19 Δεκεμβρίου 2017

Η Κω/λου απαντά ξανά στον Τσίπρα: Ας κρατήσει τις θρασυδειλίες για τους βουλευτές του

Εμείς βλέπουμε, γνωρίζουμε και θυμόμαστε» σημειώνει μεταξύ άλλων η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» η οποία ανάρτησε νέο βίντεο για τους πλειστηριασμούς και τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού


ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ! Οι σχεδιαστές που προτιμά αντι για κομμουνιστικό ταγάρι η Περιστέρα

ΗΜπέτυ Μπαζιάνα δεν έχει προσωπικό στιλίστα. Οι μίνιμαλ εμφανίσεις της είναι επιμελημένες από την ίδια-τόσο στις προσωπικές της εξόδους, όσο και όταν συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις συναντήσεις με μεγάλους ηγέτες, από το μικρό μαύρο φόρεμα που φορούσε κατά την παλαιότερη επίσκεψη της στη Αμερική μέχρι το κομψό λευκό ταγιέρ κατά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα σε Σικάγο και Ουάσινγκτον. 

ΠΕΠΤΟΦΑΛΛΑΓΙΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΡΕ! Δήμαρχος Φλώρινας: Τα παιδιά στα σχολεία κάνουν μάθημα με μπουφάν

Βαρύς αναμένεται και ο φετινός χειμώνας στη Βόρεια Ελλάδα. Στη Φλώρινα έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και οι κάτοικοι προβληματίστηκαν πού θα βρουν τα χρήματα να ζεστάνουν την οικογένειά τους.


Eldorado Gold: Παράταση έως τις 6 Απριλίου της περιόδου διαιτησίας

Η εταιρεία διατηρεί την πεποίθηση ότι η τρέχουσα διαιτητική διαδικασία, θα καταδείξει την προσήλωσή της στο ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο


Ψήφισε πρώτος ο Κωστής Χατζηδάκης λόγω... τοκετού!

Δέχθηκε κλήση από το μαιευτήριο καθώς γεννά η σύζυγός του - «Με το καλό» τού φώναξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αν και... καταψήφισε στο νομοσχέδιο

Κλήση από το μαιευτήριο δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατηδάκης προκειμένου να σπεύσει στην αίθουσα τοκετών καθώς γεννάει η σύζυγός του.


Η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου απαντά για το «πάγωμα» του ΦΠΑ: Επιβαρύνει το πρόβλημα

Την δική της απάντηση στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία «παγώνεται» ο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που δέχονται πρόσφυγες, δίνει η περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.


ΡΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ! “Οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Ελλάδα” λέει η Γερμανική Ταξιδιωτική Ένωση

Κοντινούς προορισμούς θα επιλέξουν οι Γερμανοί τουρίστες για το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Rundschau. Αν και τα εξωτικά ταξίδια παραμένουν ελκυστικά, η Ελλάδα φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος νικητής των τελευταίων ετών, καθώς ωφελήθηκε ιδιαίτερα από τη μείωση των κρατήσεων στην Τουρκία.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσακαλώτος απάντησε στην «καταστροφολογία της ΝΔ» με... 10 ΨΕΜΜΑΤΑ

Με τον δικό του... ιδιαίτερο τρόπο θέλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να απαντήσει στη ΝΔ και άλλη μια φορά χρησιμοποίησε ψέμματα.

Με την παλαιά διαθήκη και τις... δέκα πληγές του Φαραώ παρομοίασε ο υπουργός Οικονομικών την κριτική «καταστροφολογίας» που δέχεται η κυβέρνηση από την Νέα Δημοκρατία, παρουσιάζοντας ειρωνικά ως πληγές τις επιτυχίες του οικονομικού επιτελείου.


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ; ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ;Η γκάφα που έκανε ο Μητσοτάκης στη Βουλή

Κατά την πρωτολογία του ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη (19/12/2017) εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, επισημαίνοντας τη ρήση που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επικαλεστεί νωρίτερα, για να ασκήσει κριτική κατά την ομιλία του εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τον Προϋπολογισμό του 2018.

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ-«Πέρασε» ο προϋπολογισμός του 2018 με 153 «ναι» - Τσίπρας: "Αυξανόμαστε, αντί να μειωνόμαστε" είπε για την ψήφο της Μεγαλοοικονόμου

Πώς σχολίασε ο πρωθυπουργός την θετική ψήφο που έδωσε η ανεξάρτητη, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Με 153 «ναι» εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018 , που φέρνει νέες επιβαρύνσεις για φορολογούμενους, μισθωτούς και συνταξιούχος.


