04 Ιανουαρίου 2018

Διάσημη Βρετανίδα αρπίστρια κατηγορείται ότι «έκανε τρίο με 14χρονο μαθητή και έναν επίτροπο ναού»

Τρίο μ’ ένα 14χρονο αγόρι που της γνώρισε ο εραστής της – επίτροπος ναού- κατηγορείται ότι είχε κάνει μια διάσημη ανά την υφήλιο Βρετανίδα αρπίστρια.


Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη της στο δικαστήριο του Ίπσουϊτς, η 59χρονη σήμερα Ντανιέλ Πέρετ -η οποία έχει ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια στο παρελθόν παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ, μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και πρωθυπουργών- είχε παρασύρει μαζί με τον κατά εννιά χρόνια μεγαλύτερο εραστή της, Ρίτσαρντ Μπάρτον Γουντ, το παιδί και είχαν επανειλημμένες σεξουαλικές επαφές σε διάστημα ενός εξαμήνου το 1984.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο έφηβος «ένιωθε ασφαλής» με την έμπειρη Πέρετ, η οποία αφού τον διέφθειρε, τον έπεισε να μείνουν μαζί σ’ ένα διαμέρισμα και να μοιραστούν οι τρεις τους το κρεβάτι της.

«Το θύμα ήταν προφανώς πολύ νεαρό σε ηλικία για να συναινέσει σε όσα συνέβαιναν», είπε.

Ο Μπάρτον Γουντ γνώρισε το παιδί την περίοδο που εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγητής σε σχολείο. Του έδινε λεφτά, του αγόραζε τσιγάρα και αλκοόλ και μερικές φορές έκαναν μαζί χρήση ινδικής κάνναβης.

Ο εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο εραστής της αρπίστριας κακοποίησε σε αρκετές περιπτώσεις σεξουαλικά τον 14χρονο.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι το θύμα προσπάθησε ήδη να τους εκβιάσει το 2001. Η δίκη τους συνεχίζεται.