16 Ιανουαρίου 2018

Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης -Ενεργοποιήθηκε το Viber στο κινητό της!

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, ωστόσο, η οικογένεια υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οπως μετέδωσε το Star, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή Viber στο κινητό της, το οποίο ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Μάλιστα, αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί η τηλεφωνική συσκευή της άτυχης γυναίκας, δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν, καθώς δεν θα μπορέσουν να βρουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων παρά μόνο τους αριθμούς τηλεφώνων που είχε επικοινωνία.

Όπως αναφέρουν επίσης αστυνομικές, η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα: ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και ένα προς τον γιατρό-σύντροφό της όπου έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Σε ό,τι αφορά το πρώτο μήνυμα, ο αδελφός της είναι κατηγορηματικός ότι δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο.