25 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας εύχεται καλά Χριστούγεννα στα ζωντόβολα...

Καλά Χριστούγεννα ευχόταν στα ζωντόβολα ο Τσίπρας το 2014 και έλεγε ότι δεν θα...

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Σέρβου με τα 135 κιλά κοκαΐνης στη Βάρκιζα

Η σύλληψή του στις αρχές Δεκεμβρίου αποτέλεσε «χτύπημα» για τα κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης. Τώρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας βίντεο από τη στιγμή της σύλληψής του.


Μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας από μία μακρινή Ελλάδα

Έλληνες ομογενείς μαθητές από τα ελληνόφωνα χωριά της Μαριούπολης στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στη χώρα μας.


Τι θα συμβεί σε άλλα νομίσματα αν σκάσει η «φούσκα» του bitcoin

Μόλις σβήσει η μόδα του bitcoin, μπορεί να δούμε τη δημιουργία μια πραγματικής αξίας σε άλλα νομίσματα.

Το γεγονός είναι ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, με μια από τις πιο χαρακτηριστικές εκείνη του Jamie Dimon της  J.P. Morgan που αποκάλεσε το bitcoin «απάτη» και όσους κάνουν trading σε αυτό «ανόητους».


O σούπερ τυχερός της λοταρίας: Με μία συναλλαγή 3,70 ευρώ πήρε 1.000 ευρώ!

H κλήρωση της φορολοταρίας μπορεί να είχε τέσσερις τυχερούς που κέρδισαν από 3.000 ευρώ, ωστόσο... ακόμα πιο τυχερός μάλλον πρέπει να αισθάνεται ένας φορολογούμενος που πήρε τα 1.000 ευρώ με μόλις 3,70 ευρώ!


ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΤΟΥ 1921

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Κείμενο: Ευάγγελος Σ.Σοβαράς (Καστροπολίτης)

Αγώνας δρόμου από την Πρωτοχρονιά για ιδιωτικοποιήσεις - εξπρές

Ενα δύσκολο μονοπάτι εσωκομματικών αντιδράσεων καλείται να διαβεί το 2018 η κυβέρνηση, καθώς καλείται να φέρει σε πέρας μια σειρά πολιτικά δύσκολων ιδιωτικοποιήσεων, καθώς οι επιταγές του Μνημονίου προβλέπουν  είσπραξη εσόδων ύψους 2 δισ. ευρώ το επόμενο έτος, ολοκλήρωση πολλών διαγωνισμών έως τον Ιούνιο, αλλά και υλοποίηση όλων των ενεργειών που θα επιτρέψουν την εφαρμογή του master plan του ΤΑΙΠΕΔ.


Η δημοφιλέστερη δραματική σειρά του Mega επιστρέφει σε άλλο κανάλι!

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες έχουν καταφέρει στα ελληνικά κανάλια, επιστρέφει δυναμικά στο τηλεοπτικό παιχνίδι και ετοιμάζεται να σαρώσει.

Προσάραξε στην Κυπαρισσία άδειο ιστιοφόρο με σημαία ΗΠΑ

Πρόκειται για το σκάφος "VETKA" σημαίας ΗΠΑ, μήκους 10 μέτρων που βρέθηκε περίπου ένα μέτρο από την αμμώδη ακτή

Προσαραγμένο χωρίς επιβάτες βρέθηκε ιστιοφόρο στην παραλία του Αγιαννάκη στην περιοχή της Κυπαρισσίας.


ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Οι 10 δημοσιογράφοι που στρίμωξαν τον Τσίπρα και το βίντεο μπόνους

[Ο κορυφαίος βέβαια είναι ο Χατζηνικολάου που τον άκουγε να του λέει "η Μέρκελ θα παρακαλάει να μας δανείσει και θα 'ναι μέρα μεσημέρι" και μόνο το κεφάλι δεν κουνούσε καταφατικά]

Πού βρίσκονται σήμερα;

Στην πρόσφατή του συνέντευξη στην ΕΡΤ 3, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να αυτοπαρουσιαστεί σαν ένας Πρωθυπουργός που τον χτυπούν όσο κάνεναν άλλο τις τελευταίες δεκαετίες τα Μέσα Ενημέρωσης.

ΦΩΤΟ-Επίσκεψη Μ. Κεφαλογιάννη στην Αργεντινή: «Οι Έλληνες της Διασποράς έχουν βαθιά ριζωμένη την Ελλάδα στην καρδιά τους»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε σε επίσημη αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Αργεντινή. Μία χώρα όπου ζουν και εργάζονται γύρω στους 50.000 συμπατριώτες μας. Μία ανθηρή ελληνική κοινότητα που στηρίζεται ενεργά από την Μητρόπολη και την πρεσβεία μας στο Μπουένος Άιρες για να διατηρήσει ζωντανή την εθνική της ταυτότητα.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αλέξης φέρνει τις συμβάσεις για το Ελληνικό στη Βουλή... για να δούμε για ποιον δουλεύει

Θέλει να πει κάτι για την κυβέρνησή του που υπέγραψε προχθές το Ελληνικό;
Τσίπρας: Να φέρουν τις συμβάσεις του Ελληνικού να δούμε...

Συγκλονιστικό βίντεο: Λεωφορείο εισέβαλε στο μετρό της Μόσχας σπέρνοντας το θάνατο

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη ανήμερα Χριστούγεννα στη Μόσχα, όπου ένα λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας «εισέβαλε» στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας!

Ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νεκροί και 15 τραυματίες.


Έκτακτο μπόνους 90-300 ευρώ σε εφοριακούς και τελωνειακούς για να κυνηγάνε μεροκαματιάρηδες

Έκτακτο μπόνους το οποίο  θα κυμαίνεται από 90-300 ευρώ θα λάβουν άπαξ τους πρώτους μήνες  του 2018  οι χιλιάδες των εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων με απόφαση του γενικού γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή.


Η Ελληνοφρένeια πάει ΕΡΤ;

Η σατιρική εκπομπή που προβαλλόταν μέσω του Αlpha για τεσσεράμισι χρόνια έριξε αιφνιδιαστικά τίτλους τέλους, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.


Σάλος στη Ρωσία: Πέταξαν εκτός προεδρικών εκλογών τον εχθρό του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ρωσίας αποφάνθηκε ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δεν μπορεί να λάβει μέρος στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου του 2018.


EΡXONTAI ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Ποια ξένα funds ετοιμάζονται για «απόβαση» στην Ελλάδα

του Δημήτρη Παφίλα

Tις προάλλες ξένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα φιλοξένησε δηλώσεις ξένων Hedge Funds managers που επιδεινύκνυουν ενδιαφέρον για την Ελλάδα, όπως το Brevan Howard, το Amber Capital. Υπάρχει, όμως, μια διαφορά. Άλλο πράγμα είναι κατέχω θέσεις, κι άλλο πράγμα ενδιαφέρομαι να αποκτήσω.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται ήδη αρκετά ξένα funds τα οποία είτε κατέχουν επενδύσεις από παλιά, είτε επανέκαμψαν στην Ελλάδα.

Για παράδειγμα, το Orasis Fund του κ. George Elliott είναι το παλιότερο καθώς δραστηριοποιείται επιτυχώς στην Ελλάδα απο το 2012. Διαθέτει ένα ενεργητικό άνω των 100 εκατ. ευρώ με θέσεις σε μεσαίες και μικρές εισηγμένες και τράπεζες ενω κατέχει ποσοστό 5% στην Eυρωπαϊκή Πίστη (σε συνεργασία με το Αμερικανικό Fund Serengheti) ενω πρόσφατα απέκτησε το 1% της Intralot μέσω πακέτων μετοχών.

