29 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Καμμένου-Μπαλαούρα για ξεκάρφωμα, αφού θα ψηφίσουν μαζί στα 4

«Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ-Μπαλαούρας: Ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και παλιότερα προβλήματα στην κυβέρνηση

Νέα επίθεση κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επικρίνουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ίδιο με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Καμμένος κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν συμφωνούν «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στην Ευρωβουλή. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες;».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο όρος Μακεδονία «δεν περνάει. Όποιος φέρει το όνομα και θα καταστραφεί πολιτικά. Να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων, όχι, όμως, με μεγαλύτερο λάθος».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη θέση του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι υπερήφανος και δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά».

«Εφόσον ο πρωθυπουργός είπε σωστά ότι πρέπει να λύσουμε τα αλυτρωτικά, δεν κατανοώ με ποια εθνική λογική θα έρθει το όνομα στη Βουλή χωρίς εγγυήσεις. Δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Ζάεφ, ούτε τον Ράμα, ούτε τον Ερντογάν. Δεν θα πρέπει να μας βγαίνει η κρυφή χαρά αν είμαστε διεθνιστές ή έχουμε μεγαλώσει κάπως. Καμία παράδοση ονόματος, η μητέρα Ελλάδα δεν παραδίδει το όνομα σε κανέναν» είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας για την ενημέρωση που θα έχουν σήμερα οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει κάτι διαφορετικό πέρα από την επαναβεβαίωση της απόφασης που ελήφθη πριν από δύο εβδομάδες. «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Πάνος Καμμένος ο Δημήτρης Καμμένος και άλλοι βουλευές να κάνουμε πίσω σε ό,τι έχουμε συμφωνήσει. Είναι σαφής η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ. Εγώ θα πειθαρχήσω στα πιστεύω μου».

«Την Κυριακή όλοι οι ακραίοι στο Σύνταγμα» έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος.


Μπαλαούρας: Ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και παλιότερα προβλήματα στην κυβέρνηση

Ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος Μπαλαούρας αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει εάν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει σκοπό να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι εργατικοί, διαβασμένοι, υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στη Βουλή».

«Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση» για το Σκοπιανό, συνέχισε ο κύριος Μπαλαούρας μιλώντας στον Σκάι, «αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα».

«Η γραμμή των ΑΝΕΛ είναι αυτή και τη σέβομαι», συμπλήρωσε.



Επίθεση κατά της Εκκλησίας για το συλλαλητήριο

Είναι γνωστά τα πρόσωπα της Εκκλησίας που είναι ακροδεξιά άτομα που συνεχώς προκαλούν προβλήματα, υπάρχουν ιεράρχες που πυροδοτούν συνεχώς την κοινωνική ισορροπία, συνέχισε ο Μάκης Μπαλαούρας σχολιάζοντας την συμμετοχή των εκπροσώπων της στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

«Υπάρχουν μητροπολίτες που έχουν βγάλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί ναρκωτικά», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κύριος Μπαλαούρας ισχυρίστηκε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγιναν περικοπές, καθώς εκτός από μια αύξηση των κρατήσεων υπέρ υγείας στις συντάξεις, καμία άλλη περικοπή σε συντάξεις και μισθούς δεν επιβλήθηκε από την τωρινή κυβέρνηση.

Όσες μειώσεις εφαρμόστηκαν είχαν συμφωνηθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις, τόνισε.