26 Δεκεμβρίου 2017

«Καθαρή» έξοδος και στο βάθος κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας

Του Σάκη Μουμτζή

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρή έξοδος στις αγορές, χωρίς νέο μνημόνιο, οποιασδήποτε μορφής. Γι΄αυτό και σχηματίζει ένα μαξιλάρι 15 δισ. για το 2019, τίτλους που ωριμάζουν το 2019 τους μετέθεσε ο ΟΔΔΗΧ στο 2022 και γι΄αυτό αντιδρά στην περίπτωση ύπαρξης πιστοληπτικής γραμμής στήριξης το καλοκαίρι του 2018.


ΑΙΣΧΟΣ! Ο αριθμολάγνος Πορτοσάλτε βάζει τα νούμερα πάνω απ' τον άνθρωπο: Σανός σαν πετρέλαιο θέρμανσης..

Ειρωνεύεται το μέλος της τρόικας εσωτερικού, Άρης Πορτοσάλτε, το άψογο κοινωνικό κράτος που έστησε ο λαοπρόβλητος Πρωθυπουργός μας... αλλά που να καταλάβει ο ιππέας του νεοφιλελέ Μινώταυρου τι θα πει ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ... που να καταλάβει ότι 10-20 παλιόγεροι, που θα καούν επειδή δεν έχουν πετρέλαιο, δεν έχουν καμία αξία μπροστά στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που πρόσφερε ο Αλέξης... 
Δείτε δηλ. τι γράφει στο Twitter ο γερμανοτσολιάς ποθ βάζει τα νούμερα πάνω απ' τον άνθρωπο:


Απομακρύνεται η έξοδος από τα μνημόνια – «Τρύπα» 1,8 δισ. ευρώ στα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις (πίνακας)

Απομακρύνεται όλο και περισσότερο η έξοδος από τα μνημόνια, σύμφωνα με όσα δείχνουν νέα οικονομικά στοιχεία.

Ο φιλόδοξος στόχος για την υλοποίηση μιας σειράς ιδιωτικοποιήσεων που θα πρέπει να φέρουν έσοδα 2 δισεκατομμύρια ευρώ το 2018 και ακόμη 1 δισ. ευρώ το 2019 (δηλαδή μετά το τέλος του προγράμματος) περιλαμβάνεται στο υπό επικαιροποίηση μνημόνιο.

ΤΙ; ΣΤΟΛΙΣΕ ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΚΑΣ; Βίντεο: Το... μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ντιέγκο Μαραντόνα

Το βιντεάκι που ανέβασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο προφίλ του στο facebook για να ευχηθεί στους φίλους του «Καλά Χριστούγεννα» έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια views και σχεδόν 200.000 «likes»...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Σε λάθρο το 10% του κοινωνικού μερίσματος - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι 172 υπηκοοτήτων. Ένας στους 10 δικαιούχους είναι αλλοδαπός.


Χάος στην Oxford Street του Λονδίνου από μια σπασμένη βιτρίνα

Συναγερμός και σκηνές πανικού έπειτα από αναφορές για περιστατικό με πυροβολισμούς

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στην Oxford Street του Λονδίνου με ανθρώπους να τρέχουν στον δρόμο, όταν σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο.

Ατρόμητη Ρωσίδα... παλεύει με χιονοθύελλα - ΒΙΝΤΕΟ

Το χιόνι δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, τουλάχιστον όχι για την εικονιζόμενη γυναίκα που προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι της εν μέσω χιονοθύελλας.


Μύκονος: Εντοπίστηκε ρύπανση από το ναυάγιο - Απλώνουν πλωτά φράγματα

Πλωτά φράγματα γύρω από το ναυάγιο του φορτηγού πλοίου «LITTLE SEYMA» σημαίας Παναμά, που αρχικά είχε προσαράξει στις 22 Δεκεμβρίου στη νήσο Τραγονήσι, κοντά στη Μύκονο, έστεισαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος.


«Πάρ το αλλιώς, θα βρεις!» -Το παρκάρισμα-καταστροφή που έγινε viral [βίντεο]

Πρόκειται για μία από τις πιο αποτυχημένες προσπάθειες παρκαρίσματος.

Μια οδηγός «συνελήφθη» από κλειστό κύκλωμα βίντεο να προσπαθεί να παρκάρει, χωρίς καμία απολύτως επιτυχία. Μάλιστα στην προσπάθειά της κατάφερε να κολλήσει πάνω στο διπλανό αυτοκίνητο.