Ένας γνωστός στην ελληνική αγορά είναι και ο κ. Αχιλλέας Ρίσβας του Dromeus Funds, o oποίος μαζί με τον εταίρο του, κ. Jason Μανωλόπουλο, εμφανίστηκαν στη χώρα μας το 2010. Πρόσφατα, το Dromeus επανέλθε αποκτώντας το 2,7% των μετοχών του Υγεία. Είσοδο στην ελληνική αγορά πραγματοποίησε και ο γνωστός Αμερικανός επενδυτής κ. J. K. Bass του Haymann Capital ο οποίος απο το περασμένο καλοκαίρι υπερασπίζεται τις 4 ελληνικές τράπεζες, υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζονται ανακεφαλαιοποίηση, όπως ζητούσε επίμονα το ΔΝΤ.


O κ. Αχιλλέας Ρίσβας

Κατέχει θέσεις στις 4 ελληνικές τράπεζες και πρόσφατα συμμετείχε σε συνέδριο εισηγμένων στην Νέα Υόρκη. Ως γνωστός επενδυτής έχει το χαρακτηριστικό να μιλά για το «βιβλίο» του ( επιλογές ) σε διεθνή και ελληνικά μέσα ενημέρωσης και σε συνέντευξη στο Πρώτο θέμα υποστήριξε ότι, «πρέπει να πληρώσουν τα δάνεια οι στρατηγικοί κακοπληρωτές» ενω προέβλεψε εκλογές εντός των επόμενων 12-18 μηνών με δραματική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και άνοδο του ΧΑ κατά 30-40%.

Είσοδος στην Ελλάδα

Τη δημιουργία δυο funds ένα μετοχικό κι ένα Real Estate με άντληση 500 εκατ. ευρώ προετοιμάζει το γνωστό Hedge Fund Βrevan Howard, όπου συμμετέχει και ο εκ των ιδρυτών του, ο Έλληνας κ. Τρύφων Νάτσης. Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το Bloomberg προετοιμάζει ομάδα και γραφείο στην Αθήνα με έναρξη τον επόμενο Φεβρουάριο. Στο μετοχικό θα λάβει 6-10 μετοχικές θέσεις long ενω στο fund του real Estate θα αναζητήσει τις ευκαιρίες ακινήτων που θα αποδώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει προχωρήσει σε κρούσεις προς ελληνικές εταιρείες ενω έχει ήδη προσλάβει ένα τραπεζικό στέλεχος γαι το γραφείο της Αθήνας. Ως την μοναδική φθηνή αγορά θεωρεί την Ελλάδα ο κ. Joseph Oughourlian του Amber Capital , Hedge fund που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 1,7 δισ. ευρώ.

http://www.newmoney.gr/agores/342812-poia-ksena-funds-etoimazontai-gia-%C2%ABapobasi%C2%BB-stin-ellada

Ευρωλίγκα: Νο 1 σε αξιολόγηση ο Ναβάρο, ξεπέρασε τον Διαμαντίδη

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κατέκτησε ακόμα μία κορυφή στην Ευρωλίγκα. Το τέλος της 14ης αγωνιστικής τον βρήκε στην κορυφή του συνολικού συστήματος αξιολόγησης, ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Όταν θέλετε να γελάτε θα βλέπετε αυτό το βίντεο

Να εδώ ο Λουράντος εξηγεί πως τα 11.000 φαρμακεία θα κάνουν προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ:

Ξεκαρδιστικό το χριστουγεννιάτικο κουίζ του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να απαντήσουν σε εορταστικές ερωτήσεις και το αποτέλεσμα ήταν άκρως απολαυστικό!


Βίντεο: Γυμνή Femen όρμησε να αρπάξει τον μικρό Ιησού από φάτνη στο Βατικανό

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Βατικανό όταν μια γυμνή Ουκρανή, μέλος των Femen, ανέβηκε στη φάτνη που έχει στηθεί σε κεντρικό σημείο και επιχείρησε να αρπάξει τον μικρό Ιησού.


Σίγουρα, δεν έχετε δει το πιο viral βίντεο του 2017 -Από ταϊλανδέζικο μουσικό διαγωνισμό [βίντεο]

Το Despacito μπορεί να κέρδισε τον τίτλο του μουσικού βίντεο που έχει τα περισσότερα views το 2017, ωστόσο, δεν ήταν το μόνο.

Σύμφωνα με το Alphabet, όπως αναφέρει το indy100, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, τα shares, τα likes και άλλα στοιχεία, το πιο viral βίντεο δεν ήταν το Despacito.


Τι είναι ο ολόχρυος δίσκος του Μούρντοφ, του 1500 π.Χ. -Ενας Ελληνας απέδειξε την αυθεντικότητά του [εικόνα]

Ο χρυσός δίσκος του Μούρντοφ (Moordorf), θεωρείτο μέχρι τώρα ως ηλιακός, πιθανότατα χρονολογείται από την περίοδο ΙΙ της σκανδιναβικής εποχής του Χαλκού (1500-1300 π.Χ.).

Ειδικές Δυνάμεις: Οι 10 πιο φονικές ομάδες σε όλο τον κόσμο - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΜΑΛΗ

Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι το πιο λαμπερό διαμάντι στο στέμμα των Ενόπλων Δυνάμεων κάθε χώρας. Μια «καλοκουρδισμένη» μηχανή πολέμου, έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο, έτοιμη να φέρει εις πέρας κάθε σχέδιο, κάθε επιχείρηση που γι’ άλλους θα φάνταζε «χαμένη υπόθεση».



Η μάχη ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών με ένοπλο ληστή - ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Λεπτό προς λεπτό κατέγραψαν οι κάμερες την απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών στα Βριλήσσια. Ο δράστης έδωσε μάχη με τον ιδιοκτήτη και τελικά έφυγε με άδεια χέρια. Στη συνέχεια επιχείρησε να ληστέψει ένα ζαχαροπλαστείο όμως και αυτή η προσπάθειά του απέτυχε.


ΦΩΤΟ-Διαβάστε αυτή την ομιλία Τσίπρα για να γελάσετε με τον ξεφτιλισμένο άντρα

Δείτε πρώτα τι έγραψε χθες στο Twitter ο ξεφτίλας και μετά διαβάστε για να λιώσετε στα γέλια, την ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο:

Αυτά είναι τα 10 ομορφότερα γκολ του ισπανικού πρωταθλήματος για το 2017 - ΒΙΝΤΕΟ

Το "Sky Sports", το κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα της Primera Division για τη Μεγάλη Βρετανία, επέλεξε τα δέκα καλύτερα γκολ του 2017 στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και τα συγκέντρωσε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Τα δώρα των τριών μάγων στον Ιησού φυλάσσονται στο Αγιο Ορος -Πώς έφθασαν εκεί από τα Ιεροσόλυμα

Χρυσάφι, λιβάνι και σμύρνα, ήταν τα δώρα που πρόσφεραν οι Μάγοι στη Μητέρα και στο Θείο Βρέφος, κατά την γέννησή του, ως προσφορά συμβολική και με νόημα διαχρονικό.


Η «μαμά» της Νία Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει από μπακάλικο

Το τραπέζι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ήθελε να βγάλει τζάμπα, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Λέινι Καζάν, την οποία γνωρίζουμε ως μητέρα της Νία Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά».


ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν... πετσόκοψα τις συντάξεις

Οτι τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά του ήταν αυτά του 2015 όταν έφταιξε το νέο ασφαλιστικό εξομολογήθηκε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.


Η πιο δυνατή χριστουγεννιάτικη ανάμνηση πολιτικών

Όλοι ή σχεδόν όλοι αγαπάνε τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς είναι συνδεδεμένες μα δώρα, αγάπη και γεμάτες αναμνήσεις.

