22 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Καρακώστα: Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν μπετονιέρες στους δρόμους... δείγμα ανάπτυξης

ΟΚ όταν στριμώχτηκε το άλλαξε λίγο και απέδωσε τις μπετονιέρες σε "επισκευές (σε σπίτια)"... η Καρακώστα σαν "μηχανικός" θα ξέρει καλύτερα απ' όλους μας:

ALERT! EKTΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Αυτές είναι οι αργίες του 2018 - Θα σας κοπεί το χαμόγελο....

Το 2018 βρίσκεται προ των πυλών και ρίξαμε μια ματιά στο πότε πέφτουν οι αργίες, καθώς αυτό απασχολεί τους περισσότερους εργαζόμενους. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Και αυτό γιατί οι περισσότερες αργίες...

Βραβεία ΠΣΑΤ: Στεφανίδη και Πετρούνιας οι καλύτεροι αθλητές για το 2017 [εικόνες]

Αυτή τη χρονιά, πρόσθεσαν παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους στο βιογραφικό τους. Το 2017 τους «ανήκε» και αυτό επιβεβαιώθηκε και στα βραβεία του ΠΣΑΤ, που η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Λευτέρης Πετρούνιας αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Οι κάμερες ασφαλείας στο Εφετείο δεν δουλεύουν από το... 2002!

Μπροστά σε μια απίστευτη – όσο και δυσάρεστη – αποκάλυψη βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.που ερευνούν την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό και καλάσνικοφ στο Εφετείο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Ανοιξε το ρεύμα προς Λαμία -Αρχίζουν να κινούνται τα οχήματα [βίντεο]

Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Λαμία στη εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου, όπου είχαν εγκλωβιστεί εκατοντάδες αυτοκίνητα, τα οποία είχαν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων.


Η ΑΑΔΕ επιβεβαιώνει το «μπλόκο» στη ΣΕΚΑΠ από το τελωνείο Ξάνθης -Τι διευκρινίζει

Πηγές της ΑΑΔΕ επιβεβαίωναν επί της ουσίας το θέμα του μπλόκου της ΣΕΚΑΠ από το τελωνείο Ξάνθης.

Διευκρίνιζαν επίσης ότι η εγγύηση που είχε κατατεθεί από την εταιρεία, είχε σε μεγάλο βαθμό καλυφθεί από προηγούμενες συναλλαγές, για τις οποίες δεν έχει παρέλθει η προθεσμία αποδέσμευσης των τεσσάρων εβδομάδων που προβλέπει ο νόμος.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Αμερικανός πρέσβης τρέλανε Ολλανδό δημοσιογράφο: Διέψευσε τον εαυτό του 2 φορές μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ολλανδία είναι ακόμη «φρέσκος»- ορκίστηκε από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου- αλλά κατάφερε ήδη να προκαλέσει αίσθηση.


ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ! Κιλιτσντάρογλου για την... κατοχή νησιών από την Ελλάδα: «Θα φύγουν όπως ήρθαν»

«Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέλαβε τα νησιά με 5.000 στρατιώτες της, σε 13 διαφορετικές περιοχές. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP θα φύγουν όπως ήρθαν», είπε σε δημοσιογράφους


Φόρεσαν στους Εύζωνες τις κάπες για να γλιτώσουν από το κρύο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανυπόφορο το κρύο για τους «άμαθους» κατοίκους της Αθήνας αλλά διπλά ανυπόφορο για τους Ευζωνες της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. 

ΒΙΝΤΕΟ-Μαθητές πέταξαν αβγά στο δημαρχείο Ν. Μάκρης για τον ΧΥΤΑ-Έψαχνα τον Ψινάκη αλλά είχε κρυφτεί

Δεκάδες μαθητές, από τον Μαραθώνα και τη Ν. Μάκρη, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας- παρά το τσουχτερό κρύο- κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού.


Λεφτά υπάρχουν: Ξεπούλησαν τα πακέτα τους οι τουριστικοί πράκτορες ενόψει των γιορτών

Ποιους προορισμούς διαλέγουν οι Έλληνες για την περίοδο των Χριστουγέννων

«Ξεπούλησαν» εφέτος οι τουριστικοί πράκτορες ό,τι πακέτο υπήρχε για ευρωπαϊκούς προορισμούς και όχι μόνο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, όπως σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων FedHatta Λύσσανδρος Τσιλίδης και κάνει λόγο για άνοδο 20% σε σχέση με πέρυσι.


Βίντεο: Ο ΛεΜπρόν ψάχνει γλυκά για την κόρη του, την ώρα αγώνα

Ο,τι ζητήσει η κόρη, είναι νόμος για τον μπαμπά. Ακόμη και την ώρα αναμέτρησης του ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν μπορεί να αρνηθεί τίποτα στην Ζούρι. Κάποια στιγμή, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, μίλησε στην τρίχρονη που καθόταν πίσω από τον πάγκο και εκείνη του είπε ότι θέλει γλυκά.


ΣΕΚΑΠ: Τι λένε συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη μετά το «μπλόκο» από το Τελωνείο Ξάνθης

Μπροστά σε ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη εξέλιξη βρίσκεται η ΣΕΚΑΠ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το Τελωνείο Ξάνθης αποφάσισε να μπλοκάρει τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, σε συνέχεια της επικύρωσης του προστίμου των 38,2 εκατ. ευρώ από το Εφετείο.


Βίντεο: Υπάλληλος αεροπορικής έφερε τα Χριστούγεννα στην αίθουσα αναμονής

Η Μπέθανι Σταγκ ήταν αποφασισμένη να βάλει τους επιβάτες της Virgin Australia σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας άνοιξε το μικρόφωνο, αλλά...

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ! Βίντεο: Οταν η τσουλήθρα σε κυλιόμενες πάει εντελώς στραβά

Μοιάζει δελεαστικό, αλλά δεν είναι πάντα καλή ιδέα να κάνει κάποιος τσουλήθρα δίπλα στις κυλιόμενες σκάλες.

Ενας Βρετανός το κατάλαβε με... επώδυνο τρόπο, όταν ενώ ήταν μεθυσμένος αποφάσισε να πάρει το... γρήγορο μονοπάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πιο «ευαίσθητο» σημείο για έναν άνδρα και στο τέλος να πέσει κάτω.


Ο ΠΑΟΚ κάνει χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Για μια ακόμα χρονιά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα στήσει μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 11:30 διοργανώνεται το PAOK Christmas Street Event 2017, με τους EMIGRE και την Νέλλη Πηνελόπη Τσιακιρίδου.


Είναι στρατηγική αυτοκτονία όταν “φτύνεις” τους συμμάχους σου: Η Ελλάδα εναντίον της Αμερικής;

Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

Οι παππούδες μας που είχαν τη σοφία που συμβαδίζει με την ιστορία και την πορεία της Ελλάδας έλεγαν, «δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι». Χθες στο άνευ ουσίας και επιρροής κέντρο ψυχοθεραπείας που αποκαλείται Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η Ελληνική κυβέρνηση έδειξε σε όλο τον κόσμο ποιοι είναι οι φίλοι με τους οποίους αποφάσισε να συμπαραταχθεί, και ποιους βάζει απέναντι.

Βίντεο με έξαλλους επιβάτες: Άλλαξε χωρίς προειδοποίηση δρομολόγιο το «Νήσος Σάμος»

Χάνουν τρένα, λεωφορεία, πτήσεις, γιατρούς - Το «Νήσος Σάμος» επρόκειτο να κάνει δρομολόγιο από Μυτιλήνη - Χίο - Πειραιά την Πέμπτη 20:00/23:10 και άφιξη 06:50 το πρωί

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκονται επιβάτες που έχασαν τα δρομολόγιά τους, αλλά και προγραμματισμένα ραντεβού με γιατρούς.


ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Βίντεο με κρυφή κάμερα της DW με τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια

Παρότι απαγορεύεται η λήψη βίντεο στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο, η DW με κρυφή κάμερα κατέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης στον καταυλισμό.

«Ζήτημα αν το Εφετείο φυλάσσεται από 5 ανθρώπους» λέει ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών

Για ελλιπή φύλαξη του Εφετείου έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, προσθέτοντας επίσης ότι η βομβιστική επίθεση στο χώρο δεν έγινε τυχαία χθες, καθώς λόγω βροχής, δεν κυκλοφορούσε η ομάδα ΔΙΑΣ.


Η Λετίσια Κάστα αναπολεί και δημοσιεύει μια παλιά, γυμνή της φωτογραφία [εικόνα]

Μήπως η Λετίσια Κάστα νοσταλγεί την καριέρα της ως μοντέλο;

Η ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημοσιεύει κάθε μέρα μερικές από τις πιο δυνατές αναμνήσεις της από φωτογραφήσεις του παρελθόντος.

Νέα οικογενειακή τραγωδία-ΚΑΘΙΚΙ μουσουλμάνος έσφαξε την 18χρονη κόρη του και κρεμάστηκε-ΦΩΤΟ

Ο 49χρονος μουσουλμάνος, πατέρας πέντε κοριτσιών, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης απ' όπου βγήκε με... τριήμερη άδεια - Οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος - Δεν ζούσε η μητέρα της

Γ. Σαββίδης: ”Τελικά φεύγει… νύχτα; Όχι!” (φωτο)

Η οριστική μεταβίβαση του 67% του λιμανιού της Θεσσαλονίκης στον Ιβάν Σαββίδη, έφερε το ξεχωριστό σχόλιο του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου, που ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα, με την… βοήθεια και του Κυριάκου Κυριάκου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου χαρακτήρισε «ΑμεΑ» υπαλλήλους του δήμου [βίντεο]

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποίησε τον όρο ΑμεΑ ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τη λειτουργία του πολεοδομικού γραφείου, ο κ. Γαβότσης είπε ότι οι μισοί μηχανικοί του Δήμου είναι «σχεδόν ΑμεΑ».


Αφού εγκλωβίστηκαν 10άδες στην Αθηνών-Λαμίας σκέφτηκαν να απαγορεύσουν την κίνηση σε φορτηγά λόγω χιονιού: Μπλοκαρισμένα ΙΧ και νταλίκες σε Τανάγρα, Μπράλο, Μαρτίνο

Δείτε βίντεο από το Μαρτίνο όπου δίπλωσαν νταλίκες - Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στα διόδια Τραγάνας στο ρεύμα προς Αθήνα - Προβλήματα στο 122ο και στο 132ο χιλιόμετρο - 34 άτομα έχουν εγκλωβιστεί σε λεωφορείο στα Καλάβρυτα

"Ντου" από ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στον δήμο Αιγίου για το "τρενάκι του τρόμου"

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση με το ατύχημα στο εναέριο τρενάκι των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο αφού μετά την ΕΔΕ στο δήμο κατ' εντολήν δημάρχου, παρενέβησαν και οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, προς αναζήτηση του τρόπου που λειτούργησαν οι δημοτικές υπηρεσίες,στην φάση αδειοδότησης του λούνα-παρκ.


Τρελό βίντεο: Έτσι δουλεύουν οι εργάτες στα δημόσια έργα

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media - «Τώρα ο άλλος πήρε το φτυαράκι όπως παίρνουν τα παιδάκια στην παραλία, μία, δύο τρεις, σταμάτησε στις τρεις φτυαριές κουράστηκε και παίρνει ανάσα» παρατηρεί ο άντρας που έχει τραβήξει το βίντεο


Βγάζοντας φωτο και με γέλια υπέγραψαν οι μπιφτεκάδες το σχέδιο Π.Δ για την επένδυση στο Ελληνικό

Υπεγράφη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Επίθεση κουκουλοφόρων με σφυριά σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος επίθεσης έγινε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Άγνωστοι έσπασαν -μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα- τη τζαμαρία του υποκαταστήματος, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και στη συνέχεια διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.


Σύντροφοι, ποιο είναι το DNA του ΣΥΡΙΖΑ;

Του Σάκη Μουμτζή

Θα δεχτώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, με οδηγό την μαρξιστική θεωρία.

Θα δεχτώ επίσης πως οραματίζεται μια σοσιαλιστική κοινωνία, που θα μας οδηγήσει στην αταξική κοινωνία. Τι πιο ωραίο πράγμα από τον «επίγειο Παράδεισο»! Ο Πανάγαθος τον υποσχέθηκε στους πιστούς στην άλλη ζωή, ο Μαρξ σε αυτήν.


Η «απαγορευμένη» ταινία της Βουγιουκλάκη που ελάχιστοι γνωρίζουν [βίντεο]

Και όμως, η Εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλήκη, έχει γυρίσει μία ταινία, η οποία δεν πήγε και τόσο καλά σε εισιτήρια, πέρασε στην αφάνεια, και σήμερα ελάχιστοι θυμούνται την ύπαρξή της.

Πρόκειται για την ταινία «Aliki my love», και μάλλον ο τίτλος δεν σας λέει τίποτα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά στάθηκαν δίπλα στον... Βορίδη

Έτσι κορόιδεψαν τον κόσμο και πήραν την εξουσία...

Τσουκαλάς: Θα χαρίσουμε δάνεια. Να πληρώσουν οι τραπεζίτες. Εσείς που θέλετε να πάρετε τα σπίτια του κόσμου πηγαίνετε...

ΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ ΤΩΡΑ"! Ελεημοσύνη το ΕΚΑΣ: Από 115 ευρώ έπεσε στα 35 για όλους τους δικαιούχους

Είναι άλλο να το διαβάζεις και να το ακούς κι άλλο να το νιώθεις στην τσέπη σου.

Η σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ είναι γνωστή από τον Αύγουστο του 2015, ωστόσο το σοκ που υπέστησαν οι εναπομείναντες δικαιούχοι παίρνοντας στα χέρια τους τη σύνταξη του Ιανουαρίου, ήταν ισχυρό.


Ίχνη «ΟΛΑ» στην επίθεση στο Εφετείο: Ο κάλυκας από πολεμικό τυφέκιο, η μαρτυρία του φρουρού

Από πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ προέρχεται ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο που ήταν το όχημα διαφυγής των τουλάχιστον τριών βομβιστών του Εφετείου όταν ο ένας τους πυροβόλησε προς τον φρουρό του κτηρίου ενώ οι άλλοι δύο άφηναν την τσάντα με τα εκρηκτικά.


Αδ. Γεωργιάδης: Το 2018 θα είναι έτος εκλογών

Την πεποίθηση ότι το 2018 θα είναι έτος εκλογών διατύπωσε σήμερα στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.


ΣΤΗΜΕΝΟ Ή ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΑΒΒΙΔΗ; Μπλόκο του τελωνείου Ξάνθης στη ΣΕΚΑΠ

Δυσάρεστη τροπή παίρνει πλέον η υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, καθώς μετά την επιβολή προστίμου ύψους 38,2 εκατ. ευρώ το Τελωνείο Ξάνθης αποφάσισε τη διακοπή της διανομής των προϊόντων της καπνοβιομηχανίας στην ελληνική αγορά.


Κουμουτσάκος: Το 2017 ήταν χρονιά-ρεκόρ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

«Ζήσαμε τον -εδώ και δεκαετίες- πιο δύσκολο χρόνο, από πλευράς τουρκικών παραβιάσεων και προκλητικών δηλώσεων, όσον αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος.


Μπόρις Τζόνσον: «Είμαι αφοσιωμένος ρωσόφιλος»

Είναι ο πρώτος Βρετανός υπουργός Εξωτερικών που μετέβη στη Ρωσία εδώ και πέντε χρόνια

Ο Μπόρις Τζόνσον τείνει χείρα φιλίας στη Μόσχα δηλώνοντας «αφοσιωμένος ρωσόφιλος» κι ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για επιτυχή ρωσική παρέμβαση σε βρετανικές υποθέσεις όπως το Brexit και οι βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.


ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός είναι ο δράκος των Αμπελοκήπων [εικόνες & βίντεο]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 25χρονου δράκου των Αμπελοκήπων.

Πρόκειται για τον ΣΤΑΜΟ Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα.

Κεραμέως σε Γαβρόγλου για επίθεση στο ΠΑΜΑΚ: Ως πότε θα φταίνε πάντα οι άλλοι;

Να αναλάβει τις ευθύνες του καλεί τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως.


Εγχρωμη γυναίκα γέννησε λευκό κοριτσάκι με γαλανά μάτια [εικόνα]

Όπως και οι περισσότερες μητέρες, όταν η Σοφία Μπλέικ γέννησε την κόρη της Τιάρα, ήλπιζε ότι μπορεί να της θύμιζε κάτι από την ίδια.

Ο πατέρας της Τιάρα, Κρίστοφερ Πέρκινς, συνταξιούχος διευθυντής πωλήσεων, είναι λευκός αλλά τουλάχιστον πίστευε πως η κόρη της θα ήταν ένα μίγμα και των δύο.

Σπαρμένος με αγκάθια ο δρόμος της επιστροφής των Καταλανών αυτονομιστών στην εξουσία

Τον τρόπο που θα τους επιτρέψει να επανέλθουν στην εξουσία στην Καταλονία αναζητούν οι αυτονομιστές.

Η πλειοψηφία που εξασφάλισαν στο τοπικό κοινοβούλιο συνιστά, βέβαια, σημαντικό πλήγμα για την ισπανική κυβέρνηση που τους είχε καθαιρέσει, αλλά η πρωτιά του κόμματος των Ciudadanos θα περιορίσει το περιθώριο κινήσεων των αυτονομιστικών δυνάμεων, ακόμη και αν καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση με τους ηγέτες τους να βρίσκονται είτε προφυλακισμένοι είτε αυτοεξόριστοι.


Βενιζέλος για ΣΥΡΙΖΑ: Γλύφουν εκεί που έφτυναν-Λένε αποτυχημένο εμένα και τον Στουρνάρα και θεωρούν ότι είναι... επιτυχημένοι

«Επειδή είπαν ψέματα, επειδή έκαναν λαθρεμπόριο ελπίδων, είναι επιτυχημένοι, επειδή γλείφουν εκεί που έφτυναν» σχολίασε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Για επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης όσον αφορά την έξοδο από το Μνημόνιο έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας πως ήδη έχει ψηφιστεί το τέταρτο μνημόνιο με σκληρές περικοπές και υψηλά πλεονάσματα.


Στο Εφετείο ο Μητσοτάκης: Κάθε επίθεση κατά της δικαιοσύνης είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας

Στο Εφετείο μετέβη ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι «κάθε επίθεση κατά της δικαιοσύνης είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας».


Σημίτης: Ποτέ δεν συναντήθηκα με τον Χριστοφοράκο- Οι ισχυρισμοί της γραμματέως του συνιστούν ψευδορκία

Σε κατηγορηματική διάψευση όσων υποστήριξε η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου, Αικ. Τσάκαλου κατά την χθεσινή της κατάθεση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.


ΞΥΔΙΑΚΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Παππάς για Στουρνάρα: Το μόνο θετικό είναι ότι έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών - ΒΙΝΤΕΟ

[Τα παράπονά σας στον Ντράγκι του απάντησε ο Κακλαμάνης αφού ο Στουρνάρας ουσιαστικά είναι υπάλληλος του Ντράγκι ο οποίος όλως τυχαίως πριν μερικές μέρες μίλησε για 4ο μνημόνιο... όλα τα άλλα είναι για τα γίδια]

"Ο ελληνικός λαός μπορεί να προχωρήσει αισιόδοξα και όχι όπως εκτιμούν κάποιοι -όπως ο κ. Στουρνάρας- ο οποίος έχει βαλθεί να μας πείσει ότι το μόνο θετικό από την τοποθέτησή του στη διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας είναι το γεγονός ότι έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών, διότι όσο ήταν χάσαμε γύρω στις 150.000 θέσεις εργασίας", ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Με καλάσνικοφ πυροβόλησαν οι τρομοκράτες -Ποια οργάνωση βλέπει η Αντιτρομοκρατική

Με πολεμικό καλάνσινοφ πυροβόλησαν κατά του αστυνομικού φρουρού στο Εφετείο οι τρομοκράτες χθες βράδυ.

Οπως προέκυψε από τον κάλυκα που βρέθηκε στο Εφετείο οι τρομοκράτες πυροβόλησαν με πολεμικό καλάσνικοφ.

Ικανοποιημένοι οι συμβολαιογράφοι με την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς

Mε ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος «χαιρετίζει την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να υπερψηφίσει την τροπολογία που αφορά τόσο στην προστασία της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, όσο και στους συμβολαιογράφους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ως υπάλληλοι του πλειστηριασμού και δημόσιοι λειτουργοί επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο της εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων».

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Κατρούγκαλος: Οι πλειστηριασμοί πρέπει να γίνουν για το καλό των τραπεζών

Αλλιώς τα 'λεγες στα γίδια στο τραπεζάκι στο Σύνταγμα....

Υπέρ της τροπολογίας που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς τάχτηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.


Δικαστές μετά την επίθεση στο Εφετείο: Αυτά κάνουν όσοι μας στοχοποιούν-Τι απάντησε ο Κοντονής


["Να δούμε ποιος θα κουραστεί πρώτος" έλεγε το Μαξίμου πριν 2 μέρες....]

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης με αφορμή αυτή τη φορά την έκρηξη στο Εφετείο Αθηνών. Απαντώντας στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία συσχετίζει ουσιαστικά τη σημερινή επίθεση με την κατασυκοφάντηση που, όπως υποστηρίζει, δέχεται το δικαστικό σώμα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κάνει λόγο για «αποπροσανατολιστική και ταυτόχρονα προκλητική προσπάθεια».


Άγριο ξύλο σε τουριστικό λεωφορείο - Ο οδηγός έβγαλε... κατσαβίδι

Αναστάτωση επικράτησε μέσα σε λεωφορείο που ξεκίνησε από την Πάτρα, με προορισμό το Μπάνσκο.

Όλα ξεκίνησαν μισή ώρα προτού το πούλμαν φτάσει στην Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο που ήταν γεμάτο από φοιτητές παραλίγο να συγκρουστεί με μία νταλίκα.