Η νύχτα έγινε μέρα μετά από έκρηξη σε φεστιβάλ πυροτεχνημάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Η νύχτα έγινε μέρα μετά από έκρηξη σε ένα δημοφιλές φεστιβάλ πυροτεχνημάτων στην Κούβα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο φεστιβάλ Parrandas, που πραγματοποιείται στην πόλη Ρεμέντιος κάθε 24η Δεκεμβρίου και προσελκύει χιλιάδες Κουβανούς, αλλά και τουρίστες.


Κόσοβο: Ο πρωθυπουργός διπλασίασε τον μισθό του και οι πολίτες κρέμασαν 300 γραβάτες [εικόνες]

Μέλη της κοινωνίας των πολιτών του Κοσόβου κρέμασαν 300 γραβάτες στην περίφραξη μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης.

Η κίνηση αυτή αποτελεί διαμαρτυρία σχετικά με την πρόσφατη απόφασή του πρωθυπουργού Ραμούς Χαραντινάι να διπλασιάσει τον μισθό του.

Οι 5 τρόποι για να στείλεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA!

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η ψηφοφορία για το φετινό All Star Game που θα φιλοξενηθεί στο “Staples Center” του Λος Άντζελες ξεκίνησε και το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να στείλει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο παιχνίδι των κορυφαίων.

Τα ανοιχτά μέτωπα και οι τρεις εφιάλτες του Αλέξη Τσίπρα

Πλειστηριασμοί, Καμμένος και ανασχηματισμός δημιουργούν για την κυβέρνηση ένα «εκρηκτικό κοκτέιλ»

Αντιμέτωπη με πολλαπλά μέτωπα που έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη και πυροδοτούν ακόμα και σενάρια πρόωρων εκλογών, βρίσκεται η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.


Βίντεο που σοκάρει - Ζευγάρι που έκανε μπάντζι τζάμπινγκ τραυματίστηκε σοβαρά

Ένα νεαρό ζευγάρι παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά από μια δραματική πτώση από 24 μέτρα ύψος την ημέρα των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι ήθελε να κάνει άλμα με σχοινί, σε ένα από τα παγωμένα ρωσικά ποτάμια. Όμως, το σχοινί που τους δόθηκε από τους υπευθύνους του μπαντζι τζάμπινγκ ήταν μακρύ και το ζευγάρι χτύπησε στην παγωμένη επιφάνεια του ποταμιού.


Δείτε το βιντεοκλίπ της «δολοφονίας» του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις εδώ και εβδομάδες για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον μεγαλοπαραγωγό κινηματογραφικών ταινιών του Χόλυγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.


Aπογείωση F-16 από χιονισμένο αεροδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Η απογείωση ενός F-16 από την χιονισμένη Ιαπωνία όπως απαθανατίστηκε στο παρακάτω βίντεο. Ο καιρός όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο βίντεο δεν θα λέγαμε και ότι είναι ιδανικός για απογείωση.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΘΑ 'ΤΑΝ! Ισπανία: Αστυνομικός χαστουκίζει και ρίχνει στο έδαφος μια γυναίκα

Τον ένστολο κατέγραψε περαστικός - Διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο απεικονίζει έναν νταή Ισπανό αστυνομικό στη Βαλένθια να χαστουκίζει με δύναμη και να ρίχνει στο έδαφος μια γυναίκα.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Επιδότηση πετρελαίου μόλις 2,5 λεπτών το λίτρο για τα γίδια

Μόλις με 2,5 λεπτά του ευρώ/λίτρο θα επιδοτηθούν οι δικαιούχοι του πετρελαίου θέρμανσης καθώς τόσο η περικοπή κατά το ήμισυ στην επιδότηση από την κυβέρνηση όσο και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης κατά 10 λεπτά καθιστούν την διαδικασία ασύμφορη.

Αφρικανός ΛΑΘΡΟ προσπάθησε να κατεβάσει σταυρό από χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Μιλάνο

Συνελήφθη καθώς ανέβαινε σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια προσπάθεια να αφαιρέσει έναν σταυρό στην κορυφή του - Μετά από ψυχιατρική εξέταση, ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο


Η ΝΔ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ; Σε αναγκαστική πτώχευση οδηγεί τη ΣΕΚΑΠ ο Σαββίδης

Εναλλακτικά θα μπορούσε να την πουλήσει στον Τούρκο γιο του Σαδίκ... να τρέχουν  όλοι γύρω γύρω... Και η απόλυτη τρολιά θα είναι να βγάλει η ΝΔ ανακοίνωση να κλαίγεται για τις 170 οικογένειες που μένουν μετέωρες 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ θα συνεδριάσει εκτάκτως μεθαύριο (Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου) για να ξεκινήσει την προετοιμασία της διαδικασίας αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.


