31 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ! Σταύρος Θεοδωράκης: Το 48% των Ελλήνων αποδέχονται κάποιον από τα Σκόπια [εικόνες]


[Και τι σημαίνει αυτό ρε ηλίθιε; Και το 41% δεν έχει πρόβλημα με τους Τούρκους! Και το 80% θα ήθελε Ρώσο; Κι εγώ είχα κάποτε μια Τουρκαλίτσα γκ@μενα... ε και; Τι σχέση έχουν αυτά με την πολιτική που τους πιπίλισε το μυαλό ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου; Μπούφε!]

Να ρίξει τους τόνους επιχειρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, δημοσιοποιώντας τα αποτελέσματα έρευνας που εξετάζει το πώς οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν τους Σκοπιανούς, αλλά και το συμπέρασμα που εξάγεται από την μέτρηση αυτή για το κρίσιμο αυτό θέμα.

«Μια εβδομάδα μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, η Prorata έκανε διαδικτυακή έρευνα για τη στάση μας έναντι των γειτόνων μας (στοιχεία δημοσιεύθηκαν και στην Athens Voice). Το 43% των βορειοελλαδιτών απάντησε ότι αποδέχεται κάποιον ή κάποια με καταγωγή από τα Σκόπια ακόμα και ως σύντροφο του παιδιού τους», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπροσθέτως, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημειώνει ότι: «στο σύνολο της χώρας το ποσοστό είναι 48%. Τα ποσοστά είναι περίπου τα ίδια και για τους Τούρκους, λίγο χαμηλότερα για τους Αλβανούς και λίγο υψηλότερα για τους Σέρβους».

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη: