις θεωρήθηκαν μη νόμιμες


Αστυνομικός της φρουράς του Σημίτη σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Σοκ από την τριπλή δολοφονία - Στη Βουλή υπηρετούσε ο αστυνομικός που σκότωσε παιδί, σύζυγο και πεθερά και μετά αυτοκτόνησε-Κληρονομικές διαφορές όπλισαν το χέρι του

Εγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση της Αυστρίας - Δεξιά, Ακροδεξιά ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο καγκελάριος Κουρτς και ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας, Στράχε, σηκώνουν τα μανίκια αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντά τους με κύριους άξονες της πολιτικής τους την σκλήρυνση της μεταναστευτικής πολιτικής και την ενίσχυση της εθνικής κυριαρχίας στο πλαίσιο της Ε.Ε


ΒΙΝΤΕΟ-Αλέξη βγάλε κι ένα βιντεάκι "ήταν δίκαιο και το 'κανα πράξη"

Τι έλεγε: Θα απαγορεύσουμε την πώληση δανείων σε ξένα funds.
Τι έκανε:

Τσίπρας σε τραπεζίτες: Πείτε ότι προστατεύεται η α κατοικία μπας και παραμυθιάσω τα γίδια

Μα γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος να το πει; Γιατί ρε Αλέξη δε βγαίνεις να πεις ο τάδε νόμος προστατεύει την πρώτη κατοικία;

«Υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας και το τραπεζικό σύστημα απέναντι στα ΜΜΕ που παράγουν fake news. Εξάλλου εσείς τα χρηματοδοτείτε. Δεν μπορείτε να ανέχεστε τα ψεύδη» είπε ο πρωθυπουργός στους ισχυρότερους τραπεζίτες για τους πλειστηριασμούς

Το ατύχημα της Παπαγγελή - Εμφανίστηκε με χτύπημα στο κεφάλι- ΒΙΝΤΕΟ

Με χτύπημα στο κεφάλι εμφανίστηκε σε εκδήλωσε η Έλλη Παπαγγελή. Το μοντέλο είχε ένα μικρό ατύχημα και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο μέτωπό της, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με τσιρότο μπροστά στις κάμερες.


ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ! Πάγκαλος: Οι Σουλιώτισσες ήταν αλβανόφωνες - Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι

Η λέξη λουλούδι προέρχεται από το αλβανικό λιούλιε, γράφει και συνεχίζει: Πώς οι Σουλιώτισσες «λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες;» - Τι γράφει απευθυνόμενος στα «γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια»

Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τις αλλαγές θέσεων της κυβέρνησης

Δείτε το σκίτσο που αναρτήθηκε στο Facebook

Με ένα σκίτσο που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook σχολίασε ο Αρκάς τις αλλαγές θέσεων της κυβέρνησης που έχουν κάνει και «διεθνή καριέρα» με τη λέξη kolotoumba.


Κασκαντέρ σε ταινίες του '70 ο Πούτιν - Τι αποκάλυψαν πρώην συνεργάτες του

Ως κασκαντέρ στα κινηματογραφικά στούντιο Lenfilm εργάστηκε ο σημερινός Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, όταν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο, τη δεκαετία του 1970, ανέφεραν πρώην συνεργάτες του και το θέμα καλύφθηκε εκτενώς από τα ρωσικά ΜΜΕ.

ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ! Ο Δημήτρης Καμμένος εναντίον της ομάδας των 53 του ΣΥΡΙΖΑ

Στα όσα επικριτικά αναφέρουν οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.


Ο Γαλάζιος δειπνοσοφιστής

Ιδού τι αλίευσα από μια συνέντευξη που έδωσε ένας γαλάζιος πολιτικός στο εξειδικευμένο για τα θέματα του ελληνικού οίνου περιοδικό «Wine Trails».


Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου γιατί ακούμπησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου τους

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου από αγνώστους επειδή ακούμπησε με το όχημά του καθρέφτη παρκαρισμένου αυτοκίνητου.