Εξι πολιτικοί καταθέτουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια δική τους ξεχωριστή ανάμνηση που δεν θα ξέχασαν και δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.

Πώς γιορτάζονται τα Χριστούγεννα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας

Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με λαμπρότητα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και μέσα στα χρόνια, κάθε τόπος απέκτησε τα δικά του έθιμα και τις δικές του παραδόσεις για το εορτασμό αυτή της ημέρας.

Εισαγγελική παρέμβαση για την 8ωρη ταλαιπωρία στην εθνική Αθηνών-Λαμίας

Η απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν μέσα στο χιονιά το απόγευμα της Παρασκευής οι εγκλωβισμένοι στην εθνική οδό, προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Λαμίας.


Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βαλαβάνη - Πώς αντέδρασε ο Βασάλος - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο «Στην Υγειά μας». Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, εντυπωσίασε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τον σύντροφο της, όταν επέλεξε να χορέψει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε τους "Ψίθυρους καρδιάς" και η αθλητικογράφος σηκώθηκε μαζί με την Εύη Φραγκάκη.


Άγνωστοι επιτέθηκαν μέσα σε μισή ώρα σε επτά σούπερ μάρκετ

Πρόκειται για καταστήματα της ίδιας αλυσίδας σε Ηλιούπολη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Άγιο Δημήτριο, Ζωγράφου, Πετράλωνα και Κυψέλη


Βαρθολομαίος κατά Τραμπ για Ιερουσαλήμ: Ηταν περιττό να προστεθούν και άλλα προβλήματα

Την ευχή, το 2018 να αποτελέσει έτος ειρήνης για την Παλαιστίνη, τη Συρία και όλη τη Μέση Ανατολή, εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, υποδεχόμενος, στο Φανάρι, τους μικρούς μαθητές των Ομογενειακών σχολείων που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.


ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟ@ΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ! Σάλος στο Χόλιγουντ με τον Ματ Ντέιμον - Μαζεύουν υπογραφές για να απομακρυνθεί από το Ocean’s 8

Η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων και εξελίξεων στο Χόλιγουντ λόγω του «σκανδάλου Γουάνστιν» συμπαρασύρει και τον δημοφιλή ηθοποιό Ματ Ντέιμον. Εκστρατεία για την απομάκρυνση του από την ταινία «Ocean’s 8» έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 18.000 υπογραφές μετά την κριτική που δέχθηκε ο ηθοποιός για τα σχόλιά του σχετικά με τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν κατακλύσει το Χόλιγουντ. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επιτρεπτή - είναι απλώς χυδαία. Ο Ματ Ντέιμον δεν πρέπει να είναι σε αυτή την ταινία», είναι το μήνυμα της εκστρατείας.


Αυτοκίνητο εισέβαλε στα γραφεία του SPD -Ο οδηγός φέρεται να ήθελε να αυτοκτονήσει [εικόνα]

Στην είσοδο των κεντρικών γραφείων του SPD στο Βερολίνο εισέβαλε περίπου τα μεσάνυχτα ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ο άντρας μπούκαρε με το αυτοκίνητο στα γραφεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, θέλοντας να αυτοκτονήσει.


ΑΠ' ¨ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ 'ΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ :Ρ - Super League: Η καλύτερη 11αδα του α’ γύρου

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν... ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα και δίνουν μεγάλη μάχη για τον τίτλο, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά και θέλει να γίνει η μεγάλη έκπληξη.


Μάχη για τη ζωή του δίνει ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Τη μεγαλύτερη και δυσκολότερη μάχη της ζωής του δίνει ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Το πρωί της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μοτοσικλέτα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκε με λεωφορείο.


ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Ερευνα: Μόνο οι Ελληνες είχαν φέτος μικρότερη αγοραστική δύναμη απ'ότι πέρσι

Αλλη μια έρευνα που δείχνει τα αποτελέσματα της κρίσης στις τσέπες των Ελλήνων.

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της  Deloitte οι Έλληνες είναι οι μοναδικοί Ευρωπαίοι οι οποίοι δήλωσαν σε ποσοστό 62% πως η αγοραστική τους δύναμη για το 2017 ήταν μικρότερη συγκριτικά με το 2016.


Βίντεο: Ο Άγιος Βασίλης πετάει πάνω από την Αθήνα «την πόλη που αποτελεί τη βάση του δυτικού πολιτισμού»

Στις 10 το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων πέρασε πάνω από την Αθήνα ο Άγιος Βασίλης σύμφωνα με τα στοιχεία της στρατιωτικής διοίκησης που είναι επιφορτισμένη με την αεροπορική ασφάλεια των ΗΠΑ και του Καναδά (NORAD), η οποία και παρακολουθεί βήμα-βήμα το ταξίδι του αγαπημένου αγίου των παιδιών.

Με μαντινάδα... για να φύγει η «κατσιφάρα» εύχεται χρόνια πολλά ο Πολάκης

Δείτε την μαντινάδα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας 

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ισραήλ

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο από την καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησε ανήμερα των Χριστουγέννων στην πρεσβεία του Ισραήλ.

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! Προσλήψεις στο γραφείο του για τον ακριβοθώρητο υπουργό Φωτάκη

Μπορεί ο Κ. Φωτάκης να θεωρείται ο πιο ακριβοθώρητος υπουργός της κυβέρνησης, καθώς όχι µόνο δεν κάνει καµία εµφάνιση στα ΜΜΕ για να µιλήσει για το έργο του ή για να στηρίξει τις εφαρµοζόµενες πολιτικές, αλλά και δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει σε κάποια σηµαντική απόφαση, ωστόσο κάνει χρήση των δικαιωµάτων του που απορρέουν από τη θέση του.


Μήνυση ΝΔ κατά του Πάνου Καμμένου

Σε νέες διαστάσεις τοποθετεί η Ν.∆. την αντιπολιτευτική της τακτική έναντι της σκοτεινής υπόθεσης πώλησης βληµάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Αµυνας. Προχωρώντας ένα βήµα παραπέρα, η Πειραιώς καταθέτει τις αµέσως επόµενες ηµέρες µηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο, προκειµένου να διερευνηθεί σε βάθος το θέµα των εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή ο Πάνος Καµµένος, στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι ο περιβόητος µεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν επίσηµος πληρεξούσιος του Ριάντ για τη σύναψη διακρατικής σύµβασης µε την Αθήνα και κάτοχος πιστοποιητικού τελικού χρήστη.


Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Ο Νίκος Γκάλης με γλίτωσε από τα ναρκωτικά - ΦΩΤΟ

Αρκετά άτομα από την εγχώρια showbiz συμμετείχαν στο στο «Nick Galis Hall of Famous game».

Ένας εξ αυτών ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής και άλλοτε παίκτης του μπάσκετ, Χρήστος ...

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη με μία οικογενειακή φωτογραφία - ΦΩΤΟ 11:57 μμ, Κυριακή 24 Δεκ 2017 Πολιτική Με μία οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις εορτές των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Καλά Χριστούγεννα! Με αγάπη, υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας!», ανέφερε στην ανάρτησή που συνόδευε την φωτογραφία ο πρόεδρος της ΝΔ. Δείτε την ανάρτησή του κ. Μητσοτάκη:

Με μία οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις εορτές των Χριστουγέννων ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης
.

Βίντεο: Μάχη με τα κύματα δίνει ο Κούλες, το ιστορικό φρούριο του Ηρακλείου

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο λιμάνι του Ηρακλείου – περίπου στα 8 μποφόρ – έχουν «μανίσει» την θάλασσα

Παλεύει με τα… κύματα ο Κούλες, το ιστορικό φρούριο του Ηρακλείου, που υποδέχεται πρώτος κάθε φορά τους επισκέπτες της πόλης που έρχονται δια θαλάσσης.