Η σέξι επιχειρηματίας με τις ζαρτιέρες που μοίρασε εγκεφαλικά στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Η σέξι επιχειρηματίας με τις ζαρτιέρες που μοίρασε εγκεφαλικά στο Επιμελητήριο Αχαΐας
Χαμός έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας με την είσοδο στο χώρο της ψηφοφορίας μιας ώριμης καλλονής με ιδιαίτερα σεξουαλικό ταμπεραμέντο που είχε προσέλθει για να ψηφίσει.


Γκρέμισαν το σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη στο Ηράκλειο για να φτιάξουν πάρκινγκ [εικόνα]

Μοιάζει απίστευτη η ανάρτηση του συγγραφέα, Άρη Σφακιανάκη, για την τύχη του σπιτιού του Νίκου Καζαντζάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το έριξαν για να φτιάξουν πάρκινγκ.

Ο Αντετοκούνμπο έστειλε την FIBA στην πρώτη θέση των social media

Μια από τις φωτογραφίες με τον Έλληνα φόργουορντ έφερε την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ στην κορυφή της λίστας με τις πιο «like-d» ομοσπονδίες της ΔΟΕΔυο φωτογραφίες με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε αναρτήσει στα social media η FIBA την έχουν φέρει μεταξύ των πρώτων Ολυμπιακών Ομοσπονδιών, για την παρουσία της στα social media σύμφωνα με έκθεση από την εταιρεία που πραγματοποιεί digital μετρήσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου από τρίτο όροφο για ηλικιωμένη

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε σήμερα την ζωή της, ύστερα από πτώση από παράθυρο τρίτου ορόφου, σε περιοχή της Χαλκηδόνας.


ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ; Ευχαριστίες Παυλόπουλου στον Ιλίρ Μέτα για την υπηκοότητα στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Τις ευχαριστίες του για την χορήγηση της Αλβανικής ιθαγένειας στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, εξέφρασε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας κ. Ιλίρ Μέτα, ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα Τρίτη.


Έδωσαν 25 χιλιάδες ευρώ σε "άπορες κορασίδες" της Πάτρας ως...προίκα

Όταν ο κομμουνιστής δίνει προίκα είναι καλά όταν έδινε η Φρειδερίκη ήταν έγκλημα


Μπορεί η προίκα να έχει καταργηθεί με νόμο, όμως χάρη σε κάποια κληροδοτήματα η παράδοση της προίκας συνεχίζεται σε κάποιες περιοχές. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε το ποσό των 25.000 ευρώ για την προικοδότηση δέκα άπορων κοριτσιών στην περιοχή των Πατρών.


«Λαϊκό προσκύνημα» στο AΘENS BOOKSTORE του Γιώργου Μουρούτη (φωτορεπορτάζ)

Το παρών στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου AΘENS BOOKSTORE του Γιώργου Μουρούτη, στην καρδιά της αγοράς της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 49, έδωσαν την περασμένη εβδομάδα πλήθος κόσμου και σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και πνευματικό χώρο, μεταξύ των οποίων, ο ...

Δεν φαντάζεστε πόσα έχει βγάλει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I want for Christmas is you»

Το τραγούδι «All I want for Christmas is you» της Μαράια Κάρεϊ συναγωνίζεται εδώ και 23 χρόνια το «Last Christmas» του Τζορτζ Μάικλ για το ποιο θα ακουστεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, ποτέ πόσα χρήματα έχει βγάλει η 47χρονη σήμερα ντίβα από αυτό το τραγούδι;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφήμισε ξανά την Ελλάδα στο WWE (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην ξεκαθάρισε εάν και εφόσον θα βρίσκεται στην ομάδα για το ματς με τους Σικάγο Μπουλς ωστόσο απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν στο πλαίσιο της παρουσίας του στο WWE!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Σοκ στη Νέα Μηχανιώνα: 33χρονος πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του

Ο 33χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στις σκάλες του σπιτιού του

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του σήμερα το πρωί ένας 33χρονος άντρας, πατέρας δυο παιδιών.


Επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ: O Τόσκας υπόσχεται να συλλάβει τον Ρουβίκωνα

Η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα, κυρία Ιρίτ Μπέν-Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς σήμερα με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα, για το θέμα της επίθεσης με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα από την οργάνωση «Ρουβίκωνας» τη Δευτέρα.


Άγριος καβγάς Σκουρλέτη με τον Δήμαρχο Πάτρας

Τον µπελά του βρήκε ο υπ. Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, από τον δήµαρχο Πατρέων, Κ. Πελετίδη, µετά την αναφορά που έκανε κατηγορώντας τον δήµαρχο ότι δεν δίνει µέσα ατοµικής προστασίας στις σχολικές καθαρίστριες.


Πώς κατάφερε η Κύπρος να βγει από την κρίση

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Οι μεγάλες επενδύσεις σε συνδυασμό με το πρόγραμμα χορήγησης ιθαγένειας και άδειας παραμονής για επενδύσεις από υπηκόους τρίτων χωρών αποτέλεσαν δύο από τα ισχυρότερα όπλα της Κύπρου για την "καθαρή" έξοδο από την κρίση και από τον αστερισμό των μνημονίων.


Τα κορυφαία fair play όλων των εποχών - ΒΙΝΤΕΟ

Σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνο αυτός που μαγεύει τα πλήθη και κατακτά τίτλους, αλλά είναι κι αυτός που τιμά το άθλημα με τη συμπεριφορά του. To γνωστό σε όλους fair play.


Ισπανία: Οι «Ενωμένοι Αριστεροί» ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» με το φλεγόμενο δέντρο της Αθήνας του 2008!

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν οι «Ενωμένοι Αριστεροί», συνασπισμός αριστερών κομμάτων, μεταξύ των οποίων και το κομμουνιστικό κόμμα της χώρας, για να ευχηθούν «Καλά Χριστούγεννα».


Αυτοί είναι οι πιο γκαφατζήδες τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ιστορία έχουν μείνει αρκετά λάθη τερματοφυλάκων που έχουν κοστίσει στις ομάδες τους. Είναι αυτή η άτυχη στιγμή που προσπαθείς να το παίξεις μάγκας, αλλά μετά βγαίνεις και… δαρμένος!


Πές τα Νικόλα! Τους ενοχλείς γιαυτό λένε ότι χρωστάς κάτι ψιλά-ΦΩΤΟ

Έχει δίκιο ο Χατζηνικολάου στην απάντησή του προς όσους τον κράζουν γιατί ενώ χρωστάει σε τράπεζες και δημόσιο διασκεδάζει στα μπουζούκια... αλήθεια Νικόλα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα μπεις στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και με ετήσιο τζίρο 3πλάσιο των χρεών σου, δεν πληρώνεις τίποτα και...

Κυρανάκης: Στο Μαξίμου γνωρίζουν πλέον ότι η νίκη της ΝΔ δεν αντιστρέφεται

«Ο πρόεδρος της ΝΔ βγαίνει ενισχυμένος από αυτό το συνέδριο», σχολιάζει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναφερόμενος στο 11ο συνέδριο της ΝΔ.


Φορτσάκης: Βίαιες μειοψηφίες και εξωπανεπιστημιακές ομάδες λυμαίνονται τα Πανεπιστήμια

Τα ελληνικά Πανεπιστήμια «τα λυμαίνονται βίαιες μειοψηφίες και εξωπανεπιστημιακές ομάδες» και «στίς εξετάσεις κυριαρχεί η αντιγραφή», καταγγέλλει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής, Θεόδωρος Φορτσάκης.


Νέο σοκ στα ΓΙΔΙΑ: Μειώσεις αντί για αυξήσεις στα ειδικά μισθολόγια

Αυξήθηκαν τα μεικτά αλλά μειώθηκαν τα καθαρά για γιατρούς του ΕΣΥ, εκπαιδευτικούς, ένστολους και δικαστικούς -Χάνουν έως έναν μισθό ετησίως οι 158.000 κρατικοί λειτουργοί - Δείτε χαρακτηριστικό εκκαθαριστικό σημείωμα

ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Ο έκπτωτος άγγελος... διαολίζει το Φάληρο

