23 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Να εδώ ο Αρκάς εξηγεί γιατί μας έχουν τσακίσει στους φόρους

Όχι για να έχουν έσοδα να δίνουν επιδόματα στους φτωχούς όπως λένε στα γίδια, αλλά...

Σαν σήμερα το 1975: Το πρώτο χτύπημα της «17 Νοέμβρη» -Κανείς δεν την είχε πάρει στα σοβαρά...

Πριν από 42 χρόνια σαν σήμερα, στις 23 Δεκεμβρίου 1975, η Αθήνα ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα δεύτερα μεταπολιτευτικά της Χριστούγεννα.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα παραθέτει δεξίωση, στην οποία είναι καλεσμένος και ο σταθμάρχης της CIA Pίτσαρντ Σκίφινγκτον Γουέλς, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία-Χριστιάνα.


Οι τέσσερις πληγές του ΣΥΡΙΖΑ και η έννοια της «κωλοτούμπας»

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Στην πολιτική πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε ό,τι λες, καθώς τα πάντα καταγράφονται. Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξεις γνώμη και άποψη, απαιτείται προσεχτικός ελιγμός διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς λάτρης της  «κωλοτούμπας».


Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην ακυβερνησία – Ο παράγοντας Λαλιώτης

Το σενάριο της μη αυτοδυναμίας της Ν.Δ. στις εκλογές, το σχήμα «μεγάλου συνασπισμού» με μεταβατικό πρωθυπουργό, η περίοδος αστάθειας μέχρι το 2020 και την εκλογή νέου ΠτΔ και ο παράγοντας «Λαλιώτης»


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ! Ο Σωκράτης δώρισε αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Θέλησε να θωρακίσει και την άμυνα των... αστυνομικών της ιδιαίτερης πατρίδας του ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλησε να θωρακίσει και την άμυνα των... αστυνομικών της ιδιαίτερης πατρίδας του ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος, γι' αυτό δώρισε...

Εβαλε φωτιά στις φυλακές ο ΜΠΟ@ΧΕΣΑΣ Χριστόδουλος Ξηρός -Σοβαρή συμπλοκή με τον αρχιφύλακα

Φωτιά, ζημιές στο κελί και σπασμένα τζάμια ήταν το αποτέλεσμα της συμπλοκής του Χριστόδουλου Ξηρού με τον αρχιφύλακα των φυλακών Διαβατών το πρωί του Σαββάτου.


ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΖΙΝΟ! «Σούπερ» λοταρία την Κυριακή για δέκα εκατ. ευρώ - Αναρτήθηκαν οι λαχνοί στο Taxis

Θα διεξαχθούν συνολικά δέκα κληρώσεις με 1.000 τυχερούς, για τους μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, καθώς και για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου


ΘΑ 'ΧΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΠΑ; Επανακυκλοφορεί το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση»

Την προσεχή Παρασκευή, το ιστορικό περιοδικό επανακυκλοφορεί

Την προσεχή Παρασκευή, το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» επανακυκλοφορεί!

Οι βόλτες του Πάνου Καμμένου με ελικόπτερο

Όταν επισκέφθηκε το ∆’ Σώµα Στρατού σε Κοµοτηνή και Ξάνθη

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία δηµοσίευσε η γνωστή εφηµερίδα «Χρόνος» της Ροδόπης την προηγούµενη εβδοµάδα.


Η αποκάλυψη της Αποστολίας Ζώη για το τι θα κάνει τις 100.000 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αποστολία Ζώη αναδείχτηκε η νικήτρια του Nomads και κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι παίκτες και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν στην Αθήνα έπειτα από τρεις εξαντλητικούς μήνες στις Φιλιππίνες.


Γιάννενα: Άγγλος τραυματίας έχασε την μάχη αλλά δώρισε ζωή με τα όργανά του

Οι συγγενείς του, όμως βρήκαν το κουράγιο και την δύναμη να προχωρήσει στην δωρεά οργάνων
Μία πράξη προσφοράς.. Η μέγιστη! Άγγλος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, χάρισε ζωή και χαμόγελα σε άλλους συνανθρώπους μας.


ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Αντιμέτωποι με κατασχέσεις 200.000 εγγυητές δανείων

Μια καινούρια μόδα ξεκίνησε πρόσφατα στον νομικό χώρο: τα δικηγορικά γραφεία που παρέχουν εξειδικευμένες πλέον υπηρεσίες προστασίας προς τους εγγυητές και όχι, όπως συνηθιζόταν μέχρι τώρα, μόνο προς τους πρωτοοφειλέτες κόκκινων δανείων.


Βίντεο: Ο Πούτιν παίζει χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους ήρθε αντιμέτωπος με αστέρες του χόκεϊ όπως τον πρώην πρωταθλητή Παβέλ Μπουρε, που είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998

Πανικός στο Λος Αντζελες: Το UFO που ήταν... πύραυλος του Ελον Μασκ [βίντεο]

Ένα φωτεινό αντικείμενο που πέταξε πάνω από το Λος Άντζελες αναστάτωσε τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται.


Βίντεο: Έγραψε ιστορία ο Χάμσικ που έγινε ο κορυφαίος σκόρερ της Νάπολι!

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι είναι πλέον ο Μάρεκ Χάμσικ, που ξεπέρασε τον «θρύλο» της ομάδας, Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια πέτυχε το 116ο γκολ με τους «παρτενοπέι»


BINTEO-Ανασκόπηση Ιβάν Σαββίδη για το έτος που φεύγει και τον ΠΑΟΚ

Αντί γραπτού μηνύματος και ευχών ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα σε τηλεοπτικό μήνυμα μέσω από την επίσημη εικόνα του ΠΑΟΚ ΤV. Στα βασικά σημεία αυτής της εκτεταμένης αναφοράς ο ομογενής επιχειρηματίας επεσήμανε:


Η «λατρεία» Σκουρολιάκου για τις δημοσκοπήσεις και η αδιαφορία για τη Μάνδρα

Εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής.

Ο Π. Σκουρολιάκος , εκτός από καλός ηθοποιός, είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπόλοιπο Αττικής. Θα περίµενε λοιπόν κανείς να έχει καταθέσει µέχρι σήµερα µπαράζ ερωτήσεων προς την κυβέρνηση για την αντιµετώπιση της συµφοράς που χτύπησε τους κατοίκους της εκλογικής περιφέρειάς του στη ∆υτική Αττική κατά τη διάρκεια της τελευταίας φονικής πληµµύρας.


ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ! Αυξάνουν το μισθό του αντικαταστάτη του Λιαργκόβα

[Στην προκήρυξη αναφέρουν ότι η θέση δεν είναι ασύμβατη με την ιδιότητα του καθηγητή ΑΕΙ... προφανώς έχουν βρει κάποιο κοπρόσκυλο ΠΑΣΟΚ-νυν ΣΥΡΙΖΑ και θα το μπουκώσουν στο φαί]

Στην προκήρυξη της θέσης αναφέρεται ότι αναζητείται «πρόσωπο εγνωσµένου κύρους, επιστηµονικής κατάρτισης και επαγγελµατικής εµπειρίας σε τοµείς που έχουν σχέση µε τις αρµοδιότητες του Γραφείου»


ΦΩΤΟ-Το διάγραμμα που δεν χρειάζεται να γράφει έτος για να καταλάβεις πότε ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Δείτε το διάγραμμα που ανέβασε στο Twitter, ο Στέλιος Πέτσας, οικονομικός σύμβουλος του Μητσοτάκη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Αυτό είναι το ψυχομετρικό τεστ που περνούν οι αστυνομικοί


[Είναι δυνατόν με ερωτήσεις του στυλ 

-Η ζωή μου είναι άδεια και χωρίς νόημα
-Ξέρω ότι είμαι βάρος για τους άλλους
-Κάποιος ελέγχει τη σκέψη μου
-Ωρες ώρες μού έρχεται να τα σπάσω όλα
-Μερικές φορές με κυριεύουν κακά πνεύματα



να πιάσεις τους ψυχάκηδες... μόνο τους ηλίθιους μπορείς να τσακώσεις με τέτοιες ερωτήσεις... αλλά θα μου πεις, η ψυχολογία είναι ούτως ή άλλως επιστήμη να 'χαμε να λέγαμε]

Από τον περασμένο Μάρτιο, το ψυχομετρικό τεστ που απευθύνεται στους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας, έχει απαντηθεί από μεγάλο αριθμό αστυνομικών που υπηρετούν σε ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, Αμεση Δράση, ΔΙ.ΑΣ., ΟΠΚΕ και Αστυνομικά Τμήματα βεβαρημένων από εγκληματικότητα περιοχών.


ΒΙΝΤΕΟ-Την είπε πάλι ο στόκος! Του έψαλλαν τα κάλαντα της Χίου και ήθελε να του πουν και τα... παραδοσιακά

Προφανώς αυτά της Χίου είναι "μοντέρνα" και ήθελε κάτι πιο παραδοσιακό...

Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η χορωδία των μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Παπάγου και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορούμενος για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου μπαγλάρωσε τον επαναστάτη Μαζιώτη!

Πάντως έχει πλάκα που οι αναρχικοί που θέλουν κατάλυση του κράτους και αυτοδιαχειριζόμενη ζούγκλα, εξανέστησαν με τον ξυλοδαρμό της φλωρούμπας... λίγο ακόμα και θα ζητήσουν να τον προστατεύει η αστυνομία

Ένα εκ των ατόμων αλβανικής καταγωγής που είχε κατηγορηθεί ως οργανωτής της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είχε κύριο ρόλο στην επίθεση κατά του βασικού μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» Νίκου Μαζιώτη!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣΧΑΧΑΧΑ! Η Γερμανία αθετεί τις υποσχέσεις της προς την Ελλάδα για το προσφυγικό!

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, το Βερολίνο δέχτηκε μόλις 5.332 πρόσφυγες από την Ελλάδα, μολονότι, σύμφωνα με αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το 2015, υποχρεούτο να δεχτεί 17.209 - Πώς επιχειρεί να εξηγήσει την στάση του το γερμανικό ΥΠΕΞ


Δύο ετεροφυλόφιλοι άνδρες παντρεύτηκαν για να γλιτώσουν από την εφορία- ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά, δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο η εφορία να χωρίζει ή να παντρεύει ζευγάρια «στα χαρτιά» απλώς και μόνο για να γλυτώσουν δυσβάσταχτες επιβαρύνσεις. Στην Ιρλανδία, δύο ετεροφυλόφιλοι άνδρες αποφάσισαν να παντρευτούν για «μάτια» της εφορίας, αδιαφορώντας για τα σχόλια του κόσμου.


ΓΑΤΑΚΙ! Καταλονία: «Αφήστε με να επιστρέψω», λέει τώρα ο Πουτζδεμόν

Ο καθαιρεθείς πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν κάλεσε σήμερα την ισπανική κυβέρνηση να του επιτρέψει να επιστρέψει στην Ισπανία εγκαίρως προκειμένου να παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση του καταλανικού κοινοβουλίου.


Πρωθυπουργός των Σκοπίων: Η ΠΓΔΜ είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την ρητορική για τον Μεγαλέξανδρο

Ο Ζόραν Ζάεφ, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο των Σκοπίων, τόνισε πως η χώρα του είναι έτοιμη να αφήσει στην άκρη τις αξιώσεις της για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου


ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΑΥΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ 'ΧΕΑΑΔΕ: Αύξηση 194 εκατ. ευρώ των φορολογικών εσόδων στο 10μηνο

Αύξηση κατά 1,27 δισ. ευρώ σημείωσαν τα έσοδα από έμμεσους φόρους το δεκάμηνο 2017 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016, ενώ τα έσοδα από άμεσους φόρους μειώθηκαν κατά 1,07 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων( ΑΑΔΕ) για τον Οκτώβριο.


