30 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Φοιτήτρια από τη Βραζιλία δημοπρατεί την παρθενιά της με αρχική τιμή τα 300.000 ευρώ

Τη «μόδα» της δημοπρασίας της κοριτσίστικης αγνότητας αντέγραψε μια φοιτήτρια από τη Βραζιλία η οποία έβαλε στο σφυρί την παρθενιά της με αρχική τιμή τα 300.000 ευρώ προκειμένου, όπως υποστηρίζει, να συγκεντρώσει χρήματα για την φτωχή οικογένειά της.

Η 19χρονη Ρόζαλι Πίνο λέει ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και πολλές φορές δεν έχει χρήματα ούτε για ένα πιάτο φαγητό.

Η νεαρή φοιτήτρια υποστηρίζει, ακόμα, ότι ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε σε επιχειρήση που θέλει να δημιουργήσει αφού πρώτα ολοκληρώσει τις σπουδές της.
«Δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού και η πιο σημαντική επαφή που είχα ήταν μόνο μερικά φιλιά» λέει η ίδια για να δείξει ότι είναι ακόμα... άσπιλη.


Η 19χρονη δημιούργησε, μάλιστα, τη δική της ιστοσελίδα προκειμένου να διεξάγει τη δημοπρασία λέγοντας ότι έχει και «χτύπημα» με 500.000 ευρώ καθώς η προθεσμία υποβολής προσφορών εκπνέει τον Μάιο.

Στόχος της, όπως η ίδια τον έχει ορίσει, είναι το τίμημα να φτάσει τα 850.000 ευρώ. «Θα είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή» προσθέτει με χαρά.

Η Ρόζαλι έχει θέσει, τέλος, 10 όρους για τους υποψήφιους αγοραστές ανάμεσα στους οποίους και ότι το ραντεβού θα διαρκέσει το πολύ 12 ώρες.