Ξαφνικά, παραμονές Χριστουγέννων, δεισιδαιμονικές δοξασίες και συνωμοσιολογικές θεωρίες πλημμυρίζουν τo παραλιακό μέτωπο από τη λεωφόρο Συγγρού ως το ρέμα της Πικροδάφνης. Είναι, άραγε, το Παλαιό Φάληρο ένα χθόνιος τόπος όπου ουρανοκατέβατα τάγματα Νεφελίμ υψώνουν επιτόπου σατανόμορφα αγάλματα ως φύλακες αγγέλους; Ή μήπως, σε πιο προσγειωμένη εκδοχή, η τέχνη απλώς δεν έχει όρια [ΔΕ: Έχει όρια:

Στο Μοναστήρι της Κλεισούρας Καστοριάς ο Άδωνις με την σύζυγό του

O Αντιπρόεδρος της Ν.Δ  Άδωνις Γεωργιάδης  επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα  μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου την Κλεισούρα Καστοριάς.


Την Τετάρτη η τελική απόφαση για το «τσεκουρεμένο» επίδομα θέρμανσης – Όλες οι αλλαγές

Την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης. Στη συνέχεια, θα ανοίξει η ηλεκτρονική πύλη της ΑΑΔΕ για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους.


ΗΠΑ: Ψυχολόγος ο αποστολέας της κοπριάς στον υπ. Οικονομικών για το φορολογικό νομοσχέδιο

«Οι διαμαρτυρίες πρέπει να είναι αστείες. Το μάτι των ανθρώπων "γυρίζει" όταν βλέπουν διαδηλωτές στους δρόμους» εξήγησε τη λογική του ο Ρόμπερτ Στρονγκ

ΝΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΛΟΥΒΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Ξέφυγε από τους σωματοφύλακες και όρμησε στον Ερντογάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρετούσε τον κόσμο όταν ξαφνικά ένας άνδρας ανέβηκε στη σκηνή χωρίς κανείς να τον εμποδίσει και τον αγκάλιασε!

ΚΑΡΤΕΣ-Η δημοσκόπηση που παράγγειλε ο Χατζηνικολάου για τον ΣΥΡΙΖΑ: Εθνική συνεννόηση για την επόμενη μέρα ζητούν 7 στους 10 Έλληνες

Υπέρ του εθνικού διαλόγου και της εθνικής συνεννόησης για την Ελλάδα της μεταμνημονιακής περιόδου τάσσονται, με συντριπτική πλειοψηφία, οι Έλληνες, ενώ εκτιμούν ότι τυχόν έξοδος από το μνημόνιο δεν θα είναι καθαρή και θα απαιτηθεί πιστοληπτική γραμμή στήριξης.


ΚΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 270.000€ ΤΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; Τρόικα: Ρύθμιση μόνο για χρέη έως 50.000 ευρώ

«Πράσινο φως» για ένταξη στην επικείμενη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων από 1 έως 50.000 ευρώ προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι για μεγαλύτερα χρέη έδωσε η τρόικα μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.


Έχει το DNA των Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Με το 34 του "Greek Freak" στη φανέλα, ο 16χρονος Άλεξ Αντετοκούνμπο δείχνει να βαδίζει στα χνάρια των μεγαλύτερων αδερφών του, Γιάννη και Θανάση, προσφέροντας θεαματικές φάσεις.


Πώς σχολίασε ο Αντιπρόεδρος της Σερβίας την επίσκεψη Τσίπρα στο Βελιγράδι

Για παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς σχολιάζοντας την ιδιωτική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με όλη του την οικογένειά τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Βελιγράδι έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου, Αλεξάντερ Βούτσιτς.


Ο Μέσι περπατούσε στο 83% της διάρκειας του clasico με τη Ρεάλ - ΦΩΤΟ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι στίβος. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να τρέχεις ακατάπαυστα για 90 λεπτά. Πρέπει να ξέρεις που και πότε πρέπει να τρέξεις. Πρέπει να ξέρεις να κατανέμεις τις δυνάμεις σου σωστά και να φορτσάρεις μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Όταν το σερί του σπουδαίου Γκιγιέρμο Βίλας "γκρεμίστηκε" από μια... ρακέτα - ΒΙΝΤΕΟ

Το 1977, ο Guillermo Vilas σημείωσε το απίστευτο ρεκόρ των 46 διαδοχικών νικών στο tour. Έχει το 3ο κορυφαίο ρεκόρ όλων των εποχών και ίσως να είχε το πρώτο (και με διαφορά), αν δεν εγκατέλειψε αγανακτισμένος στον τελικό του Aix en Provence, αφού μετά από εκείνη την ήττα είχε άλλες 28 σερί νίκες (74-1 σύνολο)!