Αυτά είναι τα 10 ψέματα του Προϋπολογισμού 2018

1) Είναι ο τελευταίος Μνημονιακός Προϋπολογισμός

"Η Ελλάδα βγαίνει απ' τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018" επαναλαμβάνουν όλα τα στελέχη και οι Βουλευτές της κυβέρνησης.

Στην πραγματικότητα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν υπογράψει και έχουν ψηφίσει ένα τέταρτο μνημόνιο που θα εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια, χώρις μάλιστα χρηματοδότηση!

Συγκεκριμένα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση του «δράκου» των Αμπελοκήπων

«Kυνηγούσε» όσες γυναίκες φορούσαν κολάν και τακούνια, τις άρπαζε από το λαιμό και τις ακινητοποιούσε

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 25χρονος Έλληνας, γνωστός και ως «δράκος» των Αμπελοκήπων, που σκορπούσε τον τρόμο σε ανυποψίαστες γυναίκες στους Αμπελοκήπους.

Επτά ενδιαφερόμενοι στο ΕΣΡ προς ενημέρωση για την αδειοδοτική διαδικασία

Επτά ενδιαφερόμενοι προσήλθαν χθες στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για την διαδικασία ενημέρωσής τους επί των στοιχείων της διαγωνιστικής διαδικασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Προς ενημέρωσή τους στο ΕΣΡ προσήλθαν οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών...

Ο Μανώλης Σφακιανάκης για τις ύβρεις κατά του Βασίλη Μπεσκένη: «Τα τρόλια, όταν ήμουν στη Δίωξη, ήξερα τι να τα κάνω»

Σχεδόν αδύνατος είναι ο εντοπισμός, τουλάχιστον μέσω του Διαδικτύου, των δραστών που μόλυναν -όπως ισχυρίζονται- με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα των σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή “Εντός ΘΕΜΑτος” με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΛΕ! Με "μπαταρισμένο" δάχτυλο ο Βούτσης στη βουλή - Δείτε τι του συνέβη - ΦΩΤΟ

Με... "μπαταρισμένο" το μικρό δάχτυλο του χεριού του εμφανίστηκε ο Νίκος Βούτσης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό που διεξάγεται στη βουλή.

Επίθεση (ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ) αποσχηματισθέντος αρχιμανδρίτη κατά της κυβέρνησης Σκοπίων για την ονομασία

Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς αυτοαποκαλείται «επίσκοπος» των υποτιθέμενων «Μακεντόνετς» στη βόρεια Ελλάδα - Αποσχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά από δημοσίευση φωτογραφιών που τον απεικόνιζαν σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις

ΜΠΑ; ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ; Βουλή: Κόντρα Βούτση-Μιχαλολιάκου για το κατοχικό δάνειο

Κρυφτούλι της Χρυσής Αυγής, πίσω από τις λέξεις, για τις εκλεκτικές της συγγένειες με τις δυνάμεις που έχασαν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παρεμβαίνοντας, στη συζήτηση στην Ολομέλεια. Να σημειωθεί ότι, είχε προηγηθεί η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, τονίζοντας ότι έχει εγκαταλειφθεί η υπόθεση του κατοχικού δανείου.

Στο 24% ο ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου - Εξαιρούνται μόνο για ένα εξάμηνο πέντε νησιά λόγω προσφύγων

Χάνουν οριστικά οι νησιώτες τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ από 1/1/2018 - Σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο η αύξηση του ΦΠΑ θα γίνει από τις την 1η Ιουλίου 2018


Ευρωβαρόμετρο: Οι Έλληνες δεν αισθάνονται Ευρωπαίοι... θέλουν ομως τα ευρώ τους

Μεταναστευτικό και τρομοκρατία οι πρώτες ανησυχίες για τους Έλληνες και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους - Οι Έλληνες αισθάνονται λιγότερο Ευρωπαίοι πολίτες ακόμα και από τους Βρετανούς

Ο Λόρδος Βύρων ήταν διπολικός -Οι μανίες ενός θρύλου [εικόνες]

Ο Τζορτζ Γκόρντον Μπάιρον, 6ος Βαρώνος Μπάιρον, γνωστός στην Ελλάδα ως Λόρδος Βύρων, ήταν Άγγλος ποιητής, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ρομαντισμού και από τους σημαντικότερους φιλέλληνες.

Με μάσκες Τσίπρα-Πολάκη και πανό με «Πόντιο... Πολάκη» η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας - ΦΩΤΟ

Πορεία προς το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, τα οποία εν συνεχεία συγκεντρώθηκαν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με το πανό που απεικόνιζε τον Παύλο Πολάκη ως Πόντιο Πιλάτο και να νίπτει τας χείρας του, να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΜΜΕ! Η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Χθες Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η Εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα έστειλε κλήση στον εφοπλιστή – εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να προσέλθει στις 21 του μηνός ημέρα Πέμπτη ,για δώσει εξηγήσεις ανωμοτί ως προς την υπόθεση του ναρκοπλοίου NOOR1 και τους 3 τόνους ηρωίνη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκλήθη στην Εισαγγελία ως ύποπτος.

«Οχι» από το ΣτΕ στο αίτημα της Ζ.Κωνσταντοπούλου για πάγωμα των πλειστηριασμών

Με απόφαση ΣτΕ συνεχίζονται κανονικά με την συμμετοχη συμβολαιογράφων οι πλειστηριασμοί.

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που κατέθεσε στο ΣτΕ η συμβολαιογράφος Λαυρίου Ελένη Καραγεωργοπούλου, με δικηγόρο την Ζωή Κωνσταντοπουλου, η οποία ζητούσε να ανασταλεί η απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου  Αθηνών.

Μετά-συνεδριακές ζυμώσεις στην NΔ από παλιά μέλη της ΟΝΝΕΔ

Αρκετοί ΟΝΝΕΔίτες συναντήθηκαν στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου του κόμματος,  Κυριάκου Μητσοτάκη, τα είπαν από κοντά και όπως φαίνεται θυμήθηκαν τα παλιά. Θυμήθηκαν πολλά και κατέληξαν πόσο άλλαξαν τα πράγματα και ότι δεν υπάρχει περιθώριο να μένουνε ανενεργοί…


Μητσοτάκης: Προϋπολογισμός άδικος και αντιλαϊκός - Αποτύχατε δύο φορές, δεν θα υπάρξει τρίτη

«Ο λαός αξίζει καλύτερα, αλλά εσείς και η κυβέρνησή σας δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε τα στοιχειώδη. Ψεύδεστε συνειδητά, δεν έχετε λύσεις και δυστυχώς η Ελλάδα είναι εκεί που είναι» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη Βουλή


ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και έστειλε τη φωτογραφία της ετοιμοθάνατης καλλονής στους φίλους του

Μια άκρως σοκαριστική υπόθεση άγριας ενδοοικογενειακής βίας κατέληξε σε τραγωδία στη δυτική Ρωσία.

Ένας 34χρονος ξυλοκόπησε τόσο βάναυσα την καλλονή γυναίκα του με αποτέλεσμα η 28χρονη να πέσει σε κώμα και να χάσει τελικά τη μάχη για τη ζωή, έξι μέρες μετά.

"GOOD DIPLOMACY E;" ΣΤΑΛΙΝΑ; Τσαβούσογλου: Ή διπλωματία ή διεθνές δικαστήριο ή στρατός για να πάρουμε τα νησιά

«Μετά την κρίση των Ιμίων, δεν έγινε καμία αλλαγή όσον αφορά το νομικό στάτους των νησιών» είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών - Οζτούρκ Γιλμάζ (βουλευτής CHP): «Τα βάζετε με τη Ρωσία και φοβάστε την Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν θα τολμήσει να πολεμήσει...»


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Άγριο ξύλο Βούλτεψη-Γεννηματά σε Καμμένο για το κότερο

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2018, ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.


Βίντεο: Όχι μόνο άρχισαν να κάνουν σεξ μέσα σε ταξί αλλά ζήτησαν και από τον οδηγό... να τους αφήσει μόνους

Κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά μετά έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στο YouTube

Tεράστιο θράσος είχε ένα ζευγάρι Ρώσων στην Μόσχα, που όχι μόνο άρχισε να κάνει σεξ μέσα σε ταξί αλλά ζήτησε και από τον οδηγό να βγει από το όχημα για να τους αφήσει μόνους.


Ο Κόμπι “στάζει μέλι” για τον Γιάννη: “Λατρεύω να τον βλέπω να παίζει”

Ο Κόμπι Μπράιαντ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη στιγμή της απόσυρσης και των δύο αριθμών που σημάδεψαν την καριέρα του, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!


Πρετεντέρης: Απλή λογική

"Με ποιον θα πάει η κεντροαριστερά μετά τις εκλογές; Σίγουρα δεν θα πάει με τον χαμένο - θέμα απλής λογικής!" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Συνελήφθη ο «δράκος» των Αμπελοκήπων - «Kυνηγούσε» όσες φορούσαν κολάν και τακούνια

Τον τρόμο σκορπούσε σε ανυποψίαστες γυναίκες ένας 25χρονος στους Αμπελοκήπους. Ο νεαρός, ο οποίος έμενε στην Νέα Σμύρνη, τις μεταμεσονύκτιες ώρες πήγαινε με το αυτοκίνητό του στους Αμπελοκήπους και παρενοχλούσε γυναίκες.


Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το "χαράτσι" 26,95% στην απόδειξη δαπάνης

Κατατέθηκε η τροπολογία για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.ΚΑ.), για κύρια σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη, για τα πρόσωπα που αμείβονται με Παραστατικά Παρεχόμενων Υπηρεσιών (τίτλος κτήσης - πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης).

ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ! ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ! Ένας στους τρεις εργαζόμενους παίρνει μισθό έως 600 ευρώ τον μήνα

Ένας στους τρεις εργαζόμενους αμείβεται με ποσά έως 600 ευρώ, όπως προκύπτει από το αφιέρωμα της Εργάνη στο οποίο καταγράφονται στοιχεία για την απασχόληση από το 2014.

Ντ. Μπακογιάννη: Ο κ. Καμμένος έχει ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία για ΠΓΔΜ

Τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ σχολίασε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη υπενθυμίζοντας ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό.


«199 πιο σέξι ηγέτες»: Στο 1 ο Τριντό-Δείτε που είναι ο Τσίπρας

Δεύτερη η Τζασίντα Άρντερν από τη Νέα Ζηλανδία και τελευταίος ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των απολογισμών της χρονιάς που πέρασε, με τα δέκα κορυφαία γεγονότα, τα δέκα καλύτερα «κλικς», τις δέκα ανακαλύψεις της επιστήμης και πάει λέγοντας...

Οι κ.κ. Ράμφος και Μαρκουλάκης και η «ψευτοκουλτούρα» της Αριστεράς

Του Σάκη Μουμτζή

Η παρουσία των κ.κ. Ράμφου και Μαρκουλάκη στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πόνεσε τους αυτοαποκαλούμενους διανοούμενους της Αριστεράς. Και εξέμεσαν αυτό που διαθέτουν. Χολή και μίσος.

Δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν πως δύο άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ανήκουν στον φιλελεύθερο χώρο. Και μάλιστα το δηλώνουν urbi et orbi.


Βίντεο: Μεθυσμένος σεκιουριτάς απειλεί να πυροβολήσει επιβάτη του μετρό επειδή τον πέρασε για τρομοκράτη

Στιγμές τρόμου έζησε επιβάτης του μετρό στη Ρωσία όταν ένας μεθυσμένος σεκιουριτάς αφού τον υποχρέωσε να γονατίσει, τον απείλησε με πιστόλι επειδή τον πέρασε για τρομοκράτη.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Το ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ έχει αντικαταστήσει τα ονόματα στις ενδοκυβερνητικές συζητήσεις

"Θυμάμαι ότι ουδείς από τους υπουργούς του Κωνσταντίνου Καραμανλή τολμούσε ποτέ, είτε δημοσίως είτε ιδιωτικώς, να του μιλήσει στον ενικό ή να τον αποκαλέσει με το μικρό του όνομα. Ακόμα και ο αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής τον φώναζε «κύριε πρόεδρε». Το ίδιο συνέβαινε, τουλάχιστον στα τελευταία χρόνια της θητείας του, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και βεβαίως με τον Κώστα Σημίτη. Για τους άλλους πρωθυπουργούς όρκο δεν παίρνω" αναφέρει ο Βηματαοδότης στην στήλη του.


Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ηθοποιός που «πλεύρισε» τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά «καλοβλέπει» και τους ΑΝΕΛ

Τον ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνουμε ότι έχει «πλευρίσει» ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, προκειμένου να «κατέβει» με το κυβερνών κόμμα στον Νομό Ημαθίας ως υποψήφιος βουλευτής.

Γιατί ο Μακρόν απαγόρευσε την πώληση του ερωτικού έργου «120 Ημέρες στα Σόδομα»;

Η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε χθες την πώληση σε δημοπρασία του χειρόγραφου «120 Ημέρες στα Σόδομα» του Μαρκήσιου ντε Σαντ, χαρακτηρίζοντάς το «εθνικό θησαυρό».

Στο Ηράκλειο βρήκαν νέο τρόπο για να κόβουν κλήσεις στους οδηγούς

Ένας νέος τρόπος για τη βεβαίωση παραβάσεων του ΚΟΚ, έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αυτόν τον τρόπο θα αρχίσει να εφαρμόζει, από το νέο έτος, η Δημοτική Αστυνομία του Ηρακλείου, αξιοποιώντας την τεχνολογία και πρωτοπορώντας πανελλαδικά.


Ο Γουάινσταϊν έψαχνε 25 εκατ. δολάρια λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο

Νέες πτυχές αποκαλύπτονται για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που ξέσπασε για τον πρώην πανίσχυρο άνδρα του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Ποσό ύψους 25 εκατ. δολαρίων ζητούσε ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν από το Netflix, λίγες εβδομάδες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων.


ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ! Δίκη στην Ελλάδα ζητά το 19χρονο μοντέλο με τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Να δικαστεί στην Ελλάδα ζητά η οικογένεια της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που κρατείται σε φυλακές του Χονγκ Κονγκ, καθώς τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο με ποσότητα κοκαΐνης στην τσάντα της


ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΛΕΜΕ! Μειοδότρια σε διαγωνισμό του υπ. Υποδομών, επιχείρηση με πλαστά εισιτήρια

Μειοδότρια σε διαγωνισμό του υπουργείου Υποδομών κηρύχθηκε τυπογραφική επιχείρηση στο Μενίδι, στην οποία είχε εντοπιστεί μεγάλος αριθμός πλαστών εισιτηρίων μετά από έφοδο της αστυνομίας τον Νοέμβριο του 2016.


ΚΟΤΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ! Αναβολή επ' αόριστον στη δίκη για τον ξυλοδαρμό του Άγγελου Συρίγου

Για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε η δίκη του κατηγορουμένου για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της Παντείου Άγγελου Συρίγου, λόγω κωλύματος των συνηγόρων της υπεράσπισης. Αυτή τη φορά μάλιστα η δίκη αναβλήθηκε επ΄ αόριστον με την υπεράσπιση του καθηγητή να κάνει λόγο στο δικαστήριο για «παρελκυστική τακτική» των κατηγορουμένων με απώτερο στόχο να συνεχιστεί, όπως είπαν, η στοχοποίηση του κ. Συρίγου στο Πανεπιστήμιο.


Εταιρεία αναγκάζει τις υπαλλήλους να χαστουκίζουν η μία την άλλη [βίντεο]

Κι όμως υπάρχει μια εταιρεία στον κόσμο,και συγκεκριμένα στην Κίνα, που βάζει τις υπαλλήλους της να χαστουκίζουν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά.


ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τροπολογία για διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά από έξι βουλευτές της Ν.Δ.

Τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, κατέθεσαν έξι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, που κατέθεσαν την τροπολογία σε κοινή δήλωσή τους, αναφέρουν τα εξής:


Ερευνα της Αντιτρομοκρατικής για τα «δηλητηριασμένα τρόφιμα από αντιεξουσιαστές»

Με ανάρτησή τους ισχυρίζονται ότι δηλητηρίασαν με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα στα σούπερ μάρκετ!
Για τρίτη χρονιά και πάλι φέτος αντιεξουσιαστές με μήνυμα που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου απειλούν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα μεγάλων εταιριών σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η νέα "μαχήτρια" του Survivor 2 που θα "ανάψει φωτιές" - ΦΩΤΟ

Έναν επιπλέον λόγο να περιμένουμε με αγωνία το Survivor 2 μας δίνει το εντυπωσιακό μοντέλο, Ιωάννα Μπέλλα μία από τις «σίγουρες» συμμετοχές, εκτός απροόπτου, και μάλιστα στην ομάδα των «Μαχητών».

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! «Δώρο» Αχτσιόγλου: Σε περίπτωση πτώχευσης, πρώτα θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι και μετά οι τράπεζες [βίντεο]

Δώρο στους εργαζόμενους επιχειρήσεων που πτωχεύουν και χρωστούν στο προσωπικό τους μισθούς μηνών επεφύλαξε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.