Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜ@ΤΟ! Πλειστηριασμοί «γιοκ» μέχρι 31 ΙανουαρίουΜόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν αύριο, Τετάρτη καθώς ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου με απόφασή του αναστέλλει τους προγραμματισμένους για αύριο πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπως  και όσους είχαν προγραμματιστεί μέχρι την εκπνοή του Ιανουαρίου (31 Ιανουαρίου 2018).


Η απόφαση αναστολής ελήφθη από τον εν λόγω Σύλλογο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, λόγω  της εν εξελίξει «νομοθετικής διαδικασίας εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών».

Δηλαδή, προσθέτει ο Σύλλογος, της νομοθετικής διαδικασία «που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».
Διαβάστε την ανακοίνωση του

Συμβολαιογραφικού  Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου:

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των φυσικών πλειστηριασμών, που έχουν προγραμματισθεί για αύριο και μέχρι 31.1.2018.

Η απόφαση σχετίζεται με την εν εξελίξει νομοθετική διαδικασία εκσυγχρονισμού της διεξαγωγής των πλειστηριασμών, νομοθετική διαδικασία που κρίνεται κατεπείγουσα ενόψει της ολοκλήρωσης της 3ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος».

Παναγιώτης Τσιμπούκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου