21 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο κ. Taxibeat προωθούσε τους "δεν πληρώνω διόδια"

Αφιερωμένο στη ΝΔ και τον Κυριάκο που έσπευσαν να ταυτιστούν με ΠΑΣΟΚοαριστερούς, υβριστές του Σαμαρά (δείτε στο τέλος), που γιγαντώθηκαν επί ΓΑΠ, ενώ η Ελλάδα χρεοκωπούσε και τώρα που τους γύρισε μπούμερανγκ η αριστερά και τρέχουν και δεν φτάνουν

Δεν πληρώνουμε διόδια
Νίκος Δρανδάκης - Fri, Dec 25, 2009
7 Σχόλια


Ο Πολάκης γαργαλάει τα παπάρια του Στουρνάρα: «Αποτυχημένε, παραιτήσου»

Πλήρως εναρμονισμένος με τη «γραμμή» του Μαξίμου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλεί τον επικεφαλής της ΤτΕ να παραιτηθεί
Νέο «χτύπημα» από τον... λαλίστατο στο Facebook, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Πρετεντέρης: Ζάρια

«Μοναδικη άμυνα του πρωθυπουργού να προσποιείται οτι το ματς είναι ντέρμπι και μπορεί ακόμη να το κερδίσει. Διαφορετικά η αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ραγδαία» γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΑΠΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! Ο Κοντονής το πήρε πίσω-Αφαίρεσε το «αυτεπάγγελτο» στην τροπολογία των πλειστηριασμών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής μετά από διαβούλευση με τους θεσμούς μέσω τηλεδιάσκεψης ανακοίνωσε ότι αφαιρείται το «αυτεπάγγελτο» και θα αντικατασταθεί με το «κατ’ έγκλησιν διωκώμενο αδίκημα».


ΝΔ: Θα ψηφίζαμε μια τροπολογία για όσους προκαλούν καταστροφές δημόσιων χώρων

Nα αυστηροποιήσει την παράνομη είσοδο και καταστροφή δημόσιων χώρων κάλεσε την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στην τροπολογία που στέλνει στη φυλακή όσους παρεμποδίζουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.


ΘΑ ΠΕΘΝΟΥΜΕ ΚΙ Ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΛΛΟΥ! Σωφρονιστικοί υπάλληλοι εναντίον Κοντονή για συνδικαλιστική δίωξη Αραβαντινού

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταγγέλλουν τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι «δεν εφαρμόζει-ως οφείλει» τέσσερις εφετειακές αποφάσεις που δικαίωσαν τέσσερις συναδέλφους τους και ακύρωσαν αντίστοιχες αποφάσεις του  υπουργού Δικαιοσύνης.


ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Δικάζεται 20 χρόνια μετά ο διευθυντής του «Αθήνα 1997» Γ. Σαβράμης

Τους τραγικά αργούς ρυθμούς απονομής της δικαιοσύνης αντικατοπτρίζει η υπόθεση κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος που φθάνει τώρα σε δίκη, στα όρια της παραγραφής.


ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελογιαννάκης: Σας θερμοπαρακαλώ να αποσύρετε την τροπολογία ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΛΣΟΝ ΜΟΥ

Την απόσυρσή της τροπολογίας για τις διώξεις όλων όσοι εμποδίζουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών ζήτησε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαχείρισης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Έγινε το πρώτο βήμα για την επένδυση στο Ελληνικό

Εγκρίθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.


ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΚΗ! Βορίδης: ΚΑ@ΛΩΝΩ να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των πλειστηριασμών

«Φέρνετε μια ρύθμιση για να προστατέψετε τους πλειστηριασμούς από τους πρώην συντρόφους σας», είπε ο βουλευτής της ΝΔ κατά τη συζήτηση της επίμαχης τροπολογίας

Ηδονισμένος δήλωσε ο κ. Μάκης Βορίδης από τις τοποθετήσεις της κυβέρνησης και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζονται πλειστηριασμούς κατοικιών στην Βουλή.


Αυξημένα μέτρα ασφάλειας λαμβάνει η Υπηρεσία Ασύλου μετά από ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

Αυξημένα μέτρα φύλαξης των εγκαταστάσεών της ανακοίνωσε πως λαμβάνει η Υπηρεσία Ασύλου, που εδρεύει επί της λεωφόρου Κανελλοπούλου στον Πειραιά.


ΜΑΛ@ΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! Ξανθός: Άδειες μόνο σε φαρμακοποιούς μέχρι την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαβεβαίωση ότι άδεια λειτουργίας φαρμακείου θα δίδεται μόνο σε φαρμακοποιούς έως ότου εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα έδωσε από το βήμα επιτροπής της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! «Πυρά» Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για Uber και Beat

Ζητά από την κυβέρνηση να μην κάνει το άσπρο - μαύρο

"Να αφήσει η κυβέρνηση τα περί δήθεν δικαίωσής της και αντί να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, ας φροντίσει έστω και τώρα, να βοηθήσει τη μεγάλη υγιή πλειονότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να προσφέρουν στους πολίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν». Αυτό τονίζει σε δήλωση του ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής αναφορικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber.


Εκρηκτική η κατάσταση στη Μόρια -Τραυματισμοί, όπλα, κλοπές και συλλήψεις

Tην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, αντανακλά το σημερινό δελτίο συμβάντων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.


Κύπρος: Οικιακή βοηθός δάγκωσε το... μόριο 94χρονου

Αυτή ήταν μια από τις πολλές δαγκωματιές που είχε ο ηλικιωμένος στο σώμα του

Στο τοπικό Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς στη Κύπρο, με δαγκωματιές στα γεννητικά του όργανα μετέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης ένας 94χρονος από γειτονικό χωριό.


Τι απέγινε η Octomom, η άνεργη μάνα που γέννησε οκτάδυμα και στράφηκε στο πορνό;

Πριν από οκτώ χρόνια, η Nadya Suleman, μια άνεργη ανύπαντρη μητέρα που είχε ήδη αποκτήσει έξι παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση αποφάσισε να μείνει ακόμα μια φορά έγκυος, ξανά με την ίδια μέθοδο.

Μύλος: Αλλαγές στην τροπολογία για την δίωξη για τους πλειστηριασμούς

Μικροαλλαγές στην τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων αποτρέπουν πλειστηριασμούς, υποσχέθηκε η κυβέρνηση οποία ωστόσο δεν αποσύρει την επίμαχη διάταξη.


ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΦΟ! Και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατά της τροπολογίας

Και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τους βουλευτές του κόμματος, ζητά την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας καθώς εκτιμά ότι έχει σαφώς «φωτογραφικό» χαρακτήρα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις περιπτώσεις παρεμπόδισης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


Θρίλερ με την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς – Δεν διαψεύδει ο Τσακαλώτος τα περί κινδύνου πτώσης της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικό μασάζ σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να κάνουν Ευκλείδης Τσακαλώτος και Σταύρος Κοντονής, σχετικά με την τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν πλειστηριασμούς.

BINTEO-Αδωνις: Να δω πώς θα ξεμπλέξετε με Λαφαζάνη και Ζωή για τους πλειστηριασμούς

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή αλλά και τους βουλευτές του ΣυΡιζΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία που προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη για όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς.


Η... υπερσύγχρονη «αλατιέρα» του δήμου Καρδίτσας!

Εν έτει 2017, κάποιοι δήμοι δείχνουν το δρόμο για το μέλλον... Ή μήπως το ακριβώς αντίθετο;

Ενας καρδιτσιώτης απαθανάτισε με το κινητό του την... υπερσύγχρονη «αλατιέρα» του δήμου Καρδίτσας επί τω έργω.


ΒΙΝΤΕΟ-Ήρωας επικεφαλής των ΜΑΤ στον Κουτσούμπα: «Ποιος είσαι εσύ ρε;»-Ενταση με το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή

Στη Βουλή έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ, κατά της τροπολογίας που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς και η οποία ψηφίζεται απόψε.


ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ-«Καθάρισε» η Βένους Γουίλιαμς -Δεν θα κατηγορηθεί για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Η Βένους Γουίλιαμς δεν θα κατηγορηθεί τελικά για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, που είχε συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα επιβάτης άλλου αυτοκινήτου.


Εντόπισαν τους Γάλλους που είχαν ξυλοκοπήσει 30χρονο στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκε περίπου δύο μήνες μετά, η υπόθεση ξυλοδαρμού 30χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο.

Από την αρχή, η αστυνομία είχε ενδείξεις πως οι δράστες ήταν τρεις Γάλλοι τουρίστες.


ΑΕΚ: Προχωρούν τα έργα για το νέο γήπεδο παρά τα εμπόδια ΣΥΡΙΖΑίων-Το ΣτΕ απέρριψε αιτήσεις 56 κατοίκων

Κανονικά προχωρούν τα έργα κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για ακόμη μια φορά το ΣτΕ δικαιώνει την ΑΕΚ, το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου και δίνει το… πράσινο για να συνεχιστούν τα έργα για την «Αγιά Σοφιά».


Σοκάρει η ομολογία του Ματίας Ζάμερ - Είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα το 1996

Οι επιπτώσεις και τα κατάλοιπα του «ψυχρού πολέμου», που για άλλους τελείωσε το 1989 με την πτώση του τείχους στο Βερολίνο και για άλλους δεν θα τελειώσει ποτέ, είχαν άμεση σχέση και με τον αθλητισμό. Ειδικά όσον αφορά στην -τότε- Ανατολική Γερμανία και γενικότερα στο «ανατολικό μπλοκ» εκείνης της εποχής, οι φήμες και οι επιβεβαιώσεις ορισμένων εκ των πρωταγωνιστών, κάνουν λόγο για χρήση απαγορευμένων ουσιών και για «πειραματισμούς» σε εν ενεργεία αθλητές.

«Κάνουμε πλειστηριασμούς για να μην κάνουμε ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών» λέει τώρα η κυβέρνηση

Λόγους υπέρτερου δημοσιονομικού και δημοσίου συμφέροντος επικαλείται η κυβέρνηση στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας που προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να εμποδίσουν ή να διαταράξουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.


Δημοσκόπηση Alco: Ακόμα και ΣΥΡΙΖΟδημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερή την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Tην τάση της παγίωσης της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταγράφει ακόμα και η έρευνα της Alco, που έγινε για την ανεπίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, το News24/7 και το Ραδιόφωνο 24/7, αφού η διαφορά είναι 5,6% ενώ το Νοέμβριο ήταν 6%

Σύμφωνα με την έρευνα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 22,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ! Επεσαν οι υπογραφές για το 67% του ΟΛΘ -Τα επόμενα βήματα

Υπεγράφη την Πέμπτη η σύμβαση για την πώληση του 67% του ΟΛΘ έναντι 231,926 εκατ. ευρώ.

Το 67% του ΟΛΘ μεταβιβάζεται στην κοινοπραξία των «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS».


ΞΥΔΑΚΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! Μαξίμου κατά Στουρνάρα: Ενας αποτυχημένος υπουργός, μιας αποτυχημένης κυβέρνησης

Την έντονη αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσε  ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας για το γεγονός ότι προκρίνει ένα προληπτικό πρόγραμμα στήριξης για την περίοδο μετά την έξοδο από το μνημόνιο.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠ' ΤΟ CLΙ! Πλήρης κατάρρευση του ΠΑΟ στα χιόνια, έχασε 4-1 από την Λαμία [εικόνες]

Νέο... χτύπημα για τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία ήταν εντυπωσιακή στα χιόνια, ο Παναθηναϊκός απογοητευτικός και έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν 4-1 και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΝΔ για τα κρούσματα ανομίας: Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο» αναφέρει η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις επιθέσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον TV 100, τον FM 100 και την ΕΣΗΕΜ-Θ.


Καταρρέει η κυβερνητική προπαγάνδα για έσοδα από αναδρομικούς ελέγχους

Στον αέρα τινάζεται το πολιτικό αφήγημα της κυβέρνησης για έσοδα εκατομμυρίων ευρώ που θα εισέρρεαν στα κρατικά ταμεία από τους αναδρομικούς φοροελέγχους. Με την εκπνοή του 2017, περνούν στη «λήθη» της παραγραφής χιλιάδες πρόστιμα και εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, μεταξύ αυτών και αρκετές που «πάτησαν» στις πολυσυζητημένες λίστες των Ελλήνων καταθετών του εξωτερικού.


ΚΛΑΜΑ! Ο Βερύκιος λέει ότι η Ελληνοφρένεια κόπηκε γιατί «δεν πουλούσε» σε εκπομπή που κάνει χαμηλότερα νούμερα

Την ίδια ώρα δηλώσεις έκανε και ο γνωστός «Τσολιάς» της εκπομπής αφήνοντας αιχμές για την απόφαση που πήρε ο Alpha

Έπειτα από επτά εκπομπές, αν και η σύμβαση με τον Alpha ήταν για όλη τη σεζόν, η «Ελληνοφρένεια», η γνωστή σατιρική εκπομπή του καναλιού κόπηκε ξαφνικά με τον τσολιά της «Ελληνοφρένειας» να λέει χαρακτηριστικά: «Μας φάγανε».


Χάος στα δικαστήρια του Ηρακλείου από την ΞΕΦΤΙΛΑ ετυμηγορία για το διπλό φονικό

Σκοτώνεις 2 ανθρώπους και κάθεσαι 7 χρόνια φυλακή... ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!

Το φονικό είχε συγκλονίσει ένα ολόκληρο νησί. Η Κρήτη έζησε ξανά τα όσα είχαν γίνει τον Ιούνιο του 2012 στο χωριό Προφήτης Ηλίας. Τότε, ο κρεοπώλης Γιώργος Κοκολογιάννης είχε σκοτώσει τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη. Σήμερα (21.12.2017) το δικαστήριο εξέδωσε την ετυμηγορία του. Και στο άκουσμα της απόφασης, οι συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν.

Τέλος λειτουργίας του Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία

Το ICTY ιδρύθηκε στις 25 Μαΐου του 1993, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με εντολή να εκδικάσει υποθέσεις εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν στον χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας


Προθεσμία από την εισαγγελέα πήρε ο Μαρινάκης

Διά του δικηγόρου του Βασίλη Δημακόπουλου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση μεταφοράς 3 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιo NOOR 1. Όπως αναμενόταν άλλωστε η εισαγγελέας του έδωσε νέα προθεσμία για μετά τις γιορτές.

29 νεκροί από φονική πυρκαγιά σε κτίριο στη Νότια Κορέα - ΒΙΝΤΕΟ

Στους 29 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε στη νοτιοανατολική πόλη Τζετσιόν της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ε ΚΑΙ; ΚΙ Ο ΣΒΒΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!Δίκη Siemens: Η γραμματέας του Χριστοφοράκου (που ήθελε να γίνει βουλευτίνα) κατέθεσε για συναντήσεις του προϊσταμένου της με τον Σημίτη

Συντηρούν μια νεκρή υπόθεση  οι ΣΥΡΙΖΑίοι αφού η κακομοίρα που ήθελε να γίνει βουλευτίνα της ΝΔ και έφαγε πόρτα βρήκε ευκαιρία να ακουστεί το όνομά της. Κι ο Σαββίδης την  περασμένη εβδομάδα πήγε στο Μαξίμου. Κι ο Σαββίδης μιλάει με τον Καμμένο. Κι ο Σαββίδης πήγε στον Σαμαρά στο Μαξίμου. Κι ο Βαρδής έχει συναντηθεί με Πρωθυπουργούς στο Μαξίμου ή αλλού. Κι ο Κοροβέσης εχει πει ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε λεφτά από τον Χριστοφοράκο το 1989. Τι να κάνουμε τώρα;

Σύμφωνα με την Αικατερίνη Τσακάλου, ο πρώην γενικός διευθυντής της Siemens συναντούσε στο Μαξίμου και την γραμματέα του τότε πρωθυπουργού


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησε ο οδηγός που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη Γλυφάδα (Video & Photos)


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα άτομο από πυρκαγιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα οι Πυροσβέστες που έσπευσαν στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου στη Γλυφάδα, ανέσυραν τον επιβαίνοντα του αυτοκινήτου νεκρό.

ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΩΡΑ! Γιατί η ακροδεξιά της Αυστρίας δεν δείχνει να ενοχλεί κανέναν, πια [εικόνες]

Το ακροδεξιό κόμμα FPÖ πήρε έξι χαρτοφυλάκια στη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας, χωρίς κανείς να διαμαρτυρηθεί αυτή τη φορά, στην Ευρώπη, αντίθετα με την πρώτη φορά που συμμετείχε στην εξουσία, το 2000.

Μπορεί να γίνει το «ματς» ντέρμπι;

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι ένα ενδεχόμενο με λίγες πιθανότητες, αλλά υπαρκτό. Πώς μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέψει μιαν εύκολη και αδιαμφισβήτητη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, σε έναν σκληρό και αμφίρροπο αγώνα;


Σε αρτοποιείο επιτέθηκε αναρχική ομάδα κατά της γλουτένης

Επίθεση σε αρτοποιείο πραγματοποίησε αναρχική ομάδα κατά της γλουτένης

Λίγες ώρες μετά την είδηση της επίθεσης με σφυριά σε κρεοπωλείο στην περιοχή των Εξαρχείων από αναρχική ομάδα κατά της εμπορίας κρέατος, μία νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά σε αρτοποιείο στο κέντρο της Αθήνας.


Εντυπωσιακή έκρηξη ηφαιστείου στο Εκουαδόρ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο φωτογράφος Richard Roscoe κατέγραψε τη θεαματική έκρηξη ενός ελάχιστα γνωστού ενεργού ηφαιστείου στο Εκουαδόρ, γνωστό ως Reventador στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΦΩΤΟ-Τελικά ούτε πίσω απ' τις λέξεις δεν μπορεί να κρυφτεί ο Αλέξης

Οι ομιλίες Κυριάκου-Τσίπρα αλλιώς... παίζει να είναι απ' τις λίγες φορά που εν ενεργεία Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί περισσότερα ΘΑ από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης:

Σε αυτόν τον υποψήφιο βουλευτή έκαναν πρόταση για το Survivor 2 [εικόνα]

Το Survivor 2 θα βγει στις οθόνες τον Ιανουάριο του 2018 και καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, οι προετοιμασίες βρίσκονται στο ζενίθ.

«What the f@ck»: Αυτός είναι ο μοναδικός πιτσιρικάς που δεν θέλει να έρθει ο Αγιος Βασίλης

«What the f@ck»: Αυτός είναι ο μοναδικός πιτσιρικάς που δεν θέλει να έρθει ο Αγιος Βασίλης
Τα περισσότερα παιδιά ανυπομονούν να έρθει ο Αγιος Βασίλης για να φέρει τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Ενας πιτσιρικάς όμως δεν τον θέλει με τίποτα!


Ο Μπακογιάννης τρολάρει την Ελληνοφρένειας

Το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" από τον ALPHA σχολιάζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης.

Τσακαλώτος: Θα χάσουμε τις καρέκλες ρε μαλ@κες αν δεν ψηφίσετε τις διώξεις για πλειστηριασμούς

Σαφή αμηχανία έχει προκαλέσει στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η τροπολογία για αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον ασκεί σωματική βία στους συμβολαιογράφους και εμποδίζει τους πλειστηριασμούς.

Οικονομική ενίσχυση €4.000.000 για τα κόμματα: Τι παίρνει το καθένα (πίνακας)

Μία ημέρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας καταβολής του δώρου Χριστουγέννων – Νέου έτους ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης κατένειμε στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων 4.000.000 ευρώ από την οικονομική ενίσχυση του έτους 2017 (στ’ δόση).

Μελλοθάνατος Κινέζος καταρρέει λίγο πριν εκτελεστεί -Τον αποχαιρετά η κόρη του [βίντεο]

Σκηνές που ραγίζουν την καρδιά εκτυλίχθηκαν σε φυλακή της Κίνας, όταν ένας μελλοθάνατος κράτησε για στερνή φορά στην αγκαλιά του την κορούλα του.


Βίντεο: Μυθικό θέατρο από τον προπονητή της Λεβερκούζεν!

O Χέρλιχ προσπάθησε να κερδίσει ύπουλα την αποβολή του Ζακάρια όμως η προσπάθειά του ήταν τόσο τραγική που δεν κατάφερε να ξεγελάσει κανέναν