30 Δεκεμβρίου 2017

Πρετεντέρης: Μήπως μύρισε εκλογές;

"Aν μοιράζουν λεφτά για να κάνουν εκλογές είναι λαϊκισμός. Αν τα μοιράζουν χωρίς να κάνουν εκλογές δεν είναι μόνο λαϊκισμός αλλά και ηλιθιότητα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Καρπετόπουλος: Η χρονιά του μπλα μπλα μπλα

Καθώς η χρονιά ολοκληρώνεται σκεφτόμουν τι διάβολο αφήνει πίσω της. Εγινε καλύτερη ή χειρότερη η χώρα μας μέσα στο 2017; Δεν είμαι απαισιόδοξος, ούτε ισοπεδωτικός, ούτε θέλω να γίνομαι αφοριστικός, αλλά καθώς η χρονιά φεύγει διαπιστώνω ότι το μόνο που άφησε πίσω της είναι ένα βαρετό, κουραστικό, ανελέητο μπλα μπλα μπλα. Η χώρα εξακολουθεί να παράγει περισσότερη παραρολογία από όση αντέχει.

ΣΤΑ 4 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό

Αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.


Τι ζήτησε ο Τούρκος αξιωματικός μετά τη χορήγηση ασύλου - Τι λέει ο δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ

Με την οικογένεια του ήθελε να επικοινωνήσει ο Τούρκος αξιωματικός που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απόφαση που έλαβε η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου με την οποία του παρέχεται άσυλο.


Οι Αnonymous Greece χάκαραν κυβερνητικές ιστοσελίδες – Υπουργεία, Τaxis και Ταμείο Νομικών

Μεγάλη διαρροή δεδομένων πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα cyberguerrilla.org.

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τον πρωθυπουργό του Ερντογάν-Ζητάει βραχονησίδες - ΒΙΝΤΕΟ

Στην τακτική των εμπρηστικών δηλώσεων επιμένει η Τουρκία.

Μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη σκυτάλη πήρε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνική κυριότητα βραχονησίδων του Αιγαίου.


ΤΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ; Η Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του Νίκου Φίλη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «parapolitika.gr» την παραμονή των Χριστουγέννων ένας καταστηµατάρχης µε είδη ταξιδίων στη Λαµία αποκάλυψε πως ο Νίκος Φίλης επισκέφθηκε το κατάστημά του και µετά την αρχική έκπληξη των υπαλλήλων που είδαν πρωί-πρωί µια γνώριµη πολιτική φυσιογνωµία στο µαγαζί τους, έγινε δεκτός µε θέρµη (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!).


ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με τον άνδρα ζωσμένο εκκρηκτικά στην ομηρία σε ταχυδρομείο στο Χάρκοβο - ΤΩΡΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις ουκρανικές αρχές καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε ταχυδρομείο στο Χάρκοβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας ο οποίος είναι ζωσμένος με εκρηκτικά κρατά ομήρους τους πελάτες και τους εργαζομένους. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα αιτήματα του.

Δείτε βίντεο που δείχνει τον άντρα με τα ζωσμένα εκκρηκτικά:

ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ; Ασφαλιστικό συμβόλαιο για τους 2.251 εργαζόμενους της ΕΡΤ

Διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για τους εργαζομένους της ξεκίνησε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση, είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που προβαίνει σε αυτή την ενέργεια.


Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικός με ποδήλατο πρόλαβε... Lamborghini!

Είναι από εκείνα τα βίντεο που σε αφήνουν άφωνο.

Ενας αστυνομικός που περιπολούσε με το ποδήλατο, είδε μια Lamborghini να περνά με κόκκινο. Αμέσως, ο άγρυπνος φρουρός του νόμου, έσπευσε να την... κυνηγήσει.

ΞΥΔΑΚΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! Αγκυρα: Θα έχει επιπτώσεις η χορήγηση ασύλου σε πραξικοπηματία

Ενταση στις σχέσεις με την Αγκυρα, προκάλεσε η απόφαση της Δικαιοσύνης να δοθεί άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.


ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕ@Σ ΚΑΒΑΛΑ! Ο Κατρούγκαλος για Καμμένο: Στο Σκοπιανό θα δείξει υπευθυνότητα... ΓΙΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Το… γάντι στον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο για το κρίσιμο θέμα του ονόματος των Σκοπίων ρίχνει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Οπως υποστηρίζει «και στο θέμα αυτό ο κ. Καμμένος θα δείξει την υπευθυνότητα που έχει καταγράψει σε όλα τα σοβαρά θέματα, ακόμη και σε αυτά που διαφωνούσε μαζί μας».


Χωρίς μισθό τα Χριστούγεννα κάποιοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

Μαύρα Χριστούγεννα έκαναν οι εργαζόµενοι σε κάποιες εκποµπές της ΕΡΤ που είναι εξωτερικές παραγωγές, καθώς δεν τους καταβλήθηκαν τα χρήµατα που είχαν να λαµβάνουν για τον Νοέµβριο.


Βίντεο-σοκ: Κινέζος τουρίστας εκτελεί εν ψυχρώ με αυτόματο φυλακισμένη αρκούδα

Η επιτομή της απόλυτης ανθρώπινης βαρβαρότητας βρήκε αντίκρισμα στο πρόσωπο ενός μικροσκοπικού Κινέζου τουρίστα, ο οποίος ταξίδεψε ως τη Μιανμάρ, προκειμένου να ικανοποιήσει τα ανώμαλα ένστικτά του, εκτελώντας εν ψυχρώ μία φυλακισμένη αρκούδα!


Εξιχνιάστηκε ένα χρόνο μετά η δολοφονία Αφγανού στην Πλατεία Αττικής

Του έστησαν ενέδρα και τον σκότωσαν τρεις Αλβανοί - Διαφεύγει ο ένας και αναζητείται
Ένα χρόνο αργότερα εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία ενός 30χρονου Αφγανού στην περιοχή της πλατείας Αττικής.


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Κυριάκο με μαντινάδα

«Οι κυβερνώντες έφεραν τον τόπο μας στον πάτο, τσι ελπίδες έχει ο λαός σε σένανε Κυριάκο»

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.


Μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε από σφαίρα μία 22χρονη

Σκηνές άγριας δύσης στο κέντρο της Αθήνας εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, όταν άτομο που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα άνοιξε πυρ σε πρόσοψη καφετέριας, τραυματίζοντας μία 22χρονη κοπέλα, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα.


Χριστουγεννιάτικη βόλτα του Κυρ. Μητσοτάκη με παιδιά από τα χωριά SOS

Βόλτα στο Σύνταγμα με παιδιά από τα χωριά SOS έκανε πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Η ΕΡΤ άλλαξε το κείμενο στην ιστοσελίδα της και κατηγορεί την Ομάδα Αλήθειας για fake news

Μιλάμε για θράσος.

Μετά το θέμα της Ομάδας Αλήθειας για τα Χριστουγεννιάτικα fake news της ΕΡΤ με τον τζίρο των καταστημάτων, άλλαξαν το κείμενο στο ρεπορτάζ τους (αφαιρώντας το επίμαχο κομμάτι για τα στοιχεία της ΕΣΕΕ) και κατηγορούν εμάς με ανακοίνωση!

Τι ακριβώς έχει συμβεί:


Βίντεο- Έπεσε ξύλο σε λεωφορείο: Οδηγός γρονθοκοπεί επιβάτη που χτυπούσε συνεχώς το κουδούνι

Σε βίντεο, που κατέγραψε ένας από τους υπόλοιπους επιβάτες, φαίνεται ο οδηγός, σε έξαλλη κατάσταση, να γρονθοκοπεί ασταμάτητα τον άνδρα ενώ σε άλλο σημείο τον πιάνει από το λαιμό. Μία γυναίκα ακούγεται να φωνάζει στον οδηγό να σταματήσει ενώ συνεπιβάτες επιχειρούν να τον τραβήξουν μακριά από το θύμα.


Πώς θα φορολογείται το εισόδημα από μίσθωση Airbnb

Aλλαγές στη φορολόγηση εισοδήματος από μίσθωση ακινήτου μέσω Airbnb έρχονται από τις αρχές του νέου έτους.


ΤΙ; ΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ; Το δώρο που έμεινε αξέχαστο στον Χρήστο Σπίρτζη

"Είναι ιδιαίτερες οι στιγμές των γιορτών, ιδιαίτερα όταν είσαι παιδί... Να περιμένεις πού έχει κρύψει το δώρο ο Αη Βασίλης", ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του "Ε" με νοσταλγία ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.


Handelsblatt: Χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό λόγω απωλειών άλλων χωρών

Για «μπουμ» του ελληνικού τουρισμού κάνει λόγο η Handelsblatt, αναφερόμενη στα στοιχεία για το 2017, που δημοσιοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.


Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 28χρονης ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ στις τουαλέτες του Α.Τ. Ομόνοιας

Νεκρή, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε μέσα στην τουαλέτα του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, μια 28χρονη Ρομά, Ελληνίδα υπήκοος, η οποία είχε πάει στο τμήμα για να δηλώσει την απώλεια της ταυτότητάς της.


Η δήμαρχος Καβάλας ανάμεσα στους νικητές των 1.000 ευρώ στη φορολοταρία

Με μία ευχάριστη έκπληξη κλείνει για την δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα το 2017, αφού, όπως της γνωστοποίησε ο λογιστής της, κερδισε στη φορολοταρία.

Σπυράκη για Σκόπια: Εφοσον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για εμάς δεν υπάρχει Κυβέρνηση

«Εφόσον δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ) για μια ενιαία θέση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, για εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Το υπουργείο Οικονομικών επιμένει ότι τα Καλάβρυτα είναι... πεδινά

Ούτε και φέτος συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Καλαβρύτων στους πριμοδοτούμενους Δήμους για την Χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.


Το «άδειασμα» του Καραμανλή στον Καμμένο – Πώς ο υπουργός έχασε την ψυχραιμία του

«Το πολιτικό χτύπηµα που δέχθηκε ο Καμμένος ήταν καίριο», σχολιάζουν στελέχη της Ν∆ που συνοµιλούν µε τον πρώην πρωθυπουργό

Δόθηκε άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς και αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος είναι πλέον ο ένας εκ των Τούρκων στρατιωτικών και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου, με το οποίο οι συνολικά οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου στην Τουρκία.

ΦΩΤΟ-Μέγας αναλυτής ο Κωστάκης...

Τελικά Κωστάκη Βαξεβάνη, ποιος τα μάζεψε; Η Μέρκελ ή ο Τσίπρας:


Οι πιέσεις του Αμερικανού πρέσβη σε Καραμανλή και Σαμαρά για τα Σκόπια

Απολύτως ευθυγραμμισμένοι με τις εκτιμήσεις και τη στρατηγική που διατυπώνει η ηγεσία της Ν.Δ. στο θέμα των Σκοπίων φέρονται να είναι οι πρώην πρωθυπουργοί Κ. Καραμανλής και Αντ. Σαμαράς. Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής εκφράζει σε συνομιλητές του την άποψη ότι, για να υπάρξει προς συζήτηση θέμα σε επίπεδο κομμάτων και Κοινοβουλίου, θα πρέπει να τεθεί κοινή πρόταση τόσο για το όνομα όσο και για το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων από κοινού από τον κυβερνητικό σχηματισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 31-12-2017

Δείτε τα:

Ποιο όνομα θέλει το Μαξίμου για τα Σκόπια – Το ενδεχόμενο του δημοψηφίσματος

Το «Νέα Μακεδονία», που προκρίνεται από το Μέγαρο Μαξίµου, προκαλεί βαθύ ρήγµα στην κυβέρνηση συνασπισµού ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ.

Κινήσεις που θα απεγκλωβίσουν την κυβέρνηση από το διαφαινόµενο «διαζύγιο» ανάµεσα στους δύο εταίρους µε αφορµή το θέµα της ονοµασίας των Σκοπίων αναζητά το Μέγαρο Μαξίµου, καθώς τα µηνύµατα που παίρνει από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.


ΝΔ: Έτσι θα σώσουμε την πρώτη κατοικία

Το σχέδιο Μητσοτάκη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά παρουσιάζει σήμερα η «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου».

Έτος καταστροφής για τους μη προνομιούχους χαρακτηρίζεται το 2018 με την κυβέρνηση να σφίγγει τη θηλιά όχι μόνο της λιτότητας αλλά και της αρπαγής των περιουσιών των Ελλήνων.

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ"! «Εξάψαλμος» Αμβρόσιου σε Τσίπρα: Είναι άθεος, αντίχριστος πρωθυπουργός, δεν έχει τσίπα

Τον... εξάψαλμο «έσουρε» στον πρωθυπουργό ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

Αφορμή για την ιδιαίτερα σκληρή επίθεση του ιεράρχη ήταν η επιλογή του πρωθυπουργού να περάσει τα Χριστούγεννα στη Σερβία με την οικογένειά του.


Χίος: Αλγερινοί ΛΑΘΡΟ πρόσφεραν χρήματα σε 12χρονη Ελληνίδα για να την... αγοράσουν!

Οι δύο αλλοδαποί είπαν στο μικρό κορίτσι να απομακρυνθεί και της έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο σημείο για την επόμενη μέρα - Συνελήφθη για... κατοχή ναρκωτικών ο ένας από τους δύο


Ραβίνος «τα χώνει» άγρια στον «Ρουβίκωνα»: «Σας φτύνουμε και τον Μαρξ, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη επίθεση κατά των μελών της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας" κάνει ένας φερόμενος Ραβίνος έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων η πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.


ΕΔΕ σε βάρος του HΛΙΘΙΟΥ φρουρού του Κωστή Χατζηδάκη - Του άρπαξαν το πιστόλι του

Ένορκη Διοικητική Εξέταση, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του αστυνομικού της συνοδείας του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου άγνωστοι άρπαξαν το πιστόλι του, μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου το είχε αφήσει αφύλακτο.


Η χαροκαμένη μάνα του μακελάρη αστυνομικού αποκαλύπτει: Του πήραν το παιδί του και αποτρελάθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι μία πικραμένη μάνα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 47χρονου αστυνομικού, Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.


Θρήνος - Αυτός είναι ο 30χρονος που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

Το όνομα του άτυχου σκιέρ, ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο στη Βασιλίτσα, όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.


Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους

«O κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και η παρέα τους φορολόγησαν αλύπητα τη μεσαία τάξη και τα λαϊκά στρώματα, δημιούργησαν τη γενιά των νέων των 360 ευρώ, έκαναν τους Έλληνες φτωχότερους»...


Ο Γιάννης μίλησε στο τέλος - Πάτησε... γραμμή και «καθάρισε» - BINTEO

Τεράστια νίκη στην Οκλαχόμα με 97-95 πέτυχαν οι Μπακς απέναντι στους Θάντερ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μιλά στο τέλος.