ΣΥΡΙΖΑίοι μοίρασαν σανό για το «τελευταίο μνημονιακό έτος» στους πολίτες της Θεσσαλονίκης

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, εκτός από τα όσα –παρά τις δυσκολίες- έχει πετύχει η Κυβέρνηση στην κεντρική πολιτική σκηνή, δόθηκε έμφαση στα όσα έχουν γίνει σε τοπικό επίπεδο

Με εξόρμηση ενημέρωσης στο κέντρο της πόλης αποχαιρέτησε το τελευταίο μνημονιακό έτος ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.


Πετάνε στο δρόμο την πασίγνωστη Ελληνίδα του Κολωνακίου!

Η κοσμική περσόνα, που σε περασμένες εποχές αναστάτωνε το Κολωνάκι, περιτριγυρισμένη πάντα από θρυλικά κοσμικά ονόματα, κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για να ολοκληρώσει ακόμα μία λεπτή επέμβαση, για την αποκατάσταση της οδοντοστοιχίας της, που έχασε λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Εκτός λειτουργίας το τραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ – Προβλήματα στις συναλλαγές

Προβλήματα αντιμετώπισαν σήμερα Σάββατο όσοι καταναλωτές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ορισμένων τραπεζών για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, αλλά και για την ανάληψη μετρητών από ATM.


Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 65χρονο ΚΑΘΙΚΙ γιατρός να παίρνει «φακελάκι»

Αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του 65χρονου, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο


Κάλαντα και μαντινάδες είπαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε το πρωί τα παραδοσιακά κάλαντα εκφράζοντας την ευχή "το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση".


Πως λέγανε παλιά "θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν"; Ε, ο Βασάλος θα πάει στη Χίο με τη Βαλαβάνη

Εδώ και καιρό «οργιάζουν» οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι ζευγάρι

Ο πρώην παίκτης του survivor λίγο πριν κλείσει η εκπομπή «Εδώ» ρωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου τι θα κάνει τα Χριστούγεννα.


ΧΑΛΑΛΙ Η ΚΛΑΨΑ! Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη συμμετοχή του στο Nomads

Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Nomads. Λίγο πριν τα αγωνίσματα που θα αναδείκνυαν τον μεγάλο νικητή, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή του Γιώργου Μαυρίδη στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.


ΣΥΡΙΖΑίος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: Έχω περάσει και από το ποτό και από το "μαύρο" - BINTEO

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε:


Με 10 μποφόρ διέσωσαν τους ναυτικούς από βραχονησίδα στη Μύκονο

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση-θρίλερ για τη διάσωση 12 αλλοδαπών ναυτικών του φορτηγού πλοίου «LITTLE SEYMA» με σημαία Παναμά που προσάραξε στη βραχονησίδα Τραγονήσι κοντά στη Μύκονο.

Η «άλλη» Ντόρα: Είμαι φαν του The Voice, επέμενε ο Ισίδωρος να το δούμε και με συνεπήρε

Σε μια άκρως διαφορετική από τις συνηθισμένες συνέντευξη προέβη η Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν βλέπει το μουσικό παιχνίδι The Voice!


ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! Κιλιτσντάρογλου: Το 2019 θα πάρω από την Ελλάδα 18 νησιά και μια βραχονησίδα

Προκαλεί ξανά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε;

Ν.Δ. κατά κυβέρνησης: Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν μια συνηθισμένη κακοκαιρία

«Μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία  – και μάλιστα όχι τόσο έντονη – αποδείχθηκε αρκετή για να αναδειχθεί και πάλι η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.


ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ! Οσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της ιατρού και του αστυνομικού

Καβγάδες, ζήλια, κακές σχέσεις με την πεθερά, και μια αίτηση διαζυγίου συνθέτουν το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος στους Αγίους Αναργύρους όπου ζούσε η οικογένεια του Χρήστου Ζαπαντιώτη.


ΒΙΝΤΕΟ-Καλά ρε μαλ@κες δώσατε 60 εκ στο Μέγαρο χωρίς να ρωτήσετε τον Καμμένο

Πριν λίγες μέρες έδωσαν 60 εκ. στο Μέγαρο Μουσικής... είναι σίγουρο ότι το έκαναν στα κρυφά γιατί αν το είχε μάθει ο Καμμένος θα έθετε βέτο:

Βίντεο: Με Μαράια Κάρεϊ και «All I want for Christmas» μας εύχεται ο Ολλανδός πρέσβης!

Φόρεσαν τα γιορτινά τους και «τραγούδησαν» το... All I want for Christmas is you!

Εναν αν μη τι άλλο πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο να μας ευχηθούν για τα Χριστούγεννα επέλεξαν φέτος οι εργαζόμενοι - και ο πρέσβης - της ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Ποιός κέρδισε; Nomads ή my style Rocks

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αγωνισμάτων και αντιμετωπίζοντας δύσκολες καιρικές συνθήκες στις Φιλιππίνες, το Nomads στον ΑΝΤ1 πραγματοποίησε τον μεγάλο του τελικό και νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη, την ίδια στιγμή, που η Ραμόνα Βλαντή έπαιρνε το στέμμα της νικήτριας του «My style rocks» του ΣΚΑΪ.


Σοκαριστικό βίντεο: Άγριο ξύλο σε μουσουλμάνα επειδή αντιστάθηκε στο bullying συμμαθητριών της

Μια 14χρονη μουσουλμάνα χτυπήθηκε βάναυσα από τους συμμαθητές της στη Φλόριντα. Ένα βίντεο της επίθεσης δημοσιεύτηκε από τον πατέρα της, ο οποίος δήλωσε ότι το κορίτσι ήταν θύμα, λόγω της θρησκείας της. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση.

TAP: Αρχές του 2020 οι πρώτες ποσότητες αερίου στην Ιταλία

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (Trans Adriatic Pipeline-TAP), που θα μεταφέρει αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, θα παραδώσει τις πρώτες ποσότητες αερίου στην Ιταλία στις αρχές του 2020 παρά τις τοπικές αντιδράσεις κατά του έργου των 4,5 δισεκ. ευρώ, δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρος του TAP.


ΝΔ στο Μαξίμου για το Σκοπιανό: Υποθέτουμε ότι επικοινωνείτε με τον Καμμένο

"Θυμίζουμε στους κ. Τσίπρα και Καμμένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ βρίσκονται στην Κυβέρνηση και όχι στην Αντιπολίτευση.Και καθώς υποθέτουμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους...

Ούτε σε ταινία τρόμου - Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε κατάστημα στα Ψαχνά - ΒΙΝΤΕΟ

Τύχη - βουνό είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι υπάλληλοι και οι πελάτες σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα στα Ψαχνά Ευβοίας.

Αυτοκίνητο εισέβαλε κυριολεκτικά μέσα στο κατάστημα, γκρεμίζοντας έναν τοίχο που έπεσε πάνω τους ενώ τραυμάτισε ελαφρά δύο άτομα.


Βίντεο: Κω/λου για Τσίπρα: Ακολουθεί πειθήνια τα παραγγέλματα των δανειστών με τα βουλευτικά πρόβατα

Τον κατηγορεί για τις τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή, μιλάει για «βουλευτικά πρόβατα» - Τι λέει για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών απαντά για τρίτη φορά μέσω Facebook στον Αλέξη Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αναφορές που έκανε στο πρόσωπό της στην ομιλία του κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ποιος δήμος έδωσε περισσότερα από 7.000 ευρώ για...μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Το ποσό των 7.330,65 ευρώ ενέκρινε ο Δήμος Λέσβου
για την προμήθεια γλυκών (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και δίπλες) και φλουριών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvospost.com.

ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΕΣ ΑΛΕΞΗ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ! Τσίπρας για ΣτΕ: Παιχνίδια αποσταθεροποίησης δεν θα περάσουν

Για προσπάθειες αποσταθεροποίησης οι οποίες όμως δεν θα περάσουν, μιλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή φωτογραφίζοντας ως τέτοιο παιχνίδι την αντιπαλότητα που έχει ξεκινήσει, ειδικά με παράγοντες του Συμβουλίου της Επικρατείας.